Sziasztok,
Angi, Anita, gyönyörűek a képek! Ennivalóak a bébik!
Zsu, gratulálok!
Nálunk a levegőztetés egyelőre még csak a szobában van, de az is horror, mert ahogy beleteszem az overálba a gyereket, elkezd ordítani, de nem kicsit, a sapkáról pedig nem is beszélek.

Ma kipróbálom az overál nélküli levegőztetést, viszont dupla takaróval, hátha így elviseli.
Amúgy a gyerekem még mindig "jól működik"

, éjszaka alvás van, kb. 3-4 óránként kel, akkor eszik, aztán alvás tovább. Napközben már többet fent van, akkor van, hogy egy órácskát is elnézelődik az ágyban, aztán itt kint a nappaliban. Névnapjára kap a nagymamiéktól ilyen földre tehető állványt, amit felé kell tenni, és lógnak róla a haverok, szerintem lassan értékelni fogja. Már most is olyan jól elnézelődik.
Szóval mi így, én eddig jól tudok így aludni éjszaka. Tegnap este itt volt a barátnőm, így csak 9-kor fürdettünk, aztán 1-kor kelt, és utána 5-kor.
Egyelőre fejni sem fejek, mert minden peluscserekor (kb. 3-4 óránként) kakis-pisis a pelus, szóval szerintem elég neki egyelőre. Van, hogy elég egy cici, van, hogy kell a kettő.
Alapjában véve, azt hiszem, marha nyugis a természete, amit nem tudom, hogy honnan örökölt, de tőlünk nem, az biztos.
Finiselők, sokat gondolok rátok!

Hajrá-hajrá.
Babettáról van valami hír? Várjuk a képeket is az óriásbébiről.
Anita, te meddig akarsz fejni? Nem fárasztó? Nekem még mindig csak a kórházból hazahozott 60 ml van a mélyben. Vésztartalék.
Ildi, boldog névnapot, és a lurkódnak pedig boldog szülit!
Annácska, jó fészekrakást, Vok, jó sétát, ha bírod.
Puszi csajok
Eszti