A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Ancsi!
Melikének nagyon boldog születésnapot kívánunk!
A képek szupik, és a torta is annak tűnik! :lol: Ja, és gratula az elinduláshoz!

Barbi, Nyúlné!
Köszi! :D

Bocsi, de mennem kell, majd még jövök, val.sz.eg este!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

helló lányok! :)

Nyúlné! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rögtön megnéztem a videót, és kezdett ismerős lenni a sudocrem.. mintha rég láttam volna a mienket :lol: :lol: :lol: :lol:
azért rendes a Marcifiú, sztem tudta, hogy kié a tégely, mert huhogott is nekem :) úgyhogy váljék egészségére :) remélem azért nem evett sokat belőle! és bocs, hogy ilyen felelőtlenül szanaszét hagytuk a cuccost, annyira koncentrálok az Esztipopsira... és a micimacis tányért is mi hagytuk ott :oops:

Annamami!! bocs, hogy csak most, de szívből gratulálok a diplomádhoz!!! szép, de nehéz szakma a tiéd is, legyen benne sok örömöd! :) tényleg annyira szépek vagytok! apa nagyon büszke lehet ám rátok :)
kölespép megvan :)

Melinek gratulálunk az első szülinapjához és az elinduláshoz! nagyon szép a képeken!! és a frizkója sem semmi :)

Zsuzsa járgány nagyon tetszik nekem is! a tortákról nem is beszélve, egész megéheztem :)

bejelentkeztem a veres doki megánrendelőjébe jövő hét szerdára. idegesít ez a reflux dlog, mostanában megint előfordul, sztem ez már nem normális :( remélem valami megnyugtatót fog mondani, eddig amit hallotam és olvastam róla az szimpi volt.

Ayse, Andris hogy van?? Eszti egyre taknyosabb :( már elkezdtem a nasivint is. vettem köhögés elleni szirupot, ambroxolt, de még nem adtam, csak biztos, ami biztos hétvégére vettem. nektek mit adott a doki, és Andris mennyit köhögött? Esztinek reggelre érzem, hogy egy kicsit letapad a váladék, akkor egy kicsit rekedtesebb a hangja, de többször kiszívtam, és utána oldódott. egyébként jól van, nincs láza. múltkor is elhúzódott a taknyossága :(

úgyhogy tali majd ha tuti jól leszünk!! ezzel kapcsolatban majd még akarok valamit...

az Eszti első szülinapjára összeszerveztem a családot, mármint mindkét ági nagyszülőket. vagy nagyon elrontom a szülinapját, vagy megalapozzuk a normális viszonyt az ő kedvéért. mivel nálunk az esküvő óta nem beszéltek a nászasszonyok, vagy hogy is hívják őket, szóval az anyuék az anyósékkal. (esküvő 4 éve volt) előtte is csak 1x találkoztak. volt egy kis balhé, elég fagyos a viszony felénk is :( apa szerint ez nem jó ötlet, minek erőltetni, én meg úgy vagyok vele, hogy kell még egy esélyt adni nekik. ESztinek is jobb, ha a nagyszülei beszélőviszonyban vannak, őt mindenki nagyon szereti. remélem nem fogom megbánni.

Barbi, de jó, hogy buliztatok, mert gondolom hajnalig biztos volt egy kis buli :) Árkád :evil:
még jó, hogy én nem mentem le, mert eszembe jutott, de aztán máshova mentünk.
mi szombaton megyünk szarvasra esküvőre, ma vettem is fehér harisnyát a csajnak. a cipőjét meg vsz. kinőtte, mert ma megmérettem a lábát, és 19-est mondtak. 2 számot nőtt volna pár hét alatt? ajjajjj...

KépKép
KépKép
and

And!

Esztinek gyógyulást! Majd írd el, mit mondott Veres doktor. Nekem is szimpi az írásai alapján.

A násznépek mi a fenén tudtak úgy összezördülni az egyetlen találkozás alkalmával, hogy 4 éve nem beszélnek egymással??? Már ha publikus az információ. Csak fúrja az oldalamat a kíváncsiság. :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Isten éltesse Melit! Milyen ügyes, hogy elindult! És milyen jól időzitett.

Látom, zsuzsababa meg vezetni tanult meg az első szülinapján. Ez sem kis teljesitmény!

Nyúlné, Marci ördögtündér videóit nem mutatom meg Julcsinak, tutira utánozná...pedig mindig kiabál, amikor nézem a képernyőt, hogy baba baba baba

Annamami, ez a tücsökzene minket is érdekel. Mikor van? ... ja, most látom, Marczibányi, azt hittem, Almássy, na de mindegy, egy villamos az is, meg egy kis séta.

Barbi, fiúk a leirtak szerint meggyógyultak, ha ennyi minden történt veletek a hétvégén. Profiterol...most már tényleg kell vennem, annyit emlegetitek. A Westend a szomszédban van, pár sarok, ott is van több cukrászdában, de én mostanában már annyira utálom ezeket a helyeket, hogy hónapok óta nem voltam ott sem. De ez a profiterol illat az orromban talán elvezet odáig.

And, te aztán bátor vagy, hogy igy összeereszted a nagyszülőket! Lehet, hogy majd féltékenykednek egymásra, kihez megy oda Eszti, vagy általában kivel találkozik többet ... de talán ha gyakrabban találkoznak majd (ami nem nehéz, mert 4 évente elég ritka :twisted: ), megszokják egymást.
Sajnos nálunk lassan már nem lesz kit kivel összeereszteni :( Szerencsére apukám még él és virul, remélem, hamarosan egy pótnagyit is beszerez maga mellé :) Ráadásul egy volt osztálytársam anyukája a jelölt, vicces lesz majd együtt találkozni.

