A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi, hűűű, de csini vagy! És mekkora már a pocid! Kép Ebből is látszik, hogy milyen régen láttalak! És már mindjárt hozzátok is érkezik a kiscsaj! Izgi nagyon! Kép

Nem tudom, ma milyen front van, de a kisfiam fél 12-től aludt negyed négyig, aztán gyorsan magába tömött 5 perc alatt tejecskét, és megint elaludt. Kép
Vendég

OlgoKép Isten hozta Henit! Sok boldogságot!

indianyo

Ildi,
nagyon jól nézel ki, szép kerek apocakod! Kép
Köszi a gratut, neked gratu előre is a 38-hoz! Kép
Azért ha holnap jövök, mondom még... .)

Gábor,
Martin igazi pasi! Kép Nagyon aranyos, gúnyolódjon csak! Kép

Tettem fel gyerekszoba képeket az albumomba, ha valakit érdekel kukkantsa meg, 3. és 4. oldal. Album címe a profilomban. Kép

Nadine és Dorka 35+0 Kép

nadine81

Hmmm, az előbb még négy oldalas volt, most csak három... Kép De ahogy nézem egy kép sem hiányzik... Nem értem. Mindig szórakozik velem... Kép

nadine81

Mamacka: ajánlom is nekik, hogy jól aludjanak!Kép
Egyébként Dorina csak 1 éves korától jó alvó.

Ildi: hatalmas már a poci, jól belehúztál a végéreKépKép

Zsu69/Gábor: édes nagyon a kisfiad! Tessék megnevelniKépKép

Szelivi: örülök, hogy jó a ctg!, fájás meg ilyenkor még nem is kellKép

Mariannka: örülj neki, hogy ennyit alszik!Kép
Alvás közben nőnek csak a gyerekek!!

Gyöngyi: sajnálom, hogy így szenved a picúr! Meleget próbáltál a hasára tenni olyankor? Pl.: meleg só vagy melegvizes palack. Milyen pózban szoktad tartani? Ilyenkor jó nekik a repülős póz - alkarra fektetve hassal lefelé és ütemesen ringatva. Nálunk ezt apa tudja nagyon hatásosan csinálni, énekli mellé a: megy a gőzös Kanizsára... na, a dörmögéstől el szokott aludni Bettike.

Eszti: fogalmam sincs mi a gond, jó a címem?
tpribus@invitel.hu

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

De jó, most megint 4 oldal, viszont nincs meg a 31+5 pocakkép! Kép Király!!

nadine81

Nadine: nálam látszanak a képek Kép Ne küzdj, frissíts rajta ilyenkor néhányat, és előkerülnek a képek Kép
A babaszoba nagyon édes Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Voltam bent Nyúlanyó Anitánál!
Jól vannak:-O Tamásnak picit sűrű a vére, ezért "hígítják" és fény alatt van, mert sárga is, de ettől eltekintve remekül vannak. 2 óra hossza alatt szült meg! Az utolsó pillanatban értek be a klinikára:-O
Kép
Mindenkit puszil és köszöni a gratulákatKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tünde:Hason altatom, de ez se nagyon segít. Érdekes, hogy nálunk is a férjemnél nyugodtt meg a végén. Nagyon félek a ma éjszakától, remélem nem lesz semmi zűr. Na megyek mert most kellt fel és sír.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Olgo: gratulálok Henihez, és boldog névnapot is egyben neki! Kép
Eszti:elküldenéd nekem is a történeted? (vpetra27@msn.com)
Cory: köszi a tiedet, olvastam, és nagyon megható. Nem semmi mennyit járkáltál közben..Kép
Nagyon szépek a babák!!
Mi jól vagyunk, 2-3 óránként vannak jóslók, és fogalmam sincs mikorra, és mire számítsak. Egyre kevesebbet bírok ülni, de már a fekvéstől is zsibbadok. Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz a végére mozogni, néha már nevetséges mit meg nem harcolok egy ágyból kikelésért..Kép Kép Kép
Petra és Angéla (39+6)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Isten hozta az újonnan született kisbabákat! Hosszú, boldog életet és sok fincsi tejecskét kívánok Nektek!

