A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Végre itthon! Vasárnap jöttünk haza a kórházból. Robi baba kitûnõen van, leszámítva, hogy néha fáj a pocija. Szerencsére tejecskét is tudok neki adni. Nekem még egy kicsit lábadoznom kell, de mindennap egyre "erõsebb" vagyok.

Ja, két napig izomlázam volt! Nem edzettem elõre! Kép

Nem tudtam még végigolvasni benneteket, de láttam a sok gratulációt, mindenkinek nagyon köszönöm!

Majd kicsit késõbb jelentkezem a szüléstörténettel, addig is puszi mindenkinek,

Pilinke és Robi baba - ma egy hetes Kép
pilinke

Gombóc
Köszi,de sajnos az a bolt nekem nagyon kiesik.

Tényleg ennyire nem lehet kismama ruhákhoz jutni elfogadható áron???Ma mozilátogatással egybekötve megnézem a Westendet is,de mivel eddig sem tartozott a pénztárcám kedvenc helyei közé,most sem várok sokat.A Megatoysban még úgy ahogy lehet kifogni 20e alatt dolgokat,na persze nem az olasz boltban!
Mamik,hová jártok vásárolni???????????????
Egy barátnõm szerint Bécsbe kellene kimenni,mert fele áron,tömve a piac!Tudtok errõl valamit?

Ó,Kangi
Nagy kár!Pedig elképzeltem,ahogy havonta más-más kerületben összegyülve zokogna 20-30 kismama valahol,aztán boldogan,mosolygósan távoznának Apukhoz haza.No depi!
Na jó,abbahagyom! Kép

Borsi
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Sajnos van egy kicsit rossz hírem, mostantól csak nagyon ritkán fogok tudni jönni hozzátok, mert kényszer pihit írt a doki bácsi.
Múlt szombaton megállapította, hogy kissé nyitott a külsõ méh száj, és írt fel egy csomo gyogyit. Kissé (na nem csak kissé) megijedtem, hiszen a kicsinek nem tenne jót ha túl hamar kijönne. így most sokat kell pihenni.Kép Tudnátok nyugtatni egy kicsit?
És ráadásul felírt valami gyogyit, ami tulajdonképpen asztma gyógyszer. (remeg tõle a kezem , lábam) egy kis mellékhatása vanKép

Azért remélem mindenki jól van

puszi: Lolla
24+2
lolla

Sziasztok lányok!

Hazajöttem a korházból de csak én a babócim még ott maradt bár már csak pár nap s remélem Õ is itthon lesz.
2002.11.14-én született 2.42g mal s 53 cm-rel.
nova.ahol.com/andi
a korházban kapott egy kis tüdõgyuszit s azzal kezelik.
Mostmár nem kell intenziv osztályon lennie ezért átviszik holnap a Rókusba- tud valaki errõl a korházról valamit?
Picus& Pocakja már kintKép császárral.
Névtelen

Borsi,
Bécsrõl én is ilyeneket hallottam, lehet két héten belül megyünk ki, akkor majd részletesen beszámolok, de ha addig te mész, írdd meg a tapasztalatokat!
Manócska
9+0
Manócska

Borsi! Kép
Én már ajánlottam itt a C&A-t, ami az Árkádban van. Két nadrágot és két felsõt is vettem ott, szerintem elfogadható áron. Nadrág: 8-12 ezerért volt, felsõk 6-9 ezerért. Nézd meg, és jól néznek ki, még mostanában is elõfordult, hogy megkérdezték, hogy jönnek rám a rendes nadrágok, mire megmutattam, hogy ez kismamanaci, csak attól függetlenül jó minõségû és jól néz ki.

Manócska! Kép
Pár hét múlva kiderül, hogy neked bejön-e a kínai. Az esküvõhöz elõre gratulálok!!! Kép

Judó
27+3
judó

Manocska Kép
de izgi, biztosan nagyon szép leszel!!! Kép
Én az esküvön nem bögtem, csak azzal voltam elfoglalva, hogy juj de jó, hogy ilyen sokan vannak, és biztosan mindenki jól érzi-e magát, és vajon hogy sikerül majd az esküvöi buli?! Mellesleg nagyon jól sikerült, voltunk vagy kétszázan legalább Kép Nyomták a zsiroskenyeret, sajtos pogit, meg a folyó bort, csapolt sört Kép

Borsi Kép
az a baj, hogy nem egyszerre vagyunk depisek. Illetve ez nem baj, mert akkor mindenki megháborodna mellettünk, igy meg azért eloszlik Kép
Kismamaruhák: tudod, az én pocim már nagyon nagy (ha itt a fórumban a nevemre kattintasz, meglátod, és azóta csak nagyobb lett Kép), de én egy mázlista vagyok, kaptam kölcsönbe a párom unokatesójától három nejlonszatyorral, két ruha meg egy csomó nadrág, meg három vagy négy felsö... azzal elvagyok, mert a felsöim között eddig is volt már jópár bö darab. Pintácsi Viki boltjáról (Csillaghegy) sok jót hallottam már, de bev.kp-okban (Árkád, Europark) is nézz körül.

Pilinke Kép
sok simike Robinak!!! Kép Kitartás!

