A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Holnap én is kinnt leszek a bababörzén, csak én árulok, mivel a közel 5 év alatt annyi ruha halmozódott fel, hogy megpróbálom így értékesíteni.Alig használt rugik, zokni, sapik, overáll, már nem tudtam tudom hova tenni.
Így apára marad a két gézengúz, kíváncsi leszek, hogy bír el velük. :D
királykat

meg a halastó [img]

amit nagyon sajnálok, hogy nagyon sok munkánk van benne(párom saját kezűleg csinált szinte mindent és nem biztos, hogy ez megtérül ill. más is ennyire értékeli)https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158368566.55.jpg[/img]

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Mea, bocsi, most olvastam...engem a 80-asak lehet hogy érdekelnek...kisebb nem... tudsz csinálni fotót, hogy mik vannak 80-asok? Jaaaa, és képzeld találtam a neten pont olyan ágyat amilyet csináltatni akartam...:)

Kép

Kép
prüntyi

Prünyti! :)

Gratula az új autóhoz!!!

Hát igen azért a Corsa pici volt gyerkőccel már.

Nekem is az volt régen, imádtam de picike.

Mondjuk a Peugeotunk(307) sem nagy, legalábbis csomitartója :(
Igazából csak elől nagy a hely benne.

Kár, hogy nem kombit vettünk anno mikor terhes voltam :?

Mea
mea

Prüntyi! :)

De jóóóóó :)

Mi érdekelne ruhában???

Pulcsi, kabi, naci???

Mea
mea

Most nézem, hogy mennyi hiba van az írásomban.
Ezer bocsánat, legözelebb már nem fogok sietni!!!!!!!

Mea
mea

igazából nem tudom, minden van...de ha megtetszik valami...nem tudok ellenállni, úgyhogy csábíts el :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Mea!

Elhiszem hogy sajnálod, de tényleg jobb ha anyud közelében lehetsz :wink:

Prüntyi!

A picassoban nem fogsz csalódni :wink: Imádom ezt a kocsit :wink:

Bár ez nekem is szükségmegoldás...mondtam apának, hogy a következő kocsim Audi A3 legyen...valami használt ha még lesz 5 év múlva ilyen...akkorra talán már nem kell babakocsit hurcibálni ...és akkor elég egy nagy autó a családban, nekem lehet egy kis fitosabb is.... :P :P :P
Ja és használtam ez sem drágább mint egy új picasso.

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Megmutatod, milyen ágyat akarsz Tüncsinek?
Csak a jövőre való tekintettel... :P

M.

Kép

Kép
megann

csak próbálom, hogy müxik-e a vonalzó
királykat

Müxik, apró örömök az életben :lol:
királykat

Hahó.

Meli 1órától alszik! :D

Királykat.
Kép

Mea.
Gyönyörü udvarotok van!!De a másik isszép lesz tuti!! :D

Autó:Nekünk egy 7személyes Renault Espase-ünk van,de ezt is tele tudjuk pakolni!!!

Lányok,itt egy oldal ahol tök jó könyvek vannak,tök jó áron!!

http://www.e-baby.hu/index.php?area=pro ... _subcat=41

Kuha.
Neked biztos ismerős! :wink:

ancsi26

Kösz az üdvözléseket :)
Most mennem kell, felkelt Baska, megyünk a Bencéért, aztán a Corába, mivel vasárnap szülinapi zsúr lesz.

Sziaaztok:

Kati
királykat

Jaj,már akartam irni,csak mindig elfelejtem!!
Képzeljétek el párom teljesen be van indulva a kistesóra!! :shock:
Már napok óta mondja,hogy jó lenne már pocakosan látni!! :roll:
Igaz,hogy olyan nagyon komolyan nem védekezünk,úgyhogy bármi előfordulhat,de én azért még várnék egy kicsit!

ancsi26

Megann,
ilyet akartam csináltatni...leengedhető oldalrács, ágyneműtartó, emelhető fekvőfelület...
Kép

jaaaa, a kocsival kapcs. akartam is kérdezni, hogy nehéz megszokni a váltóját? Úgy értem, hogy más helyen van...másképp váltasz...

