A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Cinka:

Bélyeg, ez jó! Kép Ez egy telefonos kép. Én eredetileg nem akartam fotózást egyáltalán a szülőszobán, aztán mikor az öcsém bejött megnézni Zsuzsát, mégiscsak hagytam, hogy róla készüljön egy kép. Akkor már lemosták és felöltöztették. Lehet anyukám is csinált képet, csak ő még mindig hagyományos gépet használ, és sose hívatja elő a képeit.

Ma reggel meg még jó hogy elégedett volt, 13 óra alvás után!!! Kép

Itt van egy pár "selejtes" kép ma reggelről:

Kép

Kép

Kép

Aztán következett egy kis felfedező nézelődés apukával, a "jémivanott" kategória:

KépKépKép

Ígérem, most abbahagyom.Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Hát ezek a fotók gyönyörűek!! Tisztára kedvet kaptam a nosztalgiázáshoz, már végignéztem a gépen található többszáz képet Marciról. Később én is megpróbálok felrakni néhány régit is, de már Uracskám itt topog, hogy jönne a géphez.
Nem volt egyszerű a mai nap: Marci úgy döntött, hogy egyáltalán nem hajlandó napközben aludni, ha véletlenül elszundított, öt perc múlva már kipattant a szeme. Persze ehhez mérten nyűgös, kicsit túlpörögte magát.

Davallila!
Mi háromszor voltunk a GYEK-ben csípőügyileg:
1.UH 6 hetesen:jobb oldal: alfa szög:51, béta:65; bal oldal alfa:52, béta:67. Mindkét oldal II/B típusú csipő. Terpeszpelus+ 3 hónaposan kontroll

2.UH 3 hónaposan: Jobb o: alfa:66, béta:52; bal o: alfa:54, béta:61. Jobb oldal I.tip, bal oldal II/B. Terpeszpelus + 3 hét múlva kontroll

3.RTG: vápavetők szöge mindkét oldalon 25 fok. 5 hét terpeszpelus , kontrollra már nem kell visszamenni. Na, erre a harmadik leletre mondta az ismerős doki, hogy ez már tök normális csípő, a terpeszpelus, meg már csak biztos,ami biztos alapon van előírva, de a gyerek lábának semmi baja.

Na ez elég bonyolul volt, de remélem ki tudsz belőle valamit hámozni.

Na, megyek, mert Apa már itt sorakozik a gépért.

Katka
katka12

Sziasztok Lányok!

Hú, már rég jártam erre, szépen le vagyok maradva, lesz mit behoznom!
Amit először el kell mondanom, hogy a babák mind-mind gyönyörűek!!!

Maja gyönyörű volt már születése pillanatában is, Tündike tündéri, Julcsi gyönyörű, Zsuzsa édes kis hajasbaba, Leon és Noel nagyon csinos fiúk, Kisnyúl képek fergetegesek (nekem újszülöttként és most is nagyon jóképű), Peti igazi kis sármos legényke, Daninak gyönyörűek a kék szemei (örülök, hogy már gyógyulófélben van), Réka kis helyes leányzó (Üdv. Cinka!), Jack vonzó kiskrapek, Gergő jóképű, mint mindig, Máténak igéző a pillantása, Zita csini lányka, Livike nagyon cuki baba, Lili és Andris nagyon szépek!

Remélem, hogy nem hagytam ki senkit!

Mi is kedvet kaptunk az előtte-utána képekhez. Íme:

Tofi 3 órásan:
Kép
Tofi 3 naposan:
Kép
Tofi 1 hónaposan:
Kép
Tofi ma 5 hónaposan+2 naposan pizsiben, lefekvés előtt:
Kép
Bab és Tofi

Kép
Bab és Tofi
bab

Benianyu!

Maradt még így estére egy kicsi a túrógombócból? Bevállalnánk a férjemmel egy keveset. Nyitom az ablakot, úgyis szellőztetünk... Kép

Barbapapa!
Végre-végre! Jó régen láttuk már a fiúkat, örülünk a képeknek!!! Kép

Nyúlné!
Kép Kép Kép Kép KépKép Kép Kép Kép KépKép Kép Kép Kép KépKép Kép Kép Kép Kép
Továbbra is imádjuk Kisnyúlat!
És gratulálunk az első fogacskához!!!

Tünde!
Nektek is nagy-nagy gratula a mennyegzőhöz Kép Kép Kép !

Mea!
Köszi az ötletet, nagyon jók a képek!