Pussz
Kangi
27+5
kangi

Lolla!

Sajnálom, de az biztos, hogy nyitott méhszájjal is nagy esély van egy teljesen kihordott babára, ha fekszel!!! Még tényleg nagyon kicsi! A pihenés meg fogja hozni az eredményt! Kép

Picus!
Gratulálok, és mielõbbi jobbulást a picinek! Kép

Judó
27+3
judó

Lolla Kép
nem Terbutalin véletlenül az az asztma gyógyszer? Ezek olyan hatóanyagúak, amik simaizmot lazitanak, azaz a méh összehúzódásait (= esetleg koraszülés!!!) gátolják. Tök normális, én is azt kaptam két hete, söt, még anyósom is azt kapta anno, aztán milyen szép fia lett Kép (ld. profilomban)
Pihenj sokat és ne izgulj, nem lesz semmi baj. Kissé nyitott, az kissé nyitott, nem pedig nagyon nyitott. Szépen vissza fog csukódni, föleg ha nem emelgetsz, nem ugrálsz, nem mászol lépcsöt, nem mész el barlangászni stb. Kép Fel a fejjel! Látogass majd el ide, ha elcsüggednél, de biztosan nem lesz semmi baj! Élvezd a pihenést, amennyire tudod - ha majd kibújik a drága (mégpedig idöben), akkor aztán nem lesz pihi!!! Kép

Pusssssz és sok KépKépKépKépKépKépKép
Kangi
27+5
kangi

Sziasztok Kismamik!

Picus, Pilinke sok gratula a babókhoz! Kép
Picus a Rókus kórházról olvashatsz a "Szt Rókus kórházi tapasztalatok" topicban. Remélem hamar meggyógyul a picikéd!

Üdv az újaknak! Kép

Kismamaruha vásásrlásról: Van egy pici bolt a Corvin áruház mögött, a Bacsó Béla utca elején, ahol elég elfogadható áron lehet kapni ruhákat, nadrágokat. Szerintem érdemes megnézni.

Hayimpapa, ez nagyon aranyos tõled, hogy otthon leszel Hayimmamával!! Kép Kép Nálunk ez sajnos nem fog menni, pedig én is nagyon díjaznám, ha a kispapa otthon lenne velünk egy darabig. Pillanatnyilag azon megy a küzdés, hogy legalább a fürdetésre jöjjön majd haza, mert amúgy 9-nél elõbb nem szokott hazaérni. Kép

Kispici
32+5
kispici

Sziasztok!
Ma kicsit nyomi vagyok... nincs túl jó kedvem, nem is tudom, miért. Tényleg nem tudom. Csak úgy. Kép
Myssnia!
És mit dolgozol ott, meg lehet kérdezni?
Márti!
Üdv itt, gratula a babádhoz, és jó pocakosodást! Kép
Hayimpapa!
Drukkolunk Hayimmamának, és azért majd jelentkezzetek, ha tudtok! Gyors, könny? szülést kívánok nektek, és egy gyönyör? Márkot!
Manócska!
Biztos gyönyör? leszel, majd mutass képet, kíváncsi vagyok a kontyodra! Kép
Pilinke!
Jó hallani rólatok, vigyázzatok magatokra! Még egyszer gratulálok Robi babához!
Borsi!
Van egy jó olcsó üzlet a Corvin melletti utcában a Blahánál, azt hiszem, Somogyi Béla utcának hívják. Elég kicsi, de viszonylag jó áron vannak ruhák, nadrágok, harisnya. Én egy nagyon aranyos ruhát vettem ott, meg egy nem-kertész gatyót. Kertész-farmer-gatyókból nagyon jó és olcsó a Keletiben a 7A busz megállójában lévô Farmer Diszkont, ahol kismama kertésznacik vannak 5550 Ft-ért. Ahol még nem voltam, de állítólag az is jó kis bolt, a Kálvin téren a Városkapu üzletházban is van egy kismamabolt, ahol viszonylag olcsón lehet cuccokat venni.
Lolla!
Pihenj sokat, és nagyon vigyázz magadra! Nem lesz semmi baj, nyugi! ++++++++++++++++++++KépKépKépKépKép
Picus!
Gratulálok Andihoz, gyönyöru baba!!!
Puszi mindenkinek
Franyo
27
franyo

Kispici, egyszerre írtuk azt a boltot... de szerintem nem Bacsó Béla, hanem Somogyi, mindegy, amelyik a Corvin bal oldalán megy, arra gondoltam.

Franyo
27
franyo

Sziasztok!

Tegnap csak olvasni tudtam, mert este párocskám bütykölt valamit a gépen. Jó sokat írtatok, minden témához nem szólok hozzá. Kép

Márti,
üdv a Kismamik között, gratula a babához.

Borsi,
Neked is boldog pocaknövesztést!

Hayimpapa,
kár, hogy nem jössz majd gyakran. 2 hónap "szülési szabit" veszel ki? Le a kalappal elötted.

