A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gyöngyi
Ha vigasztal mi 3 óránként keltünk éjjel. Úgy látszik az egy napon születtek sűrűn szeretnek enni :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

http://www.kissvirag.hu/

Olyan kedves....

Az elöbb írtam egy csomó mindent... egy csomó mindenkinek... de elbénáztam és elszállt! :(

Nincs erőm még egyszer... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha sok voltam

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta:Csúcs a kissrác, már alig várom, hogy élőben is lássam.
Olyan jók ezek a képek, hogy én is csúzliztam pár ilyet, csak még nem volt időm kiszedni a gépből.

Anyós: Lehet, hogy tényleg érzi rajtam a gyerkőc, hogy feszűltebb vagyok, ha itt az anyós, hiába ilyen az anyai ragaszkodás és inkább az anyóssal csinálja mint velem, nem?

Kép

Kép
pgyöngyi

Borcsa, Cory: nem tudtok olyan anyát akinek ilyen pici babója van és tápszerrel eteti valami miatt!!! Jó titeket olvasni, de olyan kívülállónak érzem magam, mint 1 idegen! :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Azt hiszem holnap én is csinálok ilyen gyönyörű szopipárnás képet!

Évi :lol:
Igazából a súlyát és a hosszát kérdeztem. Kíváncsi vagyok ő hogy fejlődik. Na nem összehasonlítás miatt. (vagy mégis?)
A képen -amit feltettél róla- szerintem hasonlít az én Timi babámra. :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Itt van olyan babóca amelyik kap maltofer cseppet (vasat)??? :?: :?: :?:
Állítólag azok a babák kapnak akik nagyon gyorsan fejlődnek.
pl ha havi 1kg-t gyarapszik. Ilyenkor a szervezete nem tudja követni a vérképzésben és ezért megelőzésként adják, hogy később ne legyen vérszegény. ezt most hallottam :shock: :shock:
Namármost Timi így fejlődött de ő nem kapott.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Babetta
Ez szenzációs!

Anne Geddes megirigyelhetné! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hol ésmikor lesz a tali?

Próbáltam visszaolvasni de nem találom! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Júni 17-én, 11-kor a műjégpálya előtt van a randi. :D

Na, most öltem meg egy szúnyogot... :( Kezdődik...

Zenékkel kapcs lenne egy pár kérdésem:

Halász Juditot tudna valaki adni?

Olyanja, hogy REGÉLŐ van valakinek?

És nem babás: Hevesi Tamás Vigyázz rám című számát hajkurászom egy ideje. Nincs meg véletlen valakinek???

Köszönöm!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Petri
Ne idegesíts, nekem ilyet senki nem mondott ,de lazán túl léptük a havi 1 kiló hízást . Még jó hogy itt az egyik kismama, akivel mindennap sétálok gyerekorvos, holnap megkérdezem. Mint látható a képen lassan már gurulni fog.

Köszönjük a dicséretet.

Bmo
Én nem tudok
De azt akartam kérdezni, hogy merre laksz? Mert aki a közeledben lakik, biztos szívesen elmegy hozzád.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Petri: a két fiam havi 1kg-t hízott, és nem kaptak rutinból vasat. Zsoma kapott végül fél évesen, de csak azért, mert koraszülöttként ygakori a vashiány, és vérvétel is igazolta, hogy a béka segge alatt volt a vasszintje. (a normális alsó határának kevesebb, mint fele volt)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hú, Petri, ég a fejem, bocs... :oops: :oops: :oops: Szóval Dóri múlt hét csütörtökön volt 5750 gramm (2960 grammal született). Centit most nem mértek, csak két hónaposan, és akkor volt 63. (57-tel született) Eddig heti 250 grammot hízott, most már csak 2 hét alatt produkál ennyit :) De a vasat senki nem említette.

