A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok Kép

Tegnap éjfélig tartott,míg múlt keddtől visszaolvastam!!!!...így hát írni már nem maradt energiámKép

Holnap mi is nyomulunk a Cora-ba!Kép

AngelaniKép

ERHARDOT MEG KELL ZABÁLNI!!!!
NAGYON ÉDES!!!!!KépKépKépKépKép
Mennyi is most pontosan,5 hós ?
Szuper a bébitornázótok is,hol vetted????Kép
Én még mindig nem kaptam Marcinak normális játszószőnyeget,lehet,hogy inkább egy ilyen tornázót veszek akkor......bár eredetileg puhát/plüssöt szerettem volna,de ez legalább jó élénk színű és jól lekerekítettnek tűnik!Kép
Szóval : hol? mennyiért? Kép

Napsugar KépKépKépKép

Hatalmas Gratula!KépKépKép
Nem semmi feladat!
Lesz segítséged?

Spanci Kép

Nekem sem jöt még meg,Marci is szopizik ezerrel!Kép
Én nem bánom,bár a Cerazette itt figyel a fiókban kb.1 hónapja még nem mertem bevenni,mert nagyon félek,hogy lecsökkentené a tejcsit KépKépKép és én minél tovább szoptatni szeretném Marcit,de min.6 hós koráig!
Hiába tiszta paragép vagyok!KépKépKép
Van valakinek ilyen tapasztalata,aki szedi,hogy csökkent volna a tejcsi mennyisége???

Bodza KépKépKép
Mégegyszer nagyon köszönjük a CD-ket!Kép
Marci imádja!Kép
Én is!
Nagyon klasszak a fotók,amiket csináltál!!!Kép

Kuha Kép

Virágnak puszik átadva!Kép
Gergő éééééééédi,ahogy elszunnyadt a hordozóban!Kép

Marci is nagyon ügyeskedik már!
időnként sikerül vmelyik játékát megkaparintania és akkor azt gyömöszöli ezerrel a szájába.
A legújabb pedig,hogy a kezeivel is ezt teszi és ha betalál a hüvelykujjával a szájába,lelkesen szopizza 2-3 mp-ig!Kép
Annyira cuki.Kép
Hátról oldalra fordul és nagyon dolgozik rajta,hogy a hasára is tovább gördüljön,de még nem megy,mert "útban van" a keze.Kép
Ja és tiszta kis dinnye,mikor a combomon fekszik,megpróbálja hasizomból felhúzni magát ülésbe!!!!KépKép
Na ilyenkor mondom neki,hogy kicsi még ő az ücsörgéshez!
De iszonyú erővel és kitartással próbálgatja!Kép
Közben meg inog a kis feje,annyira édes,meg kell zabálni...Kép

Na jó nem áradozok tovább,megyek reggelizni.

Pussz: annamami
annamami

Sziasztok!

Napsugár!Kép
Hú, ez nem semmi! Gratulálok! Vigyázz Magadra!KépKép

Angelani!Kép
Erhard micsoda kis erőművész! Nagyon ügyes!Kép

Mea!
Jelenleg másfél szobás lakásban lakunk. Amíg nem sikerül nagyobb lakásba költöznünk, nálunk valószínűleg nem lesz kistesó.Kép
Natival 3 évig szeretnék itthon maradni!KépKép

Nekem sem jött még meg, cerazettet szedek.
Remélem sokáig elkerül még a dolog, mert egyáltalán nem hiányzik!Kép

Dóri!Kép
Boldog névnapot kívánunk!Kép
Jók a képek, irigy is vagyok!KépKép

Viki, Spacni!Kép
Csatlakoznék a hullámhosszotokra!
Én is a nyarat szeretem jobban, miután Nati aug.-ban született, tavaly nem voltunk sehol.
A két évvel ezelőtti nászútunk emlékeiből gyűjtök erőt ehhez a szürke télhez.KépKép

Andi&Nati 26+1

Andi&Nati

KépKép
duda

Dóri Kép

Isten éltessen!
Boldog Névnapot Kívánunk:

annamami és Marci Kép
annamami

Annamami!