Cory: Köszönöm, hogy olvashattam a szüléstörténetedet! NEm volt piskóta...de továbbra is a végeredmény a lényeg: Lizi, aki gyönyörű!

Ildi: De jól nézel ki! Jól megnőtt a pocid, ezer éve nem dobtál pocifotót! Már 38 hét??? Mindjárt itt a "rózsaszíncuccos" punisKép Szekrényben remélem nincs más színű ruci, csak rózsaszínKép Megértek minden finishelőt, hogy nem bír sokszor a gép előtt ülni...és Vikót is, mert nem könnyű az elválás! De utána még klasszabb lesz csajok meglátjátoki, mégha néha nehéz is!

Tünde! Egyelőre folytatódni látszik remek szériánkKép Még mindig nem merem elkiabálni, de mintha kezdene hatni a taktikám...Kép Vagy, csak Botond kezdi megszokni a kinti világot...Kép
Úgy tűnik, jót tett a csavargás!

Gyöngyi: SajnálomKép Együttérzek...

Angi: Miért nem lehet pattogatott kukoricát enni, az is puffaszt? Nálunk Botinál kivételesen nem kavart be! Fitolac királyKép Lidivel mizújs?
Lidi szeret fürcsizni? Kádaztok v Tummy Tub-oztok?

Eszti: MiniBence, aki már rég nem miniKép még mindig tipikus jófiú? Séta alakul? Milyen a kocsi?

Mariann: Van, hogy Botondka is egész délelőtt ébren van, sőt hétfőn negyed 4-kor aludt csak el, és fél 6-kor kelt. Majd megint csak 9 körül aludt el! Szerintem tudják ők...

Szisz, Zsuzsófi, Zsu/Dávid: gyönyörűek a babók!!!

Titati: Tejcsi még mindig dögivel?
Irigy-irigy a kacajért? Már ilyen hamar? Létezik akkor, hogy egy-egy mosoly már nem csupán az arcizmok játéka? Mert egyszer - egyszer úgy gondolom, hogy nem csupán véletlen, hogy Botond elmosolyodik, pl. csikizésnélKép Szerintetk?

Na, ma a régi voltamKép De így is sok mindenkinek nem reagáltam, bocsika!

Finishelők: Kitartás, drukk!Kép

Puszi:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nadine!
Gratula a 35-höz!
Már a múlt héten voltam egyszer CTG-n, kedden. A dokim papírja szerint 37-39 hét között heti egyszer, utána heti kétszer, a szülés számított dátuma után kétnaponta kéne menni CTG-re. Én legközelebb megint csütörtökön megyek, akkor van szülésznőm.

Vas!
Gratula a 38-hoz!

Gábor!
Nagyon szép baba Martin! Szerintem nem veled gúnyolódik, csak a világra nyújtotta a nyelvét! Kép

Eszti!
Én is kérek szépen szüléstörit! szelivi@vipmail.hu De mindjárt írok emilt!

Cory!
A tiédet nem sikerült megkapni. Kérem szépen újra! Szintén: szelivi@vipmail.hu

Én délután alukáltam egy keveset, elvégre az éjszaka a fejfájás miatt nem nagyok sikerült. Állítólag front volt az éjszaka, az Istvánban 17 baba született az éjjel!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Cory én is szeretném a szülésedetKépbecsikekukaccitromail.hu

Tünde a -15 kg-ra nincs trükködKép
Nálatok is ritkultak a szörcsögések?Nálunk az utóbbi napokban alig volt.Gondolom változott ott belül valami.KépRemélem így is marad.
Szopi nem megy, pedig a tejem szószerint ömlik, nem hajlandó szopizni, a cumisüvegből is iszonyat lustán iszik.De rengeteget.......