Egyébként ti még adtok sapit a gyerekre sétához? Meg egyáltalán, milyen ruckóban vannnak kinn a babáitok? Rám úgy néznek, mint egy gyagyásra, hogy miért nem takarom be... Na de 1000 fokba minek még takaró is?!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: sapkát adok rá, csak vékonyat. Ha csak a babakocsiban lenne, nem adnék, de Liza utálja a babakocsit, így rengeteget van kézben, akkor meg védeni kell a naptól. És általában bodyban meg rugiban van.
cory
Budapest

Szia Évi!
Igen nekem fájt a derekam! Kérek szépen rólad egy nagy képet, és akkor én is visszaemlékszem, ugyanis én csak 2-3 tornán voltam ám, és az arcmemóriám mindig is ramaty volt. Az avatart nem tudom kinagyítani.
Engem letolt a védőnéni, hogy ne öltöztessem túl a gyereket, mert attól csak szaporodnak rajta a pötyik. Most egy szál body-ban levegőzünk, ha fúj a szél, akkor kap rá takarót. Itthon is egy szál body-ban van, na meg persze csipkés zokniban!

MA voltunk ortopédián. A Bethesdában aranyos fiatal doki van (a mobilszámát is megadta, pedig ott volt a férjem, igaz csak azért adta meg, mert a bethesdában megszűnik az ortopédia). Azt mondta, hogy tökletes a lánykám csípője, de mivel a tesóm csípőficamos volt, ezért a 12. héten vissza kell mennünk. És el kell mennünk gyógytornászhoz, mert a gyerek állandóan kifli alakban fekszik, ha háton van. Meg olyan orvoshoz, aki röntgent is csinál. Szóval lesz még programunk.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Petri!
Nálunk a baba nem kap vasat, de a nőgyógyi erősen javasolta, hogy szopi alatt én szedjem.

Babetta!
Nagyon szép képek!
A házban van egy Milán nevű 7 hónapos baba, akin mindenki csodálkozik, hogy miért nem tud már menni, mert olyan nagy, hogy mindenki 1-1,5 évesnek nézi. A gyerekorvos szerint semmi baja, csak erős, nagy baba.

Nálunk nem hiszem, hogy bejönne a cumizás, mert a párom - szakértői "jótanácsra" - vett cumit, de a gyerek szabályosan öklendezik tőle.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Mariannka:
Megkaptam az -e mailt, hétvégén feladom a levelet. Bár, a szomszédban Sorin lakunk + a fél család CSEPELI.

Szelivi:
A Cerazette-t, én már két hete szedem és egy hete nagyon halványan mesizek is. Martinra nincs hatással.

Petri: Még mi sem kaptunk ilyen cseppet, pedig Martin, 2 hónap alatt, 3 kg-ot hízott.

Csajok!
Én is csatlakozhatom a találkához??? Ez baba-mama találkozó lesz vagy csak mama :?:

Magunkról:
Martin, kedden volt 2 hónapos. 7300g ruha nélkül, szopi elött, és 67 cm. A 2hós oltás jövőhét kedden lesz. A védőnő ma volt és megdicsérte a kicsikémet, hogy milyen szépen fejlődik.
Szerencsére, van miből ......

Tejcsi:
Nekem az eredeti ciciim sem voltak kicsik (85D), de most, igy teli tejjel valódi tejcsárda vagyok (85G).
:? Én szoptatás terén Martinra hagyatkozom. Egy szopinál egy ciciből úgy telizabálja magát, hogy mindig "dob egy hátast utána", majd elégedetten nyög egyet. Minden szopinál, másik cicit kap. Napkozben 1/2 - 3 óra az az idő amit kibír éhen, de éjjel már 8 óra a minimum.

Gyönyörűek a babák!!!!!!!!!!!!! Annyira jó nézegetni a képeket :)

Dóri és Évi!
Üdv a csapatban! Azok a szemek :D :D :D

Jó éjt, holnapra szép napot mindenkinek!

