A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Annamami!Ancsi!

Igen etetőszékben ül Léna!
32 e be került(35 ről volt akciós).
Igen drágának találtam, de mivel Léna még pici volt(4 hós) ezért neki fontos volt hogy ledönthetős legyen a támlája, meg hát 2 gyerkőcre számolva(talán 3????) már nem is olyan horror...

Duda!
Kilókkal kapcsolatban mostmár nagyon optimista vagyok, ha így haladok akkor a tavaszi ruháimat már a versenysúlyomra választhatom.KépKépKépKép
Mondjuk azt azért hozzá kell tennem, hogy én nagyon szigorú Norbit tartok...se kis falatka, se kis kóstolgatás, sőt gyakran ki is marad egy-egy étkezés(pl reggeli csak egy tejeskávé)
Tegnapi vacsora, 15 dkg párizsi, 2 mackósajt...
Szóval így nem csoda hogy mennek a kilók szépen lefeléKépKépKépKépKép

Amúgy FELHÁBORÍTÓ EZ A BESZÓLÁS, HA ILYET MONDANA NEKEM VALAKI, AKKOR LEHET HOGY.....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHH HAGYJUKKépKép

Ancsi!
Olyan szuper hogy már van egy ilyen(képen látható), szép nagylányod isKép

Manka!

Megnéztem: PollyKépKépKépKép

Cleo!
Még idejében észbekaptál...
Hogy nekem sok energiám???hihi, olyan vagyok mint a mosottka.i..KépKépKépKép
Lehet hogy nektek így tűnik, de azért nem vagyok ám én akkora hős...
Gyakorlatilag nem vezetek háztartást, nem főzök, alig takarítok, gyakorlatilag a mosás meg a vasalás a reszortom...Kép
Az meg sokszor elég 1,5-2 hetente, mert mindenkinek rengeteg ruhája van(férj, gyerek), én meg hát eljárok(ha egyáltalán eljutok bárhová), abban a pár db-ban ami jó rám.
Megjegyzem most nagy ka.iban vagyok, mert a bálnaruhák már nem leesnek, az én régieim meg még kicsik....

Dudukly, Cleo!

Minden nap ezerszer gondolom át, hogy fog e menni a tanulás Léna mellett még évekig, de minig arra jutok hogy muszáj, és hogy könnyebb már sose lesz, úgyhogy HAJRÁKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Duda,
Köszi aranyos vagy.
Az ubit kikapta az apukája kezéből és próbálta rágni.Mióta szenvedünk a fogakkal mindent rögtön visz a szájába.
Nem nagyon lehet már előtte enni,mert kinézi a kaját a szánkból,én meg sajnálom,hogy nem adhatok neki.Pedig ahogy tud nézni azokkal a nagy kék szemeivel....rögtön elolvadok.

ancsi26

Annamami!

Már le se mertem írni, hogy tök nyűgi lett Léna és ez nem jellemző rá.

Múlt éjjel 4 szer kelt föl(nem enni), csak úgy.

A férjem azt mondja telihold voltKép

M.

Kép

Kép
megann

Eláruljátok nekem,hogy smiley-okat hogy tudok beilleszteni?

Prüntyi.
Este mi is ezzel szenvedünk.Alig eszik és már alszik is.Te is még csak tejet adsz neki?
Lányok.
Szerintetek lehetne valamit este neki adni,hogy jól lakjon?

ancsi26

Jó reggelt!

Duda!
Az ikeában vettük és tényleg nagyon klassz, puha és nagy. Asszem (kivágtam a cetlit) 60x120-as, a hosszú rész tetején van még plusz a kapucni, igy nagyon jól körbe lehet tekerni a gyereket, akár később is amikor már áll.Kép És egy másik nagyon lényeges tulajdonsága (számomra), hogy báránykák vannak a kapucnián. A méhecskén kivül a bárányka a kedvenc állatunk.Kép

And!
Túúúdtaaam, hogy elcs....rintettem. Még ma küldöm az arcot és a kezet.Kép Bocs.

Dudukly!
Igen Maja "mindenevő" lett, már nem is tudok róla olyan képet késziteni ahol nincs valami (leginkább a keze)a szájában. Valszeg nemsokára fogacskánk fog születni.Kép A lakásmizéria teljesen kikészit, ha ezt sikerülne eladni, akkor be tudnánk fejezni
a félkész házunkat Biatorbágyon és végre lenne kertünk.Kép Na de hogy addig hol laknánk az egy jó kérdés?! Ha adsz faxszámot neked is elküldöm a masszirkát.

Annamami!
Olyan aranyos vagy, köszönöm. Válasz a kérdésedre egy üzivel feljebb.Kép

Ancsi!
Melike tündéri kis hurka-murkás csajszi.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Na,kitettem Mazsit a teraszra,jól becsomagolva,a babakocsiba,most ott szunyál.Kép
Mire felhúztam a zippzárat az overallon már aludt.Kép
Szegénykém,biztos pótolja a tegnapot!Kép
Én meg legalább szusszanok egyet.

