A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Még nem is mondtam, képzeljétek, már hetek óta Dávid nem hajlandó pelusba kakilni. Csakis az esti meztelenkedésnél a szőnyegre. Kép Egyszerűen így esik neki jól. Nem tudom, hogy napközben tartogatja, vagy pedig meztelenül jön az inger. És ilyenkor hiába próbálok gyorsan alátenni valamit, nem hagyja, odébb mászik, vagy visszatartja, sőt van, hogy végül elsírja magát, úgyhogy már meg se próbálom, hanem takarítok utána. (Mondjuk olyan a kakija, hogy nem kenődik szét, hanem meg tudom fogni egy zsepivel és kidobom Kép, aztán azért persze a helyét feltakarítom. Bocs a részletes beszámolóért. Kép De ha már itt tartunk: eddig egyszer kakilt a szőnyegre szétkenőset: a nyaraláson a szállodában. Kép Szerencsére sötét volt a szőnyeg. Kép Na, most már tényleg befejezem. Kép)

Kormi Kép, sajnálom, hogy nem úgy jönnek össze a dolgok mostanában, ahogy szeretnéd. De lesz ez jobb is, nemsokára!

Csirkeszről, Reditkéről, GnéKrisztiről van valami híre valakinek?

Kép

Kép
liv

Sziasztok LányokKép

TonticaKép
Monserrate-nak BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!KépKépKép
A fotók nagyon klasszakKépKép Még gondolkodom, megmutassam-e Esztinek a pucérkodós lurkód fotójátKépKépKép

SmileyKép
Üdv!KépKép A lánykád nagyon csajszisan tud mosolyogniKépKép

TcisKép
A csőrösből én kivettem a szelepet, mert Eszti csak úgy szeret inni belőle, ha simán jönKép Bár ő pohárból imád inni, valószínűleg ezért zavarja, ha meg kell dolgozni a cuccértKép

Áron-AndiKép
Nagy gratula a kapaszkodva álláshozKépKép
Kajailag hol tartotok?

LivKép
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás+hogy szülinapos fénykép is készült rólatok!Kép
Tényleg annyira tudnak élni ezek a kismanókKép Én is féltem pl. amikor kimentünk a Szigetre Esztivel, hogy mit fog hozzá szólni. Nagggyyonn élvezte...KépKép
A fotókat várjuk!Kép

LauKép
Hűha, 12. fog? Az igen...KépKép
Ugyan már, ne kérj bocsánatot! Még jó, hogy leírod, mi a helyzet a fiaiddal!!KépKép Amúgy is nehéz lenne magadban tartani, mikor ilyen büszke vagy!!KépKépKépKépKép
Remélem veled is minden okés és jól érzed magad!Kép
A pápázáshoz gratula!!KépKépKép

TimócaKép
Szupi nagyon a fotó Liviről!!KépKépKép
Eszti még nem jár, csak a bútorok (fal, stb..Kép) mellett, de ott már nagyon határozottan és gyorsan. Továbbá sokat vagyunk az udvaron, a kertben, ott is feláll a teraszkorlátba (meg amibe tudKép) kapaszkodva, így mindenképpen kellett egy lábravalót beszerezni nekiKépKépKép
Látom mostmár még jobban elhúztatok mellőlünk kilóban és centibenKép Esztit most szerdán mérték: 70,5 cm és 8070 grammKépKépKép

InimmaKép
Hétvégén valószínűleg nem tudok jönni, így most kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT Csongorodnak!!KépKép

KormiKép
Van, hogy minden összejön... Pocisan meg amúgy is néha depis az ember.
Kitartást kívánok Neked ehhez az időszakhoz!Kép

Velünk nem nagyon történt semmi mostanság.
Eszti nagyon ügyes és érdeklődőKép Pakol jobbra-balraKép
Már elég sok kajcsit kipróbáltunk, úgy általában minden ízlik nekiKép
Hm, asszem ennyi...KépKép

Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

InimmaKép: jó ünneplést holnapra Kép.

SmileyKép: tényleg nagyon csábosan vigyorog Flóra Zsófiád Kép. Aranyos nagyon.

Timi
LivKép: igen, én küldtem, örülök, hogy segíthettemKép.
Gyöngyösre járok, a Károly Róbert Főiskolára. Eddig én is máshová jártam, de azt már nem tudtuk megoldani. Itt jó tényleg, hogy van ez a baba-mama szobaKép.
És ha már sikerült fényképeket csinálni (szülinaposat+nyaralós), igazán küldhetnél belőle Kép.

AnitaKép: szuper ez a kép Esztiről Kép. Pedig Livike se nagy baba, de gondolom nem lesz olyan kis törpe, mint az anyja Kép.

Nekünk még nincs bébitaxink, de majd kérek a szülinapra Kép. De majd szólok, hogy csak 1-et kérünk Kép.

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

PocoKép
Milyen az az uveg, van valami markaja? Esetleg megneznem itt is hatha talalok.

TonticaKép
Eddig mindenki nagy bulit csinalt a babok szulinapjan mar azt hittem csak mi fogunk harmasban unnepelni. De latom Ti is harmasban unnepeltetek. Mivel a mienk is hetkoznapra esik igy el kell halasztani hetvegere az unneplest. Nagyon kalsszak a fotok, nagyon szep a pici fiadKép

InimmaKép
Holnap valoszinuleg en sem tudok jonni igy elore is NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK CSONGORNAK!!KépKépKép

SmileyKép
UdvKép Nagyon aranyos a lanykadKép

KormiKép
Szerintem igy masik baboval a pociban meg nehezebb minden, foleg ha nincs segitsege az embernekKép Kitartas bisztossan atmegy majd rajtad, es konnyebb leszKép Nekem is kb 1 hete fajt amikor szopizott, de par nap alatt el is mult, en arra gondolok, hogy rosz pozban szopizott es a fogacskai felsertettek, habar nem lattam semmit.

LivKép
Padlora kakilas volt mar nalunk is, de szerencsere padlolapok vannak igy konnyen fel lehet takaritani. Azert igyekszunk elkerulni az ilyet. Nalunk bizony volt mar fenekre csapas vagyis inkabb legyintesnek neveznem, de csak akkor amikor mar semmi mas nem segit. Sokszor nem lehet vele birni es fellek, hogy valami baj eri. Amig otthon voltunk egyik pillanatrol a masikra azt vettem eszre, hogy a nappali uvegasztalan terdel, ma pedig a komjuter asztalrol szedtem le. Kapott is a fenekere mert hiaba vittem ki nagy hisztizes kozepette es probaltam elterelni a figyelmet o akkor is visszament kb a 10.-ik alkalom utan jott a legyintes. Akkor persze meglepodott es kis pityerges utan tovabbalt. Attol fellek legkozelebb a csillaron talalomKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Tcis Kép, elég eleven a gyerkőcöd a leírtak alapján, az biztos.