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt kismamik :lol:
Az idő borús, sajna. remélem azért a nettem nem száll el!
A babák gyönyörűek!!!!!Egytől egyig!!!!!!!!!
Babetta, szuper a szopi párnás képsorozat, kezdek irigykedni, hogy én nem vettem :lol:
Vok :lol:
Msn-n küldök át Neked Halász Jutkát, már 8 albumom van.
Írod mit szeretnél és küldöm!
De nekem most és Szófinak is a Grillus dalok jönnek be.
Oltás:
Egy hangja sem volt Szófinak, s még csak nem is fintorgott, de az oltás után másfél órával, nagyon nyűgös sírós lett, s a fél kúp mellett is 37, 6 ja volt.
Most még alszik, nem tudom hogy ébred majd!
Mariann
:lol: :lol: :lol:
grillázs nyami, nyami

KépKép
csema

Drukkoljatok hogy du ne essen az eső, mert az udvaron lesz ma Krisz ballagása.
Ha tudok Szófi mellett képeket csinálni, majd dobok én is.
Csak apa nincs itthon Felcsútra ment szakmai napokra, így nem ér haza.
A nagyok dolgoznak, szintén nem jönnek, anett biciklitúrára ment a sulival, Kitti edz, így szegény Kriszinek én és Szófi maradunk, meg a nagyi jön még. :cry:

KépKép
csema

Anett !!!!

KépKép
csema

Sziasztok,

Babetta, jók ezek a képek nagyon, olyan, mintha műteremben készültek volna, de nagyon aranyos Levi félmosollyal. :)

Baba-mama találkozó lesz!!! :)

Livi, mi is annál a fiatal dokinál voltunk csípőszűrésen, és tényleg kedves volt.

Én sokszor a kocsiban nem adok rá sapit, mert amikor adtam, többször már megizzadt hátul a feje. De azért mindig ott van kéznél, hátha kell.

Mi sem kaptunk vasat, pedig több mint 1 kg-t hízott Bence az elején.

Na pussz
Vendég

Sziasztok!

Évi, üdv itt. Én is új csatlakozó vagyok :)
Nagyon szép a babád..és azok a csábító szemek... :D

Babetta, szuperek a képek, tényleg olyanok mintha műteremben készítették volna őket. :)

esztipeszti, Bencus is tünédri! Olyan aranyosak, amikor úgy nevetnek hogy kint van az ínyük :D

Vaspótlást mi sem kaptunk, pedig most túlléptük az 1 kilót egy hónap alatt. Igaz, csak 40 grammal :D

Szép napot mindenkinek!

faby

Szép jó reggelt mindenkinek!

Babetta!
Na, kipróbáltátok a cumisüvegezést? Eredmény? Elfogadta a legényke? Hú, nálatok is osztálytali lesz, de jó! Én már 15 éve nem láttam őket, mert nekünk most szervezték csak meg az elsőt...

Cory!
Babakocsiban én sem adok rá sapit, és most nagyon örülök, hogy más is így gondolja. Vagy pedig ketten vagyunk csodabogarak :D

Szelivi!
Pocisképet küldök jó? Azon hasonlítok legjobban az akkori magamra. Na, ezt most jólmegaszontam :D
Kép

Szülés előtti este készült. Mondtam apának, hogy csináljon már rólam egy pocisképet, mert lehet, hogy ez lesz az utolsó. És tényleg, másnap reggel elfolyt a magzatvíz, délutánra meg már sehol nem volt az óriáspocak :)

Era!

Nektek is köszönjük az üdvözlést. Martin is csodaszép bébike! Meg persze a többiek is!!!

Hú, Csema, Szófi egy igazi kis hős, ahogy viselte az oltást! Dóri már attól visít, ha hozzáér a gyerekorvos :( Ha meg vizsgálgatni meg forgatni kezdi, attól totál bezsong szegénykém :(
A jó időt megrendeltük délutánra :)

Faby, szia neked is. Nagyon szépek vagytok a képen!

Petri! És Timi mekkora? Én sem hasonlítani akarom, csa érdekel :D

Azt hiszem, énis megpróbálok beügyeskedni egy képet a vonalzómhoz, mert annyira tetszik, ahogy nálatok van!

