Sziasztok lanyok!
Gomboc
Hat a Te anyosod sem lehet egy egyszeru eset...

En nem hiszem, hogy szo nelkul meg birtam volna allni ezt a szaloncukor dolgot.
Az a veres nyalka (bocsi) hetfon reggel aztan meg este volt egy nagyon picit, azota eddig semmi. De probalom edzeni a lelkem, hogy ennyivel nem uszom meg, mert ez sajna ugy 8-10 napig 1-1 nap kihagyassal el szokott tartani.
Zulu,
Es mikortol lehetett hallani a szivhangot?
Mi ujsag? Mi volt a CTG-n?
Franyo
Jaj de jo, akkor nem csak en vagyok ilyen lokott, hanem ez normalis kismamatunet.
Akkor majd kuldok Neked vagy Timicinek kepet. Az is jo, ami a profilomban van? (Azok meg pocitlanok.) Vagy inkabb keritsek egy masikat? (Bar most sem igazan latszik meg a pocakom.)
Ne legyel nyomi, de ha az akarsz lenni, holnapra ugyis elmulik.

Nekem sincs mar semmi bajom, pedig tegnap...
Kangi
Hat Te is bogicselsz neha?

Egyedul tenyleg uncsibb, jobb, ha van kit olelgetni kozben.

Telefonba majd tan legkozelebb en is kiprobalom.

Az volt amugy a legfurabb, hogy nem is igazan tudtam megmondani, hogy miert csinalom, mert csupa hulyeseg jutott csak eszembe indokkent...
Zsuzsi
Es Te is

Hat, hogy mi lesz szules utan, azt en meg nem tudhatom. De biztos en is ilyen leszek, ha mar most is...
Dani biztos kitesz majd magaert az uj suliban.
Borsi,
Orulok, hogy ilyen szepen alakulgat a hangulatod, es hogy a Te kispapad is lelkes.

Jo tornazast. En meg csak irigykedem...
En azt hallottam, hogy a Somogyi B. utcaban (a Corvin melletti utca) lehet elfogadhato aron kapni kismamaruhakat, illetva a Reno udvarban is van egy ilyen uzlet, errol talan Gomboc irt.
Lanyok, nem tudjatok, hogy ez a ket uzlet hetvegen hogy van nyitva?
Marti, udv itt.
Manocska,
Hat az tenyleg jo rovid. De a fodraszok csodakra kepesek

Varjuk majd a kepeket. Ne izgulj, gyonyoru leszel, es minden tokeletesen fog sikerulni az eskuvodon.
Lolla!
Megy a drukk es a pozitiv energia!

Ha szeded a gyogyikat es pihensz, biztosan nem lesz semmi baj. Ha komoly gond lenne, akkor biztos nem is otthon, hanem korhazban kellene fekudnod, szoval remelhetoleg nem olyan veszes a helyzet, erre gondolj! Csucsukanak volt ilyen problemaja, amikor a nagyfiaval volt varandos, O is biztos ir majd Neked! A fekves tudom, hogy nem kellemes, de hidd el, ki lehet birni (en mar sajna eleg reg ota gyakorolhatom). De a baba egeszsege erdekeben ez nem is nagy ar, nem igaz?
A mellekhatasokkal kapcsolatban mit mondott a dokid?
En nagyon jol tudom, hogy most nehez Neked, de probalj meg minel kevesbe aggodni, rendben?
Judo,
Nincs esetleg keped a C&A-s nacirol? Vagy esetleg tudnal rola irni, hogy neked milyen van? (Milyen anyag, milyen szabas, mekkora pocakra lehet raigazitani...)
Puszi:
Leszter
20+6