A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek

Ahol az enyém? Kép
solya

MEGTALÁLTAM! Tök jó! Kép
Nem mondod, hogy ekkorák? Valahogy nem számoltam utána, és '86 még nem volt ilyen rég! Kép

bocs a túltengésért!

Dzsili! Kép
solya

Csak egy percre néztem be, hogy megköszönjem a gyógyokat. Úgy tûnik, hogy holnapra már kutya bajom sem lesz.Kép

Köszi!

Zafi
Ne keseredj el, bízz benne, hogy javul Réka szeme! Mi drukkolunk!Kép
Tudom, hogy az õsidõkben volt már errõl szó, de leírnád, hogy mikor jártok tornára a MÁV-ba? Itt az ideje beneveznem valami testmozgásra. Minden info érdekel ezzel kapcsolatban. Magánban is válaszolhatsz. Köszi.Kép

Petivel nem lehet bírni. A "nem"-et már fel sem veszi, az egész lakás cafatokban áll.Kép Mindenhová felmászik és a legkisebb doboz vagy játék is jól jön a feljebb jutáshoz, engem meg a szívbaj kerülget. De olyan imádnivaló.Kép

Megyek, mert szagot fogtam.Kép

Üdv: Gorsi és Peti
gorsi

Sziasztok!

Lina! Hova szakosodsz jogból? (Azóta is nagyon bánom, hogy nem olvastam idõben a leveled, de ahogy írtad, valószínûleg nem tudtam volna segíteni, de akkor is Kép) De jó neked, hogy tudsz Martin mellett tanulni, Barni mellett írni is csak úgy tudok, hogy itt ül az ölemben közben...

Beja! Márti! Hogy vannak a kis betegek?

Tikk, Dzsili! Igen, kettõig már határozottan tud számolni, tovább pedig próbálkozik. Persze nem ilyen szépen ejti ki a szavakat, hanem úgy nagyjából, hogy "ketn", de azért felismerhetõen! Egyébként nem szoktuk ám kifejezetten például számolni tanítani, csak amikor már nem tudtam mit kitalálni mondjuk a kocsiban, végigénekeltem-szavaltam az egész repertoáromat, akkor számoltuk meg az ujjait, és én lepõdtem meg a legjobban, hogy próbálta utánozni. Így: egy-kettõ-egy-kettõ! (Ez kettes számrendszerben van? Kép)

Most már ideje lenne nekünk is profilt frissíteni...

Márti, Menta! Tegnap jöttem rá, hogy nekem is elküldte Iboly a meghívót, de nem tudom megoldani sajnos.
Anyukám és Andrisom is iskolában lesz, plusz megyünk bálba.
Szerintetek nagyon gáz ugyanoda a tavalyi ruhámban menni?

Na ez már meghaladta Barnabásom tûrõképességét, úgyhogy megyeeeeeeeeeeek............

Puszi,
Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Gorsi!
A lakás nálunk is elég gáz, Vili egy teljes sor polcnyi könyvet dobált le egyesével, majd "lépcs?t" épített bel?lük, hogy a következ? polcot is elérje, szerencsére nagyon elfáradt benne, így kid?lt Kép

Henke! Márti! Bogancsi!
Tény hogy felgyorsultak az események, még semmi nem biztos, én csak akkor hiszem ha tényleg megyünk, de ismerem Vityát és nem szokott tréfálni, és az is igaz, hogy a finnek marha lassúak, de ha sürg?sen kell ember nem lacafacáznak. Tavaly febr.24-én vasárnap kiköltöztünk az el?z? lakásból, át anyósomékhoz, aztán kedd este mikor jöttünk az új lakás kulcsait átvenni, akkor közölte velem Vitya, hogy hétvégén repül ki, engem meg itthagy egyedül a lakásfelújítókkal, szóval akkor egy hét se kellett és kezében volt a repül?jegy. Szerencsére akkor hamar hazajött, mert azt a munkát távmunkában fejezte be itthonról. Amúgy nekünk ez az egész nagyon benne volt a pakliban, hogy bármikor, hiszen eddig is finn érdekeltségú cégnek dolgozott. A poén csak az hogy Vitya most úgy állt neki a keresésnek, hogy itthon keres valami jót. Ez most így hirtelen jött mindkett?nknek, de sem anyagilag sem szakmailag nem lehet nemet mondani az ajánlatra. Nekem meg tök mindegy, hogy hol nem alszom ki magam Kép Kép
Annyi kikötésem van, hogy ne menjen ki nélkülünk el?re, hanem együtt.
Bocs, hogy ilyen off vagyok ilyen hosszan csak egy kicsit der?lt égb?l villámcsapás, elég rosszul is aludtam. ÉS a családommal még nem akrajuk megosztani a hírt amig nem 100 %.

Zafi!
Ne aggódj Réka miatt, mutatok majd kiskori képet rólam a szódásüveg szemüvegemmel. És látod férjhez mentem én is, s?t van egy yönyör? kisfiam.

Ívás és útlevél ügyben köszönöm a hosszászólásokat!
ÚGy néz ki még sem a vírust kaptuk el, már jól vagyunk. Délután bemegyünk a munkahelyemre valami hülye papír miatt, a titkárn? berendelt, szegénykém azt hiszi ? a f?nök, úgyutálom Kép de bent lesznek akikaet kedvelek, velük jó lesz találkozni.

Norci
norci

Sziasztok!

Méri! A mi védõnõnk szerint nem kell a fogakra semmi fluor-félét adni a gyerekeknek, de szerintem õ is jó eséllyel indul bármilyen hülyeségi versenyen, szóval ez nem mérvadó. KépKép

Cory! Együttérzek veled! Nálunk is fogzás meg hisztizés van alvás helyett, és én is tincsekben õszülök már. De nekem legalább nem kell dolgozatot írnom. Azt hiszem, mégiscsak jó nekem. Kép

Szila! Remélem, hogy nem bántottalak meg, így utólag, visszaolvasva kicsit kioktatónak érzem, amit írtam, de igazán nem annak szántam. Tudod, szakmai ártalom... Kép Még mindig ugrok ezekre, pedig már régen nem az én gondom. Kép

Márti! Árminnak jobbulást kívánunk! KépKépKép Akartam írni, de látom, már írtad te, hogy a kúpon és hûtõfürdõn kívül itatni és szeretgetni lehet még a lázas gyerekeket szerintem. Kép
Azt én is megnézném, ahogy Apa játszik a kacsákkal! Kép

Zsuzsa! Milyen fájdalomcsillapító kúpot szoktál adni Beának?

