Sziasztok!
Ma egesz nap ki se mozdultam itthonrol, kizarolag lustiztam :-))) Gyomrom helyrejott :-), viszont folyamatosan kenyszeresen eszegetek :- erdekes, az jutott eszembe, mintha visszakoszonnenek az elso hetek :-]
Kis habozas utan megittam az elso csesze malnalevelteat :-))) teljesen atlagos ize volt, remelem, jot fog tenni :-)
Most irogatok, de tablat csak ejjel kuldok, hatha addig befut a hir Nadine-ekrol! :-))) GIGAMEGADRUKK neki :-))) persze konnyen lehet, hogy mar a gratula az aktualis :-)
Chrissy,
GIGAMEGADRUKK, hogy ekson legyen csutortokig! :-))) De barhogy is lesz, jo lesz, hidd el :-)))
En totalis bagoly alkat vagyok :-) kivancsi vagyok, hatassal lesz-e ez Violara, amikor megprobalunk kozos napirendet kialakitani... :-]
Koszi a vihart, itt volt es fincsi volt :-)))
Szilvi,
GIGAMEGADRUKK Neked is, most epp Te vonultal vissza, hathahatha :-)))
Ellimami,
GIGAMEGADRUKK a dezertalashoz! :-)))
Ilyet se hallottam meg, hogy valaki attol lenne rossz anyuka, hogy mar babazni akar :-0 Nagyon el lehetsz szontyolodva, kuldok egy kis :-)))))-t!!!
Kispapid meg is erdemelne a pocit mondjuk egy napra

meg hogy Kuklopsz, de ezen legalabb muszaj nevetni :-)
Amugy nyugi, az en koldokom biztos rondabb, nemcsak kiall, de tiszta fekete, ahogy beletorkollik a kozepso sotet csik! Es teli vagyok terhessegi csikokkal is, mar annyira rusnyicsek, hogy le se merem fenykepezni csupaszon :-]
Angi,
orulok, hogy jol sikerult a buli, es az eso is jol idozitett :-))) nalunk ugye szombaton lesz utso nagy parti, persze ha egyben maradok, de hat miert ne? :-)))
Koszi az ellendrukkot! Viszonzasul kuldok 5-ere MEGADRUKKot :-)))
Olyan hulye, furi erzes, hogy most NEM akarok szulni... az eszemmel tudom, hogy nem lenne jo most, a szivemmel meg babaznek barmikor. Meg jo, hogy nincs kesz minden, mert igy azert erzem, hogy vannak meg elinteznivalok.
Nelli,
erdekes, a tancolas nekem se ment mar kispocisan sem :-( pedig amugy furge es aktiv voltam, da az nem esett jol :-( viszont a jo kis bulizos zenekre, amiket szeretek, a baba se reagalt rosszul :-) es legfeljebb elneztem, hogy jol elvannak a tobbiek :-)
Tunder,
ez a modja :-) Udv itt, gyere gyakran! :-)))
Nekunk ilyen hajnali tombolas nem volt, de kispapa keze mint lenyugtato eszkoz nagyon bejon :-))) esetleg felalomban is ra lehet pakolni a pocira :-)))
Hiszti hol elmulik, hol elojon :-] benne van a pakliban, ne bantsd erte magad! :-)
Buborek,
ugy emlexem, 20-22. het kornyeken mar meg tudtam mutatni kispapanak a babazsurt a pocimban :-))) csak turelem kellett hozza, lasd fent, ha o odarakta a kezet, Vilcsi tuti lenyugodott ;-)
mostanara meg jobb, mert mar szemmel lathato atrocitasok is tortennek :-))) ma egesz komoly extrem sportokat is produkalt :-))) csak szegeny kispapa lemaradt a javarol, mert rusnya konyvekbe van beleveszve gyurott fejjel :-(((
Zsuzsofi,
gratula a 9. honaphoz! :-)))
Kis turelem, ahogy korabban irtad, annak alapjan Te jo esellyel nem kell felj a tulhordastol :-))) tok jo, hogy most mar a koraszulestol se! :-)))
Kialvatlansag miatt sorry :-( Bizony mar nalunk is bejatszik x=sok parna, amiket minden fordulasnal pakolaszok :-] de a regi alvaszavaraimhoz kepest most meg szavam nincs, legalabb vissza tudok aludni! :-))) Ugy latszik, hormonalis okai is voltak...
Napkozbeni kis szunyokak sem muxenek Nalad?
Eancsi,
nagy-nagy gratula a zarovizsgahoz, igazan ugyi voltal! :-)))
Lehet, hogy Neked ugyanugy fajnak a csontjaid, mint nekem a csuklom meg neha az egyik terdem? Dokibacsim szerint lehet kis viztol, de nem csinalt ugyet belole :-)
Vedoneni tenyleg klassz fej :-))) en is ellennek szivmonitorral :-) kivancsi vagyok, mitol hogyan valtozik Viola szivverese :-)))
Saci,
szerintem ennel normalisabb nem is lehetnel igy nagypocis fejjel! :-)))
Feszekrako :-))) nalam csak annyiban nyilvanul meg, hogy ha meglatok valami eldugottabb dolgot, ami reg koszos, azt nyomban lesikalom :-) de pl. ma nem birom ravenni magam a mosogatasra, olyan ize, hogy vagja a pocimat a mosogato szele :-
Nicki,
nagyon jol tetted, hogy elmentel pihizni :-))) szerintem minden anyukanak receptre kellene felirni evente par nap generalszervizt :-)))
Ha en tudnam, hogy mi volt ez... azota mindenbol ettem ovatosan par falatot, amit akkor, es nem lettem rosszul. Lenyeg, hogy elmult :-)
Mici,
en csak emelyegtem, nekem a folyamatos ragcsalas jott be, rossz szajiz eseten gyakori fogmosas-szajoblites. Illetve szensavas italok neha, mert megbufiztetett (bocs) :-) A gyomberrol, B vitaminrol en is hallottam, hogy jo.
Drukk, hogy Neked hamar elmuljon, mert a legjobb ellenszer az ido :-)))
Evi,
hat remelem, hogy a dinnyeizesitesu tejcit imadni fogja Viola :-)))
Nyugi, allitolag a szuleskor olyan adrenalin- es endorfinfroccsot produkal a szervezet, hogy tuti elmulik, ha elotte nyomi volt a hangulatod :-)))
En inkabb az elso napoktol parazok... meg persze attol, hogy ne tortenjen semmi olyan, amit nem szeretnek... De legalabb mar parazok neha, ettol normalisabbnak erzem magam :-]
Tina,
EDA-t nem szeretnel kerni? (Nem rabeszelni akarlak, tudom, hogy sokan nem akarjak, csak kerdezem.)
De jo, hogy megkerdezted a szulesznot, en is akartam mar itt is :-) En ugy gondoltam, hogy a dokienak az 50%at adnam neki, ez szerintetek okes? Es milyen alkalommal szokas odaadni neki?
Tenyleg, holnap delelott megyek elso CTGre, es akkor fogok megismerkedni a szulesznovel, akit a dokim ajanlott :-)))
River,
udv itt! :-) Ha a tabla is erdekel, ird meg az adataidat (persze, ha maskor is akarsz jonni hozzank) :-)))
Na csak elmosogatok mar, aztan vasalok babarucikat :-) Ejjel meg jovok, adig is minden jokat! :-)))
Kaska
37+1