Becsi
becsi
Iklad

Jó reggelt, eléggé búbánatos az idő, nade azért remélem mindenkinek jó a kedve!

Anita, Fitolacnak milyen hatása van? Már tudom, hogy tejserkentő, de jobb, mint a laktoherb? Nekem attól nem vettem észre, hogy több lenne.... Ezt is patikában lehet kapni?

És mi a taktika Botinál? Egyébként szerintem már lehet Botinál, hogy néha-néha nem véletlenül mosolyodik el... Kép

Bencusom még mindig jófiú, de szerintem ez azért is van így, mert nem hasfájós. Séta már nagyon megy, de csak overál nélkül, dupla takaróval, mert ahogy a kezét beleteszem az overál ujjába, azonnal ordít. Szerintem nem bírja, hogy nem tud benne még jól mozogni. De így jól bebugyolálva nagyon bírja, minden nap kétszer 1 órát sétálunk, alszik végig.

És minden alvás után eltornázik a rács felé, ma lekaptam:

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Olgonak és Heninek nagy gartula! Kép

Ma ki lesz a soros? KépKépKépKépKépKép

Cory!
Én is please!!! kovacseszter@yahoo.com

Zsu/Gábor!
Édes a fiatok nagyon! Kép

Vas!
Gratu a 38hoz! Kép Mikor mentek legközelebb uhra?

Petra!
Kitartás!!!!! Kép

Na, megyek barátnőzni... Kihasználom még az utcsó időszakot, hogy tudok rohangászni. KépKépKép

Puszi!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde:
irigykedem a napirendetekre. Nálunk szinte semmi...nagy az összevisszaság. Egy biztos pont, hogy este 8-kor fekszik, és éjjel angyjából 11-éjfél, és 2-3 között kel. De ezen kívül minden képlékeny. És nem akar leszokni az éjszakai ébredéseiről Kép

Zsu/Gábor
Nagyon édes Martin! Sokkal komolyabbnak tűnik a képen, mint egy 2 napos.

Eszti:
A frontokat ezen az oldlaon ynomon tudod követni:
http://www.idojaras.hu/index.php

Anita:
Tej még mindig van bőven, igaz amióta nem adok az anyatejgyűjtők felé, és próbáltam apasztani, azóta megcsappant egy kicsit. Meg azt vettem észre, amióta nem eszek olyan nagyon-nagyon sokat, azóta hirtelen lecsökkent. Most már nem 900ml, hanem csak 500ml a napi plusz Kép És most van 2 anyukám, aki "összevész" a tejemen, mert az egyiknek napi 500, másiknak meg napi 250ml kellene. Szóval most még nem tudom mit csináljak...csak az ő kedvükért nagyon nem akarom szaporítani.

Mamacka:
igen nem is olyan régen egyforma pocink volt Kép Rohan az idő nagyon!
Számomra is hihetetlen volt, hogy 6 hetesen már így nevetgél, a kacaj meg végkép ledöbbentett. De ennyiszer már nem lehet a véletlen műve. És mindig bezsélgetés közben, mikor látszik a szemén, hogy nagyon figyel.

Hason alvás: én 1x mikor Kincső nagyon nyűgös volt (másfél hetesen) akkor raktam először hasra, szinte azonnal el is aludt, és azóta csak hason hajlandó aludni. Így nehézkes a közlekedés vele. Igaz babakocsiba már nem 1x hasra dobtam, mikor nagyon álmos volt, és nem aludt el, de az autós ülésben így csak nyűgösködik ha álmos, és ha el is alszik, fel-fel ébred.

