A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

mi 8.5 hósak vagyunk:

Máté - aki nem hajlandó nappal szopizni
hajnal 5 szopi
7h reggeli: tejpép 150ml vízból (1 adag) - Milupa HA
10h: gyümölcs 200 gr+ 1-2ek sinlac v. 7gabonás pép
13h: főzi hússal 200 gr + tápi, ha kér (30-60ml)
16h: gyümölcs 200gr
19h: 180-200 ml tápi

víz olyan 2-3 dlt iszik meg napközben

Levi:
hajnal 5 szopi
7h reggeli: tejpép 120ml vízból - Milupa HA
10h: gyümölcs 170-180 gr+ 1-2ek sinlac v. 7gabonás pép
13h: fűzi hússal 180-200 gr + szopi, ha kér
16h: gyümölcs 150-170 gr
19h: szopi

Levi viszont nem hajlandó inni, így a pohárral próbálkozunk minden kaja után, meg közben is, de mérhető mennyiség nem igazán csúszik le a torkán

amit már kapnak:
- gluténes (most kezdtük) 7gabonás pehely, tészták
- gyümölcsök (sárgabarack, alma, körte, hippes áfonyás alma, meggy, gesztenye)
- zöldségek (sárgarépa, fehérrépa, brokkoli, karfiol, zöldborsó, tök, burgonya, cukkini, padlizsán, sütőtök)
- rizs
- húsok (csirke, pulyka, borjú, máj)

amit még nem kapnak:
- citrusfélék és minden déli gyümölcs
- tejtermékek kb. 9.5-10 hósan fogom a joghurtot kezdeni
- kenyér, és társai
- babapiskóták
- tojás
- olyan bébiételt, amiben citromsav van

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hali!

Csak futó olvasóban vagyok. Hol lehet kapni 7 gabonás pelyhet? Én már annyi helyen kerestem, de sehol sem volt...

Köszi!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Macsek Kép
tescoban biztos van, én tegnap ott vettem. de szerintem a DMben is van.

én most biscottit hajkurászok, de sehol sem kapok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm a leírásokatKép Mindig találok valami új ötletetKép Megállapítottam, hogy a mi 7,5 hónapunkkal napi 2*kanalas és 3*tejcsivel nem állunk rosszul.

Mi menetrendünk:

7.30 szopi
9.30 szopi + 1 db biscotti/kiflicsücsök
13h főzelék húsival
17.30 gyümölcs rizsnyákkal vagy grízzel
20.30 szopi

Inni csipkebogyó teát kap.

Biscotti a MOM DM-ben biztosan kapható.
7gabonásat én még bolti forgalomban nem látam. Védőnőnk szerint Tescoban, Corában kapható.

Timi! Hurrá fogcsücsökKép

Úgy utálom, hogy hétvégén rossz idő vanKép

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok csajok!
Nincs időm sajnos visszaolvasni, mert tegnap jöttünk meg Horvátországból, hegyekben áll a mosatlan, ráadásul csüt. reggel újra utazunk, addig meg még csomó intéznivalóm van, de látom az utolsó hozzászólásokat a kaja a fő téma.
Pont ma reggel kérdezte apa, hogy szerintem nem etetjük-e túl a gyereket, mert ő azt látja (most volt vele együtt egy hétig egész nap a nyaralás alatt), hogy egész nap eszik.
Az általatok leírt kajálások alapján úgy látom Bálint sem eszik többet.

Általában:
hajnal 5 szopi, de van hogy ez fél 7
8 körül gyümölcs
10 körül tejpép+7 gabonás
12-13 körül (ahogy az ébredése kijön) főzelék, husi szóval valamni meleg kaja
16 körül gyümölcs túróval vagy joghurttal
19 körül megint meleg kaja
és ha nem alszik el addig, akkor van hogy 8 körül még egy kis banán becsúszik

Az esti szopizásról most álltunk le, így mi már csak napi 1-t, reggel szopizunk és mindez azért, mert úgy néz ki sikerült a kistesó.
Orvoshoz csak kedd délelőtt van időpontotm, akkor lesz labor meg vizsgálat, de 3 tesztem lett pozitív és ugyanúgy fáj a hasam, mint Bálintnál, úgyhogy minden jel arra utal, hogy hipphipphurrá van Kép

Na megyek is, puszi Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Áron rámolt a kezembenKép Látam=láttam

KépKép
Áron

Edit! KistesóKép Szívből gratulálok!

