A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyúlné!

Majd még próbálkozom, de már többet próbáltam, több napig és nem kellett! Igaz, neki még itt a cici, és van is benne szerencsére!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann,
Ezt jól megmondtad! Osztom a véleményed, bár én kicsit finomabban fejeztem volna ki magam. :) :wink: :? Tiszta provokáció az egész! :evil:
Főleg, hogy a csajnak fogalma sincs Annamamiról és a családjáról. :( :shock:

Nyúlné,
További jobbulást Kisnyuszinak és neked is! A sátorozás nagyon hasznos! :) Éljen, hogy kiengedték az ikreket, ügyes a mamijuk, hogy kiharcolta! :)

Viki,
Jobbulást neked is! Ha Peti még szopizik, akkor ne is kinlódj a tápszerrel. Köszi a bókot tegnapról! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann,
na most csinálj magadnak gyorsan egy olyan habos kávét,ülj le,idd meg,képzeld el vadvirit ott és úgy ,ahogy tetszik( :shock: :lol: ),aztán gyere újra! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lányok!
bocsi,hogy ilyen ritkán jövök és főleg azért,hogy bár olvasok ,amit tudok,de nem reagálok nagyon,mert alig érem utól magam!
tegnap még az ikreknek gyorsan összekészítettem egy két holmit,hordozót,stb(azt hittem ráér :oops: ),beteg is vagyok,voltam és apa is otthon van,ilyenkor próbálok vele lenni!(azért annyira nem nehéz :lol: )
viszont szétröhögtük magunkat Benianyu srácain,főleg leleményes Benin!rohadt jó fej,hogy felköltözött Dani elől! 8) :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Viki,
Tök ügyesek vagytok a hajvágással! Nekünk még nem aktuális, majd jövőre. :) :) Ha már rasztásodik. :) :) Addig fürtökben növesztjük. :)

Nyúlné,
Apa is orvos és a nagypapa is? Akkor tényleg nem felügyelet alatt vannak otthon is!

Mi ma megyünk a várba mászkálni (Barbitól kedvet kaptunk a múltkor) Beni odalesz az ágyuktól és imád gesztenyét szedni. :) Majd viszek fényképezőt.

Vettem Daninak két pulcsit és egy harisnyát. Szerintetek milyen a mintája? Na, na???? Mind csíííííííííííkos természetesen!!! Lassan Csíkosanyura fogom átnevezni magam. :)

benianyu

Nyúlné
:) :) :) Köszi! :) :) :) Tényleg leleményes gyerkőc Beni! :)

Eddig háromszor indultam el hajat mosni és még mindig itt ülök! Na, most megyek!

benianyu

Megann, Márti
Köszike a tanítást, ezzel a mentéssel hadilábon állok még! :D :D
Megann
Olvasva soraid, nekem TUTI JÓ NAPOM LESZ EZEK UTÁN!!!Mindíg mondom, hogy bírom a dumád!!!!!Pusz.
Nyúlné
Örülök, hogy jobban vagytok!!
Annamami
így könnyű, ha van egy szépséges, vagány sofőröd!
And
Eszti olyan édes!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu
Csíkosanyu: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu
neeeeeeem,csak após orvos,aki Kisnyuszi és az ikrek nagyapja is és az anyatigris(párom nővére)apja!!!!!!
végül is akkor orvos apa,nagyapa,após :shock: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na jó, akkor most boritom a bilit, mert nagyon rossz passzban vagyok.

Azt hiszem hogy majd 2 év aktiv topikozás után nekem is van jogom elmondani a véleményemet.

Kedves Sildike!

Immár másodszorra küldtél Nekem személy szerint MELEG BARÁTI, HANGVÉTELŰ, "SZMÁJLIZÓS" PRIVÁT ÜZENETET!!!!!!Előzőben egy olyan porblémámban adtál segitséget, amiben nem kértem a TE, sem a Társaid segitségét, sőt Másvalakitől kértem informácót, nevezetesen Barbapapától, és meg is kaptam játékbolt ügyben.
Jó rendben, megköszöntem egy sorban és slussz.
Most meg azügyben kapok tőled SZINTÉN MELEG BARÁTI HANGVÉTELŰ SZMÁJLIZÓS LEVELET, SZINTÉN PRIVÁTBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, amiben segitő jobbot nyújtassz, hogy mit is kezdjünk a betolakodó rosszindulatú emberekkel, hogy NE ZAKALASSÁK FÖL A MI!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOPIKUNKNAK AZ ÉLETÉT!!!
Ez volt 2....

Nos kedves Sildike!
Nekem az a véleményem erről, hogy Te vagy itt a 2. számű unatkozó emberke, aki 2 GYEREK MELLETT LEGALÁBB 5 TOPIKNAK VAGY AZ AKTIV TAGJA, ÉS MINT KIDERÜLT A MI PÖRGŐS TOPIKUNKNAK IS MINDEN BETŰJÉT OLVASOD.
AMIT NEM ÉRTEK, HOGY HOGY TUDOD MINDEZT KIVITELEZNI 2 GYEREK MELLETT, GONDOLOM VALAMI MÁSVALAMI, VAGY VALAKI MÁS SZENVEDI EZT EL...DE EZ ENGEM NEM ÉRDEKEL....