Henke! Mostmár tuti, hogy Barni is informatikus lesz! Kép Szerintem nem ciki ugyanabban a ruhában menni, úgyse emlékszik rá senki. Én pl. arra se emlékeznék, hogy rajtam mi volt. Kép Nem lehet esetleg valamivel (sállal, blézerrel, ilyesmivel) egy kicsit "felújítani"?

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Lányok, mindenkinek köszi a bíztatást! MártiKép, aranyos vagy! Igazából nagyon sajnálnám, ha szemüveget kapna Réka, mert tudom, milyen az. Bár talán ma már nem számít annyira "különc" dolognak, de engem sokat bántottak miatta.Kép
Én végülis kinõttem (asszem), de Rékának nem egészen az van, mint nekem, és a doki szerint kinõni nem fogja, csak javulhat a dolog a tornával. De nagyon nehéz tornáztatni, mert ahhoz le kell fogni a fejét, azt meg õ nem hagyja!Kép

BAILEY'S
5 tojást 25dkg cukorral, 2cs. vaníliás cukorral kb. 15 percig habosra verünk. 6dl tejszínt keverünk bele, 3dl whiskeyt vagy rumot és egy cs. cappucinot (egy adagra valót). Kb. 2 liter lesz belõle!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Dolgozatok kész, már csak ki kell õket nyomtatni.
Beszéltem a Tanulmányi Osztállyal, kiderült, hogy a Radnótiban fogok gyakorló tanítani (persze az van a három suli közül a legmesszebb Kép), na mindegy. Holnap reggel 9-kor kell jelentkeznem az igazgatóhelyettesnél. Drukkkoljatok, hogy simán menjen a tömbösítés. Szeretném minél elõbb letudni az egészet. Inkább egy nap bemegyek 4-5 órára, mint hogy egész félévben rohangálnom kelljen. Mert a vicc az, hogy tanítani csak 12 órát kell, de elõtte meg utána egy csomót meg kell nézni. Valahogy ezeket kéne minimálisra redukálni.

Norci: én nyúl vagyok, de én nem mernék csak így nekivágni a világnak.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ez történik akkor, ha másfél órán keresztül írok egy levelet, és közben pelenkázok, reggeliztetek, szoptatok, rajzolok hatszáz kutyust...: kifelejtek csomó mindent, és jól megelõztök! Kép
gesztenye

Sziasztok!

Éppen írtam, hogy ma Luca kész kisördög, amikor törölte az egész hozzászólást (pedig olyan hosszú volt). Reggel óta már az összes "nem szabad" nevû dolgot kipakolta, szétszórta, kiöntötte, megnyomta, stb. Mi lesz még ma??
Egyébként meg olyan aranyos, mindent próbál mondani, jókat szoktam szórakozni rajta. Ma reggel Zsófi a "szendvics" szót gyakoroltatta vele....

Henke! KépKép Azért a színpadtól elég messze vagyok.... Legközelebb akkor kerülhetnék hozzá, ha az elsõ sorból nézném az elõadást.Kép
Még mi is az egészségesek táborához tartozunk, remélem, így is marad.

Tikk! Pedig azt hittem, hétfõn már jöttök. Kép
Sünikének nagy sikere volt tegnap este.Kép Most éppen a "kukasága" látszik, Zsófi kifordított fürdõbugyiját húzta a fejére, kilóg a két füle, és ördögi vigyorával rámolja ki a konyhaszekrényt. Bárcsak lenne egy digitális gépem....

Márti! Örülök, hogy Ármin jobban van, csak így tovább! Kép A Cataflamról én is azt tudom, hogy 3x annyi csepp, ahány kiló a gyerkõc.

Cory! Hogy haladsz a dolgozatokkal? És Balu a fogaival? Remélem, az éjszaka jobban telt.

Zafi!Drukkolok, hogy megússzátok a szemüveget. Ha mégis kell majd, legalább annak örülj, hogy ilyen korán kiderült, mi a baj a szemével. A férjem nem volt ilyen szerencsés, õ mindig rossz szemüvegeket kapott, és elmúlt 30 éves, mire megmûtötték. Szerencsére már nem kell neki hasábos szemüveg.
Eddig úgy néz ki, hogy a lányok nem örökölték, de Luca nagyon kicsi volt, amikor nézték, õt meg kell még mutatni.

Norci! Helsinki???? És mikor mennétek? Mennyi idõre?

Remélem, ma sokat szárad az út, itt nagyon nagy (és undorító) a sár, úúúúúútálom! Holnap kétszer kell bemennem a városba, egyszer reggel, egyszer délután, mindezt gyalog, már elõre kiráz a gondolattól is a hideg...
Megyek szórakoztatni a kisasszonyt, mielõtt megint törli az írásomat.

Puszi
Andi és Kisördög Luca

Andi
andi3

Sziasztok!Kép

Kis pihenõ, kifújom magam.

HenkeKép

Ne legyen lelkifurdalásod! Martin mindenképp elválasztotta volna magát, hiába próbáltunk bármit. Kész, õ eldöntötte egy éjszaka alatt, hogy nagyfiú lesz.Kép Ezzel pedig nincs mit tenni. Azóta egyszer sem vette a szájába a mellemet! Akkor eléggé zokon esett, de õ így döntött, hogy 10 hónaposan befejezte a szopit.

A jogi szakvizsga most már általános, mindenkinek ugyanazt kell megcsinálni. Három van, én most az elsõre készülök. Ez most a büntetõjog lesz, remélem, menni fog. A másodikat õszre tervezem, a harmadikat pedig jövõ tavaszra. Így legalább nem fáradok el nagyon.Kép

Martin ma nagyon angyalKép, aludt is egyet délelõtt, most meg a Kisvakondot bébi-taxiztatja. De inkább nem dicsérem, mert még elbízza magát.

Puszi mindenkinek, Lina Kép
lina

Sziasztok!
Méri! Szegeden a Sas Patikában vannak homeopátiás készítmények, állítólag egészen nagy a kínálat. Ez nem saját tapasztalat, mások mondták, meg egy homeopata, akihez jártam.
Katicabogár

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Csak átfutottam az írásaitokat most, mert úgy néz ki, Romola is belépett a betegek táborába. Kép Kép Kép
Tegnap elmentünk du. sétálni, és azt hiszem, túl hosszúra sikeredett (1 órát voltunk kint, 4-tõl 5-ig).
Rominak most hõemelkedése van, különben élénk, és az étvágya is jó. Bízom benne, hogy csak egy kis megfázás.

