A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Zsanci!

Nem állt szándékomban illuzióromboló lenni, de nekem az új kocsiról és a kórházba száguldásról rögtön ez jutott az eszembe, annak ellenére, hogy legtöbbször a doki repeszt burkot és a szülõszobán folyik el...
BocsiKépKépKép

Elhiszitek??? Esik az esõ és olyan huzat van hogy el sem hiszemKépKépKép

sasha
28+2

Kép
sasha

Kispapám most találta ezt az oldaltKépKépKép Eléggé röhelyesKépKépKép Mondtam neki hogy ez lehet hogy tetszene a gyerkõcnekKépKépKép Erra azt válaszolta irjam be Nektek ideKép Én megtettem!!!

[url=http://yonkis.ya.com/imagenes6/tititatitututu.htm" TARGET="_top]http://yonkis.ya.com/imagenes6/tititatitututu.htm[/url]

sasha

Kép
sasha

Sasha
Megjött az esö ÉLJEN KépKépKép
a herpesz szerencsére a számon van ha ezt szerencsének lehet nevezniKép

Zsanci
te tényleg proféta vagy mert eleredt az esö Kép CTG természetesen feljövök vagyis a kispapa felhoz szerencsére ahol lakunk ott nincs megkötve mikora kell visza meni mert az családinyaralo Kép .én is aragondoltam hogy viszem az egész korházi cucomat az iratokal együt+a nyaraláshoz valo cucot Kép száguldani meg már nem szeretek mert atol félek hogy kocanás lenne a vége és jo esetben 1ora alatt lehet pestre érni autoval a Balcsirol legalábis azon részéröl ahová mi megyünk rossz esetben másfél ora ugy hogy csak fel érnénk .

Puszancs Csics 37 hetes Kép

UI:ÉLJEN ZSANCI A PROFÉTA Kép
csics

Ilke!Kép
Gratulálok Nektek!Kép Sok boldogságot, sok tejcit, és sok-sok-sok türelmet kívánok!
Kép

Kataa!Kép
Igggeeeen, látom azért rémlik valamiKép Tervezett császár a szemem miatt. De azóta kiderült, hogy mélyen tapad a lepény is, és az is ok lehet a császárra...

Pocok!KépKépKép
Ez a téglás sztori valami isssssteni volt. Percekig röhögtem a monitor elõtt, a kispapa meg csak nézett!
Kép

Kangi!Kép
Sok boldogságot! Bulizd ki Magad!Kép

Csics!Kép
Sajna nemrég nekem is kijött egy rút herpesz. Van rá egy elég jó tabletta EPAVIR a neve, és lehet szedni terhesen is. Direkt felhívtam a tanácsadást, akik ezzel foglalkoznak, és azt mondták, biztonságos!

Lányok!Kép
Én is vettem a Fót-i Corában kiságyat, meg utazóágyat is. Jövõ héten mikor megkezdõdik itt a lakás átrendezése, akkor össze is lehet majd szerelni! Az utazóágyat is kipróbáltam már (mármint összeállítani Kép), és tök jó!

Jó éccakát!

iancsa
26+5

Kép
Kép
iancsa

Iancsa
mi nekünk már megvan az ágy de öszekel szerelni azt hiszem meg is kérem a kispapát hogy szereje össze mert utána elutazunk 2 hétre és lehet hogy már utána nem lesz rá idö hogy össze szerelyük és feltegyük rá a dekort .

na befogom a csöröm mára és elmegyek aludni ha sikerül

jo éjt Csics 37 hetes Kép
csics

iancsa, Kataa

nalatok bent lehet Kispapa a csaszarnal? Nalam sajna nem, a Kutvolgyiben nagyon szigoruak, a szomszedos szobabol kell egy uvegajton kukkolnia...Nem baj, a mosdatasnal es oltoztetesnel mar azt hiszem ott lehet.:::Kép

GumicukorKép

Gratula hegyek! Ez aztan a szupi sztoriKép

ILKE...Kép

Mar azt hittem le foglak elozni...Gratulalok es sok boldogsagot!Kép
#

Sasha

Az olyan mozgo izeket (gif?) hogyan kell ide beilleszteni?
Itt Zugloban csak par csepp eso esett....szel van,csak a lakasba nem jon be.Csak ha huzatot csinalok, ugyhogy folyamatosan megy a ventillator. Most bantuk meg, hoogy ket eve, mikor epult a tarsashaz nem rakattuk be a legkondit...

pusszancs
Nyuszi
38.
Nyuszi

Sasha!

Tök jó, hogy eszedbe jutott a magzatvíz, elképzelem, ahogy a sportülések magzatvizesek lesznek...Kép Azt hiszem, magam alá teszek egy zacsit, ha már így rám hoztad a frászt!KépKépKép

Csics! Köszi, de nem én vagyok a próféta, hanem az a tökkelütött Aigner Szilárd. Bocs, ha valaki kedveli vagy a rokona... Már volt ilyen, hogy beégtem. Kép

Nálunk viszont se szél, se esõ, és szakad rólam a víz. Kép

Sziasztok, jó éjszakát mindenkinek:

Zsanci
36+4
zsanci

Szép kis társaság!
A feleségemnek, aki néhány napja fedezett fel titeket, a kedvenc olvasmánya lettetek. Ennek nagyon örülök, mert itt, a falunkban alig ismer valakit; van egy gyagyás védõnõje és hiába olvas akármit, minden új érzésen, jelenségen, fájdalmon megszeppen - de ti, akik megsokszoroztátok a bajait terjedelemben (nem is olvasok mindent el), megtizedeltétek az ijedtségeit, ti., hogy nem õ az elsõ eset (vizesedés, viszketés, kívánás, stb.). Nyavajgásait (szeretem) és nyavajgásaitokat azért viselem el, és azért adózok tisztelettel, mert nyeszlett férfi révén tisztában vagyok azzal, hogy nekem ez igen, igen sok lenne. Pl. ha belegondolok, hogy hallottam, valaki 16 órán át vajúdott és szült..., borzasztó, hát még az ágy mellett állni szegény, agyongyötört kispapának!!
Minden jót mindnyájótoknak: Tatacsi
tatacsi

Pocok
Kösz hogy leírtad a ctg értékelést. most nézem az enyémet, lévén hogy orvos nem nézett rá, ezen van 2 db rácsos táblázat a felsõben 60-210 között vannak számok függöleges oszlopban és ez 5x ismétlõdik vízszintesen. Ezen rajzolódott ki egy görbe krikszi-krakszi 150-nél, hol kisebb hol nagyobb kilengésekkel, hol fölfele tér el hol lefele.
Az alsó rácsos izén 0-120 közötti számok vannak függõlegesen és ez is 5x ismétlõdik vízszintesen. Ezen egészen lent a nullánál elég sokáig vízszintes vonal van és csak néha-néha van kimozdulás. Hát ennyit tudtam kivenni belõle. Melyik melyiket nézi szerinted?

zsuzsi, zsanci
Akkor most holnap almakompótot fogok fõzni, és túrókrémet is csinálok. Gondoltam teszek bele egy kis petrezselymet, hiszen az vízhajtó. Csak lesz valamelyiknek eredménye.
Köszi az ötletet.

