A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Megy a drukk Zsunak!!!!!Kép
Márc.09. jó kis dátum, Olivér is ma született(csak két éve)Kép

Paga, mi van veletek?
Jó, hogy jelentkeztélKép

Nagatív lett a streptococcus kenetemKép
Így legalább ezért nem kell izgulnomKép

Írtam már délben is, de ez a fránya babanet itt vacakolt, 3 órán keresztül küldte el, de mégsem ért célbaKép

Ildi 36+6
(holnap nst)
vas

Közben megszületett Kata!!!!!!!

Éljen!!!
És nem is kicsi, pedig Zsu mindig ettől félt!!!
Tök jó méretei vannak!!!!
nagy-nagy gratulációKépKépKép
vas

Cory:
kor:29
lakhely:Budapest/Tel Aviv
sz.v.i.:03.17
tesók:0+1
kórház: Ihilov Tel Aviv

Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Ildi: Olivérnek boldog szülinapot Kép
Hányra mész nst-re? Én a Bártfaiba megyek 10.30-ra

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsuzsófi!
Óriás gratula a nem is kicsi Katához! KépKépKépKépKép

Ildi: Boldog szülinapot Olivérnek! KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Azt hiszem ez lesz az utolsó pocis képem. Kép Most készült a félkész gyerekszobában. Kép

Kép

Boldog szülinapot Olivérnek!! Kép

Petra+Angéla (38+6)

vpetra

Petra: baba neve, neme?

cory
Budapest

neve: Angéla Vivien
neme: lány Kép
köszi szépen!
Petra

vpetra

cory
Budapest

Zsunak sok boldogságot kívánok Kata babához

Olivérnek pedig nagy hejehuját és sok örömet a születése napján és az azt követő száz évbenKép

indianyo

Cory!
11-re a Bártfaiba , én isKépKépKépKép

Köszi Oli köszöntésétKép(Perta, Cory Borcsa,Vikó)Kép
vas

Ildi: akkor jössz utánam Kép Utána én megyek le az elsőre a dokimhoz.

cory
Budapest

Sziasztok!

Nekem délelőtt vacakolta babanet, nem engedett írni.

Zsuzsófi!
Óriási gratula! Katának és Neked jó egészséget kívánok!

Ildi!
Olivérnek is Boldog szülinapot! Mit kapott?
Az én fiam vasárnap volt 10 éves, és hőn áhított LEGO Viking várat kapott.

Dorka lányomért, ma érte kellet menni a suliba, mert megbetegedett, lázas, fáj a torka, a feje, köhög és hányt. Szóval királyul vagyunkKép

A császár időpontját sajna még mindig nem tudjuk, csak annyit, hogy jövő hét. Ma voltunk nst-n (ctg), minden ok. hétfőn reggel ismét meni kell, akkor elvileg kitűzi a doki a csazi időpontját. Már nagyon várom!!

Amint látom szinte minden finishelő mama, hozzám hasonlóan türelmetlen.
Annyira nehéz már itt a végén, várni és csak várni...

Rita
38+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Annácska,
várjuk a fotókat a szobákról! Kép Leírva is szép színek! Barack és mogyoróóó! Kép

Petra,
jó az oldalatok! Kép És izgalmasak az éjszakáitok!

Adri,
szerintem is bőven megfordulhat még Levi! Ha tudnánk mire képesek odabent! Kép
És nagyon jó a kép, szép kerek a pocid, csini vagy! Kép

Paga,
jó újra hallani felőled! Kép Minden rendben?

Zsu,
gratulálok Katához, jó egészséget kívánok nektek! Kép Tökéletes méretek! Kép

Ildi,
boldog szülinapot Olivérnek! Kép

Nadine és Dorka 34+0 ! Kép

nadine81

Sziasztok Lányok!

Gratula Zsuzsófinak és Katababának! Sok boldogságot!

Paga!
Jó újra hallani felőled!

Egyébként lányok már reggel óta olvasgatok, csak nem nagyon tudok a témákhoz hozzászólni.

Ma vagyunk 36+0!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Csajok! Ti mivel fertőtlenítitek a mellszívót és a cumisüvegeket, stb?

Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Zsuzsófi,
Hatalmas gratula nektek ez nagyon gyorsan ment, és megelőztél. De jó neked!!!!!!!
Sok sok boldogságot egészséget kívánok nektek!

Zsu69

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Zsuzsófi: Gratulálok Katához! Sok boldogságot, tejecskétKép

Ildi: Boldog szülinapot Olivérnek!Kép Ritkán irogatsz... Neked pedig előre is nagyon boldog névnapot! (Nem tudom holnap mikor tudok leülni...)
Kép

Rita: Akkor már nektek sincs sok hátra! Isten éltesse a te fiadat is - így utólag!Kép

Paga: Én is örülök, hogy írtál?

Eszti: Fiad még mindig tündér éjszaka is? Hogy haladtok a levegőzéssel?

Angi: Én is utálom már ezt az időt, ma mi sem tudtunk kimenniKép Lidinek az a pihenőszéke, amiben az MSN-n láttam? Édes volt nagyonKép Milyen volt a mai nap?

Tünde: Tényleg hihetetlen mennyivel gyorsabban megy így az idő! Pocakosan alig vártam, hogy elteljen egy-egy hónap, most meg szombaton már nekünk is egy hónapja, hogy megszületett Botond! Mai nap nálatok?

Mariann: Akkor nálatok is mennek a maratoni éjszakák... Örülök,hogy már jobban vagy. Voltál már az egyetemen?

Barti: Én AVENT mikros sterilizálót használok.

Adri, Peta: Szép pocakok, szép szobákKép

Annácska: Várjuk a képeket!

Finishelők: Hajár-hajráKép

Szép éjszakát!

Anita

Tegnapi képek , ha nem baj:
Zoltán napon voltunk sógort felköszönteni
Kép

A hosszú nap után:Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Gratula Zsózsófinak a kiscsajhoz!!!!!!!
Üdv Paga! Tényleg írhatnál pár sort magadról.

Ma voltunk CTG-n. A méhösszehúzódások nagyon szabályosak. A doki szerint holnap szülünk.
A próféta szóljon belőle....!

Megérkezett a "kokusz" eredményem és sajnos pozitív lett. Kaptam a dokitól antibiotikumot és hüvelykúpot. Elméletileg 3 napos a kúra. Vajon kibírjuk addig?

Jó éjt!

Era(38+4)

KépKép

KépKép
lingelera

Petra Kép
Nagyon izgi Kép Legyél tényleg türelmes, nem sokára el jön a ti időtök is Kép
Szép nagy a pocakod Kép

Adri Kép
Nagyon helyes kis pocakod van Kép

Zsuzsófi Kép
Hatalmas gratula a kis Kata babához, aki tökéletes méretekkel születt Kép

Paga Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép Mi van veletek?

Ildi Kép
SOk boldog szülinapot Olivérnek Kép Mit kapott a nagyfiú?

Rita Kép
Dorkának jobbulást, küldöm a gyógyimanókat Kép
Szorítok, hogy holnap végre megtudd melyik nap születik meg a lánykád Kép

Nadine Kép
Teszek majd fel képet, ha mindent visszapakoltam a helyére, de ma már nem bírtam Kép

Anita Kép
Nagyon édesek vagytok Kép Apán látszik a büszkeség Kép

Era Kép
Sajnálom, hogy kókuszod van, de legalább kaptál rá antibiotikumot Kép Amúgy a vajúdás alatt is kapsz majd, így tuti nem lesz semmi baja a babának Kép
Akkor te a holnapi napra szavazol? Drukkolok Kép

Délután beszéltem Babettával Kép
Jól vannak, végre megmutatták hogyan kell helyesen mellre tenni Levit, így egyből tudott szopizni 30 ml-t Kép Ha minden jól megy holnap kiengedik őket Kép Majd jelentkezik és tesz fel képeket is Kép

Na megyek pihizni, mert holnap rengeteg dolgom lesz még Kép Most nagyon rajtam van a fészekrakás Kép

Annácska 36+3
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Természetesen nem Zsuzsofi vagyok, hanem az anyukája. Kép A boldog nagymama. Kép
Kép
Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: GRATULÁLOK!!! Akkor hatottak a drukkk!! Sok tejcsit Kata babának!!

