Sziasztok!
Nálunk elég ramaty napok vannak, Lili "kivételesen" nagyon nyügi. Vasárnap kimentünk a Szigetre, de esett az eső és szerintem egy kicsit megfázott szegény Lili, minden esetre tegnap már tüsszögött és folyik a kis nózija. Nem vészes, remélem hamar elmúlik. Azon gondolkoztam, hogy ilyen korban lehet-e már allergiás. Mert nekem most kezdett előjönni pont amikor ő is elkezdett tüsszögni. De valahogy úgy rémlik, hogy talán a babáknál később jön csak elő. Tudtok erről valamit?
Az is lehet, hogy jön a foga, mert folyik a nyála is, minden esetre ma nagyon szenvedtünk. 6-kor beadtam neki egy kanál Panadolt, el is aludt, de néha felsír:(
Utólag is köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat, ma egész nap csak visszaolvastam az elmúlt pár napot, csak most jutottam odáig, hogy írjak is.
Megann, Léna gyönyörű a hintában, mintha Lilit látnám:) A reggeli visszaaltatásos dolgot teljesen megértem, mert Lili minden reggel nagyon korán kel. Eddig 5 körül ébredt, ma már fél 5-kor!! De nekem nem sikerül visszaaltatnom, odaveszem magamhoz ilyenkor az ágyba, ha még nincs ott, és hagyom őt játszani, kb. 1-2 óra múlva még egy órára vissza lehet vele aludni. Lehet hogy én túl későn kezdtem őt visszaaltatni, eleinte reméltem, hogy csak átmeneti dolog ez a korán kelés. Persze ha lenne nagyobb tesó, akit vinni kell az oviba, akkor még talán jól is jönne, hogy nem kell a kicsit felébreszteni, de így... Mindegy, most már ez van, csak reménykedem benne, hogy ha majd még mozgékonyabb lesz, akkor elfárad napközben annyira, hogy neki is több alvás kell majd.
Angelani, mi is próbáltuk ezt a tápit, bár Lili még fiatal hozzá, de nem is itta meg sajna. Ezt sem. Mást sem.
Név nélkül és tényleg senkit nem akarok bántani, de azért ma egy kicsit szomorú voltam, mert úgy kezdem látni, hogy nem csak a babanet formája változott meg, hanem a hozzászólások stílusa is. Az elején nem voltak itt ilyen indulatok. Hozzáteszem, én eddig bármit mondtam el nektek, sose "kaptam ki" igazából senkitől és ennek nagyon örülök, de olyan rossz látni, hogy néha egy ártatlan szóhasználat, vagy egy olyan dolog amivel nem mindenki ért egyet ilyen viharokat kavar. Sokan vagyunk és különbözőek, de nem hiszem hogy sok olyan anyuka lenne itt, akinek joga lenne bárki mást "kiosztani". Persze ha nem tetszik nem kell idejárnom, tudom.
Napsugárral kapcsolatban egy dolgot nem értek, illetve többet, de amit nagyon nem, az az, hogy mi előnye származhat valakinek abból, ha más felhasználó nevével jön fel. Nem tudom hogy lehet megcsinálni, lehet, hogy véletlenül sehogy, de ha én nem látom az indítékot, akkor vagyok olyan naív, hogy el tudom képzelni, hogy nem akart rosszat.
Andi (Rheus) szerintem nem rossz ötlet jól felkészülni baba témából, lehet hogy én is jobban jártam volna, ha már sokkal előbb elkezdem olvasgatni a babanetet
Üdv köztünk, remélem sok tapasztalathoz jutsz és adsz majd tovább a majdani anyukatársaidnak