Andrea

KépKép
Áron

Edit Kép, gratulálok, és vigyázz nagyon mindkettőtökre! Kép
Mivel nem olvasol vissza, felteszem újra a pár napja neked írt 2 kérdést:
mi újság a fürdés-végigordítással?
hogy van Gergő?

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Andrea Kép és Liv Kép
Köszi a gratulát, de majd igazán kedden leszek biztos a dolgomban.
Persze hogy vigyázok mindannyiunkra Kép

Fürdés végigordítás csak úgy pikkpakk megszűnt.
Semmi extra nem történt, csak egyik este még ordított, másnap meg már megint szeretett pancsizni.
Nagyjából akkor történt, amikor elmeséltem nektek, mennyire üvölt.

Gergő köszönöm kérdésed jól van. Koppkopp. Sérvműtét megvolt, jól sikerült, már semmi heg sem látszik. nyelőcső tágításra hetente járnak, de eddig még nem kellett tágítani, mert mindig minden cső lecsúszik neki.
Szembeereződése is javul, úgy néz ki lézeresen sem kell kezelni.
Rengeteget szopik, már 3,35 kiló volt tegnap (1,30-ről szép mutatvány gyenge két hónap alatt 2 műtéttel a háta mögött).
Dévényes csajhoz mi megyünk augusztusban kontrollra és akkor őt is elvisszük, megnézik van-e bármi kezelnivaló.
Röviden ennyi és aranyos vagy, hogy érdeklődsz.
Most már tényleg vár a munka Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

ReditKép: gratulálok a kistesóhoz Kép.

Kistesó témában én most egy kicsit depis lettem. Ugyanis pénteken elmentem a dokimhoz a féléves kontrollra Kép (kis késéssel). Megvizsgált, szépen gyógyult a seb, stb... Közben szóba jött a kistesó téma. Mondtam, hogy jövőre tervezzük... Aztán mondtam, hogy remélem, ő már születhet "normálisan" (császárral szültem), és mondta, hogy: nem. Túl nagy a kockázat. Úgyhogy emiatt most eléggé szomorú lettem Kép.
Aki szintén csaszival szült, és tervez kistesót, azoknak mit mondott az orvosuk?

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Köszi a válaszokat, Corában, DM-ben nem volt, próbálkozom majd Tesco-val.

Edit gartula a kistesóhoz! Kép

Timi, én úgy tudom, hogy bizonyos esetekben lehet császár után normálisan szülni, függ ez tényleg a seb gyógyulástól, az anya kötőszöveteitől és hogy mennyi idő telik el a 2 szülés között, na és persze a doki megítélése. Esetleg ha a dokid köti az ebet a karóhoz, érdemes kikérni egy másik véleményét is.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Timóca Kép
nem igazán értem az orvosod. Miért nagy a kockázat?
nálunk nincs kizárva, hogy ha lesz(nek) tesó(k), akkor hüvelyi szülés legyen.
Sokan szülnek csaszi után normál úton, ez már teljesen bevett orvosi gyakorlat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Az én orvosom elég óvatos, sőt, inkább túl óvatos is, biztosra megy. De annyira szeretem, hogy nem szívesen váltanék emiatt orvost, pláne nem kórházat Kép. Remélem, addig még változik a véleménye.
Én is úgy tudtam, hogy most már simán lehet hüvelyi úton szülni csaszi után Kép.

