A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Engem is letiltott! Kép Ezt nem értem!
Na mindegy!

Dia, köszi a címet. Ma fölhívtam a boltot, mert a neten láttam, hogy lehet rendelni is. Így, mivel egy fillérbe sem kerül a kiszállítás, inkább megrendeltem a szőnyeget...legalább megspórolom a benzin pénzt. Kép Már úgy várom, hogy megkapjam!

Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy jövő szombat sem jó, mert pénteken kapjuk az oltást, és múltkor is mondta a doki, hogy ne menjek vele sehova, hátha belázasodik. Kép Akkor szerencsére megúsztam, remélem ez most is így lesz.

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!!

Dia Domijának és
Barbi Szonjájának
hófordulójára minden jót kívánok!!

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!!

Sajnos egyenlőre csak úgy működik a rendszer ha újra regisztráljuk magunkat, hála minden adatom visszakaptam kivéve az eddigi hozzászólások számát. Úgy nézek ki mint egy kezdő bálozó!!

Giginél volt a doki néni, írt fel Heim Pálos orrcseppet és szemcseppet, katasztrófa, mindenki babája üvölt amikor ilyeneket kell becseppenteni nekik? Mire leszívom az orrát a folyamatos üvöltéstől ismét telítődik válladékkal.
Van valami furmány esetleg? Az éneklés nem igazán jön be. Doki néni szerint sokat hízott, szerintem is, szerencsére étvágya az van sőt sokkal többször eszik, persze biztos azért mert szomjas és akkor ha már ott van kajol is szépen.

Anikó
reméllem Krisztike hamarosan teljesen elfelejti az oltását. Mi kaptunk 1 hét haladékot, így a jövő heti szuri kimarad. Gigi a játszószönyegéről szedi le a játékokat, de hamar megunja őket és eldobja, jöhet a következő logó figura. Szerintem is nagyon aranyosak amikor dumálnak. Multkor kérdeztem tőle valamit és közölte iiieee majd megzabáltam. Mostmár simogatja és fogja az arcunkat hát az is nagyon finom. Ma kipróbáltuk a poharat, nagyon megszerette mert jól tudta dörzsölni vele az ínyét, igaz a tea még többször folyt ki a szájából mint nyelte le, de azért ivott natur hársfa teát cukor nélkül, még fintorogni sem fintorogot hozzá.

Kata
nagyon roszul hangzik a betegséged. Gyógyulj meg gyorsan!!!! A cicid helyrejött azóta?
Azóta szerencsére nem hányt doki néni szerint a lenyelt válladék miatt volt. Megnyugodtam nem csak én vagyok ilyen finnyás.

Játszószönyeg
Gigi sokszor a merevítőjével képes hosszú időn keresztül el küzdeni. Délelőtt például úgy raktam le, hogy a játékok és a sarok közé amit imád, hát a sarkot választotta é sott tornázott.

Puszi
Mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Végre itt vagyok Én is, a tököm ki van ezzel a társalgóval, Nekem is regisztrálnom kellett magamat, hát remek!

Norbikám szörnyű mostanába, hihetetlenül ragaszkodik hozzám! Napközbe is csak úgy hajlnadó aludni, ha ott ülök mellette, van hogy megfogja a kezem és úgy szorítja, hogy nem bírom elvenni tőle, mintha attól félne hogy ott hagyom! Olvastam is hogy a hatodik hónap körül tudatosúl bennük ez a dolog, hogy ennyire ragaszkodnak! Persze nagyon jó érzés és imádom, csak egyszerűen elég fárasztó, hogy folyton ott kell mellette lennem, ha csak felállok mellőle már sír! A másik, hogy megint nagyon kínozza a foga, talán még jobban mint eddig, lehet, hogy jönnek a felső fogacskái is?!
Viszont hihetetlenül eleven, pillanatok allatt változtatja a helyét, forog össze-vissza, egyik pillanatba még itt van a másikba meg ott!!! Ja, és megint alig alszik, max. egy órát naponta! Szóval egyre fárasztóbb a kiskrapekom!Kép

Márti!
Jobbulást Giginek, remélem már jobban van!!!!
Ne aggódj én sem tudok énekelni, csak úgy csinálok mintha.
Melyik az a Dentinox amibe nincs lidokain? A folyadék? Hatásos az is? Hányszor lehet használni egy nap?

Szilvi!
Nagyon cuki Gergő, ahogy rácsodálkozik magára a tükörbe!!!Kép
De jó neked, hogy Gergő átalussza az éjszakát! Már én is úgy aludnék egy jót, de Norbi kétszer biztos felkel éjjel!

Zsófi!
Ne bánd ha Bence nem iszik cumisüvegből, előbb-utóbb úgy is le kellene szoktatni róla, így ez majd nem lesz gond! Norbi is csőröspohárból, vagy simán pohárból iszik és én egyáltalán nem bánom!
Tegnap kétszer is kakilt Norbi, de ma még nem volt termés!Kép

Kata!
Örülök, hogy újra itt vagy!Kép
Remélem tényleg túl vagy az influenzán és a gyerkőcök sem kapják el!!!
Én csak imitálom az éneklést! Norbinak tetszik, de a többi családtagom nem nyilatkozik, inkább csak mosolyognak!Kép

Dia!
Boldog hófordulót Dominak!Kép

Barbi!
Boldog hófordulót Szonjának!Kép

Anikó!
Egyszer biztos Krisztikének is újra megjön a kedve az evéshez. Látod én is hogy megküzdöttem Norbival, aztán egyszercsak meglepett és azóta eszik!

Hűűűűű, jövőhéten ilyenkor már nagyon be leszek sózva a tali miatt!!!!KépKépKép

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam annak duplán!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Beugrok mert Domi alszik én pedig mosok temetést nézek és persze írok
nektek!Kép
Kata!
Igen érdekelne,hogy tudomrávenni a lusta fiamat a mozgásra.Kép
Jó vagy?Meg volt a temetés?Részvétem.Kép
Meg va,hogy tudsz e jönni a talira?Ugye igen?Légyszi légyszi!!KépKép
Köszi a köszöntést!Kép
Zsófi!
Sajna Domi továbbra se szereti a kocsit.KépMost kenguruzunk.Talán majd
ha ülni tud megszereti a kocsit.Kép
Jövőhét szombat 16.án 2-kor lesz a tali.Légyszi gyertek!Kép
Mit csinál a párod a Németeknél?
Sys!
Jaj de cuki Gergő!Kép
Tegnap én is mutogattam neki a tükröt,hogy mire való ki van benne,és
akkorákat kacagot magán.KépPedig eddig a hernyó és a méhecske volt a
sláger.Kép
Mindenkinek szép napot!Kép
Este később jövök,mert megyünk az Auchanba vásárolniKép,Domira a
keresztszülők vigyázznak addig.Puszi.Dia
dicsi

Sziasztok!!!

Csajok tessék visszajönni!!! Hiányoztok!!!