Konty az esküvön. Nekem hosszú hajam volt akkor is, és én is automatikusan azt gondoltam, hogy a fodrásznö kontyot akar csinálni. Erre azt mondta, hogy nem feltétlenül, öregíthet is a konty , és olyan szép frizut csinált nekem, nagyon jól éreztem magam "benne". Ö különben mesterfodrász, versenyeket nyert. Beszkenneltetem az esküvöi képünket, és közkinccsé teszem. Kép Én különben asszem túl magas is lettem volna párocskámhoz konty+cipö...hm.határeset lett volna. Én is bögtem, de ugyanúgy tesóm esküvöjén is nagyon. Úgy meg tudok hatódni. Kép Kép

Most megyek házimunkázni, de még jövök délután.

Pálma
17+5
pálma

Franyo,

Igen, igazad van, elírtam, nem Bacsó, hanem Somogyi Béla. Kép

Kispici
32+5
kispici

Manócska!
Nagyon kiváncsi leszek a véleményedre!
Mi még biztos nem megyünk egy darabig Bécsbe,mert csak most kezd nõdögélni a pocakom és így még nem tudom mekkora rucikra lesz szükségem.Egy-két nadrágom van még ami jó,csak felsõrész problémáim vannak.
Mikor lesz az esküvõd???

Judó
Köszi,ez jó ötlet!Egész elfogadható az ár,úgyis itt a Karácsony...Kép

Kangi
Megnéztem a képeidet.Húúú,mi vár még rám!KépÉn sajnos nem tudok feltenni képeket,az esküvõs fotókat is az emberem tette fel hosszú unszolás után,az esküvõsök honlapjára.
Nekünk most volt szept.21-én a nagy nap Kép Nektek?
Érdekes volt a rucid,csináltattad??

Borsi
17+3
Névtelen

Kispici,Franyo
Köszi,megyek,megnézem azokat is,ahogy idõm engedi!

Pálma
Köszike!!! Kép

Borsi
Névtelen

Judó,
mikor lehet leghamarabb megtudni, hogy milyen a neme?
már, ha meg akarja mutatni:o)

Franyo,
ok, lesz kép, csak nem tudom feltenni, majd átküldhetem, hogy felrakd? és akkor lesz kódom is, és jól megnézek mindenkit:o)

Kangi,
mi csak 50-en leszünk, de remélem azért jó móka lesz:o)

Pálma,
én a páromhoz képest mini vagyok, így nem leszek nagyobb konttyal:o) õ 193 én 171 cm vagyok, ezért is lettem manócska, pedig szerintem nem vagyok alacsony:o)

Borsi,
még én sem kismami ruha miatt megyek ki, hanem kari elõtti vásárlásra, de megnézem a kismami ruhákat is, mert, ha tényleg olcsóbb, akkor bizti megéri majd kimenni azért is. de hála istennek kedvenc barátnõm ruhatárát megöröklöm:o) így olyan sokat nem akarok venni.

Manócska
9+0
Manócska

Picus,
Sajnalom, hogy a babadat meg bent fogtak a korhazban! Remelem hamarosan hazavihetitek egeszsegesen!

Lolla,
Csak nyugi! En a 32. heten mar 2 ujjnyira nyitva voltam, nem csak a kulso mehszaj, hanem az egesz, ugy hogy a nogyogyi amikor megvizsgalt meg is simogatta Gyuri buksijat! Aztan megis kihordtam, 2 nappal a kiiras elott szultem! Most legalabb kielvezheted utoljara a nyugis agyban olvasast, tevezest, barmit! Utana nyugdijas korodig nem sok alkalmad lesz ra!

Becsi vasarlasban nem vagyok otthon, de itt Nemetorszagban a C&A szerintem nagyon jo...sok leertekelt cucc is van 12-19 €-ert, de a legdragabb kismama gatyok is 35 €-ba kerulnek! A H&M egy picit dragabb, de talan divatosabb cuccaik vannak, mig a C&A konzervativabb!

Pilinke,
Jo erosodest es sok boldogsagot kivanok!

Zsuzsi
30+2
zsuzsi74

Köszönöm a gratulációkat!
Franyó: én is gyönyörûnek látom de hogy mások is ez jól esikKépKépKép
Picus
Névtelen

Sziasztok lanyok!

GombocKép
Hat a Te anyosod sem lehet egy egyszeru eset...Kép En nem hiszem, hogy szo nelkul meg birtam volna allni ezt a szaloncukor dolgot.
Az a veres nyalka (bocsi) hetfon reggel aztan meg este volt egy nagyon picit, azota eddig semmi. De probalom edzeni a lelkem, hogy ennyivel nem uszom meg, mert ez sajna ugy 8-10 napig 1-1 nap kihagyassal el szokott tartani.Kép

Zulu,
Es mikortol lehetett hallani a szivhangot?
Mi ujsag? Mi volt a CTG-n?