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!

Na én is benéztem a babaszobára végső elkeseredésemben :( , találtam is ezt: :P :P :P :P :P :P
Kép

Most irta a lány hogy 2 perce elkelt...1200 volt... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ez az én formám..... :cry: :cry: :cry: :cry: NEM LESZ LÉNÁMNAK CSIZMIJE :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: MERT BÉNA AZ ANYJA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: MI A FRANCÉRT NEM CSAPTAM RÁ... :cry: :cry: :cry: :cry: NEM NEKEM MÉG KÉRDEZŐSKÖDNI KELLETT... :cry: :cry: :cry: :cry:
HÜLYE PIC.A VAGYOK :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Azért nem lesz nehéz megszokni a váltót, mert az ülés is pont úgy van kialakitva, a kartartója meg a magassága, hogy pont igy fog kézre esni.. :D

Ágyikó:
Látom már kistesóban gondolkodsz....emelhető fekvőfelület :wink:
Egyébként szupi :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Igen, mindenképp....full extrás ágy 2 generációra...és nem is csillagászati az ára... 34 ezer

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi! :)

Szupi az ágy!!!! :wink:

Most ezek vannak itthon, de lesz még egy csomó.
Vékonyabb pulcsik bentre, meg mindenféle még, csak vissza kell hoznom egy csajszitól.

Ha ezek közül tetszik valamelyik írj privit. Kép

Mea
mea

A baoldali kardigán 600Ft
A középső Next pulcsika jó meleg az 900
A jobb oldali George kabátka 1200
A bélelt kantáros naci az valami nagyon jó kis puha anyag és jó meleg bélelt(kantárja 2 nagyságra állítható. 1500

akit érdekel valami írjon

Legközelebb meg priviben!!!

Bocsánat a többiektől!!!

Mea
mea

sziasztok!

üdv Kati :) készülj képekkel a szülinapi zsúrról! :)

Prüntyi, új autó, juhéjjj :D :D de kár, hogy hétfőn nem tudsz jönni! :( :(

Megann,
nem ér becsavarodni egy csizma miatt!!!! nyugi, Esztinek még bakancsa sincs, azaz nem tudunk kimenni az utcára rendesen, mert belefagy az a kis ennivaló lába a kiscipőbe, bármilyen zoknit adok rá :( hétvégén akarnánk menni valahova, de így mit adjak rá??? :cry: úgyhogy én vagyok a béna anya :wink:

Mea, úgy sajnálom, hogy nem láttam élőben a szép házatokat :( gyönyörű, apának is megmutattam a képeket! milyen jó, ha van egy ügyes ember a háznál! :) biztos sokkal jobban fogjátok magatokat érezni, ahova költöztök, közel lesz minden, ami és aki számít :wink:
és már van rutinotok a házfelújításban is :)

Zsuzsa, ne már, valahogy intézd el! :)

lányok!
annyian mondtátok, hogy legyen hétvégén, hogy mit szólnátok 11-e szombathoz? megbeszéltem, aznap még itthon vagyunk :wink: ettől függetlenül a hétfő maradjon mindenképp! én megyek egyedül is
:lol: és akkor lehet rndes bulit csapni, szombaton biztos több lehetőség van, bár én ugye már szűznek számítok ezen a területen sajna
:oops:

ja és Prünyti, nagyon szuper ez az ágy!! ha most nekem kellene új ágy, tuti ilyet vennék!

KépKép
KépKép
and

A gatya, meg a baloldali...STIPI-STOPI!!! És hogyan jut hozzám?