Délelõtt muszáj volt elmennünk a postára, bár nem szívesen vittem ki, de közel van. Persze, mûszaki okok miatt zárva. Kép A babakocsiban elaludt, behoztam, még most is alszik. Kép

Megyek is, valamennyit még ügyintéznem is kéne.

Sziasztok: Laura+betegRomi+Pocaklakó
p_laura

Még valami: elfelejtettem a többi kis betegnek, fogzó, nyûgös babának jobbulást kívánni.

Szóval most sok-sok gyógy Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép megy mindenkinek!!!

Laura
p_laura

Sziasztok!

Csatlakozunk a betegek táborába. Ma már elcipeltem Lacikát orvoshoz, ami egy külön Kép történet, de a lényeg az, hogy nem (csak) a foga miatt nyûglõdik szegénykém. Már több mint egy hete örökké jött-ment egy kis hõemelkedése, 37,6 - 37,8 -akat mértem a popsijában. Nem volt elesett, nem ment a hasa, jó az étvágya, nem tünt betegnek. Féltem orvoshoz vinni, nehogy ott kapjon el valamit. Tegnap este aztán feljebb ment a láza, adtam neki kúpot, na, ezután végre aludtunk is valamicskét az éjjel. Reggel jóízûen bereggelizett, azután meg lehányt, úgyhogy söpörtünk az orvoshoz. Mázlink volt, éppen az a doktornõ volt, akihez át szerettem volna igazolni, mert (mint már írtam) a sajátunkkal nem nagyon vagyok elégedett. Na, 11 órakor értünk oda, csak 3-an voltak elõttünk, de mégis elmúlt dél, mire bejutottunk. Mikor végre mi következtünk volna, és bementem, akkor a dr.nõ kiküldött, hogy nem mi jövünk, mert nem Lacika kartonja van elõtte. Akit behívott, az is mondta neki, hogy de nem õk jönnek, hanem mi. Sebaj, mikor végül tényleg bejutottunk, azt se mondta, hogy bocs. Kép Meghallgatta, a tüdeje ok, megnézte a torkát, azt mondta, hogy az csúnya piros, attól vígan lehet lázas. Azután megpróbálta megnézni a fülét, nagy üvöltés volt, alig bírtuk Lacikát lefogni, és amikor sikerült belenéznie a fülébe, azt mondta a dr.nõ, hogy nem lát semmit a fülzsírtól. Kép Ezzel fel is adta, ha nem, hát nem. Kép De akkor minek kínoztuk a gyereket, ha ez csak ennyire fontos?! Végül azt mondta, hogy adjak Lacikának naponta 2szer egy-egy kanál Panadolt, és Cebion cseppeket, és már kívül is találtuk magunkat az ajtaján. Valahogy nem sikerült megmondanom neki, hogy szeretnénk átmenni az õ körzetébe. De valahogy már nem is szeretnénk... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

A gyerkõcök összebeszéltek, az már tuti ... Csenge is belázasodott éjszaka .. na nem komoly, és semiféle rosszalkodásban nem gátolja, de folyamatosan 37.7-37.8 a láza... Nem taknyos, hasmenése nincs, viszont van jópár kinövõfélben lévõ foga... (a többség valahol azért már biztos növöget...) Ráadásul éjszaka arra ébredtem, hogy hangosan ugat, nyuszi-hopp-ozik, számol (egy-egy-egy...) - szóval dumált... mindezt álmában Kép .. engem meg a frász kerülgetett, és virrasztottam, meg kb. félóránként mértem a lázát. Na és persze folyamatosan a cicimen lógott, de most az a legkevesebb... Most aludt egy órát - de ahogy leültem a gép elé, rögtön felébredt ... Kép
A mai órám szerencsére elmaradt, bár én nagyon lelkiismeretesen beküldtem a párommal a térképeket - ha már egyszer annyit veszõdtem velük... De most még csak le sem maradtam semmirõl ... Kép

... jujjj... a 6. fogát szinte kizárólagosan csak harapásra használja...

többi "kriplinek" is mennek a gyógyKép-ok!!!

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!
Megjártuk a dokibácsinkat - rendes havi vizit - Luca nagyon utálta! Mindenáron le akart mászni a mérlegrõl, csak az ölemben lehetett meghalgatni, a pocitapi alatt leszökött volna a vizsgálóasztalról, és mindeközben igen hangos sirámokat intézett hozzám, hogy miért teszem ki ennyi méltánytalanságnak.

Mindazonáltal kiderült, hogy 9100 g (+400g) és 77,5 cm (+4,5cm), úgyhogy az anyatejre, törlõkendõre és telefonzsinórra alapozott menü kellõen táplálónak tûnik.

Márti! Asszem nekem is szükségem lesz a munkaidõ-kedvezményre...KépKépKép A dokibácsink kérdezte, hányszor szopik még Luca, de nekem foggalmam sincsKépKép

Andi! Nyilván így tiltakozott az elllene folytatott rágalomhadjárat ellen! Kép

Cory! Nagyon ügyi vagy! Gyakorlótanításhoz küldök egy kis drukkot!

Betegeknek sok sok gyógyKépKépKépKépKép, kicsiknek-nagyoknak egyaránt!

Tegnap a bikákat kerülgetveKép arról beszélgettünk, hogy mennyivel több értelme lenne az MMR oltásnak, ha mondjuk azok a 15 éves gyerkõcök kapnák meg, akik addig maguktól nem bírtak átesni rajta. Mivel a felnõttkori veszélyek miatt osztják az oltást, de senki nem ellenõrzi a védettséget, ami gyakran serdülõkorra szûnik meg.

Bogancsi! Pöpec az új profilod!

Zafi! Nem lehet a szemtornát valami birkózós játékba foglalni? Hogy hagyja magát lefogni?

No eldugulok!

Borcsa + Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

SZiasztok!

Helyzetjelentés: Ármin láza reggel 38,0 volt, most 38,8, kihívtam a dokit, vagy ma 5 után vagy holnap de jön ki. Árminnak kicsit már gfolyik az orra is, bágyadt, de inni iszik, eszeget is, rosszalkodni is tud! Kép

Megyek, mert fõ a kajája! Most itt van anyyukám, legalább meg tudok fürdeni a doki elõtt Kép

Mindenkinek gyors gyógyulálst KépKépKép (és a francba már a betegségekkel! KépKépKép)

Márti++
márti

Sziasztok!