AMI VISZONT ÉRDEKEL, HOGY MÉGIS HOGY GONDOLOD, HOGY NAGY SUTTYOMBAN, TITOKBAN, PRIVÁTBAN SMÁJLIZÓS LEVÉLKÉKET KÜLDESSZ NEKEM( ÉS MÁSNAK IS?) NEKEM, AKIT ELVILEG GYEREKGYILKOSNAK, HÜLYÉNEK ÉS BAROMNAK KIÁLTOTTATOK KI A BARÁTNŐIDDEL EGYÜTT KARÖLTVE.

MÁR MEGBOCSÁSS, DE NÁLAM EZ ÚGY MŰKÖDIK, HOGY HA VALAKI NEM ÉRDEKEL AZZAL NEM FOGLALKOZOM, NEMHOGY LEVÉLKÉKET IROGATOK NEKI!

VAGY FÉLSZ, HOGY MIT FOG SZÓLNI EHHEZ A JELLEMTELENSÉGHEZ HAVTÜNDE ÉS SISOTRIS, A HÁRMASFOGAT MÁSIK KÉT TAGAJ, HOGY EGY KEREKFEJŰVEL TE ILY JÓINDULATÓ, ILY NEGÉDES, ILY BARÁTSÁGOS HANGOT ÜTÖTTÉL MEG, PONT VELEM, AKIT GYERKGYILKOSNAK KIÁLTOTTATOK KI KARÖLTVE??????
FÉLSZ A HARAGJUKTÓL???
VAGY HOGY TÉGED IS KIÚTÁLNAK????AHOGY TI MEGPRÓBÁLTATOK ENGEM KIÚTÁLNI???

De mondok mást IS...ha esetleg bánt a múlt, hogy valamit elkúrtál...akkor az lenne a jellemes, ha jönnél nyilvánosan, esetleg elnézést kérnél attól, akit úgy érzel megbántottál, és itt most sorolhatnám hogy kikre gondolok, de akár kezdhetnéd velem is..!!!, és akkor esetleg még javitanál is valamit a rólad kialakult jellemrajzon!
Vagy ez már fájna neked???HŰTLEN LENNÉL A KOCKÁKHOZ???

Sildike!
Szépen kérlek, hagyj engem lógva, felejts el, hogy létezem, törölj ki az iwiwes ismerőseid közül...hisz ezt azóta sem értem hogy PONT ENGEM MIÉRT NEM TÖRÖLTÉL KI????
Ne ostromolj engem privát üzenetekkel, mégha az olyan jóindulatú, segitő szándékú is mint az előző kettő, mert én úgy érzem hogy nem bizhatok meg benned, nem vagy igaz ember, és én az ilyenekkel semmiről de semmiről nem akarok beszélgetni.

Vadviri meg úgyis lekopik magától..pont mint múltkor...

Ja és mindjárt átmásolom ezt a kockákhoz is hogy biztos ami biztos, megkapd!!!!!!!!!!!!!

Üdv:Megann

Lányok!
Bocsi az offért mindenkikőt, mindenért...de ez már tényleg sok nekem!

És most megyek, mert kész a husilevesem :D :D :D ügyi voltam mi?????

M.

Kép

Kép
megann

Megann

:( :(

Kép
Kép Kép
sildike

Bolognai evés: :D Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu!

Gyere vissza akár samponos fejjel is, és olvass tovább! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyúlné!

Te is olvass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és kávézni meg Veletek szeretnék :wink: :wink: :wink:
Meg beszélgetni is Veletek szeretnék, nem mással :wink:

Úgyhogy lassan tényleg lesz babatali, talán okt 1 hetében...
Remélem mindenki itthon lesz, aki akar jönni!!!

M.

Kép

Kép
megann

Ha nem haragszotok, most vagyok a tanuló, gyakorló fázisba, jönnének az elefántosak!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Látod, megy ez mint a karikacsapás!

Van mit bepótolnod úgyhogy ide azokkal a képekkel....

Ugye az csak vicc, hogy Panna ilyen ügyesen eszik kanállal????
Mindjárt lehidalok... :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
ez igen és még fokozódik a is napod hangulata! :shock:
most már dupát csinálj(már a habra értettem :lol: :lol: )
de legalább jól kiadod ma magadból,ilyen napoknak is kell lenniük.....
remélem apjuk nem ma megy sörözni a szomszédba :shock: :lol:

várom már azt a talit! :wink:

Totka!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P
nagyon fini lehetett :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Fogyózom :( :( :(
Ne is mondd... egész héten csak zöldteát vedelek, várom a csodát... :evil: :evil:
És most inkább elmegyünk az Auchanba vásárolni.....
Férj ma marad :D

Aztán mire visszjövök...háááát ember legyen a talpán aki ma még belémköt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nincs Norbis tejszínhab?????? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

MEgann!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát kész vagyok tőled, az biztos. Rossz napod van ma? (ez nem baszogatás, nehogy félreérts!!!!!!) Nagyon bírom a dumád, és azt is, ahogy fogalmazol. Annyi - annyi igazságot olvasok ki mindig belőle.
Kár, hogy én soha nem tudom ennyire megfogalmazni a mondanivalómat.

És ezt most nem csak a mai hozzászólásaidra értettem, hanem úgy általában, és hangsúlyozom, MINDENFÉLE témában.

