A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005. nyári babák

Sziasztok Lányok!

Johanna:
Pihenj és kitartás! Minden rendben lesz! Mostmár szinte célegyenesben vagy te is Kép

Mel!
Nem kötekedésből, de senkinek sem tűnt fel eddig a lányok közül? A tartkóredő vizsgálatát a 11.-12. hét KÖZÖTT, vagy a 12. héten csinálják. 11. hétre eltérő eredményt mutathat és bizony magasabb lehet az eredmény! Szerintem mindenféleképpen érdemes mégegyszer elmenned ultrahangra, de nem két hét múlva, mert 13 hetesen megint eltérő eredményt mutathat, hanem most, a 12. heted betöltésekor. Szorítok neked!

Mzx:
Isten hozott ismét köztünk! örülök neked én is és annak is, hogy minden rendben van veletek! Ezt nagyon jó hallani Kép

Dorka34:
Természetes, hogy maradhatsz, üdv köztünk! Kislány, vagy kisfiú a babód? Vagy még nem tudni? Itt leginkább én vagyok a szemtelenül fiatal, a 23 évemmel Kép Kép

Johanna:
A bárányszőr azért jó, mert természetes és nem irritálja a bőrt.. meg meleg Kép

Tegnap voltam a dokkancsnál, az AFP-s papírt még nem kapta meg, de elfogadta azt is, hogy megmondtam neki az eredményt Kép Úgyhogy mehetek UH-ra.. jövő hét hétfőre jelentkeztem be. És csakazért sem megyek 4D-s ultrahangra, azt későbbre tartogatom Kép Meggyőződésem, hogy minél később megyek, annál meghatóbb és csodálatosabb élmény lesz az egész Kép

A babómmal minden rendben, tegnap délután éreztem most először egy picit erösebb mocorgást, aztán este, majd éjjel, aztán kora reggel is mintha egyetlen kis moccanás lett volna és ma délután megint. Azóta most semmi, de nemsokára megyünk Stargate-et nézni és akkor talán megint beindul (nagyon szereti a fagyit és a Csillagkaput!) Kép Kép Kép

Remélem mindenki jól van!

Tegnap akartam küldeni e-mailt a taliról, de nem küldte el a rendszer Kép Majd hétvégén elküldöm újra mindenkinek egyenként Kép

pusszancs!

hanee (18+6)
hanee

Pipocska,lehet már az idegeidre megyek lassan,de én megint hibás vagyok a táblában...Most a terhességi idö nem stimmel, 4 nappal elörébb vagyok,mint ahogy a táblázat mutatja,ma 22+4.
És szerintem a többi június 10-re kiirt is igy állhat, bár ugye ez egyénenként változik, erröl inkább nem nyilatkozomKép....
Még egy javitást kérhetek???Köszi-köszi,itt sem vagyokKépKép
Barbi
22+4

Kép
Kép
barbi

Johanna!

Most voltunk szülésfelkészítőn a Péterfyben.
Ott volt szó róla, hogy az újszülött osztályon bárányszőrre fektetik a piciket, mert az nagyon jó kis komfort-érzetet biztosít nekik.
Páran érdeklődtünk, hogy hol lehet szerezni, és mondták a korházban, hogy legközelebbre megtudják, honnan lehet beszerezni. Csak közben én is találtam, és azért írtam le a lányoknak.
Előnye még, hogy könnyen levegőzik, bele tud kapaszkodni a baba, és még több dolog miatt jó.
Gondolkodom rajta, hogy lehet, hogy hasznosabb lenne, mintha veszek mindenféle "butaságot".

Mel!

Teljesen egyetértek Haneeval! A 12. heti a legpontosabb eredmény.

Barbi!

Javítottalak!Kép

Hanee!

Ma kerültem végre gépközelbe.
Tök jó, hogy egyre inkább érzed a mozgásokat!Kép
Én már néha olyanokat kapok, hogy rá kell szólnom Picurkóra.Kép
Szerintem is érdemesebb később menni.
Ha tudtam volna, én is csak a 30 hét után mentem volna, bár így is nagy élmény. De ha csak a mozi a cél, akkor érdemes egy kicsit várni.Kép

Ja, azt nem lehet majd kérni, hogy én így szeretnék szülni?:Kép

Kép
Kép
pipocska

Betsy,
A korod miatt ne aggodj, en se vagyok mai csirke a 32 evemmel, es en is az elso bebit varom. Ciganyasszonytol az asztrologusig 4 gyereket josoltak nekem, ugyhogy ideje volt elkezdeni. Decemberben, mikor a kardiologiara vartam egy 50 koruli pasi megkerdezte, hanyadik osztalyba jarok kozepiskolaba, ez azert eleg sulyos volt. Mondtam neki, hogy mar az egyetemet is elvegeztem.