Titati
titati

Livi: Tegnap még lemaradt, de drukk a vizsgához! Nem lennék a helyedben...Én pont egy héttel szülés előtt csináltam meg az UV-matKép

Vok Eszter: Jó barátnőzést! Élvezd is ki egy időreKépKépKép

Eszti: Taktikát megosztom, ha a hétvégén is minden így marad. Addig tényleg nem merem elkiabálni, mert már többször hittem azt, hogy haladunk...Kép
Ma reggel 6-kor néztük, hogy világosodik. Most a fények érdeklik nagyon a fiútKép, mosolygott neki meg járt keze, lába... Megzabálom!!!
Ügyik vagytok nagyon a sétával! Ennyit még mi sem megyünkKép
Boti hasonlóan akrobatázik a kiságyban, csak ő a fejét nyomja az ágyhoz. Én meg már nem tudok mit kitalálni, hogy végigpakoljam az ágy oldalát, mert a rácsvédő nincs olyan hosszúKép Fitolac nekem azért jó, mert úgy érzem, segít Botin a hasfájásban. (Lehet ezt is már magamba beszéltem). Infacolt sem használunk 2 napja(kopp-kopp) Egyszer-egyszer még szenved, ha nem akar kijönni semmi, de ez nem vészes, ez biztos minden kicsinél van. Nálunk főleg akkor, ha kajcsi közben és után nem büfizik, vagy szinte semmit!

Csajok! Hogy tudok segíteni a büfin? Mászkálok már vele fél órákat (csak a kezem majd leszakad), de néha az sem segít. Ilyenkor kezd nyüglődni, még kér enni, még enni...aztán az egész ömlik ki a szájából, visszabukja a felesleget...

Becsi: sajnálom a szopitKép Védőnő, szoptatási tanácsadó nem tud segíteni? Akkor lefejt tejcsit adsz neki üvegből?

Unom már ezt az időt: hideget, havat... Tavaszi babások vagyunk, nem??? Brrr....

Na, pusssz:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok! Már ezer éve nem jártam erre! Bocsika, de így alakult!
Szintivel minden oké! Ma jön a védőnő méricskélésre! Kiváncsi vagyok mekkorát nőtt! Egyébként már mosolyog nagyon! Csípőszűrésen is voltunk, és minde oké vele! Ja és legtöbbször jó baba! Veletek mi van így röviden összefoglalva? Valaki leírná?
Azt láttam hogy születtek új babák is! Gratula a mamiknak! Kép
Puszi: Niki és Szinti

KépKép
nicika

Anita! Velünk ugyanez van szopiilag és büfiileg!

KépKép
nicika

Sziasztok Mamik és még Kismamik!

Gratulálok az újonnan érkezett bébiknek! Mindegyik olyan édes!!!!

Ildi, nagyon csini a pocakod!

Rutinos CTG-re járók!
Segítsetek!
Kedden kell mennem nődokihoz, hogy megbeszéljük az időpontot, de a kórházban csak délelőtt csinálnak CTG-t. Na, az én leányomnak eszébe sincs délelőtt felkelnie. Ebből is látszik, hogy az apja lányaKépKép
És igazából semmivel sem tudom rávenni, hogy mozogjon.
Van valami ötletetek?
Mert azt nem szeretném, hogy a rossz eredmények miatt bedugjanak a kórházba, ott idegbajt kapnék a szülésig.
Amiről mellesleg úgy gondolom, hogy hamarosan bekövetkezik, mert már annyira le van szállva a pocakom, hogy ülés közben nyomja a combom és egyre nehezebb.
Remélem, a jövő héten nem lesz valami front, mert legalább a 37. hetet meg kellene várniKép

Egyébként holnap leszünk 36 hetesekKép

Puszi mindenkinek

Edina és Eszter

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ja és még azt akarom mondani hogy én rendeltem Szintinek játszó szőnyeget! Most akciós a www.minimano.hu oldalon! 5990ft és nagyon jól néz ki! Aki olcsón akar ilyet venni annak hajrá!
Kép

