Sasha!
Irigyellek a szobaert,biztos nekem is nagyon tetszene,ha latnam!
Egyebkent en is imadok hason aludni,de azert egy kicsit le szoktam rola Aaron ota.Mivel miutan megszületett,se tudtam hason aludni

,mert a cicik ugy tele voltak tejjel,hogy fajt so hosszu ideig,es ha nem fajt,akkor is kicsoargott ebben a pozicioban.Meg oldalt vagy felhason fekvesben is!Nem tudom,hanyhonapig mentem ugy aludni,hogy törülközöt tettem a cicik ele!

Sajnos nem tudlak titeket megnezni

,mert ugyan megvan a jelszo,de az oldal meg addig sem nyilik ki,hogy valahol megjelenjen egy rakerdezes a jelszora!Erthetö volt ez?Remelem!
A kispapa sem tud mit csinalni ez ügyben.
Törlökendö ügyben:
En nem hasznaltam (max. uton v.vendegsegben stb.)Törlökendöt,hanem mindig csak langyos vizes vattat,ugy ahogy Zsuzsi74 is leirta.A kaki nagyjat pedig vagy a pelussal (ha volt meg kakitlan terület) vagy WC papirral töröltem le.
Ne felejtsetek el,hogy mennyi ingerlö parfümöt,illat anyagot, kemiai mindenfelet tartalmaz egy ilyen kendö!Es minel kesebb ilyesfele inger eri a pici böret,annal jobb!Allergia veszely!

Bar en pelusbol is csak a moltex öko-t,vagy moshato,anyag pelust hasznalok.Persze kivetel neha elöfordult es elö is fog!Ezek a formara varrt,kapcsolhato anyag pelusok szerintem nagyon jok,persze mosni kell öket.De nekem nem tünt tul sok munkanak,hiszen a gep mossa,centrifugazza,nekem csak teregetni es leszedni kell.Pedig meg sajat mosogepem sincs.Itt Ausztriaban nagy divat a közös mosokonyha.Es igy is jol ki tudtam velük jönni.
Bar ameddig a kai olyan meconiumos,ragados en is inkabb az eldobhato pelust valasztom!
De ha mar itt tartok:Mindenfele kremezes se jo,meg babafürdetö sem szükseges!Fürdetni eleve eleg minden masodik nap,ha nem meg ritkabban.Az egy masik dolog,ha a baba mar kimondottan szereti es igy azö es magunk szorakoztatasara is csinaljuk.Piszkos csak akkortol lesz,ha mar a földön csuszik maszik.
Addig az egyetlen szutyok,a kaki vizzel is lejön.Es en kötve hiszem,hogy a babanak fontos lenne,hogy milyen az illata.
Olajbol is eleg az oliva,vagy a buzacsira olaj.Es azt sem kell tulzasba vinni,mert eltömi a porusokat.
En igy csinaltam Aaronnal es most is igy fogom.Persze tudom vannak mas velemenyek is,de ez meg a legolcsobb is!
Sziasztok!Masnak mi a velemenye?
Kryss(39)