Györesz
szép vagy te is az 1 üzenettel, legalább nem úgy néz ki a dolog mintha állandóan itt csücsülnénk és írogatnánk. Látod pár hete még hogy vártad, hogy Norbika megforduljon hát tessék most pörög ezerrel. Remélem már volt kaksi.
Gigi sokkal jobban van az orrcsepp ezek szerint tényleg nagyon szupi csak kár, hogy közelharcot kell vívnom érte. Délután adtam neki egy kis öszibarackot hát nem volt odáig érte alig evett. Ráadtam egy polómat ahogy egyszer megbeszéltük, az lett belőle, hogy az újját betömte a szájába és a kaja már nem fért mellé, amint kiszedtem megfogtam a kanalat már ismét benne volt a szájában, kanál le kéz kivétel... egyszercsak meguntam. Fürdéselőtt és után most nálunk is nagyon ment a pörgés többször is átfordult teljesen magától csak a keze nem tudott még kijönni alóla, ja és ami új visszafelé is fordult. Plussz délután felfedezte milyen klassz dolog a nyálával játszani, hát mit ne mondjak elég kis malacka volt. Szóval ma 2 új dolgot is produkált.
Gigi is szereti fogni a kezem mielőtt elalszik, sokszor két kézzel fogja, de egy idő uán szépen elengedi. Minden percüket ki kell élvezzük mert olyan gyorsan elrepülnek ezek a csodás évek.
Sajnálom, hogy Norbika ennyire anyás lett, remélem hamar rájön, hogy nem tüntsz el örökre amikor nem lát. Puszikáld meg helyettük is légyszi.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Az előző levelet korábban írtam csak nem tudtam feltenni.KépAmint olvasom ti is így jártatok.Én személy szerint teljesen felvagyok háborodva,hogy elveszet 1181 levelem.KépEgyre sz...bb itt a szolgáltatás!Na most ki puffogtam magam.Kép

Szóval ma 2 jó dolog történt velem.
1)Voltunk vásárolni.KépJuj de jó volt a lelkemnek!
Domi kapott bébiételeket és napozó rucikat.Tök jó baba ruhák vannak most az Auchanban.Sikerült megint egy csomó pénzt otthagyni Apa bánatára.KépKép
2)Voltunk ma levegőzni és képzeljétek Domi egy szó nélkül ült a babakocsiban.KépOlyan boldog voltam.Haza érve egy csomó ideig azt hajtogattam neki,hogy milyen büszke vagyok rá,mennyire ügyes volt stb....Ő pedig csak nevetett rajtam.KépÚgy látszik megszállta a kisangyal.KépKopKopKop!!!

Jaj majd elfelejtettem!Vettem sikosítót.KépKi is akadtam mert egy kis tubussal 1000ft.KépDe remélem használni fog.Majd beszámolok róla.Kép

Képzeljétek!Beszélgettem egy anyukával a játszótéren aki nagyon szomorú volt,mert a 7 éves kisfiát pszichológushoz kell vinnie.Kérdeztem,hogy miért.Kiderült,hogy a fiúk rendetlenkedtek az öltözőben és a kisfia meghúzta egy másik kisfiú fütyiét.Erre a másik kisfiú anyukája azt mondta,ha nemviszi el orvoshoz a gyereket feljelenti szexuális zaklatásért.Noormális?????
Egy 7 éves gyerek azt se tudja mi az!De megrángatnám azt a nőt!Nektek mi a véleményetek?

Györesz Márti Anikó!
Köszönjük a köszöntést!Kép

Barbi!
Ha olvasod a levelem küldenél nekem muffin receptet?Vettem sütőt és szeretnék a hétvégén sütni.Köszike.Kép

Na ma szófosim volt!Kép
Pusz Mindenkinek!Dia
dicsi

Dia
Szexuális zaklatás?! Kép Nem rossz! Hogy milyen hülye emberek vannak!!!! Mit tudja egy hét éves, hogy mi az. Gondolom, hamarabb érte el, mint mondjuk a fülét. Kép Hát ez tényleg nagyon gáz!
Örülök, hogy a mütyürke jól viselte a kocsizást. Van, amikor a Bence is jól bírja, és ilyenkor nagyokat mosolyog.
Képzeld kaptam levelet a bolttól, és hétfőn már hozzák is a szőnyeget. Kép Ezt a kiszolgálást! Kép Tiszta jó! Még soha nem rendeltem ilyen cuccot házhoz...egyszer mindent el kell kezdeni. Kép
A tali megpróbálok menni, de azért nem mondom 100%-ra. Férjem azért van németeknél, mert gépeket telepítenek át, és be kell tanulni, hogy itthon betaníthassa az embereit. Még kell egy párszor mennie. Kép Olyan rossz, annyira furcsa egyedül aludni.
Meg tudod mondani, hogy mi a síkosító neve? Kép Nekem is kéne. Kép Eddig baba olajjal oldottuk meg, de tán ez jobb lenne. Kép

Györesz
Képzeld el, olyan édi volt Bence már bekapta a pohár csőrét, és úgy próbált inni, és már csak egy-két csepp folyt mellé. Közben persze nagyon dícsérgettem, és a végén már ő is segített a kezével, tolta oda a poharat a szájához. Olyan édi!!!! Kép Nagyon büszke vagyok rá!

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Már régóta olvasgatom a Babanet-et,és úgy döntöttem Ti vagytok a legszimpatikusabbak.Szeretnék csatlakozni Hozzátok és,bár ez még csak az első levelem,ígérem,írok majd még sokat!KépKépKép

Babanet KépKépKép

Anikó,Dia!
A forgás elősegítésére a babát egy lepedőre kell a hátára fektetni,azt megfogni az egyik oldalon a baba fejénél és a lábánál,majd lassan elkezdeni emelni a lepedőt.Így a baba az oldalára gördül.Többször ismételgetni és mindig kevésbé segíteni a lepedővel,és így a baba a saját erejéből fog majd egy idő után fordulni.
Egyszerű,de nagyszerű.
Dia-Domit fektesd hasra,fentről nyúlj a vállai és az álla alá.Emeld meg és tartsd,majd fokozatosan engedd a terhelést a karjaira.Segít,ha valami érdekeset,színeset lát közben.
Ezeket naponta többször érdemes csinálni.

Anikó!
Nem semmi Krisztike a felülés-próbálkozással!KépPatrik is mindig ülne inkább.
Ha elkezdem etetni,akkor végre már nem fogok talán annyira aggódni a tejmennyiségen,de Neki még ez a fő tápláléka.Én is észrevettem ezt az ingadozást,amiről írtál.

Dia!
Megvolt a temetés.Azért olyan szörnyű ez az egész,mert nagyon váratlanul ért,és,mint kiderült,orvosi mulasztás történt.Kép
Taliról értekezek Micával.Kép
De jó,hogy Domi végre nem sírt a kocsiban!Kép
Hát,az a pszichológusos anyuka enyhén szólva furi!Szerintem a saját perverz gondolatai miatt jutott ilyesmi eszébe!
Remélem beválik a síkosító!Kép

Györesz!
Emlékszem,Raulnak is fél éves kora körül volt ilyen -nem engedem sehová Anyát- időszaka.Állítólag ilyenkor kezd tudatosulni bennük,hogy Anya és baba nem egy test.Kép
Norbika alvásáról olvasva Patrikra ismerek,úgy látszik nekünk ilyen nemalvós fiúk jutottak!Kép

Márti!
Az orrcseppezés nálunk sem megy könnyedén,én mindig félek,nehogy megsértsem a pipettával.
A szemcseppet(tudom,hogy nem szabályos,de hatásos)zárt szemhéjra szoktam cseppenteni,és utána bepislogja.Jobbulást Giginek!Kép
Egy napra már két új dolog is jut?Igazi felfedező a lányod!Kép
Köszi,már jól vagyok és a láz elmúltával nem fordult többet elő,hogy nem ürült a tejcsi.Elég ijesztő volt.Kép

Regisztráljatok és írjatok!!!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Zsófi!
Ugye milyen hülye emberek vannak?Hát nem tudja,hogy egy 7 éves gyerek kiváncsi és akkor fedezi fel a testét.Persze,hogy megnézi a másiknak milyen van.Kép
Állítólag én már oviban megnéztem mi van a fiúk lába között.KépAkkor engem is felkellett volna jelenteni?Kép

Hát ilyen ügyes ez a Bence baba,hogy már csőrösből iszik?Nem lesz még korai?Kép
Domi amikor eszik mindig ki akarja venni a kanalat a kezemből,hogy őakar vele enni.KépDe olyan erő van benne,hogy alig tudom elvenni tőle.

Sikosító neve:SÁBA INTIM SIKOSÍTÓ GÉL.Kép

Gratulálok a szőnyeghez!KépAztán a kutyákat nem rá engedni mert drága!KépKép
Pusz.Dia
dicsi

Szia Kata!
Orvosi mulasztás.Kép
Köszi a tippet!KépA hétvégén gyakorolni fogjuk, remélem sikerül.
Nem az anyuka pszichológus,hanem oda kell vinni a gyereket.Kép
Patrik miket eszik már?Kép
Légyszi légyszi gyere a talira!Na,légyszi légyszi!KépKépPusz.Dia
dicsi

Sziasztok!!