Jaj ne csináljátok már ezt a betegeskedéstKépKépKépKép Tessék meggyógyulni és nem betegnek lenni senkinek sem!

A hûtõfürdõhöz csak egy érdekesség: Bálintnak a hûtõfürdõ kb. annyit ér, mint halottnak a csók, bár szerintem úgy csinálom, ahogy kell, ahogy olvastam, ahogy mondják: rendes fürdõvízbe be, aztán folyamatosan hûtögetni kb. 27-28 fokig, mi egy pohárral szoktuk óvatosan belelocsolni a hidegebb vizet... no mindegy, lényeg, hogy sosem használt, de mikor Bácunak most 40 fokos láza volt, kipróbáltuk az egész testes borogatást. Igaz, hogy ez irgalmatlanabb eljárás, de hatásos volt, 3/4 óra alatt 40-rõl visszament 38.5-re... Végül is csak addig sírt, míg rátettük az újabb hideg párnahuzatot, aztán megnyugodott.

Tikk anya és Hanna lánya nagyon hiányoztok nekünk is!!!! Úgy mennénk már meglesni Titeket Békásra, de ígérem, meggyógulunk most már záros határidõn belül és megyüüüüünk!!!!!! ReszkessetekKép

Zafi és Rékája, hajrá, fel a fejjel, tornázni, tornázni azokkal az õzike szemekkel, nem lesz semmiféle szemüveg!!!!!!!!!!

Úgy mennénk már hétfõn talizni, de ez kizárt, nem akarom még vinni senki közelébe, bár "rohamosan" javul! KépKépKép Ma reggel babatej, aztán keksz, aztán 4 falatka kenyér+sonka, aztán ebédre krumpli (egy egész!! bezonyám!), most meg alszik. Nincs láz, néha-néha egy pici hasmars, de szerintem már ez is elfog múlni most, hogy elkezdett szilárdat enni. Ez most tisztára úgy hangzott, mintha fél éves gyerekem lenne és most kezdenénk a hozzátáplálástKép

Holnap du. vissza a körzetihez...

Na, megyek eldugulni, össze-vissza beszélek...

Puszi mindenkinek, betegeskedõknek pedig még egyszer gyors gyógyulást!!!!!!!!!!!

cupp,
Beja és Vékonyka
beja

Sziasztok!

BMárti,
dehogy bántottál meg, mintha a férjemet hallottam volna. Tudom is, hogy ezeknek nem szabadna bedõlni, én is törölni szoktam, de most valamiért nem. És Lackónak is gyógyok: KépKépKép.

GOrsi,
nálunk is ez van. APa által kibelezett számítógépdobozra igen nagy elõszeretettel mászik fel, majd álldigál rajta.Kép

Rebi,
gyógyok mennek Csengének: KépKépKép. Lesznek majd képek? Csak már annyira kíváncsi vagyokKép.

Borcsa,
szép nagyra nõ a jányodKép))). Tõletek is kérünk egy kis étvágyat!Kép

Márti,
nektek is gyógyok mennek: KépKépKép

Beja,
de jó, hogy Bácu kezd gyógyulni, még küldünk további gyógyokat:KépKépKép. (A hûtõfürdõhöz annyi kiegészítést tennék, hogy annyi legyen a víz hõmérséklete, mint a lázas gyerek testhõmérséklete, és kb. 15 percet jó lenne, ha megmaradna a gyerkõc a vízben - ezt én is olvastam.)

A nap szenzációja: válaszolt a Cora a panaszomra mailben. Panasz tárgya ugye az volt, hogy nem/nagyon nehezen lehet eljutni a Corába gyalog. Válasz: tájékoztattak a Corába vezetõ útról (leírták, hogy merre menjek - nekem...), majd kedvesen felajánlotta az ingyenes Cora-buszjáratot.Kép Nekem, aki itt lakik Budakalászon. Aranyosak, nem?

Hanga ma egész jól evett:
reggeli: 1 banán + 1 joghurt
ebéd: 2/3 üveg 220 grammos fõzi
uzsonna: 1 banán + 1 szelet tarja (Kb. 30 gr) + 1 rudi
Remélem, vacsorára is szépen fog enni. Kérünk étvágyat!!!Kép

Kép

Üdv
Szila
szila

Nem tudom, miért ment el kétszer, bocs.

Szila
Szila

Sziasztok!

Zafi: nyammmmm! Sajna nincs itthon csak 1,5 deci tejszín, de holnap megyek a boltba Kép Különben köszi a receptet!!!

cory: A Radnótiba járnak a sógornõm lányai (a 4-bõl 3) Kép Talán összefutsz valamelyikükkel Kép

Laura: a hosszú sétákkal kapcsolatban: ma fél 11-kor indultunk el Tomival és 2-re értünk haza. Már majd éhen halt szegény gyerek.

BMárti: hú, de rémes ez a doktornõ Kép Még jó, hogy nem jelentkeztél át hozzá!

Márti: mi az, hogy holnap jön az orvos??? Remélem, mégis ma ment ki!

Gyógyuljon minden kis és nagy beteg! Kép Kép Kép
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok

Ezer éve nem írtam nektek, de azért nagyjából követem az eseményeket.
Látom sokan betegeskedtek. Hát mi túlestünka múlt héten egy László kórházi 4 napos tartózkodáson.
Hasmenéssel indult, aztán néha hányás is lett belõle és full hasmenés. Folyamatosan itattam a gyereket amit õ szívesen el is fogadott pedig alpjában véve õ nem igazán sok teát fogyaszt. Étvágya is volt. Második nap már láza sem volt csak a hasmenés nem múlt aztán 4. nap már nagyon vizes volt, szinte a pelenka beitta az egészet. És a gyerek egyre bágyadtabb lett. Semmi mosoly csak bámult maga elé. Szóval furcsa volt. A dokinéninek telefonáltam aki azt mondta, hogy ez a vírus ezzel jár csak igyon sokat. Aztán délután megint felhívtam mert még mindig nagyon nem tetszett a gyerek. Megkérdezte nem vinném-e be a Lászlóba, szerinte mutassam meg, aztán majd ott megmondják mi legyen. Hát azonnal indultunk.
A lényeg, hogy szó nem volt hazajövetelrõl. Azonnal infúzióra kötötté és le sem vették róla 3 napig.
A másnapi eredményekbõl beigazolódott hogy a gyerek a kiszáradás küszöbén állt. Azt mondták kb 2 óra kellett ahhoz, hogy az intenzíven kössünk ki. Aztán a 4. napon haza is jöhettünk. De hát szörnyû volt.
Három csemetém közül most voltam elõször kórházba a Mátéval de többet nem is szeretnék menni. teljesen kikészültem tõle és a gyerek is nehezen szokik vissza a régi rendhez. Nyugtalanul alszik, és fenntartással van az idegenek felé. Ma voltunk kontrollon, minden rendbe, de a dokinõtõl már elõre ordított. Nagyon megkínozták a mindennap többszöri vérvétellel és a folyamatos infúzióval.

