A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Myssnia,

En meg azert aggodok, mert az en pocakbabam csak csiklandoz. Fajdalamat meg nem nagyon okozott. Remelem, hogy csak azert, mert nagyon jo kislany. Egyebkent nekem is elol tapad a mehlepenyem, es nincs vele semmi gondom. kop-kop-kop
...szoval szerintem probalj meg az etkezesedre figyelni: sok rost, sok folyadek...

Lanyok,
Sokszor hallottam, hogy a vas tablettatol szekrekedese lesz az ember lanyanak. Kicsit feltem is, mikor a doki mondta, hogy szednem kell, de mondta, hogy probaljuk ki...na most nekem mintha eppen rendbehozta volna az emesztesemet.
Ezzel kapcsolatban egy kerdes: ha elfogy a vas tablettam, akkor nem kell tovabb szednem, vagy irassak fel megint (elobb fog elfogyni, minthogy dokihoz mennek)...vagy elotte kell csinaltatnom megegy verkepet?...vagy hogy megy ez?

gomb
30+6
gombolyu

Myssnia,Kép
nagyon remélem, hogy csak az aranyér miatt volt az a csepp vér. Igyál sokat és pihenj, azzal biztos nem ártassz Magatoknak. Bence is iszonyú durván tud mozogni, de nem hinném, hogy ettõl bármi bajunk lenne, inkább csak kicsit kellemetlen néha. De nagyon örülök, hogy érzem õt.Kép Fel a fejjel és figyeld magad. Holnapra minden szép lesz.KépKépKépKép

Gömb,
én úgy tudom végig kell szedni a vasat, szóval irasd fel minnél hamarabb, nem kell hozzá vérkép se. A kismamák általában vérszegények, szóval nyugodtan szedd csak. Mellesleg nem mindekinek lesz székrekedése a vastól. A kórházban találkoztam egy lánnyal, akinek 5 különbözõ vas tablettától is hasmenése volt és végre a 6.tól nem. Bennt a kórházban én is olyat kaptam, amitõl ment a hasam, így a 3.naptól behozattam inkább a sajátomat.Kép

Pussza,
Timici
25+6
timici

Sziasztok Lányok!

Sasha!
Gratulálok! Még nem olvastam végig az élménybeszámolót, de ígérem bepótolom!

Lányok!
Miközben Sashát kerestem, láttam, hogy valaki a leendõ GYED öszegén mereng.
Van egy topic a Gyermekek/Szociális juttatások, ott nagyon sok hasznos dolgot megtudhattok, ajánlom CKati-t, nagyon profi, nekem is sokat segített.

Szisztok!
Jó egészséget!
Csi
csii

Halihó!

Szilcsike! Igen a MÁV-ban fogok szülni és mivel a dokim közölte, hogy ha 2 nap múlva hazajövök és a 3. napon lesz valami a babával, akkor nem veszik vissza, csak a Heim Pálba, ezért úgy döntöttem kidekkolom azt a pár napot....Ha lenne fizetõs szoba jó lenne, mert akkor bejöhetne a lányom és a férjem is, nem csak folyosói félórákat tölthetnénk együtt. Te hogy tervezed?

Betti! Jaaa, jó volt a CTG eredménye, bár doki szerint ennek sincs sok értelme, mert csak az adott pillanatban tükrözi a baba állapotát és utána fél órával még bármi lehetKép Jól megnyugtatott. Fájást nem mutatott, csak 175-ös pulzust. És neked? Úgy várom, hogy hétfõn megtudjam változott-e valami. Babóca továbbra is nagyon aktív. Én viszont 3 napja egyfolytában Milka csokit ennék. Pedig soha nem voltam még kívánós.

Timici! Nagyon örülök, hogy minden rendben van, tényleg pihizz!! Én is mit nem adnék egy egész napos fetrengésért. Kép

Myssnia! Ne aggódj, tuti, hogy aranyér. Sajnos a kismamik 90 %-nál kialakul terhesség alatt. Ne dörzsöld töröléskor hanem egybõl tusolj le és utána kend be Aloe Vera krémmel vagy receptre kapható Aurobin krémmel.