Megyek csomagolni, mert délre útra készen kell állnom, utazunk haza anyuékhoz. Ugyanis ott lesz az osztálytali. Nem vagyok én született pesti pipi, bajai vagyok eredetileg, meg a párom is. Na megyek, csomagolok, amíg a csajszi alszik
Pááááá!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Az éjszakai műszak kidőlt?

cory
cory
Budapest

Na szép jó reggelt jányok, fiúk és mamáik :lol:
Hát mi megint 2 óránként keltünk a változatosság kedvéért.
Ez szerintem már a 3 hós ugrás lesz, Cory támaszd alá :wink:
Csema megy a drukk a napfénynek.
Az én lányom nem egy múzikális típus, abszolút hidegen hagyja a Halász Jutka, csak az én hangom a menő neki, az meg persze rémes, de ha ez tetszik neki, akkor muszáj dalolnom.
Na majd jövök, csak nyekereg

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Na, közben megtaláltam az éjszakai műszakot. De hogy eddig hova dugta???

Lingelera: természetesen babás lesz a tali :) És miért ne jöhetnél???

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Gyöngyi: ugrás bármikor bármennyi lehet, szóval simán lehet, hogy ugrotok, de a frontok is bekavarhatnak.
cory
Budapest

Jó reggelt MIndenkinek!

Engem kivert az éhség az ágyból, pedig még a kedvesem és a gyerekem is húzzák a lóbőrt. Még ilyet... :?

CSema! Megy a drukk a ballagáshoz! Bár itt felént borús az ég, de nem tűnik esőfelhőnek.

Évi, ISten hozott közöttünk! Nagyon szép Dóri baba! Jó szórakozást az osztálytalihoz, majd írd meg hogy bírta a baba!

Pötyi is több, mint egy kilót hízott, de mondjuk nálunk én szedem a vasat (Maltoferr az is), mert nekem az uccsó 3 hónapban már alsó határon volt és most még a baba is ebből él.
A szomszédban Barnus, aki 11 hónapos nem hízott valami sokat az utolsó 2 hónap alatt (pedig zabál a drágám, mint akit éheztetnek) és a vérvizsgálatokból kiderült, hogy vashiányos, és e miatt a tápanyag nem tud beépülni. Furi, nem? Most ő is kapja a vasat. Nekem a védőnő az első 3 hónapra ajánlotta, hogy szedjem még. Amúgy meg szedek más vitamint is, mert ugye nem sok zöldséget, gyümit lehet még ennem és semmi vitamint nem viszek be kajával... :(

Babetta! Nagyon édik a képek! Tényleg olyan,mintha műtermi lenne... :D

A talira én is mennék, de pont arra a hétvégére terveztük, hogy hazautazunk anyuékhoz Debrecenbe. De meglátom, hátha a rá következő hétvége is jó nekik. :D

Tegnap kiruccantunk a városba babakocsiva, BKV-val, nem semmi mulatság volt. Le-föl szállni a buszra izgi volt, de Pötyi nagyon élvezte a rázós macskaköves Thökölyt... :D Elkeserító a babakocsisok (jah és nem feldkezzünk meg a mozgássérültekről sem) helyzete, mert néha km-eket kellett kerülnöm zebráért, mert az aluljárón nem jutottam át... :(

Na nem panaszkodom, ez van...megyek reggelizni!

SZépséges pénteket mindenkinek!!!
Nekünk ma van a 4. éves évfordulónk és ma APa is itthon lesz, szóval ÜNNEPELÜNK!!! :D

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vok
Köszönöm a taliidőpontot...

Már akartam írni de nekem vannak szenzációs gyerek cd-im csak azzal az a baj, hogy egy ismerős csinálja és nem lenne fer vele szemben ha lemásoltatnám, de valahova ahol megtudjuk hallgatni szívesen elvinném hátha valakinek szintén megtetszene és akkor tőlem lehet venni.

Szerintem Halász Jutkávalés a Kalákával vetekszik!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!!

hülye kérdés biztos,de hogy lehet megtanitani büfizni a bébimet?Nagyon bántják a szelek,nem tud büfizni sem,plussz mivel áll szopizna rengeteg levegőt nyel.És nem tudom hogy emiatt sir állandóan,vagy ő egy sirós baba.

