A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Mici,
Én úgy hallottam,hogy a fiús mamák szoktak rosszabbul lenni. Kép Kép

Sok tanáccsal nem tudok szolgálni sajna.Nekem csak reggel volt émelygésem még anno,de ha regeliztem vagyis ettem valamit,elmúlt.Ha napközben megint kezdtem magam rosszul érezni,ennem kellett és mindig minden visszaállt az eredeti kerékvágásba.
Azt még nem hallottam,hogy a MAgneB6 is jó a rosszullétre.Ezt nem izomgörcsre vagy méhösszehúzódásra szedik? Én nem szedtem még ilyet sem,úgyhogy ezt se tudom pontosan.

Mielõbbi jobbulást!!!

Évi + Petra baba_37+4
Évi24

Sziasztok újra!

Köszönöm Nektek a sok kedves szót, jólesik ránézni a fórumra.
Aki elé bevágtam annak bocsi, a többieknek meg kitartás!
Bár ami engem illet, eléggé nyűglődöm, mert melegem van mint az állat.

Van-e arra valami ötletetek, hogy mit lehet tenni, egy állandóan örörkmozgó pocaklakóval, aki az elmúlt hetekben rendszeresen nem hagy aludni... hajnali 4-kor elkezdi, dörömböl mintha nem tudom mi lenne, aztán megnyugszik, vagy én ájulok el, (ezt még nem sikerült eldöntenem:-) aztán hatkor elkezdi megint, és fél 7 körül amikor kell a Kedvesem akkor már én sem alszom vissza.

Ez az egyik. A másik nyavalyám az, hogy hihetetlenül hisztis vagyok, nyűgös, durcás, hogy úgymondjam már magamnak is sok! Segítsetek, ugye ez elmúlik?!

Edit:
Kitartás, el fognak múlni a rosszulléteid.
Igazából nekem a 4. hónap végéig voltak kellemetlenségeim, de elég korán kitapasztaltam, hogy hogy lehet ezt elviselni.
A tanácsom az, hogy reggel amikor felébredsz, és érzed, hogy émelyegsz, várj egy kicsit, hátha rókarudi is jelentkezik, mert a hányingerre "ráenni", csak hogy elmúljon, nálam nem vált be. Garantált egész napos hányás lett belőle.
Persze mindenki más, és semmi sem törvényszerű, ezek az én tapasztalataim voltak.
A kislány-kisfiú dilemma pedig változó, ahány ember annyi félét mond.
Ne izgulj, hamar elrepül ez az időszak! Ha nagyon rosszul vagy huzamosabb ideig, akkor viszont mindenképpen menj el a dokidhoz, és próbálj meg sokat inni!

Puszi, és jobbulást

Sziasztok!
tündér

Sziaszok!

Elõször is Gratulálok a Friss anyuciknak, mostanában nem igen volt idõm benézni ide, úgyhogy kicsit megkésveKépKépKép

Mici!
Változó, hogy ki mikor és mennyire van rosszul. Mint Évinél nálam is elmúlt a hányinger, émelygés, ha letuszkoltam valamit a torkomon. Én eleve úgy indultam neki a reggelnek,hogy ki sem keltem az ágyból, amig meg nem ettem pár szem kekszet. Aztán persze 2-3 óránként evés, mert külömben jött a hányinger. Jó kis hízókúra, de jobb pár kiló, mint a wc-t ölelgetni. Sajnos ez sem válik be mindenkinél, ugyanúgy mint a MagneB6. Volt egy Anyuka akivel még együtt voltam itt ebben a topikban aki végig a 40 hét alatt rosszul volt, hányt naponta többször. Ilyen is vanKép Szedte a savlekötõt, evett és nem volt mit tenni, csak túlélni. Azért szerencsére a vége felé ritkultak a hányások és az émelygésKép Ez ritka pedig. Átlagban 12-14 hétig tart a rosszulevõs idõszak, vagy még talán addig amig meg nem mozdul a babaKép Reméljük nálad is már csak pár hét és kezdõdik a gondtalan kényelmes kismamis élet.KépKépKép

Sok drukkk és kellemes pocinövesztést, sok rugdosós pillanatot ( kb a 20-35 hét tájékánKép)
sasha és a lassan 8 hónapos Gábor

Kép
sasha

Nicki! Csak az esküvõn táncoltam, és abba is hagytam, amikor azt éreztem, hogy fáj a hasam alja. Egyébként én is igyekszem sokat feküdni, amikor otthon vagyok.

Mici! Én is émelygéssel küszködöm. Nekem egy kicsit segít, ha sós dolgot eszegetem.

Nekem az anyósom mondta, hogy lányom lesz, mert azzal szoktak rosszul lenni. Lehet, hogy még egy lányom lesz? Majd kiderül.

Zsófi! Igaz ami igaz, a terhesség végén tényleg nem lehet jól aludni. Tapasztalat az elõzõ terhességembõl. De én már most rosszul alszom, és még hol a vége?

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Vajon Nadine már babázik? Kép

Hát... én nem sokáig fogom foglalni az esetleges elsõ helyet, mert szerdán mostmár tuti, hogy be kell feküdnöm a kórházba és csütörtökön megindítják a szülést. Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Kép Kép Nem is tudom... persze, örülök, hogy láthatom Noémit végre, de közben meg szomorú is vagyok, mert olyan jó lenne, ha magától indulna meg a szülés. Jó, még erre van lehetõség, de ki tudja?! Na, nem panaszkodom. Kép Kép Kép

Tündér,
én is a Budai Honvédban fogok szülni! Majd tudok neked infókat mondani. A héten már be fogok gyûjteni egyet-kettõt, az biztos. Kép Üdv, itt közöttünk! Kép

Nelli,
nagy-nagy gratula a 12. héthez! Én is vízválasztónak éreztem. Bizti minden rendben lesz a maradék 28 hétben. Kép Kép Kép

Zsófi,
Neked is nagy-nagy gratula! Innentõl már tényleg repülni fog az idõ! Észre sem veszed, és már szülsz is. Kép Kép Kép Pihenj, amennyit lehet, én most kezdek bepánikolni, hogy van még 1,5 napom, amit végiglustálkodhatok, aztán úgy pár hónapra nuku a henyélésnek. Kép