KépKép
nicika

Anita, nem tudom, ezt próbáltad-e már, de nekünk a büfi akkor az igazi, ha szopi után egy pár percet még fekve hagyom az ölemben, és utána emelem fel, akkor szinte mindig rögtön jön. Ha nem, akkor leteszem a kiságyba, és akkor 5-10 perc múlva nyekereg, akkor már általában Peti megy be, és jön egy nagy büfi, alvás tovább.
Szóval talán ez a pozíció váltás tud segíteni (vízszintből függőlegesbe). Kép
Most én is azon gondolkozom, hogy veszek még egy rácsvédőt, és az ágy mindkét oldalát kibélelem. Kép

Nicika, mesélhetnél, hogy vannak a napjaitok. Kép

Medike, majd felébresztik a CTG-n, ha alszik. Kép

Tavaszt nekünk!!!! Kép

Ja, és hallottam egy jó mondást valamelyik nap: Eddig elveim voltak. Most gyerekem. Kép

Puszi
Vendég

KépKép
nicika

Majd még igyekszem jönni! Most hív Szinti meg jön a védőnő is! Pusza

KépKép
nicika

Sziasztok Kép
Olgo Kép
Hatalmas gratula Heni babához Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép

Titati Kép
Örülök, hogy Kincsőke jobban van Kép
Gratula az első igazi teliszájas mosolyhoz Kép

Zsuzsófi Kép
Nagyon szép a lánykád Kép Szerintem hasonlítanak egymásra Kép

Tünde Kép
Klassz, hogy Dorina mindig menne Kép Majd jó lesz velük kirándulgatni Kép

Nadine Kép
Gratula a 35. héthez Kép Már csak egy hét és te is finiselsz Kép Innentől már repül az idő Kép
Nagyon tetszik a hap tapi lapos megoldás a falon Kép

Ildi Kép
Gratula a 38. héthez Kép
A pocakod nagy szép Kép Látod azért megnőtt rendesen Kép

Gábor Kép
Nagyon édesen fintorog Martin baba Kép

Enikő Kép
Köszi a képet Tamáskáról, nagyon édes Kép
Jobbulást a nagyfiúnak Kép

Petra Kép
Kitartás, drukkolok, hogy a jóslók ne csak jóslók legyenek Kép

Eszter Kép
Köszönöm, hogy olvashattam a szüléstöridet. Elérzékenyültem rajta, olyan szépen írtad le Kép
Nagyon sok boldogságot nektek Kép
Édes a fiad Kép

Anita Kép
Nekem annó az vált be, hogy a hátát vakargattam. Ilyenkor megfeszítette magát és egyből jött a büfi Kép

Tegnap a lányom szülinapját ünnepeltük, azért nem jöttem. Olyan furcsa, hogy 7 éve volt már, hogy a kezemben tartottam azt az apró kis testet Kép

Megyek beszerzem még az utolsó apróságokat, amíg még lehet Kép

Annácska 37+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Edina Kép
Nekem szerdán azt mondta a szülésznő, hogy a ctg előtt kb fél órával egyek csokit, vagy valami édes kekszet.
Amúgy eddig csak a pocakmozgatásra volt hajlandó mocorogni a fiam Kép
Kedden meglátjuk mennyire lesz aktív egy tábla csokitól Kép

Nici Kép
Örülök, hogy minden rendben veletek Kép
Azért ha tudsz gyere gyakrabban, hiányzol Kép

Annácska 37+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

<font color="aa00aa">AnitaKép
Szerintem nem elválunk egymástól - baba és én-, hanem akkor és úgy születünk és éljük együtt, de már másképpen együtt az életünket, ahogy a kisbaba érzi - mert róla szól a történet és nem rólam. Én itt csak eszköz vagyok, ő a karmesterKép A nem sürgetem a dolgokat az én esetbemben nem arra vonatkozui, hogy nem akarom elengedni, hanem arra, hogy nem akarom őt sietteni. Kép

NadineKép A ctg kórházanként és orvosonként változik. Az én kórhézamban 38. héten kezdődik csak el - és én ezt nagyon helyeslem - és hetente ill. max. heti kétszer, csak a 40. hét után jön a gyakori CTG vizsgálat- az is lehet kétnaponta de naponta is. Van egyébként itt is olyan orvos, aki ettől eltér - Lásd VAS Ildi esetét, aki már régóta jár, pedig egyidősek a babáink - de ez az orvos döntése. Szóval információkat inkább a saját doktorodtól kéne begyűjtened... szerintem </font>

indianyo

Sziasztok!