Kép

Kép
prüntyi

végre fel tudtam tölteni egy videót, a fényképezőgéppel vettem fel. ti videókamerán keresztül rakjátok fel a videót?

szóval, Eszti mostanában, ha kakil, és érzem, megkérdezem tőle, hogy Eszti büdi kaki van a pelusban, mire olyan aranyos képet vág, hogy ezt muszáj megmutatnom. de neki is tetszik, mert sokszor csinálja egymás után. a szájával csücsörít, csak kár, hogy ezt nem a puszihoz köti, hanem a büdi kakihoz :lol: :lol: :lol:
http://s132.photobucket.com/albums/q8/e ... h=imgAnch1

KépKép
KépKép
and

And, igen, ha akkor okosabb lettem volna...most nem cserélnék ágyat...:) mi ez a 11 .-e szombat?

Kép

Kép
prüntyi

tuti: Barbi, Róki, Bodza, Nyúlné, And
vsz: Majola, Kuha, Duda

akkor így állunk egyelőre

és Megann, üdv a karácsonyimádók táborában :wink:
egyébként az ikeában vettem 2 éve tök jó áron műanyag gömböket, választékbővítésnek :)

KépKép
KépKép
and

ez a 11-e szombatot most találtam ki, hogy esetleg akkor IS :!: lenne valami, hátha arra többen el tudnának jönni.
kezdődik a kavarásom, nagyon jó.... :oops:

KépKép
KépKép
and

Andrea!

Jujj, ez a 11-e szombat NEKEM NAGYON BEJÖNNE!!!! És szerintem sok mindenkinek!!!
Akkor aztán nem kellene haza igyekezni, hanem lehetne igaziból bulizni, nem???
Jajjjjj, de izgatott lettem.

Mit szólna a Barbi, ha küldenénk sms-t neki, hogy ne csináljon szombatra progit!

Biztos MEgann is, meg Prüntyi is, meg Mea is tudna jönni hétvégén!
Meg egy csomóan még, akiknek nem jó a hétköznap!!

Kép
kuha

natessék :) kavarásban jó vagyok....
eredetileg miattam lett nov 10 előtt, mert úgy néz ki elutazunk megint a barátnőmhöz ausztriába, de talán nem szombaton megyünk....
na akkor kérem a szombati listát, és azt, hogy aki hétfőn jönne, az hogy áll a kérdéshez, és akkor írok Barbinak, hogy mi az ábra, csak akkor eagáljatok légyszi minél előbb, mondjuk még ma :)

KépKép
KépKép
and

And!:)

Köszi :)

Lányok! :)

Arik vagytok, hogy biztattok meg nem durrogtatok, hogy minek akarok én elköltözni ebből a szép házból!!!!

Mert nekem nem ez a lényeg, hanem honvágyam van :)

Prünyti! :)

Ok félretettem Neked a kantáros nacit(nagy nagy kedvenc csak nem hordtuk....) meg a kardit.

Postai úton tudnám csak küldeni ajánlott levélként kb 400Ft körül.
Jó úgy?

Dobj egy mailt a címeddel, meg akkor el is mentme az emailcímedet :wink:

Mea
mea

Nem tudtok esetleg segíteni nekem.
Feltettem csomó eladó dolgot a babaszobára, ha esetleg lenne ismerősötök akinek kellene valami belőlük, akkor mutassátok esetleg meg.
az az igazság, most nagyon el szeretném passzolni, mert

1. még egyelőre nem tervezünk tesót
2. felselegesek
3.költözés miatt nem akarom már tárolni, meg tovább vinni

köszönöm!

Itt találhatóak:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=154668

Mea
mea

Sziasztok!
most mi van????
van buli hétfőn!vagy nincs?van ugye?
és szombaton?most szombaton?vagy a köv.szomabaton,tehát holnap?
mit kavartatok már megint,huligán mamik???? :twisted: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
én vagyok az ügyeletes kavarógép :oops:

hétfőn lesz buli!!!!! teázás a jókai téren. este fél8-tól. Te is jössz!!!! a tutik között vagy felsorolva :lol: :lol: :lol: :lol:

a szombatot pluszban vetettem fel, mert annyian mondták, hogy ahétvége lenne jó, és úgy voltam vele, hogy mivel elutazunk, nehogy nekem akkor csináljatok valamit, amikor nem vagyok itthon, mert még kimaradok valamiből, és azt nem bírnám ki!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