És tényleg minden baba fantasztikus, alig várom az újabb babatalit!!!!!

De ugye mostmár Kisnyúlat is megismerheti Gergő majd személyesen???

Na, megyek, jó éjt mindenkinek!!!

Kép
kuha

Tünde,

Gratulálok az esküvőhöz, és kitartást a böjthöz! Remélem, majd láthatunk szép fehérruhás képeket!!!Kép

Most látom csak, hogy Panda és Dávid kimaradt a szórásból. Kép Szóval Pandának csini arcocskája van, Dávid pedig nagyon huncut kisfickó a képen!

Nyúlné,
Gratula a kis fogacskához, remélem hamarosan el sikerül csípned a fotóapparátussal! Nagyon kis ügyi Kisnyúl, hogy már majdnem megfordul. Tofin még mindig nem látom a hajlandóságot még a próbálkozásra sem.Kép Pedig már 5 hónapos az én kicsi szerelmem.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Cinka!
Nekem is Zita az első gyermekem, viszont az elmúlt pár hónapban láttam pár "épp megszületett" babafotót, és hát, Ti viszitek a pálmát magzatmázban! Kép

Dóri!
Én láttam, amikor a barátnőm magának tekercselt, valóban hatásos volt. Ezért is merek kiadni rá annyi pénzt.

Roki!
A 2. képen tisztára olyan Zsuzsa, mintha nagyon pipa lenne vmiért. Kép

Cleo!
Nálunk is nagyon megy a nyelvnyújtogatás. Kép

Nyúlné!
Bocs, az előbb elfelejtettem gratulálni a Kisnyúlfoghoz! Gratula! Már jó régen írtad, hogy látszanak a fogcsírák, szegény Kisnyúl, jól megszenvedhette. Kép

Minden baba nagyon szép, régen és most!

Köszi a gratulációkat, szerdán döntöttünk úgy, hogy mégis összeházasodunk. Egyáltalán nem akartunk, kedden még nem is gondoltam volna. De már örülök, és alig várom a készülődést! Gyűrűt tavaly húztunk, Kairóban, két hányás között. Kép/Kép
Vendég

Nyúlné!
Köszi, de nem egy nagyon-nagyon szuper masina azért. 7.1 mpixeles, 4x zoom van csak benne. De nem olyan bazi nagy és nekem a fiúkat fotózni jó lesz. Apa akar egy szuper profi tükörreflexes digi gépet, de van neki sima, úgyhogy most vár egy kicsit.....Kép
Én meg azt nem akartam, mert ilyen nagyból már van egy.
Az első fogacskához gratula!

Tünde! Kép
A hordozó rápattintható a b.kocsi vázára, mi azzal sétálunk.
Az esküvőhöz meg nagy-nagy gratula! KépKép

Cinka!
Igen, ikeás a pléd! Kép
Én nagyon szeretem, mert olyan kis vidám!

Kuha!
Köszi! Kép

Róki!
Tali minél hamarabb legyen!!! KépKép
Zsuzsa olyan szép, mint egy porcelánbaba, főleg a reggeli fényben!

Prüntyi!
Tündike az újszülött képen irtó helyes, az a nagy haja!!!!! Zabálnivaló!! KépKép

Cleo!
Maja nagyon szép újszülött volt, meg persze most is nagyon szép!! KépKép
Akkor nem is merem kérdezni a talit, ha így nincs időtök!
De ha lesz és kedved is van, összehozhatnánk valamit!

Bab!
Tofi is irtó nagyot nőtt, nagyon tetszik a 3 napos képen! Kép

Na jó éjt mindenkinek!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde!
Hát Leon is nagyon mázas volt, itt egy kép róla is. De nem 3960 gr-mal született, hanem 4070-el......KépKép

Kép
Itt pedig 1 napos
Kép
Ez meg ma reggel készült
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bab, neked aztán van szókincsed! Meg gyönyörű kicsi fiad!
Zsuzsa selejtes képei nagggggyon jók! Meg a tornázó manó is helyesKép
Kuha, ejnye, mit szólna após a túrógombóchozKép

KépKép

KépKép
majola

Jaj, de aranyos az 1 napos LeonKépKépKépKép Meg a többi Leon is, persze.