FranyoKép
Jaj de jo, akkor nem csak en vagyok ilyen lokott, hanem ez normalis kismamatunet.Kép
Akkor majd kuldok Neked vagy Timicinek kepet. Az is jo, ami a profilomban van? (Azok meg pocitlanok.) Vagy inkabb keritsek egy masikat? (Bar most sem igazan latszik meg a pocakom.)
Ne legyel nyomi, de ha az akarsz lenni, holnapra ugyis elmulik.Kép Nekem sincs mar semmi bajom, pedig tegnap...Kép

KangiKép
Hat Te is bogicselsz neha?Kép Egyedul tenyleg uncsibb, jobb, ha van kit olelgetni kozben.Kép Telefonba majd tan legkozelebb en is kiprobalom.Kép Az volt amugy a legfurabb, hogy nem is igazan tudtam megmondani, hogy miert csinalom, mert csupa hulyeseg jutott csak eszembe indokkent...

ZsuzsiKép
Es Te isKép Hat, hogy mi lesz szules utan, azt en meg nem tudhatom. De biztos en is ilyen leszek, ha mar most is...
Dani biztos kitesz majd magaert az uj suliban.

Borsi,
Orulok, hogy ilyen szepen alakulgat a hangulatod, es hogy a Te kispapad is lelkes.Kép Jo tornazast. En meg csak irigykedem...Kép
En azt hallottam, hogy a Somogyi B. utcaban (a Corvin melletti utca) lehet elfogadhato aron kapni kismamaruhakat, illetva a Reno udvarban is van egy ilyen uzlet, errol talan Gomboc irt.

Lanyok, nem tudjatok, hogy ez a ket uzlet hetvegen hogy van nyitva?

Marti, udv itt.Kép

Manocska,
Hat az tenyleg jo rovid. De a fodraszok csodakra kepesekKép Varjuk majd a kepeket. Ne izgulj, gyonyoru leszel, es minden tokeletesen fog sikerulni az eskuvodon.Kép

Lolla!
Megy a drukk es a pozitiv energia!KépKépKépKépKépKépKép Ha szeded a gyogyikat es pihensz, biztosan nem lesz semmi baj. Ha komoly gond lenne, akkor biztos nem is otthon, hanem korhazban kellene fekudnod, szoval remelhetoleg nem olyan veszes a helyzet, erre gondolj! Csucsukanak volt ilyen problemaja, amikor a nagyfiaval volt varandos, O is biztos ir majd Neked! A fekves tudom, hogy nem kellemes, de hidd el, ki lehet birni (en mar sajna eleg reg ota gyakorolhatom). De a baba egeszsege erdekeben ez nem is nagy ar, nem igaz?
A mellekhatasokkal kapcsolatban mit mondott a dokid?
En nagyon jol tudom, hogy most nehez Neked, de probalj meg minel kevesbe aggodni, rendben?Kép

Judo,
Nincs esetleg keped a C&A-s nacirol? Vagy esetleg tudnal rola irni, hogy neked milyen van? (Milyen anyag, milyen szabas, mekkora pocakra lehet raigazitani...)

Puszi:

Leszter
20+6
leszter

Manócska!

Nekünk a 18. heti UH-on mondták meg, addigra teljesen kialakulnak a külsõ nemi jegyek. Mindkét babával szerencsénk volt, mert egyáltalán nem szégyellõsek, és nagy örömmel mutatták meg magukat! Kép Most van a környezetemben három kismama is, egyikük sem tudja a baba nemét, mert nekik meg nem mutatta magát a babuci. Én örülök, és feltétlenül tudni akartam. Aztán ha dec. 17-én meg lányt mutat, akkor ezt a hozzászólást visszavonom! Kép Kép
De egyáltalán nem valószínû, annyira egyértelmûen látszott a kis kukac, meg a többi tartozák, ráadásul ki is nagyították! Kép Kép

Judó
27+3
judó

Sziasztok!

Mostanra sikerült végigolvasni az elmúlt napok "termését". Minden jót az új babáknak és mamáknak! Meg az új kismamiknak, babócáknak!KépKépKép

Maci_2! Ne idegeskedj az amnio miatt! Nagyon profik a klinikán, rengeteget csinálnak! Úgy szervezd meg az életed, hogy szerdán, de ha lehet még csütörtökön is maradj ágyban! Állítólag kb. egy nap kell ahhoz, hogy megint az eredeti legyen a magzatvízmennyiség. És egy hétig semmi emelgetés, bevásárlószatyor cipelés, kispapizás, és egyéb megerõltetõ dolgok!
Az eredményre való várakozás viszont kész szörnyûség! Még szerencse, hogy sok a dolgom a mhen, meg rohangálok a két kölyökért, meg az otthoni sûrû programok, így valahogy telnek a napok. Szombaton meg jófajta falusi disznót vágunk! Szerencsére közösen két családdal, másképp nem is vállalnám! Így viszont lesz saját szájunkíze szerinti hurkánk, kolbászunk. És a munka nehezét a férfiak csinálják, élvezik, jó buli nekik. Persze a mosogatás ránk, nõkre marad.