A vastabletta tud székrekedést okozni én is azért hagytam abba. De olyan is amelyik hasmenést. Kép

Holnap megyek újabb CTG-re de csak ide a szakrendelõbe és jövõ héten hétfõn a dokihoz. Remélem akkor okosabb leszek.

Jó pihizést mindenkinek:Pankamama 36+2
PM

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

EGy évvel idõsebb lettem maKép Próbálom megbeszélni a pocaklakómmal, hogy milyen szép is lenne, ha együtt ünnepelhetnénk eztán......., de nem nagyon hallgat rámKép

Pankamama
Mivel elsõ babánkat várjuk, és segítségünk egyáltalán nem lesz ha hazajöttünk, azt hiszem, kivárom azt a pár napot a kórházban. Kispapának addig úgyis lesz elég dolga még itthon. Festenie kell, meg tapétázni...., egyszóval jobb, ha mi a kicsivel akkor nem vagyunk itt.
Ma tört rám elõször az aggódás, hogyan fogom tudni ellátni a picit az elsõ idõkben, hisz itt az egész háztartás is. Jó-jó, itthon lesz a párom, de akkor is.......

Szilcsike
szilcsike

Milyen boldogok vagytok Lányok!!!!
Névtelen

<FONT COLOR="ff0000">Szilcsike!

Boldog születésnapot!</FONT>

Kép

Betti
36+3

Kép

Betti
fodbetti

Szilcsike!
Boldog szülinapot. A mai napból még sok van hátra, bármi lehet!

Timici!
Köszi, hogy bíztatsz a börzére, de sajna kiderült, hogy még ha akarnék se tudnék elmenni. Férjem dolgozik(autóval) és én egyedül leszek otthon a fiammal. Vele pedig nem megyek nézelõdõs vásárlásra. Azt vagy egyedül, vagy hármasban jó megtenni. Na meg a tömeg se lesz semmi. Azért köszi.

Sziasztok
buksicica
13+2
buksicica

Szilcsike!

Én is sok boldog szülinapot kívánokKép

Tüni
30
tüni

Zsuzsi,
Nagggggggyon szepen koszonom. KépKépKép

Szilcsike,
Boldog szulinapot! KépKép

Myssnia,
szerintem se aggodj. Kép Nalam az alma fel liter viz megivasval tuti puha, gyorsan kicsusszano salaktermeket produkal (bocs, hogy vulgaris volt Kép). Probald ki legkozelebb.

Gömb,
ha jol tudom, az elol fekvo lepeny tompitja a baba rugasa okozta erzeseket. Valoszinuleg ezert nem erzed meg hatarozottabban a kislanyod. MAjd kicsit kesobb...Kép

En itt jol irtam Timicinek, hogy mennyire vigyazzon magara, erre tegnap en kovettem el egy szamarsagot. Elmentunk a KIKA-ba babakocsit nezni, es jol megemeltem egy babakocsit, amirol utobb kiderult, hogy 17 kg. Hat, le is raktam gyorsan, de azota kicsit fajdogal a pocim. Ugyi, nem lehet gond? Kép

Pusszancs,
Gombóc
Gombóc

Lányok, köszönöm szépen a jókívánságokatKép Aranyosak vagytok.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok Kismamákok!

Szilcsike! Sok-sok boldog születésnapot!!!