Angi,
a tervek szerint 5-én szülnék. Látom, mindkettõnknek bejön ez a dátum. Kép Bár én jobban szeretnék 4-én, mert a páromnak az lenne csak igazán a szülinapi ajándék! Szerdán lesz 30 éves. De jó meglepi lenne! Kép

Nicki,
úgy "irigykedek" ezért a wellness hétvégéért! Biztos teljesen fel vagy töltõdve. Lehet, hogy szülés után rám is rámférne?! Kép Kép Kép

Évi,
hát Neked sincsen már sok hátra! Kép Én is így vagyok... van, amikor úgy gondolom, hogy simán végig fogom csinálni a szülést, teljesen be vagyok lelkesülve, máskor meg azon parázok, hogy jaj, csak ne most jöjjön rám, mert én nagyon álmos és fáradt vagyok ehhez. Kép

Mici,
nekem kislányom lesz - az UH szerint - és az egész terhességem alatt egyszer volt csak komolyabb hányingerem, de semmi extra. Az elején a pocimra is azt mondták, hogy tuti fiú, dehát úgy néz ki, kislány. Nem mindenkinél jönnek be ezek az általánosítások.
Tudod, mit olvastam vmelyik újságban? A gyömbér nagyon jó rosszullét ellen. Nem tudom, milyen "kivitelre" gondoltak, de nekem az üditõ nagyon bejött. Kép

Kérdeznék valamit...tök bénán jön ki, hogy itt nagypocisan ezt nem is tudom, dehát nem szégyen kérdezni, ugye?

Mit jelent a CL 2000?

Üzenem innen Kápmegyerrõl, hogy nálunk dörög! Küldök egy kis zuhit, jó? Remélem, lesz is... Kép Kép Kép

Ch.
40+6

Chrissy

Kép
chrissy

Mici!

Én egyáltalán nem voltam rosszul és lányom lett.Kép

Manó+EmmaKép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Lányok,
Köszönöm a sok jó tanácsot. Bíztató azért, hogy általában ez a 12-14. hétig tart "csak"...
Mici
Névtelen

Mici!
Nekem az elsõ gyermekem lány és egyszer se voltam rosszul. Most úgy néz megint lányom lesz és nem voltam egyszer se rosszul. Szerintem ez alkat függõ.

Évi, Chrissy

Én is félek a szüléstõl, (már írtam régebben) és ahogy megy az idõ egyre jobban. Remélem tényleg elmúlik, habár a lányomnál végig féltem. Szülésnél is bepánikoltam. A fájdalommal nem tudok mit kezdeni.

Az egyik ismerõsöm volt nagyon rosszul az elsõ 3 hónapban, mindent kihányt. Neki B vitamint adtak injekció formában. Az segített valamennyire.

Tina
36
tkriszta

Lányok,
mennyi pénzt szokás adni szerintetek a szülésznõnek?
Választott szülésznõre gondolok.

Tina
36
tkriszta

Mici,

csak egyszer hánytam+elájultam, utána semmi. Nem tudom, alkat kérdése-e, de arra is gondolok, hogy az Elevit nevû magzatvédõ vitamin segített. Rá is van írva: "csökkenti a terhesség korai szakaszában gyakori émelygést, hányást és hányingert." Nekem eddig bevált, esetleg próbáld ki.

Egyébként sziasztok, én is új vagyok és a MÁV kórházban fogok szülni valamikor szeptember közepén.
Minden jót mindenkinek,

River
24
river

Sziasztok, Netmamik,

Tündér,
üdv a topicban, bár (ne haragudjKép,) én azért remélem, hogy mi már nem sokáig beszélgetünk itt. Sürgõs dezertálhatnékom van a friss babákhoz...Kép

Eancsi,
Boka, lébfej teteje (rüszt). Az egész lábfejem úgy néz ki, mint az édes kisbabók lába, akiket délelõtt láttunk Évivel...Konkrétan 1 azaz egy db papucsom van, ami rámjön. Mondjuk a legújabb nyûgöm az, hogy a bokám KÖRÖS KÖRÜL dagad, ami azt jelenti, hogy most hátul (!) is nagyon feszül, és emiatt lépni is alig tudok... De ez inkább csak esti tünet...

Chrissy,
rossz irányba küldted a zuhit!! Itt újpesten még most sincs semmi! Sürgõs korrekciót kérek!Kép

A férjem mostanában csak a "hisztigép" jelzõt használja velem kapcsolatban, a dudorodó köldököm láttán pedig "Küklopsznak" becézget... Én meg legszívesebben lecsatolnám a hasam, és rákötném... Nemtom' a többi hasonló korú pocis hogy van, de én 10 napja csak nyûglõdöm, ülni se jó, állni se jó, feküdni meg épp elég éjszaka...Én vagyok a leges-legrosszabb anyu, mert kint akarom már tudni a babómat..!!??
Megyek is nyûglõdni.
Halihó
Ellimami
37+5
ellimami

Sziasztok!

Ma egesz nap ki se mozdultam itthonrol, kizarolag lustiztam :-))) Gyomrom helyrejott :-), viszont folyamatosan kenyszeresen eszegetek :- erdekes, az jutott eszembe, mintha visszakoszonnenek az elso hetek :-]
Kis habozas utan megittam az elso csesze malnalevelteat :-))) teljesen atlagos ize volt, remelem, jot fog tenni :-)

Most irogatok, de tablat csak ejjel kuldok, hatha addig befut a hir Nadine-ekrol! :-))) GIGAMEGADRUKK neki :-))) persze konnyen lehet, hogy mar a gratula az aktualis :-)

Chrissy,
GIGAMEGADRUKK, hogy ekson legyen csutortokig! :-))) De barhogy is lesz, jo lesz, hidd el :-)))
En totalis bagoly alkat vagyok :-) kivancsi vagyok, hatassal lesz-e ez Violara, amikor megprobalunk kozos napirendet kialakitani... :-]
Koszi a vihart, itt volt es fincsi volt :-)))

Szilvi,
GIGAMEGADRUKK Neked is, most epp Te vonultal vissza, hathahatha :-)))

Ellimami,
GIGAMEGADRUKK a dezertalashoz! :-)))
Ilyet se hallottam meg, hogy valaki attol lenne rossz anyuka, hogy mar babazni akar :-0 Nagyon el lehetsz szontyolodva, kuldok egy kis :-)))))-t!!!
Kispapid meg is erdemelne a pocit mondjuk egy napra :-P meg hogy Kuklopsz, de ezen legalabb muszaj nevetni :-)
Amugy nyugi, az en koldokom biztos rondabb, nemcsak kiall, de tiszta fekete, ahogy beletorkollik a kozepso sotet csik! Es teli vagyok terhessegi csikokkal is, mar annyira rusnyicsek, hogy le se merem fenykepezni csupaszon :-]

Angi,
orulok, hogy jol sikerult a buli, es az eso is jol idozitett :-))) nalunk ugye szombaton lesz utso nagy parti, persze ha egyben maradok, de hat miert ne? :-)))
Koszi az ellendrukkot! Viszonzasul kuldok 5-ere MEGADRUKKot :-)))
Olyan hulye, furi erzes, hogy most NEM akarok szulni... az eszemmel tudom, hogy nem lenne jo most, a szivemmel meg babaznek barmikor. Meg jo, hogy nincs kesz minden, mert igy azert erzem, hogy vannak meg elinteznivalok.