Becsi: szopistanácsadó? A Kismamában többnek is van száma. Hátha tudnak segíteni.

Liza épp a kiságyban alszik. Most először Kép

cory

cory
Budapest

KépKép
nicika

Cory! Eddig hol altattad Lizát?

KépKép
nicika

Szép Jó reggelt mindenkinek!

Anita!
Köszi a drukkot a vizsgához! Elvileg ez az utolsó, és nem is lesz nagyon nehéz. Az egy héttel szülés előtti UV-t nem biztos, hogy lelkileg bírtam volna! Egyébként se szeretem az UV-t, pedig volt már egy pár.

Medike!
Nekem már régóta nyomja a combomat a pocim, de állítólag még nincs lent. (csak a zsír Kép) Nekem a múltkori CTG-n úgy ébresztették fel a babát, hogy jobbra-balra billegtették a pocimat és felébredt a baba. Mondjuk én nem éreztem, hogy ébren van, de a gép jelezte.

Vikó!
Tegnap a CTG-n volt egy kismama, akinek programozott császár volt a korábbi császárok miatt. Szóval csak azt akartam írni, hogy reggel elfolyt a magzatvíz és délután kettőkor volt neki a császár, mert a doki szerint hagyni kell küzdeni a babát egy kicsit, meg a mamának kell a tejcsi.

Este - így vizsga előtt - elmegyünk az örökbebabás ismerősékhez, mert letelt nekik a 6 hét és az övék lett a baba, a mamája nem kérte vissza.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nicika: kézben, hordozóban, az ágyunkban...

cory
Budapest

Sziasztok
Most megyek a korházba és hozom haza őket.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Gábor: na, akkor lehet, hogy összefutunk? Kép Mi ma megyünk vissza vérvételre Kép

cory
Budapest

Cory 4 napig a kórházban az egész csecsemősosztály azon küzdött, hogy a mellbimbót a csaj szájába adja, nem tudták...pedig mindenki úgy jött, hogy olyan nincs, hogy egy baba ne szopjon.......addig azt hittem a másik lányom csak véletlen volt...nem hiszek benne, hogy telefonon tudnak segíteniKép
becsi
Iklad

Becsi: van, aki ki is megy. pl: www.iboly.hu

cory
Budapest

Nicika,
Én is épp ezt néztem, de végül a békásat választottamKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!

És köszi a pattogatott kukoricás kérdésemre a válaszokat is! Mindenki mást mondottKép, úgyhogy asszem hanyagolom a kedvenc nasimat, abból nem lehet gond!Kép

Eszti
Nem tudom, hogy lehet hogy éjszaka ennyit alszik, mi voltunk legjobban meglepődve amikor fél 12körül megetettem, és csak fél hét körül kellt.Mondjuk délelőtt viszont 3 szor is kér enni!Kép Délutántól estig pedíg beáll a 3óránkénti evésre!
Nagyon édes bencus! Sétálás:irigy vagyokKép Mi még bent kuksolunk!

Anita
Nálunk is úgy jön legkönnyebben a büfi, ha függőlegesből picit vízszintesbe teszem, aztán vissza! Egyébként most a Baba magazint megvettem és abban van egy nagyon jó cikk a büfiztetésről,
Szoptatásról!Kép
A barinőm volt nálunk tegnap és ő mondta, hogy mióta nem issza a lakoherb tejserkentő tát, nem fáj a kisfia hasa! !