Kataa
Engem csak az vígasztal, azon felül hogy borzasztó kényelmetlen a dagadt lábbal való közlekedés, hogy a dokimnak amikor mondtam hogy nagyon dagad a lábam azt mondta hogy ez a terhességgel jár, nem fordított rá különösebb figyelmet. Azzal vígasztalt, hogy szülés után elmúlik.

Sasha
Jojózik a szemem az oldaltól Kép Kép Kép
Ide is küldenéd azt az esõfelhõt???? Itt nem akar esni Kép Kép

Képzeljétek az anyukámmal mentem ma vásárolni a piacra, hogy hétvégén legyen mit fõzni, és megállapította hogy szemmel láthatólag elindult a pocim lefelé! Annyira örültem neki, mikor hazajöttem a zuhanyozás után az volt az elsõ hogy megnéztem, és igaza van. Kép

No elteszem magam holnapra, legalább is a gép elõl. Mindenkinek aki tud aludni kellemes jó éjszakát, a többieknek együttérzést.

Forti (36+1)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Örülök, hogy senki nem neheztelt amiért kicsit átrendeztem a képtárat. Kép

Ilke!
Hatalmas gratula nektek! Sok boldogságot és sok-sok tejcsit a picinek!!!!! KépKépKépKépKép

Gumicukor!
Olyan jó volt olvasnia a történetedet. Igaz én kicsit másképp hoztam a világra Dórit, de most szinte újra átéltem a születése napját! Kép

Sheila!
Nagyon köszönöm, megkaptam! Kép
Ettõl persze jobban köszöni Dancsi! KépKépKép

Kata és Dórika

(Raktam fel új képet a profilomba a lányaimról)

KépKép

KépKép
kata007

Jo reggelt mindenkinekKép
ugy érzem ma is nagyon-nagyon melegünk lesz Kép de legaláb nyugodtan tudtam pihizni az esö után csak egyszer kelet felkelnem éjszaka Kép .

Zsanci
mára nem tudsz egy kis esöt josolni esetleg varázsolniKép
mert jo lene még 5 munkanapot+a holnapot kikel birnom itt a panelban ennyi van még hátra a kispapának vissza a szabadságig utána irány a vizpart ha minden jol megy ott talán joban eltudom majd viselni a meleget

Na megyek bedobálom a mosnivalot
Pusz Csics 37 hetes Kép
csics

Sziasztok!
Nagyon jópofa, csúszásgátlós, szép élénk kék (kissé áttetszõ) színû babakádat vásároltunk tegnap az IKEA-ban 780 Ft-ért. Éppen le van értékelve, ha jól emlékszem a duplájáról.
Gondoltam, van aki még kádvásárlás elõtt áll... Kép
Üdv.
Malacka
malacka

Sziazstok Pocakosok!

Hááát... össze kell kapjam magam, ha követni szeretném az eseményeket.

Mindenek elõtt kedves Friss Anyukák: Sok-sok boldogságot kívánok... meg persze sok-sok tejecskét.

Sajna nem tudtam megjegyezni ki melyik témához szólt hozzá, így a csevegésbe inkább csak a téma szerint szólnék hozzá, a névre szóló címzést elhagynám.

Köszi Mindenkinek, aki próbált lelkesíteni a császárral kapcsolatos elkenõdésem miatt. Tegnap voltma vizsgálatok ( a Petõ dokinál - valaki kérdezte) és a helyzet változatlan, Buborci nem fordult vissza, így tuti császár lesz. A doki szerette volna jövõ héten megcsinálni, de a párommal azt kértük, legyen inkább minél közelebb az eredetileg kiírt idõponthoz. Így ha minden jól megy, akkor júli 23 lesz a születésnap.

Császár a MÁV-ban: Valóban egy üvegabalak mögött lehet az Apuka és õ az, aki majd a szülésznõtõl megkapja a kis jövevényt. Ha a kezünket nem is fogják közben a kispapák szorongatni, nekem nagyon jó érzés, hogy ott lesz a közelben és fõleg, hogy kettõnk közül a kisbabánk mégis csak találkozik valakivel kinti élete elsõ pillanataiban.

Védõnõ: Annak idején a doki nekem is azt mondta, hogy egyszer majd el kell hozzá menni...el is mentem, és kiderült, hogy legalább havonta látni akar. Errõl persze lebeszéltem, mert elég sokáig dolgoztam a terhesség alatt, ráadásul sok-sok órát naponta. De aztán csak elérte azt is, hogy már kétszer meglátogatott idehaza. A szülésig most rejtõzködöm, mert nincs kedvem csevegni, aztán remélem, hogy utána nagyobb hasznát veszem. Bocs a szófosásért, de a lényeg a lényeg, hogy ez szerintem személyfüggõ.

CTG: Nálam eddig 3 alkalommal csináltak és különösebben nem magyarázták, hogy mitõl jó az eredmény. Én úgy tudom, legalábbis erre emlékszem az elsõ alkalomról, hogyha 120-160 között van az ideális. Bocs, ha tévednék.

Lányok! Szeretnék kérdezni is. A doki szeritn kicsit megrövidült a méhnyak. Kérdeztem mit jelent, mire mondta, hoyg elõbb utóbb ki fog nyílni a méhszáj. DE MIKOR VAN AZ ELÕBB UTÓBB? Eredetileg ugye jövõ hét lett volna a császár, de most még van cirka 10 nap. Rajtam van a parázás...jól döntöttem, hogy húzom még az idõt, vagy a kicsikém úgyis jelzi, ha ki akar jönni és lesz elég idõ a kórházban az elõkészületre. legfeljebb a doki nem lesz annyira fitt, ha váratlanul operál és nem terv szerint.