Lanyok,
Ezt kuldtek nekem,semmi mas infom nincs rola, akit erdekel menjen el.

2005. Február 12.-én szombaton 9 - 13 óráig BABA- és GYEREKRUHA BÖRZÉT tartunk a XI. kerületben. Cím: SCHNEIDER irodaház, "K2" Étterem, 1119 Bp. Hauszmann Alajos u. 3/b.
>
> Megközelíthetõ: 47 és 49-es villamossal, a budai Skála utáni 2. megállónál (Bártfai utca) kell leszállni.
>
> Asztaljegy (200 Ft) igénylés és további információ:
> Glaser Anita 06-30-9344-634 vagy
> chatakela@yahoo.com
> Minden érdeklõdõt szeretettel várunk!

Sajnos en meg nem erzek babamozgast, kapirgalast, bugyborekolast, mar alig varom a 20. hetet, hogy megtortenjen.

Udv: Monika
18+x

mmónika

Sziasztok!
Nagyon Örülök mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

MZX!!!!
Pont ma néztem a táblázatott és egy napra vagyunk kiírva,és már nagyon hiányoltalak ,tök jó hogy jól vagytok csak vigyázz magatokra!!!!!!!

Pipocska!
Én is a Praxisba voltam !

Anikó47!
Köszi a grat.remélem tényleg kislány szoritsatok a 2 fiú útán nagyon jó lenne!!!!
Üdv az Újaknak!
Mindenkinek Puszi!!!!!!!!!!!!!
Rita

rita77

Sziasztok!

Johanna: én sem voltam még soha előadáson, arra gondoltam, hogy a március 1-vel kezdődő sorozatra megyek, addigra talán a költözés is meglesz, a vizsgáimnak is vége lesz. Kép

Mj_Móni, Hóvirág: Köszi a tippeket, azt hiszem kipróbálom. Ma be kellett mennem az ex-munkahelyemre rapportra, azt hittem leszakad a derekam, mert persze akkorra hívtak be, amikor a babónak aktív szakasza van. Kép

Pipocska: Egyre jobb ez a tábla Kép Beírod majd, hogy kislányunk van és Réka, vagy Viktória lesz a neve? Köszi Kép Persze, ez már nem olyan fotos adat, de ha épp foglalkozol vele... Kép

MZX: Üdv újra Kép Váltás van a mamik között úgy látom, van akinek most(antól) kell feküdnie, és van, aki most kelhet fel...

Hanee: Már szerintem mindenki nagyon várja azt a talis mailt Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Pipocska,

Én a MoM Parkban voltam XII. kerültben.

Drika
drika

Oxi!

Javítottalak.Kép

Kép
Kép
pipocska

Pipocska!
Nagyon köszi az infókat! Ha nagy leszek, meghálálomKép!

Üdv az újaknak (akik nem is öregekKép)!

Mel!
Hogy vagy?

Mzsófiról van hírem! Emlékeztek rá? Vérömleny, fekvés stb.. Tegnap voltak uh-on, Borsóka 7 cm, a vérömleny pedig el kezdett felszívódni, és már csak 1 cm. Zsófi mehet dolgozni, tehát minden rendben! Hurrá!!!!!

Mzx!
Nagyon örülök, h. jól vagytok! Vigyázz magatokra azért továbbra is!

Johanna!
Légyszi vegyél vissza a tempóból, h. tényleg zárt maradjon az a méhszáj! "Jóemberünk" ne feleslegesen jártassa a szájátKépKépKép! Van egy jó hírem a számodraKép! A Dorka név anyakönyveztethető!!! Nekünk van egy ismerősünk, akinek így hívják a kislányát.

Bannamari hétvégén bejelentkezett, de csak röviden írt.

Szép estét még mindenkinek:

Márti
csmarti

Pipocska!

A soroksári mega toysban is van 4D, 9000 forint videoval + a különböző kivánságok. A bárányszörnél vedd ám figyelembe, hogy következö télen mennyi idös lesz a PICI FIAD!KépKép Szerintem akkor már nem igaán fontos, annyi pénzért már van hasznosabb dolog is . Persze ez csak az én véleményem, mindenki azt vesz amit akar. A cuki áll még? Én már most akkora vagyok hogy minden nadrágom szük!!!A korházba befogok gurulni!!