Gombóc!
Ejnye-bejnye, miért nem vigyázol magatokra. Remélem hamar elmúlik a pocifájogatás, de legközelebb ne akarj Herkules lenni.Kép Én is igyekszem betartani topictársnõim utasításait, Te meg nem vigyázol, hogy van ez?Kép Tessék óvatosabbnak lenni. Itt egy kis pozitív energia a pocidnak:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Minden esetre nem semmi, 17kg-os babakocsi. Utána még a gyereket is beülteted, aztán próbálj vele felszálni a buszra.Kép

Buksicica,Kép
sajnálom, hogy nem tudsz menni a bõrzére, de sebaj, úgyis csak hatalmas tömeg lesz és az nem jó a kismamáknak.Kép Én nagyon szeretnék menni, bár a tömeg aggaszt kicsit illetve párom nagyon utál vásárolni meg ilyen helyekre járni, úgyhogy ha el is jutunk (azért reménykedem) sok köszönet tuti nem lesz benne. Egyenlõre annyit kisírtam, hogy 5eFt-ért vehetek a babónak ruhákat, hááát majd meglátjuk mit kapunk ennyiért. Igazából hordozót szeretnénk nézni, bár többen mondták, hogy az nem igen szokott lenni.Kép

Tegnap milyen idõ volt, szépen sütött a nap és még este 11kor is 19fok meleg volt kinnt, így a lakásban 26. Majd megdöglöttünk a melegtõl, egyébként is kicsit izzadékonyabb lettem, na ehhez még ez a meleg, alig tudtam elaludni. Most meg olyan sötét van, hogy lámpát kell kapcsolni, és csak 11fok van, ki érti ezt?

Tegnap elvitt a párom kocsival a suliba a könyvekért. Hát nem mondom, akkkora doboz volt, hogy csak na. Szerencsére míg sorban álltam összebarátkoztam néhány lánnyal az évfolyamról (a terhesség teszi, mindenki kiváncsiKép ) és az egyik felajánlotta, hogy segít kivinni a dobozomat a folyosóra, onnan meg a párom cipelte. Meg is szültem volna, ha meg kell emelni.Kép És ezek csak az elsõ félév könyvei. Mire kijárom a 8 félévet, meglesz az egy télre való tüzelõ.Kép

Megyek, mert délután jönnek párom nõvéréék. Addig valami kis helyet kell varázsolnom, ahova leülhetnek, ugyanis a franciaágy még mindig a nappali közepén van, a kanapén pedig a ruháink, úgyhogy gyönyörû állapotok uralkodnak a lakásban. De sebaj, hétvégén elkészül a szekrény végre és minden nagyon szupi lesz.Kép

Jók legyetek!Pussza,
Timici
26+0
timici

TimiciKép!

Én is miattad néztem be, örömmel látom, hogy már jobban vagytok!!!Kép

szerintem is pihizz, csak azt intézd ami halaszthatatlan!
Fodrásznál már én sem voltam fényévek óta, pedig festetnem kéne, éscsíkokat is szeretnék a hajamba,de a fod rrász mondta,hogy az dupla idõ lenne...Kép
és hát, kozmetikusnál még régebben voltam, még babásan...

sebaj, jövõ héten végre eljutok ezekre a helyekre, mert anyukám szabin lesz, és tud vigyázni Melissára...Kép

sajnos Kispapa kiszámíthatatlan, általában este jön hazaKép

Vásárlás: én ugyanígy voltam mindhárom gyermekemnél, miután pozitív lett a teszt elkezdtem vásárolni...elõször apróságokat, aztán egyre nagyobb dolgokat...

kimondhatatlan örömet okozott!!!

aztán idõnként kipakoltam a "kincseimet" és nézegettem, olyan érzés volt, mint kislánykoromban!!!

egyébként javíthatatlan vagyok, mert most meg olyan játékokat nézegetek Melissának, amikre évek múlva lesz szüksége...pl: tegnap a Metroban láttam egy profi babakonyhát sütõvel , fõzõlappal, edényekkel, stb. legszívesebben azonnal megvettem volna...utána lecövekeltem a játékbabaruhák elõtt, a párom alig bírt elvonszolni onnan...azt mondta: még babája sincs a Manónak, ilyenek a férfiak...én habozás nélkül megvettem volna, aztán ahhoz venném a babát...

a múltkor meg hajcsatot vettem Neki, úgy megtetszett...pedig szegénykémnek kb. fél centis a hajacskája...

de hát mit tegyek, olyan boldog vagyok, hogy végre van egy lányom is!!!

bocsi az off-ért,azért olyan jóóóó álmodozni!!!