Képek lesznek majd, csak ne lennék olyan naggggyon lusta kicsinyíteni. Kép

Timi Kép, nem is tudtam, hogy van olyan főiskola, ahol csinálnak baba-mama szobát. Vajon mennyire elterjedt ez? Szerintem csak 1-2 ilyen suli lehet.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Liv,
köszönöm az üdvözlést, ha a többieknek sem gond, jönnék gyakrabban :-)

Vera,
nagyon köszönöm a receptet, biztos nagyon fini lesz, majd megírom, hogy sikerült, de csak majd kedd után, mert mi akkor leszünk egy évesek :-)
(illetve csak Lili, jól is néznénk ki, ha én is csak annyi lennék...:-))

A nevelésről:
én, mint első gyermekes anyuka sok biztosat nem tudok mondani, viszont a fittmama magazinban olvastam egy cikket, ami megfogott. Nagyjából arról szól, hogy a kis lurkóknak tetszik az, ha mérgesek vagyunk, hisz elváltozik az arcunk, a hangunk, és hiába rossz a tetteinek következménye, újra megteszi, hisz láthat újra összeráncolt szemöldökkel, haragosan, stb. Azóta próbálok abszolút türelmes lenni (ami kicsit nehéz, amikor a cd állványról pakolja a cd-ket...), és nálunk jobban bevált a teljes nyugalom és a huszadszori nem szabad, mint az, ha felemeltema hangom, vagy netán rácsaptam a kezére(olyan is volt bevallom... :-( )
Így megpróbálom ezt az elvet követni.

Tcis,
csőrös pohár márka, ami nekünk van, bár Lili kihagyta, és cumisüveg után rögtön poharazott: NUBY, de biztos van más is.
Nagy szülinapi partit mi sem rendezünk, csak a szűk család lesz, ami 5 főt takar...

Timi,
az tényleg nagyon klassz, hogy olyan suliba jársz, ahol lehetőséget biztosítanak arra, hogy a babáddal légy, nem is akármilyen módon!
Ezt terjeszteni kellene! Hiszen nagyon fontos az embernek, hogy azért mert gyermeke van, még ugyanolyan lehetőségei legyenek, mint másoknak, és ez sajnos nem természetes még...

Smiley,
nagyon aranyos a kislányod, gondolom nagy huncut :-)

Anita,
szerintem Eszti nagyon csinos kis csajszi :-), a hurkácskák megfelelő helyen vannak :-)

Az jutott ma este a pancsinál eszembe, hogy akiknél több gyerkőc van, hogy csinálják?
abszolút rendszer van, ki mikor fürdik, és mikor alszik el? Ez az időpont azonos, vagy különböző a gyerekeknél?
Csak azért merült fel bennem, mert Lili olyan szeszélyes, mint az április:-)bár javuló tendenciát mutat, de nem tudom, ha még egy pöttöm lenne körülöttem, hogyan csinálnám?

(szerettem volna feltenni valami friss képet Manócskáról, de rájöttem, nagyon rég készült róla kép (másodikán), azok pedig olyan aktfotók,amit még cenzúráznának... :-) )

Bocs a szóömlenyért, és ismét nagyon boldog szülinapot az ünnepelteknek, főként Csongornak!

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok Lányok!

Először is köszönjük a dícséreteket.Kép Nagyon jól esett!
De ahogy olvasgatlak benneteket és nézegetem a képeket mindenkinek tündéri babója van!!

Énis gratulálok a kicsik új és újabbnál-újabb produkciójához!
Én már semmin nem lepődöm meg, hiszen Flóra mindent kipróbált: először tolta magát hátrafelé, aztán hátrafelé megtanult elfordulni, aztán előre kúszott( de csak a kezét használta), aztán lassan mászás lett belőle, majdfelhúzta magát és felállt, majd oldalra lépegetett és most már félkezes fogással megy, ja és a napokban rájött, hogy hátrafelé is lehet mászni.

A nevelés kérdésében nálunk tényleg imdája, ha egy kicsit mérges vagyok, és nevet rajtam gondolom a grimaszok miatt, így megpróábolm szép-szóval megértetni vele ( meg számolni 10-ig)

Jajj ez a kakilás téma teccet!, nekem ma reggel kellett takarítani(még eddig nem csinált ilyet), szóval kimentem a fürcsibe és leszállt a biliről és persze mindenhová lett a kakiból, aztán belemászott, kezünk-lábunk kakis volt.Memosdattam és leültettem az ágyra és nézett rám hatalmas szemekkel most mi lesz, elmosolyogtam magam és kész. Most mit tegyek, majd megérti, hogy a bilibe kell és kész.
smiley

Sziasztok Kép

Kicsit megkésve ugyan de NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DÁVID, KORNÉL, MONSERATT ÉS CSONGOR BABÁNAK!!!

Kép

Pussz

Edit & Balázs

Kép

Kép
[/url]
pledit

Smiley, te már elkezdted a bilire szoktatást???

Kép

Kép
liv

Tcis! Mi már eddig 4 fajta csepegésmentes itatót próbáltunk, úgyhogy van némi tapasztalatunk Kép Ami a legjobban bejött, az a MAM márkájú. Ez tényleg megbízható, max jópár hónapos használat után nem tökéletes már. Meg az összeszerelésnél kell odafigyelni rá. Szerintem biztos van olyan hely, ahol lehet kapni nálatok is. Ausztriában gyártják egyébként. Ha kell, tudok képet küldeni.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Sziasztok
kicsit zűrös volt a hetem Kép Ma vizsgáztam reggel,így tanulnom kellett Kép,ami nem volt túl egyszerű Bandóval,aki mostanában nagyon nagyon rosszul alszik és eszméletlen anyás csak én vagyok a jó mindig.

Üdv az ujaknak Kép Kép

Boldog szülinapot Monserranténak és Csongornak Kép
Most mennem kell mert megint én kellek,bocs hogy másra nem reagálok

Kép
Kép
nikk0830

InimmaKép
Boldog születésnapot Csongornak!

SmileyKép
nagyon aranyos Flóra, és milyen szép neve van.Kép

KormiKép
Fel a fejjel! Próbálj meg pihenni, amennyit csak lehet!

TonticaKép
Szerintem gyereknevelésben a következetesség nagyon fontos, ha el akarod érni a célodat, viszont nagyon nehéz. Mi sajnos nem is vagyunk azok, így számomra sokszor reménytelen elérni azt amit szeretnék. A meglegyintés és társait én nem alkalmazom, mert szerintem nem ez a megfelelő módszer, valahogy másképp kell elérni azt amit akarunk. Mi inkább 500x elmondunk mindent, persze előfordul, hogy elszakad a cérna és akkor jön a kiabálás, vagy ha annyira süketet játszik a nagyobbik fiam, hogy szép szóval nem megy akkor bizony felemeljük a hangunkat. Mindenkinek meg kell találni a maga módszerét, ami neki is és a gyereknek is egyaránt megfelel. Van itt Mo-n egy nagyon jó köny az a címe, hogy "Kell a gyereknek a korlát" szerintem abban elég jól leírják, hogy hogyan kellene gyereket nevelni. Ha esetleg érdekel az író neve majd megírom, csak most lusta vagyok előkeresni a könyvet.
Képek nagyon szuperek!Kép

LauKép
Ákosnak gratulálok az iskolai teljesítményéhez. Bazsi jól belehúzott fogak terén és az a 9250g sem olyan kevés, biztosan nem is olyan vékony. Bernát 9320g volt legutóbb és ő kifejezetten vastagnak néz ki ezzel a súllyal.