Na, jó csavit!

Kép
kuha

Kép hogy is kéne felülni??? Kép Api, jól ülök? Kép Elefántolás?Kiráááály!!! Kép na császtok, mentem!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ja, és Megann!

Én is húsilevest főzök ma!! Már be is lengte az egész lakást a finom illata!

Kép
kuha

Totka!

Anyám, ez ám a háziállat!!!! :) :) :)

Gergő is imád lovagolni, általában szegény anyum az áldozat. Naná, mert ő szoktatta rá. Én mondtam neki, hogy a saját érdekében ne tegye! Annyira édesek, mikor mennek körbe-körbe a szobában. Aztán mikor anyum megáll 2 szuszra, akkor Gergő elkezdi csapkodni a hátát neki, hogy gyerünk tovább.lol: :lol: :lol:
Apának szerencséje van, mert olyan széles a háta, hogy Gergő nem tud ráülni terpeszülésben, úgyhogy ezt a részét megúszta. :

Kép
kuha

Csajok, nem ér kuncogni rajtam, de injekciózni, vért venni, infúziót bekötni jobban tudok, mint képeket buzerálni!!!áhhh... :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka! :P :P :P :P :P :P :P
elefántolás!!!!!nagyon jó sorozat,és nagyon édesen viháncol Panna és az elefánt meg nagyon.....nagy :lol: :P :P :P !
nagyon jó lesz,aha beindulsz fényképfelrakásilag!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

amúgy Totka,az a titka még,hogy a képek és a szövegek után mindig kezdj új sort és akkor nem keveredik össze! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó Reggelt.

Kedves Vadviri,
a családom többi tagja NEM eszik Kecskemétit,sem KONZERVET.
A lányaim az iskolában ebédelnek,MENZÁT(mint millió és millió más gyerek és !)utánna itthon uzsonnáznak péksüteményt és/vagy gyümölcsöt joghurtot.
Vacsorára általában hideget eszünk,de ollyan is van,hogy ha Marcinak jó napja van és hagy,vagy valamelyik tesója épp ráér délután és elviszi helyettem a játszótérre,akkor szoktam csinálni finom meleg vacsorát,amit megkívánnak.
A férjem,meg mivel ált.későn ér haza ott eszik napközben,ahol épp van,de este nagyon szívesen leül velünk a hideg mellé is,UGYANIS NÁLUNK NEM AZ A FONTOS,HOGY FŐTT-E A KAJA ,HANEM AZ,HOGY EGYÜTT VAGYUNK SZERETETBEN!!!!!ÉS FIGYELÜNK A MÁSIKRA ÉS MEGHALLGATJUK HOGYAN TETLT A NAPJA...NEM AZ A LÉNYEG HOGY FOLYTON ZABÁLJUNK.....persze mindezekhez Neked SEMMI KÖZÖD SINCSEN!!!!,csak épp próbálok válaszolni a kérdésedre,amit hozzám intéztél......
Egyébként pedig szerintem HÚZZ EL A FRANCBA,AMÍG SZÉPEN VAGYUNK....KÉRLEK....

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Megann,
köszönöm!!!! :oops: :D :oops: :D :oops: :D :oops: :oops: :oops:

Bkriszta,
én nagyon szívesen meglátogatnálak Mazsival,mondjuk csütörtökön.
Hmmm,jöhetünk?
Azt még nem tudom hogy,de valahogy majdcsak lesz.... :wink:
Lányok nálunk is nagy lóimádók!!!! :D

Benianyu,
CSÍKOSANYU= :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez tök jóóóóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol:
Jó Várazást nektek,várjuk a fotókat!!!!
Beni nagyon klasszul megoldotta a játék-dolgot.... :wink: 8)

Totka,
hol a Panna és Elefánt sorozat?????? :roll: :D
Már nagyon várom ám!!!! :D

Viki,
hát igen le sem tagadhatná,hogy férfiból van! 8) :lol:
IMÁD VEZETNI!!! 8) 8) 8)

Egyébként én is főzicskéztem Marcinak 2 xvagy 3x de mivel nem kellett neki,maradt az üveges.
Viszont pont most beszéltük Anyukámmal,hogy fogok megpróbálom lassan megint,mert van pár zöldség,amit még nem evett és én szeretném,ha mindent megkóstolna.
Nem kapott még sóskát,spenótot és céklát,mivel ezek üveges variációiban tejpor vagy tejszín van.
Úgyhogy ezeket mindenképpen frissből készítem majd. :)
És a tökfőzeléket sonkával is nagyon szereti. :wink:
Azt el is felejtettem kérdezni,hogy miért épp a kész tápit javasolt,de jövő héten rögvest megtudom tőle. :roll:
És valóban húzós az ára,már megnéztem a DM-ben... :(
De hát egy liter rizs vagy szójatej is 300-400 Ft körül mozog... :cry:
Az is lehet,meg se fogja inni,de mint látom nyúlné írta,hogy Kisnyusznak sem kellett azonnal,főleg anyatej után....hát meglátom majd,még van két hónapunk!

Margitszigetre megyünk bicajozni,megyek összepakolászni! :D

Mindenkinek szép hétvégét kívánunk! :D

Kisnyúl uncsitesóikreket pusszntjuk! :D
annamami

na megyek csinálok magamnak én is egy habos kávét és én is elképzelek egy-két dolgot(Megann :wink: )
pá lányok!
szép hétvégét mindenkinek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha!