And, dehogy kavarsz, nekem is a hétvége jobb, csak azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy babás, vagy nem babás

Kép

Kép
prüntyi

és nov. 11 szombat :)

KépKép
KépKép
and

Prünyti, most a csajbuliról beszélünk :)

KépKép
KépKép
and

Prüntyi, nekem úgy tetszik az a kiságy! olyan jó, hogy gurulni is tud! esztinek néha elég lenne egy kis löket, hogy visszaaludjon, és az is jó, hogy leengedhető a rács. mekkora? és hol találtad? bár mi még nem vagyunk rajta a projekten, de ha majd igen, akkor talán szükség lesz rá.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok! :) :) :)

Ma itt volt az Anyu egész nap! Olyan jó volt! :) :) :) Nyugiban főztem, voltam az Auchanban vásárolni és még beszélgetni is egész sok időnk volt. Kiválasztottunk egy sor képet, amit előhívunk, hogy tudjon az unokafényképekkel teli fényképalbumával dicsekedni! :)

And,
Sajnos ma sem kellett Daninak a cici. :( Tegnap este nem volt ellenvetése, de ma újra. Van egy érzésem, hogy már nem sokáig fog szopizni. Kicsit el vagyok kenődve, de végülis egyéves elmúlt, ez is szép idő. Beni csak 7 hónapig szopizott. Dani majdnem fél évvel többet.

folyt. köv.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

sziasztok!

Húúú, Csajok, tegnap este fél tíz óta annyit írtatok, hogy csak úgy félig meddig sikerült visszaolvasni!!!(na, meg Apa is itt dünnyög, hogy mikor engedem gép közelébe-Ő meg a repcsis honlapokért van oda)

Amire emlékszem:
Duda
a kh-ban mondták a dokik, hogy nagyon jó a felszívódása a Panadol babynek nyh-n keresztül, úgy ahogy írod, reggel, és főleg este kenem Panni ínyét-és tuti jóóó!!Jut eszembe:mikor láthatjuk csattos-hó...(nadrágtartós) Natid képét???????
Maresz
Reggel le volt fagyva a hó, így a bicaj helyett babakocsiztunk anyukámékhoz.Esett mint az őrült, de olvadt is, így még szánkózni nem bírunk!!!! :lol:
Kuha
Mondom én, hogy nagyon huncut Gergő szeme!!Pakolás nállunk is nagyon tuti a Pannának(főleg Apja féltve őrzött, díjnyertes repülőit szeretné berhelni :D :D :D )Akartam már kérdezni(mivel ma nállunk megint előjött a dolgozni-Panni bölcsi téma):ha visszamész melózni, ki fog Gergőddel lenni?Tudod már?
Megann
Nagyon szép a baki, az ára viszonz jó borsos volt!!Pirospont, pirospont, és megint pirospont Neked, hogy kezded a karácsonyt próbálni Lénácska miatt megkedvelni!!!!!!Pont azért, amiért írtad!
Nyúlné
Örülök, hogy Marcid jobban van, majdcsak megjön az étvágy is!Ja, és változatlanul nagyon bírom a dumcsid!!!!!!!! :D
And
Megnéztem a videót, megzabálom Esztit, olyan édesen húzza a nóziját!!!!!! :D