Megann Kép
Akkor tehát chicco polly és 35 ezer.
Az tényleg rohadt drága.
De biztos nagyon kényelmes.Kép
Szerintem körülnézek vmi kevésbé drága után,mert valószínűleg nekünk már nem lesz több kisbabánk és az ára így egy kicsit húzós,2-3 gyerkőcre elosztva tényleg nem az.Kép

Na,megyek ...házimunka....azt sem tudom hol kezdjem összepakolni a disznóólat,tegnap semmit sem tudtam csinálni.....
annamami

Benianyu!
Nagyon aranyosak a Srácaid!! KépKépKép
Daninak klassz lehet, hogy van egy Bátyuskája!

Jucc!
Milyen volt a színház, mit láttatok???

Megann!
Hát TE nem vagy semmi ezzel a Norbi-projecttel!!!

Cleo!
Annyira édes a Te kis Õszibarackod is!!! KépKép
Ti is jártok babamasszázsra, vagy pont Te csinálod?? Bocsi, de még nem vagyok képben.

Ayse!
Tegyél fel képet Andrisról, ha Õ is ilyen "barackosfejű" Kép, meg persze Liliről is!!!

Tünde, Zsuzsa!
Az üléssel, állással kapcsolatban a babatornatanárnéni pont azt mondta, amit Dudukly már leírt. S ha jól emlékszem Andi írta, hogy ez még nem természetes Nekik, csak teljesen más szögből szemlélhetik a világot a kis "kíváncsifáncsik"!!!
Réka is csinálja, s olyan hasizma van, hogy sokan megirigyelhetnék!

Na megyek, majd estefelé még benézek!
Szép napot Mindenkinek!!!

C.+Réka 21+1

KépKép
cinka

Ancsi, Igen, zömmel csak anyatejet kap, almát és krumplit kap, pár kanállal csak, és nappal, de nem rajong érte! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi!
A szájból kinézés az nálunk is bejátszik!!!
Kép

C.+ Réka 21+1

KépKép
cinka

Cinka!

Haláli a kis almazabálóKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Annamami! Kép

De de. Tényleg nyűgösebb, máskor nem szokott ilyen lenni. (Lehet, hogy a hó+fog?) Sajnos angyalka átváltozott nyűgikévé. Kép Kép De kizárólag nappal, éjszaka alszik ugyanúgy. Tegnap kicsit nyünyögött, most meg reggel óta "erősködik" (lehet, hogy kaksi is lesz belőle), és sehogy sem jó neki igazán. Mindjárt összepakolom és babakocsizunk egyet, hátha az segít.

Dóri&Viki ma 17
Vendég

Jók a képek nagyon! KépKép
Vendég

SziasztokKép!

MegannKép,
szépen kiosztottad őket! Bárcsak én is ilyen karakán tudnék lenni...

BenianyuKép,
arik a fiúk! Látom, már nálatok is megy a közös játék ezerrelKépKépKép!

AncsiKép,
Meli kis hurka-babaKépKépKép! Nem is írtad, hogy ilyen nagy tesója van (vagy csak én vagyok vakKép)
Kati
Vendég

Dori!

Olvass vissza lécci tegnap estére, a norbi levelezés talán téged is kárpótol egy kicsit...

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi!Kép
Nati egymás után kapja a két cicit, mostanság a második végére már elszenderedik.
A tejpépet előtte kapja, mert a tejem sajnos két ciciből sem elég már estére.
Viszont, cici után félnék adni a tejpépet, mert addigra lehet, hogy beszunnyad.
A tejpép tuti eltömi a bendőjét! Mi olyan 100ml körül szoktunk neki adni belőle.
Nekünk ez segített illetve, hogy későbbre tettük a fürdetési időt. Most 9-kor fürdünk és utána kajál. 10 körül már alszik. Ma éjjel felébredt 3-kor, de akkor elég volt a cumi és így kihúztuk reggel 5.30-ig. Megetettem és aludt tovább 7.30-ig.
Nem tudod kicsit átütemezni az estéit?
Próbáltad a kúpot?

Megann!Kép
A módszer szerintem is hatásos! Bár én délelőtt mindenfélét eszem, így is fogytam már 3kg január eleje óta. Nekem a vacsi szokott elfelejtődni.

Ancsi!KépKép

Cleo!Kép
Köszi! Megnézem az ikea honlapján! (vidéki ism. fogalmam sincs, akkor hol vette)
Bárányka!KépKép

Megyek takarítani!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Dori Kép
nyünyögés KépKépKép
nálunk is ez megy,3/4 órát aludt,most bezabált és nyünyög.....Kép....riszálgathatom a kis popóját!Kép

am.
annamami

VikiKép,
már régebben is akartam írni, hogy Peti már most annyira nagyfiúsKép. Tökre lehet rajta látni, hogy milyen lesz 3,4,5 évesen... ugyanilyen helyesKép!!!
Vendég

Sziasztok!