Hú, de régen irtam ennyit, pedig jó fáradt vagyok, tegnap forditottam, Julcsi éjjel többször felsirt, fél hatkor evett, hétkor megint ébredt, apa anyukáját ápolja, én meg egyedül a kis tündérrel, aki néha ördögfióka szerepet ölt. Még szerencse, hogy nyár van megint, vár a park, a második otthonunk.

KépKép

KépKép
majola

Rokica, ok, majd jelentek :)
család: hát az úgy volt, hogy egyikőnk szülei sem rajongtak a választottért... ez volt a kiindulási alaphelyzet. ezt néha cifrázták csúnya megjegyzésekkel, stb. a kapcsolatunk szerencsére elég erős ahhoz, hogy ezt bírja, de azért nem volt könnyű. aztán összevesztek az esküvőn, főleg az anyagiakon. a mi kezünkből elég hamar kicsúszott az irányÍtás :( anyósék ugye vidékiek, 200 km, az ő szemébe még mindig egy pesti liba vagyok, aki elrontotta a fiát, anyu meg megszokta, hogy minden úgy van, ahogy ő akarja. na ezt nehéz volt összeegyeztetni. és egy kicsit távol áll egymástól a két család gondolkodásmódja. a vége az lett, hogy volt egy gyönyörű esküvőnk, minden volt, amit akarsz, de speciel nem tartozik a legszebb eseményeim, napjaim közé :( ezt remélem nem olvassa családtag... szerinted rossz ötlet a közös szülinap?

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Róki! Akor holnap ¾ 10-re igyekszem ott lenni nálatok. Lehet, hogy én is autóval megyek, arrafelé még én is elvezetgetek, csak a belváros felé nem szeretek vezetni. És érdekel a zenebölcsi is, szívesen megnézem veled.

Zsuzsababa képei és ajándékai nagyon tutik! Én holnap állok neki sütögetni a holnaputáni partira. Bár csak a keresztszülők jönnek este.

Ja, allergiások! Nem is kérdeztem: a kecsketej nem vált be nálatok? Bár én nem értek hozzá, és nem is vagyok allergiás, de többeknek bejött már, hogy az allergiás szezonban kecstejet isznak, és kutya bajuk. Állítólag mivel a kecske minden gazt megeszik (parlagfüvet is), a szervezete olyan anyagot termel, amely a parlagfüvet „semlegesíti”. Na, nem okoskodom, nem értek hozzá.

Én egyébként most Sacinak adok kecsketejet, és nagyon szereti! Sőt, abból fogok neki tejberizst főzni, és a tortájába is abból rakok.

Majola! De gyönyörűek a képek! Olyan meghitt hangulatot árasztanak!

Annamami! Gratula a diplomádhoz! Kicsit irigykedem a szakmád miatt. :)

Prüntyi! Apa és lánya tiszta egyformák! :)

Ancsi! Boldog szülinapot Melinek! Tündéri a kis rózsaszín ruhácskája! És gratula az elinduláshoz!

And! Nagyon jókat hallottam veres dokiról, az egyik volt osztálytársam dolgozott vele, mint rezidens. Nagyon dicsérte!

Na, Saci fölébredt, rohamok…

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Majola!
valahogy úgy vagyok vele, hogy egyrészt ennél sokkal rosszabb nem lehet a viszony, másrészt, ha bármiből veszekedés lesz, akkor elvonulok látványosan az Esztivel, és akkor kedvükre "vitatkozhatnak". a kihez megy oda az Eszti versenyt egyértelműen az apu fogja nyerni, egyszerűen kiugrik a bőréből, ha meglátja, imádják egymást :)
hajrá pótnagyi :)

KépKép
KépKép
and

Annamami!
Igen, lenne lekdvem a tücsökzenéhez! Mikor tartják?

Én biza megittam egy kis vörösbort. Kedvenc típusomat, Cabernet Sauvignon-t, egy jól hangzó francia borászatból, ennek megfeleően alig lötyögött valami a pohár alján, annyira kiszámoltan mérték. Rögtön az elején megittam, úh. teljesen kiszállt a fejemből, amikor pár óra múlva átmentünk a barátokhoz (én voltam a sofőr! Minden oké volt, azt leszámítva, hogy a férjem porig alázott, még azt is diktálta, hogy milyen sebességbe tegyem az autót :evil: ). Utána vacsi és csak kettőre értünk anyósomhoz, Andris akkor kapott szopit. Mivel egy pohár sör alkoholtartalma 3 óra alatt lebomlik, gondolom, hogy már sem az autóvezetésnél nem volt egy szikrányi sem, Andris meg aztán végképp nem kapott belőle. Szóval én nem vagyok olyan szigorú magamhoz. :oops: :oops:
A gyerekek hamar elaludak, úh. működött a dolog.
És hát a sajttál, az valami isteni volt....

And!
Hű, jobbulást kívánok Esztinek! Biztos valami durvát szedhetett össze!
Andris egy fél napig köhögött és már nyoma sincs a betegségnek.
Egy fél napig nekem is fájt még előttük a torkom, Andris valszeg már az antitestekkel felszerelt tejcsit vette magához nagy-nagy mennyiségben. Ráadásul én nagyon alaposan orrszívózok, nem kímélem az osztrigákat. A férjem mindig mondja, hogy már hagyjam abba. Dehát nem vérzik és rengeteg jön ki belőle. (biztos szadista hajlamaim vannak :oops: ) Mindig arra gondolok, hogy a kórházban is nagyon alaposan kiszívnák...

Cleo!
Bocsánat, hogy nem emlékeztem. Sajnos terhesagyam maradt....
Szereted az angolszakot?

