Hát lányok mostanság nem vagyok valami aktív irogató, de annál aktívabb olvasó
Breki!!!
Jajj de jó ujra hallani felõled! Nem mertem érdeklõdni utánad, de gondoltam hogy valami van. Azért nagyon örülök, hogy minden oké
Várunk vissza! Ird meg hogy mi volt!!! Tanulságos lenne biztos és lehet, hogy másokat sikerülne megkimélni 6 hét pokoltól...
Nyulandi!
Ennyi kérdést egyszerre
Lábgörcsre többeknek bevált a kalcium. Próbáld ki, hogy lefekvés elõtt megiszol egy pezsgõtablettával. Én szerencsére csak egyszer ébredtem ilyen súlyos vádligörcsre
Nem kellemes elismerem. Nekem régebben volt hogy majdnem minden éjjel begörcsölt, úgyhogy olyankor amikor már érzem (álmomban) hogy jönne a görcs akkor a lábfejemet felfeszitem! Nem spiccelek, mert az elõsegiti. Olyan hogy ideális súlygyarapodás az csak a könyvekben és a mesékben létezik. Ezen NE stresseld magad. Van olyan hogy 1 hónap alatt hizik valaki 4-5 kg-ot a másikban meg felet, a következõ hónapban meg 1 kg mínusz... Teljesen egyéni! Van aki csak 7 kg-ot hizik és van aki 17-et! Ha jól tudom ezek normális kategóriába tartoznak.
Az AFP-t elvileg igen a 16. héten csinálják.
Én a babát a 21. héten éreztem elõször. A nemét már elvileg a 18. héten ki lehetne deriteni, HA az UH gép nagggyon jó minõségü!!! és ha a baba olyan pozicioban fekszik, hogy látni lehet. Ha a lábát összezárja, vagy odafogja a köldökzsinórt akkor hiába a legprofibb gép...
Na mindjárt dobom a táblázatot! Rekord sokan vagyunk! Olyan jó

sasha