Kép
Kép
timóca

Macsek! Auchan a nyerőKép

Andrea

KépKép
Áron

Reditke
Gratula a kistesóhoz,remélem a keddi vizsgálat is megerősit és minden rendben lesz Kép

Timi
Én is császárral szültem,nekem azt mondta a doki ha a baba kicsi lesz akkor van esély a hüvelyi szülésre,nálunk téraránytalanság volt.Elvileg 1 év telik el a két szülés között az már jó.Igaz én hallottam már kettőt sőt hármat is .szóval igazán nem tudom Kép

Orsi
Biscottit a DM-be láttam

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!
Nekem is van sok ismerosom, aki csaszar utan, akar egy evvel is szult.
Biskotti a DM-ben 900FT, mig a Coraban 649FT.
Mashol nem lattam.

Reditke, Kormi, Csirkesz es mindenki aki mar a kistesot varja! Szuper lehet, nekem is mar ezerszer megfordult a fejemben, hogy de jo lenne ha...de meg azert kitartok, hogy inkabb fogyok egy picit a kovetkezo elott, aztan lehet, hogy nyar vegere feladomKép apa talalt valami munkat, de igazabol szeretnem megvarni mig letelik a probaido.

csengo
Vendég

Lilinek Boldog Névnapot!Kép
Reditkének gratulálokKép

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!
Fius anyukakat kerdeznem kuki ugyben. Tudom, hogy mar megbeszeltuk parszor, hogy ketfele tabor van, huzogatni meg nem huzogatni. Azt is tudom, hogy en a nem huzogatnit ugy csinaltam, hogy este a furdesnel ameddig lehett azert megmostam, de nem huztam hatra ha mar feszult. Igy kb 1 honappal ezelott mar olyan allapotban volt, hogy teljesen beszukult es mar azon is csodalkoztam, hogy kipisil rajta. De mivel egyenesen tudott sugarban pisilni ezert nem aggodtam. Most viszont egyik naprol a masikra siman hatralehet huzni. Meg is mosom neki, a kerdesem az, hogy masnal is elenk piros a fityma vege? AMugy semmi mas elvaltozas nincs rajta, csak ez.

csengo
Vendég

Nálunk is volt már piros. Bepanthentől elmúlt pár nap alatt.

Andrea

KépKép
Áron

Reditke Kép, írtam ma Maccsnak sms-t, és akkor már egyúttal megírtam azt is, hogy nálatok is kistesó érkezik. Azt válaszolta, hogy lassan át lehet nevezni a topikot 2004. őszi és 2006. téli babákra, és hogy gratulál.

Csengő, teljes letapadás után egyik napról a másikra teljesen hátra lehet húzni? Ez biztató, mert én is emiatt aggódom, de akkor van remény, hogy magától megoldódik.

Kép

Kép
liv

Sziasztok LányokKép

MosziKép
Ma benéztem Eszti szájába és láttam, hogy két felső foga jön egyszerre, szerintem a héten mindkettő kibújik, úgyhogy már nagyon leköröztünk titeketKépKép
Szilárdat a 6. hónap betöltése óta eszik, nagykönyv szerintKép
Ma evett először csirkehusis kaját, ízlett neki, de ez még csak kóstolás volt, nem mertem egyszerre sokat adni nekiKép

Áron-AndiKép
Az etetőszékben Eszti is repked, míg enni nem kap, és ő is sír, ha nem vagyok elég gyorsKépKép
Csak neki pár falat után lankad a lelkesedése, remélem ez lassan azért változni fogKép
Köszi a főziötletetKép

TimócaKép
NAGY-NAGY gratula a fogacskához!!KépKép

ReditkeKép
Egy halk gratula a kistesóhoz!Kép
Holnap, ha írsz, hogy tuti, akkor majd hangos is megyKépKép

Lilik!Kép
Boldog névnapot NektekKépKépKép

Velünk minden okés, most mennem kell, mert felébredt Eszti, napközben elég kicsiket alszik, de tuti, hogy most a kibújó fogacskái is bántjákKép

Kép

Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Nem olvastam vissza sokat, csak egy dolgot láttam meg:

Timóca!