Nelli,
erdekes, a tancolas nekem se ment mar kispocisan sem :-( pedig amugy furge es aktiv voltam, da az nem esett jol :-( viszont a jo kis bulizos zenekre, amiket szeretek, a baba se reagalt rosszul :-) es legfeljebb elneztem, hogy jol elvannak a tobbiek :-)

Tunder,
ez a modja :-) Udv itt, gyere gyakran! :-)))
Nekunk ilyen hajnali tombolas nem volt, de kispapa keze mint lenyugtato eszkoz nagyon bejon :-))) esetleg felalomban is ra lehet pakolni a pocira :-)))
Hiszti hol elmulik, hol elojon :-] benne van a pakliban, ne bantsd erte magad! :-)

Buborek,
ugy emlexem, 20-22. het kornyeken mar meg tudtam mutatni kispapanak a babazsurt a pocimban :-))) csak turelem kellett hozza, lasd fent, ha o odarakta a kezet, Vilcsi tuti lenyugodott ;-)
mostanara meg jobb, mert mar szemmel lathato atrocitasok is tortennek :-))) ma egesz komoly extrem sportokat is produkalt :-))) csak szegeny kispapa lemaradt a javarol, mert rusnya konyvekbe van beleveszve gyurott fejjel :-(((

Zsuzsofi,
gratula a 9. honaphoz! :-)))
Kis turelem, ahogy korabban irtad, annak alapjan Te jo esellyel nem kell felj a tulhordastol :-))) tok jo, hogy most mar a koraszulestol se! :-)))
Kialvatlansag miatt sorry :-( Bizony mar nalunk is bejatszik x=sok parna, amiket minden fordulasnal pakolaszok :-] de a regi alvaszavaraimhoz kepest most meg szavam nincs, legalabb vissza tudok aludni! :-))) Ugy latszik, hormonalis okai is voltak...
Napkozbeni kis szunyokak sem muxenek Nalad?

Eancsi,
nagy-nagy gratula a zarovizsgahoz, igazan ugyi voltal! :-)))
Lehet, hogy Neked ugyanugy fajnak a csontjaid, mint nekem a csuklom meg neha az egyik terdem? Dokibacsim szerint lehet kis viztol, de nem csinalt ugyet belole :-)
Vedoneni tenyleg klassz fej :-))) en is ellennek szivmonitorral :-) kivancsi vagyok, mitol hogyan valtozik Viola szivverese :-)))

Saci,
szerintem ennel normalisabb nem is lehetnel igy nagypocis fejjel! :-)))
Feszekrako :-))) nalam csak annyiban nyilvanul meg, hogy ha meglatok valami eldugottabb dolgot, ami reg koszos, azt nyomban lesikalom :-) de pl. ma nem birom ravenni magam a mosogatasra, olyan ize, hogy vagja a pocimat a mosogato szele :-

Nicki,
nagyon jol tetted, hogy elmentel pihizni :-))) szerintem minden anyukanak receptre kellene felirni evente par nap generalszervizt :-)))
Ha en tudnam, hogy mi volt ez... azota mindenbol ettem ovatosan par falatot, amit akkor, es nem lettem rosszul. Lenyeg, hogy elmult :-)

Mici,
en csak emelyegtem, nekem a folyamatos ragcsalas jott be, rossz szajiz eseten gyakori fogmosas-szajoblites. Illetve szensavas italok neha, mert megbufiztetett (bocs) :-) A gyomberrol, B vitaminrol en is hallottam, hogy jo.
Drukk, hogy Neked hamar elmuljon, mert a legjobb ellenszer az ido :-)))

Evi,
hat remelem, hogy a dinnyeizesitesu tejcit imadni fogja Viola :-)))
Nyugi, allitolag a szuleskor olyan adrenalin- es endorfinfroccsot produkal a szervezet, hogy tuti elmulik, ha elotte nyomi volt a hangulatod :-)))
En inkabb az elso napoktol parazok... meg persze attol, hogy ne tortenjen semmi olyan, amit nem szeretnek... De legalabb mar parazok neha, ettol normalisabbnak erzem magam :-]

Tina,
EDA-t nem szeretnel kerni? (Nem rabeszelni akarlak, tudom, hogy sokan nem akarjak, csak kerdezem.)
De jo, hogy megkerdezted a szulesznot, en is akartam mar itt is :-) En ugy gondoltam, hogy a dokienak az 50%at adnam neki, ez szerintetek okes? Es milyen alkalommal szokas odaadni neki?
Tenyleg, holnap delelott megyek elso CTGre, es akkor fogok megismerkedni a szulesznovel, akit a dokim ajanlott :-)))

River,
udv itt! :-) Ha a tabla is erdekel, ird meg az adataidat (persze, ha maskor is akarsz jonni hozzank) :-)))

Na csak elmosogatok mar, aztan vasalok babarucikat :-) Ejjel meg jovok, adig is minden jokat! :-)))

Kaska
37+1
kaska

Kaska!

Beszéltem az orvosommal az EDA-val kapcsolatban, de nem ajánlotta mert a lányom születésénél is mire bementünk a kórházba 4 ujjnyira voltam tágulva. Akkor már úgyse adják be. Szerinte most is gyors szülés lesz. Úgy legyen!

Én szülés után adtam oda a pénz a szülésznõnek mert szabin volt azon a hétem amikor szültem. Nem sok az 50%? Gondolom a dokid se pár ezret kér.

Én már kivasaltam az összes babarucit! És bepakoltam a kórházi cuccot is. Kiváncsi vagyok mit hagyok itthon.