Egyébként röhögni fogsz, tök jó napom van...szépen süt a nap, a husileves kész, megyünk korzózni, délután nagy séta, semmi gond...

De amikor reggel jöttem és megláttam Vadvirit..hát eldurrant az agyam....

És erre rá jött Sildike szinte pár percre rá...

Én bizom benne, hogy nem voltam Sildikével genya, nem minősitettem őt úgy és abban a stilusban ahogy vadvirit, abban meg 1000000% ra biztos vagyok hogy MINDEN SOROM, MINDEN BETŰM IGAZ......

M.

Kép

Kép
megann

Na mentem ósönözni...DE JÖVÖK ÁM VISSZA!!!!!!!!!!!!!!!!

M.

Kép

Kép
megann

Még ezt muszáj leírnom, utánna megyünk falunapozni!
Én soha nem szégyelltem segítséget kérni, ha valamiben béna voltam, és ált. mindíg készségesek voltak az emberek!
Olyan jó, hogy EZT TŐLETEK IS MEGKAPTAM!!!Nemhiába imádom én már régóta ezt a topikot, a hülyékkel meg nem kell foglalkozni.Szóval köszi MINDENKI segítségét, KEDVESEK VAGYTOK!!!(ez nem nyalifali akart lenni, ahogy Juci mondaná!)
pusz.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann,
Beni elvette a gépet, amíg hajat mostam és csak most szereztem vissza.
Tényleg jól kiadtad magadból a mérgedet! Sok mindenben igazad van, bár néha kicsit erőteljes a stílusod, viszont őszinte! Át lehet ugrani, akinek nem tetszik. :wink:
Habos kávé csodákra képes, tejszínt 3-ig lehet Norbi szerint. :)
Jó Auchanozást! :)

Totka,
Jól belejöttél a képfelrakásba! Panni nagyon aranyosan eszik egyedül és az elefántos képek is helyesek! :)

Annamami,
Igen igen! :) Tök igazad van! :)
A cékla Dani egyik kedvence, kis párolt almával és párolt krumplival.

benianyu

Ej-ej ... :shock: :shock:

Megann, tetszik a stílusod. Ósönözzé :shock: :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vadviri

Annamami!

Ha Zsuzsa hajlandó lenne megenni az üveges bébikaját, hidd el, én se főznék neki külön! Az nem zavar hogy mi magunk nem eszünk mindennap főtt ételt, de miatta lelkiismeretfurdalásom van. Ezért próbálok magunknak úgy főzni, amit Zsuzsa is megeszik. De így se sikerül minden nap. Amúgy az étkezésekkel kapcsolatban messzemenően egyetértek veled. Mi is próbálunk minden este Zsuzsával leülni vacsorázni, ami miatt kicsit át kellett szervezni az életünket, mert ugye ő 6:30-7 között vacsorázik, ami nekünk egy kicsit korai. De nekem is nagyon szimpatikus az együttvacsorázás, az én családomban nem volt szokás (nem rendszeresen) és szerintem kifejezetten jó dolog.

Viki, And!

Szerintem szoptassatok amíg csak lehet! Az a legeslegjobb!!! Én fájó szívvel nézem a 300 ml-t a cumisüvegben, hogy nemrég még nekem is volt annyi. Egészségesebb, olcsóbb, praktikusabb mint a tápszer! Azt remélem, Zsuzsa nem adja fel a szopit a minimálmennyiség ellenére, és ha megszületik a kicsi, elhagyhatjuk a tápszert és ő is szopizni fog újra.

Egyébként Zsuzsánál is beletelt egy-két hónap próbálkozásba, míg elfogadta a tápszert. Nálunk is a Humana folyékony volt az áttörés, de azóta bármit megiszik. Tehát lehet csak addig kell próbálkozni, amíg egyet elfogad a sok közül. Az első amit kapott, még szopi mellett néha, az a rizstej volt, és azt nyikk nélkül elfogadta. Aztán próbálkoztam azzal, hogy rizstejjel keverni a tápszert...

Totka!

Gratula a képfeltételhez!!! Szerintem is próbáld meg rávenni a férjedet, egyszer mutassa meg hogy kell és aztán nem olyan ördöngösség elmenteni a képeket más név alá, hogy az eredeti nagy méretű is megmaradjon!

Bkrisztina!

A csütürtök nekünk is jó lenne!!! Reggel fél tízre megyek UH-ra, úgyhogy csak dél tájban érkeznénk, remélem, nem baj. És ha mázlink van akkor megtudjuk, kisfiú-e vagy kislány az új baba, és akkor minden talizós első kézből értesülne a nagy hírről! ;)

Véletlenségek:

Jaj, nem is említettem, hogy a múltkor összefutottunk Benianyuval a Kápmegyeri játszóház előtt... :) Benit még nem is láttam élőben! :) Nagyon édesek a fiúk együtt. Kár hogy a Ringatóról lemaradtunk tegnap, úgy akartam időzíteni, hogy az utolsóra megyünk, és akkor Zsuzsa délelőtt alszik, de áthúzta a számításaimat, és 11-kor dőlt ki, viszont két órát aludt! :) Ma reggel meg nyolcig!!! Lehet valami jótékony irányú változás történik az alvásában? Igaz, négyóránként (szinte percre pontosan!!!) felébredt éjjel, megivott (szinte ml-re pontosan!!!) 150 ml tápszert és aludt tovább. Feküdt nyolckor, kelt éjfélkor, hajnali négykor, és végül reggel nyolckor.