AnitaKép
nem tudom hogy álltok kérők terén, de tegnap a kisfiam meglátta Eszti képét és így szólt: "na, Anya Õ lesz az én feleségem" Kép, úgyhogy ha megtennéd, hogy szólsz az érdekében a leányzónak néhány szót. 4 és fél éves szőke hajú, zöld szemű, jóképű kisfickó, mellesleg nagyon jószívű, kimondottan JÓ férjnek való. Egyébként egyáltalán nem vagyok elfogult, áááá nemKép.

MóniKép
Fürdetés: nekem egy óvodás kisfiam is van még Bernát mellett. Mivel a nagyobbik alszik az oviban, így Õ a hétköznapokon csak este 10 körül szokott elaludni, Bernát viszont legkésőbb fél 9-kor már alszik, így elkezdünk fél nyolckor fürdetni, először Bernátot, majd nem sokkal utána Donátot is. Hétvégén viszont egyszerre fürdenek, fürdés után én fektetem Bernátot a férjem pedig Donátot. Nincsenek aranyszabályok, de azért próbálunk valami rendszert tartani, amit egy kicsinél még viszonylag könnyen lehet, azonban egy nagyobbnál már nem annyira. Ez az óvodai altatás nagyon kitolja az esti lefekvés idejét, főleg, hogy Donát 2 éves korától nem aludt délutánonként, most meg unalmában inkább elalszik az oviban. Ha majd lesz mégegy pöttömötök, megtalálod majd a megfelelő megoldást. Szerintem ez attól is függ mekkora köztük a korkülönbség.

PlEditKép
mi van veletek? Alvással hogy álltok?

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

aSziasztokKép

SmileyKép Gyönyörű Flóra és tényleg a neve is nagyon szépKép Van egy film, Huncutka a címe, na az a kislány jut róla eszembeKép Tényleg elkezdted a bilire szoktatást? Tőlem is kérdezték, hogy "És bilire mikor kezdtem szoktatni?" Egyelőre még várok vele, Ákos is 2,5 évesen lett szobatiszta. Mennyire tudatosan "végzi bele a dolgát"?Kép

Nálunk általában negyed 8-kor van fürdés, aztán 8-kor már mindkét gyerek ágyban van, Bazsi már megszokta, hogy így van, Ákosnak meg másnap iskola, és ha nem alszik el időben, reggel nem tud felkelni.
Ez alól kivétel a hétvége, ilyenkor Ákos is tovább fenn maradhat, másnap nincs suli.

AnitaKép Eszter is gyönyörű, úgy látszik, ezen a topikon csak jóképű kiskrapekok és csodaszép kislányok vannakKép És egyáltalán nem vagyok elfogult!!Kép

LivKép Lehet, hogy most így gondolod, hogy nem fogsz ráütni a kezére vagy a popójára, de hidd el, ha a bevásárlóközpont kellős közepén fog pörögni a gyerkőc, mert most kell neki az a kisautó, lehet, hogy megváltozik a véleményedKép
És nem lesz tőle lelkiismeret-furdalásodKép Mert akkor még megbeszélni sem tudod egy kétévessel pl., hogy ez így nem oké.
Ilyenkor sehallselátdömötört játszanakKép
Igazad van, egy év halasztás nem a világ, most a legfontosabb Dávid, ezeket a hónapokat később úgysem lehet visszahozniKép

KormiKép Nem akarok okoskodni, de szerintem, ha fáj, és kényelmetlen a szoptatás, pl. a pocakod miatt, akkor nem kellene erőltetni. Az is nagyon meghitt tud lenni, ha etetés közben hozzádbújik Benedek. Balázst hamar el kellett választani, azóta többször igényli, hogy felvegyem, ringassam, van, hogy felkéredzkedik és egyszerűen csak odabújik és simogatKép Bár a saját kisfiadat Te ismered jobban, azért gondolja arra is, hogy ha megszületik a tesó, mennyire meggyötört lesz a melled, és őt is még jó sokáig fogod szoptatni.
Remélem, nem veszed tolakodásnak!

Bocsánat, ha nem reagálok mindenkinek név szerint, itt hemzseg körülöttem a két srácKép
Jövő héten nem leszek, megint bentlakó leszek a kórházban, de ez már a 3. alkalom, és akkor már a felénél tartok. Egyszer ez is végetér és minden rendben leszKép

Pusz mindenkinek
Lau
lau

Sziasztok,
ritkán írok tudom, de most úgy érzem írnom kell.

Legyintés, kezére ütés... egyéb témakörben.
Ismerem magam, és úgy gondolom, hogy SOHA nem fogok rácsapni a gyerekre. A fizikai fenyítés a cselekvésképtelenség jele. Amikor már nem tud a szülő mihez nyúlni, akkor üt. No, ide nem szeretnék eljutni. 3an vagyunk testvérek, és soha egyikőnkre sem lett még rácsapva sem, tehát láttam a példát, hogy lehet így is gyereket nevelni, mindemellett tiszteletet is tanultunk, és mindeki tudta, hogy hol vannak a határok, tehát a rendszer eredménye nem 3 neveletlen gyerek lett.
Szeretném a fiúkat is hasonlóan a nevelni. A határokat már így 10.5 hósan is érzik, és tudják. Ha hisztizik Máté (ő próbálkozik vele sokszor, vörös fej, sikítás... stb) azt is kezelni tudom, szóval... de semmi rángatással, csapkolódással.
Én szégyenleném magam, ha ráütnék a gyerekre, mert az az én gyengeségem jele lenne.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
tavasz

SziasztokKép

InimmaKép
SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CSONGORNAKKépKépKépKépKépKép

TonticaKép
MONSERRATNAK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOTKépKépKépKépKépKép
(bocs hogy késve)

Bili téma
Már én is elkezdtem a biliztetéstKép volt már pisi és kaki is benne, meg egy bár kedvenc játéka is Kép Õ maga húzta ki a zenélő bilijét a kiságy alól, szóval nem az én ötletem voltKép

Újaknak Üdvözletem, nagyon jó hogy bővült a topic ilyen sok szép babával.

Noémi+Heléna
fantikbaba

A Margit-szigeten páva nézőben.