Sziasztok!
Tina
36
tkriszta

Gratula a friss mamiknak! Kép

Tina Kép
szerintem max. 20, ha õ nem szabott árat. Ez egyébként valóban a dokipénz 50%-a lett volna nekem, ha fogadok szülésznõt. Nem fogadtam, de amúgy is 2 szülésznõt fogyasztottam Kép Amúgy meg esetleg amikor mész NST-re, kérdezz meg néhány ott kószáló, esetleg szimpibb nagypocist.

Kaska Kép
Jujjuj, Vilcsinek is már csak szûk 3 hete van vissza?!!! Izgul-izgul!!!

Manócskának sok pussz!

Meg nektek is, hajrá a gigapocisoknak, kitartás a nagypocisoknak és boldog várakozást a picipocisoknak Kép

Kangi és a 14 hetes múlt Julcsibaba
kangi

Kaska!
Kép a hasfájásért. Remélem már el is múlt. Nekem meg vmi fura rekeszizom és tüdõ körüli görcseim voltak pontosan 4 percenként egyik éjjel. Hál'istennek hamar elmúlt és az ijedtségen kívül nem lett bajom.

Buborék! Kispapidnak már csak egy ici-picit kell várnia, aztán meg idõvel még látni is fogja, ahogy hullámzik a pocakod! Kép

Zsófi! Mindjárt én is, én is! (35+4) Kép Azért a szülés nekem még júli 27-ig ráér... Kép

Eancsi! Gartula a vizsgádhoz!

Mici! Annyi ilyen babona van, mint égen a csillag, és persze egymásnak általában ellentmondók. Nekünk az UH szerint 150%, hogy lány, erre hétvégén letámadott egy nõ, hogy tutira fiú, mert olyan alakú a pocim... Kép Szóval szerintem ezekkel ne foglalkozz. Sajna a hányásra nem tudok jó tanácsot, mert nekem nem volt ilyen gondom, majd a többiek. Rosszulléteim viszont voltak kb a 14-16. hétig, aztán mintha elvágták volna.

Nadine, Crissy, Szilvi! DRUKK DRUKK DRUKK!

Angi! Neked is DRUKK. Mit szólnál a 8.-ához?

Tündér! Na helló, helló. Üdv itt! Kép

Mi megvagyunk, holnap megyünk a dokibácsihoz, utoljára a rendelõjébe, aztán már rá egy hétre a kórházba. Kezd izgi lenni a dolog.

35+4 Kép

Dé!

Júli 27???????????????
Mondd, hogy csak elírtad!!!

:-))))))))))))))))

Zsófi(35+6)

Ui: Itt nézzétek meg a hugomat!!!
[url=http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin?alid=1669" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin?alid=1669[/url]

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Szülésznõ: most én is gondolkozom, hogy fogadok. Én 15-öt hallottam árnak.

cory 21+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Kismamik,

Nadine,
Remelem mar babazolKépKépKép

Chrissy, Szilvi,
Drukk nektek isKépKépKép

De,
Hat lehet rola szo, bar a dokim nem lesz itt, de nekem mar mindegy csak jojjonKép Bar Kispapim tegnap megfenyegette a lanyat, hogy most aztan mar kifeleKép Azert szerintem is tulzas lenne a jul. 27Kép

Kaska,
Mar mer ne lennel egyben. Tok jo lesz hidd el, hiszen utanna egy ideig hianyolni kell ezen dolgokatKép

Mici,
Ellenpelda vagyok nekem most lanyom lesz a doki szerint es rosszul is voltam 14. hetig, mig a fiammal semmi gondom nem volt. De amit Sasha ajanlott a sokszori keves eves segiteni szokott.

Evi, Chrissy,
En valahogy mar ugy vagyok vele, hogy inkabb fajon, mert az mar azt jelenti, hogy mehetek szulniKép Egyebkent szerintem mindenki parazik neha a szulestol.
Nyomi hangulat nekem is van, de Kispapim mar rutinos es ilyenkor kitalal valamit, alt. elmegyunk setalniKép

Ellimami,
Drukk az atkeruleshez, de csak utannamKép

Alvas, hat lanyok ez erdekes emlekszem a fiammal ugyan ilyen gondjaim voltak az utolso honapban, most pedig max. egyszer kelek pisilni, vagy a faimhoz es alszok, mint a bundaKép

Ma megtisztitottam ujfent az ablakot es nagytakaritottam, persze oriasi segitsegem volt a fiam szemelyebenKép
Utanna delutan vasaroltam a baratnom lanyanak, illetve a fiam baratjanak szulinapi zsurja lesz szombaton es arra vettunk a sracnak ajandekot, meg persze titokban kineztem az enyemnek is az ajandekotKép
Ugy elvezem, hogy vegre nem kell dolgoznom!!!!!!!!

Angi
39+3
angela2

Sziasztok kismamók!

Látom, a tábla eleje változatlan,itt megint nagyon ráérö babucikat várunk, ezek szerintKép De a lényeg,hogy még senki nem maradt bennt sosem, igaz??KépKép

Nagyon jó kis hétvégénk volt, tegnap szalonnasütéses összenépi összejövetel volt az egyik baráti házaspárnál. Élveztük nagyon a nagy tüzet, ooolyan jó meleget csinált a hüvös éjszakában. Ja, és megkaptuk a babakocsit, rucikat, játékokat, meg még pár ilyen babás dolgot. (egy nagy autót is kaptunk, ami körbe-körbe csupa játék (csörgö,pörgö és zörgö elemek), és a bébi majd a közepébe csücsül, ha elég nagy lesz.) Kispapim nagyon büszkén tuszkolt a be a kocsiba (majdnem nem fért be), aztán egész úton hazafelé ott csörgött a nyakunkba sok játék rajtaKép Mondtam neki,hogy ez még csak a kezdet, ennél sokkat több és hangosabb csörgöink leszenkKép Kép

Egyébként az esö meg ide is elért(nemtom kiküldte ide??), egész hétvégén felváltva volt napsütés meg esö, de szerencsére a kerti partyn az elöbbi volt.