Valamiért bennem abszolút nem tudatosult, hogy Benianyu és Juci ilyen közel laknak, bár Jucival már összefutottunk itt a piac környékén.

Börze:

Ma reggel elmentünk sapit vadászni Zsuzsának a börzére, vettünk is hármat, aztán David elmenekült Zsuzsástól, én meg ott maradtam overallt keresni de olyan rosszul lettem már megint a levegőtlenségben, hogy csak egy adag zoknit vettem Zsuzsának és én is jöttem haza. :( Nem tudom, mi ez az új módi, hogy ilyen helyeken rosszul leszek, a múltkori nagy börzén is állandóan ki kellett mennem a friss levegőre, mert úgy éreztem, nem kapok levegőt. Remélem ez sem maradandó a terhesség után, különben mehetek magam is pszichológushoz!!! :)

Téli hacuka:

Többen kérdeztétek, mi lenne a jó, kétrészes vagy overall... én végül most olyat keresek, hogy anorák kantáros nadrág kabáttal, abból a dereka se lóg ki, de mégis kétrészes, tehát valamennyire lehet vetkőztetni. Persze ilyet nem láttam... Asszem megyek vissza a jól bejáratott kis használtruha üzletembe, meg az angol turiba, hátha...

Ja és tegnap a játszótéren mondta egy anyuka, hogy a Kenguru Goldba megérkeztek a téli sapik, oda is benézünk, csak hát ott 2-3000 forint egy darab, így meg 7-800-ért vettem.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann

Gondolkodtam egy darabig, hogy válaszoljak-e, vagy sem a szavaidra. Eleinte nem is akartam, de most mégis úgy gondolom, hogy válaszolok.

Először is, nem sunyin írtam Neked egyik privát üzit sem. A játékbolt linkjét én tettem fel, nem Barbi és szerintem ő nem is tudta volna a nevét, mert Neki is én mutattam meg. De már akkor nyugodtan megírhattad volna, hogy húzzak a rákba és akkor ezt a mai kirohanásodat a többieknek nem kellett volna végigolvasni.
Igen írtam másnak is, Kuhának Gergő diétája és a csomagolási lista, Rókinak pedig a tápszerekkel és a kajákkal kapcsolatban. Mindketten meg is köszönték és normális emberi hangnemben leveleztünk. Tehát nemcsak én írtam, hanem ők is válaszoltak. Sőt hogy tovább menjek Tünde is írt Rókinak, amikor elnézte a tápszer kalóriáját és Róki ellene sem rohant ki, hanem még itt a topikban is megemlítette, hogy segített neki.Egyszóval nem hiszem, hogy ezek sunyi smile-s privi üzik lettek volna, egyszerűen segítő szándékúak. DE ok, tudomásul vettem, nem kell a segítség. Csak azt nem értem, hogy ezt miért nagyplénum előtt ilyen drámai kirohanásban kellett megtenni. Miért nem lehetett priviben, hogy ne szítsd a vitát megint a topikban. Lehet Megann, hogy Te élvezed ezeket a nagyjeleneteket? Vagy egyszerűen csak szeretsz veszekedni? Talán ezt az időt Neked is inkább Lénával kellene tölteni, ahogy azt nekem viszont javasoltad.

Másodszor, ha ilyen jól tudod, hogy én hány topikban vagyok aktív tag, akkor ezek szerint Neked is van időd olvasgatni ezeket. Igaz még csak egy gyereked van, talán így könyebb. Viszont akkor azt is észre kellett volna venned, hogy általában olyankor írok, amikor a fiúk alszanak, vagy Balázs itthon van.

Harmadszor pedig, nem hiszem, hogy én lennék a 2. számú unatkozó ugyanis szerencsére elég sok tartalmas programot csinálunk a fiúkkal, hétközben hármasban, hétvégén pedig apával együtt. Ezekről szoktam is képeket felrakni. A Te képeidet viszont nem láttam még. Ja, hogy a plázázásról nem nagyon lehet képeket csinálni? Hát igen ez így van.

Negyedszer. Kérésed számomra parancs. Téged is töröltelek az iwiw-en.

Ötödször. Nem bántam meg, hogy eljöttem e topikról. Ilyenkor meg főleg nem. Nem szeretnék bocsánatot kérni, azoktól, akiket megbántottam, mert szerintem Rajtad és Angelanin kívül nem is volt ilyen. Veletek szemben viszont továbbra is fenntartom a véleményem. DE nem miattatok jöttem el a topikból. Az nem érdekelt volna, hogy ha Titeket át kell ugrani. Igen, valóban azt bánom, hogy néhány emberrel nem találkozom, vagy csak ritkábban, mert sok mindenkit kedvelek onnan.

Ha elküldtem ezt a hozzászólást, akkor sajna az érzelem nyert az értelem fölött, ugyanis tök felesleges és meddő vita megint ez az egész, de jól kiborultam tőle.