Myssnia!Kép

szerintem is aranyér lehetett, ne aggódj...persze én ugyanilyen voltam...Kép

Jó Pocaknövesztést Mindenkinek!!!

Puszi: Sheila és MelissaKép aki már 5 és fél hónapos

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Ha jól látom, még nem irta senki, a "ma megjöttben..." találtam:

"Okt. 16-án hajnali 1:15-kor megszületett Bence babánk, 53 cm-rel, 3550 g-mal, 35-ös buksival és nagy barna hajjal . Lora"

Lora!

Gratulálok a kicsi fiadhoz! Sok boldogságot, Bencének sok tejcsit!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SheilaKép
drága vagy, hogy aggódtál értünk.KépKépKép
Szerencsére minden OK és én is megnyugodtam.

Örülök, hogy ennyire feldob, hogy van lányod is.Kép
Biztos teljesen más, mint a fiúkkal. Én is nagyon szeretnék majd egy kislányt, de azt hiszem ezt már írtam Neked.
Most arról ábrándozom, hogy milyen kis kópé lesz a fiam.

Szerintem, ha látsz szép dolgokat, amit szívesen megvennél, azért csak vedd meg, mert egyrészt jó látni, tudni, hogy van, másrészt pedig nem kér kenyeret és nem romlik meg.Kép

A fodrászhoz csak azért szerettem volna már elmenni, mert egyre kezelhetetlenebb a hajam. A fufrumat 4hónapja én vágom, ami nem gond, csak már nincs mihez viszonyítanom. Kozmetikusnál azt sem tudom, mikor voltam utoljára, ugyanis az kb. 3-4órás program és az nem fér bele sehogy se, fõleg ha hozzáveszem az utazást is.Kép Kéne keresni egyet itt a közelben, de az olyan nehéz, mert akihez eddig jártam arról tudom, hogy jó, más kezébe meg nem igen szeretném tenni az arcomat, sajnos voltak már rossz tapasztalataim.

Pusza, Timici
timici

Sziasztok!

Úgy tûnik nincs semmi gond, így nem valószínû, hogy elmegyek dokihoz. Köszi szépen a megnyugtatásokat! Kép

Szilicske! Kép

Boldog Szülinapot!

Kép

myssnia
23+1
myssnia
Budapest XI. kerület

Aki volt már ilyen börzén!
Miket szoktak árulni? Csak ruhákat, vagy egyéb dolgokat pl. babakocsit...stb is? Írtátok, hogy október 27-én lesz. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól meddig (óra)?
Még a pocakkorszak elején vagyunk, de azért kinéznénk, hátha találunk pár jó dolgot. (Április közepére várjuk a babót.)
Ja, és mekkora szokott lenni a tömeg?

Szilcsike!
Boldog születésnapot!
(Remélem sikerül feltennem a képet is, még nem csináltam ilyet.)
Kép

Maci_2
14+3
maci_2

Aki volt már ilyen börzén!
Miket szoktak árulni? Csak ruhákat, vagy egyéb dolgokat pl. babakocsit...stb is? Írtátok, hogy október 27-én lesz. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mikortól meddig (óra)?
Még a pocakkorszak elején vagyunk, de azért kinéznénk, hátha találunk pár jó dolgot. (Április közepére várjuk a babót.)
Ja, és mekkora szokott lenni a tömeg?

Szilcsike!
Boldog születésnapot!
(Remélem sikerül feltennem a képet is, még nem csináltam ilyet.)
Kép

Maci_2
14+3
maci_2

Bocsi, csak másodszor sikerült.
maci_2

Maci_2! Kép

[url=https://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php[/url]
itt van a pontos információ!
A védõnõm azt mondta, 8-ra menjek, mert akkor még sok szép dolgot lehet kapni.

myssnia
23+1
myssnia
Budapest XI. kerület

MyssniaKép

Ennél a képnél azért figyelembevehetted volna, hogy cukros kismamák is vannak itten, eltiltva minden földi jótólKépKép

Tüni
tüni

Myssnia, Maci_2

Köszönöm szépenKép

Azóta ilyen sütiról álmodozom. Most azon töröm a kobakom, mit is süssek gyorsanKép De nem fájdítom itt a cukros kismamákok szivét........

