Sziasztok lányok
Hát jó rég nem jártam erre és férfiasan bevallom most csak úgy kutyafuttában sikerült bele-beleolvasnom az írásokba, és nem is hiszem hogy ez változni fog.
Liv

-nek így neten is köszönöm a sms érdeklődést és mindenki másnak is, aki itt hiányolt.
Egy darabig rossz volt a netünk, majd lehúztunk majdnem 2 hétre nagyszülőzni (váltva itt is-ott is) és amióta megjöttünk, azóta próbálom utolérni magam.
Most azért ideültem és előre is bocs, de lehet, hogy az elkövetkezendő pár percben bepótolom a kimaradt hetek írásmennyiségét
Utólag és előre is minden kicsi manónak nagyon, de nagyon boldog születésnapot kívánunk.
Köszöntöm és is az újakat és mindig örülünk, ha többen vagyunk, hiszen annyival több élmény, vélemény, tapasztalat kerül itt megosztásra.
Pár hozzászólás a témákhoz, amiket úgy sikerült elcsípnem, majd utána önzőzök és írok magunkról.
Szóval:
Kormi

Én pontosan azért hagytam abba a szoptatást, mert azt éreztem, hogy nem esik jól. Nem volt igazán konkrét fizikai fájdalmam tőle, csak érzékenyebb lett a mellbimbóm és minden szopi közben azon kaptam magam, hogy kissé ingerülten, de azon rágódom, hogy mikor fejezi már be a Bálint meg hogy úgy szeretném már visszakapni a cicijeimet. Ez így biztos durván hangzik, de egyáltalán nem szándékos gondolatok voltak ezek. Én nagyon szerettem szoptatni és úgy gondoltam, hogy ezeket a negatív hullámokat tuti, hogy a manó is megérzi és valahol szerintem ez egy oda-vissza játék, tehát az is kell, hogy én jól érezzem magam tőle, tehát befejeztük. Így is szopott 11 hónapig és a várttal ellentétben egyáltalán nem okozott neki törést a dolog. engem lelkileg jobban megviselt szerintem, pedig aztán igazán nagy cici bubus volt a drágám
Tehéntej: Töredelmesen

bevallom. Mi isszuk. Imádja. Amikor elmúlt egy éves megpróbáltunk adni neki langyosan és mint aki egy éve nem evett úgy beszippantotta. Végülis tehéntejjel készült főzeléket, sajtot, túrót, joghurtot már kapott előtte is néha. Szóval most a tejecske a favorit, azért nem vedeltetem vele literszámra, de simán iszunk.
Kutyás udvar, koszevés: hááát...én azt hiszem mi ezt a kérdést túl lazára fogtuk, mert nagyon keményen valljuk a "meg kell enni évente 3 kiló koszt". csak mi azon nevetünk, hogy Bálint valószínűleg ezt havonta benyalja. A gyengébb idegzetűek ne olvassák a következő sorokat, mely gyermek kinti mindennapos tevékenységeit sorolja a teljesség igénye nélkül

:
- kutyust etetni a saját kiflivel, de aztán meggondolni magamat és mégis inkább én eszem meg a már félig szétáztatott darabokat
- végigmászni a füves földön kajával a kezemben és a végén jóízűen benyalni a a megsarazott hamit
- kutyaszárazeledelt megkóstolni és vigyorogni hozzá
- a kutya vizébe megáztatni a babapiskótát és jóízűen befalni mielőtt anya megint észbekapna
- lenyalni az összes építkezésből megmaradt kavicsot és fadarabot stb..stb..stbb
Most hirtelen más téma nem jutott eszembe, amibe mindenképp bele akartam ugatni
Vannak kérdéseim:
- Szúnyogriasztót milyet kentek manókra? mert Bálint úgy néz ki a sok kinti mutáns dög miatt, mint aki himlős.
- Terhesen lehet tampont használni? nagyon elmennénk fürdeni és gondoltam hátha egy picit zár az esetleges fertőzésektől.
- Agyhártya gyuszi oltásnak (magának az oltásnak) vannak esetleges mellékhatásai?
És akkor még magunkról, de tudom, hogy már utáltok mennyit pofázok
Bálint a nagyszülőknél imádott. Õk is imádták, hogy végre nem csak hétvégi fél-fél napokra dögönyözhetnek. Én is imádtam, mert többet tudtam pihenni. párom nem imádta, így meglepetésszerűen utánunk jött. Kicsifia annyira örült neki, hogy kezei közé fogta az arcát, megpacskolta gyengéden, megpuszilgatta és hozzábújt. ennyire aktívan és magától még sosem csinálta. persze apja majdnem elsírta magát

Én is, mert olyan édesek voltak.
Másnap reggel, baba felébredt és ránézett bejárati ajtóra majd kristálytisztán mondta: APA. erre megkérdezte anyukám, hol van apa, mire ő brrrr, ami azt jelenti, hogy elment a motorral dolgozni.
Már olyanokat csinál a manó, hogy elájulok.
Mindenre mászik. Szerintem ő az a tipikus szekrény tetején mászós fajta lesz. felmászik az udvaron a kapura, a kerítésre, a házban a szekrénypolcra...kivagyok tőle. Persze takar is akkorákat. Tegnap pl. 3x vérzett a szája és belilult a homloka, de még az a szerencse, hogy jól tűri ezeket meg gyorsan is gyógyul.
Most a délelőtti elalvásnál mentem be hozzá, mert ordított és azt hittem elájulok, csupa vér a lepedője. Majd rájöttem, hogy a füle belsejében egy szúnyogcsípést kapart csak el (de honnét jött abból ennyi vér, mert az ujjai nyomát látni lehet a lepedőn, ahogy végighúzta), de persze én már azt láttam hogy megint szétverte magát.
Tud már egyedül ezerrel motorozni a lábbal hajtós műa.motoron és ezerrel csapódik neki az ajtónak.
Meg még egy csomó okosságot, de nem untatlak benneteket.
Most megyek is, mert jól esne egy eldőlés, amig szuszál.
Pocak bébim jól van, majd csak 2 hét múlva megyünk AFP-re.
Puszi
Edit+Bálint+Pocak