Nem akartalak benneteket rémísztgetni, de ez a vírus még mindig terjeng. A családba már csak én maradtam ki, mindenki túlesett rajta, csak minél idõsebb valaki annál könnyebben veszi. De még a felnõtteket is megkínozza rendesen (lsd. férjem) Pedig ittunk, nagyon sokat és mégis.
A kórházi dokik szerint akkor van igazán baj, ha nem tetszik a gyerek viselkedése. Én is ettõl riadtam meg. Olyan volt, mindha nem is itt lenne. Néha azt hittem nem is lát, pedig rám nézett, szörnyû volt.

Én most elmegyek egy hosszú hétvégére Velencébe a karneválra kipihenem az elmúlt hetek izgalmait. Apa itthonmarad a gyerekekkel a barátnõmmel pedig bulizunk egyet.

Hát mindenkinek csak azt kívánom, hogy ne esdsen bele ebbe a fránya vírusba. Remélem engem a hétvégére lekerül, mert izgi lesz a karnevál a WC ablakból nézve.

Puszi mindenkinek
zkati
zkati

Betegek gyógyuljatok Kép Kép Kép Kép !

Ma voltunk a munkahelyemen és Vili tündéri volt, mindenki oda volt érte Kép Kép Kénytelen voltam szabadjára engedni, és mászott a padlósz?nyegen, kergette a labdáját és nagyokat kacagott hozzá és lepakolt egy polcnyi irattartó dobozt Kép csak úgy dagadtam a büszkeségt?l Kép Ráadás a tök aranyos kollegám (fiatal srác) megjegyezte, hogy miylen jól nézek ki, ez is úgy feldobott Kép , mióta Vilivel megyek mindig már engem nem szoktak észrevenni a pasik.

Andi! Igen Helsinki és egy két éves szerz?dés.

Cory! Ezen én is gondolkoztam, hogy nem nagy bátorság-e, de igazából egyikünk lelkivilágától sem idegen a "neki vágunk a nagyvilágnak" de még várjuk ki a végét. Azért arra kértem Vityát, hogy még nyomuljon itthoni cégeknél is.

Márti!
Elfeljtettem írni, hogy a munakid? kedvezményes írásodon is jót nevettem Kép ruri szükség lesz rá.

Borcsa!
Szép nagy lányod van Kép (mármint a kicsi), no ma este mi is mérünk, ja és jól lehagyta Luca Vilit Kép de legalább ? megkegyelmezett a derekamnak.

Norci
norci

nincs hosszu ékezet, bocs a kérdöjel az hosszu ö
ruri=tuti

Norci
norci

Sziasztok!

Helyzetjelentés: Romolának egész nap csak hõemelkedése volt, remélem, holnap sem lesz komolyabb. Étvágya, hangulata jó, csak picit aluszékony.

Betegeskedõ sorstársainknak további gyógyulást kívánok!!!!!!!

Zafi: köszönjük szépen a Bailey's receptet (ezek szerint jók voltunk Kép ). Viszont azt hiszem, probléma van a felfogóképességemmel: a cappuccino mennyiségét nem sikerült értelmeznem. Mi az az 1 cs. ? (Egy egész csomag cappuccino-por?)

Norci: azt hiszem, elkerülte a figyelmed egy hozzászólásom. Röviden: sehol nem kapok ablakos könyveket, tudsz még nekünk hozni?

Aludjatok jól: Laura
p_laura

Laura!

Nem bocs, csak szita az agyam és eleljtettem rákérdezni.
Azt hizem anyunál is csak a tengerest láttam utoljára. Meg egy nagy alakú várososat, de majd megkérdezem.

Norci
norci

Jó reggelt!

ZKati: rémesen hangzik ez a kórházas Kép Még jó, hogy már otthon vagytok és jól! Jó szórakozást Velencéhez!!! Egyszer én is majdnem elmentem a karneválra, de épp nem volt pénzünk Kép

Laura: ha jól értettem, Zafi azt írta, hogy 1 adagnyi, azaz 1 (kis) csomag kell a capuccinoból. Már fenem rá a fogam és a lányaim is (akik szintén nagy alkoholisták Kép )!

Tomi õrületes tempóban közlekedik teljesen önállóan Kép Mindig van valami a kezében, folyton cipel valamit. Legközelebb elviszem a nagybevásárláshoz Kép

Szombat délelõtt -remélem- végre eljutok a gyerekekkel a rég esedékes cuccokat megvenni nekik és nekem. Zsófinak meg nekem papucs kell, mert én már a Danitól örököltet hordom Kép Daninak meg kell egy farmer, meg edzõcipõ, és szöges focicipõ.
Apropó: foci. Képzeljétek: Dani megy a nyáron 9 napra Svédországba egy focikupára! Még honlapja is van a Gothacup-nak Kép A lányokat meg Angliába szeretnénk elküldeni, de ez húzósabb. Már elkezdtem szervezni a nyarat. Kép

Szép napot!!! bogancsi és Tomi, aki most épp egy hatalmas "torna"-labdát terelget

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Túl vagyunk egy horror-éjszakán: estére Ármin láza 39,8 volt, kúp, hûtõfürdõ, priznic = visítás, hánykolódás + semmi eredmény, láz még följebb KépKépKépKépKép Éjjel hánykolódás, "félrebeszélés", végül adtam neki Cataflam cseppeket, na, nagy nehezen lejjebb tolta a lázat, nem tudom, most hogy áll, most viszonyleg hûvös homlokkal és végtagokkal, nyugisan alszik. És is dölöngélek a fáradtságtól, mert éjjel szinte szemhunyásnyit sem aludtam, de most mégsem megy a visszaalvás Kép Ti éjjel milyen gyakran és milyen módon mértek lázat? Én még mindig a popsijában (egyszer próbáltam hónaljban, de nagyon nem jött össze), de azt nem merem túl gyakran, mert szörnyû kínzásaz állandó vetkezés-öltözés + a tortúra! Van egy digitális hõmérõnk, ami eddig csak fals értékeket mért (nálunk), úgyhogy Árminnál nem használjuk. Van vkinek fülhõmérõje? Az jó? Azt tudom, hogy drága, de ha valóban jó, lehet, hogy megéri, nem?