Szilcsike
szilcsike

Sheila,
UUUUUUUgy irigyellek, hogy van kislanyod! Nekem a harmadik is fiu, hacsak az elkovetkezendo nehany honapban vissza nem huzodik az a kis duzzanat, meg kukacocska a laba kozott! A babakonyhara szerintem hamarosan szuksegetek lesz! A kisfiam masfel eves kora ota baromi jol elvan az IKEA-ban kiallitott gyerekszobak babakonyhaival! Szoval mar csak egy ev...

Kesz lettem a pici kardigannal vegre! Remelem tetszeni fog a babocanak is! Bar a leiras a kotos ujsagban nem egeszen fedte a kepen latottakat, ugyhogy a vegen mar improvizaltam!

Daninak ma csak fel 11-ig volt suli, azota balheznak, Gyuri ordit! Lassan kezdek bedilizni! Es mindjart mehetunk klarinetra, semmit sem fogok ma pihenni, Gyuri sem, pedig baromi rosszul aludt az ejszaka! Este meg vacsizni megyunk a magyar csajokkal, ejjel 1-2-nel elobb nem jovunk haza! Na mindegy, majdcsak kibirjuk valahogy!

A baratnomnek is fia lesz, neki az elso! De ugy orulok neki, egyreszt mert fiut is akart, masreszt mert azt hiszem sargultam volna az irigysegtol, ha neki meg lanya lesz!
A Jo Isten neha trefas kedveben van: egy indiai ismerosomnek lanya szuletett, pedig ott 'jobb' a fiugyermek! Es hogy el van keseredve szegeny! Raadasul nem is nagyon probalkozhat tul sokat, mert mozgaskorlatozott, es hat el is kell tartani a csaladot! Azon a videken, ha az elso lany, meg ok, de ha a masodik is, akkor azt mar meggondoljak, hogy eletben hagyjak e...eleg borzaszto, de videken, falvakban meg sajnos igy mukodik a dolog. (Na nem az ismeroseimrol beszelek, hanem altalaban veve a tamil falvakrol Del-Indiaban!) A lannyal hozomanyt kell adni, es a szegeny csaladoknak az anyagi csod! Hozomany nelkul meg ninc hazassag, akkor meg rajtuk marad a lyany, az meg szegyen!

Zsuzsi
24+4
zsuzsi74

Jaj, Szilcsike, majd elfelejtettem:

BOLDOG SZULINAPOT!

Nalunk ket het mulva indul a szulinap sorozat, november 2-an Gyuri, aztan 10-en a ferjem, 25-en apukam, aztan ocsem nevnapja!

Ez a suti nem nez ki rosszul, lehet, hogy megprobalom 'lekoppintani'!

Zsuzsi
zsuzsi74

Köszönöm Zsuzsi. Ha lekoppintod a sütit, küldesz nekem belõle????????Kép

Szilcsike
szilcsike

Cukros Kismamák! Kép

Nektek pedig ezt küldöm, nincs benne cukor:

Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia!
Köszi az infót!
Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Mos tudtam meg az AFP eredményemet, 1,8 lett.
A nõvér azt mondta, hogy kicsit emelkedett, de azért még belefér.
Nektek mi a véleményetek?

Köszönöm a segítséget!
Emma
17
emma

Emma
Nekem 2,0 lett, és arra is azt mondta a doki, hogy még belefér. ha a dokid mindent rendeben talál az Uh-on akkor OK. Kép

lolla
18+4
Névtelen

Szia!

Sok boldog szülinapot kívánok én is.

Andy
29+3
andy78

Szia!