Bocs Lányok, tudom, hogy ez nem a vitatkozós topik, de nem is én kezdtem. Remélem a stílusommal most senkinek nincs problémája. Hogy ne mondjátok, hogy ide jövök vitatkozni felteszem a kockákhoz is.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok Lányok!

Megérkeztünk a nyaralásból és eljutottam idáig is végre....
Nagyon kellemes volt, bár szerintem Rodosz nem olyan szép mint vártam....
Marci nagyon jól viselte az utazást is és a nyaralást is.
Imádta a homokot és a vizet. Úgy tekert a parton, mint egy őrült kiskutya. Mindenkivel bratyizott és ízlett Neki a homok és a víz is egyaránt :?
Imádta a görög kaját. Az étvágya nagyon megnőtt és a kis pofija is kikerekedett egy kicsit.
Járni még esze ágában sincsen. Ja és imádták egymást Benedekkel a másik kisfiúval.
JÖnnek a képek :wink:

Kép Közös bandázás
Kép Benedek
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 657.35.jpg[/img] szép tengerpart....
Kép homokozás és kaja
Kép még mindig
Kép kenyérke
Kép urasága..
Kép még a teraszon is homokozás
Kép fürcsi Apával
Kép ilyen szép helyeken jártunk
Kép még homokozás

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sildike!

Engedd meg, hogy én is reagáljak szavaidra, de CSAKIS AZÉRT, mert engem is megemlítettél.

Tudom, hogy olvasod ezt a topikot is, ezért én nem fogom ezt a szöveget bemásolni a "kockafejűek" topikjába.
Márcsak azért sem, mert anno megfogadtam mindent, amivel Ti azt a topikot alapítottátok, szóval nem fogok oda meghívó nélkül írogatni.

Valóban, nekem is írtál 2x is priviben üzenetet. Bár egyszer sem kértem. Tegyük hozzá, amíg együtt volt a topik, soxor fordultam kimondottan hozzád tanácsért.
De ez az új topik megnyitásával, ill. a megnyitás módjával megváltozott.
De most nem is ez a lényeg, bár nagyon - nagyon sok minden rosszul esett akkor, legfőképpen Tőled, és Sis-től, de ezt is leírtam nektek, csakúgy, mint Dórinak priviben.
Nem lényeg már, hiszen igyekeztem túl tenni magam rajta.

Ami miatt most írok, az valóban a privát üzenetek. Hidd el, hogy mindenki közül, talán MEgann az, aki a legjobban megbántva érzi magát. És hidd el, hogy nem alaptalanul.
Ismeritek MEgann-t, miért gondoltad, hogy majd a seggét veri a földhöz a tanácsaidtól?
Nem egy elveszett ember, meg tudja a problémáid oldani, meg tudja magát védeni, Vadviri-t is el tudja a büdös francba küldeni.
Nem csodálkozom, hogy kiakadt, azok után, amit tőletek kapott.

És most térjünk vissza énhozzám, hiszen engem is említettél. Engem, hogy őszinte legyek, elég váratlanul ért a 2 privi leveled. Ha jól emléxem, illedelmesen meg is köszöntem, sőt, a másodiknak (csomagolási lista) még örültem is.
De ennyi.
Bennem hasonló gondolatok merültek fel, mint Megann-ban, de úgy gondoltam, nem ér annyit az egész, hogy most elkezdjem a visszautasítást stb.
Pedig igen-igen elkondolkodtam rajta.
Lehet, hogy higgadtabb vagyok, mint Megann, lehet, hogy nem is tudtam volna olyan jól megfogalmazni, amit gondolok.

De ő most megtette ezt helyettem is. Nagyjából teljesen egyetértek vele.

Ti döntöttetek úgy, hogy új topikot nyittok, Ti nem voltatok ránk kíváncsiak.
Legfőképpen Megannra.
Akkor minek ez az egész??? Írogassatok csak oda szépen (meg ezek szerint egy csomó másikba)!

Lehet, hogy Róki, vagy én tényleg higgadtabbak vagyunk, és ezért nem reagáltunk úgy, mint Megann. De biztos vagyok benne,hogy nem a Ti tanácsaitokra van szükségünk.
Persze, nem biztos, hogy azért, mert nem hiszünk esetleg abban, amit mondtok, hanem az előzmények miatt.
Szorult belénk is némi büszkeség, dac, vagy nevezzük, aminek akarjuk.
Megann-ba ezek szerint még több.

Vannak még rajtunk kívül mások, akik biztos szívesen veszik a jótanácsokat, mi köszönjük, inkább nem kérjük.
Nem lesznek álmatlan éjszakáink, szerintem Nektek sem.

Évi

Kép
kuha

Juci!

Üdv újra itthon !

Nagyon jók a nyaralós képek, kérünk még!
Marci tényleg, mintha kipofásodott volna. És Gergőnek ugyanilyen fürdőgatyája van! :)

Hogy bírta Marci a repülést? Legalábbis az egyhelyben ülést?

Kép
kuha

Sildike!

Először is:
A játékbolt cimét ezen a fórumon kérdeztem és Barbitól!!!!!!!!
Azért tőle, mert tudtam hogy együtt voltatok ott!
Tehát az ő válasza nekem maximálian megfelelt!