Lara!
Nagyon örülök, hogy még mindig tetszik a kocsi és hogy tudtam segiteni!KépKép

Gemini!
Gondolkodjál nyugodtan, semmi nem kötelező.KépKépKép

Johanee!
Az orvosodat azért kérdezd meg hogy mehetsz-e a jogára, nehogy baj legyen belöle. Annyit nem ér az egész!!!

Lányok!
Annyira felcsigáztatok ezekkel a 4ds ultrahangokkal, hogy már teljesen felpörögtem. De ugy döntöttem ha 17-én se mutatja meg, akkor én is elmegyek. 17-én a dokimhoz megyek csak fogja már mutatni és nem lesz szégyenlös mint multkor.

Jo éjt mindenkinek!!

Giggancs (21+2)
giggancs

Giggancs!

Cuki áll még!
Már úgy is tök mindegy!KépKépKép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Én augusztus 10-re várom második kisbabámat. Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha befogadtok. Még nem volt időm visszaolvasni, de a kezdetektől szép apránként meg fogom tenni, hogy képben legyek.

Pusz
Viki
vickybaba

Pipocska drága!
Ha már lehet, én is szeretném ha kijavítanál! Eredetileg is június 1-re vagyok kiírva, és te véletlenül július 1-et írtál a táblázatba. DE MOST! A 4D alapján május 31-re lettem módosítva!
Ha volna időd lécci már javítsd ki! köszi!
Fejeske 23+5
fejeske

Fejeske!

Javítottalak.Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Én a "több szem többet lát" miatt voltam 4D-n, meg a 4D-s képet adtuk szülinapi ajándékba a nagymamának (eddig titkoltuk). Ezen mégiscsak többet látni. Lehet, hogy hülyeség, de én így nyugodtabb vagyok (már amennyire vérzés mellett nyugodt lehet az ember lánya Kép) Ja, és azt mondta a doki, hogy még ne vegyem 100%-ra, de nagyon úgy néz ki, hogy kislány Kép. Egyébként én is annak érzem.

Nekünk van bárányszőrünk, egy takaró 140x70-es, ajándékba kaptuk. Ősztől tavaszig azon alszik a fiam (most 2 éves), nagyon bevált, jól alszik rajta. Csak a tisztítása elég macerás.

Dorka 34, Vickybaba!
Üdv közöttünk Kép.

Betsy!
Ne hülyéskedj már, a kor nem számít, csak az, hogy mennyinek érzed magad Kép!

Csajok, én annyira fáradt és nyűgös vagyok egyfolytában. Esténként már minden idegesít, legszívesebben bezárkóznék a hálószobába egyedül. Egyszerűen minden zavar, ha túl hangos valami, ha hisztizik a fiam, ha hülye műsor van a tévében, ha csörög a telefon (már úgy veszem fel, mint egy fúria) stb. stb. Elviselhetetlen vagyok Kép. És rengeteget alszom: este 9-től reggel 7-ig, utána heverészek még, ebéd után 1-1,5 óra alvás. Remélem ez javul majd hamarosan.

Üdv, Virág 13+0
virga

Megpróbálok képet felrakni az apróságról. Az arcát nem mutatta meg egyszer sem, itt is takargatja.
Kép
virga

Sziasztok Mindenki!

Üdv az újaknak, Dorka, Vicky!

Rokica!
Ha jól emlékszem, Vanda weboldalán találsz 11 hetes 4D-s képeket. Kb olyan lesz a tied is, ha most csináltatod meg. Kép

Pipocs!
Én tudok még egy 4D-s helyet, valahol a Kárpát utcában (XIII. ker.). Ha érdekel, utánanézek.

Csmárti
Sok-sok ölelés Zsófinak, ügyes lány ő!
Beindult már a munkád? Még mindig jó?
És ne feledd: KÖZEL A TAVASZ! KépKépKép

Beusról tud valaki valamit????

Johanna!
Örülök, hogy végre kiderült, ki is lakozik benned! Nem hiába volt olyan szégyenlős eddig!Kép
Ma is megyek előadásra: diétás étrend meg miegymás. Gondolom, fekvésedből adódóan biztos nem leszel ott. Majd nagyon figyelek, hogy valamennyit tovább tudjak adni neked belőle.