Kismamaként nem voltam soha nagyon bömbölõs, csak könnyen elérzékenyülõ. Viszont szülés után, kb. a 2-3 nap! Pl. azért bömböltem szó szerint a kórház folyosóján, mert a férjem elfelejtett steril vattát hozni (gyógyszertár szemben a kórházzal, de maga a tény, hogy így elhanyagol!) Az egyik szülésznõ kedvesen odajött, hogy mi a baj, mondám, hogy á, semmi, csak a baby blues, erre megnyugodott, hogy tudok róla. Tényleg, elsõ babások ne lepõdjetek meg, ha bekövetkezik ez a depis lelkiállapot, ahelyett, hogy rózsaszín ködben járnátok a boldogságtól, hogy végre megszületett a babus! Az a rossz, hogy annak, aki nem tud a létezésérõl és a magyarázatáról, nagy lelkifurdalásai lesznek, hogy õ most miért nem olyan boldog, mint ahogy elvárnák tõle!

Na, jó hosszú voltam!

Urszila
19+2
urszila

Leszter! Kép

Képem van, de még a gépben.
Két gatyót vettem, az egyik bordó, elasztikus anyag, és a szára lefelé bõvül, ha ez van rajtam, mindig megállapítják, hogy lehetetlen, hogy 7 kilót híztam, vagy csak a pocakomra ment, szóval soványít, nagyon jó szabású.
A másik sötétkék farmer, ennek pamutbetét van a pocakrészén, ez is nagyon csini (nem én, hanem a nadrág! Kép ). Ez utóbbi bizots, hogy végig jó lesz, mert a pamutrésze kitûnõen tágul. A bordót szerintem már csak ebben a hetedik hónapban tudom majd hordani.
Nézz körül, remélem találsz megfelelõt! Ja, és jó hosszúak, nem látszik ki a bokád, ha a növekvõ pocak felhúzza. (168 cm vagyok! Kép )

Judó
27+3
judó

Manócska!
Persze, hogy átküldheted!!! Egyébként az én babám is a 18-19. heti UH-n mutatta magát elôször, bár nem egyértelmuen. Utána a 20-21. héten már biztosabbnak t?nt, hogy kislány, de egész biztos majd a születésekor lehetünk benne... Kép
Leszter!
Köszi a vigasztalást! Midjárt megy egy mail, csak elôbb bekapok valamit, mert mindjárt éhenhalok...

Franyo
27
franyo

Leszter, mail ment! Kép
Franyo
27
franyo

Leszter,
köszi a drukkolást, remélem is, hogy minden oké lesz az esküvõ körül:o)

Franyo,
akkor majd megy a kép:o)

akkor még 10 hét, és kiderül fiú vagy lány, addig meg marad a kínai horoszkóp:o))))))))

Manócska
9+0
Manócska

Manocska Kép
tök szuper buli lesz, majd meglátod!!! Kép

Leszter Kép
érzelmekben ne keress logikát! Persze, hogy nem találsz normális indokot, hogy miért bömbizel! Mert nincs! Kép Telefonba nagyon jó, mert jól megrémiszted a beszélgetöpartneredet, aki ráadásul tökre nem is tudja mit csináljon, csak sajnálkozik, amitöl az ember még jobban bög KépKépKép Tök röhejes, de tényleg igy van!
Aztán másnapra elmúlik úgyis Kép

Borsi Kép
idén július 20 volt a nagy nap, 10 hetes és 1 napos terhesen Kép Már tavaly megvolt a leánykérés, és böszen ment a szervezés, mikor kiderült, hogy hoppácska, a trónörökös is úton van. Persze azóta százszor megkérdezték már: "Akkor a baba miatt házasodtatok össze?" Ezúton kidoboltatik, hogy nem, nem a baba miatt Kép Elég strapás is lett volna 4 hét alatt megszervezni egy hetven fös ebédet meg kétszáz fös rendezvényt tokkal-vonóval Kép De igazából az sem érdekel, ha valaki ezt gondolja, végülis aki ott volt, az látta, hogy szeretjük egymást, és nem a papir számit. Az csak egy külön adalék, hogy kijelentettük mindenki füle hallatára, hogy mostantól fogva mindhalálig, és tudom, hogy a párom is komolyan gondolta Kép

Juj, egész kis regényt irtam, lányok, bocs az OFF-ért!

Pussz
Kangi
27+5
kangi

Ja, a ruhát egy iparmüvész barátnöm csinálta Kép
Kangi
kangi

Sziasztok Kismamik!
Nemrég olvastam, hogy többen aggódtatok az AFP-eredmény miatt. Hátha újat írok: a novemberi Kismamában (24. oldal) végre valahára leírták a "normális" és az alacsony+magas értékeket, ha valakit érdekel! (Zárójelben teszem hozzá, amikor terhes voltam, a védõnm is azt mondta, ez a vizsgálat tök felesleges, talán meg is fogják szüntetni. Ennek ellenére én is feszengve vártam az eredményt...)
További inden jót Nektek!
Viki& a majdnem 6 hónapos Levi-baba
vikici

Manócska!
Nekem a kínai horoszkóp szerint lányomnak kellett volna születni, erre két fiam lett... de azért lehet, hogy van, akinek bejön.
Szia: Viki@Levike
vikici

Hoppá, nem mail-címet akartam generálni...
Szóval:
Viki&Levike
vikici

Sziasztok!