Kaska, nem tudom mit csináltál a pociddal, de ma reggel én is irtó hasmarsra ébredtem. Lehet a sok görögdinnye ártott meg?? DE olyan fincsi volt, és olyan jól esett,nem birtam abbahagyni...
AMi meg az indiánokat illeti...Biztos romantikusnak hangzik, de sajna a való életben elég kiábránditóak ám. Itt még a mai napig nagyon sokat lehet látni belölük (na nem tollakkal a fejükön), és bizony nagyobbik része munkanélküli alkoholista aki a belvárosban kéreget. Valahogy nem tudtak a kapitalizmusba beilleszkedeni, nekik nem megy a folyamatos dolgozás egyhelyen, tudod régen is vándoroltak, és nem birják az alkoholt, amit a fehér ember hozott be ide. Nagyon sok a lecsúszott ember közölük, pedig az állam extra módon próbálja támogatni öket, hiszen õslakosok.

Huh, mindjárt 31 hétbe lépek, azaz már csak 9 more to go!!!Juhéjj!!!KépKép

Sziasztok
Barbi
még 30+6,de mindjárt 31+0

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

koszi a valaszokat! :-))) Megnyugodtam, ezek szerint nem fogom alulfizetni a szulesznot :-))) Az 50%ot azert nem tartottam soknak, mert tudtommal, ha minden jol megy, o fog sokkal tobbet dolgozni velem, mint a doki. Aztan majd meg atgondolom.

Kangi,
koszi :-) bizonybizony :-) pont ma beszeltuk kispapaval, hogy meg extrem esetet figyelembe veve is itt egy honap mulva gyerek lesz :-))) hat ez nem kissamli ;-)))

De,
hat ilyet meg nem hallottam, de nem hangzik fajinnak :-( szerencse, hogy elmult :-)))
Hehe, hogy kiszurta mindenki a juliust :-))) Freud papa? ;-)))

Zsuzsofi,
en a fooldalra kerultem, hogy jutok el a hugicadhoz? Vagy valami jelszot kellene tudnom?

Angi,
hat azer' mer mondjuk megszulok ;-))) sohase lehessen tudni az ilyen Viola Dorakkal ;-)))
Hat edes semmittevesnek nem neveznem, amit csinalsz :-) de elhiszem, hogy jolesik :-)))

Barbi,
kertiparti + jatekok: foldi paradicsom :-)))
Szegeny indianok :-((( Megertem oket, a kapitalizmus bizonyos vonasaitol neha nekem is herotom van (na nem a szocializmust sirom vissza), meg jo, hogy a piat birom ;-))) Ize, birtam... :-/

Hat nem varok tovabb, meggyartom es kuldom a tablakat, igy is holnapra ernek oda... :-)

Tenyleg: meg mindig senkinek nem tamadt ingerenciaja a tablagondozasra? :-( Leccilecci hosszu tomott sorokban vadul lelkesedni! :-)))

Minden szepet s jot!

Kaska
37+... ha jol latom, 2 :-)
kaska

Akkor a kismamik: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 42+1 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]2.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.21.[/size] 40+6 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.28.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]3.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 39+5 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]4.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 39+4 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]5.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 38+6 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]6.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 37+6 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]7.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 37+6 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]8.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 37+5 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+2 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]10.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+2 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]11.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+2 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]12.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 37+0 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]13.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 36+6 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]14.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 36+0 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]15.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 35+6 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]16.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 35+5 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]17.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 35+4 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]18.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 34+5 33 év/1.b. Budapest 2003.07.20. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]19.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 34+3 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]20.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 34+0 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]21.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 33+2 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]22.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 31+0 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]23.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 29+1 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]24.[/size] Tündér [size=-2]2002.11.15.[/size] 28+4 26 év/1.b. Diósd 2003.08.20. [size=-2]2003.08.22.[/size] [size=-2]Budai Honvéd Kórház / Dr. Varga György[/size]
[size=-2]25.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 28+0 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 26+5 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 26+4 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]28.[/size] Kisegér [size=-2]2002.12.06.[/size] 25+4 27 év/1.b. Budapest 2003.09.12. [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]29.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 25+3 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]30.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 23+5 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]31.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 23+4 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]32.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 23+3 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]33.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 21+5 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]34.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 21+3 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]35.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 21+1 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]36.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 19+4 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]37.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 18+1 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]38.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 16+5 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]39.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 14+5 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]40.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 13+6 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]41.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 12+6 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]42.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 11+5 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Es a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.20. ( - 17 ) nap
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap
Márti KépVilma 3480g 2003.05.29. ( - 4 ) nap
</pre>
kaska

Sziasztok!

Üdv az újaknak.

Én éppen csak irogatok, mert mire végigolvaslak titeket meg a friss babákat, mindig olyan késõ lesz, hogy majdnem elalszom.

A TOP 5-nek giga-mega drukk a többieknek drukk a babához.

Magdi
37+2
gallainémagdi

Szisasztok!

Én is friss kismama vagyok, újfent. De most nem errõl szeretnék írni.
Az Internet erejében bízva a segítségeteket kérem. A párom elindult egy játékban, ami Budapest legnépszerûbb taxisát keresi. Ebben a versenyben jelenleg a 3. helyen áll. A verseny még 3 napig tart, a fõdíj egy kb 4 millás autó. Igen nagy szükségünk lenne erre, illetve az érte kapott pénzre, mivel már van egy gyermekünk, érkezik a második és még mindig albiban lakunk, nem látván esélyt a kiugrásra.
Ha akartok nekünk segíteni, kérlek szánjatok rá 120 Ft-ot, és küldjetek egy sms-t a 06-90 621 015-ös számra, szövegnek pedig azt kell beírni: 30010
Az sms küldõk között kisorsolnak egy Harley-t, minden 10. sms pedig nyer egy 9000 Ft-os jegyet a hétvégi alsóörsi Harley-találkozóra.
Az aktuális állást megtaláljátok a www. mmsujsag. hu címen.
Elõre is köszi mindenkinek.

Spiderlady
spiderlady

Sziasztok!

Mindenkitõl bocsánat, rossz volt a link.
Tehát Panka hugomat itt lehet megnézni(no meg engem):

[url=http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=1669" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=1669[/url]

Zsófi(36!!!!!!!)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kaska,

köszi, egyelõre átadom a helyemet a táblázatban, aztán majd a 35. hét körül orvul kiszorítok valakit! :-)))

Más: kb. egy hete elkezdett fájni hátul a fenék fölötti bal oldali csontom. Csak akkor érzem, ha a bal lábamra helyezem a súlypontot. Van valakinek hasonló tapasztalata? Elmúlik, vagy már végig ez lesz? Eddig mindenki mást mondott, csak abban egyeztek meg, hogy ez ilyenkor természetes.

