2003.02.27 09:01
Mindenhová felmászik és a legkisebb doboz vagy játék is jól jön a feljebb jutáshoz, engem meg a szívbaj kerülget. De olyan imádnivaló.
2003.02.27 09:20
) De jó neked, hogy tudsz Martin mellett tanulni, Barni mellett írni is csak úgy tudok, hogy itt ül az ölemben közben...
) 2003.02.27 09:41
de bent lesznek akikaet kedvelek, velük jó lesz találkozni. 2003.02.27 09:42

Még mindig ugrok ezekre, pedig már régen nem az én gondom.

Akartam írni, de látom, már írtad te, hogy a kúpon és hûtõfürdõn kívül itatni és szeretgetni lehet még a lázas gyerekeket szerintem.
Szerintem nem ciki ugyanabban a ruhában menni, úgyse emlékszik rá senki. Én pl. arra se emlékeznék, hogy rajtam mi volt.
Nem lehet esetleg valamivel (sállal, blézerrel, ilyesmivel) egy kicsit "felújítani"? 2003.02.27 09:57
, aranyos vagy! Igazából nagyon sajnálnám, ha szemüveget kapna Réka, mert tudom, milyen az. Bár talán ma már nem számít annyira "különc" dolognak, de engem sokat bántottak miatta.
2003.02.27 10:01
), na mindegy. Holnap reggel 9-kor kell jelentkeznem az igazgatóhelyettesnél. Drukkkoljatok, hogy simán menjen a tömbösítés. Szeretném minél elõbb letudni az egészet. Inkább egy nap bemegyek 4-5 órára, mint hogy egész félévben rohangálnom kelljen. Mert a vicc az, hogy tanítani csak 12 órát kell, de elõtte meg utána egy csomót meg kell nézni. Valahogy ezeket kéne minimálisra redukálni. 2003.02.27 10:24

Azért a színpadtól elég messze vagyok.... Legközelebb akkor kerülhetnék hozzá, ha az elsõ sorból nézném az elõadást.
Most éppen a "kukasága" látszik, Zsófi kifordított fürdõbugyiját húzta a fejére, kilóg a két füle, és ördögi vigyorával rámolja ki a konyhaszekrényt. Bárcsak lenne egy digitális gépem....
A Cataflamról én is azt tudom, hogy 3x annyi csepp, ahány kiló a gyerkõc. 2003.02.27 11:21
Ezzel pedig nincs mit tenni. Azóta egyszer sem vette a szájába a mellemet! Akkor eléggé zokon esett, de õ így döntött, hogy 10 hónaposan befejezte a szopit.
, aludt is egyet délelõtt, most meg a Kisvakondot bébi-taxiztatja. De inkább nem dicsérem, mert még elbízza magát. 
2003.02.27 11:50
A babakocsiban elaludt, behoztam, még most is alszik.
2003.02.27 12:55
történet, de a lényeg az, hogy nem (csak) a foga miatt nyûglõdik szegénykém. Már több mint egy hete örökké jött-ment egy kis hõemelkedése, 37,6 - 37,8 -akat mértem a popsijában. Nem volt elesett, nem ment a hasa, jó az étvágya, nem tünt betegnek. Féltem orvoshoz vinni, nehogy ott kapjon el valamit. Tegnap este aztán feljebb ment a láza, adtam neki kúpot, na, ezután végre aludtunk is valamicskét az éjjel. Reggel jóízûen bereggelizett, azután meg lehányt, úgyhogy söpörtünk az orvoshoz. Mázlink volt, éppen az a doktornõ volt, akihez át szerettem volna igazolni, mert (mint már írtam) a sajátunkkal nem nagyon vagyok elégedett. Na, 11 órakor értünk oda, csak 3-an voltak elõttünk, de mégis elmúlt dél, mire bejutottunk. Mikor végre mi következtünk volna, és bementem, akkor a dr.nõ kiküldött, hogy nem mi jövünk, mert nem Lacika kartonja van elõtte. Akit behívott, az is mondta neki, hogy de nem õk jönnek, hanem mi. Sebaj, mikor végül tényleg bejutottunk, azt se mondta, hogy bocs.
Meghallgatta, a tüdeje ok, megnézte a torkát, azt mondta, hogy az csúnya piros, attól vígan lehet lázas. Azután megpróbálta megnézni a fülét, nagy üvöltés volt, alig bírtuk Lacikát lefogni, és amikor sikerült belenéznie a fülébe, azt mondta a dr.nõ, hogy nem lát semmit a fülzsírtól.
Ezzel fel is adta, ha nem, hát nem.
De akkor minek kínoztuk a gyereket, ha ez csak ennyire fontos?! Végül azt mondta, hogy adjak Lacikának naponta 2szer egy-egy kanál Panadolt, és Cebion cseppeket, és már kívül is találtuk magunkat az ajtaján. Valahogy nem sikerült megmondanom neki, hogy szeretnénk átmenni az õ körzetébe. De valahogy már nem is szeretnénk...
2003.02.27 13:18
.. engem meg a frász kerülgetett, és virrasztottam, meg kb. félóránként mértem a lázát. Na és persze folyamatosan a cicimen lógott, de most az a legkevesebb... Most aludt egy órát - de ahogy leültem a gép elé, rögtön felébredt ...
-ok!!! 2003.02.27 13:57

