sziasztok!
Dóri!
Továbbra is megy a drukk ezerrel!!!
Sistoris,
én nem prince Oliver ruhákat veszek, mert itt olyat csak body-ban lehet kapni, hanem az s'Olivernek vannak babyruhái is.igaz, ezek sem túl olcsók, de nagyon jó minőségűek és csak 2gatyát,1thermopulcsit,1kötött pulcsit,1pamutpulcsit és 1mellénykét vettem ott Lillának, amiket sokszor felvehet, mert csak a bodyt és a harisnyát kell cserélnem neki a gatyó meg a pulcsik alatt.
74-es cuccok, a gatyókat még felhajtom, jó sokáig jók lesznek rá.
ha arra gondolok, hogy a KG-ban 4000-körül vannak a rugik, akkor nem olyan tragédia az s'Oliver sem.
Megann,
nem sértesz meg!
én most vettem meg azt a baba-mama torna kazettát, erre a videot nem tudjuk összekötni a rohdt TV-vel...szóval nem nagyon tudok tornázni, olyan foglalkozás, mint a terhestorna volt, itt nincsen,gáz...még mindíg plussz 10kiló van rajtam,meg nem növök

így marad a 170centi/66kiló...utálok tükörbe nézni,és nekem sincs kedvem semmit venni magamnak.erre a "remek"alakomra...a párom meg már most tervezget, meg olyanokat mesél embereknek, hogy mi kis korkülönbséggel tesót tervezünk...felvilágosítottam, hogy ahhoz másik nőt kell keresnie, mert én tuti,hogy nem tervezem ezt!örülök, ha valaha sikerül regenerálódnom a szülés után, ha valaha még kidughatom az orrom békéscsabáról,ha valaha még végigalhatok egy éjszakát...imádom Lillát, mindíg is ő lesz életem értelme, csak majd ha nagyobb lesz, szeretnék még azért élni egy kicsit...meg nem akarok megint végigparázni 9hónapot,lufirahízni, meg akarom csináltatni a szoptatás után a melleimet,visszamenni levelezőn tanulni...stb.
én 6 hónapos koráig nem akarom hozzátáplálni, meg hát ha kéne is, akkor én még csak követőtápszert adnék neki.
egyszer a hasmenésére-ami a fogzás miatt van-próbáltam megetetni hipp alma-banán papival, azt szerette-volna, -de a banán miatt csak nagyon kicsikét kapott. 1/2 kiskanállal, elnyammogott rajta

de ha 6 hónapos lesz, veszek nekei csomó fajta hipp kaját,és elkezdem vele kóstoltatni,amelyik megízlik neki abból meg bespájzolok
nem mindegyik babykaja tartalmaz káros anyagokat, és azt meg honnan tudja az ember, hogy a répát vagy bármit amit ő főz a gyerekének, mivel öntözték,trágyázták vagy mit tudom én...szerintem adj majd Lénának nyugodtan babykaját.
Christinbaba!
nagyon jó ez a kocsi!te mered már ültetni Kriszt?
én még nem merem Lillát, pedig már tud,de ha 6 hós lesz, veszek neki a kádba ültetőt, hogy játszhasson a vízben
Rókica,
nagyon viccesek a képsorok

én is ezt kérdezném hozzátápi ügyben,mint Te.
engem rendszeresen fárasztanak vele, hogy"ekkora gyereknek"már mást is kell ennie...én meg elengedem a fülem mellett...Lilla szépen gyarapszik a szopitól

az neki a legjobb!de ha pótolni kellene, tápit adnék neki,anyatejhelettesítőt.
zsó