Ildi: Isten éltesse Olivért, sok boldogságot Neki!!!

Annácska: mi az a rengeteg dolog??

Era: drukkolok!!!

Anita: nagyon aranyosak vagytok a képen!!
A mai napunk nagyon jó volt, de nem bízom el magam! Este is hamar elaludt és ma a szopik után sem nyüglődött. Kaptam egy tippet, de csak akkor írom le,ha holnap is jó napunk lesz.

Rita: jobbulást Dorkának!!!!!
Most nem hiányzott Nektek a betegség.

Petra: Meddig lesztek Tel Avivban??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu nagymama: GRATULÁLOK az édes unokához!!
Látom a tejcsivel nem lesz gond!!KépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu: Nagyon nagy gratula!! Kép

Köszi mindenkinek a kedves szavakat!
Megpróbáltam elaludni, de csak fél órát sikerült, mert annyira izgulok mit mond reggel az orvos. Pedig tudom, hogy most kellene csak igazán aludni, hogy mindenre legyen eröm, ha itt az ideje. Ma nagyon nyugis napunk volt, és teljes jókedv jellemezte. Egész nap Andrással voltam, már el se mozdul mellölem. Kép Kép
Tünde: A férjemet ideköti a munkája, így évente csak 2-szer 1 hónapot tudok otthon a családommal tölteni. Most úgy tervezzük, ha megszületik Maszatka rá másfél 2 hónapra megyünk haza. Természetesen ez csak a picin múlik, mikor lehet repülni vele. De a család már nagyon várja. Kép
Petra és Angéla (39!!!!)Kép Kép

vpetra

Jó reggelt!

Zsuzsó! Nagyo nagy gratula nektek! Kép Nem is lett pici az a lány! Kép Sok tejcsit hozzá!

Trose!
Úgy tudom fejenként 80ezer. Párom a cégétől kapott juttatásként, szóval mi nem pájáztunk. Kép

Scully!
Gondolok rád sokat! Kitartást! A végén még mindig meggondolhatja magát a drága és elindulhat kifele. Kép

Paga!
Jó látni téged! Meséj, hogy vagytok? Épp pár napja gondoltam rád.

Vas!
Olivérnek boldog szülinapot így utólag is. Kép

Anita!
Olyan szép a fiatok! Komolyan nem lehet vele betelni. Kép

Nekem hajnal óta fáj a derekam. Se a fekvés, se az ülés nem esik jól. Kép Nem túl jó kilátások mára... Kép Pedig mennék sétálgatni a városba egy picit. Sebaj. Kép Majd csak lesz valahogy. Kép

Gyermekesőben gazdag napot kívánok a finishelőknek. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt!

Anita: nagyon jók a képek rólatok Kép

Zsu: tündéri Kata-baba Kép

Aki ma szülni készül, annak drukkolok Kép Én csak dokihoz megyek meg nst-re.

cory 39+1

cory
Budapest

Sziasztok!

Csak gyors kukk!
Továbbra sincs időm még benézni semKép
Gratula minden új pici babához!Nagyon szépek, azért végig futottam a képekenKép
Anita pillanatra megtorpantam a fiacskád szopipárnás képénélKépNekünk is ilyen formájú fejecskénk, ilyen szopipárnánk vanKép...csak több hajunk.
Szülés történettel még lógokKép

Becsi
becsi
Iklad

<font color="119911"> Sziasztok!
Anita,
nagyon szépek a képek, olyan szépek vagytok hármasban! Na és az alvós képtől teljesen odavagyok. Kép
Zsu,
hatalmas gratula a Picúrhoz!!!
Tünde,
kiváncsi vagyok a tippre. Nekünk a tegnapi napunk elég horror volt. Azt hiszem nem kap többet Gripe Watert. Éjszaka okés és most alszik a csajszi. Kép
Teszek én is egy képet, ami a héten készült!</font>

Kép
angi79

Kép

Minden kedves Ildikónak nagyon boldog névnapot kívánok!
angi79

Sziasztok,

Angi, Anita, gyönyörűek a képek! Ennivalóak a bébik! Kép
Zsu, gratulálok!

