Annamami!
Ha Zsuzsa hajlandó lenne megenni az üveges bébikaját, hidd el, én se főznék neki külön! Az nem zavar hogy mi magunk nem eszünk mindennap főtt ételt, de miatta lelkiismeretfurdalásom van. Ezért próbálok magunknak úgy főzni, amit Zsuzsa is megeszik. De így se sikerül minden nap. Amúgy az étkezésekkel kapcsolatban messzemenően egyetértek veled. Mi is próbálunk minden este Zsuzsával leülni vacsorázni, ami miatt kicsit át kellett szervezni az életünket, mert ugye ő 6:30-7 között vacsorázik, ami nekünk egy kicsit korai. De nekem is nagyon szimpatikus az együttvacsorázás, az én családomban nem volt szokás (nem rendszeresen) és szerintem kifejezetten jó dolog.
Viki, And!
Szerintem szoptassatok amíg csak lehet! Az a legeslegjobb!!! Én fájó szívvel nézem a 300 ml-t a cumisüvegben, hogy nemrég még nekem is volt annyi. Egészségesebb, olcsóbb, praktikusabb mint a tápszer! Azt remélem, Zsuzsa nem adja fel a szopit a minimálmennyiség ellenére, és ha megszületik a kicsi, elhagyhatjuk a tápszert és ő is szopizni fog újra.
Egyébként Zsuzsánál is beletelt egy-két hónap próbálkozásba, míg elfogadta a tápszert. Nálunk is a Humana folyékony volt az áttörés, de azóta bármit megiszik. Tehát lehet csak addig kell próbálkozni, amíg egyet elfogad a sok közül. Az első amit kapott, még szopi mellett néha, az a rizstej volt, és azt nyikk nélkül elfogadta. Aztán próbálkoztam azzal, hogy rizstejjel keverni a tápszert...
Totka!
Gratula a képfeltételhez!!! Szerintem is próbáld meg rávenni a férjedet, egyszer mutassa meg hogy kell és aztán nem olyan ördöngösség elmenteni a képeket más név alá, hogy az eredeti nagy méretű is megmaradjon!
Bkrisztina!
A csütürtök nekünk is jó lenne!!! Reggel fél tízre megyek UH-ra, úgyhogy csak dél tájban érkeznénk, remélem, nem baj. És ha mázlink van akkor megtudjuk, kisfiú-e vagy kislány az új baba, és akkor minden talizós első kézből értesülne a nagy hírről!
Véletlenségek:
Jaj, nem is említettem, hogy a múltkor összefutottunk Benianyuval a Kápmegyeri játszóház előtt...

Benit még nem is láttam élőben!

Nagyon édesek a fiúk együtt. Kár hogy a Ringatóról lemaradtunk tegnap, úgy akartam időzíteni, hogy az utolsóra megyünk, és akkor Zsuzsa délelőtt alszik, de áthúzta a számításaimat, és 11-kor dőlt ki, viszont két órát aludt!

Ma reggel meg nyolcig!!! Lehet valami jótékony irányú változás történik az alvásában? Igaz, négyóránként (szinte percre pontosan!!!) felébredt éjjel, megivott (szinte ml-re pontosan!!!) 150 ml tápszert és aludt tovább. Feküdt nyolckor, kelt éjfélkor, hajnali négykor, és végül reggel nyolckor.
Valamiért bennem abszolút nem tudatosult, hogy Benianyu és Juci ilyen közel laknak, bár Jucival már összefutottunk itt a piac környékén.
Börze:
Ma reggel elmentünk sapit vadászni Zsuzsának a börzére, vettünk is hármat, aztán David elmenekült Zsuzsástól, én meg ott maradtam overallt keresni de olyan rosszul lettem már megint a levegőtlenségben, hogy csak egy adag zoknit vettem Zsuzsának és én is jöttem haza.

Nem tudom, mi ez az új módi, hogy ilyen helyeken rosszul leszek, a múltkori nagy börzén is állandóan ki kellett mennem a friss levegőre, mert úgy éreztem, nem kapok levegőt. Remélem ez sem maradandó a terhesség után, különben mehetek magam is pszichológushoz!!!
Téli hacuka:
Többen kérdeztétek, mi lenne a jó, kétrészes vagy overall... én végül most olyat keresek, hogy anorák kantáros nadrág kabáttal, abból a dereka se lóg ki, de mégis kétrészes, tehát valamennyire lehet vetkőztetni. Persze ilyet nem láttam... Asszem megyek vissza a jól bejáratott kis használtruha üzletembe, meg az angol turiba, hátha...
Ja és tegnap a játszótéren mondta egy anyuka, hogy a Kenguru Goldba megérkeztek a téli sapik, oda is benézünk, csak hát ott 2-3000 forint egy darab, így meg 7-800-ért vettem.