KépKép

KépKép
pilchard

Barti: Boldog évfordulót :D

Öltözködés: Én még ráadok egy vékony sapit a babakocsiba, meg 1 body és rugi. Egyébként valamelyik nap beraktam egy hőmérőt a kocsiba és 30 fokot mutatott, míg kint olyan 22 körűl volt. Sokan elfelejtik, hogy a babakocsi egy zárt hely, ahol megreked a meleg. Én a sapit is csak azért adom rá, mert nekem nagyon érzékeny a fülem és félek, hogy a Lili is örökölte.
Lehet, hogy mégis viszek babakocsit a talira, mert tegnap 1 órát aludt benne (igaz, hogy vagy 10 percet meg sírt is)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!!!!!

Köszi a sok érdeklődést, és jó kívánságot mindenkinek, arik vagytok.
Nagyjából meg is gyógyultunk, bár volt egy olyan eset, hogy azt hittem még én se maradok meg.Fájt a hasam, fejem, szemem, hátam, szerintem lázas is voltam, de nem volt erőm kimászni az ágyból megmérni.
Aztán másnapra engem is elkapott a hasmenés.
Tegnap már apát is, Leventénél még tart egy kicsit mindig.
Valószínű, Natasa is elakpta valamennyire, ő is elég nyügi volt, meg kicsit hígabbakat, és sűrűbben kakilt, és tök büdi volt.
2 és fél napig alig ettem, alig ittam, viszont állandóan szoptattam, de szerintem csak az üres cicit szívhatta(bár volt pisije bőven mindig, meg a kutacsa is rendben volt, nem mutatta a kiszáradás jeleit), de a cickóimat tök üresnek éreztem.
Lehet, hogy csak én képzeltem be ezt az üres cici állapotot,de akkor is annak érzem őket.
Na,ma már elkezdtem enni, inni, fel kell tuningolni a tejmennyiséget, minőséget, hozattam is apával urtica urens-t, este már be is kapkodom őket. :)

Ne haragudjatok, hogy most nem írok mindenkinek külön, meg nem dícsérem meg a bébiket külön , de mindegyik gyönyörű :P :P :P
A szopipárnás fotók meg tök jók :!:

Akkor jövő hét belőve új talinak?????,
Melyik nap??????
Nekem csak csütörtökön van egy fél 10-es időpontom ultrahangra.
Akár aznap is jó, vagy bármikor.
Bori, persze, gyere te is nyugodtan.
Viszont akkor kellene mégiscsak időpontot keresni, amikor jó idő van, ez mostani szerdára nem jött volna be.

Kicsit kivagyok ám, már elegem van ebból, hogy másfél hete betegek vesznek körül, mást nem csinálok, mint sz*rt takarítok, pelenkázok, sz*ros gatyákat mosok, kezet fertőtlenítek, domestos-ozok, ápolőnősdit, meg takarító, mosó személyzetet játszok egymagam.
Szóval ezért is nem jöttem.Most már én is jobban vagyok, úgyhogy majd jövök még, puszkó mindenkinek.
Üdv. az újaknak, nem is üdvözöltelek még benneteket:Vanillka, Évi :D

Csá

vas

Bartika, boldog házassági évfordulót!!!!
Kép
vas

Sziasztok!
Bocsi nem akartam senkit megijeszetni a vas pótlással. Csak tegnap hallottam erről és kíváncsi voltam más kap e. Lehet hogy csak az én ismerősöm gyerekdokija túl lelkis és inkább felírta a cseppeket. :? biztos ami biztos alapon..

Ildi :lol:
Örülök hogy kezd meggyógyulni a család! Nem irigyellek a sok fosis cuccért. Én már a tejes, bukós pelusoktól is frászt kapok.

PGyöngyi :lol:
Még a végén nem fogod győzni a babakocsizást. :D

Öltöztetés:Én is bodyt és rugit adok a babakocsiba Timire, ha pedig nagyon fúj a szél akkor még egy vékony sapit. Ha elaludt akkor van hogy még betakarom egy vékony pléddel. Na meg attól függ mennyire meleg van.