András ma egész nap nem lesz még csak telefonközelben sem Kép és nagyon késõn jön haza is Kép

Mindenkinek gyógyulást! KépKépKép Árminnak is! Kép

És szép napot, tavaszt! Kép

Márti+Ármin+Kép
márti

Márti!
Nem irigyellek!
Nekünk laphõmérõnk van, és ha az a normáltól eltérõ eredményt mutat, akkor mérem csak popsiban.
Az orvos mit mondott? Vagy még nem volt?
Solya
solya

Sziasztok!

Henke!
Nagyon tetszett Barni szamolasa Kép Igen sikerult a meglepi szulinap a ferjemnek Kép

Cory!
Fogzashoz sok-sok KépKépKép Balunak, na meg persze neked is!

Tikk!
Gratula Hanna 10. fogahoz Kép

Zafi!
Drukkolok, hogy majd fel ev mulva csak jo hireket kapjatok!

BMarti!Laura!Marti!Beja!Rebi!
Jobbulast a kis betegeknek sok-sok gyogyKépKépKép

ZKati!
De jo hallani feloletek!Kép De sajna nem ilyen korulmenyekrol! Szegeny Mate! Nem is csodalkozom nem szereti most az idegeneket!
Jo utat!

Norci!
Remeljuk minden osszejon nektek akar otthon akar Helsinkiben. ( a ferjem epp marcius kozepen megy arra uzleti utra Kép

Puszi,
Andysj
andysj

Márti
nem lehett könnyü éjszaka! KépKép
Árminnak sok gyógyi KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szerintem a fülhömérövel az a gond, hogy akkor ad pontos értéket ha jól van elhelyezve a fülbe, ami egy ekkora picurnál nem a legkönnyebb,legalább is a Napocskám nem szereti ha a füle közelébe piszkálok, de lehet hogy nálatok bejönne.
Nekünk vékonyka digitális hömérönk van ami nem nagyon viseli meg ha a popójába dugom alig érzi persze ha beteg amúgy is nyafi, de így lehet a legpontosabban mérni.
Amikor aludt a kezemben én a hóna alatt is megmértem hogy ne kelljen felébresztenui és nagyon jól sikerült leszámítva hogy még lázas volt szegénykém.

A hütöfürdö
szerintem nagyon jó sokszor eredményesebb és nem viseli meg annyira a szervezetet mint a gyógyszerek, persze csak magas láznál szoktam használni de amikor 39,5 alá nem ment a láza még láz csillapítóval sem akkor muszály volt.
Ez többnyire éjjel vagy hajnalban van persze amikor az ember már/még tiszta kóma.
Én meleg /nem forró/ vízbe ültetem aztán folyamatosan folyatom bele a kádba a hideget, amíg hüvös nem lesz. Ha benne ülsz ahogyan én is általában, nagyon jól érzed is hogy meddig kell hüteni, amikor már hüvös neked is, neki még inkább mert ugye lázas,minél nagyobb területen érje a víz ez is fontos bár nem szeretik hiszen fáznak a végén viszont azt a pár percet ki lehet bírni ha ennyire magas a láza!
39,5-röl így 38,8 lett ez azért valami, nem?
A fürdöben meleg van gyorsan szárazra törlöm, és mivel fokozatosan hütöm, nem a jég hidegig nem fázik meg.De ha a szokásosnál csak kicsit hüvösebben fürdik az nem használ szerintem.
Nem oktatásnak szántam csak segítségnek, hiszen nem látom ti hogyan csináljátok.

Minden kis betegnek jobbulást!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pusz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

ZKati: örülök, hogy végre hallottunk felõletek is, de sajnálom, hogy ilyen rossz híreket.
Azért érezd jól magad a karneválon! És persze írj gyakrabban!

Bogancsi: most már értem! Az zavart meg, hogy mi nagyobb csomag (130 grammos) cappuccino-port szoktunk venni, így az a mennyiség "ugrott be", és némileg soknak találtam.

Márti: szegénykém... Kép Kép Kép Volt már nálatok a doki?
A lázmérés nálunk is mindig cirkusszal jár, nagyon ritka az, hogy el tudom közben valahogy szórakoztatni. Tegnap és ma pl. énekeltem a Nyuszi ül a fûben-t, és a "nyuszi, hopp"-nál ugráltam - már amennyire lehet lázmérõzés közben ugrálni. Milyen hosszú ilyenkor két perc!!!
Fülhõmérõnk nekünk sincs, eddig mindig visszariadtunk az árától.
Jobbulást kívánok Árminnak!

Romola már jól van (kopp-kopp-kopp), ma már hõemelkedése sem volt.

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok!

Mi is tovább betegeskedünk, ma elvittem Lacikát a saját dr.nõnkhöz is, mint ne mondjak, kellemes csalódás volt. Amint beteg gyereket kap a keze közé, az a nõ hogy meg tud változni! Még jó, hogy nem váltottunk a tanácsadói negatív tapasztalatok alapján! Kép
Õ is lázas volt szegénykém egész éjjel, szerencsére nem annyira, mint Ármin, és mostmár megy a hasikája is. Kép Tegnap még panadolt kapott (a másdik dr.nõ javaslatára), de akkor még nem volt hasmenése. Most azt mondta a mi Dr.nõnk, hogy inkább a Cataflám cseppeket adjuk, mert a Panadol is lazítja a székletet. Írt fel valami Hipp hasmenés elleni ivólevet is, és szedjük tovább a Cebiont. Egyébként fura módon jó az étvágya, csak aztán a behabzsizott kajából egy csomót visszabukik, mint picike korában. Remélem, hogy hamarosan jobban lesz...

Mindenkinek köszönjük a gyógyokat, egy részüket továbbküldjük Árminnak, ha nem haragszotok, neki most nagyobb szüksége van rá.