Másrészt: a pláza is program...pláne ha a gyerekem épp azt szereti.
Harmadrészt meg:
MEGINT AZ VAN AMIT MONDTAM:
AKI VIZET KIABÁL, AZ BORT ISZIK!!!!!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Én személy szerint láttalak Téged meg a gyerekeidet, netalán anyukád??? kiséretében az Árkádban lófrálni :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
(ja ejnye bejnye, nemjól figyelsz...nézd vissza a képeket...meg fogsz lepődni...ott van Léna "szabadtéri" program közepette.

Másodszor:
MÁSOKTÓL TUDOM HOGY KB 5 TOPIKBAN VAGY AKTIV TAG!fingom nincs melyikekben, mert nekem nincs időm utánanézni, nem úgy mint neked mindenhova irogatni, ...tehát ergó én azt hiszem eleget törődök Lénával, azt hogy te mennyit a tieiddel az rád tartozik....nem érdekel..

Negyedszer:
Ez az iwiw a te gondod, csak neked van energiád erre is, nekem nincs...csak ha Nyúlnét törölted, akkor engem is nyugodtan..
Köszi..halálos büntetés ez ránk nézve..

Ötödször meg:
Igen én kezdtem, mert nem birom a sunyiságot, és ezt fel is vállalom.Veszekedni meg nem szeretek, és nincs is kivel, mióta Ti kivonultatok a topik életéből.
(Leszámitva az ilyen vadviri féléket, de ezeket én nem nézem tagnak.)
A topik meg mint te is láthatod igen jól működik, és fog is..
Úgyhogy én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy MINDENKI A SAJÁT HÁZA TÁJÁN SEPREGESSEN, TE A KOCKÁKNÁL, ÉN A KEREKFEJŰEKNÉL!

Ja és ti is okoztatok ám nagy lelki tusát másoknak...szóval elnézést nem kérek....

Lekötelezel:Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok! :(

már megint vita :( Én is szoktam olvasgatni ezt a topikot is ahogy időm és kedvem engedi, mert vannak itt (is) számomra kedves emberek, no persze van, amit átugrok.

Megann!
Kockásból "értesültem" a vitáról, nem vagyok benne érintett és tényleg rossz ilyeneket olvasni már megint. :? Tettem is fel egy kérdést, de nyilván nem olvastad ott. Sok helyen aktív tagnak lenni valóban leterhelő, ezt magamból kiindulva mondom, nekem nem is megy.. főleg, hogy kismama lettem. :) Érdekelne viszont, ki az "1-es számú unatkozó emberke" itt szerinted?

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Hát...........mire végigolvastam a "nagy vitát"

Hajni!

Nagyon jók az elefántos képek, és ügyi vagy, hogy fel is tudtad tenni őket! :lol:

Juci!

Nyaralós képek szupik, szép helyen voltatok! :lol:

Mi voltunk ma anyuéknál játszótéren, de nem nyerte el különösebben Peti tetszését!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann!

Csak azért írok ide, mert engem is megemlítettél a hsz-edben.
Képzeld, tudtam, hogy Ildi írt Neked, Rokinak, Kuhának is privit, és azt is tudtam, hogy kedvesen, normálisan válaszoltatok Neki.
És képzeld, én is írtam Rokinak mélt, nem éreztem, hogy nagyon felháborodott volna, de ha igen, kérem, javítson ki.
Vendég

Juci
Szia-szia, végre itt vagy!!Annyira jók a képek, Marcidba ha lehet, még szerelmetesebbek vagyunk! :D :wink: meglepődtem, hogy rodosz nem hozta meg a várt eredményt, mondtam is Apának(tudod, nagy "görögbuzik" vagyunk!!!)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Sildike, Havtünde, Megann, Kuha!

Email ment!

Juci!

Marci egyre jóképűbb! Mindig meglep, mennyire nagyfiús! Kiváncsi vagyok, mit vártál Rodosztól? Mert azt irtad, nem olyan szép mint gondoltad. Én még sose voltam, de tényleg mindenkitől azt hallani, Görögország gyönyörű.

Annamami!

Marcit hogyan vittétek bicajozni? Van bicikliülése? Már én is gondolkoztam róla Zsuzsának, mondjuk előbb bicikli kéne nekünk. :P

Rólunk:

Elmentünk a Siesta Outlet-be Zsuzsának cipőt nézni. Tényleg jók meg aranyosak, de 7000 forint egy cipőért! :shock: Amit pár hét alatt kinő! :shock: Ez nekem sok(k). És ez az Outletben van. Milyen árban vannak amikor nem Outletben vannak???

Ma őnagysága megint csak egyszer aludt, és most csak egy bő órát, maximum. Ennek ellenére egész jól bírta estig, kifejezetten jókedve volt, és fürdetés után az ágyban már a tápiba beleájult, pedig utána még szopizni is szokott egy kicsit. Kiváncsi vagyok, ma éjjel mit produkál. Úgy veszem észre, átalakulóban van az alvási rendje.

Viszont nálunk szemmel láthatólag nem jött be, hogy a tápitól végigalussza az éjszakát. :cry: Annamami, nem akarlak elkeseríteni, de ettől ő még ébred. Legyen nektek másképp!