Bartika :lol:
Jó utat Debrecenbe! Nem kis távolság. Mi Timivel egyszer voltunk ott, de hozzánk közelebb van. A csajszi szinte végig durmolta az utat. Mivel mentek?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

SZia Ildi!!!!!!!! :D
Örülünk, hogy jobban vagytok, gáz lehet, ha még az "ápolónő" is kidől... :(

Petri, autóval megyünk, autópályán nem vészes, bő két óra az út, de Pötyi imádja az autózást, csak tele legyen a pocak. Így mindig úgy időzítünk, hogy evés után indulunk.

Köszönjük a jókívánságokat! :)

Pötyi babám összetévesztette a reggelt a délelőttel, mert még mindig alszik, utoljára fél 8-kor megetettem, gondoltam egy kicsit még kibírja 9-ig így, akkor kelünk... de még mindig alszik. Imádni való!!! :D

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok,
Tegnap volt nálunk a védőnéni nagyon helyes nő és jól megdícsérte Pannit hogy szépen fejlődik, persze jó kis dagi már.A sírásra ajánlott egy homeophátiás kúpot a neve Viburkol (ha jól írom..)Azt szeretném megkérdezni volt e valakinek tapasztalata ezzel. Meg azt is mondta hogy nem kell folyton járkálni a babával meg ringatni mert megszokja a mozgást és akkor mással nem lehet majd megnyugtatni..
Én a nagymellű nem fejők táborához csatlakoznék ha van ilyen.
Nekem sem jön 30-40ml-nél több ezért nem nyúzom magam.Ha szopi után is feszes a cicim akkor muszáj??

Drodo és Panka
Kép
drodo

Sziasztok :)
Évi :)
Örülök, hogy itt látlak :) Gyönyörűséges Dóri baba, igazi kis csajszi :)

Babetta :)
Haláli ez a szopcsipárnás fotósorozat :lol: :lol: :lol:

Mamacka :)
Tényleg látszik, hogy jól sikerült a kis kiruccanásotok :)

Bartika :)
A Thökölyt Peti is csípi, igaz mi kocsival megyünk rajta :)
Gratula az évvordulóhoz :)

Ildi :)
Sajnálom, hogy folyton betegek vannak nálad, de kitartás :)
A taliba én is beszállnék, ha lehet :)

Öltözködés:
Általában csak a nap ellen van rajta sapi, de a kocsiban leveszem, mert szörnyen melege tud lenni tőle.
Hétfőn elszámítottam magam az időjárást illetően és a fiam majd meg gyulladt. Úgy sírt szegény, hogy hazafelé már csak egy bady volt rajta az autóban, ahol 30 fok volt.

Lányok!
Tegnap este írt Alina, hogy jól vannak csak kikapcsolták nála a netet, de majd jön amikor tud :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Tiszta ideg vagyok! A szgépünkön állandón lefagy az egér, így nem tudom használni. Ezrt is nem írtam. Szerintetek vírus vagy döglődik a rendszer??

Eper,málna: 3 éves korig nem ajánlják az apró magvak és a szőröcskék miatt

Anyós, nagyszülők: nálunk Patríciánál anyukám nyomult ezerrel és osztotta a tanácsokat ( 3 hetesen paradicsomlé, alma+...), Dorinánál már résen voltam, most meg csak gyönyörködik az unokákban. Úgy látszik belátta, hogy fel tudom nevelni a gyerekeket nélküle.
Anyóssal semmi bajom, de Dorinát én csak tavaly nyáron adtam oda neki pár órára, még soha nem aludt ott nélkülünk.

Én is izzadok, mint egy klímaxos, tuti, hogy a hormonoktól van, mint a hajhullás.