Nyúlné!
Kisnyúl öltözékéből úgy látom, hogy ez egy regeli jelenet lehet. Akkor pedig ne csodálkozz, egy jól nevelt Nyúlfi nem indul el otthonról borotválkozás nélkül....

ayse

And!
Szerintem mindenképpen próbáld meg, hogy ne legyen az az érzésed, hogy rajtad is múlt!
Egyébként akár tetszett eredetileg a választás, akár nem, talán most már elfogadják, hiszen egy szétbonthatatlan kapocs köt össze benneteket...

ayse

sziasztok!

And!
Esztinek jobbulást kívánunk! A szülinapra meg nyugalmat! Szerintem is jó, hogy mindkét felet meghívtad, így rajtad már nem fog múlni! :D

Lányok, egy kérdésem lenne, főleg azokhoz, akik most várják a kistesót!
Ha a gyed ideje alatt megszületik a második baba, akkor a 2.-ra járó gyedet miből számolják ki, vagy hogy van ez? Tud valaki segíteni? Előre is köszi!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szóval:Melinek mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!Nagyon klassz a torta!!

Képek a "kirándulásról" csak később, mert Apa Pannával pihizik! :D
Pénteken olyan hideg volt az úton, és plussz Sz.fehérvártól a határig ömlött az eső is. Panna meg alig aludt valamicskét, nagyon útálta, hogy be van kötve, és nem mehet kedvére.Foglalkoztatva volt rendesen, de az utolsó félóra elég gáz volt.apa meg is jegyezte, hogy nem mostanában megyünk pl.Horvátországba!
A lagzi irtó jó volt, Pannám is velünk bulizott este 11-ig, utánna elvittük lefektetni, mi meg visszamentünk kettőig.
Kaja annyi volt, hogy rengeteg, óránként hozták a húsokat, töltött kápit stb.Pannámnak tudjátok mi volt a kedvenc?? A Knédli!!!!!!
Megevett vagy három szeletkét (Apával mi útáljuk!)Meg az a rengeteg torta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Menyasszonyi torti is volt három!!
Egyébként nagyon másak lagzi terén a szokások.Nagyon vallásosak, a falu, és a vendégek 99%-a római katolikus.
Volt egy nagyon megható jelenet is, mi szénásiak egytől-egyig bőgtünk.A násznagy (Ő a mi "rokonunk") felállította a csapatunkat, és elmesélte a barátság történetét a többi vendégseregnek (magyarul, és utánna csehül).
Szóval:A menyasszony nagypapája, és Panni dédipapája a II. világháború után 3 évig volt fogságban, iszony körülmények között Oroszországban.Ott annyira egymásra volt a két nagyi utalva, hogy megfogadták; ha innem élve kikerülnek, a két család (a szénási, és a szlovák) egy örök életre fogja tartani a barátságot, és nem hagyja kihülni.Ez volt 61 éve, és íme, már nemcsak az ő gyerekei, hanem az unokák, sőt a dédunokák is (Panni, és nálluk is van egy 7 hetes kisfiú) tartják a kapcsolatot!Ez volt nagyon szépen a násznépnek elmesélve!

Pannának (és nekem is) nagyon tetszett a joghurtjuk!Na abból aztán nem sajnálták a cuccost, meg sem közelíti a magyar(még a jobb fajta sem) valami Piribinacek volt a neve.Különböző ízekben, hoztunk is haza egy kartonnal! :D
Hát ennyi, bocsi, ha sok voltam!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép
Indulás előtt

Kép
A szűk családom

Kép A Vág folyónál

Kép Unokatesókkal

Kép Látjátok, ő az én apukám

KépKép

Hajni&Panna
totka

II. rész

Kép

Kép Kezdődhet a lagzi

Kép Ihaj-csuhaj

Kép Az ifjú pár

Végül egy kis lagzis ízelítő
:D
Kép
Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni, örülök, hogy minden jól sikerült és jól éreztétek magatokat! a vág folyós kép fantasztikusan szép! mármint ti ketten rajta :) a pellerin egyébként is nagyon tetszik, nemrég én is vettem egyet Esztinek,de csak mert piros és rénszarvi van rajta (rénszarvas mániás vagyok)
nagyon megható a történet a nagyszülőkről! nagyon jó ilyet hallani, hogy nem csak a filmeken van ilyen.
lagzis képeken is nagyon csinik vagytok, na és a torta különlegességek!! nyammmm

köszi a bíztatásokat!! rögtön jobban érzem magam :)
Ayse, az elfogadásról: néha úgy érzem torkukon akadt az a bizonyos béka... olyan furcsa, pedig minden vitatkozás ellenére én tényleg nagyon boldog vagyok, sztem apa is az velem :) akit az apu visszasír, azzal az emberrel egy évig csak sírtam esténként, suttyomban. na mindegy, tényleg az Eszti talán rendbe teszi a dolgokat :) :)

KépKép
KépKép
and

Halihó!

Én is itt vagyok, csak még regenerálódom a lagzi után :lol:

Képekig jutottam csak!

Rókica, Cleo!

Fajátékok honnan vannak, a fakopáncsból???
Nagyon fontos lenne, csütörtökön lesz a szülinapja Lénának és még egy ajándék sincs!

Na majd jövök még..

M:

Kép

Kép
megann

nekem is van kérdésem (gyed témához lövésem sincs :( )
október közepén apa elmegy svédországba 2-3 napra. már úgy tervezte-szervezte, hogy mi is menjünk vele. sztem ilyen rövid időre nem éri meg az Esztit hurcibálni, nélküle meg még nem vagyok kimozdítható. mondjuk nem tudom egy repülőút mit jelent egy ilyen kis tökmagnak, lehet, hogy jobb, mint több óra utazás a kocsiban. de mondjuk két órán keresztül hogy marad egyhelyben a repülőn azt nem tudom. szóval én félnék menni. tapasztalat, vélemény? (Cleo??!)