Sok boldog szülinapot kívánok én is.

Andy
29+3
andy78

MyssniaKép

Köszönöm szépen. Rám fért már ez a kis élvezetKép Ma kirúgtam a hámból és a McDonald's-ban ebédeltem. Megettem 1 egész McRoyal szendvicset, majdnem egy egész adag sült krumplit, és ittam hozzá néhány korty Fanta-t is. Amin baromira csodálkoztam, hogy nem is kívántam többet. Pedig ha beszabadulok fent említett helyre, és éppen formában vagyok, ennek akár a dupláját is képes vagyok megenni. Lehet, hogy ez már túlzásba vitt önfegyelem?

Üdv
Tüni
30
tüni

Emma!Kép

Szerintem az jó eredmény!
Nekem 1.3 lett, amire a 2 doki monta, hogy tökéletes!
Pedig 0.6-al több az alsó határtól.
Az 1.8 nem sokkal több az enyémtõl, és 0.7-el kevesebb, a 2,5-ös a felsõ határtól. Szerintem nagyon is jó, Nyugodj meg! Kép Amúgy a legtöbb védõnõ túlaggódik mindent, és szeretnek jobban tudni dolgokat az orvosoknál! Végülis érthetõ, hisz ez a munkájuk, és némelyikük tényleg nagyon komolyan veszi.

myssnia
23+1
myssnia
Budapest XI. kerület

Kedves LányokKép, BARÁTNÉIMKép

Szeretnék elköszönni Töletek, ma van itt az utolsó napom, bár úgy látom, hogy hetente 1x azért még be kell jöjjek 1-2 órára, mivel a helyettesem akit felvettünk 4 hete úgy néz ki csúnyán átvert minket és most újat kell keresni, új lányt kell betanítani. A munka legfontosabb részét viszont meg kell csinálni addig is amig nincs új lány, úgyhogy heti 1x azért jövökKépKép Nem is tudom sírjak miatta vagy nevessek!!!!

Szóval mostantól már csak nagyon ritkán fogok tudni benézni (pedig eddig sem vittem túlzásba), ugyanis otthon nincs netem Kép.

Természetesen az "eredményröl" kaptok értesítést mindenféleképpen. Majd szólok kistesócskámnak, hogy intézkedjen.

Pusszantás,
Moni
35+
mj

ZSUZSI 78 !!!Kép

Köszi a biztatást babakonyhaügyben, azt hiszem megveszem, és felrakom a padlásra,úgyis dobozban van...
ne aggódj, még Neked is lehet kislányod a 3 fiú mellett, a táblázatból látom, hogy nagyon fiatal vagy még, és hamarosan három gyermekes anyuka: ez CSODÁLATOS, Grtatula hozzá!!
egyébként elárulom Neked: ha harmadszorra nem sikerült volna a kisasszony,én bizony megpróbáltam volna negyedszerre is!!!nem tudtam volna beletörõdni...

ha pedig mégsem lett volna, azzal vigasztalódtam volna, hogy majd kényeztetem a lány unoká/imat/!

erre viszont óriási esélyed van, hisz fiatal nagymami leszel!
úgyhogy fel a fejjel!!!Kép

egyszer én is láttam az IKEÁban egy 3 év körüli kiscsajt vasalni "játszásiból", olyan édes volt!!
Gondoltam: kicsim, ha megnõsz nem csinálod majd ilyen lelkesen!!

Timici!Kép

Neked is köszi, és vigyázz Magatokra!

Puszi: Sheila és ébredezõ MelissaKép

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Zsuzsi 74!!!

EZER BOCSÁNAT, gondoltam, ha 24 éves vagy, 78-ban születtél!

LORA!!!KépKépKép

Gratulálok Bence babához, SOK BOLDOGSÁGOT Nektek!Kép

Szilkcsike!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!Kép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok Lányok!