Nálunk a levegőztetés egyelőre még csak a szobában van, de az is horror, mert ahogy beleteszem az overálba a gyereket, elkezd ordítani, de nem kicsit, a sapkáról pedig nem is beszélek. Kép Ma kipróbálom az overál nélküli levegőztetést, viszont dupla takaróval, hátha így elviseli.

Amúgy a gyerekem még mindig "jól működik" Kép, éjszaka alvás van, kb. 3-4 óránként kel, akkor eszik, aztán alvás tovább. Napközben már többet fent van, akkor van, hogy egy órácskát is elnézelődik az ágyban, aztán itt kint a nappaliban. Névnapjára kap a nagymamiéktól ilyen földre tehető állványt, amit felé kell tenni, és lógnak róla a haverok, szerintem lassan értékelni fogja. Már most is olyan jól elnézelődik.

Szóval mi így, én eddig jól tudok így aludni éjszaka. Tegnap este itt volt a barátnőm, így csak 9-kor fürdettünk, aztán 1-kor kelt, és utána 5-kor.
Egyelőre fejni sem fejek, mert minden peluscserekor (kb. 3-4 óránként) kakis-pisis a pelus, szóval szerintem elég neki egyelőre. Van, hogy elég egy cici, van, hogy kell a kettő.

Alapjában véve, azt hiszem, marha nyugis a természete, amit nem tudom, hogy honnan örökölt, de tőlünk nem, az biztos. Kép

Finiselők, sokat gondolok rátok! Kép Hajrá-hajrá.

Babettáról van valami hír? Várjuk a képeket is az óriásbébiről. Kép

Anita, te meddig akarsz fejni? Nem fárasztó? Nekem még mindig csak a kórházból hazahozott 60 ml van a mélyben. Vésztartalék. Kép

Ildi, boldog névnapot, és a lurkódnak pedig boldog szülit! Kép
Annácska, jó fészekrakást, Vok, jó sétát, ha bírod.

Puszi csajok

Eszti
Vendég

Sziasztok lányok
SOS reggeli zuhanyozás közben elment a nyákdugóm szerintetek mit csináljak? Fájásaim nincsenek.

Zsu69
40+0

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok Lányok!

Zsu!
Szerintem hívd fel a kórházat, ahová mész majd szülni. Ott biztosan megmondják, náluk ilyenkor mit szoktak csinálni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Zsu! Semmit! Magában a nyákdugó akár napokkal a szülés előtt is elmehet. Szóval még egy kicsi türelem Kép (Öhh, tudom, hogy ezt csak mondani könnyű...)

Tegnap rémes nyügi-nap volt nálunk, erre Gergő is meg Luca is úgy aludtak most, hogy reggel kénytelen voltam Lucát felkelteni szopizni - Gergő még nem bírna a "kőcicikkel".

Borcsa és Gergő, aki ma 3 hetes.

Borcsa
KépKépKép
borsts

AZta! Pörögnek az események látom!
Zsuzsófiéknak óriási gratula! Hihetetlen, hogy a két gyerek között milyen összhang van... Kép

ILDIKÓ!!! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Kép

Köszönöm a sterilizásálós tippeket. Még egy kérdés, most pakolom a kórházi cuccost. Érdemes már most kifertőtleníteni a mellszívót és eltenni úgy, hogy még akár használatlanul állhat 2-3 hetet? Vagy ilyenkor használat előtt kell sterilizálni ott a kórházban?

Angi! Hihetetlen vagány a kiscsaj! Így telik az idő??? Kép
Anita! Nem semmi az alvós kép! Kép

Én ma voltam CTG-n megint, semmi extra. Kiscsaj jól van, de én éjszakánként egyre többet jósolgatok. Ez jelent valamit? Nem kellene, hogy látszódjon a CTG-n is? Vagy az csak a pillanatnyi fájásokat mutatja? Érdekes, hogy nekem csak éjszaka vannak. Kép

Barti
36+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziaztok!