KépKép
KépKép
and

Megann, én úgy tudom, hogy fakopáncsból valók! www.fakopancs.com, itt minden termék rajta van!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Hajni!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon csinik vagytok a képeken. És a sütik is nagyon szuperül néztek ki!!! :lol:

And!
Utazós tapasztalatom nincs (mármint repülős) de én Petivel nem mernék menni az tuti! Amikor kocsival mentünk a Balatonra, akkor is Pécstől Kaposvárig aludt, majd a további utat végigvisította :cry: útálja ő is a "kötöttségeket". De Te ismered Esztit a legjobban, Te tudod, mi a jó Neki!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

And!

Köszi!

Már meg is néztem, valóban innen lehet.
Holnap betámadom, ha nem jön közbe semmi.

Repülő téma:
Egyáltalán nem kell 2 órát egy helyben ülnie :)
Felszálláskor, leszálláskor igen, egyébként ha nincs fent túl nagy szél, akkor akár 2 órát sétálhatsz is ha ahhoz van kedved.
Soha nem feljtem el, amikor legutóbb jöttünk haza Amcsiból, egy anyuka olyan 15 hónapos forma IKREK gyerekekkel utazott hazafelé..még beszéltünk is pár szót(akkor már tanulmányoztam az anyukaságot, mert Léna már a pocimban volt és a gyerkőcök is odajöttek többször hozzánk, ugyanis ők is sétálgattak, mi több még az első osztályra is átsétálhattak.

Szóval szerintem a 2 óra igy meg se kottyan, ha én lennék a helyedben, én bevállalnám. Szerintem nem lehet semmi gond..

M.

Kép

Kép
megann

And
Most olvasom :oops: , ha jól olvasom :oops: , hogy Szarvasra jöttök?????

KépKép

Hajni&Panna
totka

Viki: hát ez az, én ismerem :) és ezért nem mernék vele nekivágni, mert túl sokáig nem bírja ki egyhelyben. ráadául egy repülőgép jó esetben nem rázkódik, tehát nem biztos, hogy elalszik. úgy vagyok vele, hogy neki az a jó, itthon vagyunk, és itt mászkálunk, külhonból nem sokat ért, csak azt, hogy messze van :( csak gondoltam, hátha valaki meggyőz, hogy ki ne hagyjuk :wink:

KépKép
KépKép
and

And!

Gondolom a sétálgatás nem csak a kontinentális járatokon lehetséges :wink:

M.

Kép

Kép
megann

And!

Szóval én senki vagyok??? :evil:

Én igenis meggyőzlek...

Kép

Kép
megann

Hajni, igen! szombaton lesz a lagzi, még nem tudom mikor megyünk jövünk, de vsz. szombat reggel megyünk és este jövünk, amikor Eszti alszik. egyelőre ez a felállás, mert elég messze van, és alvásidőben lehet jól mközlekedni a csajjal.

Megann, köszi :) mondjuk Eszti még azért annyit nem megy, hogy sétálgassunk, bár október közepe az még egy hónap, ki tudja... a legjobban az zavar, hogy 2-3 nap, tehát mire megszokjuk, már jövünk is. még rágódom rajta. pl számít az is, hogy a reptértől utána mennyit kell utazni, ha sokat, akkor tuti nem megyünk.

KépKép
KépKép
and

héé, Megann, nem jól olvastad, Te vagy A VALAKI! :lol: :wink:
mivel regenálódsz??! :wink:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok Lányok!

Csak elszeretnék köszönni. Holnap hajnalban indulunk.

And
Ha visszajöttünk megosztom Veled a repcsis tapasztalatokat, ha nem késő.

Rokica, Majola
Lányaitok gyönyörűek

Ancsi
Melikének is boldog szülinapot kívánok!És a torta az olyan cuki volt!

Prünyti, Totka
A lakodalmas lányok is elbűvölőek.

Nyúlné :lol:
És igen, fodrásznál voltam. És Marcinak kutyusos tortája volt.
És amikor vittük oda hozzá (volt rajta tüzijáték, meg gyertya) akkor azt mondta, hogy hűűű, hűűű. Annyira édes volt.

Próbálom a képeket prezentálni.
Mindenkinek szia és majd jövök.
Puszi(Benianyu Neked külön + 3, 1-1 a Fiaidé) :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And!

Kár hogy nincs itt most Ppanna, akik Algirból jönnek haza rendszeresen fiúcskával.
Még nem panaszkodott, igaz talán ott még nem járt a baba.

Szóval ha Te szeretnél menni,(mert akármi, mert férj, mert világot látni..mert akármi..), szóval szerintem megoldható a dolog.

Van valami, amivel Esztit nyugalomra lehet inteni, fel és leszálláskor??

Léna pl a sajtos tallérral elücsörög egy ideig..

Meg figyeljetek... most lehet hogy sokan nem értetek egyet velem, de én azt gondolom, hogy ha mindent de mindent "feláldozunk" azért mert most épp ez vagy az a legjobb a gyerkőcnek, előbb utóbb szerintem ez visszacsap, mint a bumeráng..
Szerintem vásárolni sem szeretnek nagyon a babák(pl kaját,), de mégis el kell menni bevásárolni, és szerintem sokunknak nem könnyű megoldani a gyerekfelügyeletet és bizony nyűgi a vége, de hát kibirjuk, ők is, mi is..
2 óra nem a világ vége...lesz még olyan, amikor 2 órát csak egy-egy rendelőben fogunk várakozni..
Léna már várt velem a gégészetre 1 órát és kibirtuk..

M.

Kép

Kép
megann

Na azért... :P

Hát a 2-3 nap az valóban nem sok, és elgondolkodtató... :? :?
Ezt már én is jól átgondolnám... :? :?

Én is ezen tipródom már egy ideje..

