Sziasztok!
Tiszta ideg vagyok! A szgépünkön állandón lefagy az egér, így nem tudom használni. Ezrt is nem írtam. Szerintetek vírus vagy döglődik a rendszer??
Eper,málna: 3 éves korig nem ajánlják az apró magvak és a szőröcskék miatt
Anyós, nagyszülők: nálunk Patríciánál anyukám nyomult ezerrel és osztotta a tanácsokat ( 3 hetesen paradicsomlé, alma+...), Dorinánál már résen voltam, most meg csak gyönyörködik az unokákban. Úgy látszik belátta, hogy fel tudom nevelni a gyerekeket nélküle.
Anyóssal semmi bajom, de Dorinát én csak tavaly nyáron adtam oda neki pár órára, még soha nem aludt ott nélkülünk.
Én is izzadok, mint egy klímaxos, tuti, hogy a hormonoktól van, mint a hajhullás.
Szopi: én ugye Patríciát nem tudtam szopatni, Dorinánál megvettem az összes LLL füzetet és aláhúztam a lényeget és jól megtanultam. És minden paránál felhívtam egy szopis tanácsadót.
Most már megy magától és Cory és Borcsa tanácsai megerősítenek mindig, hogy jól csináljuk:)
Zsu: szerintem nálad a vizsgadrukk is közrejátszhatott abban, hogy kevesebb tejcid lett egy időre, de ha folytatod a szopit (mint ahogy írtad is), akkor vissza fog rendeződni, drukkolok!!!
Anita: kis féltékeny mami
Babetta: mi bejelentkeztünk a neurológiára, mert Bettina egyáltalán nem nyomja ki magát hason, hanem repülőzik. Ott eldöntik, hogy kell-e gyógytornászhoz vinni. Nektek gratula a forgáshoz!
Nálatok a kaki nagy barna medve???
Mert nálunk inkább sárga naposcsibe
Cory: én Dorinánál annyira izgultam, hogy tudjak szoptatni, hogy minden szopi után fejtem. Persze ez azt jelentette, hogy a napom szopiból, ringatásból és fejésből állt. Most egyáltalán nem fejek és szépen beáll a kereslet-kínálat. Úgy örülök neki, hogy minden rendben ezen a téren! Szerintem azért a tapasztalat is segít, úgyhogy az első babások majd a többi gyereknél már lazábbak lesznek
Gyöngyi: szerintem hozz babakocsit, mert azért nehéz több órán át kézben tartani, meg a babakocsiban pelusozni is lehet
Mamacka: ismét elkápráztattál a képekkel!!
Szelivi: a Babett egy női név!
Bartika: én FerroComp vasat szedek, ez nem „művas”, hanem természetes és nincs mellékhatása, 20db/1000,-
Ildi: örülök, hogy gyógyultok!
Nálunk szülés előtt 3 héttel volt ilyen hányós/hasmenős, izgultam is, hogy nehogy elkapjam és beinduljon a szülés. Dorina egy nap 15 pelust is elhasznált.
Mit fogunk csinálni a baba-mama talin? Sétálunk, letelepedünk?…
Üdv. az újaknak!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.