Zsuzsófi Kép
Nagy gratula Kata babához! Sok boldogságot!

Zsu Kép
Napokkal előbb is elmehet a nyákdugó. Azért várd a fájásokat. Drukkkkkk, hogy mielőbb meglegyen a bébike.

Anita
Nagyon helyesek vagytok Kép

Angi
Nagyon édes a lánykád Kép

Ildikóknak Boldog névnapot kívánok!

Finishelőknek hajrá!!!!

Szilvi és Kata

Szilvi és Katababa
szisz2

Friss pocakkép...
Még nem szállt le igaz?

Barti

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök. Magamról: A vetélésem után szörnyen éreztem magam egy pár hétig, aztán kezdtem egy kicsit jobban érezni magam, és ezen segített az is, hogy január elején elkezdtem dolgozni. Aztán sajnos ahogy közledett a kiírt szülés időpontja megint elég depis lettem, egyre szarabbul éreztem magam, aztán most megint egyre jobban érzem magam, és remélem most már nem zuhanok vissza, és rendbe jövök teljesen lelkileg. AZ, hogy jobban vagyok, azt az is mutatja, hogy írtam nektek, mert habár végig olvastalak benneteket, és néha írtam is volna, de nem voltam képes rá, nem voltam közétek tartozó, és nem taudtam rávenni magam, ezután viszont már érzek erőt magamban arra, hogy néha én is hozzászóljak, írjak nektek. Ez a nagyon kedves fogadtatásnak is köszönhető.

Babát elvileg vállalhatunk a dokim szerint semmi bajom. De lassan el kellene kezdenem egy kivizsgálás sorozatot, hogy amennyire csak lehet rendben legyen minden. Vérvétel, hormonszont mérés, genetika, hüvelyváladék stb. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy úgy érzem, sőt tudom (de nem akarok vádaskodni), hogy a dokim nem tett meg mindent értem, és ezért orvosváltás előtt is állok. Elkésve nem vagyok, hiszen fél évet minimum várni kell, és addig még van két hónapom, de a korom miatt (37) jó lenne, ha addig a vizsgálatok lezajlanának, és mihamarabb elkezdhetnénk a babaprojektet, bár kicsit lebizonytalanodtam, és nagyon teli vagyok félelemmel, kétségekkel. Na nem csinálom itt a negatív hangulatot, nagyon-nagyon örülök, hogy veletek minden rendben van. És nagyon nagy gratula minden babához. Gyönyörűek igazán! És várom a többi babát is.

És ha már itt vagyok, akkor lenne egy kérésem, azoknak a születéstörténetét olvastam, akik ide írták le, Niciét a honlapján szintén, Mariannka elküldte neked, de ha lehet a többiekét is elolvasnám, ha valaki elküldené. Örülnék neki!

Szép jó napot mindenkinek!

Paga

Gabi
paga

Szelivi,
gratula a finishez! Kép Izgi, mi? Kép

Trose,
a sterilizáló, amit említettél, az a Chicco? Vagy más? Végülis mindegy, a kérdésem az lenne, hogy hogyan használod a mellszívó és az üvegek fertőtlenítésére? Higítva? Áztatod? Vagy?

Angi, Anita és Zsuzsófi
gyönyörűek a gyerkőcök! Kép
Lidi milyen komolyan "olvasgat"! Kép

Nadine és Dorka 34+1 Kép

nadine81

Paga,
örülök, hogy jobban vagy!

Finiselők,
állítólag kettős fronthatás van! (én nem érzem)
Minden pisilésnél reménykedem a nyákdugóban, de sajnos reménytelenül...
katicuska

Sziasztok,
Beszéltem az orvosommal ő is azt mondta hogy még ne induljak sehova majd akkor ha már érzek is valamit. De azzal biztatott, hogy 3-4 napon belül szülünk. Nagyon izgulok. Drukkoljatok nekem is jóóóóóóóó!

Zsuzsofi,
Gratula Katához! Na meg a fotósnak, nagggyon jó a kép amit Katárol csinált így még nem is láttam újszülöttet.

