Sziasztok- Jó Reggelt Mindenkinek!

Jó sokáig nem jöttem,de 10 napig Anyukáméknál voltunk kényeztetve Marci meg én

.......hmmmmm....szuper volt,végre eljutottam fodrászhoz,kozmetikushoz és 3x szoliztam is!!!Így már legalább vmi emberi formám van és nem úgy destek,mint egy zombi

Nem volt semmi visszaolvasni több mint 10 napot,de mostmár képben vagyok!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen parázs vita folyt,amíg nem voltunk,hiányzik mindenki,aki nincs már itt, emiatt....

Új lányoknak üdv a fedélézeten!

Barbapapa
Köszi a mail-t,akkor mi is jövünk!
Nyúlné
Kisnyúl nagyon édes!

Ha minden igaz ma veszünk a mi Mártonunknak is járókát,pont olyat szeretnék,mint kisnyúlé!De áruld el ennek vannak kerekei vagy fix?
Angelani
Nagyon sajnálom,hogy Erhard beteg lett!

Gyógyuljatok meg hamar!

Pedig olyan kis tündér,már úgy örültem,hogy a talin majd jót dumcsizunk!!!
Egyébként mindenki babája nagyon szép - én már korábban is mondtam,hogy át kéne keresztelnünk"stép bébik topicjára"!
Mi a DM-es Babylove pelust használjuk első perctől fogva és nagyon klassz!Most már a 3-6 kg-ost,mert Marci már 5300 gr és 59 cm!!!(tegnap voltunk védőnéninél) Próbáltuk még a Pampers-t,de abból kifolyt minden és még korábban egy Fixies nevezetűt,amit a tesómtól kaptunk,az újszülött korában tök jó volt,mert finom puha(olyan pamutos hatású)és a köldökénél ki volt vágva.
Én a Babylove-al maximálisan meg vagyok elégedve és az ára is OK szerintem.
Mea
Ha olvasod!!!!
Korábban mér dumcsiztunk róla,de most aktuális,ha megvannak még a Nivea Sensitive popsitörlő kendők,akkor kéne!!!Mert azt használjuk azóta is és bevált,tök szép Marci popsija úgyhogy én nem is kísérletezek mással!!!
Légyszi írj egy mail-t a cseffanna kukuac t-online-ra és megdumcsizzuk a részleteket!
Tegnap Maerci megkapta a két hós oltását(újfajta)olyan kis hős volt,hogy nem is sírt!!!Össze-vissza pusziztam!

És egész nap tök jól volt,viszont estére 38 lett a láza hipp-hopp!

Gyorsan kapott egy kúpot,amitől szegénykém mégjobban elkezdett visítani......aztán hál Istennek lement a láz,cicizett és elaludt....de most mennem kell,mert úgy hallom ébredezik!
Még próbálok jönni!
Pussz:
annamami és Márton(fogalmam sincs,asszem 9+3)