Szopi: én ugye Patríciát nem tudtam szopatni, Dorinánál megvettem az összes LLL füzetet és aláhúztam a lényeget és jól megtanultam. És minden paránál felhívtam egy szopis tanácsadót.
Most már megy magától és Cory és Borcsa tanácsai megerősítenek mindig, hogy jól csináljuk:)

Zsu: szerintem nálad a vizsgadrukk is közrejátszhatott abban, hogy kevesebb tejcid lett egy időre, de ha folytatod a szopit (mint ahogy írtad is), akkor vissza fog rendeződni, drukkolok!!! :P

Anita: kis féltékeny mami :roll: :lol: :P

Babetta: mi bejelentkeztünk a neurológiára, mert Bettina egyáltalán nem nyomja ki magát hason, hanem repülőzik. Ott eldöntik, hogy kell-e gyógytornászhoz vinni. Nektek gratula a forgáshoz!
Nálatok a kaki nagy barna medve??? :)
Mert nálunk inkább sárga naposcsibe :P :P

Cory: én Dorinánál annyira izgultam, hogy tudjak szoptatni, hogy minden szopi után fejtem. Persze ez azt jelentette, hogy a napom szopiból, ringatásból és fejésből állt. Most egyáltalán nem fejek és szépen beáll a kereslet-kínálat. Úgy örülök neki, hogy minden rendben ezen a téren! Szerintem azért a tapasztalat is segít, úgyhogy az első babások majd a többi gyereknél már lazábbak lesznek :)

Gyöngyi: szerintem hozz babakocsit, mert azért nehéz több órán át kézben tartani, meg a babakocsiban pelusozni is lehet

Mamacka: ismét elkápráztattál a képekkel!! :lol: :lol:

Szelivi: a Babett egy női név! :D

Bartika: én FerroComp vasat szedek, ez nem „művas”, hanem természetes és nincs mellékhatása, 20db/1000,-

Ildi: örülök, hogy gyógyultok! :)
Nálunk szülés előtt 3 héttel volt ilyen hányós/hasmenős, izgultam is, hogy nehogy elkapjam és beinduljon a szülés. Dorina egy nap 15 pelust is elhasznált.

Mit fogunk csinálni a baba-mama talin? Sétálunk, letelepedünk?…

Üdv. az újaknak!!!!

:P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Csajok! Egy gyors körkérdésem lenne még!!! Ismeri valamki a ROAN babakocsikat?

Muszáj másik kocsit vennünk,olyat aminek felfújhatós a kereke, mert nem bírja a strapát itt nálunk, meg hát főleg vidéken, pedig oda sokat járunk...

Kinéztem a Roan Jolly Jokert, nekem nagyon tetszik, lengyel kocsi, nem is túl drága (38.900 Ft), de semmit nem tudok róla, nem is ismerek senkit, aki használna ilyet.
Tudja valaki ajánlani vagy ellene szólni???

Köszönöm!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Új rekord. 30 perces fenék rázás után aludt 15 percet a lányom. Most betettem a kiságyba és bekapcsoltam a hajszárítót. Kiváncsi vagyok. Eddig csönd van még

Kép

Kép
pgyöngyi

Annácska: meg is sértődnék, ha nem jönnél a talira!! :D

Egyébként bárki jöhet természetesen, az is jöjjön, aki csak olvas minket!!!! :)

Pilchard: a büfit sajnos nem lehet erőltetni, de segíthet, ha a válladra teszed és simogatod erőteljesen a hátát vagy az öledbe "ülteted". Van akinek a szopi előtt beadott Infacol segített.
Vagy tedd vízszintesbe, tartsd úgy kb. 10 mp-ig, majd emeld fel újra

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bartika: ugyan nekünk nincs ilyen, de terepre jónak tűnik, csak próbáld be a csomagtartóba, mert nehéz és nagy példány :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Na, becsomagoltam a fél háztartást az útra, csaj még alszik, úgyhogy még tudok jönni egy kicsit.

Barti!