Olgo
GratulálokKép

Annácska
Tök jó hogy a nagylányod bent volt veled a ctg-n!Kép Biztos nagyon kis anyáskodó lesz a kistesóval!Kép

Ildikó
Tök nagyot nőt a pocid a múltkori kép óta! Csini vagy!Kép

Zsu
Picit tényleg hasonlítanakKépKépKép Nagyon édik a képen!

Alina+Márk ma 3hetes!!Kép
Vendég

Titati: nekem is jó, hogy van némi napirend, de azért a délután-este nagyon húzós így. tegnap is pontban 5-kor felkelt és éjjel 1-ig fent volt.
Utána reggel fél 10-ig aludt, egyszer szopizott egy rövidet reggel 7-kor. Szóval éjjel tudunk aludni, de nappal szinte semmit nem tudok csinálni.
Egyébként majd leszokik idővel Kincső is az éjszakázásról. Dorina kb. 1 évesen aludta át az éjjelt, addig egyszer mindig felkelt.
Ha rögtön visszaalszik, akkor az nem olyan nagy gond, nem?

Anita: kérek én is praktikátKépKép
Nálunk is működik amit Eszti írt! Ha nem jön a büfi, akkor lerakom vízszintesbe és újra felemelem, ezt többször is.
A hasfájás nálunk délelőtt és este a legintenzívebb. Hajnalban és kora délután meg nincs, ez hogy lehet??

Nicika: örülök, hogy jól vagytok és tényleg jöhetnél többször, persze ha ráérsz! Táblát csinálod még?

Cory: szopival nálatok minden ok?? Kép

Borcsa: Veletek mi újság??

Becsi: milyen pózokat próbáltatok? mert lehet, hogy csak bizonyos pózban hajlandő szopizni.

Edina: én is ctg előtt ettem, ittam, az ált. bejött!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vikó
Hiába akarnád siettetni, úgyis akkor jön amikor akar!Vagy amikor elindítják!

Én mikor befektettek a kórházba, akkor éreztem először igazán, hogy mostmár bárhogyan is, de nagyon jó lenne ha megszületne! Szerinted Márkot ez érdekellte?Kép
Abszolút nem. Szerintem a babával ilyen formán nem tudunk kommunikálni, még ha egyesek ezt állítják is, hogy akkor született a baba mikorra megbeszélte az anyuka vele, hát szerintem ez nem igaz, csak a véletlen műve lehetett.
Mindenesetre kiváncsi lennék mikor született volna meg ha nem indítják útnak!Kép
Szerintem nagyon jól teszed hogy Dominóval minden időt kihasználsz, nekem is tök jó vissza gondolni, hogy együtt milyen szép volt ez a majd 10 hónap!!KépKépKép

A.
Vendég

Kérdés: van akinek a babáján pöttyök vannak? Nálunk Bettina arca tiszta piros pötty!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: Lizán még nincsenek pöttyök, de várom őket. Balu anno úgy nézett ki, mint egy jól érett kamaszfiú. Állítólag a hormonoktól van.
Szopi: hát tegnap volt némi para, mert 1500-szor kért cicit, és 5 órán át nem adtam oda az egyik mellem, ami ekkor erősen tiltakozni kezdett. Fájt, feszült, piros volt... Úgy tűnik, sikerült kiszopiznia Lizának. Remélem, ennyivel megússzuk.

Alina: miért nem mentek sétálni?

Annácska: velem Zsoma mindig bent volt az nst-ken, meg egyszer Balu is. Nagyon édesek voltak, ahogy figyelték a szívhangot Kép

Túl vagyunk a PKU ismétlésen is, találkoztam Zsu-ékkal Kép Épp hazafelé tartottak Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok

Nyúlanyó,Zsu69,Scullyx,Olgo Gratulálok a babákhoz sok boldogságot, és tejcit kívánok nektek.KépKépKépKép

Angi
Nagyon köszönöm. Szerencsére nem vagyunk még hasfájósak egész éjjel alszik Levi ,kivéve a szopikat,de egy hangja sincs. Leszámítva a múltkori két narancsot, de azt kivontam a forgalomból. Eddig tényleg semmi rosszat nem mondhatok, annyira jó fiú. Remélem így is, marad.