Szülésznõ: mi választottunk, bár igazán szerintem a természetes szülésnél igazán fontos. Nekem ennek ellenére nagyon jól esett, mikor tegnap a nyaralása alatt küldtem neki egy sms-t a császár idõpontjáról visszahívott és bíztatott. Szóval ha tehetitek, szerintem érdemes.

Bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredett.. mindenkinek kellemes, hûs hétvégét.
Sziszike 38+1

sziszike

Hányásról...
Angliában a vemhes juhokat "szegényebb" legelõre terelik mert a kevesebb táplálék hatására nagyobbra fejlõdik a méhlepény és ez jobban biztosítja a baba fejlõdését. Azt gyanítják, hogy ez is lehet a koraterhességi hányás/rosszullét egyik oka. (Spektrum)
Logikusnak tûnik. Kép
Az azért bíztató gondolat, hogy nem ellenünk, hanem a kicsiért történik. Kép
Üdv.
Malacka 36
malacka

Sziasztok!

Ujra itt!
Elöször is gratulálok a kisbabákhoz Diónak és Ilkének!!KépKépKép

Szüléstörténet majd késöbb (papiron már rögzitettem még elég friss élményként, de elég hosszú lett). Röviden csak annyi, hogy nem volt könnyü az egész (mindenkinek sokkal, de sokkal jobbat kivánok) és császárral végzödött.
Ugyhog most még lábadozok.
De az eredmény mindent fájdalmat megér.
A kicsi fiam gyönyörü!KépKépKép Szépen szopizik, a születési súlyánál többel jöttünk ki a kórházból!KépKépKép

Beszti és Nátán

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Hat itt a belvarosban nem esett egy darab eso semLJL
En mar tulvagyok minden hazimunkan mara es mivel fozni aztan nem fogok ebben a melegben elmengyunk ebedelniJ

Zsanci,
Remlett valami az uj hazrol is de nem akartam beegni,ezert hagytam ki.Na mindegy a megrovidult memoriamnak tudhato be.
De tenyleg en aki legalbb 100 telcsiszamot tudtam meg almombol is most alig emlexem valamire.Remelem ha meglesz a baba minden visszajon.
Hat a kolcson nem jo,bar nekunk most nincs mert azert koltoztunk januarban almaim helyere egy nme akkora lakasban amit szerettunk volna , mert en olyan parazos vagyok ha nem dolgozom majd akkor a ferjem fizetesebol +nemi gyesbol nem akartunk ilyen kotelezettseget.Persze igy 2-3even belul megint koltozni kellL
Szilardrol ugyanaz a velemenyem mert az eskuvonk napjara szaraz idot mondott es reggel szakadt az eso.Ugyhogy ori hari nekiJ
Csics,
Szerintem mnidenkeppen vidd a cuccod,sose lehet tudni,hatha a Balaton levegoton megjon a kedve a babanak kibujniJJ

Iancsa,
Orulok hogy Te is vettel kisagyat.En egy kicsit gondolkodtam hogy nem korai –e de igy most mar megnyugodtam hogy nem kell oriasi hassal az aruhazakat jarni legalbbis agyert nem.
Ja es meg vettem akcios Johnson popsi torlo kendot.4 csomag volt 2000Ft,mugy egy normal uzletben 800/csomag az ara.

Nyuszi,
Hu mar csak 3 nap es megerkzik KisnyuszikaJ
Igen nalam bent lehet,de mondta mneki hogy szigoruan csak a fejemnel kuporogjon mert ugysem birna kia latvanyt.
En a multkor lehoztam az internetrol egy videot a csaszarrol,hat lanyok nem volt semmi.Meg jo hogy semmit nem fogunk latni.

Forti,
Na a hasleszallas mar jo jel,a veget jelziJ

Beszti,
Orulok hogy otthon vagytok mar es jol vagytok a picivel egyuttKép

Pusz mindenkinek,
Kataa
25+4

Kép
Kép
kataa

Kataa

Azert engem erdekelne az a video...szerintem ossze-vissza kerdezgetni fogok mutet kozben is , mint Gumicukor...Kép
Megmondod hol talaltad?

Forti

En sem vettem eszre mikor lejjebb csuszott a pocim egy-ket hete....onnan jottem ra, hogy feszult a bor rajta, pedig nem is hiztam....Szoval neked is kozeledik a boldog veg.KépKépKép

Beszti,

Meg egyszer sok boldogsagot nektek. Pihenj sokat, remelem van aki segitsen...Kép

Szoval senki nem segit nekem abban hogyan kell ezeket a jopofa kepeket, meg mozgo gifeket beilleszteni ide az uzenetekbe? Pliz!!!!

Iszonyat ez a meleg...Kép

Nyuszi
38.
Nyuszi

Sziasztok!

Nyuszi!

ElfelejtettelekKép Pedig akartam mondani, hogy kell...Kép
Na szóval! Elõszöris kell hozzá egy GIF! (jó mi?KépKépKép) A következõket kell beirni:
- forditott per jel: \ (AltGr-Q)
- image
- csúcsos zárójel: { (AltGr-B)
- beirhatsz szöveget és az megjelenik, ha ráviszed az egeret
- csúcsos zárójel: } (AltGr-N)

Kész ennyi!!!! Igy néz ki ha beirod (persze szóköz nélkül különben nem ér semmit, de mutiba leiromKép)
\ image { sok sikert }
Miután kész vagy a szöveggel és elküldöd megjelenik egy ablak ahol a saját számitógépedrõl fel tudod tölteni a GIF-et! Tudod Tallózás-Feltöltés... (angolul nem tudom hogy irják! talán Broswe???)
A végeredmény?????
Kép

cupp
sasha
28+3

Kép
sasha

Ja Nyuszi!

Ugyanezzel az eljárással kell a fényképeket is feltölteni!!!Kép Ezt csak azért mondom, mert ha megszületik Kisnyuszi hátha kedved támad az Ismerjük meg egymást-ban felrakni képeketKépKépKép Csak a fénykép méretére kell vigyázni ne legyen nagy mert akkor kevésbé élvezetes!KépKépKépKép

cupppp
sasha

Kép
sasha

Kataa
vicces lene ha a Balalaton melet akarna kibujni Kép bár apukája is a balaton melöl származik Kép de azért jobb lene ha megvárná még vissza érünk a nyaralásbol Kép . én szerintem az Akcios jonsons is drága ennyi pénzért mert hogy 2000ft 288db popsitörlöért nekem sok én látam már negyedéért is igaz csak 200db de csak 600vagy 700ft volt egy doboz elenben a jonsons 72db mert hogy ennyi van egy csomag jonsonsban .Elnézést ha megbántanálak Kataa nem volt szándékos ez csak egy vélemény.