Ma meg voltam elégedve a főtt étel/nyers étel arányával. Ma mindenevő volt Zsuzsa, evett kenyeret, paradicsomot, szőlőt, barackot, sajtot, oliva bogyót, párizsit (először életében), joghurtot, banánt és húslevesből csirkehúst, répát, tésztát. No nem egyszerre, az ez egész napi "menü" volt. Ez szerintem azért elég széleskörű és mindent fedez.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok!

nem lehetne ezt abbahagyni??????

Pont ez az, amit vadviri el akart érni. és most iszonyúan örül.
Az ilyenek ellen az a legjobb módszer, ha úgy teszünk, mintha nem lenne. Nem létezik, nincs. Az a legjobban idegesítő.

Annamami!
Én sem főztem Lilinek, mert Lili sem ette meg. Akkor meg minek az időt pocsékolni rá? Nem vetlek a mókusok elé! Andrisnak azért főzök, mert megeszi és jóval olcsóbb így.

Megann!
Belevaló csaj vagy, ez kétségtelen, és én ezt nagyra értékelem.
A stíluson viszont nagyon szeretném, ha csiszolnál. Nem mintha egy prűd, b...tlan p.. lennék, de nem ezért járok ide és szerintem sokan mások sem. Egyszerűen rossz ezt olvasni.
Sajnos én nem tudok ugorni a hozzászólásokon, mert forrófejűbb vagyok, és jobban a szívemen viselem a topiklakók gondolatait annál, hogy ne olvassam el, amit írtok.
Talán ez az, ami miatt kipécéznek Téged az ilyenek, mert tudják, hogy ugrani fogsz.

Nem hiszem, hogy Sildike az én védelmemre szorulna, de egy kicsit aránytalannak érzem a levele alapján a kirohanást ellene. Azt se értem, hogy mindezt mért nem lehetett privátban megírni neki. Én inkább a békejobbot látnám ebben a Neked címzett levélben.

Számomra egyébként sem létezik örökharag, és titokban reménykedtm, hogy a sok-sok tali alkalmával ismét emberi hangnemet üthetünk meg egymással.

Szerintetek ez lehetetlen??????

ayse

Sziasztok!

Szóval jó kis nap volt!!! Békát kergettünk, de végül elfogtuk, játszón jártunk, hintáztunk, sétáltunk, másztunk, és még virágot is kaptam!!! :oops: :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szóval ennyi! Bocs, hogy sok helyet foglaltam! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rókica!

Ma Peti is evett: zsemlét, sajtot, joghurtot, a gulyáslevesből husit, krumplit, ropit, körtét, babapiskótát, és este egy nagy szelet sütőtököt, és inni is ivott teát és vizet is! Ma én is happy vagyok Minden téren végre :D :D :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na most csak röviden!

Dóri:
1 es számú unatokozó emberke: Vadviri!
(gondlom magadra vetted, pedig nem neked szántam, hisz vadvirit illettem ezzel a jelzővel ma reggel, olvasd vissza nyugodtan. :wink: )

Ayse!
Egyetértek, a stilus miatt :(
Csak azt hiszem ez már végképp kihozott a sodromból, majd igyekszem visszafogni magam, de csakis miattatok!

NEM, NEM LEHETETT PRIVIBEN INTÉZNI, MERT ÉN ENNÉL EGYENESEBB EMBER VAGYOK.!!!!!!!!
Mi értelme priviben jótanácsokot osztogatni odaátról???ŐNEKI NEKEM??????????????????
Gondold már végig....elvonultak(keresetlen szavak kiséretében), mert nem kellettünk, pláne én..aztán meg jönnek priviben a smilek..
Segitő jobb????AZT FEL LEHET VÁLLALNI NYILVÁNOSAN IS!Bocsánatkéréssel együtt természetesen...a sorrend természetesen forditva...

Tali:
Kedves gondolat ez tőled de eg kissé idealista...
Mint mondtam, nekem az ilyen emberekkel nincs miről beszélni, nincs és nem is akarom hogy legyen..
Sajnálom, ez a véleményem.. :(
És én a magam részéről tisztelettel megköszönöm az olyan meghivásokat amiről tudom hogy ők is a vendéglistán szerepelnek és közlöm hogy talán majd máskor...
És ez a jövőben is igy lesz..

Én nem tudok meghasonulni magammal, mint ők.....elveszteném az önbecsülésem, az arcomat, a lelkemet, mindent...

Na majd még jövök, de most még megyek főzőcskézni rántott mindent hogy holnap ne kelljen!!!!

Ja képzeljétek, auchan helyett Margitsziget lett :D :D :D :D :D :D :D :D
Irtó jó volt...sasoltam a játszón hátha látok valakit közülünk de nem láttam.. :( :( :(
Auchanba meg este 6 kor mentünk :lol: :lol: :lol:
Kár lett volna a szép napsütést elszalasztani...

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Külön Neked a jánlom a kockás pizsi és a főnöki szék kombinációját!!! :lol:

Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép
ma a nyulak együtt rakták ki a habtapit

Kép
kicsi adta,nagy rakta

Kép
jéééé,ott egy póóóók!

Kép
papi próbál mosolyogva győzködni,hogy az nem bánt ám!

Kép
hát persze.....usgyi

Kép
pók pohárban,nyulak biztonságban

Kép
tanulmányozás

Kép
na jó,inkább maradjunk a pakolásnál

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: