Évi
Gratula Dórinak a hasra forduláshoz
Nagyon édi kislány, látszik rajta milyen kiegyensúlyozott
Angi
Gratulálok a keresztelőhöz. Lidi jó fej, hogy így eldumcsizott az Atyával. Biztos valami fontos kérdése volt
Csillus
Azt nem is kérdeztem, hogy nektek miért kell menni szívUH-ra?
Nekünk a Kardiológiai intézetben csinálta meg egy tüneményes nő, csak sajnos rengeteget kellett várni
Ildi
Sajnálom, hogy Natasa is terpeszpelusos lett

Hogy viseli?
Petinek is a Mária utcában csinálták meg az átmosást. Hát hogy könnyebb volt-e most, azt nem tudom, de nagyon sírt
Anita
Nagyon ügyes a fiad, hogy így partner mindenben
Babcika
Milyen kis mosolygós a lánykád
Mariann
Örülök, hogy minden rendben Istvánkával
Tünde
Nyugi én sem leszek a talin bombanő
Nevelési könyvek:
A lányomat az elején csak nevelési könyvekre hagyatkozva próbáltam igazgatni és nagyon nem vált be.
A párom mindig azt mondja, hogy hallgassak az ösztöneimre és legyek következetes (Cory

) Szerintem is ez nagyon fontos és most ezt próbálom meg követni.
Azért jó olvasni a véleményeiteket az alvásról, cumizásról, szopizásról.
Könnycsatorna átmosás:
Hát ezt nem kívánom senkinek

Nem akarok senkit halálra rémiszteni, de nagyon szörnyű volt
Már a váróban azt mondtam, hogy inkább menjünk haza, mert az előttünk lévő picilány annyira sírt. Szegény fiam meg elaludt apa vállán mire sorra kerültünk. Persze a dokinő, aki egyébként nagyon profinak látszott "megnyugtatott", hogy nem fáj ez a babáknak, csak nem szeretik ha lefogják őket. A beavatkozás alatt apa fogta Petit én meg szemből néztem, hogy mit csinálnak ( bár ne láttam volna

) Na de nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy mikor fém tárgyakat, tűt szúrnak valaki szemébe az nem fáj!
Amint végeztek (1-2 perc), azonnal kikaptam apa kezéből Petit és magamhoz öleltem. Szinte rögtön megnyugodott
Apa szerint engem jobban megviselt az egész mint a fiamat. Hát van benne valami, mindenesetre annak örülök, hogy most már nem olyan csúnya a szemecskéje