Sziszike
ne aggodj szerintem ugy is szol a pocaklakod ha ki szeretne jöni Kép

Lányok
olyan aranyos a kispapám mostanába puszit szokot adni a pocakomra ahol a pocaklako szokot leni Kép egyszerüen zabálni valo Kép ezel mindig megtud hatni

csics

Sziasztok Lanyok!

Sasha!
Azert az szomoru,hogy Te mar most alvasproblemakkal küzdesz!Bar nalam nem is az alvason,hanem a derekfajason van a hangsuly!Emiatt forgolodom es aztan döntök ugy,hogy inkabb felkelek!
En ma is igen hulla vagyok,ugyanilyen okok miatt,de ahelyett,hogy kihasznalnam Aaron delutani alvasat,itt gubbasztok a gep es a babanet elött! Kép
Biztos szep lett a gyerekszoba!
En amikor itt kellett festeni,nem mertem belevagni,mert nem tudtam elkepzelni,hogy az hogy hat ki a szoba összessegere!
Szerintem az ilyenhez azert batorsag kell,de aki mer az nyer!Kép

Forti!

Nem szeretnek a helyedben lenni,nekem az elalvassal semmi problemam,csak a derekam miatt a sokaig fekvessel Kép!

Kispici!

A hanyasrol szolo par soroddal egyetertek,mamint ha a ferfiaknak kene terhesnek lenni,mar tudnak a hanyas ellenszeret!Kép
Bar en nekem szavam se lehet,ez a masodik babam es semmi fele hanyast vagy rosszulletet nem ismerek!Kép

Ilke!
Sok örömet Nektek a picinke Lilikevel!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pocok!
Nagyon erdekes a korhazi elmenybeszamolod,jot nevettem a teglas eseten!Kép

Csics!
Mint minden mas elöttem szolo en is azt mondanam,hogy mindenkeppen vidd a korhazi holmikat a nyaralasra!

De en azert a herpeszre valo kremet nem kennem orvos megkerdezese nelkül sehova sem!

Sziszike!

Bocs,de nem vagyok igazan tajekozott!Farfekvesü a babad?
De hat az meg nem kizaro tenyezö,hogy a babo spontan szülessel jöjjön a vilagra!
Persze,valoszinü,hogy hosszadalmasabb esnehezebb,de akkor is lehetseges!
Sorry,ha egesz masrol van szo es en csak bele ütöttem az orromat!Kép

Kepzeljetek Lanyok!
Tegnap ota nem fenekig,csak vallig erö hajam van!Meg mindig hosszu,tehat fel tudom tüzni,de nyitva is tudom hordani!
Mert egy ill. kettö kicsi mellett,nem lehet!Meg ha nem is huzzak,akaratlanul is beleakadnak!
Tegnap befontam es a tetejen is összegumiztam es NYISSZKép egyszerüen levagtam.Es a kispapa igazitotta egyenesre!Kép

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Nyuszi!
Gondolok am Rad egyre többet, es igencsak szzoritok,hogy kedden minden ugy törtenjen,ahogy szeretned/szeretnetek!Kép

Es az alairas mar megint kimaradt,ez ugylatszik ujabb rossz szokasaim köze tartozik!

Kryss (matol a 39-.ik hetben!)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss!

Ma éjjel aludtam 6 órát!!! Egyébként 2 okból vannak alvásproblémáim! Elsõ és legnagyobb probléma hogy csak és kizárólag hason tudok elaludni és immár ez lehetetlen... A másoki nagy bajom a meleg... De mivel azéjjel esett esõ fútt a szél ezért sokat tudtam aludni... igaz a pozició megtalálása nem volt egyszerüKép Tudod addig-addig ügyeskedem párnákkal amig félhason-majdnem hason vagyokKép Van amikor a babának nem tetszik és akkor rugkapál és az se nekem se neki nem jó... A melegben meg minden öt percben fordulnék egyik oldalról a másikra és ha nem kéne párnáznom magam akkor pillanatok alatt elaludnék, de igy mire elhelyezkedem kimelegszem...Kép Jó mi? Szóval én luxusból nem tudok aludni, mert ugye a hason alvás az már azKépKépKép
A gyerekszoba gyönyörü lett!! Felülmulta minden képzeletemet!!! Az addig hagyján hogy a szoba fala narancssárga, de az ajtó és ablakkeretek és a radiátor kék! Sötétkék, de az a fajta amelyiknél jól kivehetõ hogy kék és nem lehet összekeverni feketével vagy más szinnel... Gyönyörüen passzonak egymáshoz a szinek és iszonyuan barátságos és meleg szobácska lett belõle!!! Ráadásul nemtelen a kék és a narancs egyvelege miattKép HÁt azt hiszem mertünk és nyertünkKép
A hosszú hajad!!! Levágtad??? Hát nekem nincs fenékig érõ hajam, de egyelõre sajnálnám "ollókézre" adni! Biztos megváltozik majd a évleményem ha a baba beleakad vagy akarattal huzigáljaKép Gratulálok a bátorságodhoz!!!!

cupp
sasha
28+3

Kép
sasha

Sziasztok,

Masfel napi szkenneles utan jelentem, mind a 120 kep bent van a gepben, mar csak fel kell tenni oket!

Popsitorlo tema: nem mindegy, hogy mekkora a torlo. Vannak hasznalhatatlan meretu, feltenyernyi, nagyon gyenge darabok. Annyit ernek, mint halottnak a csok, tuti, hogy csukloig sz...os leszel toluk. A hasznalhatobbak a dragabbak, ezek vastagabbak, anyagszeruek es megfelelnek a celnak. Vasarlasnal figyeljetek a szagukra, nemelyik szerintem allati budos!
En spec. az elso idokben inkabb a vizes lemosast preferaltam. Pelenkazas elott egy kis edenybe langyos vizet keszitesz oda, es vattavel szepen korbetorlod, jo lucskosan (a kakis pelus kakis felevel behajtva a baba alatt marad, igy a meg tiszta resz beszivja a lecsorgo vizet-mar amennyiben van meg kakamentes felulet!)

Itt egesz nap zuhog az eso, nem tudunk kimenni a gyerekekkel sehova, itt unatkozik mindenki!