Cleo, Roki segitsetek a véleményetekkel.

Szóval azon, hogy menjünk apával Floridába 2 hétre novemberben vagy sem... :?: :?: :?: :?:
Tök jó lenne, mert ott valszeg még fürdenénk, fincsi meleg lenne, jót lehetne shoppingolni
De ott van a 10 órás repülőút plusz átszállás, stb..no és a 6 óra időeltolódás..amit fingom nincs hogy hogy hidalnánk át Lénával..
Másrészt egy egy éves, hogy alszik a repülőn??Ölben????
Merthogy ugye 2 éves korig nincs helyjegy?
Vagy kontinentálison van??
És Lénának mi a pláne ebben az útban??
Hogy jöhet velem amcsiplázába? :?
Ráadásul ott nincs saját kocsink, hogy fogom magam, bepattanok oszt megyek..márpedig ott távolságok vannak és nem kicsik, még ha a közértbe megyek akkor is...
Nem biztos hogy ez az álma...
:? :? :?
Nem tudom...de azt se tudom elképzelni, hogy Léna ne lássa az apját 2 hétig??
Mit fog szólni szegény..hogy keresné...hogy hova tűnt???

M.

Kép

Kép
megann

Regenerálódás:
Már mindent bevetek amit csak lehet..
Allergia elleni szerek meg minél több alvás...

Totka!
Megnéztem a képeket, szuper kis lagzi lehetett, az biztos, gyönyörű volt a kiscsajod, meg a menyasszony, a tortákat már nem is emlitem..
Örülök hogy szerencsésen megjöttetek..:)

Mi lagzink is jól sikerült..főként apa gardedámoskodott Léna fölött,(főként mert kihúzta a gyufát péntek este :evil: hajnal 3 kor tudott hazatévedni a borfeszkóról a várból, amikor szépen megkértem, hogy az esküvő miatt jöjjön időben)
Léna karjára kötöttünk egy héliumos lufit, úgyhogy ha nem láttam a tömegben, akkor mindig a kis ugrabugráló lufi jelzte hogy hol csavarog a lányom az apjával..
Cuki volt nagyon..
Én meg legalább egy jót roptam..én voltam az utolsó aki elhagyta a táncparkettet hajnal 3 kor...a barátnőmmel..
Na ezért kell regenerálódnom.. :lol: :lol:
Kaja is jó volt Plusz 1 kiló :evil: :(
Ez meddig mehet igy??? :( :(

M.

M.

Kép

Kép
megann

Kép Töltött arcú 1 éves Marcika:) Kép A torta még egyben Kép És csonkítás közben Kép Közben... Kép után.. Kép imádja a könyveket Kép .... Kép én meg úgy tűnik Marcit Kép jajjjj de jó a habos sütemény!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kép
itt az ideje huligánkodni

Kép
kezdem a szétszedéssel

Kép
háháááá,jobbat tudok!

Kép
vajon egy ekkora dobozba hogy fér ilyen sok zsepi?

Kép
Óó-óóóóóóó!!!!!

Kép
kérem szépen AZT!!!!!

Kép
hogy csak tönkretenném???

Kép
hát csinálnék én olyat?

Kép
háháhááááááá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hű Megann, ez keményebb dió! 2-3 nap svédországról simán lemondok, de 2 hét florida! én mondjuk még sosem voltam amerikában, és kíváncsi vagyok rá nagyon. és apa mennyit tud majd vletek lenni? tengerben fürdés biztos bejön Lénának! a többi meg ugyanaz, tehát csak az időeltolódás és a repülőnalvást kell megoldani. sztem az időeltolódás annyi, hogy többet fog aludni átmenetileg, és lehet, hogy nem lesz olyan jó az étvágya.

egyébként, most lehet, hogy ujjal fogtok rám mutogatni, de pont ma gondolkoztam el, hogy ha nem szoptatnám már az Esztit, én lehet, hogy 2-3 napra itt merném hagyni a nagyszülőkra, és kettesben lehetnénk apával, az is ránk férne már... szóval sztem is kell magunkra is idő, valamennyit kell ehhez is alkalmazkodnia a legkisebbeknek.

.......

elmerengtem, hogy itt szuszizik a szomszédban a kis tündérkém, biztos, hogy itt tudnám hagyni napokra???! nem biztos, csak a szám nagy :oops:

KépKép
KépKép
and

Barbi,
akkor elég lótifuti volt a hétvége!
profiterol :roll: :P :P :P nyamiiiiii!

Melinek gartula az első lépésekhez,micsoda szülinap és micsoda ruci! :P
And,
reméltem,hogy a hangot is hallani fogod! :wink: ,a tányér még egyben van azért!Esztinek jobbulást sok gyógypuszival és a Békítőshow-hoz meg egy nagy kalappal és magasra azt a toleranciaküszöböt!
Majola,
erről Fanni mamája mesélhetne,szerinte minden huligánkodást Kisnyuszitól tanul a pici lány! :twisted:
Bodza,
kecsketej????és tényleg működik?akkor jövőre csak azt iszok!
Ayse,
:wink:
Totka, :P :P :P
juj,de jóóóóóó lehetett!és nagyon szép történet,amit írtál!de jóóóóóó!
képek nagyon jók,kis modellünk tényleg csini a szerkóban és mond csak az "ihaj-csuhaj"os képen a te mamid van? :roll:
közben jönnek az új képek is! :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
teljesen felébredtem, pedig most akartam menni aludni. hát az a mutogatós kép!! eszméletlen! :)
videjót most mutattam meg apának, nézze meg mi lett a popókrémünkkel, jót mulattunk :lol:

KépKép
KépKép
and

Nyúlné, köszi :) az én toleranciaküszöbömmel nincs baj, másokét meg nem tudom feltornázni :(

Juci! nagyon szép Marci tortája, és szemmel láthatóan isteni finom lehetett! nagyon elmélyülten olvassa a könyvet a nagyfiú :)

KépKép
KépKép
and

Nyúlné!

SEXICSÁVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól meggondoltad????????
Amelyik baba még nem bolondult bele kisnyúlba teljesen, az most megteszi pótlólag... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

And!
Én nem itéllek el. Valaki meg tudja tenni, valaki nem.
Én nem, és ezt olyan biztos mint a halál :roll: :D
Ő a testem, a vérem, olyan mintha nem vinném a jobb lábamat meg a jobb kezemet..
Nem birnék nélküle lenni..
Lehet hogy már ez is beteges??? Vagy túlzás??
Nemtom, de egyelőre ez van.

Mondjuk apa sem nagyon tudja elképzelni hogy itthagyjon minket (Lénát) 2 hétre.
Szerintem ha nem mennénk ő is csak 1 hétre menne.
Ideje most sok lenne, főképp pihenni mennénk..

M.

Kép

Kép
megann

kisnyúl=Kisnyúl :oops: :oops: bocsika

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Annyira nehezen tudom a két topikot egyszerre nyomon követni :( :( :(

Most egy kicsit utolértem magam.
Képek nagyon jók!

Rokica :) Zsuzsabaát lassan nem lesz illendő babának hívni, annyira nagylány! Édesek a szülinapi és a játszóteres képek!

Annamami :) Tőlem is fogadd elismerésemet, gratulációmat, stb. a diplomádhoz!!! Hatalmas tisztelet mindenkinek, aki gyerek mellett ilyesmire is képes! És nagyon csinik vagytok!

Juci :) Nagyon jó nyaralást Nektek!!! Édes a nagyfiad a szülinapos képeken, és a torta is szupi!

Kisnyúl meg egyszerűen csúcsédes :D

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja, Megann :) Én tuti, hogy mennék a helyedben :)
Láttalak Benneteket a vonatoson délután, de mire lett volna időm köszönni is, meg közelebb menni, már el is mentetek :( Mondjuk ma rosszul voltam a tömegtől, le nem tettem volna Gergőt, mert percenként lépett volna rá valaki... Így aztán elkerültük.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Totka,
jók a képek, biztos nagyon jó volt a lagzi, képzeld Lujza nagypapája is három évig volt hadifogságban Oroszországban, még most is sokat mesél róla, és ő is tartja kapcsolatot a volt hadifogoly társakkal. Mi is voltunk esküvőn hétvégén, én a polgáriról maradtam le mert Lujza annyira hangosan örült a csillárnak, hogy ki kellett mennünk, meg ránk is parancsolt a házasságkötő nő. Sanyi (Lujza apuja) meg a templomiról, ott is nagyon tetszett neki a berendezés:)

Marcik nagyon helyesek, mindegyik nagy ínyenc egyik kutyát eszik a másik meg sudocremet.

And, én biztos nem mernék nekivágni, mondjuk nagyon beszari vagyok, Lujzi meg mindig rosszul bírta az utazást.

Ayse, nekem is a Cabernet Sauvignon a kedvencem, szoktam is iszogatni esténként, annak ellenére, hogy szoptatok, de nem hiszem hogy gond lenne belőle, vagyis reménykedem benne. Sőt a kedvenc sörömet (Pilsner) sem hagyom ki.

Bodza, Rokica mi is szeretnénk menni zenebölcsibe, ha így ismeretlenül veletek tarthatnánk az még jobb lenne. Egyszer már írtam ezzel kapcsolatban de nem adom fel.

Melinek nagyon tuti szülinapja volt, és gratula az elinduláshoz.

Na jóéjt,
Teri és Lujzi
zsteri

Kép
hé nyuszi ezekkel mit csináljak?

Kép
szerinted?

Kép
most tényleg csócsáljam meg őket?

Kép
húúúú,de alapos vagy!

Kép
van szakkönyv is hozzá???

Kép
na akkor menjünk szép sorban!

Kép
így jó vagyok?

Kép
ezt is?

Kép
és ezt?

Kép
bármit!

Kép
akár ezeket is mind!

Kép
jó muri ez!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Hajni!
Hú, jó kis esküvő lehetett :D
Panna lány nagyon szép az ünnepi szerkójában :D

Emese!
Marcit majd megzabálom, olyan cuki, főleg így csupasz popóval! :lol: :oops:

Juci!
Nagyon szép szülinapja volt Te Marcidnak is, ari a torta. :D
Érezzétek nagyon jól magatokat!!

And!
Nekem a fiúk szombat óta nincsenek itthon...... :oops:
Szóval nekem pl. nem gond, ha 2-3 éjszakát a nagyival töltenek. Én regenerálódom egy kicsit, Gabival kiélvezzünk a szabadságot, mozizunk, kicsit szórakozunk. Mi és a fiúk is így szokták meg pici koruktól kezdve, nem furcsa nekik, szeretnek a nagyiknál lenni. Nolcsika pl. kérdezi is, ha már jön a nagyilátogatás ideje, hogy hol van Zsuzs-mama, mikor megy hozzá, stb.
Persze most már nagyon hiányoznak, de holnap már jönnek haza.
Ettől nem vagyok rosszabb anya, nem szeretem kevésbé a fiaimat, de nekem szükségem van a pihenésre, kikapcsolódásra, így sokkal kiegyensúlyozottab vagyok, ami csak a fiúknak is jó.
A helyedben én elmennék Svédországba, biztos nem hagynám ki az alkalmat. Én úgy gondolom, hogy mindenről nem szabad lemondani egy, vagy akár több gyerek miatt, nem szabad teljesen alárendelnünk magunkat a gyerekeknek. Mi nem csak anyák vagyunk, hanem ugyanúgy nők is, vannak szükségleteink, vágyaink, amiket nem szabad elfelejteni! :wink: Hosszú távon a gyereknek is ez a jó, majd meglátod.
Persze ez alatt nem azt értem, hogy a gyerek mindig a másodlagos, csak azt, hogy nem mindig ő az első minden körülmények között.