KépKép

KépKép
majola

Nagyon jó volt az együttfürdés Danikával! Nem is tudom, hogy melyikünk élvezte jobban!!! Kép Kép Lányok, aki még nem próbálta, érdemes!!! Dani végig vigyorgott, sikitozott, kacagott!!! Aztán egyszercsak meglátta a cicit.... Meglepődött, zoomolta ezerrel, de nem vetette rá magát. Kép
Nálunk csak azért került ma először sor az első közös fürdésre, mert normál esetben a fiúk együtt fürdenek. Beninek biztos nem esne jól, ha én külön fürdenék Danival. Hárman meg nem férünk el a kádban. (lakótelepi törpe fürdőszoba Kép)

Kuha,
Maradt gombóc, küldöm, nyithatod az ablakot! KépKép

Bab,
Tofi édes minden képen, picinek is és "nagy"-nak is. Kép

Cinka,
Igen, Danigombóc intracicisen fogja kapni a túrógombócot. Kép

Tünde,
Gratula Kép Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Barbi,
Tényleg nagyon mázas! Kép

benianyu

Barbi, Majola, Benianyu: KépKépKépKépKépKépKép

Barbi,
Leonnak micsoda egzotikus mandulaszeme van a ma reggeli képen!!! Az első kettőn pedig nagyon kis husi újszülött!

Benianyu,
Intracici KépKépKép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Többen is említettétek a babákat név szerint felsorolva, ezért én csak annyit mondok:

Mindenki csudaszép, és gyönyörűen kivirágoztak mára Kép

Róki,
Zsuzsa tündérlány, nagyon szép pofija van Kép

Dóri,
mi a 38. héten esküdtünk. Rizikós volt, hogy kimondhatjuk-e az igent egyáltalán, mert előző nap alig bírtam felkelni a jóslófájásoktól Kép

Benianyu,
mi is túrógombócot csináltunk ma anyukámmal, ápdét 237457942727-eset tejföllel, porcukorral KépKépKépKépKép

Tessék, esküvői kép:

Kép

És igéző pillantás, Bab részére Kép

Kép

Ez meg lehet, hogy volt már, de az egyik kedvencem , mindig elolvadok tőle, és törölhetem fel a tócsát a fotel alól Kép

Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
17+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
De édesek voltatok az esküvőn!!!
Máténak tényleg van egy pillantása!!! Kép

benianyu

Rókica!
A "selejtes" képek közül a 3. az tuti befutó lett nálam!!!!KépKépKép

Bab!
Nektek is üdv.Kép
A kis Tofi (tök jó ez a becenévKép) halálian édes, a 2. képen a "relaxálós foteljában" KépKépKép

Barbapapa!
Köszi, hogy felraktad ezt a képet Leonról, már kezdtem azt hinni, hogy Réka v.mi "túladagolásba"
keveredettKép
S még mindig tartom, hogy Eszti baba helyében én IGEN-t mondanék!!!KépKépKép

Jó éjszakát Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Kép
Nem bírtam ki, hogy ne rakjam fel, annyira élveztem a mai fürdést! Kép
(ma úgyis tele van képpel az oldal)

benianyu

Benianyu,
Tiszta apja KépKép
Nem véletlen van akkora vigyor az esküvőn Kép

Ez a kedvenc képem Kép

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
Ez a pocakos kép is nagyon jó!!! Kép

Én az 5. hónapban voltam az esküvőnkön, igaz Benivel. De még nem nagyon látszott. Kép Idén már 5 éves házasok leszünk. Húúúúúúú, nem semmi. Kép Egész jól bírom. Hehehehe Kép

benianyu

Sis,
Ez az eskem-beskem kép nagyon helyes!

Cinka,
KépKépKépKépKépKépKépKép
Tofi egyébként Kristóf, de úgy szinte még nem is szólítottuk.KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Benianyu!
Én meg nem bírtam ki, hogy dicséret nélkül menjek aludni.
EZ A KÉP FANTASZTIKUSAN GYÖNYÖRÛ!!!!!
ANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNYIRA SZUPER, CSÚCSOK VAGYTOK!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hát Danigombóc igazán megérdemelheti a holnapi túrógombóc adagját!!!!

Sis,
Nagyon jópofik vagytok az esküvői képenKép
Nem csoda, hogy Máté ilyen vigyorgós, ha a szülei is ilyen jókedélyű, vidám emberekKépKépKép

Na, most már tényleg lehúzom mára a redőnyt!
Szép álmokat Mindenkinek!