Nekem Nátán császárral született, Hanna viszont nem.
Kettőjük között 26 hónap van (de volt olyan ismerősöm, akinél kevesebb volt), és Hanna 56 cm és 3800 g volt, szóval még kicsi sem volt.
Nekem talán kicsi előnyöm az volt, hogy volt már egy nem császárral született gyermekem előzményként.
Az se mindegy, hogy mi volt az előző császár oka, hisz nem mindegy, hogy tisztán magzati ok volt (pl. mint nálunk: nyakra tekert köldökzsinór miatt szívhangporblémák) vagy anyai is (pl. realiv téraránytalanság).
A dokim nem állított akadályt a hüvelyi szülés elé, persze ő is mondta, hogy előzetes császár után az újabb jobban benne van a pakliban, könnyebben nyúlnak késhez.
De azért a "túl nagy a kockázat"-ot én is kicst erősnek érzem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

BesztiKép: engem is csak az lepett meg, hogy kérdésemre a doki rögtön rávágta, hogy NEM, és nem azt mondta, hogy a körülményektől függ...
Bízom én is abban, hogy a kistesó mehet simán Kép, és nem születik ő is császárral. (Így hogy lesz nagycsaládom Kép?)

AnitaKép: édi Eszti azzal a macsekkalKép. Nagyobb a kandúr, mint Eszti Kép. Mi is voltunk ma anyunál, így Livike is sorra tudta tépkedni a cirmiket Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Timi Kép
a nagycsaládon ne aggódj Kép a legfrissebb nézetek szerint 3 minimum, de 4-5 csaszi is mehet állítólag Kép abba azért elég sok gyerek belefér Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok, egyáltalán nem idetartozó kérdés, de fogalmam sincs, hova forduljak, és mivel itt elég sokan vagyunk, gondoltam, hátha valakinek van valami ötlete. Eddig bármilyen kérdés felmerült, itt valaki mindig tudott segíteni.
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet 10 Forintos érmét szerezni, venni, ami József Attila portréja van?
Bocs a nem idevágó témáért.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Jelentem, voltam nőgyógyásznál.

Egy baba biztosan lakik odabenn, de valószínű, hogy kettő. Még nagyon korai a terhesség, így majd csak augusztus elején fogja biztosra látni az orvos, de szerinte ketten vannak.
Mit mondjak? Alig bírtam lemászni a vizsgálószékről

Ami rossz, hogy a két valaki mellett van egy 3. valami is, ami jó esetben nyák, rosszabb esetben egy vérömleny. Emiatt lehet vérzésem és a rózsaszín cseppek a mensi idejében is ettől lehettek.
Ha bármilyen színes pöttyeim, folyásom van azonnal jelentkeznem kell nála.

Remélem augusztus elejéig nem látjuk egymástKép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

ReditKép: Akkor duplán is gratula Kép Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Reditke!
Nagyon irigyellek!!! Meg minden ikrest! (persze nem az elso par honapot) Remelem a veromlennyel nem lesz semmi baj.

Liv! Kepzeld el tenyleg mindenfele huzogatas nelkul egyik naprol a masikra feloldodott a letapadas. Pedig mar kezdtem ketelkedni, hogy rossz utat valasztottam. (persze szerintem alkati kerdes is, mert biztos vannak olyan kissracok, akik huzogatassal vagy anelkul de mindenkeppp kes ala kerulnek)

csengo
Vendég

Hali

Macs
Boldog névnapot LilinekKép

Reditke
GratulaKép Drukk, hogy minden rendben legyenKép

Mi jól vagyunk, Kisgé ma 9 hónaposKép Pont annyit volt kint, mint bentKépKép Ennek örömére ma felálltKép nem kapkod el semmit, de nem is bánom, egyre fárasztóbb velük, csak a rosszaságon töri a fejét, konektorba nyúlkálás, vasalóhúzkodás, wc-kefével ismerkedésKépKép már elszoktam ezektől a hajmeresztő ötletektőlKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!
Többi Lilinek utólag is boldog névnapot! Kép

Reditke! Kép GRatula! Kép Ti aztán belecsaptatok a lecsóba! Kép Ennyi babával hogy fogsz boldogulni?! Kép Azért a nagy nagy drukk megy a sok lakódnak! Kép