Kép
fantikbaba

Sziasztok! Kép

Dino Kép
Köszi az érdeklődést, jól vagyunk, az alvás az utóbbi időben rendeződött (remélem így is marad). Volt ugyan egy két zűrös éjszakánk, már már úgy volt megyünk vissza az alvásrendelőbe.) De aztán abbamaradt, szerintünk 1000% hogy a fogak miatt volt, kenegetjük dentinox lötyivel, vmit csak használ alapon. Alvásdokinéni tanácsával ellentétben én bizony felvettem éjszaka Balázst megnyugtatni, nem volt szívem hagyni visítozni. És azóta amikor felsír elég ha csak pár nyugtató szót mondunk és megsimizzük. Tehát nem riadózik csak azért hogy éjjel felvegyük.
Te a fejést csinálod még? Írtad korábban hogy lecsökkent a mennyiség, sikerült visszatornázni? Vagy hagytad az egészet?

Ahogy elnézem mindenki már 9 kg fölött van és fogak terén is jócskán van mit behoznunk, főleg ha Lau Kép Balázs babájára gondolok!

Én még nem csaptam rá Balázs kezére ezidáig, remélem nem is lesz rá szükség, bár nagyon feszegeti a határokat .... A játékai nem nagyon érdeklik csak széthajigálja őket, megtanulta hogy lehet felnyitni a kuka tetejét, és élvezettel kurkászna benne már ha hagynám Kép Lányok Kép Nálatok is kukázna az utód? Kép
No meg a fiókok, szekrényajtók nyitogatása és minden olyan dolog amit nem kéne csinálni, sokkal jobban érdeklik, mint a játékai .... Mindent leránt az asztalról amit elér, már két bögrém bánja, tiszta szerencse hogy nem a fejére pottyant...

Valamelyik ismerősöm azt mondta hogy a hiszti korszak ideje 2 -2,5 éves korra tehető. Ezt nem tudom hogy honnan veszik mert Balázs ha vamit nem engedek meg dühöng, hátravágja magát és ordít ... Gondolom többeknek is ismerős a helyzet ...

Tcis Kép
Nálunk az Avent varázsitató vált be, először szelep nélkül használtuk, mert Balázs nem tudta hogy mire való. Hamar megtanulta hogy abból víz jön, így ismét beraktuk a szelepet.

Lau Kép
Sok erőt és kitartást kívánok a kezelésekhez és gratulálok az ügyes fiaidhoz.

Liv Kép
Hogy vagytok? Dávid szeme javulóban van? És a cerkája? Kép

Tényleg mi van Csirkesszel, Reditkével, Cedittel, GnéKrisztivel, Violával ...., tényleg régen jártak már erre ...
Annyira furdal a kíváncsiság hogy Csirkesznek és Editnek kislánya vagy újfent kisfia lesz-e....

Vasani Kép
Eszti baba változatlanul GYÖNYÖRÛ Kép

Sunimum, Smily és Inimma Kép
üdvözöllek benneteket, bár még én is újnak érzem magamat, amiatt hogy csak hébe hóba írogatok (már amikor Apuska itthon van és vigyáz a bögretörő Balázsomra Kép)

Pussz

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Teszek fel egy aktuális képet Balázsról, nagyon szeret hintázni Kép

Kép

Kép

Kép
[/url]
pledit

Edit Kép
ne aggódj Kép Levi kb. 7.5 kg, Máté sem lehet több 8.5-nél, de 1.5 hónapja nem láttuk a mérleget.
Levinek nincs foga, Máténak 2 van kint, és most 4 jön... szóval nem vagy lemaradva Kép
és már lassan 11 hósak lesznek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

Köszi Kép

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Edit Kép, köszi a kérdést, Dávidnak a szeme és a fütyije is jobban van. Kép

Kép

Kép
liv

Váltottam sms-t Reditkével, jól vannak, csak vidéken vannak a nagyszülőknél.
Maccsék pedig Egyiptomban. Kép

Kép

Kép
liv

Liv Kép

Hűűű de jó dolguk van Kép

most már döntse el ez az idő, hogy esik vagy sem, mert nem tudunk így kimenni sétálni , hintázni Kép

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a "befogadást" ,sajnálom, hogy nem írtam korábban :-(
Egy mellékes kérdés: Ti hogy tudjátok a hangulatjeleket ilyen sárgára varázsolni?

Dino,
köszi a fürdetéses választ, persze, ha majd lesz második manó is, biztos beáll ez a dolog is, csak most olyan megoldhatatlannak tűnik... :-)
A korkülönbség is kérdéses még, én úgy érzem, majd ha Lilivel szót tudok érteni, akkor jöhet a második.
Arra a könyvre én is kíváncsi lennék :-)

Lau,
nagyon sok erőt és kitartást a kezelésekhez, fantasztikus, ahogy a betegségedről gondolkodsz! Hiszem, hogy a gyógyulásba vetett hit a legjobb út a gyógyuláshoz, anélkül nem sikerül.

Edit,
Nálunk a kuka elzárt helyen van, eddig még nem jött rá, hogy ott is van valami, és azt az ajtót is ki lehet nyitni. a krumplit, hagymát már megtalálta, és megpróbálta megkóstolni nyersen is...:-)
Lili is jobban szeretné lerámolni a fürdőszobai polcot pl, mint a játékait visszarámolni a dobozba(bár tudom, ez még korai):-)
Bögretörés ugyan nem volt nálunk, de párszor már takaríthattam enni és innivalót a földről, mert lerántotta a kisasszony:-)
Azt pedig az én hülyeségemnek érzem, hisz ha nem az asztal szélére rakom, hanem a közepére, nem éri el:-)
Fogunk még csak négy van, pedig Lili kedden lesz egy éves:-)

Icsilya,
igazad van szerintem, valóban amikor megütöd a gyermeked, az azért van, mert dühös vagy, és már nem tudsz mit kezdeni a helyzettel.
Előttem sajnos nem ilyen pozitív a példa, de miután rájöttem, hogy nem vezet eredményre igyekszem nem alkalmazni. Szeretném végleg kiiktatni az életünkből, mert valóban nincs értelme.

Nikk,
a vizsga sikerült, ugye? :-)

Na most megyek, Lili nem fér bőrébe, utálja ha nem vele foglalkozom, ráadásul apája elment dolgozni most. :-(

sziasztok
Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Most jó rég nem voltam, egy hétig nem volt gépünk, mert lecseréltük.
Minden szülinapost így utólag is isten éltessen!!! Kép

Az újaknak üdv! Kép Gyertek gyakran!

Fotókon édesek a manók! Kép

Nikknek boldog névnapot, ha most tartotta! Kép Remélem, akkor a vizsgád is sikerült!