Anita, Angi,
a képek fantasztikusak, mekkorát fejlődtek!!!!! Gyönyörű mind a két baba.

Zsu69
40+0

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Paga,
örülök, hogy jól vagytok! Kép Biztosan nehéz ebből a helyzetből kilábalni, de erővel, kitartással, szeretettel és reménnyel látod, megy nektek! Kép És ha a munka is besegít, az is jó.
Orvos-kérdésben te érzed úgyis, ha váltani kell, szerintem ha ez is kell ahhoz, hogy nyugodtabban induljatok neki újra, akkor válts. Fontos, hogy ne legyenek kétségeid, és bízz benne.
Várunk továbbra is, jelentkezz, ha van valami! Kép

nadine81

Bartika,
húú, csúcs ez a pocak, szó szerint! Kép Leszállásban nincs tapasztalatom... Kép

nadine81

Sziasztok!

Rég írtam, mert kissé elfoglalnak a családi események, na meg mostanság döbbentem rá, hogy kb 6 hetem van, és utána uzsgyi a kórház. Szóval turbóba kellene kapcsolnom, hogy mindent megcsináljak itthon, amit akartam.

Az új babák gyönyörűek, Isten hozta őket e szép világon. A "nagyobbak" pedig tündériek, jó olvasni, hogy szépen gyarapodnak.

Paga! Kicsit hozzád írnék, mert nagyon megértelek. Tavaly júniusban megtudtuk, hogy jön a harmadik baba. Már olvasgattam ezt a fórumot, mertmivel kiszámoltam, hogy febr. 19-re leszek kiírva, amit én a tavaszhoz soroltam. Még nem írtam, mert 4 nap múlva kiderült, hogy a picuri elhalt. Kórház, stb. Akkor én nem voltam képes olvasni titeket. Dokik mondták, fél év, stb. Nem hallgattunk rájuk. Kép Nem tervezetten, de a műtéthez képest 2 hónap múlva megfogant az a picur, aki lassan 31 hetes a pocakomban, semmi gond nincs vele, és TUDOM, hogy ő ugyanaz a picike, aki nyár elején meggondolta magát, csak kicsit később érkezik hozzánk. Adott nekünk két hónapot, így májusi manóka lesz, mint a nővére. Ja, és így még elutazhattam egy párizsi tanulmányútra, ugyanis akkor még csak sejtettük, hogy ő érkezhet, doki nem is látott 10 hetes koráig. Biztos tele a padlás vígasztaló szavakkal, nem is annak szántam, de nekem annó a szimpla pozitív történetek nagyon jól jöttek. Te megfontoltabb vagy, ami jó, mi kicsit kockáztattunk a "nem számolással", de az élet nagy rendező, még belefértem ebbe a topikba, igaz "legfiatalabb" kismamaként.Kép

Kép
KépKép
zsugyu

Sziasztok!

Zsuzsófi: szívből gratulálok Kata baba érkezéséhez, Isten hozta őt a világon. Kép

Barti: sterilizálásra mi Chicco dobozt használunk, amit a mikroban kell 12 percig melegíteni. Semmilyen folyadék nem kell bele, egyszerűen a forró vízben kiforr.

Angi: az egyetem megkezdődött. Kép Próbáltam alkudozni a tanárokkal, persze nem mindegyikkel lehet. Így néha az egyik dédi vigyáz Istvánkára, amíg nekem észt osztanak.

Vas: Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig. Kép Vagy inkább ne?

Paga: nagyon örülök, hogy jobban vagy, és ismét jelentkeztél. Kép Mi mindig szívesen látjuk a soraid. A saját orvosomat szívből tudom ajánlani, ha orvosváltáson gondolkodsz.