Kendősök!
Még pár napja irogattatok nekem, hogy ki jönne márc 29-ént okulni. Ha jól emlékszem, a nevek a következők:
Rokica, Vikka, Pipocs+1, Hanee (?), és jómagam.
A neveket csak emlékezetből írtam, ha valakit kifelejtettem, vagy helytelenül írtam be, szóljon. Még pár ember csatlakozhat, és ha 8-9-en összejövünk, felhívom a csajt. Csak ehhez tényleg az kellene, hogy aki mondja, az jöjjön is, és nehogy 3-man menjünk el 8 helyett, ha külön nekünk szervezik a dolgot, mert akkor égne a képem...Kép

Holnap megyek genetikai UH-ra. Hipp-hipp! Kép

Gem
18+4
gemini

Sziasztok!

Lányok szedett valaki Magnerotot? Azt muszáj szétrágni?

Köszi:

Hajni
Vendég

Sziasztok lányok!

Jajj, bocsi hogy nem jelentkeztem, de tegnapelőtt szarakodott a net, és amit írtam, nem jelenítette megKép

Hanee, igazad lehet, én is így gondolom. Már be is jelentkeztem a Praxisba, nem a 4D-s uh-ra, hanem szűrővizsgálatra, ott meg tudják nézni pontosabban jobb minőségű géppel. Mivel pénteken lennék épp 12 hetes, sajnos péntekre nem volt időpont, de így is szerencsésnek mondhatom magam, hogy szerdára kaptam, mert 1-2 héttel előtte kell bejelentkezni. Így is valaki lemondtaKép Szerencsére. Úgy gondolom most egy sokkal pontosabb értéket kell mérjenek, én is sokalltam a következő uh-t csak a 13. héten. Utána már ez a nyaki redő felszívódik. Minden esetben.

Szóval szorítsatok nagyon, 13.20-ra megyek, és nagyon izgulok. Beszélgettem babómmal, hogy mutassa meg nekünk, hogy ő egy egészséges kisbaba, és nincs semmi bajaKép)

Délután jövök vissza, és megírom mi volt.

Köszi a segítséget mindenkinek, puszi
mel

Virga, de édes a kismanóKép Hányadik hétben vagy?
mel

Virga, nagyon ari a picúr! Én ma megyek dokihoz (csak sima UH), kíváncsi vagyok nagyon, hogy mekkora lehet a baba. Majd beszámolok este.
Ki csinálja a táblát? Én is szeretnék bekerülni, ha lehet. Kinek kell adatot küldeni? Meg mit küldjek? Most fektettem le a kicsinyemet, megyek fürödni, meg mosogatni.

Pusz nektek, és köszi, hogy befogadtok!
Viki
14+0
vickybaba

Sziasztok Lányok!

MJ-Móni,Márti,Timi!Kép

Köszi a bíztatásokat a viszerekkel kapcsolatban! Móni! Remélem azért
emiatt nem lesz császár, erről még nem volt szó, nekem pl. eszembe se
jutott volna. Jaj, nem szeretném Kép
Márti! Nem fáj, csak érzékeny. Ráadásul ha borotválkozom arrafelé, akkor
tuti, hogy ömlik a vér, mert egyszerüen nem sikerül nem megsérteni. Kép
Mütétről sem volt szó, én úgy láttam, a doki nem látja olyan katasztrófális-
nak a helyzetet (vagy csak pókerarca van Kép).
Timi!
A gyogyi neve Doxilek, a szoptatásig kell szedni. Állítólag enyhítheti, de
elmúlni már nem fog. Kép

Oxigén!
Megy a drukk a vizsgádhoz!!!

Virga!
Nagyon cuki a kép!!! Kép

Rita!
Szupi az UH eredmény, gratula a Kislányhoz!!! Kép

Falina! Kép

Remélem innen már minden simán fog menni!!!

Pizzamama! Kép

Tedd csak helyre azokat a melósokat! Kép De azért remélhetőleg nem lesz sok
gond!!!

Drika!

Nektek meg gratulálok a Kisfiúhoz! Kép

Lassan már egyedül leszek, aki nem tudja a Babája nemét. De annyira
azért nem aggaszt. Kép Nekünk jó a meglepetés is. Csak szegény anyósomnak
lassan ki fog lyukadni az oldala a kíváncsiságtól! Kép (Ha megtudom, akkor se
mondjam el Neki? Kép Hihi. Na jó, nem leszek gonosz. Kép)

Márti!

Zsófinak nagyon örülünk! Tök szupi, hogy már sokkal jobban vannak!

Mzx-Móni!