Zsuzsi
10+5
zsuzsi74

Sasha

nagyon koszi az utmutatot...Kép most megyek, keresek nehany jopofa gifet
image { runrabit[1]}

remelem mukszik most..Kép

Nyuszi
38.
Nyuszi

Nyuszi!

Nagyon jól irtad be, de a szóköz nem kell!!!! az image után és a { elõtt ne nyomjál szóközt és müködni fogKép

sasha

Kép
sasha

NAAA,:o

majd most
image { runrabit[1] }

Nyuszi
38.
Nyuszi

Kép

Nyuszi
Nyuszi

Sasha!
Irigyellek a szobaert,biztos nekem is nagyon tetszene,ha latnam!Kép
Egyebkent en is imadok hason aludni,de azert egy kicsit le szoktam rola Aaron ota.Mivel miutan megszületett,se tudtam hason aludniKép,mert a cicik ugy tele voltak tejjel,hogy fajt so hosszu ideig,es ha nem fajt,akkor is kicsoargott ebben a pozicioban.Meg oldalt vagy felhason fekvesben is!Nem tudom,hanyhonapig mentem ugy aludni,hogy törülközöt tettem a cicik ele!KépKép

Sajnos nem tudlak titeket megnezniKépKépKép,mert ugyan megvan a jelszo,de az oldal meg addig sem nyilik ki,hogy valahol megjelenjen egy rakerdezes a jelszora!Erthetö volt ez?Remelem!Kép
A kispapa sem tud mit csinalni ez ügyben.Kép

Törlökendö ügyben:
En nem hasznaltam (max. uton v.vendegsegben stb.)Törlökendöt,hanem mindig csak langyos vizes vattat,ugy ahogy Zsuzsi74 is leirta.A kaki nagyjat pedig vagy a pelussal (ha volt meg kakitlan terület) vagy WC papirral töröltem le.
Ne felejtsetek el,hogy mennyi ingerlö parfümöt,illat anyagot, kemiai mindenfelet tartalmaz egy ilyen kendö!Es minel kesebb ilyesfele inger eri a pici böret,annal jobb!Allergia veszely!KépKép
Bar en pelusbol is csak a moltex öko-t,vagy moshato,anyag pelust hasznalok.Persze kivetel neha elöfordult es elö is fog!Ezek a formara varrt,kapcsolhato anyag pelusok szerintem nagyon jok,persze mosni kell öket.De nekem nem tünt tul sok munkanak,hiszen a gep mossa,centrifugazza,nekem csak teregetni es leszedni kell.Pedig meg sajat mosogepem sincs.Itt Ausztriaban nagy divat a közös mosokonyha.Es igy is jol ki tudtam velük jönni.
Bar ameddig a kai olyan meconiumos,ragados en is inkabb az eldobhato pelust valasztom!

De ha mar itt tartok:Mindenfele kremezes se jo,meg babafürdetö sem szükseges!Fürdetni eleve eleg minden masodik nap,ha nem meg ritkabban.Az egy masik dolog,ha a baba mar kimondottan szereti es igy azö es magunk szorakoztatasara is csinaljuk.Piszkos csak akkortol lesz,ha mar a földön csuszik maszik.
Addig az egyetlen szutyok,a kaki vizzel is lejön.Es en kötve hiszem,hogy a babanak fontos lenne,hogy milyen az illata.Kép
Olajbol is eleg az oliva,vagy a buzacsira olaj.Es azt sem kell tulzasba vinni,mert eltömi a porusokat.

En igy csinaltam Aaronnal es most is igy fogom.Persze tudom vannak mas velemenyek is,de ez meg a legolcsobb is!

Sziasztok!Masnak mi a velemenye?
Kryss(39)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Nyuszi,
Mar nem emlekszem hol talatam de talan ha egy szimpla keresob beirod hogy csaszarmentszes ott lesz ilyen.Vagy legalabbis egycsomo kep errol a Mislagh –Ladah fele modszerrol,amit en preferalnek.

Csics,
Dehogy bantottal meg,azert vagyunk itt hogy eszmet csereljunk.
Babatorlo:Hat azt nem mondtam hogy olcso de ha tenyleg jot akarsz venni az ennyi.Mert nem mindegy hogy olcso de aztan nem tudod hasznalni.,egyetertek Zsuzsival es Pocokkal.
Mi a tesommal egy csomot kiprobaltunk a gyerekeinel de ez jott be.Persze ha egy csomo minden lesz a pelusban akkor egyszerubb vattaval letorolni.
En sem fogok egyenlore csak a gyogyszertari dolgokat hasznalni,mert hat ugye koszos az nem lesz majd csak 8-9 honap mulva.

Sasha,
Nekem is a kedvenc szineim ezek,ugyes vagy…

Lanyok.,

Hat mi el is mentunk az IKEA-ba es megvettuk a kiskadat,kosz Malacka az infot.
Pont olyan keke amit en imadok.HU a heten nagyon belejottunk a vadarlasba.

Na jo ejszakat mindenkinek,
Kataa
25+4

Kép
Kép
kataa

Lanyok,

Orulok, hogy ennyire beleelitek magatokat a keszulodesbe, kicsit irigyellek is Titeket! Mi ma nem nagyon fogunk vasarolgatni, jo lesz az ami van! Amikor meg az elso babankat vartuk, olyan csorok voltunk, hogy csak na!
En egyebkent imadok bolhapiacon vasarolni, Franciaorszagban nagyon szeb babaruhakat lehetett olcson kapni, itt a nemeteknel kicsit jobban lehasznaljak a cuccokat, es miota Euroban szamolnak, a regi 1 markas cuccok most 1 euroba kerulnek, ami baratok kozt is cirka a duplaja!
Az IKEA-s kiskad multkor nekem is nagyon tetszett, es az ara is jo!
Bodybol szerintem a legjobb a Kenguru Gold markaju, messze jobb, mint barmelyik markas cucc: nem deformalodik el a mosastol, es fedi a baba vallat, nem nyulik ki!

Ma nagyon kitettem magamert, marhahusrolo volt ebedre, zoldseggel toltve, zsemlegomboccal, voroskaposzta salival. Delutan meg amig kimentek a fiuk setalni -az esobe- sutottem nekik egy citromtortat!

Ja, es jo napunk volt, Gyuri ma egesz turhetoen evett...ez kb. havonta egyszer tortenik meg! Persze mar minden szineszkedest bevetunk, igergetunk, fenyegetunk Kép de az esetek tobbsegeben semmi nem hasznal!