Nálam nem zavart be a gyógyszer.
A doki a 6 hetes kontrollon írta fel, röviddel utána el is kezdtem szedni. Azóta szedem, és még mindig szoptatok. Nati holnap lesz 6hós!!!KépKépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkatKép
Egyébként egyik nap beleolvastam a topikba és valóban úgy van, mint ahogy Rokica írta.
Erhard az utóbbi három napban hihetetlen szellemi fejlődésen ment át.
Rengeteg új dolgot csinál.
A fürdőkádban tudatosan csapkdja a lábait állva.
Tapossa a vizet felváltott lábakkal és kacagKép
Persze ezt úgy csinálja, hogy közben fogjuk.
De ez nem a sima pancsolás, ez teljesen más.
Mondjuk nem állítjuk sokszor, nehogy baj legyen a gerincével.
A hangja is megváltozott.
Már szinte beszél hozzánk.
Viszont ha felültetjük, akkor már nem dől el, de ezt is még rábízzuk a természetre, hogy magától tegye.Kép
Bár, már majdnem egyedül is felül.
Szóval annyi minden történt az elmúlt 3 napban.
Képes 1 havi "tananyagot" megtanulni 1 nap alatt.
1 hónapig hízlalja a popóját és 1 nap alatt Hihetetlenül nagyot fejlődik szellemileg.
Minden érdekli és mindent a szájába töm és leránt mindent az asztalról Kép Kép Kép

Megpróbálok ma jönni és visszaolvasni legalább a hétvégétKép

Sziasztok!
Angelani&Erhard
Ma 5 hónaposKép

Kép
angelani

Annamami!
n Microvalt szedek, de nekem sem zavart be.

Napsugar!gratulalok!!!

Ppanna

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok!

Dóri!
Boldog NévnapotKép

Annamami!
A tornázót 1500Ft-ért vettem.
Vagy a babaszobán vagy a vaterán vagy a teszveszen.
De a tetején el van törve.
Mondjuk ez nem számít, mert nem dől össze és ettől nyugodtan játszik ErhardKép
Az a gáz, hogy amióta nagyon forog már nem sokat játszik vele.
Alatta összevissza tekeredik és csak beüti a fejét.
Igaz, annyira nem fáj neki, mert nem sír csak nyafog.
Max 1 hónapig megtartom és eladom.
Egyébként én direkt minél színesebbet kerestemKép
A plüss gyönyörű, de nem mindegyik elég színes és a plüss állatkákat nem jó a szájába venni, mert bomlikKép
Ezeket meg vígan "nyalogatja"Kép
2-3 naponta lefertőtlenítem ajátékait.

Tényleg!
Ti még fertőtlenítetek valamit?
Én még mindig be szoktam dobni 30 percekre a fertőtlenítőbe a dolgokat.
Van elég tablettám, így minden nap fertőtlenítek mejdnem mindent.
Viszont kifőzni nem nagyon főzök semmit, inkább csak bedobom a vízbe.
Tegnap is odaraktam vizet és Erhard nyűgizett, vele foglalkoztam és elforrt a víz, de úgy, hogy a lábasnak is annyi lettKép
Még jó, hogy nem éget le a házKép

Na megyek rumlit pakolniKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok.
Én még most vagyok itt először.A kislányom 2005.09.11-én született.
Jöhetek ide néha kérdezgetni?
Jó lenne tudni más ilyen korú babákkal miújság.

ancsi26

Sziasztok.
Én még most vagyok itt először.A kislányom 2005.09.11-én született.
Jöhetek ide néha kérdezgetni?
Jó lenne tudni más ilyen korú babákkal miújság.

ancsi26

Irtam egy csomót és eltűntKép
Na, kezdem újra. Nekem megjött másfél hónapjaKép. Pedig igény szerint szoptatok, az orvosom szerint akkor 100%, hogy nem eshetek teherbe. Pedig soha nem telik el több mint 6 óra két szopi között. De az is lehet, hogy én máshogy értelmezem az igény szerinti szopit. Julcsi két és fél - négy óránként szopik nappal, nagyon ritkán két óra elteltével, de sűrűbben soha. Lehet, hogy csak az igény szerinti, amikor nyűgösségre is cicit kap? Én úgy érzem, mindig kap, ha kér, és jó húsban is van.

Kistesó téma. Én szeretnék mihamarabb, bár egyelőre halogatom, mert szeretném, hogy Julcsinak legyen még egy kis ideje egyedül, és ne kelljen már most egy hányingerrel küszködő anyukával játszogatnia. De pár hónap múlva már aktuális lehet a projekt.

Napsugár, gratulálok! Tegnapelőtt volt egy ismerősöm, egy 3éves kislánnyal és egy 2éves kisfiúval, 11 hónap van köztük. nagyon helyesek voltak, úgy néztek ki, mintha ikrek lennének, és jókat bolondoztak együtt. Anyukájuk ennek persze mérsékelten örült csak, de azt mondta, ahogy telik az idő, egyre könnyebb a helyzetKép

Dolgozni, azt nem szeretnék az utolsó gyerkőc hároméves koráig. Olyan jó, hogy Magyarországon ezt meg lehet tenni, elvileg. Persze én könnyen beszélek, mert vállalkozóként fordithatok, és ha szerzői jogos a forditás, még számlát is adhatok róla GYED mellett.