Rólunk pár szó:

Márk végre rászánta magát, hogy elkezdje növeszteni a fogát, így az ELSÕ FOGÁNAK az éle már kibújt!!! Úgy örülök neki! Nemrég ezt kívántuk, hogy a szülinapjáig legalább 1 foga nőjjön ki! Kép
Imád pakolni, fiókban turkálni, íróasztal alatti papírszemetest felkutatni, kulcsokat begyűjteni, virágföldet túrni, kazettákat és CD-ket pakolni, függöny mögé bújni.
Ha valami nem sikerül neki, akkor meg sikít, néha a földhöz vágja magát. Szerintem ez már hiszti kezdemény. Egyelőre jól bírom. Kép

Most megyünk fürdetni, majd még visszaolvasok.

Szép estét mindenkinek!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Móni Kép
úgy kell, hogy : ) csak space nélkül Kép ha meg szomorú, akkor : ( space nélkül lesz a Kép.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Köszönöm, megpróbáltam KépEgyébként eddig sem tettem space-t, csak nózit a fejnekKép

Csináltam pár képet Manócskáról, felteszem, ahogy ígértem korábban.
Az egyik ma reggeli, paradicsomevés közben, a másik pancsi után. Szóval teljesen frissekKép

Ma tényleg pocsék volt az idő, mi sem voltunk játszótéren, bár délelőtt meglátogattuk a dédit, ami szokásos vasárnapi program. Így legalább voltunk levegőn, és akkor még nem esett.

holnap remélem jobb lesz.
Jó éjt Nektek, és a törpéknek isKép

Móni

Kép
sunimum

U.I:
MacsekKép
Gratulálunk az első foghoz!!!
Emlékszem, én is mennyire örültem! Kép

És akkor jöjjenek a képekKép

Persze, ha a rendszer is akarná, de nem akarja Kép

Kép
sunimum

Akkor végre a képekKép
KépKép
Móni

Kép
sunimum

LauKép
További gyors gyógyulást!

PlEditKép
Sajnos már 2 hete nincsen mit fejnem, így sajna abbahagytam.Kép De azért így is nagyon örülök, hoyg eddig sikerült. És Te?
Kukában való turkálás nálunk is megy, ha nem vagyok elég éber. A szekrényekből való kirámolást pedig gyerekzárral, illetve a szekrényen levő fogantyúk leszerelésével oldottam meg, így maradt a könyvek lepakolása, amit pedig 2 nappal ezelőtt a férjem oldott meg, úgy hogy nagyon szorrosan tette egymás mellé a könyveket, így az ő kis erejével még nem bírja őket kihúzni. Úgyhogy szegény Bernátnak maradtak a játékok meg néhány dolog amit nem tudunk elrakni. Azért néha megengedem neki,hogy kiszedegesse a konyhában az edényeimet, aminek persze nagyon örül.
Balázs baba nagyon édi.Kép

MóniKép
A könyv írója; Ian-Uwe Rogge: Kell a gyereknek a korlát, Park kiadó és 1500 ft-ba kerül.
A képeket kicsinyíteni kell, csak úgy engedi a rendszer felrakni.

MacsekKép
Gratulálunk az első foghoz.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

MóniKép
mire megírtam az üzenetet, sikerült felraknod a képeket. Nagyon szép Lili baba! Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok

Mostanában én sem tudok jönni, mert festés-tapétázás van, meg mindenféle munkák a ház körül.
A hétvégét Nagygé az ügyeleten és kórházi megfigyelésen töltötte, mert valószínű hozzáért egy konnektorhoz. nem láttuk, csak levágta a biztosítékot és bömbölt utána. Szerencsére nem lett baja. Mindig vakdugókat használunk, de most a felújítás miatt szétkapták a konnektorokat is. Én még aludtam a kicsivel, a férjemmel mentek fel ruháért, nem is értem miért vitte fel magával, előtte százszor elmondta nekem, hogy ne engedjem fel őketKép nagyon rossz érzés. lényeg, hoyg nincs baja, ma mennek kontrollra. a kezén sincs nyoma hogy megfogta volna.

Kisgé megvan, ő is növesztett már egy fél fogcsücsköt, eléggé megviseli, éjjel sokat sír, meg hányt is már tőleKép

Újaknak üdv, Lau továbbra is drukk, babák szépekKép bocs, de most nincs több időm

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok lányokKép
Hát jó rég nem jártam erre és férfiasan bevallom most csak úgy kutyafuttában sikerült bele-beleolvasnom az írásokba, és nem is hiszem hogy ez változni fog.
LivKép-nek így neten is köszönöm a sms érdeklődést és mindenki másnak is, aki itt hiányolt.
Egy darabig rossz volt a netünk, majd lehúztunk majdnem 2 hétre nagyszülőzni (váltva itt is-ott is) és amióta megjöttünk, azóta próbálom utolérni magam.
Most azért ideültem és előre is bocs, de lehet, hogy az elkövetkezendő pár percben bepótolom a kimaradt hetek írásmennyiségét Kép

Utólag és előre is minden kicsi manónak nagyon, de nagyon boldog születésnapot kívánunk.
Köszöntöm és is az újakat és mindig örülünk, ha többen vagyunk, hiszen annyival több élmény, vélemény, tapasztalat kerül itt megosztásra.

Pár hozzászólás a témákhoz, amiket úgy sikerült elcsípnem, majd utána önzőzök és írok magunkról.
Szóval:
KormiKép Én pontosan azért hagytam abba a szoptatást, mert azt éreztem, hogy nem esik jól. Nem volt igazán konkrét fizikai fájdalmam tőle, csak érzékenyebb lett a mellbimbóm és minden szopi közben azon kaptam magam, hogy kissé ingerülten, de azon rágódom, hogy mikor fejezi már be a Bálint meg hogy úgy szeretném már visszakapni a cicijeimet. Ez így biztos durván hangzik, de egyáltalán nem szándékos gondolatok voltak ezek. Én nagyon szerettem szoptatni és úgy gondoltam, hogy ezeket a negatív hullámokat tuti, hogy a manó is megérzi és valahol szerintem ez egy oda-vissza játék, tehát az is kell, hogy én jól érezzem magam tőle, tehát befejeztük. Így is szopott 11 hónapig és a várttal ellentétben egyáltalán nem okozott neki törést a dolog. engem lelkileg jobban megviselt szerintem, pedig aztán igazán nagy cici bubus volt a drágám Kép

Tehéntej: Töredelmesen Kép bevallom. Mi isszuk. Imádja. Amikor elmúlt egy éves megpróbáltunk adni neki langyosan és mint aki egy éve nem evett úgy beszippantotta. Végülis tehéntejjel készült főzeléket, sajtot, túrót, joghurtot már kapott előtte is néha. Szóval most a tejecske a favorit, azért nem vedeltetem vele literszámra, de simán iszunk.