A nyaralos kepeink megtekinthetok az alabbi cimen: [url=http://www.deak.freewebsites.com/family/naples/index.html" TARGET="_top]http://www.deak.freewebsites.com/family/naples/index.html[/url] !
Aki mindig nagyon vigyorog a kepeken, es szeplos, az nem en vagyok, hanem az olasz ismerosunk!
Bocs, egy kicsit sok a kep, nem muszaj megnezni mindet! Kép

Tovabbi jo hetveget mindenkinek!
Zsuzsi
10+5
zsuzsi74

Beszti
Sajnálom, hogy nem volt könnyû, de azért mégis irigyellek, hogy már babázhatsz!

Forti
Olyan jó neked, hogy már leszállt a pocód!! KépMár én is úgy várom!

Sasha
Képzeld a mi szobánk is pont ilyen színekkel lesz feldíszítve! Illetve, kétféle sárga, plafon kék, plusz, ajtók is kékek. Off: a radiátort lecsiszoltátok mielõtt lefestettétek? Vagy nem kell?

Csics
Szerintem is bátor vagy, pontosan hová mentek a balcsira? Mert ha északi part, végszükségben gyere Veszprémbe szülni! Kép

Lányok
Aki tud Metróba menni, még mindig van akciós utazóágy (tuti, mi vettünk), + láttam olcsó 100% pamut szoptatós melltartót is.
Megrendeltem a Magyar Szoptatásért Egyesület kiadványát (ingyenes), ami elég jól összegzi a szoptatás alapkérdéseit. Fent van az interneten is a La Leche Liga kiadványaival együtt a www.lll.hu-n

Nekem mostanában az a furi, hogy reggel, amikor felébredek, olyan, mintha el lenne gémberedve mindenem. Mintha be lenne dagadva, bár méreteiben nem változott, s el kell telnie egy kis idõnek, mire úgy igazán formába jövök. Olyan ólmos fáradság-féle, de fõként a végtagokban. Valakinek hasonló?

Kispapának üdv! Kép

üdv,
bringa (34+4)
bringa

Sasha!Kép
Küldtem Neked emilben képet! Felraknád a képtárba? Kép
Köszíííííí!

iancsa
26+6

Kép
Kép
iancsa

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a biztatást.

Kryss,

Igen Buborci farfekvésû és valóban el lehetne kezdeni a világrahozatalát természetes módon, de nem nagyon akarnak sem a dokik, sem pedig mi magunks em kockáztatni. Így marad a császár.. a lényeg, hogy egészséges legyen. Persze most egy kicsit nehéz ezt emészteni, hiszen annyiora tökéletes volt a terhességem, semmi rosszullét, vagy ilyesmi és már jó idõvel elõtte beállt fejvégûnek, de azt hiszem a kis babóca okosabb mint én, így elfogadom a döntését.

Mindenkinek szép álmokat kívánok ezen a hûs estén.

Sziszike

sziszike

Bringa!

Csiszolta a feneKép Senki sem fogja nagyitóval megvizsgálniKép Annyit tettünk hogy jól lemostuk, mert egyébként a por... na érted ugyiKépKépKép

Iancsa!

oké minyá teszem a képetKép

sasha

Kép
sasha

Zsuzsi74!
Virusos az oldal amire feltoltottetek a kepeiteket Kép Ne nyissa meg senki.Egyebkent kivancsi vagyok ra, ugyhogy ha kijavitjatok a hibat szolj Kép

Nem birom ki, hogy ne mondjam el nektek is, hogy mekkora nagy az orom a masik topicban! A megint megjottben 3-an is babasak lettek Kép ugy orulok nekik Kép meg biztos nem fognak jonni, mint ahogy senki sem mert ilyen koran Kép
mar ugy varom, hogy elsokent udvozoljem oket Kép

kamilla (14+2)
kamilla

Kamilla

Ezt mibol gondolod? Milyen virust jelzett neked? Nekem semmit nem jelzett a virosfigyelom, eddig ugy hittem eleg jo van nekunk.

Zsuzsi csuda helyesek a fiaid es gratulalok pocaklakdohoz.

Napocska
napocska

Zsuzsi!

Nekem valami errort irt ki az oldalra, de hogy virus lenne...

Kamilla!

Olvastam én is az örömhirt, de nem merek gratulálni senkinek odaát... multkor túlságosan korán tettem meg...Kép
Ahhoz hogy Te üdvözölhesd itt õket elsõnek nagyon sürün kell ám benéznedKépKépKép Sürübben mint nekemKép
Na jó nem "szemétkedem"KépKépKép

cuppp
sasha
28+4

Kép
sasha

Pocok!

Írtam egy kérdést az Elsõ napok, hetek -be, megtennéd, hogy elolvasod és ha tudsz válaszolsz nekem?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Zsuzsi
Nekem sem jöttek be képek, csak vmi szponzoroldalak. De szerintem se vírus, csak nálam nem mükszik vmi.
bringa(34+5)
bringa

Sziasztok, Jo reggelt Mindenkinek,

Az ejszaka ritka sz…ul aludtunk,meg a kispapa is pedig o csak lelkiekben terhes nem testiekben…: )
Most meg faj mindenem ,olyan mintha izomlaz lenne az lakrjaimban es a labamban.
Pedig este olyan jo ido lett,kint ultunk a teraszon es elveztuk a villamlast.

Zsuzsi74,
Hti igen neked mar megvan mindened a 2 utan,de ez is jo mert nem igenyel utanajarast.Bar en elvezem nagyon,de a kovetkezo terhesseg biztosan nem lesz ekkora szam.Meg akkor mar velunk lesz az akit meg nem is ismerunkKép )
Igen a Kenguru Gold is szuper meg a Prince Oliver is nagyon jo minoseg es megfizetheto.

Bringa,
Mi amugy is mentunk volna a Metroba mas miatt de akkor megnezem en is ezeket.Bar utazoagy nem angyon kell mert ugyis csak a nagyinal alszunk majd vele ott meg van kisagy amiben meg en es a testvereim aludtunk: )

Sziszike,
Nagyon jol dontottel mert a lenyeg hogy egeszeseges legyen a baba.En aztan igazan megertelek mert anno anyukamnak nem volt valasztasa es ez eleg sok kellemetlenseget okozott nekem.
Szurkolunk majd nagyon!!

Pocok,
Meg egy praktikus kerdes ami most jutott eszembe a dokim azt mondta 6 prat kell fekudnom majd a mutet utan ,viszont a multkori tanfolyamon a doki 12-t mondott .Varom az igazan tenyekre alapulo tapasztalatod.Koszi elore is.