Jaj Csajok, ma olyan, de olyan megosztott napom volt érzelmileg, hogy nagyon!!!!! :? :?
Du.-tán elmentünk vásárolni, és annyira karácsonyi hangulat van már a városban(pedig nekünk csak egy nyamvadt Tesconk van).
Vettünk is karácsonyi ajándékot a Csajszinknak(egy Simba állatos szintetizátort), és karácsonyi képeslapokat, 1-2 csomagolót).Nagyon jó volt!!!!!!!!Most meg nem hiszitek el(azt hiszem Megann emlegette), Apa most hozott be egy pohár forralt borocskát!!!!!!!!!!!(Panni már szopizott :oops: )!!!Szóval csippantom ezt a részét!!!
Ami miatt szomi vagyok, és elkeseredett(pedig tudom, nem kéne):kb. 2 óra alatt a gyedem 3/4-ed részét elköltöttük, pedig nem vettünk semmi luxust.Tankoltunk, a szokásos mosópor, tisztálkodási cucc, konyhára, pelus Pannának, babalátógatóba egy kis ajándék, és slussz.ÁÁÁ, ez a rohadt pénz!!!!!Beszéltük Apával, hogy mindenünk megvan, boldogog vagyunk, van egy egészséges, gyönyörű gyerekünk, és mégis mindíg a pénz. :? De van gáz, telefon, internet stb. számla is, ami sajna csak pénzzel működik.Na emiatt van szar kedvem.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Még egy sor, aztán muszáj Apát ideengedni! :(
Titiről, és Pannijáról tudtok valamit?????????Nyúlné?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Hát igen, abszolút átérzem az érzéseidet. A szomorút pedig végképp.
Tényleg ez a rohadt pénz mindig. :lol: :lol: :lol:

S hogy mi lesz GErgővel, ha visszamegyek dolgozni??
Megy szépen bölcsibe.
Hogy hogyan, és hogy hová, az megér egy külön tanulmányt.
Nálunk nincs bölcsi, de Pesten dolgozom.
Szerinted????
Anyukámék még aktív dolgozók, rájuk nem számíthatok. Ráadásul ugye nem is a közelben laknak.
Bébisintért meg nem fogok fogadni, mert akkor arra megy el az a pénzem, amit a munkával keresek. Így nem lenne értelme az egésznek.
Van egy nagyon pici protekciónk, talán így be tud kerülni egy olyan kerületi bölcsibe, amelyik kerületben én dolgozom.
De ez sem 1000%, és ráadásul mindhármunknak be kellett jelentkezni valahová, abba a kerületbe, mégha ideiglenesen is.
Na, ez volt a legnehezebb része.
Természetesen pont abban a kerületben nem volt egy fia ismerősünk sem.
Végül sikerült, most ideiglenesen pesti lakosok vagyunk.:? :? :?

De nagyon gáz, mert hiába dolgozik Apa ugyanannál a cégnél, ahol én, ő hajnalban jár dolgozni.
Buszközlekedésről meg már siránkoztam Nektek...

Úgyhogy mindegy, a lényeg, hogy a munkahelyemre visszavesznek, bár azt még nem tudják, hogy hová. És én sem tudom.
Csak azt, hogy muszáj visszamennem dolgozni, mert GYES-ből nem fogunk megélni.

Csajok!

Hajrá szombati buli!!!!!!!!!!!!!

Benianyu!

Akkor neked is jó napod volt anyuddal.!!! :) :)

Kép
kuha

And, mi projekttől függetlenül is cseréltünk volna ágyat...de hogy tervben a másik, így szempont lett az emelhető fekvőfelület...
http://www.helimexbaby.com/ 60*120

Kép

Kép
prüntyi

Kuha, ezt eddíg nem is tudtam, hogy ugyan ott dolgoztok... :)

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

De bizony ám!!! Ott jöttünk össze!!!! És pfűűű , de sok embernek csípte a szemét ám!!!!
Mi meg jókat röhögcséltünk!!!

Hónapokig titokban tartottuk, csak két kolléganőm tudta!
Aztán elmentünk együtt Tunéziába, de előtte bebattyogtam a főnökömhöz, és elmondtam neki, mielőtt még mindenki nekiáll találgatni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Ja, hogy miért csípte az emberek szemét???