Én is szeretnék Tõletek elbúcsúzni. Én is ma dolgozom utoljára, otthon sajna nincs internet hozzáférésünk.
Már nagyon vártam ezt a napot, de Ti nagyon fogtok hiányozni. Néha megpróbálok benézni Hozzátok!

Mindenkinek további boldog babavárást és egészséges, gyönyörû babát kívánok!!!!!
Vigyázzatok magatokra!

Sok puszi
Hóvirág
25+5
hóvirág

Moni, HóvirágKép
sajnálom, hogy csak nagyon ritkán lesztek velünk, de mindig gondolunk majd rátok.
Most az a legfontosabb, hogy pihizzetek és a babavárással foglalkozzatok.
Természetesen várjuk a híreket, és ne feledkezzetek meg rólunk ti sem.
Sok-sok egészséget, és rengeteg boldog pillanatot kívánok nektek.

Puszi
lolla
lolla

Moni, Hovirag,
azert ugye nem tuntok el teljesen? Kép Jo pihizest otthon, utana pedig babazast! KépKépKép

Hovirag, tudod, mi majdnem egyidosek vagyunk babailag. En mindig szivesen fogadok minden infot Toled/Rolatok. KépKép HA gondolod, az email cimem a profile-omban lesz. En okt. 31-en hagyom abba a munkat, de nekunk van otthon net eleresunk. KépKép

Pusszancs,
Gombóc
25+6
gombóc

Sziasztok!

Szilcsike!
Hadd kivánjak én is boldog névnapot NekedKép

LORA!
SOK-SOK BOLDOGSÁGOT BENCE BABÁVAL ÉS SOK FINOM TEJECSKÉT NEKI!Kép

puszi
sasha&Gabi aki 9 napos

Kép
sasha

Sziasztok!

Manó, HóvirágKép
Hiányozni fogtok ám!!!!! Aztán tessék majd néha jelentkezni!

SzilcsikeKép
Boldog szülinapot neked!
Én sajna nem tudok ilyen szép tortát becsatolni, de már azon gondolkodom, hogy valami édességet össze kéne hoznom, mert nagyon csábítóak a képek amiket a többiek felraktak. nyam-nyam

GombócKép
Ne nagyon tessék emelgetni ám! majd emeljen más....
Amúgy milyen kocsik voltak a KIKA-ban, fekvõs kocsi is volt olcsóbban, vagy a szokásos 100 ezer Ft felettik?

EmmaKép
Szerintem ez az AFP eredmény tökéletes, mert 0,7 - 2,5 között kell lennie az értéknek, nekem 1,4 MOM lett, és azt mondta a védõnõm és a dokim, hogy tökély, és a tied is az, nyugodj meg!

AndyKép
Majd írok mélt, de lehet hogy csak holnap, amúgy a hétfõ teljesen jó nekem! Mesélte a Karesz, hogy bent voltál, és mutattad a képet a picifiúról!Kép Aztán majd hozd be, hogy lássam én is.

NyulikaKép
Jövõhéten megyek szülõszobalátogatóba a Schöpfibe, te voltál már? Ja, és szobát is foglaltatok, te foglaltatsz szobát?

pusza

Brokkoli
34
brokkoli

Brokkoli,
a Torokbalinti KIKA-ba jutottunk el, hat, azt mondom, nem eri meg idaig utazni. A Hungaria koruti sokkal nagyobb.
Neztunk kokuszmatracot, de Torokbalinton 10eFt-ert volt csak vastag fajta.
Aztan lattunk babakocsikat, pont olyan tipusok, amik nekem bejonnek, de eleg szegenyes volt a valasztek. Azt hiszem, a GIGA KIKA-ban nagyobb valasztek lehet, valoszinuleg egyik napon inkabb azt latogatjuk meg. Kép
Voltak sportkocsik, meg kombi babakocsik, teljesen jo 40-60 eFt-os aron pelenkazo taskaval es olyan light-os mozeskosarral, amit a sportreszbe kell fektetni. Nekem az almom a nagyobb kereku kocsi, na, egy ilyen 12 colos kerekut sikerult felemelnem...bazi nehez, pedig aluminium vaza volt...KépKép Legkozelebb mashol megkuksizok egy 10 colos kerekut, szerintem az mar idealisabb lenne sulyra. KépKépKép
Gombóc
Gombóc

