sziasztok!
Húúú, Csajok, tegnap este fél tíz óta annyit írtatok, hogy csak úgy félig meddig sikerült visszaolvasni!!!(na, meg Apa is itt dünnyög, hogy mikor engedem gép közelébe-Ő meg a repcsis honlapokért van oda)
Amire emlékszem:
Duda
a kh-ban mondták a dokik, hogy nagyon jó a felszívódása a Panadol babynek nyh-n keresztül, úgy ahogy írod, reggel, és főleg este kenem Panni ínyét-és tuti jóóó!!Jut eszembe:mikor láthatjuk csattos-hó...(nadrágtartós) Natid képét???????
Maresz
Reggel le volt fagyva a hó, így a bicaj helyett babakocsiztunk anyukámékhoz.Esett mint az őrült, de olvadt is, így még szánkózni nem bírunk!!!!
Kuha
Mondom én, hogy nagyon huncut Gergő szeme!!Pakolás nállunk is nagyon tuti a Pannának(főleg Apja féltve őrzött, díjnyertes repülőit szeretné berhelni

)Akartam már kérdezni(mivel ma nállunk megint előjött a dolgozni-Panni bölcsi téma):ha visszamész melózni, ki fog Gergőddel lenni?Tudod már?
Megann
Nagyon szép a baki, az ára viszonz jó borsos volt!!Pirospont, pirospont, és megint pirospont Neked, hogy kezded a karácsonyt próbálni Lénácska miatt megkedvelni!!!!!!Pont azért, amiért írtad!
Nyúlné
Örülök, hogy Marcid jobban van, majdcsak megjön az étvágy is!Ja, és változatlanul nagyon bírom a dumcsid!!!!!!!!
And
Megnéztem a videót, megzabálom Esztit, olyan édesen húzza a nóziját!!!!!!
Jaj Csajok, ma olyan, de olyan megosztott napom volt érzelmileg, hogy nagyon!!!!!
Du.-tán elmentünk vásárolni, és annyira karácsonyi hangulat van már a városban(pedig nekünk csak egy nyamvadt Tesconk van).
Vettünk is karácsonyi ajándékot a Csajszinknak(egy Simba állatos szintetizátort), és karácsonyi képeslapokat, 1-2 csomagolót).Nagyon jó volt!!!!!!!!Most meg nem hiszitek el(azt hiszem Megann emlegette), Apa most hozott be egy pohár forralt borocskát!!!!!!!!!!!(Panni már szopizott

)!!!Szóval csippantom ezt a részét!!!
Ami miatt szomi vagyok, és elkeseredett(pedig tudom, nem kéne):kb. 2 óra alatt a gyedem 3/4-ed részét elköltöttük, pedig nem vettünk semmi luxust.Tankoltunk, a szokásos mosópor, tisztálkodási cucc, konyhára, pelus Pannának, babalátógatóba egy kis ajándék, és slussz.ÁÁÁ, ez a rohadt pénz!!!!!Beszéltük Apával, hogy mindenünk megvan, boldogog vagyunk, van egy egészséges, gyönyörű gyerekünk, és mégis mindíg a pénz.

De van gáz, telefon, internet stb. számla is, ami sajna csak pénzzel működik.Na emiatt van szar kedvem.