Teszek fel pár képet

láb kilógatás
Kép

nagyon finom a lábam
Kép

segítség a macim lebirkózott
Kép

olvasok de most már hason fekve
Kép

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Márti!
Nagyon jók a képek!!!KépGiginek jól áll a fejpánt!És azok a hurkák...!!!Kép

Dia!
Oksi,azt értettem,hogy nem az anyuci pszichológus,de szerintem szüksége lenne rá!Kép
Az én Patrikom is olyan lusta!Kép

Na,tépek aludni!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Na én is új felhasználó lettem.

Nem olyan egyszerq ez az ájszaka átalvás. IdQnként beetet kisfiam hogy milyen jó is az.
Ma is már 4-kor fennt volt. Végül is ez nem is annyira rossz csak hát kislányom is felkelt már 1/2 7-kor és innentQl kezdve úgy gondolja hogy ugráljak úgy ahogy Q fütyül. Úgyhogy a kicsit továbbalvás megint nem jött össze, de megigérte hogy holnap tovább alszik. Hát kiváncsi vagyok.

Tegnap volt valaki sétálni ebben a hülye szélben?
Mi ki se tettük a lábunkat.
A nátha szerencsére nem olyan vészes csak reggelre gyqlik sok trutyi GergQ orrába.

Márti!
Nagyon szép a kislányod. Nagyon figyelmesen olvassa a könyvecskéjét.

Dia!
Én is szoktam muffint sütni. Küldök receptet, vagyis egy honlapot amin vannak receptek www.jamicrecept.uw.hu

Puszi
Szilvi
sys

Dia

Én is nagy matató voltam kicsinek. Egyszer anyu rajta is kapott 6 évesen, ahogy egy kisfiúval nézegettük egymást. Sőt még a csókot is kipróbáltuk. Kép Kép Jó mérges volt anyu, emlékszem Kép Miből lesz a cserebogár?! Kép
A szőnyegre nem engedem a kutyákat, csak az kéne. Kép Milyen jól mutatna a kutyák orr lenyomata, a tükröcskén. Kép Nem, a nappaliba nem jöhetnek be, már elég rég óta, és ott lesz a szőnyeg.
A csőrikét azért kellett bevezetni, mert nem ivott cumiból, és félek, hogy nyáron, amikor meleg lesz, és elmegyünk itthonról, akkor nem tudok majd neki semmit adni, mert nem fogad el mást, csak a cicit. A cumit totál utálja, szóval ez maradt. Egyébként olyan 2 hónapos koráig ivott cumiból, aztán, mivel nem mentem sehová, úgy, hogy nem én etettem, nem is volt szükség a cumira. Aztán egyszer fejtem, és nem volt kedvem fagyasztani, gondoltam odaadom neki. Azt az üvöltést, amit lerendezett. Láttad volna. Kép Azóta sem hajlandó bekapni. Kép Ez van. Kép
Egyébént te Domit szoktad hasra tenni? Mert nekünk Bence kb. 2 hónapos korától csak hason alszik, és már nagyon ügyesen kinyomja magát. Próbáld meg sokat hasra tenni, biztos ő is elkezdi kinyomni magát. Kép Bence is így szokott nézelődni a kiságyba, és nagyokat röhigcsél. Olyan édi.
Ja, azt akartam kérdezni, mert láttam, hogy Domi már milyen sok mindent eszik, hogy kevés volt a tejed, vagy mi az oka, hogy ilyen változatosan eszik? Eszem ágában sincs emiatt elítélni, sőt. Már én is olyan szívesen adnék neki ennyi mindent, csak a védőnőnk mindig piszkál, hogy tej, tej, tej. Kép Azért már én is elkezdtem az almalevet, de még csak azt. Neked egyszerűen elfogadta a másik ételt? Kicsit aggódom ezen, és ezért kezdem már el szoktani az almához, hogy ne legyen probléma, ha főzelékkel állok elő neki. Kép Turmixot (anyatejeset) lehet szerinted nekik adni már?

Márti
Nagyon édes a kisasszony. Milyen komolyan nézegeti a könyvét. Kép Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Márti!
Nagyon ügyi Gigi.KépGyorsan megnéztem mikor született,aztán meg is nyugodtam,hogy 1 hónappal idősebb Domitól.Kép

Sys!
Köszi a receptet!KépIgazából csak egy alap receptre volt szükségem,mert a fantáziám határtalan.Kép
Nagyon fincsi lett.Az alap recept tésztájába még tettem kakaót és nutella krémmel töltöttem meg.De ma még csinálok szerintem pisztáciásat mert már csak 5 db van.Kép

Zsófi!
Domi szerencsére nem válogatós.Jöhet neki cici,cumi,kanál a lényeg kaja jöjjön belőle.Kép
Sajna a hozzátáplálásnak az is az oka,hogy soha nem volt sok tejem.De nem a szopit akarom kiváltani,hanem a tápszert.A napi 4 szopi még működik így is.Engem a védőnő és a gyerekorvos is biztat,hogy már kezdjem el a hozzátápit.De szerintem ahány védőnő annyi féle képpen beszélnek.Kép
Ma próbálom meg neki először a krumplit,kiváncsi vagyok mit szól hozzá.Mert eddig az édesek az alma,sütőtök,sárgabarack,ananász jött be neki.Próbáltam egyszer a zöldségpürét de kiköpte.
Nyugottan adhatsz neki anyatejes turmixot!KépCsak az a lényeg,hogy azt azonnal meg kell enni,nem lehet a hűtőben tárolni mint a többit amit 48 órát lehet.
Na meg azért is kezdtem el a hozzátápit,mert nem akarok úgy járni,hogy 6 hónaposan pl:nem lesz elég tejem és nem fogad el mást semmit mert nem ismer új ízeket.
Nekem is először fintorgott még az almára is,de aztán elkezdte cuppogni és rájött,hogy nem is rossz ízű.KépEzért is kell fokozatossan megismertetni új ízekkel mert lassan megy és az a 2 hónap hamar elszáll.KépPersze ez csak az én véleményem.

Na megint szófosim volt!KépPusz.Dia
dicsi

Teszek fel pár képet!Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
dicsi

Zsófi!
Elfelejtettem írni,hogy Domi is kb:2 hónapos korától hason alszik.És mégse emeli úgy a fejét mint például Szonja.KépAnnyira lusta!Igaz csak akkor tűri meg,hogy hason van ha alszik.Akkor meg ugye ki szokott tornázni?KépPusz.Dia
dicsi

Na,úgy látom,már csak magamnak írogatok.Ezért én is elhúzok aztán kivasalom azt a rengeteg ruhát ami a szobában vár.Csak az a baj,hogy most is megy a mosógép.KépJaj de utálok vasalni!
Mindenkinek jó éjt!Dia
dicsi

Dia

Ne aggódj, előbb vagy utóbb Domi is mindent csinál majd. És felejtsd el, hogy lusta. Nem lusta, hanem nyugodt. Kép Kép Anyu is mindig ezt mondta, mert én sem csináltam semmit egy csomó ideig. Viszont, amikor már elkezdtem, akkor minden nagyon jól ment! Kép
Pl. későn kezdtem járni, de mikor fölálltam, mentem, mint a tank. Kép Kép Nem illegtem-billegtem.
Kép
A képek nagyon szupik. Ez a Domi egy mosoly album! Annyira édi. A kajolási hozzászólásokat köszi, én is így gondolom. Jövő héttől kezdjük a rendes alma pépet. Először te mennyit adtál neki? Amennyit elfogadott, vagy csak apránként. Mondjuk kanalanként?

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Van valaki,akinek a babája még mindig hasfájós?!Mert Patrik még mindig az,legalábbis úgy tűnik.
Két éjszakája megint alig alszunk,ez gondolom lehet a fogától is.