Angelani, Erhard tényleg rettentő ügyes! Kis EinsteinKép Én nem fertőtlenitek semmit, nem istudom, milyen az a tabletta, régebben is csak kifőztem pár dolgot. Most már csak lemosom, ha valami leesik a földre.

Dóri, boldog névnapot!

Ayse, igen, Apa zongorázik Indiában is, irigylem, milyen szép helyeken járhat majd. Én annyira nem örülök neki, hogy most megy el, nehogy hazahozzon valami kórságot.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Először nagy gratula Napsugárnak! és egyben le a kalappal! én még fel sem ocsúdtam az előző terhességemből szinteKép bár pont a hétvégén, ahogy fekve olvasgattam, a pocakomra tettem az újságot (még elég nagy ehhez...), és arról ábrándoztam, hogy milyen jó volt, amikor olyan nagy volt, hogy mindent rápakoltam, és mindig szem előtt voltKép

Manka!
annyira jól nézel, semmi felesleg nem látszik!
egyébként én most úgy érzem, hogy nekem a +10 kg sem biztos, hogy elég lesz a szopihozKép

Lányok!
nekem 3-4 hetei folyamatosan rémálmaim vannak. amióta Eszti megint 2-3x kel éjjelente. vsz azért is emlékszem az álmaimra, mert pont akkor ébreszt fel, amikor álmodok(v álmodom? sose tudom). ma hajnali 3-kor keltett, akkor is vmi hülyeséget álmodtam, aztán 5-kor zihálva ébredtem, nem mondom el mit álmodtam, mert nagyon durva volt, még apának sem mondtam elKép nem is tudtam lecsukni a szemem egy darabig...
mit lehet ezzel kezdeni? (Rokica: ???) pedig nem érzem, hogy depis lennék, vagy nagyon feszült, stb.
és 2 napja az Eszti úgy sír esténként lefekvéskor, mint újszülött korában, amikor fájt a hasa. ne vessetek meg, de fogalmam sincs mitől. csak találgatok. mindenesetre kapott GW-t hátha tényéleg hasfájás. apa szerint viszont éhesKép kb 20-30 perces ringatás után elaludt és hajnalig bírta. holnap jön a dr néni, nem tudom, mit fog mondani, félek, hogy tápit (pedig ő is szopi párti)
szóval, Annamami, ezért én még gpondolni sem merek a cerazettre...

Spanci, nekem sem jött még meg, de már sokszor fájt úgy a derekam, hogy azt hittem, na most fog. de mivel most min 8x eszik Eszti megint egy nap, éjjel sem marad ki max 6 óra, de ált. csak 4, ezért egyelőre nem számítok rá.
az újságolvasást én meg úgy oldom meg, hogy apa ittáott elhagyja az újságjait, és azokba mindig beleolvasok (többnyire a wc-nKép), néha szólok neki, hogy most már frissítsenKép

Angelani, Erhard tényleg stramm legénykeKép

Bab!
Annyira édes Tofi! a mosolya is, és ezek a kertészgatyók nagyon jól állnak neki! ez a kockás is, meg a múltkori csíkos is. az előbb Eszti itt ült a kezemben, gyűrögette a vadállatos könyvecskéjét, de a Tofi képénél abbahagyta és vadul bámultaKép

na megyek pihenek egy kicsit...

and, eszter 4 hós

KépKép
KépKép
and

Julcsinak időnként felreped picit a szája és vérzik. Mint télen, amikor kiszárad a száj és ha nem ken rá az ember szőlőzsirt, felreped. Legalábbis nekem. A ti babáitoknál volt már ilyen. Mit tegyek vele?

KépKép

KépKép
majola

Helló!

HÁT LÁNYOK, EGYIK KÁBULATBÓL ESEM A MÁSIKBA!