Éppen ma néztem a táblázatot, és arra gondoltam, de jó lenne, ha jelentkez-
nél! Kép Szuper, hogy itt vagytok! De ne rohanj, csak fokozatosan terheld Maga-
tokat! Kép

Anikó! Kép

Emésztési zavarok, sajnos nagyon is ismerősek.
De ahogy Heni is írta, én is azt vettem észre, hogy leginkább az ülés
okozza ezeket a problémákat. A héten pl. nem dolgozom, és szinte egyáltalán
nem fáj a hasam. Persze azért van egy kis aranyerem (halmozom az élvezeteket
: aranyér, viszér, stb.) Meg mióta aktívabb lett Babucikám a beleim is jobban
vannak. Megmozgatja őket, úgy érzem, és nem is nagyon püffedek. De az ét-
kezéssel is lehet segíteni: zabpehely-joghurtba, aszaltszilva, szilvalekvár. Sok-
sok rostos. Próbálgasd! Remélem valamelyik bejön!

Vicky!

Üdv nálunk! Mégegy Viki. Kép Én aug. 11-én szültem a Kisfiamat. Kép

Dorka!Betty! Kép

Na ne vicceljetek! Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát! Kép Meg
az a pár év különbség a nagy átlagtól,mit számít!? Nekem a hugom 6
évvel fiatalabb, de mindent együtt csinálunk, egy helyekre járunk,
jól megvagyunk, Szóval egyáltalán nem érezni a különbséget! Kép

Gem!

Én is mennék a kendős tanfolyamra. Addig beszerzem a kendőt is! Kép

Na lassan indulok, usziba megyek, a dokim megegengedte. Kép
Fúú, de nem várom a jövő hetet, újra melózhatok. Boáá.Kép
Itthon semmi bajom. Semmim nem fáj.

Ja! Tegnap voltam terheléses cukin. Kép Nem is volt rossz. Belenyomtam
fél citromot és szupi limonádé lett belőle. Kép Ma lesz eredmény.

Mióta itthon vagyok annyit mocorog a Babám! Olyan jó!

Puszi:

Viki(19+2)
vikó

Hajni Kép
Én is szedek Magnerotot, de nem rágom szét, hanem 4 felé tördelem, és igy nyelem le öket.
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Köszi, ez nagyon jó ötlet. Kép

Hajni
Vendég

Vikó!

Én jövö héten megyek a terheléses cukorra. pfujj...
Akkor nem annyira rossz? Nálatok is előtte és utána is vesznek vért?

Hajni 23+1
Vendég

Lányok!

Aki még dolgozik!

Hogyan lehet elkerülni a munkatársak által becipelt betegségeket, főleg, ha az ember főnöke van dögrováson? Mi van ha az ember lánya terhesen belázasodik?
picuri

PicuriKép
En mar az elejen szoltam: aki beteg, az a kozelembe se jojjon!!!!! Hany hetes vagy?? Lazra nekem a dokim csak algopyrint enged. Ne menjen 38 C fole!!

VikoKép
Hogyhogy mar ilyen koran van nektek a terheleses cuki?? Erdekes, nalam 26. heten lesz, es akkori s a tejes zsomles eloszor, ha rossz lesz akkor lesz a cikros lotyi. Ki erti ezt? Mindenhol mas a protokoll???

Ciao,
Timi
(22+0)
splendida

Splendida
13. héten vagyunk. Valamilyen visszaforgatós légkondi van az irodában, így szinte teljesen mindegy, hogy hol tartózkodik a beteg emberke. Már azon gondolkozom, hogy inkább kiíratom magam, de ezekben a betegeskedő hetekben, csak nem írathatom ki magam két hetente. Vagy mégis?!
picuri

Sziasztok!

Valaki kérdezett Csutka Roziról. Tegnap beszéltem vele, nagyon jól van, de annyi programot szervez be magának, hogy alig van otthon. Szerintem ez lehet az oka, hogy ritkán jelentkezik.

Picuri!

Ne izgulj, már elég nagy a baba, ezektől állítólag már nem lehet komoly baja, csak a rubeolaszerű betegségekre érzékeny mostantól. Ha belázasodsz, akkor tud felírni a doki olyan lázcsillapítót, ami garantáltan nem árt semmit a babának, de szerintem 1-1 hétre kiír a háziorvos is, ha megmondod, hogy bent mindenki beteg, és nem akarod elkapni.

Mikor kell menni erre a terheléses cukorra? Én a fekvés miatt még EKG-n sem voltam....