Márti! Hát, nem irígyellek. Nagyon nehéz lehet, hogy még ráadásul egyedül is vagy a kis betegeddel. Tapasztalatból tudom, hogy milyen, én is egyedül vagyok naphosszat, héthosszat, sõt hétvégén is legtöbbször mostanában, Életem Párja aludni jár haza (már ha Lacika hagyja), de legalább Lacika nem lázas ennyire. (Kopp-kopp-kopp) Árminnak gyógyok KépKépKépKépKép, neked meg egy kis energia KépKépKépKép!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Bogancsi KépKép Balu is cipel mindent Kép A legújabb mániája, hogy a kis kosarába félpár zoknikat gyûjt be Kép

Márti: jobbulást Árminnak! Nagyon rosszul hangzik az éjszakátok Kép

LÁzmérés: én kezdetektõl digitálissal mérem hónaljban.

ZKati: örülök hogy elõkerültél Kép Ez a kórházas KépKépKép Jó szórakozást Velencéhez Kép

Voltam a suliban, hétfõtõl járok a suliba minden nap. Gondoljatok ránk!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Azzal kezdem, hogy még olvasni is rossz mennyi kis beteg van az osztályban. Gyógyuljatok meg gyorsan, gyorsan. KépKépKépKép
Nálunk a fogzáson kívül (kop, kopp, kopp) semmi gond nincs.

Ma voltam az elsõ angol órán. Kb 5 éve nem volt angol tankönyv a kezemben. Meg is lepõdtem, mennyi minden elõjött a kiskobakomból. Nagyon jó volt.KépKép Kb velem egyidõs anyukák vannak, és kb azon a szinten is vagyunk, ahogy elhallgattam. Férjem még nem tud errõl a mûveletemrõl, majd megtudja, amikor rendesen fogok tudni járni, és a szorgalamam is visszatér. Akkor már nem fog tudni lebeszélni, mert nálam az a gond, hogy nagyon tudok lelkesedni, de ugyanolyan tudok leállni a dolgokkal. Beus is velem volt, ott a háznál vigyázott rá egy fiatal leányzó, és volt egy kisfiú is, akikkel nagyon jól el volt. Most nagyon lelkes vagyok, kiváncsi vagyok meddig.

BMárti!
Te kérdezted, hogy milyen kúpot adok Beusnak fogzásra? Egyszer már leírtam az összetevõket, amire Menta azt írta, hog ynagyon erõs, és csak akkor adjam, ha nagyon fáj a foga a gyereknek. Ha gondolod, megint bemásolom ide az összetevõket, ezt a gyógyszertárban állítják össze nekünk receptre.

ZKati!
Kórház miatt KépKépKép

Zafi!
Baileys nagyon fincsinek néz ki ahogy leírtad, lehet, hogy keverek egyet a hétvégén.

Dzsili!
Most én várom az e-mailedet.

Márti!
Elõször is éjszaka miatt Kép.
Lázmérés. Nekünk is digitális lázmérõnk van, az a popsiban kb 1/2 perc, max. 1 perc alatt megméri a lázát a Beának. Amikor lázas nagyon tûri ezt a megrázkódtatást. Este-éjjel nem szoktam lázat mérni. Ilyenkor kéz rátétes lázmérést követek el. Egyébként napközben sem szoktam lázat mérni, csak akkor, ha úgy érzem, hogy lázas a lyány. A legjobb testi hõmérõm, a szájam, és a gyerkõc pocija. Kap egy puszit a hasára a Bea, és ha melegnek, de leginkább forrónak érzem, azonnal lázat mérek. Áltlaában beszokott jönni.

Na, kisasszony felébredt, lassan lehet, hogy be kell mennem hozzá.

Sziasztok.
Zsuzsa + 11 fogú Beababa

beababa

Cory!
Az elõbb elfelejtettem írni bocsánat, hogy azt hiszem egy kissé húzós féléved következik. KépKép De lagalább túl leszel rajta. KépKépKép

Egyébként, hogy vagytok kismamák?

Szia Zsuzsa

beababa

Sziasztok:

Csak gyorsan Laurának:

innen lehet ablakos könyvet rendelni:
[url=http://www.saxum.hu/lista.jsp?feltetel=r&jellemzok=343" TARGET="_top]http://www.saxum.hu/lista.jsp?feltetel=r&jellemzok=343[/url]

Szila

Ui.: Danimama, merre vagytok?
Szila

Sziasztok!

Kaptam (jó)néhány hete egy jó kis receptet valakitõl. Bacon szalonnába tekert csirkemájhoz ajánlott köret volt, valami krumplisaláta-szerû rémlik, és az, hogy a nyál összefutott a számban a gondolatától. Gondosan el is mentettem a receptet valahová, hogy biztosan meglegyen. Azóta se találom. Kép Ha magára (és a receptjére Kép) ismer aki küldte, nagyon kérem, küldje el újra!

BMárti

BMárti
bmárti

SZiasztok!

Továbbra is semmi jó Kép Öklendezik, sír, büdit kakil, orrot folyat Kép - igaz, csak hõemelkedése van, de hol van még az éjjel? Tartok tõle! Kép

KÖszi mindenkinek a lázmérõs hozzászólásokat - nem vagyok ám annyira béna, mint amilyennek látszom! Kép Én is érzem, ha meleg a feje, meg lázmérõcsíkunk is van, csak tegnap nagyon bepánikoltam, hogy kapta a kúpot, a fürdõt, a priznicet, a láz meg sem mozdult, sõt - és a Cataflam cseppet nem lehet együtt a kúppal, csak 4 óra múltán, én meg azt éreztem, hogy lángol Ármin teste! Kép Aztán mikor végre beadhattam - a doki szerinr finom és können beveszik a gyerekek: hát, Ármin nem, ráadásul lámpát sem akartam gyújtogatni - és akkor még mindig nem mertem aludni, mert egyáltalán nem éreztem még egy órta múlva sem, hogy hûvösebb lenne, viszont már aludt és nem akartam felzavarni ..., na, mindegy, a lényeg az, hogy bocs, hogy ennyit nyafizok és szerencsétlenkedem itt nektek!

Majd még jövök, remélem, jobb hírekkel!

Zkati! Jaj, szegény Máté! De jó, hogy rendbejött! Kép

Beja! Bácu? ESzik már rendeseN?

ZSuzsa! Irígyellek az angolért!

Na, felébredt szegény babám!

Márti++
márti

Márti!
Senki nem mondta, hogy béna vagy. Ilyenkor teljesen természetes, hogy anyuka úgy mond bepánikol. Az ember ilyenkor úgy meg van iledve, hogy azt is elfelejti, amit álmából felébresztve is tud.
Sok szülész például nem vállalja családtag szülésének levezetését, mert úgy érzi bepánikolna. Természetesen vannak akik vállalják, de azok szerintem kevesen vannak.