Mert ment a szöveg, hogy a Robi tudja, kivel kell összejönni: a góré titkárnőjével.... :lol: :lol:

Kép
kuha

And!
értettem,akkor hétfőn tuti megyek és 11.én is!!!! 8) :P :P :P
BULIIIIIIIII!!!!!!!!!!! :P :P :P

Totka,
sajnos nem tudok én se semmit róluk,de hátha olvas még minket és a hívó szóra ír is nekünk!
hihetetlen milyen figyelmes vagy!
ma nagyNyúl bulizik,még jó,így legalább könnyebb lesz neki beadni a másik bulit iis!hehe!!!! :twisted:
ma megleptek minket Fanniék(bátrak voltak),de a közelben cserélték az autógumikat,így muszáj volt! :wink: Kisnyuszim ma nem volt a legjobb formában,pedig hatalmasakat alukált,de úgy látszik pont azért,mert nem az ő napja volt!
jaj,lányok,már annyi mindent megért!néha csak :shock: nagyNyúllal!van,hogy csak hülyeségből megkérjük valamire,erre megteszi!eszméletlen!holnap mindenképpen megpróbálom felvenni a tánctudományát!látnotok kell!
megyek picit tévézni,aztán még jövök! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Daninak már félig kibújt a két alsó rágófoga és a bal felsőnek is kint van két csücske. Ahhoz képest…. Koppkoppkopp! :)

Duda,
Jobban vagytok?
Dani előbb tudott járni, mint felállni kapaszkodás nélkül. De aztán hamar megtanulta azt is. :)

Kuha, Nszoke,
Nekünk van olyan sapkánk, amilyet ti szeretnétek. Olyan űrhajós fajta. Beni kapta (Bécsből) mikor pici volt, de annyira utálta, hogy talán kétszer adtam rá összesen. Lehet, hogy kicsit szűk volt már rá, amiatt nem szerette. Majd most Danin is kísérletezem. :)

Megann,
Dani is utál ennyi cuccban lenni. Még a babakocsiban ülni is kényelmetlen ennyi ruhában. Neki bélelt kiscipője van, de vasárnap el kell majd hozni Beni első hócsizmáját is. Igaz, 20-as, de majd dupla zoknival csak jó lesz. :)
Azért nekem nagyon király, hogy csak hozzávásárolgatnom kell a már meglévő ruha és cipőállományhoz! :)
Ja, és Dani is megtanult felmászni a kanapéra. Nekem mindig az a rossz érzésem, hogy hanyatt levágódik, vagy átesik a karfán. :?

Kuha,
Gergő csibészkedő képei szenzációsak! :) És milyen arcot vág! :)
Dani is rosszalkodik ezerrel, rázza a fejét, mikor rászólok és vigyorog. :)
Borzalmas lehet apósoddal együtt élni, én már bediliztem volna a helyedben. :(
Nagyon tetszik az Apával összejövős sztori. :)
Én is kaptam Szabó Mártától levelet. Kitöröltem. :wink: :?

Királykat,
Üdv! :) Nekem is van egy ötéves fiam is, Beni! Ő is ovis! :) De biztos tudod, mert olvasol minket. :)

benianyu

Kuha,
Igen, annyira jó napunk volt. :) Ráadásul idejött az Apu is, pont a kocsinál találkoztunk mikor indultam az Auchanba, így eljött velem. Olyan jó vele vásárolni, türelmes, de annyira, hogy én előbb meguntam, mint ő. Ritka az ilyen férfi! :) Az Anyuval is sokszor elmegy vásárolni és ha úgy adódik, akkor külön is! :) Holnap lesz a szülinapja, vettünk neki ajándékba egy horgász széket, de nem ám csak valami kis sámlit, hanem rendes támlás, karfás, összecsukható fajtát. Kicsit olyan, mint a filmrendezők támlás széke. :)
Meg persze a gyerekeknek is vettünk egy pár dolgot. :)

benianyu

Sehol senki? :) Valami jó van a tévében? :?

benianyu

Akkor sorminta és magamban beszélés helyett inkább elmegyek zuhanyozni. :)

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?