Ülés: Zita egyenes háttal ül. Úgy tudom, addig nem szabad hagyni, amíg összegörnyed a hátuk. Egyébként nincs sokat kézben, és sokan használtok kengurut, abban is ül a baba. Kép

Beszólások: anyósomnak ez a kedvenc mondata Zitához: Panaszkodjál, mondd el, ha a szüleid rosszak voltak! Elhatároztam, hogy legközelebb, ha jön, és vigyáz Zitára, ezt fogom neki mondani (Zitának): Panaszkodjál, mondd el, ha a mama rossz volt... Kép Kép Kép És persze ő ezen fel fogja húzni az orrát. Kép Kép Kép

Majola Kép
Nekem sincs segítségem, ha Apa elmegy, Anyukám 120km-re lakik. Kép Viszont nekem is sok barátom van, és Zita barátnője itt lakik a melletünk lévő házban, velük majd' minden nap találkozunk, együtt szoktunk babakocsit tologatni. Kép
Képzeld, a fél rokonságom Móváron lakik. Kép
Apa szerencsére 4 napnál hosszabb időre még nem ment el. Spanyolo. 3 napos munka lesz, utazással együtt, de utána héten is megy vhova. Kép Kép Kép

Benianyu Kép !
Nagyon szépek a srácok! Látom, Beni jószívű, még az autóját is odaadja Daninak!

Cinka, Ancsi, Cleo Kép Kép Kép!
Nagyon szépek a kiscsajok!

Remélem, nem hagytam ki senkit! Kép

DÓRI!!!! Kép Kép
Hová tűntél?

Szeretnénk mi is csatlakozni az Õszibarackos klubba! Kép Kép Kép

KépKép

Zita így altatja magát:
KépKép

Tünde&Zita, aki ma 20 hónapos
Vendég

Dóri! Kép
Látom, közben megjöttél! Kép

Megann! Kép
Norbi Kép Kép Kép
Vendég

Zita 20 hetes, nem? Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Duda, köszi az infót! Mi kb 8-1/2 9 kor fürdünk, és utána akartam adni neki, jól felhigított (anyatejjel) krumpli pürét, de már nagyon hisztizett a székében és dörzsölte a szemét...majd cici, és kb 3 korty után aludt! 9 körül, aztán 10 kor felébredt, hogy éhes...Kép ennél későbbre már nem akarom tenni, mert már ilyenkor is hulla néha. Kúpot 3 napja kap...ma kapja a 4 hós szuriját végre...talán a germicid kúp ma használ. Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu Kép
hihihihhihihihihihihihihi
Hát persze! Úristen, tök hülye vagyok, nekem fel se tűnt! Kép Kép Kép
Szegény lányom, hogy öregítem! Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édes minden babuci!!!
Ancsi Kép örülök, hogy sikerült feltenni a képeidet, nagyon édes a picur Kép

Benianyu Kép Nagyon örülök, hogy Dani ilyen szépen gyógyul Kép És tündériek a képek! Gergő is lesi már Balázs autóit Kép Tegnap úgy sikerült hasrafordulnia, hogy pont az orra előtt volt egy kisautó, és boldogan vetette rá magát. Gyorsan megkérdeztem Balázstól, hogy játszhat-e vele, nehogy gond legyen, és nem is volt Kép

Ayse Kép isteniek a Lili-szájak Kép Kép Kép

A tegnapi színház: nagyszerű volt, gyakorlatilag végig nevettük az egészet, nagyon ránkfért Kép
Ayse Kép húgom vállalta a srácokat, mert panaszkodtam neki, hogy a bébiszitter fél a két gyerektől egyszerre, és őszintén szólva a kicsit én sem bíznám rá szívesen / tulajdonképpen akkor kerestem őt, amikor még csak Balázs volt, ő választotta magának, nagyon szeretik egymást. Ha nem így lenne, szívesen keresnék mást, aki többször ráér, és kicsikkel is van tapasztalata.../
Szóval, húgom sokkal egyszerűbbnek gondolta a dolgot, írtam neki egy hosszú "használati utasítást" a kölkökhöz, mondta, hogy menni fog. Bébiszitterkedett Németországban évekig, volt egy kisfiú, akire születésétől vigyázott, ezért is volt magabiztos. Balázs meg nagyon számított rá, hogy egy csomót játszanak. Na,mindkettőjük számításait áthúzta Gergő Kép Először nem volt hajlandó elfogadni a lefejt tejet / pedig már háromszor ivott üvegből gond nélkül/, csak köpködött, és üvöltött. Ha ringatta tesóm, akkor jó volt, de úgy nem tudott Balázzsal foglalkozni. Aztán nagy nehezen megitta a tej nagyrészét, de csak nem nyugodott meg, sírt, ha nem mászkált vele Márti. Egy idő után már Balázs is sírt / fáradt is volt, csalódott is, és sajnálta Gergőt. És nyilván érezte tesóm feszültségét/. Két perccel azelőtt, hogy megérkeztünk, elaludt a kicsi, és éjfélig föl se bírtam ébreszteni, pedig a cickóim feszültek már rendesen/. Fél tízkor értünk haza.
Mondtam tesómnak, hogy a hinta nekem eddig mindig bejött, fél perc alatt elalszik benne, ha máshogy nem megy. Ez a használati utasításban is benne volt, de a lüke nem merte beletenni...
Amikor hazafelé jöttünk, telefonáltam haza, majd beszámoltam páromnak, hogy nem mennek simán a dolgok. Erre mit mondott???: "Hát milyen gyerekek ezek, hogy csak az anyjuk jó nekik? Mit kell hisztizni állandóan? Már sehova sem mozdulhatunk ki?" Marhára fölhúztam magam, szerencséjére hamar rájött, hogy milyen hülye, és bocsánatot kért...
Szóval, Ancsi Kép , nemtom, mitől volt ez, én hiányoztam neki, vagy a telihold zavart be, de nem ismétlünk mostanában, inkább matinéelőadást keresünk,meg délutáni mozit Kép Ja, Gergő általában nem cicin alszik el, úgyhogy ez sem lehetett olyan nagy baj. De biztos minden gyerek más, és nem élhetünk mostantól bezárva, valahogy szoktatni kell őket.
Egyébként a Páratlan páros 2-t néztük meg, ha két órán keresztül akartok RÖHÖGNI megállás nélkül, akkor érdemes erre menni Kép / és hozzá nagyon jó színészi alakítás, szóval nem egy Sas-kabaré.../ Az tetszett a legjobban, amikor maguk a színészek sem tudtak megszólalni a röhögéstől Kép Csak vörösödött a fejük, pukkadoztak, és próbáltak továbblépni. Ebből látszik, mennyire élvezik, és hogy mennyi rögtönzés van benne, szabályosan látszott, hogy egy-egy alkalommal a színésztársak is meglepődtek a másikon Kép
Cinka Kép Szerintem mindenkinek szüksége van ilyen estékre, nevetésre. Tényleg nagyon ránkfért! Egyébként nem is lakunk messze egymástól, mi a 20. kerületben lakunk, pár percre Csepeltől Kép