Ugyeskezu Lanyok,
Kaptam ma megint egy babacucc katalogust, van benne nehany edes dolog, amit meg lehet varrni, beszkenneljem? Pl. termo anyagbol, amibol bocs, de nem emlekszem ki, de jol bevasarolt, nagyon ari hempergo szonyeg, szoptatosparna, jopofa mintak racsvedohoz...stb.! Ha erdekel...

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok Kép

Csak benéztem, Myssniára voltam kiváncsi, és nagyon örülök, hogy semmi baj!!!!! KépKépKép

Szilcsike Kép
Boldog szülinapot!

Sasha Kép
remélem, jól vagytok ebben a trágya idöben is Kép

Lora Kép
gratulálok a kismanóhoz, sok boldogságot és jó egészséget kivánok!!!

Az én manóm gyakorta szökdécsel, tegnap szemmel láthatóan akkorákat rugdalt, hogy kispapa is észrevette Kép tökjó!!!! Kép

Pussz
Kangi
22+0
kangi

Sziasztok Lánykák!

Köszönöm szépen a jókívánságokat, olyan aranyosak vagytok.
Az én kis törpém úgy döntött, inkább saját szülinapot akar, nem osztozik az anyukájával. Igazi kis hölgyKépKépKépKépKép

Süti sütés helyett viszont akkorát aludtam délután, hogy no.....Kép Most meg kapkodhatok, mert nemsoká jönnek hozzánk a sógornõmék a kisbabájukkal. (Õ volt a koraszülött, 6 héttel hamarabb született, mint kellett volna) Már nagyon várom ám õketKép

Lora
Gratulálok a kicsihez, sok tejcit!Kép

Timici
Ugye pihensz??!!!!!!

Zsuzsi
Én szivesen megnézném a mintákat.......

Még jövök, ha elmentek a vendégek.....

Szilcsike
szilcsike

Kangi! Kép

Köszi szépen, hogy gondoltál rám! Jól esik. Kép
Úgy tûnik csak vészmadár voltam. Kép

Lányok!

Kb egy óra múlva indulok haza, mindenkinek jó hétvégét! Minden új babához gratula! Kép Vigyázzatok magatokra!

myssnia
23+1
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi,Kép
igeeeeeeeeeen én kérek szépen róla mailt, minden érdekel.KépKépKépKép
Vettem én is világos kék termot, Bencének.Kép
Egyébként Iancsa vásárolt be termoból, de õ már babázik.
Timici
timici

Lora, hatalmas gratula Bencéhez. Sok sok tejcsit és jó egészséget.

Szilcsike,Kép
igen pihentemKép, és nemsokára hozzánk is megjönnek a sógornõmék.Kép

MjMóniKép , HóvirágKép
sajnálom, hogy már nem tudunk virtuálisan beszélgetni, azért majd adjatok hírt a nagy eseményrõl és vigyázzatok Magatokra.KépKépKép

Brokkoli,
Te is szoktál varrogatni. Nem tudod hol lehetne vékony mûanyag anyagot venni, olyat amilyen az elõke hátulján szokott lenni??? Nem tudom hol keressen.Kép Valószínûleg normál méterárú boltban nem fogok kapni, de hol lehet?

MOst nem jut eszembe semmi, úgyhogy megyek, lepihenek.
Majd este jövök.Pussza,
Timici
26+0
timici

Kép
zsuzsi74

Bocsi, nem tudom miert lett ilyen szemcses. Nekem nagyon tetszik a nyuszis-repas hempergo, de a szopis parna is jopofa! Majd szkennelek meg, ha lesz idom, most megyek zuhanyozni, aztan 'buliba'! A honap esemenye, a magyar nok vacsija!

Zsuzsi
24+4
zsuzsi74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?