sziasztok!
Régen jártam erre, de mindig elolvasgatlak benneteket, csak írni nincs nagyon időm. De most megpróbálom pótolni az elmaradásomat. Előre is elnézést azoktól, akiket kifelejtek, de már annyian lettünk napok alatt, hogy nem tudok mindenkit fejben tartani.
Drumka!
Nagyon jó lehet a 4D ultrahang. Hol csináltatod, és mennyiért?- ha nem vagyok túl indiszkrét. Mert egy barátomék most akarnak menni, és majd leestem a székről, amikor megmondták, hogy mennyiért. De lehet, hogy csak én vagyok naiv az árakkal. Ezért is kérdezem.
Solymosy:
Üdv közöttünk. Nagyon boldog és problémamentes várandósságot kívánok!
Benszi!
Annyiira jó lehet egyszerre két babát is magadénak tudni! A képen valami nagyon édesek! Csodaszépeknek néznek ki! remélem minden rendben lesz velük! Ja, amúgy szerintem meg külön jó, hogy nem tudod a nemüket. Mi is azon gondolkozunk, hogy megkérjük a doki nénit, hogy ne árulja el. Nem tudom mennyire tudom legyőzni a kíváncsiságomat. Szeretném akkor meglátni, amikor már ott van a kezemben..
Nella!
Fantasztikus lehet Párizsban élni! Dolgozni, vagy tanulni mentél ki? Örülök, hogy te is csatlakoztál! Olyan jó tudni, hogy a baba még a külföldre szakadt embereket és „visszahozza”, szóval, hogy azért csak erre a fórumra írogattok! Nagyon boldog várondósságot kívánok!
Ja, amúgy nekem is első baba, kicsit én is félek tőle. Még magamat is egy nagy gyereknek tartom, remélem azért elég érett leszek egy babához. Nagyon szeretnék jó anyuka lenni! Bár kicsit félek tőle, hogy nem leszek elég szigorú! Szerintem picurt el lesz kényeztetve! De remélem majd lesz aki egy kicsit engem is nevel, anyának!

:D:D
Amaryl!
Szerintem is érezheted a baba mozgást már most! Az egyik barátnőm már a 13 héttől érezte- igaz csak ritkán, de tutira mondtam, hogy nem tévedett!
Gemini!
Hihetetlen a kép! Gratulálok a babához! Irigy is vagy ám!

:D:D De csak egy kicsit, mert ha minden igaz, akkor holnap mi is láthatjuk a picit!
Cas!
Kép?????
Szilvi!
Szerintem külön jó, a körkülönbség. Azt mondják, hogy vagy a kis vagy a nagy korkülönbség a jó. Szóval a két véglet. Tesóm és köztem 6 év van, de bizony annak idején nálam nagy volt a féltékenység. De mára már imádjuk egymást! Szóval szerintem nem lesz baj a testvérek között!:D A kép fantasztikus! Csodás a babád!!! Olyan jól látszik mindene és olyan nagynak tűnik! Hatalmas baba! A nemét tudjátok már ezek szerint? Megmondták, vagy csak te gondolod?
Mi honap megyünk Uh-ra, ha tudok, majd teszek fel képet!
Ja, ti mit tudtok arról, hogy az Uh beutalón a 12 és a 19 hét között nincs megadva időpont. Ez azt jelent, hogy 7 hétig nem is nézik meg a babát????
Ahogy így nézem a táblázatot: én vagyok a legfiatalabb!:D