NAPSUGÁR!
NEM TALÁLOK SZAVAKATKép,TE AZTÁN BEVÁLLALÓS VAGY, AZ TUTIKép
SOK SIKERT AZ ÚJ BÉBIHEZ(is)KépKép

ANGELANI!
NEM AKAROK HINNI A SZEMEMNEKKép, EZ HIHETETLEN, CSÚCSSZUPER AMIT ERHARD MÛVELKépKépKépKép

Spanci!
Ok felteszek képet zümis rugiról, de szerintem majd csak holnap, mert most épp nem találom a fényképezőgépetKépKépKépKépa régit.
A másikat meg sógor elvitte síelni!Az újat..
Na ezt jól megasszondtam...KépKépKép

Lányok, én tök dühös vagyok!
Léna hajnalban felkel ma 5:45-kor és úgy síkít mint akit nyúznakKépKép, a kajáért...
Szerintetek 3 éves korára leszokik az éjjeli evésről???KépKépKépKép

Ja és továbbra sem forog semerre sem, pedig már 5 hós lesz 14-énKép, viszont ülni akar folyton..
2 hete nincs terpipelusunk, lehet ezért nincs még fejlődés?

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Dóri,
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Ancsi,
Üdv köztünk! Hogy hívják a kislányodat? Merre laksz? Írnál magatokról pár szóban?

And,
Köszönjük szépen a bókot! Nagyon jólesett! Kép

Rémálmok: Én nagyon sokszor álmodom rosszakat, de elképzelésem sincs róla, hogy ez mitől lehet. Nálam ez nem új keletű dolog, sajna már régóta gyötörnek rémálmok, pedig én sem vagyok depis, feszült, boldogtalan, stb. Az igaz, hogy nagyon félős, ijedős vagyok. Thrillereket, rémisztgetős filmeket már nagyon régóta meg sem merek nézni, mert éjszaka betojok. Hiába szuszog mellettem a férjem, az sem nyugtat meg. Sok-sok évvel ezelőtt megnéztük a párommal a Temetetlen múltat moziban, a film közepénél elkezdtem bőgni, annyira féltem, utána már oda se mertem nézni, de számomra már a zene is annyira rémisztő volt, hogy attól is sírnom kellett. Szóval én ilyen kis beszari vagyok. Lehet, hogy emiatt vannak nekem rémálmaim. Érdekes módon, amikor még pocakos voltam egyáltalán nem jelentkeztek.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Zsuzsa!

Nekünk azt mondta a dr. néni, minden séta előtt be kell kenni a pici arcát popsikenőccsel, vagy valami zsíros krémmel! Én mostanában neutrogenaval kenem és tök szép a bőre. Nem csípi ki a hideg!Kép
Ha te is krémezed és más a probléma, akkor bocsi az okoskodásért!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!
Babák egyszerűen szuper édesek!

Bab!
Tofinak nagyon jól áll ez a kertész gatyó!

Angelani!
Erhard nagyon ügyi, már így tud állni! Nem semmi!
Ez az autós body tök jó!

Megann!
Nekünk is megvan a picasso, baromi kényelmes, tök jól megy!
Mondjuk én szeretem a francia kocsikat, most is egy xsara coupém volt, az is tuti jó kényelmes!
Tök jó, hogy mentek síelni, az a 2 kiló plussz meg már semmi!!

And!
Rémálmaim nekem is szoktak lenni, volt olyan, hogy sírva keltem fel. Bár nem gyakran, de azért elég ijesztő!
De ez is azóta, hogy megszületett Leon.

Dóri!
Wellnesz jóóóóó lehetett nagyon, sárgulok is rendesen.....(persze csak viccből!)
A képeke pedig tök jól nézel ki!
ÉS BOLDOG NÉVNAPOT!

Annamami!
Marci is milyen ügyi már, pedig csak most született!

Napsugár!
Gratula a kis pocaklakóhoz! Nálunk 16 hónap van a két fiú között.....

Ancsi!
Üdv a csapatban!
Írj egy kicsit rólatok!

Na megyek, mert Nolcsival legót kell építeni...

Barbi, Leon (5 hó+5 nap), Nole(21,5 hó)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!
Babák egyszerűen szuper édesek!

Bab!
Tofinak nagyon jól áll ez a kertész gatyó!

Angelani!
Erhard nagyon ügyi, már így tud állni! Nem semmi!
Ez az autós body tök jó!

Megann!
Nekünk is megvan a picasso, baromi kényelmes, tök jól megy!
Mondjuk én szeretem a francia kocsikat, most is egy xsara coupém volt, az is tuti jó kényelmes!
Tök jó, hogy mentek síelni, az a 2 kiló plussz meg már semmi!!

And!
Rémálmaim nekem is szoktak lenni, volt olyan, hogy sírva keltem fel. Bár nem gyakran, de azért elég ijesztő!
De ez is azóta, hogy megszületett Leon.

Dóri!
Wellnesz jóóóóó lehetett nagyon, sárgulok is rendesen.....(persze csak viccből!)
A képeke pedig tök jól nézel ki!
ÉS BOLDOG NÉVNAPOT!