River
24
river

Jó reggelt Lányok!

Nagyon kiváncsi vagyok, Nadine megszült-e már?

Tegnap jobbra alul benyilalgatott a hasam, ami elég kellemetlen volt, és nagyon megijedtem, hogy a szombati tánccal rosszat csináltam. Szerintetek mi lehetett ez?
Ha gond van, mibõl érezném?
Jövõ héten megyek UH-ra, jó lenne már ott tartani. Legalább megerõsítenének abban, hogy nincs semmi baj.

Angi! Még csak most mentél el pihenni a munkahelyedrõl? Elhiszem, hogy élvezed.
Én már szeptemberben el szeretnék húzni innen. Nagyon várom már.

Kaska! 50% szerintem is egy kicsit sok, de ha egész idõ alatt csak egy szülésznõ foglalkozik Veled, és megérdemli, akkor nincs gond.

Nelli
nelli2

Üdvözlet minden kisbabát váró és már kisbabázó anyukának!

Nadine a feleségem ma (42+1) hajnalban (2003.06.03 0.12) életet adott egészséges kislányunknak Zsanettnek. A szülést tegnap reggel 6 után indították.

További jó babavárást és köszönet mindenkinek aki drukkolt

Zsanett, Nadine, Blacklok

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine-nek, és Zsanettnek óriási gratula!
anyukának sok türelmet, és tejcit!!!
A babának pedig kitartást!!!!!!!!

Zsófi(36!!!!!!)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv

Persze hogy nem aludtam ki magam így a legfontosabb adatokat nem írtam le a gyerekrõl - Zsanett 3800g , 52 cm hosszú, és hajas baba.

Zsanett, Nadine, Blacklok - bocsi megyek aludni.

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine! Óriási gratula Zsanett babához! Végre a kezedben foghatod a babukádat! Sok egészséget kívánok!

Nelli
nelli2

Kaska!

Teljesen igazad van a szülésznõ csinálja a munka javát. Valahol olvatam régebben, hogy 3-5 ezret szoktak adni. Igaz az nem választott szülésznõre vonatkozott.
Úgyis szülés után adom oda, majd akkor eldöntöm mennyit érdemel. Kép + 5 ezer forinttal kéne többet adnom mint amennyire gondoltam, hogy meglegyen az 50%. Azt meg már kibírom fizetni, remélem.

Ma nagyon jó éjszakám volt. Egyszer se kellett felkelnem. Se pisi, se lányom nem jelzett.

Sziasztok!
Tina
36
tkriszta

Sziasztok,
na végre félszemmel sikerült végigfutnom, loholnom,rohannom a termést…
Mártiiii, gratulálok Kép,
meg szerintem Nadine már neked is Kép..

tegnap én is voltam NST-n, minden rendben, várjuk bármelyik nap az ááldást..
Ma reggel meg itt kukorékolok, de ez csak a látszat ám, egy kis újságolvasás után full bealszom még vagy 11-ig..

Szóval az én kislányom mégsem találta szimpatikusnak a 3.-át (amit végül nem is bánok), szóval nem elõzök!
És képzeljétek valahogy én nem türelmetlenkedem a szülés miatt (még), tegnap is színházban voltunk, ma vendégek, holnap mozi, aztán barátnõzés, szóval annyi minden vár még rám! Persze azért jó lenne babázni, de még maradhat.(csak remélem ezt nem fogadja meg túl szigorúan).
Ja, és a szülés, el sem tudom képzelni milyen érzés, következésképpen nem tudok tõle félni Kép

Képzeljétek mi történt: múlt héten idilli állapotokat teremtvén beköltözünk…másnap pukkanásokat hallok a semmibõl, majd égett szag Kép..gyanútlanul oldalra sandítván a vadonatúj videót/ DVD-t/ TV-t látom lángba borulni, kigyulladni, füstölögni..Gyorsan kispapit is eksönre késztetem, mondván ég a lak..lepedõ-víz-tûzszerészeti ismeretek rögtön visszatért, huh megúsztuk..
ugyan ezek a tekkknikai csodák tönkrementek, de mi van ha nem vagyunk itthon és leég a lakás? Csontúj bútorokkal, reményekkel és vágyakkal, nem említve a kis ebemet

..Hallottatok mán ilyet? Állítólag valami nagyfeszültségû áram érkezett az Elektromos Mûvek jóvoltából..
Azóta minden kikapcs, kihúz, eb magammal cipelése..

Lányok, SOS: asszem Évi írta a babaörzõs tanfolyamot (elõadást), ugye ma van??? hol és hánykor??? plíííz, aki tud informáljon, elmennék..
Na még jelentkezem,

Chrissy, Szilvi, Angi megy a drukkk Kép!!!!

babajaga
38+6

Sziasztok,
na végre félszemmel sikerült végigfutnom, loholnom,rohannom a termést…
Mártiiii, gratulálok,
meg szerintem Nadine neked is..
tegnap én is voltam NST-n, minden rendben, várjuk bármelyik nap az ááldást..
Névtelen

Na nemtom mér, a végén beduplázott, szorrrri Kép
babajaga
Névtelen

Sziasztok!

Csajok!Sajna én az elmúlt pár napban megint nem voltam jó formában,elég soxor volt hányingerem,és a közérzetem is pocsék volt.Többször öklendezgettem,és sajnos a szagokra megint nagyon rosszul reagálokKépKépKépPedig már úgy kezdtem örülni,hogy jól voltam,erre most megint úgy érzem,hogy kezdõdik minden elõrõlKép

Nicki! Én is irigykedem ám a 7végéd miatt,de tök jó,hogy legalább te jól érezted magadKépAmúgy te,hogy állsz a rosszullétekkel?Teljesen elmúltak? Megvan már a vérvételed eredménye? Remélem igen,és azt is,hogy minden okés volt.
Én csütörtökön reggel tervezem,hogy bemegyek a kórházba,ha addig is tart még ez a szar állapot nálam,akkor most már megmondom a dokinak,hogy csináljon vmit,mert ez már kiborító tud lenni.