KépKép
cinka

Benianyu,
az még gombócból is sok. Ha már így begombócoztunk ma... Kép

Együttfürdés nálunk is rulez, akkorákat úszik, mint a kisbéka, napersze fogom a hóna alatt Kép

Nekünk egyébként volt már kádban szopi is, azaz elindult a tejleadó reflex, Máté kiszúrta, és addig erőlködött, amíg a spriccelő tejsugár fölé tartottam, ő meg lefetyelt, mint a kiscica KépKépKép Annyira édes volt Kép

Lábszáron támaszkodás:

Kép
Kép

Hátonúszás:

Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu,
Nagyon szépek vagytok!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Cinka,
Köszi, köszi Kép Kép

Sis,
Máté is nagyon élvezi a pancsolást! Kép

benianyu

Bab,
Köszi Kép

benianyu

Cinka,
Hogy kell ilyen mozgó virágot beszúrni?

benianyu

Bab, Cinka KépKép

Valóban, hülyeségből nincs hiány nálunk. Már abból a fajtából, ami nem egyenlő a debilséggel. Vagy de?...?... Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu,
Szerintem Cinka már nyugovóra tért, úgyhogy akkor mondom én: ráállsz a virágra, jobb egérgombot megnyomod, majd kép mentése más néven. Utána pedig ugyanúgy feltöltöd, mint a fényképeket.

Kép
Bab és Tofi
bab

Booocs, offtopic, de ez kihagyhatatlan!!!

Kép

Ezen kívül megtaláltam a kedvenc videómat!
Babázóknak kötelező darab!! KépKépKép

http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=3853&c=5&s=dd&p=15

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Azt hittem, hogy ez egy lassú szombati nap lesz itt az őszi babáknál, de Meának köszönhetően (Éljen MeaKép!!!) jó kis pörgős-képes nap lett.

NyúlnéKép
Nagy gratula Kisnyúl fogacskájához!

BarbiKép
Én is nagyon örülök a fényképezőgépeteknek, most már nincs kifogás árassz el minket képekkel! Ja és Leon mellett Nolcsiról is KÖTELEZÕ képet feltenniKép.

RókiKép
Bárcsak tizedannyira jól néznék ki first thing in the morning mint ZsuzsaKép. Tényleg nagyon szép a reggeli arcocskája.

ZsuzsaKép
Ezek a nyunyó képek... Julcsi olyan kis icipici csomagocska volt, most meg már kész hölgy, ráadásul csodaszép.

PrüntyiKép
A 3hós kép mindig is a kedvenceim közé tartozot, jó újra látni. Ez a hintás kép is nagyon aranyos, ahogy büszkén kivillantja a fogacskákatKép.
A talin úgy emlékszem, hogy Tündikéjé volt az a szines kicsi könyv. Nagyon tetszett, és a mérete is tök jó, lehet hurcolászni, le tudnád írni, hogy honnan szereztétek be?

CleoKép
Maja úgy nézett ki, mintha "végigsétált" volna a szülőcsatornánKép. Sehol egy gyűrődés, hát igen, így születik egy igazi hölgyKép.

CinkaKép
valahogy soha nem volt kérdéses, hogy ha fiunk lesz akkor angol/ír neve lesz, ha lányunk akkor pedig magyar.

BabKép
Tofi is sokat változott, és pizsiben is nagyon jóképűKép.

SisKép
Nagyon tetszik az esküvői képetek, és a Máté tűnődő pillantása... zabálnivaló.

BenianyuKépKépKép
Nem találok szavakat!!! A legjobb kép amit valaha is láttam anya-fiáról!! Nagyon-nagyon szépek vagytok!!

Remélem nem hagytam ki senkit, a Benianyu jegyzetelős módszerét használtamKép.

Most már megyekKép, csatlakozom Jackhez.

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Látom, mindenki alszik már, megyek én is kismackóm mellé Kép

Jó éjszakát, szép álmokat!

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaj de jók a képek!!!KépKépKép
De jó, hogy elindiítottam ezt a lavinátKépKépKép

Nagyons zupik, sajnos visszaolvasni nem volt időm még de a fotókat mind megnéztem.

Mindenkinek szép álmokatKép

Puszi

Mea
mea

Benianyu, Kép
cici-zoomolás Kép Kép Kép
Húúú, nagyon jól néztek ki a kádas képen! Nem semmi szemeid vannak Neked is! Kép
Kép= \ clipart {virag}, az egész szóköz nélkül.

Barbi, Kép
amindenit, ennyi magzatmázat! Középsuliban az egyik tanárom azt mondta, hogy a szülésznők rákenik a saját arcukra a magzatmázat, mert szép lesz tőle a bőrük...
Én finnyás vagyok, nekem még a saját kölkem máza is undi lett volna.

Sis, Kép
nagyon jól néztél ki a 38. héten! Tetszenek az esküvői képek, és Máté is nagyon szupi a vízben!
Vendég

Sziasztok!

Tünde!
Gratula a mennyegzőhöz!

Nyúlné!
Gratulálok Kisnyúlnak a fogacskához!

Benianyu, Sistoris!
Nagyon szeretem a túrógombócot, de sajna mindíg szétesik, amikor ki akarom főzni. Ti hogy csináljátok?

Sistoris!
Imádok esküvői képeket nézegetni, és az a pocakos kép annnyira, de annyira édi!!!!!!!!!!!!!

Én se maradok ki a sorból, néhány "régen és most" fotó:

6órás:
Kép
Hazajövetel napján:
Kép
Kép

1 hónapos:
Kép
Ma, 4hónap-1 naposan:
Kép

Katka
katka12

LÁNYOK!

Menyegző, NEM meNNYegző!!!!
Vendég

Na, ez már a kismamás elhülyülésem első jele!!Én, aki egykor helyesírási versenyt nyertem az isiben.....
katka12

Havtünde:

Gratula az esküvőhöz! Kép Mi még nem jutottunk el odáig. Igaz, minket senki nem is cseszeget érte, nem is értem, hogy neked milyen alapon szóltak be a munkatársaid.

Sisotris:

Az esküvős képek annyira hangulatosak! Tetszik, hogy nem az a sablon habosfehérruha esküvő volt. Nekem nagyon szimpi. Kép Sugárzik rólatok a boldogság, illetve még helyesebben az elégedettség. Kép A hülyeségről meg annyit, hogy én imádom mindkettőtök beszólásait, ráadásul a párod nálam nyerő a főzőtudományával is. Kép

Alvás:

Közvélemény kutatás: nálatok HOL és MIBEN alszik a gyerek? És még meddig?

Nálunk van egyszer egy bölcső a mi hálónkban, és van a kiságya a saját szobájában. Még egyszer nem töltötte ott az éjszakát. Inkább járóka funkciója van, tele van játékkal, és napközben oda szoktam lerakni aludni.

Most azon filózok, hogyan lehetne a legjobban átrendezni a dolgot, mert a bölcső már nem sokáig lesz jó neki, és szeretném elkezdeni átszoktatni őt a saját szobájába estére, de a kiságy erre a célra nem túl praktikus, mivel nem tudok melléfeküdni szopizni mikor éjjel felébred.

Gondoltam arra, hogy a kiságyat átvinném a hálónkba, leszerelném az egyik oldaláról a rácsokat, és betolnám az ágyunk mellé. A kiságy helyére az ő szobájába pedig felnőtt egyszemélyes matracot raknék, és körülbástyáznám párnákkal. Ha mégsem kell a kiságy a hálóba, akkor meg szépen átvinném Anyukámhoz, hogy nála is legyen ágy.

Szerintetek veszélyes dolog egy ilyen pici babát felnőtt ágyon altatni? Már úgy, hogy az lenne a saját ágya. Azzal riogatnak, hogy ha már mászni tud, akkor nem fog megmaradni benne, de szerintem elég egyszerű dolog az ajtajára rácsot tenni, és akkor olyan, mintha az egész szoba a járókája lenne. Csak előbb be kéne tömni a faldugaszokat.

Szóval arra gondoltam, hogy milyen praktikus is lenne ha kapásból nagy ágyba szokna Zsuzsa, ott mellé tudnék feküdni szopiztatni, és nem kell majd átszoktatni később, sőt, ha lesz kistesó, akkor egy ágyba is rakhatom őket (majd ha a kicsi elég nagy lesz) és akkor nem éreznék magukat egyedül.

Többgyerekes anyukák: nálatok szoktak együtt aludni a testvérek? Járható út testvéreket egy ágyba rakni?