A dokibácsink kérdezte, hányszor szopik még Luca, de nekem foggalmam sincs

, kicsiknek-nagyoknak egyaránt!
arról beszélgettünk, hogy mennyivel több értelme lenne az MMR oltásnak, ha mondjuk azok a 15 éves gyerkõcök kapnák meg, akik addig maguktól nem bírtak átesni rajta. Mivel a felnõttkori veszélyek miatt osztják az oltást, de senki nem ellenõrzi a védettséget, ami gyakran serdülõkorra szûnik meg. 

2003.02.27 14:16

(és a francba már a betegségekkel! 

) 2003.02.27 15:24

Tessék meggyógyulni és nem betegnek lenni senkinek sem!

Ma reggel babatej, aztán keksz, aztán 4 falatka kenyér+sonka, aztán ebédre krumpli (egy egész!! bezonyám!), most meg alszik. Nincs láz, néha-néha egy pici hasmars, de szerintem már ez is elfog múlni most, hogy elkezdett szilárdat enni. Ez most tisztára úgy hangzott, mintha fél éves gyerekem lenne és most kezdenénk a hozzátáplálást
2003.02.27 17:28

.

. Lesznek majd képek? Csak már annyira kíváncsi vagyok
.
))). Tõletek is kérünk egy kis étvágyat!

. (A hûtõfürdõhöz annyi kiegészítést tennék, hogy annyi legyen a víz hõmérséklete, mint a lázas gyerek testhõmérséklete, és kb. 15 percet jó lenne, ha megmaradna a gyerkõc a vízben - ezt én is olvastam.)
Nekem, aki itt lakik Budakalászon. Aranyosak, nem?
2003.02.27 17:52
Különben köszi a receptet!!!
Talán összefutsz valamelyikükkel
Még jó, hogy nem jelentkeztél át hozzá!
2003.02.27 18:38
2003.02.27 18:39
!
Kénytelen voltam szabadjára engedni, és mászott a padlósz?nyegen, kergette a labdáját és nagyokat kacagott hozzá és lepakolt egy polcnyi irattartó dobozt
csak úgy dagadtam a büszkeségt?l
Ráadás a tök aranyos kollegám (fiatal srác) megjegyezte, hogy miylen jól nézek ki, ez is úgy feldobott
, mióta Vilivel megyek mindig már engem nem szoktak észrevenni a pasik.
ruri szükség lesz rá.
(mármint a kicsi), no ma este mi is mérünk, ja és jól lehagyta Luca Vilit
de legalább ? megkegyelmezett a derekamnak. 2003.02.27 22:32
). Viszont azt hiszem, probléma van a felfogóképességemmel: a cappuccino mennyiségét nem sikerült értelmeznem. Mi az az 1 cs. ? (Egy egész csomag cappuccino-por?) 2003.02.28 08:22
Még jó, hogy már otthon vagytok és jól! Jó szórakozást Velencéhez!!! Egyszer én is majdnem elmentem a karneválra, de épp nem volt pénzünk
)!
Mindig van valami a kezében, folyton cipel valamit. Legközelebb elviszem a nagybevásárláshoz
Daninak meg kell egy farmer, meg edzõcipõ, és szöges focicipõ.
A lányokat meg Angliába szeretnénk elküldeni, de ez húzósabb. Már elkezdtem szervezni a nyarat.
2003.02.28 08:52

Éjjel hánykolódás, "félrebeszélés", végül adtam neki Cataflam cseppeket, na, nagy nehezen lejjebb tolta a lázat, nem tudom, most hogy áll, most viszonyleg hûvös homlokkal és végtagokkal, nyugisan alszik. És is dölöngélek a fáradtságtól, mert éjjel szinte szemhunyásnyit sem aludtam, de most mégsem megy a visszaalvás
Ti éjjel milyen gyakran és milyen módon mértek lázat? Én még mindig a popsijában (egyszer próbáltam hónaljban, de nagyon nem jött össze), de azt nem merem túl gyakran, mert szörnyû kínzásaz állandó vetkezés-öltözés + a tortúra! Van egy digitális hõmérõnk, ami eddig csak fals értékeket mért (nálunk), úgyhogy Árminnál nem használjuk. Van vkinek fülhõmérõje? Az jó? Azt tudom, hogy drága, de ha valóban jó, lehet, hogy megéri, nem?
és nagyon késõn jön haza is

Árminnak is!

2003.02.28 10:43
Igen sikerult a meglepi szulinap a ferjemnek

Balunak, na meg persze neked is!

