Johanna:
Pihenj és kitartás! Minden rendben lesz! Mostmár szinte célegyenesben vagy te is
Mel!
Nem kötekedésből, de senkinek sem tűnt fel eddig a lányok közül? A tartkóredő vizsgálatát a 11.-12. hét KÖZÖTT, vagy a 12. héten csinálják. 11. hétre eltérő eredményt mutathat és bizony magasabb lehet az eredmény! Szerintem mindenféleképpen érdemes mégegyszer elmenned ultrahangra, de nem két hét múlva, mert 13 hetesen megint eltérő eredményt mutathat, hanem most, a 12. heted betöltésekor. Szorítok neked!
Mzx:
Isten hozott ismét köztünk! örülök neked én is és annak is, hogy minden rendben van veletek! Ezt nagyon jó hallani
Dorka34:
Természetes, hogy maradhatsz, üdv köztünk! Kislány, vagy kisfiú a babód? Vagy még nem tudni? Itt leginkább én vagyok a szemtelenül fiatal, a 23 évemmel
Johanna:
A bárányszőr azért jó, mert természetes és nem irritálja a bőrt.. meg meleg
Tegnap voltam a dokkancsnál, az AFP-s papírt még nem kapta meg, de elfogadta azt is, hogy megmondtam neki az eredményt
Úgyhogy mehetek UH-ra.. jövő hét hétfőre jelentkeztem be. És csakazért sem megyek 4D-s ultrahangra, azt későbbre tartogatom
Meggyőződésem, hogy minél később megyek, annál meghatóbb és csodálatosabb élmény lesz az egész
A babómmal minden rendben, tegnap délután éreztem most először egy picit erösebb mocorgást, aztán este, majd éjjel, aztán kora reggel is mintha egyetlen kis moccanás lett volna és ma délután megint. Azóta most semmi, de nemsokára megyünk Stargate-et nézni és akkor talán megint beindul (nagyon szereti a fagyit és a Csillagkaput!)
Remélem mindenki jól van!
Tegnap akartam küldeni e-mailt a taliról, de nem küldte el a rendszer
Majd hétvégén elküldöm újra mindenkinek egyenként
pusszancs!
hanee (18+6)