Nem irigyellek a BKV-zásért... Én egyszer próbáltam, de soha többet... :) Én nem bírom el a kocsinkat, pedig nem nagy és nem is olyan nehéz, de nem tudok felszállni segítség nélkül semmire, meg be is szorultam vele a villamos ajtajába, a kapaszkodó fölött kellett átemelni. Hárman tuszkolták, mire végre sikerült. Olyan szörnyű élmény volt, hogy inkább igyekszem mindent a környéken elintézni... A Roan kocsit mi is néztük annak idején, de végül nem azt vettük meg, mert nekünk nagyon hosszú lett volna, és nem fért volna be a liftbe. De amúgy biztos jó, meg szép is. Nekem tetszik.
Boldog évfordulót! :)

Ildikó!

Jobbulást a családnak, neked meg kitartást! :)

Drodo!

Milyen ez a kúp? Pontosan mire jó? Nyugtató hatású, vagy hogy hat a sírásra? Még nem hallottam róla, de ha nektek bejön, lehet hogy kipróbáljuk mi is. Recept nélkül kapható, vagy fel kell íratni?

Tünde!

Dóri sem nyomja ki magát hason, meg nem is nagyon emeli meg a fejét, ez nagy baj? Mert olvastam, hogy Ti mentek neurológushoz. Vagy ha megemeli egy kicsit elfordítani nem hajlandó. Inkább belefúrja a fejét a kanapéba és visít, mint aki beszorult... Kell aggódnom?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bartika :lol:
A roant nem ismerem. Nekünk bergon van. Vidékre az kiváló, nekem legalábbis bejött. A hátránya hogy nehéz kb11kg és tele van vele a kocsi csomagtartója. (seat ibiza)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Csema!

Uh! Adsz címeket? Már annyira nem emlékszem rájuk. :D De jöhet mind a 8 is. :D Majd apránként átküldöd, ha lesz időd. :D
Felvettelek partnernek. :D Köszönöm!!!
Drukkolok a jó időért!!!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Évi :lol:
Az előbb elfelejtettem írni neked. Timi egy hete volt 62cm és 6700gr.
A lányom is utál hason lenni, ő is mindíg belefúrta magát az ágyba és sírt. De egy pár hete már egyre ügyesebb. Sokszor hasra teszem hagy edződjön. Ami még jó ha te hanyat fekszel felhúzod a lábad és térdnél behajlítod. Ekkor a lábszáradra tudod tenni Dórit. Közben persze fogod a kezét. Így tud nézelődni és erősödik a te hasizmod is. Nekünk bejött. Ha nem érted akkor megpróbálom lerajzolni vagy képet küldeni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde :)
Persze, hogy megyek a talira :) Remélem jó időnk lesz és akkor ki tudunk települni valahova, mert hogy szoptatni séta közben nehéz :lol: :lol: :lol:

Évi :)
Elvileg már ki kellene nyomnia magát Dórinak, de a gyerekek sem egyformák. Sokban függ a súlyuktól is, a nehezebb babák mindent kicsit később kezdenek el, a túl könnyűen meg szintén, mert ők még előtlenek. Azért csak próbálkozz a hasratétellel, de ne a kanapén, ha nem inkább a földön vagy a pelenkázón.

Petike 7 hetesen még csak így tudta, de most már teljesen kinyújtott karral hosszú ideig tartja magát :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Petri: van, amelyik doki rutinból felírja a vasat. Én tuti csak vérvétel után adnák ilyesmit, ha az igazolja a vashiányt. Ez olyan, hogy van olyan doki, aki a terhesség végén is ad rutinból, más meg nem
cory
Budapest

Petri :)
Nekünk is Bergon kocsink van és tényleg marha nehéz :( Viszont a csomagtartó hibátlanul megtelik vele :lol:

Bartika :)
Babettának van Roan kocsija, meg, ha jól emlékszem Cseménak.

annácska

Nekünk tömegközlekedni nem kell, én el se tudnám képzelni hogy lehet babakocsival :roll: Elég ha itt megyünk valahová. Sokszor alig tudok bejutni egy két helyre. "Imádom a lépcsőket" :evil: és a dupla ajtókat. Gondolkodtam már a kendőn és a kengurun is de még nem vettem. Azt hiszem addig halogatom amíg Timi szaladni fog :wink: Pedig biztos jó

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?