Csak azért gondoltam rá, mert szerintem jogosan háborog az a totyogó vagy kisgyerek, akinek testvére születik, és csak azt látja, hogy mindenki más összebújik a nagy ágyban, csak neki kell máshol aludnia egyedül.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Háát, ennyi képet!
Ne haragudjatok, képtelen voltam mindenkit megjegyezni, de MINDEN baba gyönyörű!!!!KépKép:

Mea!
Livikének boldog névnapot kívánunk!Kép

Tünde!
Gratulálok!Kép

Sis!
Nagyon helyesek vagytok az esküvős képeken!Kép

Prüntyi!
A tejpépet én hígabb tejbegríz állagúra készítem és kanállal adom Natinak!

Benianyu!
Ez a képetek is nagyon szép!
A profilodban lévőről gondoltam, hogy óvodai előadáson készült és amikor megláttam, tényleg tátva maradt a szám. Majd megszólal az a kép.Kép

Rokica!
Nálunk Nati kiságyban alszik éjszaka, de velünk egy szobában. Este a nagyágyon alszik el velem, aztán áttesszük a helyére. Mostanában állandóan keresztbe fordul az ágyában és így alig fér el. Nagyokat nyög és dünnyög szegényem.
60x120-as az ágy.
Eddig szoptatni keltem fel, most meg azért, hogy vissza forgassam, hogy kényelmesen tudjon aludni.
Én félnék a nagyágyon egyedül hagyni. Rögeszmém lenne, hogy leesik róla.
Úgy vettem észre, Nati szeret "kuckóban" aludni. Tehát jól körberakom takaróval, párnával és így nyugodtabban alszik. Talán jobban biztonságban érzi magát.

Miért van az, hogy egyik gyerek csupa magzatmáz, amikor világra jön, a másiknak meg tök sima a bőre? Nati napra pontosan született és nem volt magzatmázas. Amíg szültem, több baba is született, akik viszont tiszta fehérek voltak.

Pár kép: születése után
Kép
3 naposan
Kép
4 naposan
Kép
alig 1 hónaposan
Kép
5 hónaposan
Kép

Andi&Nati 26+7

Andi&Nati

KépKép
duda

sziasztok!

Sis!
Képek nagyon jók, helyesek vagytok mindketten rajtuk. Kép

Mea!
Isten éltesse Lívit első nevenapján! Kép

Róki!
Nekem (is) szimpi a tesóval együttalvás, csak nálunk Gergő erre alkalmatlan. KépKép Míg most wellnesselni voltunk és Gergő különágyon aludt, Viki az utazóágyban, szemügyrevettem, hogy Gergő ? alakban alszik sokszor, és kapál a lábaával, kezével. Meg horkol. Kép Nem tudom kisebb gyerekkel meg lehet-e oldani ezt, nincs tapasztalatom.

Viki éjjel (este 8-tól reggel 7-ig) a saját kiságyában alszik végig, egyenlőre a mi hálónkban, és 5-6 hós kora között szeretném a gyerekszobába tenni majd. Bár Gergő nagyon várja már. Kép Az utsó szopi és az első a nagyágyban mellettem (mellettünk) történik.

Nagyágy: háát, szerintem is veszélyes, mert egy 1 éves pl simán lemászik róla, és ők még nem tudnak úgy esni, csak zuhannak. Kép Ezt a rácsot meg nem értem hogyan rakod az ágy köré? Egyébként nálunk Gergőnél a szoba volt a járókája, nem használtam egyáltalán járókát, utált benne lenni. Inkább dugaszokat be, törékeny cuccokat el, és hadd másszon. Annyi, hogy a konyhába nem mehetett ki, oda egy "karám" Kép votl rakva keresztbe az ajtóra, és mi azt átlépkedtük, ő meg ott felállhatott, és nem tudott kijönni. Megtanulta nagyon hamar, hogy "NEM", így nem is nyúlt pl a hifihez sem. Okosak ezek a babák hiába! Kép

Dóri
Vendég

Andi!
Nagyon szép szemei vannak Natinak! Kép
Vendég

Jó reggelt, lányok!

Manka, igen a miénk volt, de ajándékba kaptuk, de láttam már nagyobb bevásárló központokban is, de bababoltokban is bizti van! Kép

Duda, ami nekem van hypoallergén, receptes tejpép, arra nagy betűkkel rá van írva, hogy csak az általa írt higításban adható, ami viszont olyan mint a tejci, és csak cumisüvegből tudom neki adni...tegnap este próbáltam, de kb 10 ml után sírva fakadt, megilyedt, hogy már nem kap cicit! Kép aztán cicire bealudt! Kép
Ma este megint megpróbálom...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat, nagyon jól esett apának is Kép

Róki,
apa azt mondta minap:
-Hát, két év múlva kell csináltatni egy három méter széles ágyat, hogy mindannyian elférjünk Kép

Szóval nálunk erről ennyit kb. KépKépKép

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!
Nagyon szép az esküvői képetek! Kép

Benianyu!
A fürdős kép szuper! Kép
Leon is imádja az együtt fürdést, de mi is csak akkor tudunk, amikor Nolcsi a nagyinál van. Ok ua., mint Nálatok.