Micinek én is csak azt tudom ajánlani,hogy próbáljon meg egy nap többször enni(keveset),igyon sok folyadékot,pihenjen sokat(már ha teheti),a MAGNEB6 nekem egyáltalán nem használt,sõt még a gyomrom is fájt miután bevettem a tablettát.Kitartást neked,én teljesen áttudom érezni a napjaidat,én holnap lépek a 14.hétbe,és sajna még most is elõjön ez a fránya émelygés,rosszullétKép
Az viszont,hogy kislány-e,vagy kisfiú,szerintem sem lehet sem hasformához,sem rosszullétek súlyosságához hasonlítani.
Nekem két fiam van,velük is a 12.hétig okádtam mindennap,ágyhoz voltam kötve,mert erõm akkor sem maradt semmire.
Most már a 14.hétnél járok,és még mindig tart a rosszullét,zabálok folyamatosan,hogy ne legyek rosszul.És amit észrevettem,hogy ezzel a babócával másképpen vagyok rosszul mint az elsõ kettõvel.

Az alvásos gondot is áttudom érezni a nagypocisokkal együtt.
Én még azért elég az elején vagyok,de soxor nekem is itt fáj,ott fáj,ezt fexem el,azt fexem el,szóval elég ijesztõ,hogy milyen lesz ez az egész újra nagy pocakkal?Kép
Kicsit azért irigykedem azokra a kismamikra,akiknek semmiféle rosszullétük nem volt,és kicsattanak az energiátólKép

Nelli!Én is nagyon ritkán érzek vmi kis nyílalás félét a hasam alján,remélem ez nem jelent semmit,de azért megemlítem a dokimnak.Szerencsére fél percnél nem tart tovább,és azért nem történt meg olyan soxor.Pedig én nem táncoltam,és én aztán tényleg elmondhatom,hogy rengeteg idõm van a pihenésre.Én nem hiszem,hogy a táncolással ártottál volna,de ha nagyon megijedtél azért említsd meg a dokidnak!

Na megyek,mert lekell vinnem a kutyákat,aztán remélem az a kis friss levegõ nyom belém egy kis életkedvet is.
Mindenkinek szép napot!
Rita
13+6
rita01

Sziasztok!!!

Nadine oriási gratula a kislányhoz!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szegény Kaska, csinálhatod újra a táblát Kép

Évi, mi Budaörsön voltunk ... Bár ott is mindenki csak bámulta a hasam Kép

Szilvi
szilvi_

Sziasztok megint!Kép

Közben amíg írtam jött egy babahírKépGratulálok az anyucinak,és sok-sok tejcikét!
Rita
13+6
rita01

Babajaga,
én úgy emlékszem azt írták, hogy kedd 16 óra. Ha a légzésfigyelõre és a tanfolyamra gondolsz. Madarász u. gyerekkórház. Szerintem hívd fel õket.
Én szombaton megyek megvenni, de nem a kórházba és ott is lesz tanfolyam.

Tina
36
tkriszta

Nadine!
Nagy-nagy gratula Zsanetthez és sok tejcit kívánok nektek. Jól elhúztátok, de azért megérte. Kép

Finisesek!
Itt a példa, tessék elõcsalogatni a babákat. Kép
DRUKK! DRUKK! DRUKK!

Magdi
37+2 (jajj, nekem is össze kéne már csomagolni)
gallainémagdi

Sziasztok!

Tudnátok tanácsot adni, h merre érdemes 4D UH csináltatni?? Ti merre voltatok?
Sajnos a hasznos linkeket nem tudtam letölteni, ott biztos lett volna, ezért fordultam hozzátok....

Mindenbele végzõsök !!!!

Mi egészen jól vagyunk, éppen most jöttünk meg a nyaralásból :-) A terhesség alatt, ti utaztatok????

Susie_
susie

Nadine: óriási gratula! KépKép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Nadine és Nadine kispapa, sok-sok GRATULLLLLLLAAAAAA

Kaska, köszönöm a gratulációt, könnyebb helyzetem volt, mert bebillentem nagy pocival, így szerintem a vizsgáztatók is másként néztek rám. (tényleg, akkorát nõt, már 91 cm)Kép
Bocsi, de nem tudnám kezelni a táblát, mert végül is csak jún. 30-ig leszek (nem egész 4 hét) és utána azért biztos ritkában tudok jönni. Remélem találsz lelkes jelentkezõt és nem vész el ez a jó szokás.

Évi, még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány. Talán a 28. héten megyünk 4D-re, de ez már nem is olyan fontos. Boldog vagyok, hogy egészséges és a pocakomban van. KépKép
Neveken azért gondolkoztunk: fiú - Ákos(még nem biztos, de a vezetéknévhez ez illik legjobban), lány - Anna, Orsolya

Nelli, nekem is volt többször ilyen nyilallás, de a doki is megnyugtatott, hogy olyan változások, átrendezõdések történnek, hogy a rövid ideig tartó, hirtelen beszúró nem vészes. Azért pihenj ilyenkor többet.

Ellimami, Kaska,
Igen ez a csontfájás a legrosszabb a vizesedésben nekem. Kispapi rendszeres masszírozgatja a lábam, de már nem is esik jól, annyira fáj. Azért ez legyen a legnagyobb bajom a teljes terhességem alatt. Kép

Anikó
22+4
eancsi

Sziasztok!

Látom megint jó hírre néztem be.

Nadine szívbõl gratulálok, jó egészséget gyönyörû nagy babuci. De jó neked!!

Nelli!
Nekem is vannak néha ilyen nyilalásfélék, de megpróbáltam nem foglalkozni vele, mert én az elõzõ babinál is éreztem ilyeneket.

Rita!
Én szerdán bemegyek a terhesgondozóba, akkor bent lesz a dokim is meg tudja nézni az eredményeimet. Mindig a magánba szoktam járni de most nincs kedvem kifizetni 6000Ft-ot, meg megspórolok egy plussz utat. Kicsit pipa vagyok hogy olyan hirtelen felemelte a vizit árát. Anno még amikor a kisfiammal jártam a terheseknek mindig egy ezressel olcsóbb volt, vele még 3000-t fizettem. Kicsit elszemtelenedtek úgy érzem a dokik.

Susie!
Én is szeretnék ilyen Uh-ra elmenni, nekem a Praxist ajánlották a Bartók Béla úton.

Tina!
Én speciel 10-est adtam a szülésznõnek de nem volt választott. Szerintem én most sem választok, a Margitban mindegyik szülésznõ angyal. Lehet hogy a választott szülésznõm éppen elõzõ éjjel volt szolgálatban, akkor tök fáradtan jön be hozzám. Úgyhogy én valószínú az éppen ügyeletesnél fogok szülni. Én úgy láttam ebben a kórházban a szülésznõk nagyon lelkiismeretesek.