Kutyás udvar, koszevés: hááát...én azt hiszem mi ezt a kérdést túl lazára fogtuk, mert nagyon keményen valljuk a "meg kell enni évente 3 kiló koszt". csak mi azon nevetünk, hogy Bálint valószínűleg ezt havonta benyalja. A gyengébb idegzetűek ne olvassák a következő sorokat, mely gyermek kinti mindennapos tevékenységeit sorolja a teljesség igénye nélkülKép :
- kutyust etetni a saját kiflivel, de aztán meggondolni magamat és mégis inkább én eszem meg a már félig szétáztatott darabokat
- végigmászni a füves földön kajával a kezemben és a végén jóízűen benyalni a a megsarazott hamit
- kutyaszárazeledelt megkóstolni és vigyorogni hozzá
- a kutya vizébe megáztatni a babapiskótát és jóízűen befalni mielőtt anya megint észbekapna
- lenyalni az összes építkezésből megmaradt kavicsot és fadarabot stb..stb..stbb

Most hirtelen más téma nem jutott eszembe, amibe mindenképp bele akartam ugatni Kép

Vannak kérdéseim:
- Szúnyogriasztót milyet kentek manókra? mert Bálint úgy néz ki a sok kinti mutáns dög miatt, mint aki himlős.
- Terhesen lehet tampont használni? nagyon elmennénk fürdeni és gondoltam hátha egy picit zár az esetleges fertőzésektől.
- Agyhártya gyuszi oltásnak (magának az oltásnak) vannak esetleges mellékhatásai?

És akkor még magunkról, de tudom, hogy már utáltok mennyit pofázok Kép
Bálint a nagyszülőknél imádott. Õk is imádták, hogy végre nem csak hétvégi fél-fél napokra dögönyözhetnek. Én is imádtam, mert többet tudtam pihenni. párom nem imádta, így meglepetésszerűen utánunk jött. Kicsifia annyira örült neki, hogy kezei közé fogta az arcát, megpacskolta gyengéden, megpuszilgatta és hozzábújt. ennyire aktívan és magától még sosem csinálta. persze apja majdnem elsírta magát Kép Én is, mert olyan édesek voltak.
Másnap reggel, baba felébredt és ránézett bejárati ajtóra majd kristálytisztán mondta: APA. erre megkérdezte anyukám, hol van apa, mire ő brrrr, ami azt jelenti, hogy elment a motorral dolgozni.
Már olyanokat csinál a manó, hogy elájulok.
Mindenre mászik. Szerintem ő az a tipikus szekrény tetején mászós fajta lesz. felmászik az udvaron a kapura, a kerítésre, a házban a szekrénypolcra...kivagyok tőle. Persze takar is akkorákat. Tegnap pl. 3x vérzett a szája és belilult a homloka, de még az a szerencse, hogy jól tűri ezeket meg gyorsan is gyógyul.
Most a délelőtti elalvásnál mentem be hozzá, mert ordított és azt hittem elájulok, csupa vér a lepedője. Majd rájöttem, hogy a füle belsejében egy szúnyogcsípést kapart csak el (de honnét jött abból ennyi vér, mert az ujjai nyomát látni lehet a lepedőn, ahogy végighúzta), de persze én már azt láttam hogy megint szétverte magát.
Tud már egyedül ezerrel motorozni a lábbal hajtós műa.motoron és ezerrel csapódik neki az ajtónak.
Meg még egy csomó okosságot, de nem untatlak benneteket.
Most megyek is, mert jól esne egy eldőlés, amig szuszál.

Pocak bébim jól van, majd csak 2 hét múlva megyünk AFP-re.
Puszi
Edit+Bálint+Pocak

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép, jó, hogy írtál, és meg kell hogy mondjam (kiflievés az ebbel és társai), korántsem volt unalmas. Kép
Gyere gyakrabban!

Mi meg kaptunk a Péterfyből levelet, hogy a jövő héten menjünk be pszichológia kontrollra. Mint kiderült, minden babát utánkövetnek ily módon is, aki náluk volt. Én már azt hittem, hogy az 1 éves kori szemészettel vége a kontrolloknak, ehhez képest most ez, aztán 2,3,4 éves korban megint szemészet (ami persze nem árt, úgyhogy végül is nem bánom), meg lesz még egy neurológia. De igazából valahol megnyugtató is, hogy ennyi helyen nézik a gyerkőcöt, és persze, hogy mindenhol azt hallom, minden a legnagyobb rendben van. Kép

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok Lányok!

Hűűűűűűűűűű mennyit írtatok, mire elolvastam, már nem is emlékszem kinek mit akartam válaszolni, de azért szenilanyuci módjára megpróbálok válaszolni és reagálni:

Kérdeztétek a bilizést: július végén kezdtem, először csak ült rajta és semmi és kb másfél-két hét után, minden nap reggel pisike és kaki volt, na most ott tartunk, hogy napközben is ráülünk, de sunyi a drágám képes csöndben kakilni, így nem tudom elkapni és gyorsan ráültetni. ( eddig nyögöttt hozzá)Kép

Kis is írta?? ( megvan Lau) Flóra tényleg Huncutka, de nagyoonnnnnnnnnn.

Macsek: gartula kisfogacskához! Szerintem nálunk is foghelyzet van, mert mindent beletömköd a szájába és ha talál egy kiszsinórkát( mondjuk a lufiján), akkor húzogatja a fogai mellett, között.No meg egyértelmű jele van: kevesebbet eszik.

Lányok az itatóspohárról annyit, hogy amikor én megvettem nem tudott belőle inni, a mienk is szelepe, nem sima szóval egy idő után megint odadatam neki, de nem ment a dolog, meguntam és simán itattam pohárból, namármot z eredmény a következő lett: nagyon szépen iszik pohárból, mindegy miot kap, én még alátartom a kezem, hogy ne igya le magát de tényleg nagyon ügyes.
Az itatóspoharat viszem magunkkal az útra de nem szív bele, le kell venni a csőrikét róla.

No ennyi jutott gyorsan eszembe, most lépek, mert megyünk sétálni, olyan szépen süt a napocska.Kép
További szép napot mindenkinek!

Smiley
smiley

SziasztokKépKép

SunimumKép
A lánykád csodaszép!!KépKépKép

Nevelés: amit Sunimum írt a Fittmamás cikk tartalmáról, az nálunk teljesen így van. Ha egy kicsit is felemelem a hangom, vagy próbálok szigorúbban ránézni vagy rászólni, csak vigyorog a lánykámKépKép És persze újra csinálja, amit meg akartam akadályozniKép Egyébként megesett már, hogy picit rácsaptam a kezére: TÉNYLEG semmi értelme!
Ma például már csak dumáltam neki, hogy a virágnak fáj, ha a levelét tépkedjük, stb-stbKép Aztán mégis megfogta, a virág meg egy kicsit megdőlt. Úgy menekült, mintha kergetné a növényKép Olyan aranyos volt!!Kép Pedig nem is borult volna fel a cucc, mert a kaspó nagyon nehéz, csak benne mozdult meg a virág cserepestőlKép Na, mindenesetre, szerintem egy ideig nem megy abba az irányba...KépKépKép

SmileyKép
Szóval tényleg, a babód már bilizik?