Dia!
Tök aranyos Domi a képeken!!!KépKépKépLátszik,hogy tényleg nagyon szeret a játszószőnyegen lenni.
Ilyen ügyesen tartja már magát a lábain?
Hát,a vasalással emgem ki lehet kergetni a világból!
Holnap jön Anyósom,most készítem fel az idegeimet.Kép

Zsófi!
Bár a Diát kérdezted,azért belekotyogok.Kép
Mivel almalevet már adtál,ezért kezdheted majd negyed teáskanálnál nagyobb mennyiséggel is a reszelt almát adni,de első pár alkalommal szerintem pár kanálkánál több ne legyen.Fokozatosan emeld az adagot.Érdemes reszelt alma előtt inkább villával összetört párolt almát adni(lehet higítani a vízzel,amiben főtt),kíméletesebb a gyomrának.
Írd meg légyszi az adataidat,és Györesz biztos bevesz a táblázatba.Persze,csak ha akarod!Kép

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Bocsika, hogy eltüntem, de tegnap elfelejtettem írni, hogy megyünk ma a másik nagyiékhoz!
Norbi nagyon jó fiú volt, szépen evett ott is és még énekelnem sem kellett neki szerencsére!

Márti!
Tegnap azért írtam csak egyszer, mert Norbi totál magáhozláncolt, aztán meg szarakodott a babanet és totál bepipultam, hogy amikr végre van egy kis időm írni, akkor meg újra kell regisztrálnom magamat!
Naggggggggggyon édes Gigi! A mesztelen képen zabálnivaló, és az a fejpán rajta, hát nagyon aranyos! Már alig várom, hogy megpuszilgathassam!!!!Kép
Nagyon ügyes, hogy már így forgolódik! Azt hiszem legközelebb már nem fognak olyan nyugodtan feküdni egymás mellet mint multkor!Kép
Én a végén nem próbáltam ki a pólós módszert! Rájöttem, hogy ha igazán éhes, akkor kevésbé maszatol, viszont ha nem találom el a megfelelő időpontot és még nem eléggé éhes, akkor aztán mindenhova odakeni a kajcsit!

Dia!
Máskor egyszer írsz egy nap, remélem most nem azért írtál ennyiszer, hogy eltünj napokig!Kép
Örülök, hogy Domi rájött, hogy milyen jó is az a babakocsikázás és remélem holnapra sem felejti el!
Nagyon aranyos a képeken! Tisztára olyan, mint Norbi, Ő is mindig vigyorog!

Zsófi!
Ez nagyon jó, hogy ilyen ügyes Bence! Hidd el sokkal jobb ha csőröspohárból, aztán majd pohárból iszik, így nem kell majd kínlódni a cumisüvegről való leszoktatással! El is hiszem, hogy büszke vagy rá!

Kata!
Nagyon tetszett, ahogy elkezdtél írni!Kép
Szívesen látunk itt mindenkit aki új, hiszen mi is mind újak vagyunk!Kép
Hát igen a mi fiaink sajnálják az időt az alvásra, biztos félnek, hogy lemaradnak fontosabbnál fontosabb dolgokról!
Norbinak két napig fájt este a pocija, mert finomfőzeléket adtam neki, amibe karfiol is volt! Adtam neki sab simplex cseppet és az helyre tette a fájós pociját! Aztán lehet, hogy Patriknak tényleg nem is a hasa, hanem már a foga fáj!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Ismét itt vagyok, mert most vettem észre, hogy a Márti küldött át nekem képeket és ezt muszáj feltennem, hogy mindenki lássa, hogy milyen egy bimbózó szerelem!KépKépKép

Kép
Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kata
Köszi az ötletet. Jó, hogy írtad, mert én igen kezdő vagyok az anya szakmában. Kép Azt hittem, hogy már több kanállal is lehet neki egyből adni. Kép De hülye vagyok! Elfelejtettem, hogy ő még ilyet nem ehet, és esetleg nem tesz jót a pocakjának. Kép A párolt alma jó ötlet. Holnap már csinálok is neki, kíváncsi leszek, hogy mit szól hozzá. Kép Ma megint fejtem egy kis tejet, hogy tudjunk a csőrikéből gyakorolni. Kép Kb. egy hónapja vettem egy Aventes fejőt, mert, ami volt, amellet azt leszámítva, hogy iszonyatos izomláz volt a kezemben, tejet, csak igen keveset szívott ki. Kép Volt, hogy két óra alatt 10 ml. Keresztanyám pont itt volt, és úgy röhögött. Mondta, hogyha majd sok lesz, akkor fagyasszam le. Aztán próbáltam kézzel is. Kép Minden csupa tej volt, már ragadtam össze-vissze, de a tálban alig volt. Hogy miért vagyok én ilyen béna. Pedig mindenkinek olyan jól megy. Szóval ezért vettem egy Aventet, és már egy pár zacskóval tudtam is fagyasztani, hogy majd jó lesz a főzelékekhez, vagy pótlásnak.

Györesz
Annyira jók a képek! Hát igen, a szerelem! Kép Olyan édik ezek a babák, még akkor is, ha nem csinálnak semmit. Néha, én is csak úgy gyönyörködöm Bencében, pedig csak alszik. Olyankor annyira nyugodt a pofija. Imádom. És olyan jó, hogy már lehet gyömöszkélni. Azt pl. határozottan imádja, ha a combját, vagy a hasát fújkálom. Akkorákat vigyorog.

Fogzás
Ilyenkor mindig fáj a kis ínye, és annyira nem alszik, mint, amikor a hasa fáj? Mennyi ideig tart ez? Annyira aggódom, már elszoktam tőle, hogy fájdalmában sír. Tudnátok erről valamit mesélni, hogy fölkészülhessek.
Köszi

Zsófi
nmzsx

Györesz
Fölteszel engem is a táblázatba? Kép
Anyuci neve: Zsófi
Baba neve: Bence
Született: 2004. dec. 11
Lakhely: Bp. IV. ker.

Köszönöm,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!!!

Kellemes esős vasárnapot mindenkinek!!!

Köszönjük szépen a dicsérő szavakat. Tolmácsolom a kis tündérkémnek.
Tegnap este az én kis drágám mást sem csinált pucéron mint forgott, sőt a kezét is egyből kihúzta maga alól, visszafordítottam, hogy öltözködni kéne s mire a ruháját a kezembe vettem Gigi már ismét hason keze kiszedve maga alól. Olyan öröm volt, nem is tudtam rá haragudni, hogy nem tudom felöltöztetni.
Orrcsepp amit kaptunk iszonyat turbó modón rendbe tette Gigi takonykórát szinte teljesen rendbe tette.
Ma reggel, reggel fél kilenckor kelt, eléggé anyás, és pipás mert a kiságyába imádja magát a rácshoz húzni csak ott ugye nem tud hasra fordulni és szenved. Most néztem át hozzá a teste már félig hason csak a felső része nem tud hasra fordulni, olyan édi.

Dia
Gigi is most kezdett el ennyire aktív lenni, pedig ő lány, hason soha sem szeretett feküdni, még aludni sem, max akkor maradt hason 3 hós kora után ha nagyon kínozták a szelek és addig maradt el ott amíg kidurrogtatta magát, előtte még akkor sem volt hajlandó.
Most is amikor hasra fektetem kb 15 percet marad ott utána jön a sírás, viszont a mi hasunkon félig dölt helyzetben mindig is elvolt, ott erősítette a hátát. Nyugi mindennek eljön a maga ideje, én már ott tartok, hogy huhh ez egy egyszerű pelenka csere volt, mert általában folyamatosan forog közben, oldalra tuti.

Zsófi
hozzátápit mi is 4 hó után kezdtük, nekünk az alma nem igazán jöt be, ízre sem és székletre sem, Gigi ritkán kakil és az alma még fogott is rajta.

Mennem kell majd még jövök
Puszi
Márti
márti05

Márti
Akkor mit adtál neki?

Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Márti!
A nővérem ismondta,hogy addig örüljek amíg nem forog,mert azután már több baj lesz vele.Kép

Nagyo tündéri Gigi és Norbika.KépTényleg olyanok mint a szerelmesek.Kép

Györesz!
Nem tervezem,hogy eltűnök.KépAzért írtam tegnap sokat,mert én hétvégén érek rá írogatni ti pedig hétközben.

Kata!
Idegeid meg vannak erősítve?Kép
Tegnap vasalás közben azon gondolkodtam,hogy milyen jó lenne kölcsönkérni Apósodat.Kép
Hogy van az öreg?Kép

Zsófi!
Na, ne gondold,hogy Domi mindig vigyorog!Az előbb is olyan hisztit levágott.Kép
Fényképezés közben is csak azért vigyorog mert a gép mögött bohóckodok neki.Kép
Én a hozzátápit 1-2 szilikon kanállal keztem./Ez teáskanálnak felel meg./Most már 1/2 ü bébiételt is simán bevág,persze csak akkor ha a fogához való.KépTegnap csináltam neki tört krumplit sütőtöklével keverve.Ízlett neki.KépMa főtt krumplit kap banánnal és almával.

PuszPusz!Dia
dicsi

Sziasztok!

Ma előszőr evett Norbi etetőszékből! Nagyon nagyon tetszett Neki és szépen evett is! Céklát adtam ma neki, ízlett a nagyfiúnak! Holnap csinálok neki paradicsomos krumplit, aztán sóskát krumplival, aztán rakok bele egy kis csirke husit! Hű egyre jobban élevezem, főleg hogy mostmár tényleg mindent én szeretnék megcsinálni Neki!

Zsófi!
Mindjárt beírlak a táblázatba!
Én is annyira imádom Norbit nézni amikor alszik, akkor még sokkal szebb! Sokszor legszívesebben kikapnám az ágyból, hogy megpuszilgassam, de hát nem akarom felkelteni!Kép
Norbinak mikor jön a foga, akkor talán egy kicsit többször kel éjjel, de nem jellemző. Őt jobban megviseli napközbe, olyankor folyamatosan rág valamit, de valami esze-veszett módon és közben többször is felsír visítva! Ez megy már kb. egy hónapja folyamatosan!

Márti!
Hát nem semmik ezek a lurkók! Én is megküzdök Norbival pelenkázás, meg öltöztetés közben, de ma továbbfejlesztettem az öltöztetési tudományomat!Kép Úgy öltöztettem reggel át, hogy hasom volt! Csak arra kellet figyelnem, hogy nehogy fordítva adjam rá a rucit! De különben én is nagyon élvezem, hogy ilyen kis ficánka!
Nem válaszoltál multkor a Dentinoxos kérdésemre, hogy amit Te használsz az folyadék?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Csanikó Bianka 2004. december 17. Csepel
Renáta 1995. augusztus 24.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Kép
Kép
györesz

Lányok!
Jelentkezett Gigi!
Sok gyógyszert szed és még rosszabul van mint a múltkor.Már a kórházat is megjárta.KépSajnos nemlátja a kiutat.Annyira sajnálom!Úgy szeretnék neki segíteni!De hogyan????Azért én szoktam neki írogatni és mindig írom,hogy nagyon hiányzik nekünk!Kép
Remélem egyszer visszajön közénk!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

HURRÁ!MEGINT RÉGI FELHASZNÁLÓ VAGYOK!!!KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok LÁnyok!

Na végre beestem ide én is.
Regisztráltam magam újból én is.

Szia Dia!

Örülök hogy jól vagytok, Domika nagyon édes, mi nem igazán vagyunk jól, mert inyfájás ezerrel, én is írtam neked, de biztos nem tudsz ennyi fele figyelni. :-))))

Szia Zsófi!

Engem még nem ismersz én sem téged, de egyébként mindenki itt írogat neked, hogy a tali 16-án lesz, csak azt nem írja például Dia sem, hogy hol. Bemutatkozom akkor, engem Andinak hívnak 30 éves vagyok és van egy kislányom aki 3 és fél hónapos december 22-én született Noéminak hívják.
Ha van kedved és tudsz sok szeretettel várlak a talira: Csepel, Katona József utca 79. 6/39.
Remélem azért megismerkedünk, sajnálom, hogy ennyit kell egyedül lenned, nem irigyellek, én megőrülök ha a férjem hajnalban jön haza a munkából, nagyon sokat dolgozik és sokszor alig látom.
Ilyenkor hétvégén szoktunk együtt lenni legtöbbször, ezért tudok keveset írni.
Dia a legjobb barátnőm, már 6 éve. Nagyon bírom őt és a kisfiát,a férje pedig az én férjemmel voltak kollégák, most olyan mint ha tesók lennének, nagyon jó barátok, nagyon édes Domi, csak két hét van Noncsi és Domi között. No de majd megismerkedünk, kíváncsi vagyok Bencére is, nagyon szimpatikusak vagytok ahogy a képen láttalak benneteket.
Elvállaltam a talit, mert imádom a babákat és nagyon jó fejek a csajok, és hát illendő lenne már talizni jók ezek a bulik. Remélem jól fog sikerülni. Én szendvicseket csinálok, pénteken bevásárolok, már hajnalban kelek, mert sütni is szeretnék, hagymás lepényt, meg kókuszos kockát.
Veszek üccsiket is, mindenfélét.
Meg egy kicsit átrendezem a nappalit.
Ha szopiztatsz, akkor a Noémi szobája tökéletes erre, ha gondolod. Aludni is tud Bence hely és ágy van bőven.
Szóval sok szeretettel várlak, délután 14 órára, remélem eljöttök kb, 20-an leszünk, ez egy lakótelep a Csepeli Tűzoltóság melletti Bordó ház, Dunapartnál. Van e-mail címem, ha esetleg nem működik a babanet, oda is írhatsz, levelezhetünk, tellerne.andrea@freemail.hu

Lányok!

Hát ne tudjátok meg mit művelek én mostanában.
Noéminek olyan inyfájása van, hogy visít, sikít és írgalmatlan keservesen sír, nem is sír inkább ordít visítva. Annyira kiborultam már egy hete így megy éjjel-nappal, hogy minden nap sírtam.
Nagyon kész vagyok, tegnap még a férjem is kiborult, aki birkatürelmű legalábbis hozzám képest, hogy azt mondta, hogy most ki tudna szaladni a világból, annyira sajnálja a kislányt.
Hát ez van, pedig kenem a Dentinoxxal napi 3-szor, de nem mintha érne valamit.

Majd még írok nektek, de most megyek házassági kötelességemnek eleget tenni. hmmmmm :-)))))
Nem az: /mosogatok/ stb. :-)))))

Sziasztok ás várlak benneteket a talira.
Küldöm a tabit nektek az e-mail címeitekre.

Pusza:

ANDI
tandi

Szia Dia!
Hát ez nagyon rosszúl hangzik! Annyira sajnálom szegény Gigit, csak azt nem értem, hogy mikor valakinek van egy ilyen gyönyörű kisfia, mint neki Olivér, akkor hogy lehet, hogy ennyire csak romlik az állapota! Persze ezt mi nem tudhatjuk, de azt hinné az ember, hogy ha valakinek van egy gyereke, aki még csak örömöt tud okozni, az folyamatos boldogságot okoz a szüleinek! Az ember ha csak ránéz egyből elszáll minden baja! Tényleg nagyon sajnálom és remélem egyszer meg fog gyógyulni!
Telefonon beszéltetek vagy e-mailt írt? A férjével jól megvannak? Nem azért egyre rosszabb az állapota, mert valami gubanc van Náluk? Tudom, hogy ez nem tartozik ránk, csak hát Ő mindig annyira vagány csaj volt, ahogy így emlékszem!!! Ha megint jelentkezik, akkor mondd meg neki, hogy puszilom és hogy fel a fejjel, biztos ezen is túl lesz egyszer!!!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Tiszta dili ez a babanet, most meg a régi jelszavammal engedett be! Ki érti ezt!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak proba, mert ugy lattam, hogy elnek a regi profilok is..