Lanyok,
Nekem most olyan jo mert a ferjecskem kesziti az ebedet: )

Szep napot mindenkinek,
Kataa
25+5

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ilke!
Gratulálok nektek, minden szépet és jót!!

Csics!
Nekem is volt herpesz a számon, még az elején, de a dokim azt mondta, hogy ezt ami a szánkon jön ki nem kaphatja el a baba. Ami veszélyes az ott alul jelentkezik és nagyon ritka! Kellemes nyaralást!

Bringa!
Akkor most hogyan igyuk a teát, melegen vagy hûtve? Te melyiket választod? Ez persze mindenkinek szól, csak nálad olvastam, hogy utánajártál.

Zsuzsi74!
Két fickó után kislány? Nem tudtam én sem megnézni a képeket, pedig kíváncsi lennék a kis családodra.

bady
Szerintem a prince oliver a legjobb, heti kétszeri mosással sem lett egyiknek sem baja. Csak ilyet adtam a kisfiamnak két és fél éves koráig, és most ezeket kapja majd a kistesó!

sziasztok, vigyázzatok magatokra!!
bmary34+4
bmary

Sziasztok!

Milyen az ido otthon? Itt mintha november lenne, kod van, es masodik napja folyamatosan szemerkel az eso!

Nem ertem, miert nem tudjatok megnezni a kepeket? Egy ingyenes oldalra nyomtuk fel oket, ha raklikkelek, nekem mukodik. Az oldal tetejen valoban van nehany hirdetes banner, az egyik olyan 'hibajelzos' jellegu, de az tenyleg csak egy hirdetes...
Kamilla, neked az a virus hogy jelentkezett? Mert mi semmit sem talaltunk rajta, es a gepunkon sem! Hogy miert nem mukodik a tobbieknek, az rejtely! Bocs! Pedig tenyleg sok jo tengerparti babapancsis kepunk van- lehet, hogy egy kicsit elfogult is vagyok...

Holnap megyunk dokihoz...jobb hijan kenytelenek leszunk negyesben beallitani, hogy megnezzuk az otodiket! Remelem lesz ultrahang, es nem lesz nyulkalas! Allitolag kicsit morci ez a doki...de mindegy, mert o csak a terhesgondozast vegzi, szulni biztos nem nala fogok. Vagy korhazban az ugyeletes orvossal es szulesznovel, vagy itthon a valasztott babammal...meg gondolkodom...nehez dontes lesz....de nagyon szeretnek itthon szulni, vagy legalabb ambulansan!

Zsuzsi
10+6
zsuzsi74

bMary
Én mindig melegen, nem forrón, iszom. Úgy csinálom, hogy felforralom a vizet, de nem rögtön öntöm rá, mert még régebben vhol olvastam, hogy a gyógyteáknak nem túl jó, ha leforrázzák. Persze, azért csak egy-két percet várok, leöntöm, majd kb. 15-20 perc múlva iszom meg. Addig letakarom egy tányérral a poharat, hogy ne illanjanak el a kitágító anyagok Kép

üdv,
bringa (34+5)
bringa

Jo napot mindenkinekKép
Sasha
a mi nagyszobánk is pont ilyen igaz én a tesomtol loptam ezt az ötletet még tavaly és a mi szobánk kicsit világosabb a falak kivétel a menyezet mert az sötéteb szinü sárga de csak egy árnyalatnyival és a bababuturt is ugyválasztotuk hogy paszoljon a szoba szinéhez igy az natur fa szinü de nekem is nagyon tetszik a szobánk szine Kép

Krssy
itt az olivaolaj nagyon drága féliter kerül 700-800ft ugy hogy itt ez nem müködne mert ki az a szamár aki ki ad enyi pénzt olajra.

Pocok
akor szerinted nem olyan jo a macis törlökendö mert én olyat kaptam a leendö nagyitol az illata jo és az ára is majd meglátjuk ha nem válik be akor majd veszünk másikat csak hát én nem tudom igy megitélni hogy mi jo és mi nem azt ugyan tudom hogy általába jok a jonsons termékek Pl a felnöt tusfürdöje nagyon jo de a gyerek dolgokhoz nem konyitok semmit és ugye az ember szeretne jot olcson veni Kép

Bringa
a kérdésedre a válaszom mi Balatonfüzföre megyünk nyaralni
azt hiszem hogy az az északi parton van Kép ha nem tévedtem tul nagyotKép

Kataa,Zsuzsi
szerintem is nagyon aranyosak a Kenguru Goldos meg Prince Oliveres ruhák és nem is nagyon drágákKép ugy hogy a pocaklako is kapot ilyen ruhákat és a minöségük is jo Kép

a Pelenkatéma
én inkább maradok az eldobhatonál mert azt csak leveszed a gyerköcröl és utána eldobod mi is vetünk rendes pelus de csak azért hogy a gyerek feje alá meg etetéshez fogom használni mert én ugy vagyok ha nem muszáj nem csinálok magamnak pulsz munkát hisz nem csak egypiciröl kell gondoskodnom hanem a kispapárol is meg magamrol is no meg a lakásban is rendnek kell lenie ugy hogy én inkább az eldobhato pelusra szavazok Kép

na megyek eszem egy kis Dinyét és fözök egy kis lecsot Kép

csics

Akkor itt a megígért szüléstörténet (hosszú lesz), de inkább Halacskát kövessétek, ne engem. Mindenkinek könnyü szülést, de azért ilyen is elöfordulhat, én sem igy terveztem.
Szóval:
Még múlt hét csütörtökön is azzal jöttem haza, hogy minimálisan vagyok nyitva. Pénteken este

felhívott a választott szülésznöm, hogy váratlanul el kell utaznia hétvégére, mi a helyzet. Nincs

semmi, csak jóslófájások, de az se rendszeresen. Abban maradtunk, hogy azért biztonság

kedvéért megadja egy másik szülésznö telefonszámát. Szombaton CTG, minden rendben,

mindössze a kórházban volt nagyüzem. Hazajöttünk, de elötte még a Hösök terénél megnéztük a

szabadtéri kiállítást (nagyon jó). Még este 11-kor elolvastam a Babanetet, aztán alvás.
Éjszaka 1-kor arra ébredtem, hogy itt valami más van. Valahogy másképp fájdogál, és a WC-n

kiderült, hogy a nyákdugó is elment. Visszafeküdtem, de mivel még mindig jöttek, söt idönként 5

percenként (elég összevissza, 5-7 percesek voltak), felébresztettem a páromat, hogy mi legyen.