Megann Kép Nagyon ügyes vagy, jól megmondtad nekik!!! Akartam már kérdezni: Norbi pudingot hol veszed? Gondolom, ez a tejtermékeknél található, dobozos, nem zacsis, amit meg kell főzni? Mert én eddig sehol nem találtam, csak a Norbi rudit. Hogy néz ki?
A mackósajt nem hármas?

Egyébként Norbi-ügyben tényleg hős vagy, én képtelen vagyok kihagyni legalább egy-két falat csokit, vagy kekszet. Pont ezért választottam ezt a módszert, mert így nem kell áhítoznom állandóan, reggel be-be kaphatok valami nasit. Tudom, hogy eredményesebb lenne, ha nem tenném, de egyelőre nem megy...

Délután utazunk családhoz vidékre, még van egy csomó dolgom addig.
Már megint vagy egy órája írok...

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Cleo.
Köszi.

DavalliaKép
Van itthon milupa tejpép,banános.Azt kipróbáljam?

Nemesek.
Jól laknánk ezekből a hurkákból.Kép
A nagylány párom előző házasságából van.7éves és Zoénak hivják.

Havtunde.
Köszi.Te lányod is nagyon édi.

ancsi26

Jucc.
Örülök,hogy örülsz.Kép
Hú,nagyon félek hogy fog elaludni cici nélkül,de egyszer ki kell próbálni.

ancsi26

Prüntyi!Kép
Az még eszembe jutott, hogy mi azért adunk csak 100ml a tejpépből, hogy aztán szopizzon is. Nem szeretném, ha még jobban megcsappanna a tejem.
Nálunk egyidőre esett nagyjából az éjszaka átalvása és a hozzátápi megkezdése. Ezért napközben gyakrabban szoptatok és bármit adok neki, azt csak szopi után! Ez alól csak a tejpép kivétel.
A.

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Tündériek a babák, egytől-egyig.

Tünde!
Látom, nálatok is ott figyel a rongy elalváskor... !

Épp Meának írtam , hogy Gergő csak úgy tud elaludni, ha a takarót, vagy a rongyot a szeme elé húzza. De legfőképp az egész fejére rá szokta húzni.
Az nem számít, hogy az egész teste nincs betakarva, a lényeg, hogy a feje be legyen... Kép

Megann!
Jól megmondtad Norbiéknak, valszeg én is felhúztam volna magam. Addig Norbiztatok itt nekem, míg megkértem a páromat, hogy szerváljon valahonnan egy menüsort nekem.
Hát, nem vagyok elájulva az áraitól. Illetve mégis, dobtam egy hátast, mikor megláttam az Update árát.
Nekem ez egy kicsit sok lenne, pláne úgy, hogy amúgy is főznöm kell szinte mindennap a párom meg legfőképp az apósom miatt.
Úgyhogy egyenlőre kihagyom Norbit.

De azért tényleg jól megmondtad. De ha jól emléxem, nem említettek igazi kínai zöldséget, ugye? Kép Kép Kép

kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Meg volt a mai nagy kaland: ma voltunk a megyei kórházban az ortopédián kontrollon. Marci születése óta terpeszpelust hord, mivel nekem csecsemőkoromban elég durva csípőficamom volt. Hála az égnek neki csak enyhe diszpláziája van/ volt.
Jól felcsesztek már megint az ortopédián(bár amikor először voltunk akkor sem lopták be magukat a szívembe..). Röntgen után arra sem méltattak, hogy behívjanak a rendelőbe, egy asszisztens kihozta a papírokat, és közölte , hogy még öt hét terpeszpelus, de már utána nem kell visszajönni kontrollra. Semmi, kommentár, pontosan mi van a gyerekkel, a dokktornőt már nem is láttuk. Hát, mindenesetre érdekes...
Azzal nyugtatom magam, hogy semmi komoly nem lehet már, ha vissza sem kell menni. Úgy útálom már a terpeszpelust, bár Marcit nem zavarja , ő annyira megszokta már, ügyesen mozog benne.