Babajaga!
Sajnos hallottam már ilyet, egyik kolleganõmmel is ez történt. Valami túlfeszültség keletkezik a vezetékekben. Tudom hogy hónapokig tartott az Elmûnek kivizsgálni az ügyet, meg kártérateni stb. Szóval nem irigyellek, és akkor most minden teljesen tönkremet?

Lányok segítsetek hol tudok kismama fürdõruhát venni? Nem akarom nyakamba venni a várost tutira akarok menni. Láttam a budörsi Tesco mellet nyílt egy ún. Kismama plaza volt már ott esetleg valaki. Milyen? Szóval a fürdõruci nagyon kéne. Kicsit nagynak találom a hasamat, tegnap belenéztem a tükörbe és megrémültem, az elõzõvel szerintem nekem kicsit kissebb volt. Bár hallottam a második általában nagyobb szokott lenni.

Puszi Nicki
14+5
Nicki

sziasztok kismamik!
Elôször is gratula Nadine kisbabájához. Végre, várjuk a születésérôl szóló történetet.
Mi sajnos ma reggel a kórházba kezdtük a napot, mert elkezdtem vérezni. Nem nagyon csak kicsit, de megijedtem, hogy valami baj van, úgyhogy téptünk be a kórházba. A dokim nem volt a helyén valahol a kórházba mászkált, de 10 perc alatt elôkerítették és rögtön megnézett. Nagyon rendes volt, csinált UH-ot is és megmutatta a méhlepényt, hogy teljesen jól tapad és nem vált le belôle egy darab sem és a babóca szívverését is megmutatta és a koponyáját. Úgyhogy úgy néz ki minden ok, de azt mondta, ha egy-két napon belül nem múlik el, akkor vissza kell mennem. Nagyon sírtam reggel, mert féltem, hogy elveszítem a kicsikémet, de most már megnyugodtam (úgy ahogy), mert a vérzés még mindig nem múlt el. Úgyhogy drukkoljatok értünk, minden egyes drukkra szükségünk van. Köszönöm.
Mindenkinek szép napot!
Buborék 18+6
Buborek

Sziasztok!

Így a 26. héten terhességi cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam, kórházat és orvost kellett váltanom.
Kaska légyszi módosítsd az adataimat: Dél-Pesti Kórház, Dr. Csákány György
Köszönöm elõre is!
Szisz
ui: még 1 nap és végre aktív olvasó és remélem irogató is leszek. Lesz otthon internet, sajna a munkahelyemen nem jut rá idõm igazán.
szisz

Nicki!!!

Nekem is a Praxist mondták, azt hiszem fel is hívom õket mindjárt. Vmi regisztrációról is hallottam h van vmi kedvezmény ha regisztrálod magad, csak azt nem tudom h hol még, majd megírom....
na megyek gyorsan telcsizni....

Sok Boldogságot Nadine és picurkájának !!!!!

Susie_
susie

Sziasztok netmamik!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.
Kaska! Örülnék, ha betennél a táblázatba. Adatok: Bogi, 1. baba, június 5-én töltöm be a 15. hetet, Zalában lakok.
Eddig nagyon jól voltam, nem volt hányás vagy különösebb roszullét. Idõnként enyhén émelyegtem az elején, de ha ettem, elmúlt.
Az apró nyilalást az alhasamban és is többször éreztem,(mint Rita és Nelli) de sajnos nem említettem a dokimnak. Ma reggel viszont megijedtem. A pocim -ami háton fekve általában még nem emelkedik ki látványosan- kõkeménnyé vált és középre, ill. kicsit balra totál kicsúsodott. Szerintetek ez normális? Fel akartam hívni a dokit, de reggel 6-kor még korán volt ehhez. Mostanra már valamelyest megnyugodtam, ezért már nem is tudom, zavarjam-e.
Ha van valakinek hasonló tapasztalata, szívesen elolvasnám, mit tanácsol.

Bogi
Névtelen

Sziasztok!

Elõször is Nadine!
NAgy-nagy gratula Zsanetthez!Kép

Anikó!
Akkor te is a nagy pocisok táborába tartozolKép Nekem is hatalmas, bár én nem a haskörfogatot mérem, hanem itt a méhfeneket mérik, eedig még mindig az átlag felett volt pár miniméterrel, szóval NAGY, és tartok tõle, hogy GIGÁSZI lesz a végéreKép

Én ma voltam dokinál meg védõnéninél, minden szuperKép leszámítva, hogy ma sem tudtam pisit produkálni, szóval kaptam egy üveget, hogy holnap vigyem be. Annyira cikiKép Eddig még egyszer se tudtam ott pisilni, tiszta röhej, bezzeg itthon napközben, meg bent a városban folyamatosan vécét vadászokKép, na mind1.

Kaska!
De fura, hogy már te is szülni fogsz lassan, tényleg nagyon megy az idõKép

Ja csajok, írtátok a múltkor, hogy mennyi epret esztek. Tényleg, mennyibe kerül most otthon az eper? Tegnap vettünk egy kisebb ládával, na persze, hogy azt vacsitunk a párommal, én még tejszínhabot is tettem rá (csak úgy szeretem, jó kis kallóriabombaKép), ja és másfél kilót vettünk kb 600 forintértKépKép Otthon is akörül van, nem?

Na puszi, megyek ebédelni (itt 1 órával több van)
Nyuszimanó (24.)
nyuszimano

Bogi!
Szerintem az egy keményedés volt. Fájt is? Általában természetes, hogy napjában párszor érzed, hiszen nõ a méhed, a lényeg, hogy ne fájjon, és ne legyen több napjában 10-nél.
Pihenj le ilyenkor, és elmúlik. Puszi.
Nyuszimanó
nyuszimano

Szia Buborék!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben maradjon és rendesen tapadjon a babuci! Mégis mit mondott a doki, miért vérzel?
Kaptál valami gyógyszert?

Pihenj sokat, feküdj megemelt lábvéggel és MagneB6!!!!!!! Csak ezeket tudom praktikáknak, de gondolom ezt a dokid is mondta.

SZORÍTOK és ezeket küldöm a babónak meg nekedKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nyuszimanó
nyuszimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?