Katka!
Te kis gézengúzod is tündéri, az utcsó fotón milyen nagy már! Kép

Davallia!
Panda milyen mosolygós kislány, nagyon édi! Kép

Duda!
Nati olyan szép, de ahol a kis kezével eltakarja az arcát, az tetszik a legjobban! Kép
A legalsó képen nagyon hasonlít Zsuzsa Julcsikájához! Vagyis egymásra hasonlít a két kislány! Persze mind a kettő gyönyörű!!KépKépKép

Róki!
Nálunk egy szobában alszanak a fiúk, külön ágyban. Noelnek egy 70x140-es, Leonnak pedig egy 60x120-as kiságya van. Nolcsi nagyon szereti az ágyát, még nem vettem észre, hogy rendes ágyban akar aludni.
Majd emeletes ágyuk lesz, akkor, ha Noel nagyobb lesz és alul tud aludni. Akkor Leon átköltözik a nagyobb ágyba. És a végén Noel alszik majd felül, Leon meg alul.
Talán 1 év múlva Nolcsi átkerül az emeletes ágyba.

Mea!
Lívinek Boldog Névnapot! Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Boldog névnapot Lívike!
Kép
Manka és Jack

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Köszönöm újra a gratulációkat!

Roki!
Munkahelyi beszóláshoz annyit, hogy kb 60-an dolgoztunk egy munkahelyen, ebből mindössze 6 ffi, a többi nő. És nyilván azok szóltak be, akiknek nem volt ok a párkapcsolatuk. De már biztos észrevetted, hogy jó nagy po.ám van, hihihihi, így persze nem hagytam szó nélkül.
Már minket se cseszegetett senki, de annyira bonyolult a jogi viszony élettársi kapcsolatban, hogy ez a legegyszerűbb. Öröklés, hitel, közös vagyon stb, minden változásnál ügyvéd, aki egy vagyont kér. Így tiszta lesz minden.
Alvás: külön szoba, kiságy. Amikor még éjjel szoptattam, akkor is a saját ágyában aludt Zita. Sztem se biztonságos a nagy ágy Zsuzsának, egyrészt a rácson keresztül nagyobbat tud esni, másrészt ha ki tud mászni, nem fog aludni. Tesóm gyereke pl. éjjel kipakolta a szekrényt, amikor apja szerint már elég nagy volt a nagyágyhoz. A mi kiságyunk olyan, hogy 2 rácsot ki lehet venni, így ha nagyobb lesz, ott ki-be tud közlekedni, de éjszakára visszateszem majd.

Mea!
Lívinek boldog névnapot! Kép

Babák nagyon szépek!

Tünde&Zita 20+2
Vendég

Sziasztok!

Katka, Andi, a képek nagyon szépek!

Rókica,
Tofi a kiságyában alszik (60*120), és nagyon szereti. Sok helyen azt olvastam, hogy a babák a szűkebb tereket kedvelik alváskor, úgy jobban biztonságban érzik magukat. Éjszakára én nem is merném matracon hagyni aludni a babámat, még a mi szobánkban sem. Félnék, hogy valami történne vele, míg én alszom, nem tudnék rá úgy vigyázni, mint nappal. A párnákat szerintem egy nagyobb baba meg simán elpakolgatja maga körül. Már az öt hónapos babócám is mindent megragad és elmozdít a helyéről, ami csak a keze ügyébe akad.

Livikének ezt küldjük:
Kép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok! Nem semmi ez a pörgés!
Minden baba gyönyörű!Lili egy kis tündér, Andris szempillái csudaszépek! Kisnyúl, Nati, Panda, Léna, Lívi, Máté, Zita és mindenki!KépKépKépKép

Felbuzdulva:
Bubus 1 napos:

Kép

1 hetes:

Kép

És 4 hónapos:

Kép

Végre megvolt Gergő szülinapi zsúrja, de csomóan lemondták betegség miatt. Azért nagyon jól érezte magát, és tetszett neki a torta és a tűzijáték.