Bodza!
Ezt a kecsketej dolgot már én is hallottam, sőt láttam a híradóban egy bácsit, aki szinte csak parlagfűvel eteti a kecskéjét, annak a tejét issza és így teljesen tünetmentes az allergiája.

Felrakok egy két képet a hétvégéről

Kevés kép van, ahol meg vagyok magammal elégedve, na ez a nagy kivétel a szombati esküvőn :oops: :oops:
Kép

Leonka bulija
Kép
Kép
Kép [img]
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!
Gratulálok a családkibékitő tervedhez. Remélem sikerrel jársz. :) Az utazást júniusban Maja nagyon jól viselte, pedig az egy 3 órás plusz átszállással még 1 órás út volt. A 3 órából kettőt aludt, mondjuk odafele pont 11:30-kor indult a gép Bp.-ről, ami pont az alvós ideje. A fel és leszállásnál szopizott, hogy ne duguljon be a füle a hirtelen nyomáskülönbségtől. Mondjuk akkor még kaptam neki ilyen felakaszthatós ágyat (az első sorban ültünk a business osztály mögött), és abban aludt, szóval nem kellett tartani, és mikor felébredt ott tudott ülve játszani is. De azt csak 8 hónapos korig adják (Maja már 9 volt, de mivel nem volt több kisbaba megkaptuk) azt a helyet. De szerintem két órát simán le tudjátok foglalni, főleg, hogy abból fél-fél óra fel és a leszállás is, szóval igazából csak egy óra van, de akkor is hoznak enni-inni, szóval mindig történik vmi érdekes, ami leköti Eszti figyelmét. Sztem ezeken ez európán belüli járatokon nincs túl sok hely sétálgatni. Viszont simán bealudhat, ha az autóban is beszokott, mert ugyan nem annyira rázkódik, de a van az a monoton zúgás, amitől szintén álmosak lesznek. Szóval szerintem egy ilyen 1-2 órás utat simán kibir gond nélkül, nyugodtan vágj bele. Egyébként mi is most fogunk megint repülni szombaton (Bolognába), aztán októberben meg Párizsba. Egyáltalán nem agódom az út miatt. Sőt, mennyivel jobb igy, mintha kocsival mennénk, mert az volt az eredeti terv (13 órás lett volna a kocsiút :evil: ).

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Megann!
Floridába minden álmom egyszer visszamenni (3 évig éltem ott :D ), de most Majával nem vállalnám. Túl hosszú, biztosan megszenvedné. Még nagyon kicsi hozzá, nem lehet neki elmagyarázni, hogy már csak 8 óra és odaérünk. :roll: Csak abban az esetben vágnék bele, ha létfontosságú az út, mondjuk pl. oda költözünk v. ilyesmi. Manka is pont most adott át egy szuper lehetőséget a tesójának, hogy munka ügyben Californiába mehessen, mert túl macerásnak találta Jack számára a hosszú utat, pedig ő is repült már Jackkel európán belül. (Manka, bocs :oops: ). Persze kivitelezhető, ha nagyon szeretnéd és te döntesz, ez csak az én véleményem. :D
Játék a fakopáncsból volt. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Nyúlné!
:lol: :lol: :lol: Nem ér itt hergelni a lányos anyákat. :oops: Nagyon jó kis pasi ez a nyuszi. Kedvenc az utsó izmoskodó-vigyorgó. :wink: Fannilány is már milyen nagy és milyen szép. :D

Barbi!
Nagyon szép voltál a fehér cuccban. :D A fiúknak minden hétvégén buli van :?: :lol:

Ancsi!
Nagyon jó buli lehetett, Melike nagyon édes. :D Gratula az elinduláshoz, :)

Totka!
Nagyon megható sztori, szeretem az ilyeneket. :cry: :D Szépek vagytok a képeken. :) Szemed már jól van :?:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

csupasz popókért bocsika,de annyira aranyos volt,miután le kellett fürdetnem az egész gyereket egy is főzi után,bevágtam az ágyunkra és annyira imád pucérkodni,hogy kibújt belőle a kisördög!akkorákat viháncolt,hogy végül le is pottyant az ágy alá,azt hittem összetöri magát teljesen,de nem,még csak nem is sírt annyira és 1-2 kicsi horzsolás van rajta,pedig hatalmas beborulás volt!lassan kezdek edzett lenni ilyen téren,ami nem is baj,ha az embernek kamikáze Kisnyula van!és aztán amit Fannival műveltek!egyszerűen csúcsédesek és lehet megzabáljuk őket,mire pont tényleg tudnának mit kezdeni a másikkal!
And,Megann
én is mennék!Mi Angliába mehettünk volna,de picit korábban és akkor nem válaltuk be,de most bármivel előallna nagyNyúl mennék!!!remélem olvassa :roll: ,azért Amerikától már lehet megrettennék,pláne Kisnyuszival!de már nagyon utazhatnékom van!
Cleo,Párizs!!!!!(nincs sárga emotikon)
Juci,jó utat nektek,képek szépek !
Hűűhűűűű :P :P :P
Barbi,
tényleg nagyon csini vagy,mennyasszony mit szólt? :twisted: :twisted: :twisted: Leonka bulija is jó muri lehetett,a játék meg nagyon tetszik, avgén még én is megyek a fakopáncsba!
Davallia,de jó,hogy minden rendben,szégyenlős prücsök ari és :shock: :shock: :shock: :evil: ,hülye bunkók!!!!!!