Idegenek/ismerősök beszólásai közül a kedvencem: 70 éves szomszédnéni: "na, eszik már valamit az a gyerek?" lefordítva: még mindíg csak anyatejet kap? Nem bírja megemészteni, hogy egy közel négy hónapos kiskrapek még csak cicit látott.

Ancsi!
Megérte küzdeni a képekkel, a kiscsaj gyönyörű!Délután megmutatom a fiatalúrnak is.

Katka és Marci (17+2)
katka12

Andi,Dudukly, Cinka, Tünde, köszönöm a tanácsokat! Megmondtam apának, hogy vigyázzon ő is.
Nagyon helyesak a manók. Az almát nyalogató Réka különösen tetszettKép
Apa teljesen hülyének nézett tegnap. Megállapitottam, hogy Julcsinak nagyon rövid kis combija van (na meg a hurkáktól még rövidebbnek látszik) és elkedtem keresgélni az Interneten a törpenövés jellemzőitKép Na persze hogy nem ilyen azKép Minden héten találok valami súlyos gyanút, aminek utána kell nézni, borzasztóKép Olvasgathatám inkább a hipochondria tüneteit.

Most épp bujkálok a lánykám elől, mert olyan szépen játszadozik fél órája a textikönyvecskéjével. ha meglát, biztos abbahagyná, ezért inkább a kisszobán át közlekedem, átmászva az kinyitott ágyon, hogy ne vegyen észre.

Csak irigykedve olvasom a fogyókúrás lépéseiteket. Én nem birok ellenállni semminek. tegnap Wass Albert ihletésére túrós puliszkát csináltam, isteni lettKép Azt inkább nem is emlitem, mennyi csoki fogy nálunkKép

Andi, én Mária bababoltjában vettem fürdőlepedőt, 2-3 ft. körül volt, nagyon szépek vannak. 85x85-ös, többféle mintás kapucnival. Ami furcsa benne, hogy a kapucni mintájánál kemény a betét miatt. vajon mindegyik ilyen?

Tünde, én óvári vagyok (akkoriban Győr volt nekünk a világvárosKép), csak az egyetemre jöttem fel Pestre és itt ragadtamKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Katka.
Köszi,aranyos vagy.

Képzeljétek,megkóstoltattam Melivel a tejpépet.
Először vigyorgott,aztán úgy gondolta,hogy ő már egyedül is tud enni.Állandóan kivette a kanalat a kezemből.Adtam a kezébe egy másikat,de persze az nem volt olyan érdekes.Majd pár kanál után elkezdte kifújni úgyhogy befejeztük a kajcsit.

Davallia.
Úristen,neked hogy birt 220ml-t megenni?Én kb.70ml-t csináltam,de csak egy pici hiányzik belőle.

ancsi26

Katka!

Hát hallod, én is jól felhúztam volna magam ezen, de én asszem be is mentem volna.

Jókat röhögök ezeken a beszólásos dolgokon, bár amikor konkrétan minket érint, akkor rögtön legalább 600 lesz a vérnyomásom.

Engem pont az ellenkezőjével találnak meg mindig, főleg a nagymamám, hogy ugye szopik még a Gergő? Mert az nagyon fontos.
Persze magamtól is tudom, hogy nagyon fontos, de ha nincs mit szopnia, akkor hiába is erőltetném. Úgyhogy nem is állok le a 78 éves nagymamámmal ezen vitakozni.

Meg amikor megszületett Gergő, és hazajöttünk a kórházból, meg még jó pár hétig, rögtön mindenkinek az volt az első kérdése, hogy ugye van elég tejed?
Hát gondolhatjátok, milyen kurva szar volt, legszívesebben pofánnyomtam volna azt, aki egyfolytába ilyenekkel b@szogat. Pont engem, aki 2 hetes kora óta tápszeres pótlást ad Gergőnek, mert alig volt tejem.
Na mindegy, ezek az idők szerencsére elmúltak már.

"Anya, mire készülsz már megint... ?"
Kép

"Apa meg már megint kreatív volt!"
Kép

Kép
kuha

Katka!

Felháborító az tutifix!
Mi is terpipelusosok voltunk, úgyhogy tök mégértelek, és 3 helyen is voltam Lénával, és nem hagytam hogy csak úgy lerázzanak, 2szer is rákérdeztem dolgokra, ha nem értettem valamit...
De azért reméljük tényleg minden ok már nálatok isKép

Kuha!
Valóban nem olcsó norbi, de én nem főzök, mert a párom mindig ott eszik ahol éppen van!
A gyerkőcnek meg úgy látom hogy az üveges jobban bejön mint amit én kotyvasztokKép
Most dobtam ki egy jó adag fagyasztott céklát...Kép
Nem volt hajlandó megenni, pedig tök fini voltKép

Viszont találtam egy nagyon finit: Nestlé kerti zöldség...
Fincsi kukoricaízű, Lénának nagyon ízlettKépKépKép

Jucc!
Mizo pudig egyébként a Norbipudig és én egyenlőre csak az Intersparban láttam...
A pudingoknál van, rendes poharas mint a többi, a tetején NorbivalKépKépKép
Várj, így néz ki:

Kép

Mackósajt??? Nemtom hányas, csak azért ettem tegnap ilyet mert nem jött norbi a hóakadály miatt...
Ma kaptam meg a tegnapit is, úgyhogy holnap is lesz mit enniKépKép

LÁNYOK!!!!