Küldök még gyógyokat KépKépKép.

Szia Zsuzsa

beababa

Márti

drukkolunk hogy jobban legyen szegény kicsi Ármin KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép ezt gyorsan elküldöm nektek!
Tudjuk, hogy nem vagy béna vagy szerencsétlen "csak" beteg a picurkád és ilyenkor sokszor én sem tudom mit is kéne csinálnom!
"Finom" gyógyszerekröl én is tudnék mesélni.....

Szila
képzeld pont nincs raktáron ablakos könyv most próbáltam Képde lesz Kép

ZKati
Kórház miatt KépKépKép remélem hamar elfelejti Mátéka!

Napsugár ma a szemetes vödörbe ürítgette módszeresen a játékait, olyan bohóc és ravasz hogy meg kellene zabálni!
az óvodában is jártunk ma, mindenkit elbüvölt szaladt játszani a gyerekekkel.

Végre telefonált az értékbecslö, holnap ki jön potom három hét után, hát nem nagyszerü!!!!

Aki beteg gyorsan gyógyuljon most már, gyógyik mennek! KépKép)KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili és Napsugár Kép
dzsili

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást!

Zsuzsa: igazából annyira nem tûnik vészesnek, csak a jövõ hét, mert akkor minden nap vagy 3 órára be kell mennem, aztán már csak napi 1, de azt én tartom, de csak 3 hétig fog tartani Kép, aztán lazítás Kép

Balu ma takarított. A konyhában elõvette a helyérõl a szemetes lapátot, és elkezdte lapátolni a szemetet, majd be a kukába, majd újra... Vagy fél óráig, aztán szépen visszarakta a helyére a lapátot, és mint aki jól végezte a dolgát, közölte, mehetünk be a nappaliba Kép

cory

cory
Budapest

ZSuzsa, Dzsili és többiek!
Nehogy azt higgyétek, hogy veléetewk van bajom! Kép Én saját magam láttam, hogy úgy írok, mintha hülyegyerek lennék, és csak arra akartam helyesbíteni, hogy nem hülye vagyok, csak ijedt! Kép Na, nem magyarázom tovább... ez ma ilyen nap! Kép

Megjött András, hozott virágot Kép, Ármin azóta üvölt, hogy "enni, enni!" - mármint a virágot! KépKépKép (na, ebbõl láthatjátok, hogy nem kapok túl gyakran Kép, mert akkor már tudná, mire való)

Márti++
márti

Márti!
De azt is jelenti, hogy jobban van már, mert evésre gondol ... Kép
R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

A világ összes gyógyKép készletét küldjük a betegeknek!KépKépKépKépKépKépKépKép

Zkati, de jó, hogy megint írtál, csak nagyon sajnálom, amin keresztülmentetek. Jobbulást!

Borcsa, foglaljuk mi már mindenbe azt a szemtornát! Amikor adódik egy helyzet, rögtön ugrom, de mindig nyafi a vége és ellöki Réka a kezemet.Kép

Laura, ahogy Bogancsi írta, arr az egyadagos cappucinora gondoltam, de igazából mi is nagycsomagosat tartunk, úgyhogy én ízlés szerint adagolom. Kép ha még sokat beszélünk a Bailey's-rõl, én is nekiugrok egy adagnak!KépKépKép

Cory, ez a hétfõtõl suli azt jelenti, hogy nem tudtok talizni?Kép

Nekünk ma elment apánk egy napra!Kép De elõtte csináltunk egy családos délelõttöt,Kép elmentünk az Árkádba, ettünk is - Rékát megismertettük a görög ízekkel, ez sem okozott fennakadást az étvágyábanKép, aztán még fagyiztunk is, nekem ugyan kicsit fáj a torkom, bár mintha azóta jobb lenne!Kép Van az Árkád felsõ szintjén egy tuti fagyizó, csodálatos kelyheket csinálnak és naggggggggggyyyyon fincsi!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Én gyümölcsöset ettem, amibõl a gyümit Réka megkapta desszertnek!

Megyek aludni, bár egyedül nincs is sok kedvem hozzá!Kép

Zafi
zafi

Márti!
Én is sokat gondolok rátok! Gyógyuljatok!!!!!
Mi már a gyógyulás útjára léptünk, olyannyira, hogy holnap el is merünk menni a továbbképzésre. Nem tudom, mennyit hagy Helena jegyzetelni, de ígérem nagyon odafigyelek és majd elmesélem a dolgokat!

Többi betegeskedõnek is gyógypuszik mennek: KépKépKépKépKép

Puszi!
Menta
menta

Menta! Kép Köszi! REmélem, én is megyek! Kép Ármint egyébként sem vittem volna, de ha ma éjjel nem lesz ilyen brtális láza, akkor itthon maradnak Andrással, telefonon tartjuk a kapcsolatot és úgy számolom, legfeljebb eljövök korábban! Ármin délután aludt egy nagyot, azt nem mondom, hogy meggyógyult, de sokkal vidámabb, mint napközben volt, a tegnapihoiz képest pedig jéghideg! KépKépKép

Márti++
márti

Zafi: ez a kérdés ugye nem volt komoly???? Most hétfõn csak délután leszünk, de a következõ 3 hétben csak elsõ órám lesz hétfõn, annak meg már 9-kro vége Kép Ezért nem hagynék ki talit KépKépKépKép

cory
Budapest

Sziasztok!

Zsuzsa: kérdezted, hogy hogy vannak a kismamák. Részemrõl köszönöm, jól.
Mindössze az a gondom, hogy ha Romolával játszunk, hancúrozunk, bejön az ölembe, stb. akkor mindig úgy érzem, hogy túlzottan megnyomjuk a pocakomat. De azért gondolom, hogy a magzatvíz megvédi Pocaklakót.

Szila: Dzsilihez hasonlóan szerettem volna neked írni, hogy sajnos a saxum-on hiába lehet elméletileg ilyen könyvet rendelni, gyakorlatilag viszont van egy randa X pont az ablakos könyvek elõtt, azzal a megjegyzéssel, hogy: X = ez a cikk éppen kifogyott, de várhatólag lesz.
Tehát várom, hogy legyen.

Márti: lehet, hogy lemaradtam róla, de az orvos mit mondott Árminnal kapcsolatban? Végül is mi baja van?

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?