Launál voltam ma bent a kórházban, egyre jobban van. Pénteken mikor telcsin beszéltem vele még kicsit le volt törve, fájt mindene, stb, de ma amár egész optimista és jókedvü volt. volt. Kép Nem tudom írta-e valaki, vagy csak én vagyok ilyen nagyon pletykás, de az a helyzet, hogy nem akarta a topikot terhelni, de tulajdonképpen egy nagy daganat volt a petefészkén, és ezért a szerveket el kellett távolítani. Azért sajnálja nagyon, mert gondolkodtak, hogy esetleg még egy gyerkőc jó lett volna.. Hiányzik neki a két manó nagyon. Csütörtökön megy haza, pihen egy kicsit aztán kezdik a chemoterápiát..Sokat kérdezgetett rólatok, mi újság a topikon, sajnos nem voltam teljesen update ez ügyben.. Kép Puszil mindenkit!

Nikk, nem találom a telcsiszámod, az enyém 20/455-1320 elküldenéd majd a tiedet? köszi!

Mindenkinek puszi, legyetek jók!

Macs
maccs

Sziasztok lanyok!

Hat nem semmi.
Benezek es mit latok. Baba hegyeket.

Gratulalok mindenkinek.
Teljesen el vagyok ajulva.
Kép Kép Kép

Egy kicsit irigykedem.
Mi meg varunk a kovetkezovel egy kicsit.
Majd jovo nyaron szeretnenk ismet probalkozni.
Addig nem. De ha jol kijon akkor meg egy kicsit kesobb is.

Igy most megy az irigykedes.
Kép

De jo.

Kép

Magi
Vendég

Jaj istenem!
Kép

Javulast Launak!

Nem is tudom mit irjak.

Talan annyit hogy sok erot es kitartast.

Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Launak drukkolunk, hogy minden rendben menjen!

Edit Kép
gratulálok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judy köszi Lili nevében is! Kép
KisG-nek boldog hófordulót! Kép Lili is szereti (-né) a WC kefét, többek között.. Kép
maccs

MaccsKép
Örülök hogy vagy.
Lilinek így utólag is boldog névnapot.

Launak sok-sok erőt kívánok. Ez nagyon nehéz lehet. Nem is igazán tudok mit mondani.

JudyKép nektek boldog 9-t. leírt galádságok ismerősek nagyonKép

MagiKép
Vagy te vagy boszorkány vagy én, de pont ma jutott eszembe milyen rég voltál.

Mindenkinek köszönöm a gratulációt.
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Itt vagyok en olvaso modban altalaban.

Szoval vagyok.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, aztán rohanok a buszhoz, megyek vissza Kecskemétre.
Én is orvoshoz mentem ma, láttam a picibabót UH-n, volt szívverés is!

Reditke,
gratulálok, azért én örültem, hogy nálunk csak egy baba lakik benn, én nem tartom magam annyira, hogy egy kisgyerek mellett még egy ikerpárt is el tudnék látni, minden tiszteletem az ikreseknek!!!!

Launak gyors, könnyű felépülést!!!!

Ja, lányok, nem tudom, emlékszik-e valaki, a topic indulása idején én itt vitatkozgattam, hogy hogy is kell a pocaklakó korát számolni... Na, ez megint kezdődik előlről, mert az UH ezt a babát is 2 héttel fiatalabbnak mutatja, mint amit mensi alapján számolnánk, s nálam ugye előfordult a hosszabb ciklus is. Így megint kezdhetem az agyalást, hogy mikor is kell az egyes vizsgálatokra elmennem, hogy időben legyek...
Találtam egy aranyos új dokinőt, ennek örülök.

Benedek az elmúlt két napban esett át egy hasmenéses-hányós, magaslázas nyavaján, ki is száradt valamennyire, volt rá esély, hogy vissza kell jönni Pestre, hogy infúziót kapjon kórházban, de megúsztuk (röhej, Kecskemét megyei jogú város, nem kicsi, de fertőző gyerekosztály az nincs, Kiskunhalasra vitték volna onnan kórházba)

Rohanok...