HALLELUJA, A RÉGI GÉPEN MEGTALÁLTAM SZÉPIÁTKépKépKépKépKépKépKép
ÍME:

Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Remélem így már Danika visszapártol hozzánkKép

M.

Kép

Kép
megann

Csak nem bírtam ki, hogy masszázs előtt be ne kukkantsak!Kép

Tünde!
Zita nagyon aranyosan altatja magát. KépKép
Néha átküldhetnéd Rékához!!! Kép

Jucc! Kép
Örülök, hogy közel lakunk egymáshoz, habár én még nem hogy Csepelen, de még
Sz.miklóson sem vagyok ismerős, mert szinte csak Réka születésére tudtunk kiköltözni.
Azért remélem, egyszer majd személyesen is találkozunk!!! KépKép

Andi!
3 kg január óta?? Ez nagyon szép eredmény!!

Kuha!
A Te Gergőd fotója hol marad???
Az apósodra is Te főzöl, együtt laktok??

Zsuzsa!
Én meg Julcsi múltkori fürcsis képét akartam megdicsérni, csak mindig elfelejtettem. Kép
Szóval tüneményi Kiscsajod van Neked is!!! Kép
" A biztosan van v.mi baja" effektus nálam is megvolt, csak akkor Réka még a pocakomban volt, s én a Kismama-ban olvasott rémtörténetek hatására beszéltem ezt be magamnak. Na de meg is kaptam érte a "jutalmamat".
Apa hozta az újságot, s mielőtt odaadta volna, cenzúrázta a történeteket. Ami "horrorosnak" bizonyult, az mehetett a kukába!!! S így utólag már nem is bánom, hogy így történt, elvégre amiről nem tud az ember, azon nem is agyal!

Na, most már tényleg lépek!
Sziasztok!

C. +Réka 21+1

KépKép
cinka

SziasztokKép
Még nem tudtam visszaolvasni, de mindjárt megpróbálok, ha hagy a lányom. Csak jelentkezem, hogy kezdünk rendbe jönni.
Szerdán volt kint a dokinéni, Lilinek torokgyulladása van, elég csúnyán köhög is néha. A doki szerint krupp-gyanúsKép Kaptunk kúpot, meg inhalálót, ha esetleg fulladna, és persze rögtön hívni kell az ügyeletet is akkor. Úgyhogy nekem emiatt vannak rémálmaim. Persze lehet,hogy nem fordul elő ilyen eset, de én azért rendesen megijedtem, hogy esély van rá. Nővéremnek mind a két gyerkőce kruppos voltKép
Most még aluszkál szegény, naponta 2x kell egy halom gyógyszart bevennie, ami persze elég nehezen megy. Én már egész jól vagyok, a párom még mindig elég beteg, szóval "jó" napok vannak a hátunk mögött. Remélem itt mindenkivel minden rendben, most megpróbálok visszaolvasni, aztán még jövök ha tudok.

Hari

Kép
Kép
hari

Kuha!
Azt hiszem fotókérésseL 1 kis fáziskésésben voltamKép
Nagyon HELYES Kiskrapek! KépKépKépAz Apja kreativitását meg majd szerintem csak Õ fogja felülmúlni!!!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Megann!

Elnézést kérek, totál elbambultam afelett, hogy te is vizsgáztál,csak a saját mizériámmal voltam elfoglalva! Szóval gratulálok! Akármit mondtok, nekem nem lenne lelkierőm leülni ilyen tárgyak mellé mint makroökonómai meg adó meg ilyesmi. Meg ahhoz se, hogy ezekből félévente többet is megtanuljak.

A Norbikonyhás leveleden én is jót mosolyogtam. Kép Viszont ha egy diéta mellett még van energiád hóembereket építeni, és még fogysz is, az nem semmi. Nálam a diétázás általában letargiával és fáradtsággal párosul. Nem is szeretek diétázni. Kép

Ezzel együtt én is beneveztem egyszer egy ilyen fogyasztóprogramra, hasonló elveken alapult mint a Norbi, korlátozta az egyszerű szénhidrátokat, nyomatta a zöldséget meg a sovány húst. Naplót kellett vezetni, hogy miből mennyit ettem egy nap, és hetente háromszor bejárkálni hozzájuk, hogy lemázsáljanak és a fejüket ingassák ha valami oda nem illő becsúszott a naplóba. Ez rendkívül hatásos volt, gondolom az ellenőrzés miatt leginkább, meg az ember úgy volt vele, ha már egyszer kifizette azt a sok pénzt rá, akkor igenis végigcsinálja.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tünde! Kép

Zita ilyen hirtelenül öregedő típus? Kép
Nagyon cuki ebben a szerkóban, lehet én is elkezdek rugi helyett gatyó-póló kombinációra váltani Bendegúznál. Olyan jól áll nekik.