Mica
mica

Szia Andi!
Te most tényleg miattunk ennyit akarsz dolgozni? Nekünk bőven elég, hogy Te biztosítod a terepet, mi meg viszünk mindne fajta finomságot! Tudom, hogy már mindent kigodoltál, de tényleg nem kéne! Üditőket sem kéne venned, mert azt is biztos visz valamelyikünk! Tényleg jó lenne ezt gyorsan megbeszélni, hogy ki mit visz! Én ráadásul nem nagyon fogok tudni jönni a hét elején, mert festés lesz nálunk. Jó lesz ha én is édes sütit viszek? Vagy inkább valami mást?

Szegény Nonóka is így megküzd a fogával! Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy sokan azt mondják, hogy a felső fogak, meg a rágó fogak ettől még szörnyűbbek lesznek! Jaj szegény babókák, miért kell mindennel így megszenvedniük?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Ha tudsz és van kedved, akkor beszéljük meg, hozz sós sütiket inkább, lesz édes bőven, üccsi tényleg nem kell, mert mi nagyban szoktunk mindent megvenni és a férjemet elküldöm vásárolni, tudod én olyan vagyok ha egyszer kigondolok valamit, akkor az elől tántoríthatatlan vagyok, szóval ez így lesz és kész :-))))) Nekem hidd el ez öröm és nem fáradtság tényleg szívesen csinálom, igazán.
Nagyon várlak benneteket.
Gigit én is nagyon sajnálom, sok depressziós embert ismerek és mára mindegyik meggyógyult hosszú évekbe telik, és akarni kell, de ha ő nem akarja akkor annak sokkal mélyebb oka van, és minél jobban hagyják magára az ilyen embert annál jobban megy le a süllyesztőben. Ez sajnos a nagy igazság, Én már csak tudom, sajnos túlestem már egy-két depressziós időszakomon, nem kívánom senkinek, de mindig fel lehet állni, igenis van kiút de mások segítségén is múlik, persze ha van segítség, és magunkon leginkább, mert minden ember saját magának a pszichológusa. Én ezt vallom.
Ha megakarok gyógyulni menni fog. Akarat nagy úr, és egyedül sokszor nem megy. De hiszem, hogy Gigi amilyen laza nőci volt, hamar meg fog gyógyulni.
Szerintem a gyógyszerektől sokkal rosszabb. Én soha nem mertem beszedni, mert szerintem az ember még jobban lemegy a mély sötétségbe. Meg egy életen keresztül nem lehet gyógyszert szedni.
Az is lehet, hogy tényleg sokat van egyedül.
De nem akarom kidumálni, igazából tökéletesen megértem őt, és hiába sajnáljuk azzal nem megyünk semmire, nem kéne hagynunk fel kéne keresnünk és földobni, egész egyszerűen kipenderíteni ebből az állapotból. Az is lehet, hogy új férj után kéne néznie, szörnyű dolog, de valószínűleg egyáltalán nem boldog. Valamint el kellene fogadni Olivért is, hisz az övé és imádnia kell és fel kell nevelnie.
De nem vagyunk orvosok csak barátok, akik segítenének neki, de ehhez ő is kell.

Nonó tényleg kész van, de majd csak jobb lesz, ezt is túl kell élnünk valahogy.

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Na itt vagyok végre! Ugye nagyon-nagyon hiányoztam Kép Annyi minden sokat írtatok, hogy fél napba telt, mire elolvastam.
Úgy elment ez a 2-3 nap, hogy csak na. Annyit gondoltam közben is Rátok, hogy itt jönnek-mennek a levelek, én pedig mindenről lemaradok Kép Ez már függőség a javából!
Jól kiokítottam a babaváró barátnőimet. Nagyon jó volt. Olyan furcsa volt, hogy annyira lazán beszéltem olyan dolgokról, amiktől szörnyen féltem, tartottam a terhességem alatt. Ekkor vált igazán világossá, hogy mennyire megváltoztatta az életünket és természetesen minket Marcika. Ő nagyon jól viselkedett, nem sírt, bár enni nem igen akaródzott Neki.
Marci egyre édesebb, okosabb stb-stb.! Olyan hangokat hallat, hogy szakadunk a nevetéstől. Szabályszerűen nyikorog, néha úgy hallatszik, mintha egy rekedt tyúk kotkodácsolna Kép (Most is épp ezt hallgatom a szobából.) Persze brümmög, mint az autók. Ilyenkor teleköpködi nyállal nem csak saját magát, hanem drágalátos anyukáját is Kép Kb. egy hete, ha hanyatt fekszik, csapkodja az oldalát a kezével, olyan mintha vigyázállásba akarna "állni" vagy inkább feküdni. Annyi mindent tudnék most róla írni, hogy velem lenne tele a Babanet Kép
Amíg el nem felejtem, köszönjük a hófordulós jókívánságokat!

Dia, Barbi!
Megkésve bár, de törve nem Boldog Hófordulót Dominak és Szonjának! Kép

Zsófi!
Te nem ismersz engem, mert új vagyok itt a régi motorosok között Kép Viszont az egész terhességem alatt olvastalak Benneteket, úgyhogy én emlékszem Rád! Kb. 1,5 hónapja komoly gondjaink voltak a szopival, így segítségért fordultam a lányokhoz és azóta "itt ragadtam".
Babáink majdnem egyidősek, Marci dec. 6-án született. Egyébként én is kb. 1,5 hét múlva szeretném elkezdeni a hozzátápit és erősen izgulok is miatta, hogy fog menni, de már nagyon várom. Tényleg, hogy sikerült ma az almaevészet?
Aranyosak vagytok a képen, tündéri a kis Bence Kép
Gratula Bencének csőröspohár-iváshoz!

Andi!
Köszönjük a táblát! Én már megkaptam! Kép
Én is makacs nőszemélynek tartom magamat, de Te tényleg nem vagy semmi. Kép Ha ennyit akarsz sütni-főzni a talira, hát tedd! Kép
Szegény Nonókád, nagyon sajnálom, hogy ennyit szenved a fogacskájával Kép Tényleg szörnyű érzés, ha látjátok, mennyire szenved és egyszerűen nem tud Rajta segíteni az ember. Kitartást Nektek és persze Neki is.

Márti!
Nagyon aranyos Gigi a képeken! Tündéri az a fejpánt Kép Igazi kiscsajszi Kép
Forgolódás, pörgés, stb-stb. egy-két hónap és majd azt nézzük, hogy ide tettem a gyereket, de hát hova lett? És megtaláljuk a lakás másik végében! Az lesz még a nem semmi Kép
Elnézve Gigit és Norbikát ez bizony szerelem a javából! Kép

Györesz!
Az előző mondat Neked is szól Kép
Annyira jó olvasni, hogy ennyi mindent eszik már Norbika. És már az etetőszékéből is kajcsizik! Ügyes kissrác! Kép Ügyi, hogy még a nagymamiéknál is hajlandó volt enni és nem zavarta meg, hogy nem a mindig megszokott környezetében volt.

Dia!
Mosolygó Domi! Kép Annyira klassz, ahogy fülig érig a szája! Egyébként Marci is kb. 2-3 hete támasztja magát hason. Én is aggódtam, amikor 1 hónapja itt volt a dokinéni és még csak kaparászott a kezével, de nem tudta tartani magát. Ő akkor megnyugtatott, hogy nem vagyunk semmiről elkésve. Aztán pár hete hirtelen arra lettünk figyelmesek, hogy felkelés után (Marci is hason alszik) nézeget körbe ezerrel. Lehet, hogy nemsokára Ti is ámultok egy nagyot Kép
Nekem vannak itthon muffinreceptjeim, a talira elviszem őket, ha gondolod. Kép
Használt a síkosító? Kép
Sajnálom szegény Gigit. Annyira szörnyű hallani, hogy nem elég, hogy eleve rosszul van, de már annyira, hogy kórházat is megjárta Kép Sajnos én is hallottam olyat, hogy egy anyuka a depressziójával odáig jutott, hogy ráment a házassága is. De bízzunk benne, hogy Gigi hamarabb rendbe jön és minden oké lesz. Tolmácsold Neki jókívánságainkat, ha írsz Neki.