mi pont azon tanakodunk párommal,hogy a héten akár elkezdjük a nagyinálalvásszoktatást! :shock: lenne a hétvégén közös program és mondjuk én nem iszom és ha nagyon nem jön be Kisnyuszimnak odamegyek aludni vele anyumhoz,hogy azért szokja!nappal nagyon jókat alszi ott és imádja is őket,úgyhogy nekiveselkedünk!nekünk is már nagyon kellene egy önfeledt alvás,mozizás,esti kikapcsolódás,nyüzsi és persze egy kis romantika! :oops: remélem nem lesz problámás!
Kisnyuszim ma a reggeli után nem sokkal már ki is dőlt!azóta is alszik.....tudom másé még fel sem kelt!
ma megyünk védőnénihez,azt mondta legalább így egyévesen megnézné nyuszimat(amúgy teljesen békén hagy ennyi orvossal a hátam mögött 8) )aztán fölrohanunk anyumékhoz,akik ma este jönnek a nyaralásból és szellőztetni kéne és egy kis ennivalót is teszek a hűtőbe nekik!aztán beadom a nagy tervet is! :oops: :lol:
na megyek is kávét főzni !

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Csajok!

Meg volt a nagy kölktözés is és végre van net is, igaz utóbbi nem volt sima ügy, mert 3 hétig vivtam és nem lett. Aztán közöltem, most már sajnálhatják de 1 ügyféllel kevesebbjük lesz, ez a rubicom, nem ajánlom.
Aztán az invitel 4 napon belül meg lett, sőt kedvezőbb is és lett egy vezeték nélküli vifi/nem tudom, hogy írják bocs/.

Aztán kidobtuk a festőket is, mert 2 hét után linkeskedett.
A kőműves végül befejezte időre, egy dolog maradt el kívül a színezés/mert a fal kijebb ment a Kincsinél/, de ezt akár mi is megcsináljuk. Lassan minden a helyén van. A mázolás van hátra, meg az alsó wc festése. Szóval szép lassan alakulunk, már nagyon ideje, mert nagyon zavaró, hogy mindent máshol találok meg.Igaz függöny még nincs fönt, de az is meg lesz, meg hiányzik néhány kaőcsol és konnektor.

Volt egerünk is, valószínű a cuccokkal hoztuk be, bement a kamrába, de Ivett megfogta, ezért egérke megharapta. Én meg visítottam, mint a hülye.

Hétvégén házavató, bográcsozás.

MINDEN BABÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Nálunk holnap lesz a nagy nap, majd ma szerzek Kincsinek ajándékot. Már tesz 5-6 lépést is, van amikor kevesebb de azt ügyesen. Nagyon élvezi a kertet, néha olyan maszatos, mint eg malacka.

SZEPTEMBER 25-VEL KEZDŐDŐ HÉTEN TARTANÉK EGY TALIT,KIRE SZÁMÍTHATOK?????

ÚJ E-MAIL CÍMEM. bodnárkrisztina@invitel.hu

sok puszi mindenkinek.

majd képek is lesznek, csak húzok dolgozni.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Cleo!

Ne hülyéskedj, ezért kérdeztelek. :wink:
Igen én is azt gondolom, hogy hiába van már 1 éves nagylányom, nem nagyon értékelné, hogy ő most Floridában van, és nem lenne neki semmi happy benne.
Ezen kivül a család ahova mennénk, 20 éves nagyfiúval, nem igazán van berendezkedve Lénára.
Nincs etetőszék(ezért bárhol máshol vért izzadok mire megetetem a sajtkukac lányomat.
Nincs rács az emelet felé a lépcsőn, viszont cserébe van egy bolonyéze(ezt most nem tudom hogy kell irni) kiskutya, természetesen szobacirkáló, ahogy illik amcsiban.
Nincs autósülés(talán kölcsön lehetne kérni, de ismered hogy milyenek ott a magyarok egymással :( :( )
Ezenkivül tényleg nem tudom hogy ha lenne valami konkrét program, disnilend, vagy majamibics vagy valami, bármi, akkor abban mi lenne a poén Léna számára.
Kb még egy vacsira se tudnék elmenni, mert ugye Lénával nem lehet 11 ig ücsörögni egy zajos sültkrumpliszagú zabáldában..

Szóval még meditálok....de azért a vizumot csak el kellene intézni.. :roll: :roll:

Na egy kép ama hires egeres szőnyegről:
Kép

Jucc!
Én is láttalak futólag, csak épp Lénába próbáltam beltömni egy kis barackot, és mire kerestelek, már nem láttalak titeket, gondoltam hogy tovább sétáltatok.
Egyébként Lénát alig tudtam kivakarni a játszótérről, mindent kipróbált, a legjobban a csúzda érdekelte, sirt amikor elhoztam onnan :( :( :shock: :shock:
Már most kezdődik a hiszti, a véget nem érő könyörgés, hogy indulunk haza, gyere már????? :roll: :roll: :roll:

Barbi!
Jók a fotók!
Torta :P

Rettenetes egyébként, ma megyek megnézem hogy tudok e menni este tornázni.... :( :( :( :( Ez igy nem meghet tovább...
Az összes nadrágom(2 db) szűk és kényelmetlen...
Ma muszáj vagyok venni egyel nagyobbat... :( :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Kecsketej...

Hmmmmmmmmm..ki tudja...van valami mennyiség, amitől már jobban van az ember????
Tök véletlenült tegnap láttam az intersparban fél litert 350 ft- ért...

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Felétek nem lehet házi kecsketejet kapni? Itt Nk-ban vannak kecsketartók és kb 300 ft literje. lili viszont nem issza :(.
A tejcukorra is érzékeny, így laktózmentes tejet iszik, az 345 ft. Szóval a kecsketej még olcsóbb is lenne.

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?