Itt vagyok ám még mindííííííííííg. Már olyan vicsorgó fejet nem is tudnék idetenni, amilyet szeretnék. HÁt ugye holnapra vagyok kiírva, de babóca még lustizni akar. Jönnek belõlem ilyen barnás cafatok tegnap óta, hátha már ez is valamilyen jel. HOlnap megyek megint CTG + flowmetriára. Azt mondták vigyek videokazettát. Hát asszem nagyon érdekes lesz egy 40 hetes babót uh-n látni.

ZuluKép
Szia, látom még ti is egyben. Nagyon szép neve lesz a lánykádnak. Az Annán én is gondolkoztam 2. névként, de úgy döntöttünk elég lesz neki 1 név is.

Bõgés téma:
Hát igen, elég érzékeny tudok lenni én is, bár az esküvõmet végigvigyorogtam. Bezzeg más esküvõjén azért elérzékenyülök. Mostanában csak azért pityergek, mert nem bírok már várni, hogy a babó kibújjon.

Moxi,Pilinke, KameliaKép
Örülök hogy jól vagytok, és újra felbukkantatok a fórumon. Mégegyszer gratula nektek ! Én is babázni akarok!!!!!

PilinkeKép
Ha jól emléxem neked is részletekben jött ki a nyákdugód?

GombocKép
Ari volt ez a kék zoknis történet!

TimiciKép
Köszi, hogy szóltál, megnézem a képtárat majd, és írok oda valami címet.

LollaKép
Pihizzél sokat, tudom nagyon rossz, de a picurért mindent.

MártiKép
Üdv. közöttünk

..szerintem holnap is jövök....Kép
Brokkoli

39+6
brokkoli

ManócskaKép

Nekem a 28. heti 3D Uh-n sem tudták megmondani, hogy kukis,v. punis õnagysága, csak a 30. héten tudtam meg, hogy lány, és azóta is annak látják.

PicusKép
Szegény babód, rossz lehet nélküle, de remélem hamarosan otthon lesz veletek.

Brokkoli
brokkoli

Viki,
azért leglább 50% esély van rá, hogy fiú lesz, és 50%, hogy lány, ez tuti:o)))))))
Manócska
9+0
Manócska

Brokkoli,
kitartás:o)
30. héten? jó, akkor még türelemmel várok:o)
én azért drukkolok, hogy holnap már ne írj, jó?:o)

Manócska
9+0
Manócska

Manócska

Egész friss tapasztalatom van UH-ügyben Kép
Én a 17 és 18 hét fordulóján voltam (tehát mult hétvégén)3D-s ultrahangon.Asszontaja a genetikus dokinéni,hogy ekkor már majdnem 90%-ban megállapítható a neme,ha jól forgolódik a baba,de ami a tuti,hogyha kisfiú!A "jelet" eltüntetni már nem nagyon lehet,de esetleg elõbukkani még elõbbukkanhat késõbb csak úgy meglepinek a megjósolt leányka fütyije! Kép
Ahogy meg is történt az egyik ismerõsömnél.....

Kangi
Na ezt mi is is eljátszottuk!Bár inkább Anyukám feszegette a témát,hogy nehogy azt gondolják már,hogy....De nem hinném,hogy aki ismer Titeket/Minket ezt feltételezné!Igaz én csak 3hetes voltam és nem is mondtuk meg senkinek,csak nászút után(illetve 3hónaposan az ismerõöknek),hogy ne izguljanak annyira miattam.
Lehet,hogy az esküvõs honlapon is leveleztünk már (e-skuvo.hu)???Vannak fenn képeitek?

Leszter
Szegénykém,nem lehet könnyû otthon!Én meg itt nyafogtam...Kép
Köszi Neked is a boltot,felkerekedek hamarosan körbenézni!

Borsi
Névtelen

Kispici, Franyó, Pálma:
köszi a jókívánságokat én is midnen jót kívánok Nektek Kép. A 2 hónap szülési szabadság meg szerintem nagyon jó lesz, örülök, hogy engedték kivenni. Így lesz még 3-4 hetünk felkészülni a babára, és utána egy hónap, hogy mindenben tudjak segíteni.
Na, most már tényleg búcsuzom, majd ha lesz telefonunk, akkor jelentkezem KépKépKép.

Üdv mindenkinek!
Hayimpapa (35+5)

Hayim Apuka
hayimpapa

Borsi,
a 3D-n ott legalább többet foglalkoznak az emberrel? mert a nagyüzemi uhn gondolom nem várják meg, míg jó helyzetbe kerül a bébi. Érdemes majd azt is megnézni (3D) ha érdekel?

Manócska
9+0
Manócska

Sziasztok!

Picus: Gratuláció a babócához, remélem minden rendbe lesz vele.

Lolla: minde4n rendben lesz ne aggodj pihenj sokat.

Márti: üdv a csapatban

Brokkoli: Nagyon drukkolunk nektek igazán kibujhatna a babóca.

Na most csak ennyi

Sziasztok
Andy
36+1
andy78

Sziasztok!

Andy!
Itt vagyok, de sajnos a hetfo nekem nem jo, mert meg tanitok delutan, es igy mar faraszto lenne, es oda sem ernek. Te mostmar minden heten hetfon fogsz menni?
Vegulis a vegen mar ugyis surusodik, naponta is lesz, ugy hogy biztos meg talalkozunk. Kép

Borsi!
En is vettem a Somogyi Belaban es nagyon szep kis ruhat, tenyleg jok az arak es az elado lany is nagyon kedves volt.