Kormi
ui: jövő hétfőn jövünk vissza a nagyizásból.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Kyrandia Kép, köszi, csak sajna ezeken a helyeken már nem lehet kapni.

Reditke, ez nagyon jó hír, sokan akarnak ikreket, bennem sose volt az, hogy de jó lenne, de most belelkesedtem. Kép Jó lehet neked, nektek.

Kormi Kép, szuper, hogy veletek is minden oké.

Launak nagyon szorítok, nehéz lehet most neki.

Liv

Kép

Kép
liv

Jo nagy pangas van.
Kép
Vendég

Arról, amit Maccs írt, Lau: azt hiszem, mindannyiunk nevében írhatom, hogy nem hiszem, hogy bárki bármivel is terhelné a topikot, nyugodtan leírhatjuk szerintem mindannyian, ami a szívünket nyomja, bármi legyen is az, úgyhogy, Lau, ha jobban leszel, írj majd, egészen biztos, hogy nem fog terhelni a topikot, bármit írsz is.

Kismamák! Aztán ezentúl nem ám "csak" a B-kről tájékoztatni minket, hanem a bébikről is! Kép

Kép

Kép
liv

LányokKép
Elköszönök megint pár napra,mert holnap balra el Párizsba apa névnapja gyanánt (még nem tud róla és ha minden számításom bejön, csak holnap a reptér környékén fogja megtudni).
Remélem nem olvas babanetet, bár tuti nem Kép

Most még készülődök, titkon pakolok, amíg dolgozik.

Hétfőn újra leszünk, addig is minden jót és kellemes napokat mindenkinek.
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

LivKép
most nézem, tényleg a B-s csapat egy része: Botond, benedek és Bálint anyukája vár most babát.
Hogy te milyen kis figyelmes vagyKép

Edit
Kép

Kép
reditke

Bocs Kormi Kép
Benedek sem nemecsek. Javítok: Benedek

Aztán most már tényleg dugulok Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Lau,
mihamarabbi gyógyulást, szorítok neked, és nyugodtan terhelj csak bennünket (remélem nem baj hogy többest használok), az élet szép pillanatait eddig is megosztottuk egymással itt a topikban, de sajnos a rossz dolgokról is szó kell hogy essen.

ReditkeKép
Hűűű kettecskén szép az életKépMégegyszer gratula.

KormiKép

Benedeknek gyógyulást, és további jó nyaralást.

VasaniKép
Cicás kép,látom szintén macska rajongók vagytokKép
Eszti egyre szebbKép

JutiKép
Boldog 9. hófordulót.Kép

MagikaKép

Már hiányoltalak, én is olvasok mostanában írás helyettKép Nagyon nagyfiú már Zoltán, jó a papa és nagyfia képKép

MaccsKép
Puszi nektekKép

LivKép

Milyen nagy már Dávid, a szép fejlődéséhez gratulálok.Kép A mosolygós képen nagyon huncut arcocskája van.

Ennyit tudtam írni így kutyafuttában

Rólunk:
Jön a 6. fogunk, az utóbbi hónapban minden hétre jutott egy fogKép Keze szépen gyógyul, nem lesz nyoma szerencsére.Kapszkodva lépked,dumál, energiagombóc lett.

Noémi
fantikbaba

Edit Kép, Párizs, jaj de jó! Hármasban mentek? Gyönyörű ajándék! Mi egyszer voltunk Párizsban, imádtam. A férjem - akkor még barátom - lepett meg repülőjeggyel Párizsba. Elmesélhetem? Célozgattam neki, hogy az ötödik évfordulónkra esetleg megajándékozhatna egy jegygyűrűvel és lánykéréssel. Kép El is mentünk vacsizni, na, gondoltam, mindjárt jön a gyűrű. És nem. Elővesz egy borítékot, és azt mondja: nem gyűrűt vettem, hanem valami olyasmit, aminek, remélem, még jobban fogsz örülni. Én meg azt gondoltam, hogy olyan nincs, és állítólag már görbült is le a szám. Kép És akkor megláttam: repülőjegy Párizsba. Hihetetlenül boldog voltam. 5 napot voltunk kinn, és ott jegyeztük el egymást, a Tuileriák kertjében. Egyszer még, remélem, a gyerekekkel együtt majd visszamegyünk oda.
Bocs mindenkitől a kitérőért, de rámtört a nosztalgiahangulat. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok Lányok!