Mzx-Móni (19+3)

Kép

Kép
mzx

Mzx!
Igen, én kérdeztem Csutka Roziról. ÖRülök, hogy jól van! Néha benézhetne hozzánk, mondd meg neki! Kép
Gem
18+4
gemini

Hajni Kép
Én vittem egy fél citromot, igy nem volt olyan gáz. Mondjuk, jo sem volt, de rosszul nem lettem. (tartottam töle, hogy rosszul leszek) Vettek vért elötte is, és utána 2 órával. Ja, és szénsavmentes ásványvizet lehet inni közben.
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Pipocska,
mailben elküldtem az adataimat, mégegyszer köszi.

Mel,
tegnap voltam dokinál és rákérdeztem az eredményedre. Azt mondta, hogy 3 alatt jó. De én örülök, hogy a lányok rábeszéltek egy újabb uh-ra, remélem az már megnyugtató értéket ad.

Csmárti,
nem ismerem a dokidat, mert az enyém maga csinálja az uh-kat. De amikor a kútvölgyis topicban érdeklődtem, akkor az enyémet és a tiédet ajánlották a lányok jó szívvel.

Johanna,
nem voltál 2-án a kútvölgyis Terhesség előadáson? Csak azért kérdezem, mert én voltam és hátha találkoztunk.

Egyébként nálunk minden rendben volt a tegnapi vizsgálatnál, szépen fejlődik a baba és az én eredményeim is rendben voltak.

Lara
14+1

Lara

KépKép
lara77

Lara77

Majdnem uolyan idos terhesek vagyunkKép
En ma vagyok a 14.heten azaz 14+0

Picuri,
Ne aggodj, erositsd meg szervezeted vitaminokkal. Egyel sok gyumolcsot. Nekem a ferjem es a kisfiam nyomjak az agyat pillanatnyilag. Most hagyjam itt oketKép

Mel,
A sogornom most 5 eves kisfianak volt ez az eredmenye, 2.5. Irto aranyos es egeszseges kissrac. De o nem gondolgokodott, harom fajta vizsgalaton esett at, mire megnyugodott.
Ez nem megoldas, hogy ennek ilyen, a masiknak meg olyan az eredmeny. Ez a te eredmenyednek kell, hogy legyen.

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok,

Üdv, az újaknak!! Kép

Aki 30 felett van már öregnek számít??? Mert akkor csatlakoznék a "nagy öregekhez" !!!Kép Kép

Rókica,
az ágyat a Megatoysban vettük, de az RS Bútoráruházban (XIII.Reitter F.u.) is lehet kapni, sok-sok féle variációban.

Lányok,
bababútor ügyében is ajánlom az RS-t, mert nemcsak ágyat, de komplett babaszobát is megnézheted, ha közelebb van, mint a Soroksári út, akkor mindenképp érdemes benézni. Kép

Terheléses cukor:
"végre" megvan a beutalóm, így holnap már biztosan megyek cukros lötyis vizsgálatra.

Gem,
nekem is ok. a márc.29.-es "kendős buli".

Bencét hányósan 37,5-el hoztam el hétfőn az oviból. A Doktornéni még sópótlót is írt fel és kórházzal "fenyegetőzött", de bence estére annyira jól volt, hogy a konyhában hallottuk, ahogyan korog a gyomra. Alig bírtam lebeszélni a "komolyabb" evésről. Anyukám átvállalta az egész heti betegápolást, így ma már jöttem dolgozni, de ma reggelre a Férjem szaladgál a WC-re. Vigyázzatok Magatokra, mert egy fosós-hányós-lázas vírus most igazán nem tenne jót senkinek!!!! Kép Kép

Tegnapelőtt itt bénáztam a babakocsis képek felrakásával, azt hittem én nem értek ennyire a géphez, de ma tíz perc alatt sikerült.
Csináltam egy albumot (Mircimama képei címmel), így mellékelem az új babakocsinkról (Graco Ultima) a képeket, illetve néhányon még Bence is látszik, valamint egy kép van rólam és Bencéről.
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4730

Mzx-Móni,
neked külön gartula a kitartásodhoz, és nagyon örülök, hogy újra itt vagy !!!Kép Kép

Pipocska,
kérlek nekem is írd be a táblázatba, hogy fiú lesz, a neve: Zalán Levente.
Minden elismerésema táblázat vezetéséhez!!!Kép

Mircimarca (23+6)
Remélem Mindenki jól van
mircimama

Marca!
Örülök, hogy végre "szemtől-szembe" láthattalak! Kép Bencének jobbulást, a kocsi pedig tényleg nagyon klassz!
Bevettelek a kendősök sorába (már 8-an vagyunk!).