Kép

Rókica!

Nálunk úgy van, hogy Bubus mostmár a saját ágyában alszik, mert kinőtte a mózeskosarat.Kép Éjjel, ha fölébred, kiveszem, magam mellett az ágyban megszoptatom, aztán visszarakom az ágyába. Nappal is ha elalszik, odarakom, kivéve, ha a szőnyegen, vagy a hordozóban alszik, akkor ott hagyom, csak betakarom. Egy szobában alszik Gergővel, de egy ágyba én nem merném rakni őket, mert Gergő sokat forgolódik, összerugdosná Bubust. Gergő viszont rendes felnőtt ágyban alszik, csak van rajta egy leesésgátló rács.

Lívit Isten éltesse sokáig!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

szép napot!
Havtunde,
Kép,én is elhatározásra készülök!
Képigen,Kisnyúl szenved egy picit,nyűgösebb a szokottnál,de azért hősiesen viseli!
Majola,
nagyon cukorbaba nyunyó!
Prüntyi,
Tündike egy tündér,nagyon fáj amikor ráharap a cicire?Kisnyúl fogaiból még csak egy gombostűnyi látszik,de néha még az is szurkál,ha úgy cuppan rá!
Cleo,
Maja újszülöttnek is meseszép volt,eszméletelen,hogy így is lehet világra jönniKépKisnyúl is sárga volt,de nagyonKép,még infúziót is kapott,teljesen kivoltam a kórházban,de szerencsére nyoma sincs!
Benianyu,
isteni volt a TÚRÓGOMBÓC!!!!!!!!
szépek vagytok a fürdős képen,hát nálad nem áll fenn az a veszély,hogy megirigyeld Danigombóc bababőrét,inkább a babák lesznek irigyek rádKépKépKép!
Cinka,
már készülünk mi is a nyuszis étrendreKép!
Bab,
kedvenc csoki-babám 3napos fotója világbajnok és profilból tiszta apja,szerintem!
Kuha,
én is ....illetve mi is várjuk a személyes talit!nálunk apa sokáig ellenkezett a hasonlóság ellen(ő a másik csoportba tartozik),de azért most már ő is elismerteKép!
Barbi,
képek akkor is szuperek és ez a lényeg!
SisotrisKép
nagyon helyesek vagytok,szép és boldog esküvő lehetett!
Katka12,
babahaj nagyon trendi,melyik szalon válal bébinyírást?
Andi ,
Nati is 3napos fotója tetszik a legjobbanKépKépKép,mint Babéknál
Rokica,
Zsuzsa gyönyörű a reggeli fényben és milyen selejtes fotókról beszélsz?
ALVÁS:
mi ugye,miután Kisnyúl nem élvezte a velünk alvástKépKépKép,kiköltöztettük a szobájába a kiságyba.azóta rendesen alszik(kivéve,ha valami baja van) és mi is.fél8 és 8között fürdés,aztán etetés és alvás reggel fél6 és8közöttig.egy vagy 2 vagy nulla megszakítással.van egy pici szineslámpák(kellemes szürt fényt ad),az ég nála éjszakánként,és van légzésfigyelős bébiőrünk,mi szeretjük.az ágyikó nővérem által tervezett és csináltatott babaágy,ami álítható szintü és pár oldalrudat is ki lehet venni,ha majd kimászkálás van az ágyból,Kisnyulat nappal is beteszem oda szuszizni,nagyon szereti!
Kép
és tök jó lenne egy tali megint mondjuk RokicánálKép,mi az áprilist lestoppoltuk márKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Livikének boldog névnapot kívánunk!

Nem tudom megállni, hogy ne tegyek fel én is egy sorozatot. Előre is bocs, a sok képért, de mi már lassan 6 hónaposak leszünk Kép és mert olyan rég nem írtam, és nem tettem fel képet, talán megbocsájtható Kép

1naposan
Kép
1hetesen
Kép
1hónaposan
Kép
3hónaposan
Kép
4hónaposan
Kép
5hónaposan
Kép
Ma reggel, immáron majdnem 6 hónaposan
Kép

Ildi és Oli

Kép
vrucsincá

KépKép
megpróbáltam pár hangulatvilágításosat és egy reggeli beágyazós,Kisnyúl addig lazsáltKép!

Livikének boldog névnapot!!!!!!!!!!

Bubus is tündér,és már úgy várom,hogy jó kis pertikat rendezhessünk!
NyúlnéKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?