Tegnap éjfélig tartott,míg múlt keddtől visszaolvastam!!!!...így hát írni már nem maradt energiám
Holnap mi is nyomulunk a Cora-ba!
Angelani
ERHARDOT MEG KELL ZABÁLNI!!!!
NAGYON ÉDES!!!!!

Mennyi is most pontosan,5 hós ?
Szuper a bébitornázótok is,hol vetted????
Én még mindig nem kaptam Marcinak normális játszószőnyeget,lehet,hogy inkább egy ilyen tornázót veszek akkor......bár eredetileg puhát/plüssöt szerettem volna,de ez legalább jó élénk színű és jól lekerekítettnek tűnik!
Szóval : hol? mennyiért?
Napsugar

Hatalmas Gratula!

Nem semmi feladat!
Lesz segítséged?
Spanci
Nekem sem jöt még meg,Marci is szopizik ezerrel!
Én nem bánom,bár a Cerazette itt figyel a fiókban kb.1 hónapja még nem mertem bevenni,mert nagyon félek,hogy lecsökkentené a tejcsit

és én minél tovább szoptatni szeretném Marcit,de min.6 hós koráig! Hiába tiszta paragép vagyok!

Van valakinek ilyen tapasztalata,aki szedi,hogy csökkent volna a tejcsi mennyisége???
Bodza

Mégegyszer nagyon köszönjük a CD-ket!
Marci imádja!
Én is!
Nagyon klasszak a fotók,amiket csináltál!!!
Kuha
Virágnak puszik átadva!
Gergő éééééééédi,ahogy elszunnyadt a hordozóban!
Marci is nagyon ügyeskedik már!
időnként sikerül vmelyik játékát megkaparintania és akkor azt gyömöszöli ezerrel a szájába.
A legújabb pedig,hogy a kezeivel is ezt teszi és ha betalál a hüvelykujjával a szájába,lelkesen szopizza 2-3 mp-ig!
Annyira cuki.
Hátról oldalra fordul és nagyon dolgozik rajta,hogy a hasára is tovább gördüljön,de még nem megy,mert "útban van" a keze.
Ja és tiszta kis dinnye,mikor a combomon fekszik,megpróbálja hasizomból felhúzni magát ülésbe!!!!

Na ilyenkor mondom neki,hogy kicsi még ő az ücsörgéshez!
De iszonyú erővel és kitartással próbálgatja!
Közben meg inog a kis feje,annyira édes,meg kell zabálni...
Na jó nem áradozok tovább,megyek reggelizni.
Pussz: annamami