Zulu, Brokkoli, hajra! Kép

En meg olyan tavolinak erzem a szulesemet, pedig mar nem tul sok van hatra. Azert amikor 4szer kelek fel pisilni ejszaka, mar arra gondolok, hogy milyenek is lesznek majd az ejszakak. Emma baba nagyon aktiv egyebkent, szereti a zenet pl nagyon.
Na sziasztok, Kép

Kakukkfu
36 v 35
kakukkfu

Sziasztok Lanyok,

Nem tudom mi van velem, de egyszeruen nincs turelmem vegig olvasni, amit irtatok...es teljesen rapszodikusan viselkedek. Egyik pillanatban hulla faradtnak erzem magam, aztan meg hirtelen elkezdek takaritani, aztan leulok es csak bamulok ki a fejembol...valahogy nem talalom a helyem. Aztan meg megint valami aktivat csinalnek...csak az a gond, hogy mindez perceken belul valtozik...szerintetek ez ellen mit tudok tenni?
Siras...ma reggel el kellett ugranom a bankba egy alairas miatt, es valahol dudalt egy auto, mire en majdnem elbogtem magam...nem ertem...
Viszont haza fele sikerult vennem egy rovid nacis pizsit, egy haloinget es meg egy kontost is... Kép

...ja es meg valami...egyaltalan nincs etvagyam. Szerintetek probaljak magamba eroltetni valamit? Ma meg csak reggeliztem, es felek, hogy arthatok a babonak.

na pusz,

gomb
36+5
gombolyu

...ja igen...meg egy-ket kerdes:
A kisagyat Ti mivel mossatok le, meg a kiskadat, pelenkazot?
Az agynemut meg a pledet ki kell mosni a bebinek?
Az autos ulest hogyan tisztitjatok?
Es mi a helyzet a babakocsival?

gomb
36+5
gombolyu

Borsi Kép
tuti, hogy nem leveleztünk az esküvös honlapon Kép mert én bizony sosem jártam ott.
Három hetes terhes? Mármint uccsó mensitöl 3 hét vagy fogantatástól? Á, akkor még nem is lehetett tudni, amikor el kellett kezdjétek a szervezést, nem értem, anyukád miért aggódik Kép

Brokkoli Kép
te szegény! Kitartást neked. A barnás cafatok jó jelnek számitanak, ha nyákdugó-szerüek Kép

Hayimpapa Kép
tök jó, hogy otthon leszel majd te is a pici babával, meg hogy az uccsó hónapban Hayimmama nincs egyedül Kép

Még egy kicsit szottyadok itt, aztán elhúúúúzok haza Kép

Pussz
Kangi
27+5
kangi

Márti!
Üdv a friss kismamik között és gratulálok az új pocaklakóhoz!Kép

Lolla!
Pihizz sokat, és semmi fizikai munka vagy ahhoz hasonló! Meglátod minden rndben lesz. Én drukkolok neked. Drukk! Drukk! Drukk! Drukk! Drukk!

Picus!
Gartulálok, a picúrnak mielõbbi gyógyulást, hogy otthon szeretgethessétek.

Manócska!
Tegnap voltam UH-n és még mindig nem derült ki a babánk neme.
Egyébként egyáltalán nem vagy kicsi. Én kb. 10 cm-rel alacsonyabb vagyok nálad (kispapa, mint nálatok).

Myssnia!
Még nem láttam 3D-s UH képet, de látszik a különbség.

Urszila!
Leírásodnak köszönhetõen nem is annyira a vizsgálat miatt aggódok, hanem az eredmény miatt.

Brokkoli, Zulu!
Hajrá! Remélem holnap már csak üzenetet kapunk, hogy már babáztok.

Maci_2
20+1
maci_2

SziasztokKép!

LollaKép!
Ne aggódj, fõleg, ha csak a külsõ van nyitva. Mégha az egész nyitva lenne, akkor is simán ki lehet húzni az izomlazítókkal. Egyébként mikor szedtem ilyen gyógyszereket, akkor adtak mellé olyan szívgyógyszert is, ami a mellékhatásokat küszöbölte ki. Igaz, én mást kaptam, infúzióban nem emlékszem már mi volt, tablettában PrePar, és Isoptin (remélem jól írtam) volt a menü, mellé Magnesiumcitrát és vmi antibiotikum.(nem bízták a véletlenreKép...)

Leszter!Kép
Fonival kb. félidõtõl hallottuk, de persze attól függõen, hogy sikerült-e utolérni a kisasszonyt, mert állandóan elmászott elõlünkKép.
Füllel meg talán a harmincikszedik héttõl.

Brokkoli!Kép
Nyák nagyon jó jel! Szerintem az én kislánykám azért nem jön még, mert udvariasan kivárja a sorátKép, nem akar beelõzni.

Ma volt CTG, semmi különös, szívfrekvencia már csökkenõben, de hát ez normális már a végén. Flow szintén jó volt, szombaton megyünk megint, és remélem már szülni.