Kata!
Szörnyű volt, amit erről az influenza+nem indul be a tejcsiről írtál. Jó, hogy már túl vagytok rajta. Kép
Anyósod? Gondolok Rád, mert biztos most is játszik az idegeiddel. Kép
Most majd jösz gyakrabban, ugye? Tali ügyben mire jutottatok Micával?

Azt hiszem most befejezem, mert ez a levelem is kb. 1,5 órája íródik. Közben szopiztattam (persze fejtem is), orrot szívtunk, játszottunk. Lassan jön a vacsi.
Mindenkinek szép estét. Lehet, hogy még benézek.
Bocsi, akinek név szerint nem írtam, de már így is nagyon hosszú a levelem.

Puszi Mindenkinek, Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Andi!

Most láttam, hogy küldtél képet Nonókáról is. Annyira édes, ahogy integet Kép Puszi Neki ezért mégegyszer! Kép

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Már megint én vagyok. Ez a Babanet totál meghülyült. Azt írja, hogy 17:44-kor írtam a levelet, de szerény meglátásom szerint már 18:44 van. De szerencsére még 2005-öt írunk szerintük is Kép
M

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

De jó hogy itt vagy újra, már nagyon nagyon hiányoltalak.
Igen küldtem egy Nonókás képet, lehet, hogy mindenkinek az e-mailjére fogok majd küldeni, mert itt egszerűen nem értem mi van de káosz.
Próbáltam többször küldeni és nem ment.
Nonóka kész van teljesen, de most kitaláltam, hogy ha bekenem a cumit dentinox zselével, akkor jobban elfogadja és még az inyére is rátapad a zselé, meg persze be is maszíroztam.
A legszebb az egészben az, hogy mondom neki, hogy áááá és ő is utánoz, kinyitja a száját, annyira tudja már hogy mit fog kapni, és nagyon tetszik neki ahogy maszírozom, még élvezi is, közben meg szegény fintorog hisz gondolom nyilall rendesen.
Szóval mosolyog, fintorog mindent csinál, de olyan édes, meg kell zabálni.
Már nem alszom vele hallgattam Barbi jó tanácsára, meg ugye a pároméra, igazából nehéz volt átmenni egy szobával arrébb, de az a szerencse, hogy jó közel van a két szoba. Egymás mellett, így hallom hogy ha bármi gáz van. Csak azt nem értem, hogy 8-12 órán keresztül nem sír föl, hogy éhes szerinted nem gáz az egy kicsit?
Annyira félek, hogy nehogy szenvedjen, hogy éhezik, csak nem szól, nem is értem.
Így hát bemegyek néha és amikor azt látom, hogy majd megeszi az újját, gyorsan kiveszem, felkeltem és megetetem. De olyan szinten eszik, hogy majd megőrül. Miért van ez? Vagy még álmos és nem tud annyira felkelni, hogy szóljon?
Ha van ötleted, szívesen meghallgatom.

Lányok ti is segítsetek ez ügyben, vajon miért csinálja ezt a lányom.

Marcika nagyon édi lehet, Noncsi is szokott nyikorogni, meg ilyeneket mondd, hogy : hrrrrrr, háprű, meg énekel, kheeeee, szóval efféle hangok, nem semmi és ha puszilom a pociját akkorákat kacag, annyira édes. Csikis, igazi kislány.
De ne tudd meg amikor üvölt, hát az kész, majd kiszaladok a szobából, mert a dobhártyám beszakad.
Lehet, hogy opera énekes lesz?

Dia!

Hol vagy?
Remélem nem haragudtál meg rám?
Csak hiányoltam csupán magamat, hogy nekem nem írtál, tudod mint egy igazi barátnő.
Mi újs Domival? Mit vacsiztatok, vagy vacsiztok?
Mi melegszendvicset eszünk, hagymával, meg rostos üccsi. De már mindjárt kigúvad a szemem.
Gyuri csinálja. Na de megint etetek, mire odajutok, hogy egyek, mindig fölsír Noncsi.
Neked is küldtem tablicskut, tudod a csajokról.
Küldök majd Nonórol képeket.
Domi jó nagyot nőtt, nem térek magamhoz, jó pasi lesz, lefoglalhatom Nonónak?
Írjál majd. Ha ráérsz természetesen.

Sok pusza mindenkinek megyek nézem a James Bondot, tök jó lesz, közben nagyot eszem, oda a fogyókúra.

Pusza:

ANDI
tandi

Dia Barbi!

Utólag is kissé megkésve, igaz lehet, hogy már írtam, de Nagyon Boldog Hófordulót kívánok Dominak és Szonjának.

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Szia Melinda!
Ez a lazán beszélni dolgokról nekem is ismerős! Tényleg mennyi minden van amivel megküzd az ember a picurkák születésétől és az adott pillantaban a legapróbb probléma is hatalmasnak tűnik, aztán ahogy elmúnak ezek a gondok az ember késöbb csak legyint, mintha csak egy kis semmiség lett volna! És ez a legszebb az egészben, hogy a nehézségek, rossz emlékek teljesen elhalványodnak és az emberben a szép pillanatok pedig örökre bevésődnek!Kép Szerintem a világ legcsodálatosabb dolga anyának lenni! Sokszor nem is értem, hogy hogyan bírtam meglenni Norbi nélkül!Kép
Már nagyon várom a talit, hogy megnézzem magamnak Marcikát! Norbival biztos összehaverkodnak majd!Kép
Én is nagyon örülök, hogy Norbi ilyen szépen eszik és annyira büszke vagyok rá, úgyhogy ezúton is üzenem minden anyukának aki a kezdeti hozzátáplálásnál nehézségekbe ütközik majd, hogy ne aggódjanak, mert egyszercsak biztos megjön a gyerkőcük kedve az evéshez! Ja és mostanába egész sokszor szopizik is! Szerintem azért lehet, mert már tényleg csak a szomját oltja vele, már biztos nem laktató, meg talán rájött, hogy azért nagyon jó cicizni!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sztiasztok!!

Húhh volt ám élet ma itt, győzzek visszaolvasni.

Zsófi
Gigi szereti a sütőtököt, öszibarackot, sárgarépát, ezeket adom neki, bár újabban nem igazán jeleskedik az evéssel. Viszont állandóan a szájában matat, Györesz Norbikája is amikor erősen fogzott nem igazán akart enni, lehet nálunk is ez van most. Pedig most akartam bevezetni a normál kajákat is, mármint a főzelékeket.

Györesz
bocsi, nyugodtan szólj rám, igen ez a folyékony változat, ezt lehet 6 hó alatt adni, a lidocainosat pedig 6 hó fölött.
Norbika nagyon ügyes hogy már etetőszékben ülve eszik. Mit csinált benne nézegette? Fogdosgatta?
Képzeld Gigi totál pörög, a nagyágyon is pedig az elég puha és mégis, folyamatosan forog, még néha a keze maga alatt marad de sokszor ki veszi már. Na mostantól nem lehet az ágy közepén magára hagyni barikád nélkül.
A szomjoltáson kívül még azért is szopizhat sűrűn mert szeret a közeledben lenni.
Azt gondolom azért beszélünk utólag könnyedén a gondokról mert sikerült megoldanunk, és tudjuk, hogy minden oké lett.

Tali
mi üdítőt viszünk.

Rólunk
Gigi egész nap forgolódik, nagyon belejött, játszik a nyálával. Sajnos úgy néz ki csatlakozom a nagylányok táborához, tejem kevesebb egy kicsivel, de pont van annyi ami elveszi az éhségét, s így eddig nem volt vele nagy gáz. Hát nagyon nem hiányzott.
S persze titkon reménykedtem hátha babát várok, s most elszállt a remény. Persze buta dolog mert nagyon korai lett volna a kistesó, de jól esett a gondolat.
Fürcsi előtt megéhezett a drága nagyon éhes volt megetettem, hát elaludt, ma nem sokat aludt napközben tehát kidőlt, így a fürdés elmaradt.
Éjjel viszont én aludtam kevesett 2 óránál többet nem tudtam egyszerre aludni mindig felébredtem valami miatt, így én is hulla vagyok.