Doki épp vidéken, a szülésznö pedig az ország másik felén szintén.
Azért telefonáltunk a dokinak, aki azt mondta, hogy indul, kb. 2-2 és fél óra. Mi elég hamar bent

voltunk a kórházban, az ügyeletes megvizsgált, 2 ujjnyi, de nem elsimult méhszáj. CTG jó.

Leültünk beszélgetni az éppen ügyeletes szülésznövel, kb. 6 perces fájdogálásokkal. 4-re megjött

a doki, valamivel korábban a választott szülésznönket helyettesitö szülésznö.
A helyzet még mindig változatlan volt, ezért a doki burkot repesztett, majd elözetes megbeszélés

után a beöntésen is túlestünk. Ezután már beindultak a fájások, 3-4 percesek, és már rendesen

fájtak. Nemsokára a doki megviszgált, még mindig nem változott semmi, na erre bepánikoltam,

hogy nem birom, és ki akarok szállni. (Valahogy jobban fájt, mint a korábbi szülésnél.)
2 ujjnyi elsimult, felszedödött méhszájnál fájdalomcsillapítót kértem, de mielött a doki választott

volna, 15 perces CTG-t kért. Végül nem az epidurál mellett döntött (az aneszteziológust nem

tartotta elég jónak), hanem szurit. A hatását már nem is éreztem, mert elkezdödtek a bajok. A

CTG-k közben (nem folyamatos volt, csak idönként rakták rám) a baba szivhangja elkezdett esni.

Minden fájás legintenzivebb részénél 80-90 köré leesett, de a fájás után mindig rendezödött. A

doki természetesen szerette volna "megszüleszteni" természetes módon (az az anyukának

mindenképpen jobb, ha nem kell müteni), viszont minél hamarabb, és ezért megpróbált mindent

bevetni. Itt már nem én irányitottam, és a doki figyelmeztetett, hogy borotvaélen táncolunk. Szóval

elöször a szülöágyon térd-könyök pozicióba fektetett, hogy a popsim feljebb legyen, ezáltal

táguljak, de ne nyomjuk olyan intenziven a babát (köldökzsinórt??). Nagyon rossz volt a ruhámat

és a párnát haraptam annyira fájt, de persze tudtam, hogy a baba miatt kell, de azért... Néhány

fájás után vissza kellett fordulnom, és kézzel tágitott (a fájások mellett én már nem is éreztem).

Sajnos nem sikerült teljesen kitágitani, és a baba szivhangja egyre többször nagyon leesett.
Ugyhogy azonnali altatásos császár.
És innen mint a Vészhelyzetben. Kb. két fájás alatt (6-8 perc) katéter, vénaszúrás, borotválás,

mütö (csak át kellett tolni a másik helyiségbe), ott leg. 5 beöltözött ember, takarás. Itt még volt

egy iszonyú élményem. Szerintem közben tovább tágultam, mert már tolófájásokat is kezdtem

érezni. De: 1. lekötöztek, 2. már nem volt szabad nyomni, csak lihegni, lélegezni. És jött a fájás!!!

Akkor én már magamon kívül voltam, hogy mikor altatnak. Szerencsére ök is látták, és nagyon

igyekeztek (korábban azért nem tudtak altatni, mert a mütéti terület izolálását még ébren kell kell

elvégezni) és a következö fájás elött elaltattak. Arra ébredtem, hogy ébreszgetnek, a fiam a mellettem lévö babakocsiban pihen (szöke, mint a nagyobb) a büszke apukával. Aztán áttoltak engem és a babát is a gyerekágyas részlegre.
Lábadozás sokkal rosszabb, mint egy hüvelyi szülésnél (az altatás viszont nem kellemetlen, 2 órával az ébredés után teljesen jól voltam, mig epidurálnál többen panaszkodtak fejfájásra), többször kellett fájdalomcsillapitót kérnem, bár a 2. naptól kezdve nálam volt a baba. Szépen szopizik, csak én sajnáltam, hogy nem tudom igazán jól ellátni (legalábbis néha perceket kellett sirnia, mire sikerült felkelni), és itthon is eröteljes segítségre szorulok, ami talán lelkileg jobban megvisel, mint testileg (bár érdekes, hogy a legkülönbözöbb, a mütéttel nem feltétlenül összefüggö részeim fájnak).
De az is biztos, hogy minderre szükség volt, a baba életét mentették meg. Mert a köldökzsinór 2-szer a nyakára 1-szer meg a vállára volt tekeredve.
Szóval igy történt. Rossz volt, fájdalmas volt, és sok kérdést is felvet a következö babavállassal kapcsolatban, de az eredmény tényleg nagyon boldoggá tesz, és ha tudnám elöre, hogy ez fog történni, akkor is végigcsinálnám.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Tényleg a lényeg a lényeg! KépKépKép
Ügyesek voltatok és mégegyszer gratulálok Nátán babához!

Ilke!
Sok örömöt Lilihez! Boldog szopis idõket nektek!

Nyuszi!
Nagyon szorítok ám a keddi eseményhez!

Halacska és a ma 2 hetes Pöttöm Panna

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Beszti
szerencsére mindketen jol vagytok Kép és ez a lényeg de ahogy olvastam tényleg nem lehetet kelemes .

Pusz Csics 37 hetes Kép
csics

Ferjem atrakta a kepeket egy masik weboldalra, probaljatok ki, hatha...

[url=http://tdeak.freeservers.com/naples/index.html" TARGET="_top]http://tdeak.freeservers.com/naples/index.html[/url]

Bmary, hat, hogy kislany lesz e, azt meg csak a jo Isten es maga a baba tudja, es meg eltelik nehany honap amig kiderul! Igazabol mindegy...masodikra nagyon szerettem volna kislanyt, es par napig meg voltam sertodve, amikor kiderult, hogy fiu (miutan egy doki azzal hitegetett, hogy lany!!!)! Kezdek beletorodni, hogy a ferjem valoszinuleg csak fiut tud Kép (es most, hogy mar ennyi hapsi van, a WC-deszkanak mar ugyis mindegy hanyan felejtik el felhajtani- es utana le, ha nem felejtettek el a felhajtast veletlenul...igy legalabb csak en bosszankodom...)!

Valtozatlanul esik az eso, es mindenki unatkozik...

Zsuzsi
zsuzsi74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?