Pusz
Zulu
38+6

Kép

Kép

Kép
zulu

Ja, kismamanaci: én a Muttában (Kálvin tér, Városkapu üzletház)vettem nagyon jókat, 6-7000 Ft körüli áron. Rengeteg "nemkertész" gatyó van.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok! Kép

Lehet, hogy csak nekem újdonság, de én most találtam erre az oldalra. Van néhány érdekesség.
[url=http://www.babavilag.hu" TARGET="_top]http://www.babavilag.hu[/url]

myssnia
28+6
Névtelen

Sziasztok,

Picus, gratula a babahoz! Remeljuk, hamar hazaadjak a korhazbol a babadat! Kép

Márti, udv a koreinkben. Kép En is a kis korkülönbség hive vagyok, aztan Gombocka megszuletese utan majd meglatjuk, minek is leszek a gyakorlatban a hive...KépKépKép

Leszter,
hat, anyospajtas tenyleg nem egyszeru eset. Ennek nap mint nap tanujelet adja, de hat ez van, Ot adtak a kicsi fiahoz...Kép
Jo lenne, ha nem vereznel tovabb, bar olvastam az okos konyveimben olyan nokrol, akik szinte az egesz terhesseguket vegigverezgettek, es megis szep nagy babajuk szuletett. Szerintem, ha a dokid nem aggodik, biztos nincs is gond! KépKép Kulonben Katat ma akartam meglatogatni, de eppen nem ert ra, ugyhogy majd legkozelebb. Kép

Lolla,
ha csak a kulso nyitott, akkor ne aggodj. Pihizz sokat, kesobb ugysem lesz ra lehetoseged! Kép

Manocska,
jo minosegu UH-val mar a 14. heten is latszik a neme. BAratnomnek kulfoldon mar akkor megmondtak, hogy lanya lesz. Sok boldogsagot az eskuvotokhoz! Kép

Borsi,
de hulye vagyok, tenyleg, en vettem egy tunikas-nadragos osszeallitast a RENO udvarban a Gyongyosi u.-i/Forgach u.-i metromegallo kozott feluton. Nagyon nagy valasztekban van minden, de azert nagyon olcsonak nem neveznem. Kép
Itt vagyunk paran, akik eskuvo forumoztunk, bar mi 2001-esek voltunk. Te milyen neven voltal ott, mert meg sokkal leveleztem az ideiek kozul is. Kép

HAyimpapa, ezt nevezem! Orulhet Hayimmama, hogy ilyen megerto es segitokesz parja van. Kép

Brokkoli, Zulu, drukk ezerrel...KépKépKép

Sziasztok,
Gombóc
31+4
Gombóc

Sziasztok,
most értem haza, az ikre barátnémnál jártamKép

BorsiKép és kismamik
ma voltam a Bébikerben az Üllõi úton (115/b)a Nagyváradtár közelében, nagyon jó kismamagatyók voltak 5-7000ért (mikrokordból, bársonyból és pamutból) és nagyon szuper szoknyák is, kantáros, kantárnélküli, blúzok 7ezerért. Érdemes benézni! Kismama farmer kertészgatyót pedig a Check Point Farmer Diszkontban(1077BP.Baross tér 16. Tel:342-9983) érdemes nézni 5250,-5550,-ért.

Megyek olvasni, aztán majd jövök, pussssza
Timici
31+5
timici

SZiasztok!

KÖszi a kedves fogadtatást! Kép

Korkülönbség: mi is a kis korkülönbséget preferáltuk eredetileg is - bár a babó meglepetésbõl jött KépKépKép Hát, kicsit izgulok, hogy hogy is lesz ez: nagy has+ kisgyerek, aztán két kicsi - de majd csak megoldjuk! Kép Azt mondják, csak az elsõ évet kell "fogösszeszorítva" kibírni, utána pedig már nagyon jó, mert teljesen együtt nõnek fel! És talán akkor a féltékenykedés sem lesz hosszú!

Maci_2! Látod, nem a vakvilágba ajánlgattam a dokimat Kép - bár mikor írtam neked, még nem sejtettem, hogy a következõ héten lesz egy pozitív tesztem és én is hamarosan gyakran látom majd! DE mikor azt írtam le, hogy hogy jutsz el az UH-ra, akkor már én sem a tavalyi emlékeimre hagyatkoztam, mert épp elõzõ nap jártam ott! Kép DRukkolok neked az amnio miatt - én nagyon tépelõdöm rajta, hogy megcsináltassam-e vagy sem.

Bõgés: hát, én nagyon sírós lettem (már Árminnal is az voltam): mentõautó, bármi más szirénázás, kisgyerekek látványa, az "élet nagy kérdésein" való elmélkedés - és még ezer más dolog is ki tudja belólem váltani a könnyeket KépKépKép

Ruhák: a KÁlvin téri bolttal én is elégedett voltam tavaly: az árraival és az áruival egyaránt! Téli holmijaim nincsenek, mivel tavaly(elõtt) télen nem kellettek még/már, úgyhogy kénytelen leszek én is bevásárolni!

A finiselõknek drukk KépKépKép (és minden szüléstörténeten sírás Kép)!

Márti
12+1
márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?