Szép álmokat mindenkinek
Márti

Dia
nagyon sajnálom Gigi-t, ez a kórház nagyon rosszul hangzik, pedig biztos jót tenne neki a tali, olyan jó lenne ha el tudna jönni.
Tényleg ti, hogy vagytok? Vége a balszerencse áradatnak?

Melinda
Ezek szerint még mindig kissé hurutos Marcika, gyógypuszi küldve. Köszönjük a kedves bókokat.
Nekünk a Heim Pálos orrcsepp nagyon nagyon bejött, ajánlani tudom nektek is.

Andi
Giginek is volt egy időszaka amikor arra ébredtem éjjel, hogy nagyon eszi a kezét és is kivettem és megszopiztattam, pár hét után elhagyta ezt a szokását, kinőtte, biztos ti is így jártok majd.
Andi azt nem vehetnéd a fejedbe mondjuk, hogy átjársz hozzánk és besegítesz a háztartásban? Ez csak vicc volt. Tényleg nem kéne ennyi mindennel készülnöd, de ezt most írom le 100adszor.
márti05

Bocsi

a tali és a rólunk-at a végére szántam.

Én miért nem kaptam vissza a számaimat, pedig minden megmaradt a profilomban?

Márti
márti05

Próba

Kép
Kép
ruszlána

Szia Márti!

Köszi aranyos vagy, de tényleg nem bánom, igazán van hozzá kedvem, szóval, klassz lesz, remélem.
Nagyon jó, hogy üccsit hozol, de ne nagyon cipekedj, untig elég hozni a gyerkőcöt.
Várlak benneteket sok szeretettel, egyébként, tényleg hülye vagyok, állandóan takarítok, de nem mintha látszata lenne, két perc múlva ugyanúgy néz ki minden, főleg, ha majd rohanok a gerek után.

No megyek alucikálni, meg előtte még etetek.

Puszi neked és alucikáljatok jól, szép álmokat.

ANDI
tandi

Sziasztok!

Patrik éjjel megint másfél-,két óránként ébredt és csak a cici nyugtatta meg.Nem tudom miért csinálja ezt időnként.
Aztán mikor reggel még aludnék egy kicsit,akkor csattog kifelé Raul..szóval nem vagyok az a kipihent.Kép

Márti!
Vártam,ki lesz,aki újabb babáról először tesz említést közülünk.Kép
Most azt várom,hogy kinek lesz leghamarabb újra pocaklakója!
Én már nem szeretnék több babát,de biztos itt fogok újra izgulni azokkal,akiknek lesz még.Kép
Tök jó lehet az orrcsepp,amit írtál,örülök,hogy Gigi jobban van!

Zsófi!
Nekem a Chicco mellszívó vált be,Raulnál sokat használtam,most szinte alig vettem elő,mert Patrik még most is sűrűn eszik,fejésre nincs időm.
Hallottam másoktól és én is tapasztaltam,hogy a lefagyasztott anyatejnek van valami mellékíze,nem mindegyik baba fogadja el emiatt.Raulnak a főzelékben sem nagyon kellett.Kép
Kíváncsi vagyok Patriknak ízlik-e majd,eddig csak az eredeti csomagolásból kapta.Kép

Andi!
Szerintem ha igazán éhes lenne Noémi,akkor biztos felébredne.
Én együtt aludtam Raullal és most Patrikkal is,egy ágyban.Később majd máshogy lesz,de én emiatt nem idegesítem magam,most így látom jónak.
Ezt csak azért írtam,hogy ha valami miatt valamikor együtt alszol a kislánnyal,attól még nem dől össze a világ!Kép

Györesz!
Nagyon jók a képek,Gigi nagyon udvarolt ismét Norbikának,aki látom észrevette végre!!!KépNagyon édesek!Kép
Majd tegyél fel valamikor etetőszékes képet is!

Dia!
Ilyen gondolatod is csak vasalás közben támadhatott!KépKöszi,Após megvan,Ruszlán pénteken utazik haza meglátogatni.
Gigit én is puszilom!Én a kezdetektől gondoltam rá,hogy a férje nem áll mellette úgy,ahogy kellene,pedig az nagyon sokat számít!Remélem megtalálja a kiutat,meg kell találnia!

Melinda!
Én is így voltam Raullal:hihetetlennek tűnt,hogy minden nap aranyosabb volt és egyre jobban imádtam.Annyira jó most ezt újra átélni!Kép
Marci is milyen aranyos dolgokat csinál már!Kép
Micával már rég beszéltünk,a lakóhely szerintibe is régen írt,gondolom mással van elfoglalva,ezért nem akartam zavarni,de rákérdezek a talira.Én inkább azt mondom,hogy nem megyek,elég körülményes így,hogy Ruszlán nem lesz itthon.
Aztán ha mégis megyek,akkor én leszek a meglepetés!Kép
Anyóssal nem sokat diskuráltam,így nyugi volt.
Tudom,hogy igaza van Ruszlánnak,Ő ilyen,így kellene elfogadnom,de nagyon nehezen megy.

Patrik megint felébredt,ezt nem hiszem el!Ma nappal is két óránként evett.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hűha, de zajlott itt az élet, alig győztem visszaolvasni. Köszönöm, hogy Györesz, hogy felvettél a tábláb! Csak most tudtam jönni, mert apuéknál voltunk kint, mert most volt a szülinapja. Bence meg jól befáradt, szerintem már alig várta, hogy az ágyában legyen. De most annyira fáradt volt, hogy elalvás előtt még sírdogált is, pedig ilyet már rég csinált. Aztán most ment el, átmeneti segítőm, Keresztanyám. Kép Szegény Pomázról jár át hozzánk Újpestre, de azt mondja élvezi. Egyébként is egyedül él, szóval szívesen is jön. Anyu persze totál féltékeny. De nem tehetek róla, sokkal jobban kijövök vele, mint anyuval. Anyu is aranyos, és tudom, hogy segíteni akar, de mindig azt akarja rámtukmálni, amit ő csinált velem. Pedig azóta már lefolyt egy kis víz a Dunán. Most éppen az volt a baja, hogy minek veszek játszó szőnyeget...azt tök felesleges. Kép Nekem sem volt, és mégis felnőttem. Persze ilyenkor mindig jól összekapunk, hogy nekem miért kéne mindent úgy csinálni, mint ő. Na, ennyit a családi életről. Kép
Annyira aranyosak vagytok, hogy így invitáltok a talira, de sajnos egyre inkább úgy néz ki, hogy nem tudok menni. Bejelentkezett férjem tesója, hogy átjönnének, mert már rég találkoztunk. Nem tudom, hogy mikor jönnek még, de ha csak később, és Bence is jól van az oltástól, akkor biztos megyek. Majd megpróbálok velük beszélni.
Képzeljétek, ma valahogy nem jött a csőrike csőréből a tejci ki, és lekaptam a tetejét, és csak úgy ittunk belőle. Kép Kép Kép Így ivott meg, 20-25 ml tejet, és szinte alig ment ki a szájából. Annyira aranyos volt, és még mosolygott is közben az én kis fiacskám! Kép

Köszönöm az evéssel kapcsolatos tanácsokat, meg a fogzással átélt élményeiteket. Kép Remélem, hogy könnyen átvészeljük, majd szugerálom. Kép Kép
Azért tényleg olyan borzalmas, hogy megszületnek, akkor szenvednek a pocakkal, aztán a foggal. Kép Szegény picúrok, nem egyszerű felnőni.

Gigire emlékszem, szegény, nem gondoltam, hogy ez lesz vele. Kép Nagyon szorítok neki, hogy hamar kilábaljon ebből a depiből. Úgy sajnálom!

Ne haragudjatok, hogy nem írogattam név szerint, de nagyon álmos vagyok, most megyek is aludni.

Mindenkinek szép álmokat!

Zsófi
nmzsx

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?