Tegnap délután hazaengedtek, majdhogynem kidobtak a kórházból, mert annyir jól voltam, meg nagyon sok műtétes jött. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy gondolt rám, hihetetlen sokat segített. Annyi telefont és sms-t kaptam, hogy nem is gondoltam volna, olyan barátnőm is felhívott, akivel évek óta nem is beszéltem, nem haragból, egyszerűen csak így alakult, de most mellettem volt és ez rengeteg erőt adott. Egyik nap el is sírtam magam bent, hogy mennyien gondolnak rámKép Igen, sajnos nagy műtét volt, múlt hét kedden estem át rajta, egy kisebb görögdinnye nagyságúra nőtt meg a pocakomban kb. 1 hét alatt. Napról napra éreztem, hogy nagyobb. Nem érzek ürességet, inkább megkönnyebbülést, hogy túl vagyok rajta, meg fogok gyógyulni. Eddig az összes orvos ezzel biztat, és a családomért kutya kötelességem ezt megtenniKép Nagyon hiányzott már a három fiú, tegnap, mikor hazajöttem és Balázs észrevett, nyújtotta felém a kis kezét, és egy órán keresztül le sem szállt rólam. Egyáltalán nem emelhetek még, anyukám az ölembe ültette vigyázva, és Bazsi csak nézett rám hatalmas szemekkel. MÉg a vécére sem engedett ki, jött utána kiabálva, biztos félt, hogy megint itthagyom.
Az osztályon nagyon aranyosak voltak az orvosok, a nővérek, egy nagyon szimpatikus doki operált, ő mondta el, hogy mekkora volt, és mit kellett eltávolítani ahhoz, hogy rendesen meg tudjak gyógyulni. Eddig ezt nem meséltem senkinek, elmondom hát mindenkinek, hogy nekem 13 éves koromban volt egy ilyen műtétem, akkor kivették a bal petefészkemet. Mivel nekem csak egy volt, és most az lett beteg, az eltávolításával a méhemet is kivették, hogy ne legyen bent további galibák okozójaként. Annak idején is végigcsináltam egy kemoterápiát, teljesen meggyógyultam, 18 évig tünetmentes voltam, szültem két gyereket, szóval, iszonyú szerencsésnek mondhatom magam. Most ez így alakult, csak találgatni lehet, lehet, hogy a második terhesség után nem úgy állt vissza valami hormonálisan, ami elindította ezt a folyamatot. Ez van, el kell fogadnom, itt a két szép fiam, a férjem, a családom, muszáj meggyógyulni.
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy szorítottatok nekem, Moszi írta is, hogy gyógypuszit küldenek a babanetes lányokKép

Ákos nagyon várt már itthon, rengeteget segít, együtt szinezünk, sokat beszélgetünk, egyszerűen olyan jó itthonKép

Mindenkinek puszit küldök, jelentkezem majd még, a fiúkról is írok, de ezt most mindenképpen szerettem volna elmondani nektek.

Sziasztok
Lau
lau

SziasztokKép

LauKép
De jó, hogy jelentkeztélKép Örülök, hogy már otthon lehetszKép Nagyon jól áállsz a dolgokhoz, csak így továbbKép Minden rendben leszKép

Edit
Jó utat PárizsbaKép Irigy-irigyKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szia LAu!
En is csak annyit tudok mondani, hogy sajnalom ami veled tortent!
Sok erot a gyogyulashoz, a fiuk pedig biztos erzik, hogy anya most meg nem a regi, de nagyon klassz lehet a kicsi rajongo szeretete.
csengo
Vendég

Lau Kép, nagyon örülök, hogy jól vagy, és hogy otthon lehetsz újra a családoddal. Pihenj sokat, és egyáltalán ne görcsölj, minden oké lesz! Kép

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?