Rólunk: a napjaink hasfájósan telnek. Sajnos. Kép De az éjszakák elviselhetők. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Hát akkor mi történetünk:

Szonja születése:

26-án este már elég nyügi voltam, nem igazán ment az éjszakai olvasás, internetezés /hónapok óta éjfélig ezzel telt az idő/.10 után úgy éreztem inkább pihizek, nincs türelmem semmihez, de nagyon nyugtalan voltam, aludni nem sikerült, mocorogtak a beleim, minden bajom volt, gyanús volt egy pukkanás is.Fél 12 előtt úgy éreztem bedobok egy pisikét, de mikor feltápászkodtam gyanús volt, hogy valami akaratomon kívül folydogál belőlem, de nem volt egyértelmű /elsőnél elöntött a magzatvíz/ ott szagolgattuk Kép mi lehet.Aztán pár perc múlva a betéten már véres jelek is voltak, így rögtön hívtuk a szülésznőt, hogy indulunk megyünk érte.
Útközben a legnagyobb problémám a szakadó hóesés és az eltakarítatlan utak voltak, pedig 2-3 percenként jöttek a fájások.
Az első jeltől 1 órára értünk a kórházba.Megvizsgált az ügyeletes, meg is repedt a burok és 2 ujjnyira voltam nyitva, azt mondta majd hívja a dokimat, foglaljam el a szülőszobát.
A szülésznőm úgy tervezte hallgatunk egy kis szívhangot aztán eldönthetem mit akarok csinálni......pancsi stb.
De ekkor már olyan fájásaim voltak, hogy nekem még a hiper szuper szülőágy is kényelmetlen volt, nem hogy még bármi mást kipróbáljak.Aztán befutott a doki, megvizsgált és közölte szülünk.......szültünk.Első nyomásra bénáztam mint egy kezdő, következőre már kint is volt a fej, aztán vártuk a következő utolsó fájást.....nekem ez szokatlan volt, mert az első 2 szülésnél ilyenkor már folyamatosan fájtam és nyomtam.Kép
1, 40-kor pedig /egy órával a kórházba érés után/ kibújt Szonja baba.Szép rózsaszín, sírós baba volt....csak szopizni nem akart a 2 óra alatt és ezt a rossz szokását tartja azóta is pedig tejcsi liter számra.
Ja egyébként ez nálam "hosszú" szülés volt, az előző összesen másfél óra volt, ez kettőre sikeredettKép
becsi
Iklad

Sziasztok

Angi
Gyönyörű szép a kis hölgy!

Anita
A te kisfiad is nagyon aranyos... és te meg milyen csinos vagy! Kép

Zsuzsófi
Isten hozta Katát... egész nagy babalett a félelmeid ellenére. Kép

Olivér
Boldog születésnapot! Kép

Nekem pár napja nagyon feszít odalent... néha olyanokat belenyilal, hogy csak na. Tegnap este már szinte egyfolytában nyilalgatott. A nyilalás mellett olyan mintha valami ideget is nyomna a lábamnál...
Ez mi lehet szerintetek... lehet, hogy a fejecskéjét igazgatja a helyére? ...az a gynúm ugyanis, hogy valamikor megfordult és a lábacskái vannak fellül... persze ez nem biztos... eddig sem a nagy megérzéseimről voltam híres.
Elkezdtem a málnalevélteát... sikerült megtalálnom a boltot. Négy teáskanálnyit forráztam le két liter vízzel... ez így jó egy napra beosztva?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Becsi,
ejha, mindenkinek ilyen "hosszú" szülést kívánok! Kép
Ügyesek voltatok! Kép

nadine81

Mamacka,
nekem pedig fent fáj (belenyilal, beleszúr)néha. Mell alatt, középen. Olyan, mintha nekem meg ott nyomna valamit a lábával. Feltéve, ha még mindig fejvégű... Nálunk ugyanis igen gyakran változik a helyzet... Kép
És ha jobban belegondolok, talán azért nem látni nagy változást a "pocakjaim" (képek Kép) között, mert inkább most felfelé terjeszkedek?
Mell alatt szinte egyszerre ott a hasam...

nadine81

Csajok,
Most, hogy elment a nyákdugom, nem nagyobb a fertőzés veszélye, a s.cocusom nem tud fel jutni?

Zsu69

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu69, nekem két héttel a szülés előtt ment el a nyákdugóm, és a strepto is pozitív volt, és még utána is fürödtem kádban, és semmi gond nem volt. Szóval nyugi.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?