Büfi nálam is úgy van, mint Esztinél. Ahogy olvasom nálatok is jó fiú Bence.

Anita
Nem csodálom, hogy leszakad a kezed,Kép az enyém meg még zsibbad is, azt hittem elmúlik a vizesedéssel, de úgy látszik nem az miatt, van

Ildi
A végére szép nagy pocid lett, olyan kislányos és a kilókkal sem szaladtál el mint én. Nem is merem leírni, hogy mennyit híztam a végére, még ha nem is látszott rajtam ,de már csak 6 kiló pluszom van ebből még lejön a cickó meg a poci és már majdnem a súlyomnál, vagyok.

Lányok
Mikortól lehet sétálni menni?

Mióta szültem vissza tért a fejfájásom, pedig nem hiányzott.Kép

Lassan elkezdem írni a történetet, de még várok, hátha jön valaki, akinek lediktálhatom.Kép

Gyöngyi
Nem irigyelek a hasfájás miatt, gondolom a szíved szakadmeg,hogy nem tudsz neki segíteni.Kép

Zsu
Szerintem hasonlítanak egymásra.Kép

Annácska
Boldog Szülinapot a lánykádnak.Kép
És nem sokára újra lesz egy pici a kezedbe,és utána 2 évente újra míg eléritek az ötöt.KépKépKép

Finiselőknek megy a drukk++++++++++

Már 30 babánk van lassan szervezhetjük a baba talit. Igaz Tünde?Kép

Hirtelen ennyi

Babetta és Levi 1+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: én jövő hét csütörtökön már sétálni akarok Kép Persze ez idő függő. Amilyen nyálkás idő ma van, nem mennék ki. MEg ködben sem, meg szélben sem, de ennyi. Szóval amint kisüt a nap megyünk Kép
cory

cory
Budapest

Tünde
Nekünk is van egy pár és fehér a közepe a doki azt mondta, hogy a tejtől és a hormonoktól van nem kell vele foglalkozni, majd elmúlik. Tegnap láttam meg az elsőt most három van már az arcán. De ez lehet, hogy nem ugyan az, mint a tiétek.

Ki meddig szedte a cseppeket, hogy visszahúzódjon a méh. Mert én nekem nem mondták, hogy meddig kell A kórházba, szedtem 3 napig.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory

Akkor már kéthetesen akár ki is vihetem, ha jó idő van?

Ui:Tetszet a történet ,és mindenkié mennyire más. Tényleg nincs két egyforma

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: rutinból adták neked? Én nem kaptam, csak Balunál, de akkor nem akart csökkenni a vérzésem 3 nap után sem. De akkor csak a kórházban szedtem, itthon már nem. (Ergam?)

cory
Budapest

Babetta: szerintem simán. Balut anno 10 naposan vittem ki, mert szép idő volt, és ha jól számolom, csütörtökön Liza 12 napos lesz. Akkor megyünk a védőnőhöz méreckedni.

cory
Budapest

Cory
A gyerekorvos mondta hogy csak a jövő héten kezdjük a kiszoktatást, teraszra kiállással.Kép Aztán utána mehetünk sétálni. De ha jövőhéten nem lesznek minuszok, szerintem a hét közepéig teraszozunk, csütitől aztán sétaKép
Vendég

Babetta
Nálunk az első 2 hétben még hó is volt, úgyhogy semmiképp nem engedte a gyerekorvos hogy kivigyem. Meg azt mondta kb 1hónapot várjunk a sétával ebben a sz.r időben.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?