szép napot!
Havtunde,

,én is elhatározásra készülök!

igen,Kisnyúl szenved egy picit,nyűgösebb a szokottnál,de azért hősiesen viseli!
Majola,
nagyon cukorbaba nyunyó!
Prüntyi,
Tündike egy tündér,nagyon fáj amikor ráharap a cicire?Kisnyúl fogaiból még csak egy gombostűnyi látszik,de néha még az is szurkál,ha úgy cuppan rá!
Cleo,
Maja újszülöttnek is meseszép volt,eszméletelen,hogy így is lehet világra jönni

Kisnyúl is sárga volt,de nagyon

,még infúziót is kapott,teljesen kivoltam a kórházban,de szerencsére nyoma sincs!
Benianyu,
isteni volt a TÚRÓGOMBÓC!!!!!!!!
szépek vagytok a fürdős képen,hát nálad nem áll fenn az a veszély,hogy megirigyeld Danigombóc bababőrét,inkább a babák lesznek irigyek rád

!
Cinka,
már készülünk mi is a nyuszis étrendre

!
Bab,
kedvenc csoki-babám 3napos fotója világbajnok és profilból tiszta apja,szerintem!
Kuha,
én is ....illetve mi is várjuk a személyes talit!nálunk apa sokáig ellenkezett a hasonlóság ellen(ő a másik csoportba tartozik),de azért most már ő is elismerte

!
Barbi,
képek akkor is szuperek és ez a lényeg!
Sisotris
nagyon helyesek vagytok,szép és boldog esküvő lehetett!
Katka12,
babahaj nagyon trendi,melyik szalon válal bébinyírást?
Andi ,
Nati is 3napos fotója tetszik a legjobban

,mint Babéknál
Rokica,
Zsuzsa gyönyörű a reggeli fényben és milyen selejtes fotókról beszélsz?
ALVÁS:
mi ugye,miután Kisnyúl nem élvezte a velünk alvást

,kiköltöztettük a szobájába a kiságyba.azóta rendesen alszik(kivéve,ha valami baja van) és mi is.fél8 és 8között fürdés,aztán etetés és alvás reggel fél6 és8közöttig.egy vagy 2 vagy nulla megszakítással.van egy pici szineslámpák(kellemes szürt fényt ad),az ég nála éjszakánként,és van légzésfigyelős bébiőrünk,mi szeretjük.az ágyikó nővérem által tervezett és csináltatott babaágy,ami álítható szintü és pár oldalrudat is ki lehet venni,ha majd kimászkálás van az ágyból,Kisnyulat nappal is beteszem oda szuszizni,nagyon szereti!
és tök jó lenne egy tali megint mondjuk Rokicánál

,mi az áprilist lestoppoltuk már

!
Nyúlné