Sziasztok!
Nagyon édes minden babuci!!!
Ancsi

örülök, hogy sikerült feltenni a képeidet, nagyon édes a picur
Benianyu

Nagyon örülök, hogy Dani ilyen szépen gyógyul

És tündériek a képek! Gergő is lesi már Balázs autóit

Tegnap úgy sikerült hasrafordulnia, hogy pont az orra előtt volt egy kisautó, és boldogan vetette rá magát. Gyorsan megkérdeztem Balázstól, hogy játszhat-e vele, nehogy gond legyen, és nem is volt
Ayse

isteniek a Lili-szájak
A tegnapi színház: nagyszerű volt, gyakorlatilag végig nevettük az egészet, nagyon ránkfért
Ayse

húgom vállalta a srácokat, mert panaszkodtam neki, hogy a bébiszitter fél a két gyerektől egyszerre, és őszintén szólva a kicsit én sem bíznám rá szívesen / tulajdonképpen akkor kerestem őt, amikor még csak Balázs volt, ő választotta magának, nagyon szeretik egymást. Ha nem így lenne, szívesen keresnék mást, aki többször ráér, és kicsikkel is van tapasztalata.../
Szóval, húgom sokkal egyszerűbbnek gondolta a dolgot, írtam neki egy hosszú "használati utasítást" a kölkökhöz, mondta, hogy menni fog. Bébiszitterkedett Németországban évekig, volt egy kisfiú, akire születésétől vigyázott, ezért is volt magabiztos. Balázs meg nagyon számított rá, hogy egy csomót játszanak. Na,mindkettőjük számításait áthúzta Gergő

Először nem volt hajlandó elfogadni a lefejt tejet / pedig már háromszor ivott üvegből gond nélkül/, csak köpködött, és üvöltött. Ha ringatta tesóm, akkor jó volt, de úgy nem tudott Balázzsal foglalkozni. Aztán nagy nehezen megitta a tej nagyrészét, de csak nem nyugodott meg, sírt, ha nem mászkált vele Márti. Egy idő után már Balázs is sírt / fáradt is volt, csalódott is, és sajnálta Gergőt. És nyilván érezte tesóm feszültségét/. Két perccel azelőtt, hogy megérkeztünk, elaludt a kicsi, és éjfélig föl se bírtam ébreszteni, pedig a cickóim feszültek már rendesen/. Fél tízkor értünk haza.
Mondtam tesómnak, hogy a hinta nekem eddig mindig bejött, fél perc alatt elalszik benne, ha máshogy nem megy. Ez a használati utasításban is benne volt, de a lüke nem merte beletenni...
Amikor hazafelé jöttünk, telefonáltam haza, majd beszámoltam páromnak, hogy nem mennek simán a dolgok. Erre mit mondott???: "Hát milyen gyerekek ezek, hogy csak az anyjuk jó nekik? Mit kell hisztizni állandóan? Már sehova sem mozdulhatunk ki?" Marhára fölhúztam magam, szerencséjére hamar rájött, hogy milyen hülye, és bocsánatot kért...
Szóval, Ancsi

, nemtom, mitől volt ez, én hiányoztam neki, vagy a telihold zavart be, de nem ismétlünk mostanában, inkább matinéelőadást keresünk,meg délutáni mozit

Ja, Gergő általában nem cicin alszik el, úgyhogy ez sem lehetett olyan nagy baj. De biztos minden gyerek más, és nem élhetünk mostantól bezárva, valahogy szoktatni kell őket.
Egyébként a Páratlan páros 2-t néztük meg, ha két órán keresztül akartok RÖHÖGNI megállás nélkül, akkor érdemes erre menni

/ és hozzá nagyon jó színészi alakítás, szóval nem egy Sas-kabaré.../ Az tetszett a legjobban, amikor maguk a színészek sem tudtak megszólalni a röhögéstől

Csak vörösödött a fejük, pukkadoztak, és próbáltak továbblépni. Ebből látszik, mennyire élvezik, és hogy mennyi rögtönzés van benne, szabályosan látszott, hogy egy-egy alkalommal a színésztársak is meglepődtek a másikon
Cinka

Szerintem mindenkinek szüksége van ilyen estékre, nevetésre. Tényleg nagyon ránkfért! Egyébként nem is lakunk messze egymástól, mi a 20. kerületben lakunk, pár percre Csepeltől
Megann

Nagyon ügyes vagy, jól megmondtad nekik!!! Akartam már kérdezni: Norbi pudingot hol veszed? Gondolom, ez a tejtermékeknél található, dobozos, nem zacsis, amit meg kell főzni? Mert én eddig sehol nem találtam, csak a Norbi rudit. Hogy néz ki?
A mackósajt nem hármas?
Egyébként Norbi-ügyben tényleg hős vagy, én képtelen vagyok kihagyni legalább egy-két falat csokit, vagy kekszet. Pont ezért választottam ezt a módszert, mert így nem kell áhítoznom állandóan, reggel be-be kaphatok valami nasit. Tudom, hogy eredményesebb lenne, ha nem tenném, de egyelőre nem megy...
Délután utazunk családhoz vidékre, még van egy csomó dolgom addig.
Már megint vagy egy órája írok...
Judit