Annamami!
Marci is milyen ügyi már, pedig csak most született!

Napsugár!
Gratula a kis pocaklakóhoz! Nálunk 16 hónap van a két fiú között.....

Ancsi!
Üdv a csapatban!
Írj egy kicsit rólatok!

Na megyek, mert Nolcsival legót kell építeni...

Barbi, Leon (5 hó+5 nap), Noel(21,5 hó)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Majola!

Lénának az arca van kiszáradva, én már vettem patikai hidratáló krémet(persze a dokinőm szerinte az Eucerin a legjobb kb 5000ftKépKépKép, ő mindenből az Eucerint ajánlja, mintha nem is lenne már jó).
Na szóval én ezzel kenem Léna pofiját...

M.

Kép

Kép
megann

Bocs, 2x ment el. Nolcsi nevét akartam kijavítani csak......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Én 26éves vagyok,a párom 33.Miskolcon élünk.A kislányomat Melittának hivják.
A fotóalbumban Siroki Melitta PannaI és II.alatt találtok képeket.
Mi most a fogzással szenvedünk éppen,ami kicsit megneheziti az éjszakákat.Esetleg tud valaki valami hatásos dolgot?
Meg éjszakánként megint előjött a hasfájás,lehet ez is a foga miatt?

ancsi26

And!
Nem okoskodni akarok, de nálunk is voltak esti sírások, és először én is azt hittem fáj a hasa szegénykémnek. Persze elringattam, és aztán egyszer csak elaludt. Aztán eszembe jutott hátha éhes maradt, és megmértem mennyit eszik nappal, és mennyit tudott este enni, és ahhoz képest hogy napközben 150-180 is lecsúszott simán egy evésre, este csak 90-100 körül. Merthogy ennyi volt. És aztán megkínáltam egy kis tápival, és azóta is esténként rendszerint 40-50 tápi még megeszik. Ha nagyon jó napom van, akkor elég neki a szopi, és bealszik rajta. De a gyakoribb az hogy még eszik rá kicsit. És így alszik általában reggel 6 körülig.
Lehet hogy Nálatok tényleg hasfájás, de szerintem mérd meg egyszer kétszer mennyit eszik.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Duda, Megann, köszönöm a tanácsokat. Én is kenem Julcsi bőrét, meg az arcát is séta előtt popsikrémmel, csak azt nem tudom, az ajkát is bekenhetem-e, hiszen azt lenyalhatja.??
A karja és a válla nagyon csúnya volt, ekcémára hasonlitó, érdes, száraz, és az Eucerintől elmúlt. De tényleg szemtelenül drága.

Most jöttünk meg a sétából, amióta hideg van, nagyon kevés anyuka van a parkban. Én mindennap járok, szerintem a babának kell a levegő, ha hideg is. Moszkvában ez már biztosjó időnek számitKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Hát én is rémálmodós vagyok és beszari és a férjem meg röhög rajtam, amikor sikítva követelem, hogy kapcsoljon másik csatornára a rémfilmekről. Meg a moziban összerándulok, meg izzad a tenyerem amikor a főhősnek menekülnie kell. De már nem húznak be a csőbe, ilyen filmeket nem vagyok hajlandó nézni! És a rémálmodás úgy látszik öröklődik is, mert Lili is tud rosszakat álmodni. Olyankor átjön hozzánk és közöttünk alszik.

Még nekem sem jött meg. Lili után 8 hónapig nem, akkor is a szopi végéig szinte elhanyegolható mennyiség. Aztán a szopi után 3 hónappal normálisan és még 3 hónapig kellett várni, hogy teherbe essek. (sajnos az a baba meggondolta magát.) Szóval én az a kategória vagyok, akinek a szoptatás felér egy fogamzásgátlással. Még nem döntöttük el, hogy lesz-e harmadik gyerekünk. Szívünk szerint szeretnénk. Eszünk szerint már megfontolandó. Egy fizetésből marha nehéz meglenni, el is kéne indítani őket az életbe. A férjem 42, 60 lesz, mire Andriska érettségizik...
De ha nem szülök többet, úgy érzem majd, hogy egy gyerek még "belémszorult".

Napsugár!
Gratulálok a babához! Akkor ő augusztus körül fogja meglátni a Napsugarat?
Barátnőm gyerekei között 9 hónap és 10 nap van. Hát ők se nagyon vártak a 6 hetes kontrollra...

Angelani!
Gratulálok az erőművészhez!

Ancsi!
Jó, hogy jöttél!

