Sziasztok!
Isten hozta az újonnan született kisbabákat! Hosszú, boldog életet és sok fincsi tejecskét kívánok Nektek!
Cory: Köszönöm, hogy olvashattam a szüléstörténetedet! NEm volt piskóta...de továbbra is a végeredmény a lényeg: Lizi, aki gyönyörű!
Ildi: De jól nézel ki! Jól megnőtt a pocid, ezer éve nem dobtál pocifotót! Már 38 hét??? Mindjárt itt a "rózsaszíncuccos" punis

Szekrényben remélem nincs más színű ruci, csak rózsaszín

Megértek minden finishelőt, hogy nem bír sokszor a gép előtt ülni...és Vikót is, mert nem könnyű az elválás! De utána még klasszabb lesz csajok meglátjátoki, mégha néha nehéz is!
Tünde! Egyelőre folytatódni látszik remek szériánk

Még mindig nem merem elkiabálni, de mintha kezdene hatni a taktikám...

Vagy, csak Botond kezdi megszokni a kinti világot...
Úgy tűnik, jót tett a csavargás!
Gyöngyi: Sajnálom

Együttérzek...
Angi: Miért nem lehet pattogatott kukoricát enni, az is puffaszt? Nálunk Botinál kivételesen nem kavart be! Fitolac király

Lidivel mizújs?
Lidi szeret fürcsizni? Kádaztok v Tummy Tub-oztok?
Eszti: MiniBence, aki már rég nem mini

még mindig tipikus jófiú? Séta alakul? Milyen a kocsi?
Mariann: Van, hogy Botondka is egész délelőtt ébren van, sőt hétfőn negyed 4-kor aludt csak el, és fél 6-kor kelt. Majd megint csak 9 körül aludt el! Szerintem tudják ők...
Szisz, Zsuzsófi, Zsu/Dávid: gyönyörűek a babók!!!
Titati: Tejcsi még mindig dögivel?
Irigy-irigy a kacajért? Már ilyen hamar? Létezik akkor, hogy egy-egy mosoly már nem csupán az arcizmok játéka? Mert egyszer - egyszer úgy gondolom, hogy nem csupán véletlen, hogy Botond elmosolyodik, pl. csikizésnél

Szerintetk?
Na, ma a régi voltam

De így is sok mindenkinek nem reagáltam, bocsika!
Finishelők: Kitartás, drukk!
Puszi:
Anita