Mennyi új név, győztem visszaolvasgatni, nem is sikerült teljesen, csak kutyafuttában.
Minden baba gyönyörű! Kép

A levizsgázottaknak gratula!Kép

Benianyu! Kép
Nagyon helyesek a kisfiaid! A kedvencem az együttjátszós kép!Kép

Majola! Kép
Én is szeretnék 2-3 ftért fürdőlepedőőőőt Kép

Hát Bendegúzra nagyon jó hatással van ez a havazás utáni idő. Ma délelőtt két órát aludt a kiságyában, amire talán még soha nem volt példa napközben. Csak a babakocsiban a levegőn.
Hagyott engem szépen kialmolni a lakást! Most csillog villog minden Kép. Már csak a mosás-casalás maradt.

Most meg olyan szépen játszik, várja az ebédjét türelmesen Kép.

Ide is felrakom a két legújabb kedvenc képemet róla. A másodikon olyan mint egy jazzénekes, pedig csak a zsiráf lábát próbálja lenyelni. Kép

KépKép

Na, megyek etetniKép
Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Megann, ekkora pudingot iderakni a szemem elé! ejjjejjejjj... itt kuksol mellettem apa islere, lehet, hogy nem várja meg, míg hazaérKép
Léna barnában is gyönyörű!Kép
most már én is megnézem ezt a szépiabigyusztKép

Kuha! Gergőről a sztárfotó egyszerűen fantasztikus! én is úgy szertnék már Esztiről ilyen jó képet. már mondogatom apának, hogy kellene egy normális fotó apparát...

képzeljétek rendeltem egy autós matricát! úgyhogy köszi Davallia, asszem te tetted fel múltkor a linket! hamarosan meg kell, hogy érkezzen, már nagyon várom.

Katka! én is sajnálom, hogy ilyen bunkók voltak, mert sztem ez bunkóság. annyit nem képesek mondani, hogy anyuka nyugodjon meg, minden rendben, viszon'látásra. egy perc sem. a tájékoztatás nem a nővér dolga. jó, h azt nem mondják "neszeb...meg, húzzálmá'ap...ba", mert nekem kb ez jött leKépKép

a beszólásokra meg no comment. Kuha igazad van, én is egy kicsit mosolygok, amikor írjátok, de rögtön az jut eszembe, amikor anyós előadta, hogy szte mennyivel jobb, hogy császár volt, milyen szerencsés vagyok, stb...

na most úgy látszik negatív vagyok, inkább befogom és megyek

KépKép
KépKép
and

Megann!Kép

Gratulálok a vizsgádhoz, meg ahhoz is, hogy így megmondtad Norbiéknak. Vagány csaj vagy!KépKépKépKép

Benianyu!Kép

Jó, hogy Danika gyógyul, olyan kis vidám. Nem semmi kis gombóc ő is, főleg, hogy ő sokkal kevesebbel született, mint Bubus. Nagyon aranyosak Benivel.

Duda!Kép

Durva a beszólás, nekem néha anyósom vagy apósom beszél hülyeségeket, pl. állandóan azt akarják bebeszélni Gergőnek, hogy féltékeny. Pedig nem. Inkább örülnének neki. Ilyeneket mondanak, hogy lesz itt még veszekedés, verekedés. A múltkor a férjem rá is szólt, hogy ne mondjon már ilyeneket.

Jucc!Kép

Mi van Balázzsal?

Holnap végre megtartjuk Gergő szülinapi buliját, meggyógyultunk.Kép
Mikor és hol lesz a következő tali? KépKépKépKép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Cinka!

Semmi gond, én is szoktam így járni, mire bepötyögöm, addigra már feljebb olvashatom / láthatom is Kép

Igen, én főzök apósra is. Velünk lakik Kép , vagy inkább mi lakunk vele Kép tök mindegy, a lényegen nem változtat.
Nem lenne gond a főzés, mert alapjában véve szeretek főzőcskézni , csak sajnos drága após elég válogatós. Semmilyen nemű tejterméket nem eszik meg (nem azért mert mondjuk allergiás rá, hanem mert utálja), azonkívül pl. a pulykahúst sem eszi meg.

Úgyhogy választhatok, vagy főzök nagyjából mostmár 28 felé, vagy mi is a férjemmel azt a nagyjából most már csak 8-10 kaját esszük, amit hajlandó megenni az apósom.
Gondolhatod, hogy nincs nekem ehhez energiám, pláne nem mindennap.
Csak az a baj, hogy időnként már én is ennék valami épkézláb kaját, mondjuk sajtosat, tejfölöset, tejszíneset stb. Na, ilyenkor, ha netán erre vetemedek, akkor főzhetek apósomnak külön.

Tényleg jót tenne bálna testemnek egy ilyen Norbi-féle Update fogyókúra, pláne, hogy látom MEgann sikereit, de a terhet nem venné le a vállamról, azonkívül alapban is elég drága, és mellette nem tudom a napi főzést sem megspórolni... Kép

Kép
kuha

Cinka.
A babádat szoktad masszázsolni?Milyen módszerrel?Vagy csak úgy magadtól?
Leirod hogy zajlik ez nálatok?
Mivel mikor mennyi ideig stb.

ancsi26

And!