Lara!
Én a február 3-i előadáson voltam! Egy nappal elkerültük egymást! Te már voltál az étrendről szóló előadáson? Én ma megyek. Milyen? Érdemes rászánni az estémet?

Gem
18+4
gemini

LányokKép
Voltam ma genetikai UH-n. A doktornő megdícsért, hogy milyen szép a gyerek, nagyon arányos meg minden és FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

Szóval férfiuralom lesz nálunk, mert több gyereket már viszont nem szeretnénk.

Úgy örülök, hogy minden rendben van, szóval most nagyon BOLDOG VAGYOK KépKépKépKépKépKép és érdekes módon egyátalán nem vagyok elkeseredve, hogy újra fiam lesz, mert már van egy prototipus és látom, hogy milyen édes, aranyos, okos és szép, meg minden KépKépKépKép

Puszi mindenkinek,
MJ-Móni
17+5
mj__móni

Csajok Kép
Nem tudom, mennyi infotok van róla, de a Bihari u-i Götz boltban 70%-os leértékelés van, még febr végéig. Mi ott vettünk bébihordozót (Kiddy) 4000 ft volt igy. Van babakocsi, állványos mózeskosár, pelenkázótatyó és hátizsák, elég sok játék, meg kisruhák, de azok föleg csajszisak. Mindenre 70% kedvezmény van, viszont egyszerre csak 5 embert engednek be a a boltba, igy én vártam fél órát, mire bejutottam. (le lehet ülni!)

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Mj_Móni!
Veled örülök! És gratula!
Gem
18+4
gemini

Minyu!
Merre van az a bolt?
Gem
gemini

PicuriKép
Itt van 1-2 jótanács, mert nálunk is előfordultak/nak ilyen helyzetek:
1. Szellőztess sokszor (már ha ki lehet nyitni az ablakot)
2. Moss kezet sűrűn
3. Férfiakkal történő kézfogás után moss kezet (a ffiak előszeretettel nem mosnak kezet mosdó után, miután a legfőbb szervük a kezükben volt. Sajnos ezt kifigyeltem Kép )
4. Szedjél C vitamint és heti egyszer Oscillococcinum (immunerősítő homeopátiás bogyót)
5. Ha érzed, hogy jön a betegség naponta 1 Oscillococcinum elszopogatva csoádkat művel!
6. Állj messze a főnöktől, amennyire csak lehet
7. Egymás telefonját ne nagyon használjátok. A telefonon sokszor több baci van mint egy áruházi klotyón. Úgyhogy ha gondolod minden reggel törölgesd át a telefonkagylót legalább vizzel, de nem tudom, lehet e kapni valami olyan kendőcskéket csomagban ami fertőtlenít. Talán a DM-ben.

Én is taposom már lassan 2 éve a 30-at lányok!!! És az átlagéletkor itt a babaneten 28 körül van ebben a topikban, úgyhogy ne legyen senki elkeseredve!!!!

Puszi,
MJ-Móni
mj__móni

GeminiKép
Köszi.

VirgaKép
Az arcát lehet, hogy eltakarja, de a nemét azt nem KépKépKép Vagy csak a szemem káprázik KépKépKép?
Pusszancs,
MJ-Móni
mj__móni

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a bíztatást! Kép
Üdv az újaknak!

2 hét múlva már azt hiszem én is bemerészkedem a táblázatba. Kép

Kerestem az Utrogestanról való leszokásról, amiket anno írtatok, de egyelőre nem találom, ezért jobb, ha rákérdezek mégis:

Akiknek kellett szedni az 1. trimeszter végéig,
hogyan, mikortól és meddig kellett leszoktatni magatokat az utróról?
Nekem még 1 hétig az eddigi 3*1-et (akkor leszek 12+4), aztán minden nap egyel kevesebbet kell feltenni, míg el nem fogy. Így mondta a doki, de ezt is csak azután, hogy én rákérdeztem...
A vége nekem kicsit gyorsnak tűnik, 2 nap alatt hagynám így abba. Nekem úgy rémlik, mintha másoknak fokozatosabban kellett volna abbahagyni...
Mit javasoltok?
Falina
ma 11+6
falina

Gem Kép
Az Ecseri u-i metromegállótól 1 megálló a 3-as vilivel, az Örs felé.
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Lányok!

