helló lányok!
Nyúlné!
rögtön megnéztem a videót, és kezdett ismerős lenni a sudocrem.. mintha rég láttam volna a mienket
azért rendes a Marcifiú, sztem tudta, hogy kié a tégely, mert huhogott is nekem

úgyhogy váljék egészségére

remélem azért nem evett sokat belőle! és bocs, hogy ilyen felelőtlenül szanaszét hagytuk a cuccost, annyira koncentrálok az Esztipopsira... és a micimacis tányért is mi hagytuk ott
Annamami!! bocs, hogy csak most, de szívből gratulálok a diplomádhoz!!! szép, de nehéz szakma a tiéd is, legyen benne sok örömöd!

tényleg annyira szépek vagytok! apa nagyon büszke lehet ám rátok
kölespép megvan
Melinek gratulálunk az első szülinapjához és az elinduláshoz! nagyon szép a képeken!! és a frizkója sem semmi
Zsuzsa járgány nagyon tetszik nekem is! a tortákról nem is beszélve, egész megéheztem
bejelentkeztem a veres doki megánrendelőjébe jövő hét szerdára. idegesít ez a reflux dlog, mostanában megint előfordul, sztem ez már nem normális

remélem valami megnyugtatót fog mondani, eddig amit hallotam és olvastam róla az szimpi volt.
Ayse, Andris hogy van?? Eszti egyre taknyosabb

már elkezdtem a nasivint is. vettem köhögés elleni szirupot, ambroxolt, de még nem adtam, csak biztos, ami biztos hétvégére vettem. nektek mit adott a doki, és Andris mennyit köhögött? Esztinek reggelre érzem, hogy egy kicsit letapad a váladék, akkor egy kicsit rekedtesebb a hangja, de többször kiszívtam, és utána oldódott. egyébként jól van, nincs láza. múltkor is elhúzódott a taknyossága
úgyhogy tali majd ha tuti jól leszünk!! ezzel kapcsolatban majd még akarok valamit...
az Eszti első szülinapjára összeszerveztem a családot, mármint mindkét ági nagyszülőket. vagy nagyon elrontom a szülinapját, vagy megalapozzuk a normális viszonyt az ő kedvéért. mivel nálunk az esküvő óta nem beszéltek a nászasszonyok, vagy hogy is hívják őket, szóval az anyuék az anyósékkal. (esküvő 4 éve volt) előtte is csak 1x találkoztak. volt egy kis balhé, elég fagyos a viszony felénk is

apa szerint ez nem jó ötlet, minek erőltetni, én meg úgy vagyok vele, hogy kell még egy esélyt adni nekik. ESztinek is jobb, ha a nagyszülei beszélőviszonyban vannak, őt mindenki nagyon szereti. remélem nem fogom megbánni.
Barbi, de jó, hogy buliztatok, mert gondolom hajnalig biztos volt egy kis buli

Árkád
még jó, hogy én nem mentem le, mert eszembe jutott, de aztán máshova mentünk.
mi szombaton megyünk szarvasra esküvőre, ma vettem is fehér harisnyát a csajnak. a cipőjét meg vsz. kinőtte, mert ma megmérettem a lábát, és 19-est mondtak. 2 számot nőtt volna pár hét alatt? ajjajjj...