Van ám vanééééliás is ha érdekelKépKépKépKép

Tegnap vettem pont egy tucat csokisat, kérsz egyet???
Update 1 es ám...nem hízlal, úgyhogy lehet enni bátranKépKépKépKép

Mondom, van hogy 2-t is bakanalazok ha rámtör a zöldszemű szörny.O:KépKépKépKépKépKép

Kuha!
Hát így valóban nehéz a dolog!Kép

Róki!
Semmi gond, nem figyelhet az ember mindig mindenre, és hát azt a karcsú 2eskét nem is kell ám annyira észrevenniKép.
Bár anyukám a telefonban :
Nagyonisjóóóóóvanaz felkiáltással konstatálta a dolgotKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Most dilemmám van:
Ha elmegyünk Olaszországba síelni, akkor szerintetek találok ott Update 1es fincsi pizzát????KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ne is mondjátokKépSejtemKép
Szerintem visszahízom amit lefogytam, ráadásul apartmanban leszünk....emiatt egy kicsit duzzogok ám, mert eddig mindig szállodába mentünk(ami ugye azért kényelmesebb), erre most itt van Léna és mi apartmanba megyünk, mert az utitársainknak most az fekszik jobban anyagilagKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Hú csajok!
Az ember tanít egy kicsit délelőtt, aztán győzzön visszaolvasni! Egyébként nézegetve a számadatokat a hozzászólásokról, tényleg ez a legpörgősebb topik! Ha jól rémlik, itt már több hozzászólásnál tartunk, mint a 2004 ősziek.

AnnamamiKép!
KösziKép!
A Máltaiaknál vagy? Minket Kozma atya adott össze. De már biztos nem emlékszik ránk, 14 éve volt.
Ha a húgom átküld képet, felrakom. Õ szokott fotózni, nekem sajnos se digikamerám, se softwarem. Ha nem sikerül, akkor majd egy régebbit felteszek, hogy látszódjon nem csalunk, mi tényleg a barackosfejűek családjába tartozunk (tejecskefaló alosztály).
Andris is nyűgi. Úgy figyeltem meg, hogy egy-egy fejlődési ugrásnál is nyűgösebbek. Andris pedig tegnap fordult először hasról hátra.

CleoKép!
Te mit tanulsz?

AngelaniKép!
Emlékleim szerint 2600,- pénz volt az agyhártyagyulladás elleni, de tuti, hogy 3 ezernél kevesebb.

ZsuzsaKép!
Én is rengeteg édességet falok, csoki is jöhet minden mennyiségben. Nagyon szégyellem magam emiatt, de gyenge vagyok és azzal védekezem magam előtt is, hogy amíg Andris csak szopik, addig nem gyötrődöm ezen. Pedig már tekintélyes súlytöbblettel vágtam bele a terhességbe is. Rókica szóhasználatával (ami nagyon tetszik) reálisan és irreálisan is 18 kilótól szeretnék megszabadulni. Ezért egyelőre elkezdtem a tornát, de nagy fogyást ettől nem várok. A zsírégetéssel az a baj, hogy a zsírban felhalmozódott méreganyagok kiválasztódnak az anyatejbe az égés során. Ezért drasztikus fogyókúra nem ajaánlott a szoptatás alatt (sem torna, sem étkezés formájában). Szóval egyelőre nagy eredmények nálam nem várhatók.

KuhaKép!
Szívből megértem mit érzel!
Engem az háborított fel, hogy állandóan azt kérdezgették, hogy mikor jön már a gyerek? Miközben évekig csak sóvárogtunk utána, de ezt nem akartuk mindenkinek az orrára kötni.

Maja, Meli, Zita, Léna és Réka nagyon szépek!KépKépKép

ayse

HariKép!
Gyógyuljatok meg hamar!

JuccKép!
Örülök, hogy jó volt az eőadás!

ayse

Zsuzsa!Kép
Köszi a fürdőlepedős ötletet!Kép
A mieinknek nem kemény a kapucnija.
Jaj, hogy lenne máááár Julcsikának bármi baja is??!! Ejnye-bejnye!KépKép

Kuha!Kép
Én sem rendelek norbis kaját, az itthoni kajáimat osztom be a módszer szerint. Délig mindenfélét eszem és arra figyelek, hogy az ebéd is 12 előtt csússzon le. Igy nem drága!Kép

Megann!Kép
Olaszo.-ban egyél helyettem is pizzát léccciii!
Imádom az olasz konyhát!Kép
Még nem láttam ilyen pudingot, de most felcsigáztál vele!KépKép

Zsóf!Kép
Hát, sajnos van ilyen is. Igyekszem nem törődni a hülye rokonok hülye megjegyzéseivel, de néha elborul az agyam.

Jucc!Kép
Örülök, hogy jól sikerült az estétek!Kép

Márti!Kép
Bendegúz nagyon édi ahogy vigyorog!

Cinka!Kép
Köszi!Kép

Hari!Kép
Remélem Lili gyorsan meggyógyul! Jobbulást neki!Kép

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

További idióta kérdések:

Amint összejössz egy pasival:
- Naa, mikor lesz az eljegyzés???

Amint ez megtörtént:
- Naa, mikor lesz az esküvő??

Ha ezen is túl vagyunk:
- Naa, és mikor jön a gyerek??

Szültünk:
-Naa, és mikor jön a kistestvér??

Soha, semmi nem elég jó...KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Nna, meg is érkezett a kép.
Andris nagyival és barival.

Kép

ayse

Ja, most látom csak, hogy ez is karácsonykor készült, szóval adjatok hozzá még másfél hónapot!
Aztán majd reklamálunk mostani képért.

Ayse

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?