Sziasztok!
Na itt vagyok végre! Ugye nagyon-nagyon hiányoztam

Annyi minden sokat írtatok, hogy fél napba telt, mire elolvastam.
Úgy elment ez a 2-3 nap, hogy csak na. Annyit gondoltam közben is Rátok, hogy itt jönnek-mennek a levelek, én pedig mindenről lemaradok

Ez már függőség a javából!
Jól kiokítottam a babaváró barátnőimet. Nagyon jó volt. Olyan furcsa volt, hogy annyira lazán beszéltem olyan dolgokról, amiktől szörnyen féltem, tartottam a terhességem alatt. Ekkor vált igazán világossá, hogy mennyire megváltoztatta az életünket és természetesen minket Marcika. Ő nagyon jól viselkedett, nem sírt, bár enni nem igen akaródzott Neki.
Marci egyre édesebb, okosabb stb-stb.! Olyan hangokat hallat, hogy szakadunk a nevetéstől. Szabályszerűen nyikorog, néha úgy hallatszik, mintha egy rekedt tyúk kotkodácsolna

(Most is épp ezt hallgatom a szobából.) Persze brümmög, mint az autók. Ilyenkor teleköpködi nyállal nem csak saját magát, hanem drágalátos anyukáját is

Kb. egy hete, ha hanyatt fekszik, csapkodja az oldalát a kezével, olyan mintha vigyázállásba akarna "állni" vagy inkább feküdni. Annyi mindent tudnék most róla írni, hogy velem lenne tele a Babanet
Amíg el nem felejtem, köszönjük a hófordulós jókívánságokat!
Dia, Barbi!
Megkésve bár, de törve nem Boldog Hófordulót Dominak és Szonjának!
Zsófi!
Te nem ismersz engem, mert új vagyok itt a régi motorosok között

Viszont az egész terhességem alatt olvastalak Benneteket, úgyhogy én emlékszem Rád! Kb. 1,5 hónapja komoly gondjaink voltak a szopival, így segítségért fordultam a lányokhoz és azóta "itt ragadtam".
Babáink majdnem egyidősek, Marci dec. 6-án született. Egyébként én is kb. 1,5 hét múlva szeretném elkezdeni a hozzátápit és erősen izgulok is miatta, hogy fog menni, de már nagyon várom. Tényleg, hogy sikerült ma az almaevészet?
Aranyosak vagytok a képen, tündéri a kis Bence
Gratula Bencének csőröspohár-iváshoz!
Andi!
Köszönjük a táblát! Én már megkaptam!
Én is makacs nőszemélynek tartom magamat, de Te tényleg nem vagy semmi.

Ha ennyit akarsz sütni-főzni a talira, hát tedd!
Szegény Nonókád, nagyon sajnálom, hogy ennyit szenved a fogacskájával

Tényleg szörnyű érzés, ha látjátok, mennyire szenved és egyszerűen nem tud Rajta segíteni az ember. Kitartást Nektek és persze Neki is.
Márti!
Nagyon aranyos Gigi a képeken! Tündéri az a fejpánt

Igazi kiscsajszi
Forgolódás, pörgés, stb-stb. egy-két hónap és majd azt nézzük, hogy ide tettem a gyereket, de hát hova lett? És megtaláljuk a lakás másik végében! Az lesz még a nem semmi
Elnézve Gigit és Norbikát ez bizony szerelem a javából!
Györesz!
Az előző mondat Neked is szól
Annyira jó olvasni, hogy ennyi mindent eszik már Norbika. És már az etetőszékéből is kajcsizik! Ügyes kissrác!

Ügyi, hogy még a nagymamiéknál is hajlandó volt enni és nem zavarta meg, hogy nem a mindig megszokott környezetében volt.
Dia!
Mosolygó Domi!

Annyira klassz, ahogy fülig érig a szája! Egyébként Marci is kb. 2-3 hete támasztja magát hason. Én is aggódtam, amikor 1 hónapja itt volt a dokinéni és még csak kaparászott a kezével, de nem tudta tartani magát. Ő akkor megnyugtatott, hogy nem vagyunk semmiről elkésve. Aztán pár hete hirtelen arra lettünk figyelmesek, hogy felkelés után (Marci is hason alszik) nézeget körbe ezerrel. Lehet, hogy nemsokára Ti is ámultok egy nagyot
Nekem vannak itthon muffinreceptjeim, a talira elviszem őket, ha gondolod.
Használt a síkosító?
Sajnálom szegény Gigit. Annyira szörnyű hallani, hogy nem elég, hogy eleve rosszul van, de már annyira, hogy kórházat is megjárta

Sajnos én is hallottam olyat, hogy egy anyuka a depressziójával odáig jutott, hogy ráment a házassága is. De bízzunk benne, hogy Gigi hamarabb rendbe jön és minden oké lesz. Tolmácsold Neki jókívánságainkat, ha írsz Neki.
Kata!
Szörnyű volt, amit erről az influenza+nem indul be a tejcsiről írtál. Jó, hogy már túl vagytok rajta.
Anyósod? Gondolok Rád, mert biztos most is játszik az idegeiddel.
Most majd jösz gyakrabban, ugye? Tali ügyben mire jutottatok Micával?
Azt hiszem most befejezem, mert ez a levelem is kb. 1,5 órája íródik. Közben szopiztattam (persze fejtem is), orrot szívtunk, játszottunk. Lassan jön a vacsi.
Mindenkinek szép estét. Lehet, hogy még benézek.
Bocsi, akinek név szerint nem írtam, de már így is nagyon hosszú a levelem.
Puszi Mindenkinek, Melinda