Majola!
Nekünk gyógyszertári A-vitaminos kenőcsöt javasoltak (nem tudom, hogy vény-köteles-e). Andrisnak többször is véres volt a szája körül, azóta sem derült ki, hogy miért, nem látszódott sérülés. De akkor azt mondták, hogy biztos ami sicher alapon kenjük A-vitamonossal.

Ayse

ayse

SziasztokKép,
olyan ritkán jutok csak ide, de akkor mindig megleptek valamivelKép.

NapsugárKép,
nagyon gratulálok! És persze írigy is vagyok (imádtam terhes lenni), bár én nem hiszem, hogy vállalok több gyereket...
Kezdetben gondolom nehezebb lesz (nekem biztos az lenneKép), de aztán annyira jó lesz, hogy kicsi a korkülönbség! Biztos szupi tesók lesznek!!!

AngelaniKép,
Először nem akartam hinni a szememnekKép!
Lestem, hogy csinálhattad ezt a trükk-fotótKép, de persze nagyon ügyi a kissrác!!! Tuti ő fog legelőbb elindulni a "csapat"-ból.

Kornél ugyan már 6 hós lesz 23-án, de még mindig nem fordult át...KépKépKépKép

Utólag is boldog névnapot BalázsnakKép, meg persze DórinakKép is...
Kati
Vendég

Duda,Ppanna Kép

Köszi a válaszokat!Kép
Én asszem mégsem merem elkezdeni...ilyen kis besz@ri vagyok.....

Barbi KépKépKép

Tényleg még csak most született szinte...Kép
Noel annyira szép kisfiú!KépKépKép
Olyan imádnivaló!Kép
Én is úgy jártam a talin,mint Juci6!Kép
Azt hittem Nolcsi tud már beszélni,csak nem mer,mert meg van illetődve a nagy tömegtől!
Én meg folyamatosan beszéltem meg kérdezgettem őt,ő meg csak nézett rám okosan a gyönyörű szemecskéivel.....KépKépKép
És az autóját is "szó nélkül"átnyújtotta
nekem!KépKépKép

Angelani Kép

Köszi!Kép
Akkor valszeg én is körülnézek erre-arra.....Kép

Megann Kép

Én is "kinőttem" a sígatyámat KépKépKép - sőt én még Olaszországba sem mentem a családdal,mert azt gondoltam,hogy ez Marcinak még túl hosszú út volna......de majd tavasszal/március körül,mikor már klasszul süt a nap Ausztriába visszük őt is!KépKépKép
És Apa olyan drága volt,mert azt mondta,hogy akkor az én síruhám(vadiúj - tavaly 1 hetet használtam)pont jó most a Dorottyára én meg kapok tavasszal újat,ha addig nem lesz rám jó!KépKépKép
Hát majd'elolvadtam!KépKépKép
Olaszország gyönyörű,Lénád biztosan élvezni fogja a jó levegőt és a napsütést.Kép
Enyéim csokibarnán jöttek haza.Kép
annamami

Annamami!
Köszi!!!!!
Olyan szépen írsz a lányaidról, mintha tényleg Te szülted volna Õket!
Nagyon megható és egyben jó dolog is, hogy így érzed.
Nekem mostohaapám van 8 éves korom óta, de soha nem éreztem, hogy tényleg a lányának tekint........
Na ezért is hatódtam meg, mert ez szuper érzés lehet a lányoknak is!
Te kinőtted a sígatyádat???????
Hol vannak rajtad a plusz kilók??????

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kati Kép Köszi Balázs nevében!

DÓRI! Kép BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Nagyon klassz lehetett a hétvége!
Mi is rá vagyunk kattanva, de még nem léptünk semmit ezügyben. Eddig azt mondtam, gyorsan menjünk el valahova, amíg nem derül ki, mi baja Balázsnak, mert addig bármit ehet. Most viszont nem tudom, mikor menjünk, mert jövő csütörtökön meglesz a biopszia, amiből valószínűleg azonnal látható lesz, hogy lisztérzékeny-e, vagy sem. És ha igen, akkor azonnal indul a diéta. Úgy meg hogy menjünk? Vigyünk kaját magunkkal? Mondjuk nem egy nagy étkű, az biztos, hogy neki nem a kajálásról szól a nyaralás...

Elővettem a régi fejőgépemet, mert csütörtökön színházba megyünk Kép , és kell itthonhagynom Gergőnek némi muníciót. Olyan fura,már azt sem tudom, hogy kell használni, összeszerelni, pedig Balázs idejében mennyit fejtem! Még jó, hogy megvan a leírása!
Nekem mostanában visszatérő rémálmom, hogy elfelejtettem tejcit hagyni Gergőnek, és úgy mentem el színházba Kép Nevetséges, de még ettől is leizzadok Kép
Amúgy én nagyon szerettem a horrort, kifejezetten olyankor tévedt mindig ilyen filmekre a távkapcsolóm, amikor férjem nem volt otthon, tök egyedül, éjszaka... Mostanában valahogy én is beszaribb lettem.

Szép napot!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Márti!
dehogy okoskodás, kösziKép én is ettől tartok. bár az eszemmel tudom, hogy nem lesz baja egy kis tápszertől, végül is már 4 hós, és eddig olyan ügyesek voltunk, csak sajnálomKép pedig tényleg gyakran eszik, és rendesen. lehet, hogy még fejnem is kellene? mondjuk nekem az sosem ment...

a rémálmok terén egyáltalán nem vígasztal, hogy nektek is vannakKépKép beszariság stimmel. tegnap vasalás közben belenéztem a tv2-n abbaz üstökös elpusztítja a földet filmbe, és amikor megláttam azt a kisbabát, úgy elkezdtem sírni, hogy bejött a férjem, átkapcsolt a sport1-re ahol egy olasz meccs ment, azt mondta azok úgyis mindig 0:0-ra végződnek, tuti semmi izgalomKép

and

KépKép
KépKép
and

Cleo, mail ment!

KépKép
KépKép
and

Barbi Kép

Tényleg nagyon szeretjük egymást a lányokkal,de hát majdnem tíz év tényleg hosszú idő és ebben rengeteg türelem és szeretet és munka van részemről(na meg persze az ő részükről is!)
Most nem tömjénezni akarom magamat de tényleg így van.
Egy csomó dolgot csak nagy-nagy türelemmel és megértéssel lehetett helyrehozni/begyógyítani,amit sajnos a saját Mamájuktól voltak kénytelenek elszenvedni!Kép
De mostanra beért már ennek a munkának a gyümölcse és mióta Marci megszületett ha lehet még inkább egy családdá váltunk!Kép
Nagyon jó érzés!KépKépKép
Jó látni hogy szeretik egymást.Kép

Csak neked súgom meg és halkan,hogy 56 kg voltam a terhesség előtt és 36-os volt a méretem.
Most 67 kg vagyok és a 38-osok sem jók rám.Kép
De le van tojva,amíg szoptatok,addíg nem fogyózom,nehogy a tejcsi rovására menjen.
Aztán majd lehet.

And KépKépKép

Annyira aranyos vagy.KépKépKép
Apa is.Kép 0:0 - Semmi izgalom ! KépKépKép
Szerintem ha Esztered éhes volna,nem aludna el,hanem sírna.
Én sem tudok üres hassal aludni!Kép
annamami

Sziasztok!

kistesó: bevallom, engem gyakorlati dolgok is arra buzdítanak, hogy majd csak ősszel induljon a projekt. Pl: ha Zita nagyon kicsi lenne, akkor testvérbabakocsit kéne venni, és az aztán még a Ford Focus kombiba se férne be. Aztán még egy kiságy, de asszem azt később se ússzuk meg.

Fertőtlenítés: amikor a tesómtól megkaptam a bébijátékokat, akkor alaposan lemostam őket, de nem fertőtlenítettem. A cumisüveget+cumikat még az elején néha mikróban "kifőztem", de már 3 hónapja azt se. Zitának nincs semmi baja. Ja, és a gyerekruhákat a felnőttruhákkal mosom.

Dóri!
Boldog névnapot!

Angelani!
Erhard kis erőművész!

Tünde+Zita 19+3 (6730g/65cm)
Vendég

Annamami, köszi a bíztatástKép én is erre gondoltam, hogy akkor hogy alszik utána 4 órát, ha éhes. de talán, ha többet tudna enni, nem 4 órát, hanem megint 8-at is tudna aludni. amikor felébred totál lezabálKép
meséltél egy szopis tanácsadóról. esetleg nem hívhatnám én is fel? hátha...
és ezt a 67 kg-ot tagadd le nyugodtan, nagyon csini vagy!Kép
amit a lányokat illeti, tényleg nagy dolog! jó lehet egy ilyen nagy családban élniKép

KépKép
KépKép
and

And Kép

Köszi!Kép

A szopistanácsadó:

Muha Katalin 06-30/2576716

Egy Angyal!Kép Hivatkozz nyugodtan rám!
annamami

Annamami!