NikkKép
Remélem a vizsgán minden okés voltKép

DinoKép
KépKépKépKép
Most komoly, hogy az ovis fiad ezt mondta, vagy csak ez látszott az arcán?KépKépKép
Egyébként Esztinek már születése után a kórházban is akadtak kérői, de az igazán komoly ajánlatokat még várjuk...KépKépKép
Szóval Donát szőke és zöld szemű... Hm, így elsőre tökéletesnek tűnik!KépKép Esetleg egy fotót feltehetnél róla..KépKépKép

LauKép
Kitartást kívánok Neked az újabb kórházi héthez!!!

NoémiKép
Gratula a bilizéshezKépKép
FotóKépKép

PleditKép
Balázs nagyon édi a hintábanKépKép Már látom, hogy nekünk is szert kell tennünk egy hintára..KépKép

MacsekKép
Nagy-nagy gratula az első fogacskákhozKépKépKép

JutiKép
De rossz volt olvasni, hogy mi történt a fiaddalKép SzörnyűKép
Már otthon van? Minden rendben?
Kisgének gratula és kitartás a fogacskához!Kép

ReditkeKép
Egyáltalán nem hiszem, hogy bárkit is untatnál...KépKépKép
Én nagyon örülök, hogy leírtad a kutyás és egyéb kerti sztorikat, mivel én kérdeztem ebben a témábanKép Az enyhe kifejezés, hogy megnyugtattál azzal, amiket írtálKépKép
Mi is ezen az úton haladunk: Eszti rendszeresen támadja le Zénót, a kutyánkat, hatalmas harci síkítások közepette, továbbá általában kölcsönösen akarják megszerezni egymás labdájátKépKép Ezenkívül Eszti marokszámra töm füvet és homokot a szájába, valamint két kézzel tépi a szelídebb macskánkat, KupitKépKép Szerencséjére Rumlival még nem került közelebbi kapcsolatbaKépKépKép
De aranyos lehetett Bálint, ahogy Apájának örült. Kicsit meghatódtam...Kép
Gyakran meghatódok magunktól isKép Ahogy Eszti és Apa összebújnak, meg nevetnek, meg stbKép Meg ahogy énhozzám bújik a lányka, meg simizKép Hááááát, az olyannnnnn jó érzés..KépKépKép

No, megyek, felébredt a délutáni szunyábólKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok
Móni Macsek Anita
Hát nem vagyok egészen biztos a vizsgában sajnos,de csak pár nap múlva derül ki Kép

Móni
Nagyon szép a lánykád Kép

Macsek
Köszi a jókivánságot,igen akkor ünneplem Kép

Judy
Fog Kép Sajnos Bandót is megviseli,tegnap sirva kelt és alig birtam megnyugtatni hajnalban Nagygének örülök hogy nem esett baja,biztos minden rendben lesz a kontrolon is

Reditke
Jó olvasni rólatok,nálunk is van minden féle evészet,gitt-től elkezdve,a földbe mártogatott kajáig Kép

Kismamiknak jó pocakosodást Kép

Kép
Kép
nikk0830

Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!
Par kep a csaladrol: http://kep.tar.hu/wilhelm-ritus/50132043#2 Jopar. Kép
Majd irok meg, ha lefekszik a nagyfiam.

Inimma
inimma

Sziasztok,
megint en.
Koszonjuk mindenkinek a szulinapi gratulaciokat,nagyon kedvesek vagytok!!!
Annyira sajnalom,hogy Csongi szuletesnapja mar nem toltott el olyan izgalommal,mint annak idejen Csani elsoje. Persze boldog voltam ,hogy mar ilyen ooooriasi kisfiam van,de nem volt az igazi. Tudom,hogy bennem van a hiba,orulhettem volna jobban is.Tobbgyerekesek,Ti is megeltetek mar hasonlot vagy tenyleg csak en vagyok ilyen gyagya?!!
A szulinap menete a kov.volt:reggel megsutottem a tortat,ami a kepek tanusaga szerint nem lett egy remekmu,igaz nem is annak szantam. Kép Az unnepelt delelott nagyot aludt,ebedje szinten unnepi volt,a kedvencet kapta,fozeleket az osszes zoldsegfelebol vegyesen,amit csak talaltam .Azutan szinten alvas,majd delutan 4-kor,miutan mind2 gyerek felebredt,felkoszontootuk Csongort. Negyesben unnepeltunk,a csalad messze,nagyszulok most penteken jonnek,a baratok..nos ,az o nagy reszuknek eszebe se jutott ez az esemeny.Ugy tunik,csak nekunk volt fontos.Szoval megkapta a kissrac az ajandekait,amikre kulonosebb figyelmet nem forditott,viszont a roka lenyugozte,mint a tesot is.Persze a nagyobb nyert,szo szerint raharapott.KépAz eredmeny a foton.Kép Fenykepezgettunk,megpuszikaltuk es nagyjabol ennyi. Ja,kesobb lementunk a hazban tartott evi rendes hm.."kerti" partira ,(csak beton van az udvaron) ,ott mindenki ivott a gyermek egeszsegere,aki persze unta a banant rendesen es menetrendszeruen razenditett.
A ferjemmel meg kicsit nosztalgiaztunk,atbeszeltuk a szules korulmenyeit.ennyi.
Tenyleg csajok,a ti gyerekeitek (mar nem irhatom,h babak Kép ) mennyit sirnak meg? Csongor szerintem mertektelenul sokat,legtoobszor ok nelkul,ugy gondolom,o biztos nem igy gondolja. nekunk ez tok furcsa,mert Csanad kisbabanak se volt siros egyaltalan.
Na eldugulok,szornyu,mennyi tudok irni. Lehet,hogy blogolnom kene.Kép

Inimma
inimma

JudyKép
Remélem minden rendben volt a kontrollon!
Festés-tapétázáshoz kitartás.

ReditkeKép
Bálint egy igazi kópé. Kerti történések nagyon jópofák. Bernát a játszótér összes kavicsát próbálja tisztára szopogatni, valahogy jobban örülnék neki, ha mindezt egy saját kertben csinálná.
1. Mi nyáron Off-al fújtuk Bernátot a szúnyogsereg elriasztására.
2. Terhesen nekem nem ajánlotta az orvos a tampon használatát.
3. Szerintem minden oltásnak van mellékhatása, ezalól az agyhártyagyulladás elleni sem kivétel. Azonban mikor mi 3 évvel ezelőtt Donátnak beadattuk, ez volt az egyetlen oltás az addigiak közül, ami nem okozott semmilyen gondot.
Egyébként meg nagyon szívesen olvasunk rólatok, úgyhogy jöhetnek a további történetek. Kép

AnitaKép
Mi az hogy komolyan..., teljesen elszánt ábrázattal közölte, hogy Eszti lesz a felesége, és emellől a kijelentése mellől azóta sem tágít. Ezt onnan tudom, hogy azóta már többször tudtomra adta, illetve meg kellett mutatnom a fényképet is Neki. Szóval részünkről komoly a dolog. KépKépKép Azért dobok egy fényképet róla, hogy Esztinek könnyebb legyen a döntés. Kép
Ez a kedvenc képem róla:

KépKép

Bocsi, kettő kép lett belőle. Kép

NikkKép
utólag is Boldog Névnapot!Kép
Vizsga biztosan sikerült, ha meg nem akkor majd legközelebb. Bandus édi, mit evett?