Virga!

Úristen!Nagyon édes a babád!Mosolyt csalt az arcomraKép

Tud valaki segíteni?Már megint egy csomó "megnyugtató" dolgot olvastam.A várandósság alatti hüvelyi fertőzésekről olvastam pár ilyesztő dolgot.Honnan tudom,hogy nekem van-e?Hiszen egy nőnél ilyen szempontbol mindig van valami nem?Kép
Nekem egyenlőre nincs panaszom,illetve már nem is tudom.Nem éget és nem fáj odalent,csak egy kis fehéres folyásom van.Az normális?Olyan fehéres átlátszós.Jaj bocsi hogy igy leirtam,de 3 hét mulva talizom legközelebb a dokimmal és akkor szeretnék kenetet vetetni,de addig.Honnan tudjam mi adhat okot aggodalomra.Milyen szin,milyen érzés,stb.?
Tudna valaki segíteni?

Lehet,hogy nem jol láttam,mert csak most probalok mindent visszaolvasni,de a korról ment a "vita"?Hát én igazság szerint sokkal sokkal közelebb vagyok a 20-hoz,mint a harminchoz...Még annál is közelebb!De 100%-ig tervezett baba a kis drágaságunk.Persze az apukája má inkább 30,mint kevesebb.

Puszi mindenkinek
gömbölyû

Minyu!
Kösz
Gem
gemini

FalinaKép
igazad, van szerintem is gyors a leszokás menete. egy héten csak egyel csökkentsd az adagot. Remélem van annyi a készleten, ha nincsen akkor számold ki mennyi az a maximális idő amig kihúzhatod vele és úgy oszd be.

Érdemes az egészet elhasználni, a gyereknek nem ártasz vele egyátalán, sőt.

Én nem hüvelygolyót használok, hanem tablettát, de már 2 hete csak napi egyet szedek. Még van egy fél levélre valóm, nos, majd elkezdem felesével beszedni, az kb. kitart még 2 hétig, aztán vége.

Persze nem kell igy elhúznod a dolgot ahogy én tettem, az előző terhességemnél napi 3x1-et szedtem kezdettől fogva a 30. hétig! Most nincs ennyi gyógyszerem, úgyhogy leszokok róla jóval hamarabb.

Üdv mindenkinek
MJ-Móni
17+5
mj__móni

Mj-Móni,
gratula a kisfiadhoz!!! Üdv a fiús Anyukák között. Christopher mit szól a hírhez??
Nálunk most derült, ki, hogy a Férjem igazából jobban örül, hogy Zsebi is fiú, mert úgy érzi (katona ember lévén), hogy egy (két) fiút könyebben helyére tesz, mint egy kis csajszit. Kép

Mircimama (Őrnagyné asszony)
mircimama

Kedves Őrnagyné AsszonyKép
Köszi az üdvözletet. Chris még nem szólt hozzá semmit mivel végigaludta a vizsgálatot az apjával a kórház előtt a kocsiban Kép Majd este beizzítom a gyereket, bár a WC-re szoktatással most jobban el vagyunk foglalva Kép
MJ-Móni
17+5
mj__móni

Sziasztok!
Mindenkinek koszonom a "vigasztalo"szep szavakat a koromat illetoen,amugy en is letagadhatnek vagy 10-et,ami egyelore zavar,mert mindenhol letegeznekKép

Johanna!
Nekem is kedvencem a Dorka-amugy ez csak a felhasznalonevem-de mar talaltunk ennel is jobbat,ha lanyunk lesz...Meg nem lehet tudni,talan majd a genetikai uh-n...

Pipocska!
Nem tudok most visszaolvasni,hogy mi kell a tablazatba,de potolom,ha valami kimaradt:Dorka34,eletkor 34(csak marciustol,de szuleskor ugyis mar ennyi leszek),15+3,neme meg kerdeses,szules varhato idopontja aug.1.,helye:Sote II.Ja,es elso baba.
Igyekszem gyakrabban irni is,nemcsak olvasni,mindenkinek szep napot!
Dorka.
dorka34

Elfelejtettem ki csinálja a táblázatot,ne haragudjon rám,csak két dolgot még elárulnék magamról.Húsz éves vagyok és a baba kislány!!!!!!!!!Köszönöm!

Tud valaki az előző kérdésemre valamit irni?Kép
Nincs köztünk olyan aki Komáromban lakik?
Puszi
gömbölyû

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?