Én lemaradtamKép, vagy nem írad, bocs ha indiszkrét vagyok, neked vannak régi gyerekeid is??
Azt kihámoztam hogy nem a tieid. A férjed első házasságóból valók???

Olaszföld: én is imádom, és én is mindig csokibarnán jövök haza.
Még be kell szereznem egy 60 faktoros Vichy-t is LénánakKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Amióta az újabb terhességről volt szó, egyfolytában émelygek és pisilnem kell. Én normális vagyok?!!! KépKépKép

Majola!
Igazad van, hohy kiviszed Julcsit. Múltkor láttunk egy filmet a Spektrumon Szibériáról, és azt mondta benne egy tanárnő, hogy ha jó idő van, azaz -40 fok felett, akkor kiviszik a gyerekeket játszani az udvarra...

Rokica!
Sok sikert a babaprojekthez!

Ayse

ayse

Dóri!

Boldog névnapot!

Ayse

ayse

Már megint üresek a Gyermekek/magzatok rublikái...

ayse

Szia Davallia.Milyen kicsi a világ.Tudsz nekem abban segiteni,hogy a profilba a képet,hogy tudom lekicsinyiteni?

Senki nem szenved fogzás miatt?

Akinek még szopizik a babája:adtok már nekik mást is?

ancsi26

Annamami!
Hát ezt tényleg nyugodtan letagadhatod! Olyan 55-56 kilónak saccoltalak.....Azért nem értettem, honnan akarsz fogyni!
Szóval nem látszik rajtad!
Persze te biztos látod és ez nem vígasztal, de akkor is leírom!

Jucc!
Ja én is elfelejtettem, utólag is BOLDOG NÉVNAP-ot Balázsnak!
Az én öcsém is Balázs......de látod, még így is milyen későn kapcsolok!

Ancsi!
Fogzás nálunk nincs egyenlőre. Leon már kap mást is, du. gyümit, meg este pótolni kell tápival is sajna. Volt egy vírusos hasmenésem és elapadt a tejem, annyira tudtam visszahozni, hogy csak este legyen tápi. De egyre kevesebb, ezért kezdtük el a hozzátáplálást is.
Hát nem mondom, hogy valami nagyon ügyin eszik.....mint a kismalacok

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bubus is kinyomja magát:
Kép

Szeret repülni:

Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ancsi!
Mi is ugyanúgy vagyunk, mint Barbiék, este már egy ideje tápival pótoljuk ki a szopit, és múlt héten kezdtem adni délután kis almát Bendegúznak, ma meg először délben szopi után megkóstoltattam vele a répát. (nem aratott osztatlan sikertKép)

Tünde!
Ma megint nem elérhetők a topicok, és balga módon a múltkor csak az őszit mentettem ki a kedvencekbe a gépre, feltennéd nekem ide a szept 22.-i topic közvetlen elérhetőségét. Köszi!

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ancsi!Kép

Üdv köztünk. Azt hiszem Bubusnak is jön már a foga. Õ még nem kap mást, de csak holnap lesz 4 hónapos.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf!
Bubus olyan nagy fiú már. Sokat változott nagyon a multkori tali óta!
Ezt a repülőzést Leon is szereti, csak utána Noel is követeli, hogy őt is......ami már nem annyira egyszerű

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép

ayse

Eszti most először maradt meg a kenguruban, és segített pakolniKép és ő hamarabb fáradt el, de a zacsitazért szorongatta tovább Kép
Kép

Annamami!
köszi a telefonszámot, sajnos nem tudtam most vele beszélni, mert valamelyik tenger közepén van éppen, de azért köszi!
and

KépKép
KépKép
and

Márti!

https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/336365.html?1137503422

And!
Mi van Eszti kezén? Az olyan tépőzáras játék?

Nyúlné!
Szerencsére csak most tudtam kipróbálni Após-doki orrszívó technikáját. Így, hogy a legkisebb fokozaton van, tényleg sokkal jobban tűri. Csak nézett bambán, amikor végeztem, mintha ezt mondaná: Jééé, csak ennyi volt, akkor minek is üvöltöttem közben?! És még a takony is kijött.
Vendég

Ayse!

Én is megnéztem a topicokat, feltűnően kevés volt a hozzászólás azokban a topicokban, amikbe írok.
És azt láttam, amit vártam. Kép
Vendég

And,

Ez a kép tündéri! Nagyon édes a nagy rendrakásban elfáradt Eszti baba.
Meg szabad kérdezni, hogy azt az aranyos méhecskés csuklós csörgőt hol szedtétek? Nagyon megtetszett.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Bocsi, akarom mondani, hol vettétek. Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?