InimmaKép
megnéztem a képeket! Nagyon szépek a gyerkőcök!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Az agyhártyagyulladás elleni oltással kapcsolatban nekem azt mondta a védőnő, hogy még soha, egyetlen negatív visszajelzést nem kapott, tehát nemhogy lázról, de még nyűgösségről se panaszkodott egyetlen anyuka sem az oltás beadása után.

Kép

Kép
liv

Liv, kornél minden oltás után belázasodott KIVÉVE az az agyhártyagyulladás ellenit.

JUdy, a nagyfiad tényleg nagyon helyes fickóKép Remélem Eszternek is bejönKép

Az én fiam csak idősebb nőcikre bukikKép nem tudom mi lesz később.

Üdv;
Vera

hvera

LinatoKép
Boldog születésnapot kívánunk Lorenának és Rubennek!

MacsekKép
Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk Márknak!

TcisKép
Elisának is Nagyon Boldog Születésnapot!

MóniKép
Lilinek Sok Boldog Születésnapot!

VeraKép
Kornélnak ha ma ünneplitek a névnapját, akkor Boldog Névnapot kívánunk!

Remélem nem hagytam ki senkit!Kép

Dino és Bernát

Dino

Kép

Kép
dino

nagyon sokat írtam, de Bálint lenullázta Kép Kép
most megyek és megharapom, mert azzal a lendülettel, ahogy ideszaladt nyomni egy gombot, el is szaladt és kacag hozzá Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

MegharaptamKép
Jól esett, de neki is.
Szóval nincs energiám teljes valójában újraírni az előzőeket, csak nagyvonalakban.
DinoKép-t csodálom a szorgalmáért és kihasználva ezen tulajdonságát, csak csatlakozom hozzá és én is sok boldogot kívánok.

Odavagyok a képekért.
Sunimum kislánya lenyűgöz, ahogy azokkal a csábos szemekkel fekszik a pelenkázónKép
Dino nagyfiának első képéről elhiszem, hogy komolyan gondolja a násztKép
Nikk Bandója pedig maga a megtestesült szelídség és ártetlenság ezen a képen, a maszatos pofi ellenére.

Én a tegnapi hozzá dumámban nem írtam, hogy amíg nagyszülőknél voltunk, sikeresen eltöltöttük első közös éjszakánkat a kórházban rosszcsontommal.
Véletlenül benyelte nagymama egy fél vérnyomáscsökkentőjét (aminek semmi keresnivalója nem volt a ropik között, de mivel anyu napi 1-t szed, pár hete még egy felet be vett, mert marha magas volt neki, azt hitte másik felét eltette, de véletlenül kiesett neki és miért is ne pont a gyerek kedvenc matatóhelyére).
Szóval benyelte, rossz volt az íze, darabokban kiköpte, majd bevittük ügyeletre, mert este volt és ki tudja egy kis morzsa milyen hatással lehet egy 1 évesre.
Kutya baja nem volt szerencsére, de egy éjszakát benn aludtunk megfigyelésen. Õ nagyon élvezte, mint aki nyaralni van. mindenkivel kokettált, haverkodott. Másnap délben engedtek ki. Tünetmentesen.
Szóval nem lehet eléggé vigyázni, ezek a manók tényleg mindent megtalálnak.
Viszont olyan szerencsénk volt, hogy rajtunk kívül 2 gyerek volt egész gyerekosztályon és így külön szobát kaptunk.
Most tényleg megyek.,
Pusz

Edit
Kép

Kép
reditke

Boldog szülinapot minden illetékesnek! Kép

Lányok, nincs valakinek egy jó lasagnareceptje? Múltkor láttam a Joeyt, és úgy megkívántam.
Mármint a lasagnát. Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat Balázs nevében! Kép

Dino Kép
Először is hadd gratuláljak elsőszülöttedhez Kép Nagy nőcsábász lesz belőle annyi szent !!! Kép Kép
Igazán szép kisfiú, büszke lehetsz rá nagyon.
Én még fejek, már csak napjában 2x, már 3 hete küzdök az apasztással, ha nem fejem ki teljesen a melleimet, iszonyatosan bedurrannak, becsomósodnak. Két napig bírtam ki ezt az állapotot, aztán kifejtem a "tejesköcsögöket". Tegnap vettem homeos bogyeszt, remélem hatni fog. A nőgyogyóhoz csak a legvégső esetben szeretnék elmenni komolyabb gyógyszerért.
Azt gondoltam én naív hogy kb. 1 max 2 hét alatt el tudom apasztani a tejet, ehhez képest még itt küzdök ...

Liv Kép
Nekem van jó kis recipém, majd lefotózom a szaki könyvből, és felteszem ide, remélem nem lesz már késő. (már ha ebédre szántad ...)

Reditke Kép
Nem semmi miket csinál Bálint Kép

Nikk Kép
Bandus csak nem csokit evett? Kép

Sunimum Kép
Lili baba csodaszép Kép

MINDEN BABÁNAK AKI MA ÜNNEPLI A SZÜLINAPJÁT NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Edit & Balázs

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat Balázs nevében! Kép

Dino Kép
Először is hadd gratuláljak elsőszülöttedhez Kép Nagy nőcsábász lesz belőle annyi szent !!! Kép Kép
Igazán szép kisfiú, büszke lehetsz rá nagyon.
Én még fejek, már csak napjában 2x, már 3 hete küzdök az apasztással, ha nem fejem ki teljesen a melleimet, iszonyatosan bedurrannak, becsomósodnak. Két napig bírtam ki ezt az állapotot, aztán kifejtem a "tejesköcsögöket". Tegnap vettem homeos bogyeszt, remélem hatni fog. A nőgyogyóhoz csak a legvégső esetben szeretnék elmenni komolyabb gyógyszerért.
Azt gondoltam én naív hogy kb. 1 max 2 hét alatt el tudom apasztani a tejet, ehhez képest még itt küzdök ...

Liv Kép
Nekem van jó kis recipém, majd lefotózom a szaki könyvből, és felteszem ide, remélem nem lesz már késő. (már ha ebédre szántad ...)

Reditke Kép
Nem semmi miket csinál Bálint Kép
Nikk Kép
Bandus csak nem csokit evett? Kép

Sunimum Kép
Lili baba csodaszép Kép

MINDEN BABÁNAK AKI MA ÜNNEPLI A SZÜLINAPJÁT NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Edit & Balázs

Kép

Kép
[/url]
pledit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?