De sajna nem ilyen korulmenyekrol! Szegeny Mate! Nem is csodalkozom nem szereti most az idegeneket!
2003.02.28 11:48

2003.02.28 13:54
Volt már nálatok a doki? 2003.02.28 14:02
Tegnap még panadolt kapott (a másdik dr.nõ javaslatára), de akkor még nem volt hasmenése. Most azt mondta a mi Dr.nõnk, hogy inkább a Cataflám cseppeket adjuk, mert a Panadol is lazítja a székletet. Írt fel valami Hipp hasmenés elleni ivólevet is, és szedjük tovább a Cebiont. Egyébként fura módon jó az étvágya, csak aztán a behabzsizott kajából egy csomót visszabukik, mint picike korában. Remélem, hogy hamarosan jobban lesz... 

, neked meg egy kis energia 

! 2003.02.28 14:06

Balu is cipel mindent
A legújabb mániája, hogy a kis kosarába félpár zoknikat gyûjt be
Ez a kórházas 

Jó szórakozást Velencéhez
2003.02.28 14:44

Kb velem egyidõs anyukák vannak, és kb azon a szinten is vagyunk, ahogy elhallgattam. Férjem még nem tud errõl a mûveletemrõl, majd megtudja, amikor rendesen fogok tudni járni, és a szorgalamam is visszatér. Akkor már nem fog tudni lebeszélni, mert nálam az a gond, hogy nagyon tudok lelkesedni, de ugyanolyan tudok leállni a dolgokkal. Beus is velem volt, ott a háznál vigyázott rá egy fiatal leányzó, és volt egy kisfiú is, akikkel nagyon jól el volt. Most nagyon lelkes vagyok, kiváncsi vagyok meddig. 

. 2003.02.28 14:49

De lagalább túl leszel rajta. 

2003.02.28 18:23
Ha magára (és a receptjére
) ismer aki küldte, nagyon kérem, küldje el újra! 2003.02.28 18:36
Öklendezik, sír, büdit kakil, orrot folyat
- igaz, csak hõemelkedése van, de hol van még az éjjel? Tartok tõle!
Én is érzem, ha meleg a feje, meg lázmérõcsíkunk is van, csak tegnap nagyon bepánikoltam, hogy kapta a kúpot, a fürdõt, a priznicet, a láz meg sem mozdult, sõt - és a Cataflam cseppet nem lehet együtt a kúppal, csak 4 óra múltán, én meg azt éreztem, hogy lángol Ármin teste!
Aztán mikor végre beadhattam - a doki szerinr finom és können beveszik a gyerekek: hát, Ármin nem, ráadásul lámpát sem akartam gyújtogatni - és akkor még mindig nem mertem aludni, mert egyáltalán nem éreztem még egy órta múlva sem, hogy hûvösebb lenne, viszont már aludt és nem akartam felzavarni ..., na, mindegy, a lényeg az, hogy bocs, hogy ennyit nyafizok és szerencsétlenkedem itt nektek!
2003.02.28 18:52

. 2003.02.28 19:38

ezt gyorsan elküldöm nektek!
de lesz

remélem hamar elfelejti Mátéka! 
)

2003.02.28 19:50
, aztán lazítás
2003.02.28 19:53
Én saját magam láttam, hogy úgy írok, mintha hülyegyerek lennék, és csak arra akartam helyesbíteni, hogy nem hülye vagyok, csak ijedt!
Na, nem magyarázom tovább... ez ma ilyen nap!
, Ármin azóta üvölt, hogy "enni, enni!" - mármint a virágot! 

(na, ebbõl láthatjátok, hogy nem kapok túl gyakran
, mert akkor már tudná, mire való) 2003.02.28 20:48
készletét küldjük a betegeknek!

ha még sokat beszélünk a Bailey's-rõl, én is nekiugrok egy adagnak!

De elõtte csináltunk egy családos délelõttöt,
elmentünk az Árkádba, ettünk is - Rékát megismertettük a görög ízekkel, ez sem okozott fennakadást az étvágyában
, aztán még fagyiztunk is, nekem ugyan kicsit fáj a torkom, bár mintha azóta jobb lenne!
Van az Árkád felsõ szintjén egy tuti fagyizó, csodálatos kelyheket csinálnak és naggggggggggyyyyon fincsi!

Én gyümölcsöset ettem, amibõl a gyümit Réka megkapta desszertnek!
2003.02.28 21:08

2003.02.28 21:25
Köszi! REmélem, én is megyek!
Ármint egyébként sem vittem volna, de ha ma éjjel nem lesz ilyen brtális láza, akkor itthon maradnak Andrással, telefonon tartjuk a kapcsolatot és úgy számolom, legfeljebb eljövök korábban! Ármin délután aludt egy nagyot, azt nem mondom, hogy meggyógyult, de sokkal vidámabb, mint napközben volt, a tegnapihoiz képest pedig jéghideg! 

2003.02.28 22:35
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|