Sziasztok!
Evvel búcsúztam szerda este: az enyém is megfordította az arányokat! Amúgy amit ma este rendezett és rendez, az valami szörnyűség!!! Én nem tudom, mi baja van! Érzi a frontot??? Aztán csak romlott! Lefeküdtem, de a görcsök jöttek 5 percenként, volt, hogy sűrűbben. Mondjuk elviselhető erővel, de sajna voltak. Így éjfél körül bementünk a kórházba. Nyílni nem nyíltam ki, csak a hüvely volt tág a doki szerint, és megerősítette ő is, nagy a baba.
Aztán választhattam, hazajövök-e, de ő a maradást javasolta. A görcsök reggel maradtak csak abba.
Kaptam infúziót, és augmentint (seduxent nem!!!), és pihiztem egy pár napot.
Zsófival nappal a nagyszülők voltak, az esték meg megmaradtak az Apukájának...
Ruha: én most kaptam a hugicámtól nyári gúnyákat, így megúsztam a vásárlást! Majd pompázom benne a talin.
És a hétvégén meglett a babakocsi+hordozónk is. Ez használt ugyan, de egy Graco Voyager Travel System Air.
Jerry, és a többiek! Aki férjnél van, annak 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kell csak! Az apaságival van úgy tudom a 30 nap! Ezt most hallottam a kórházban!
Panó: óvoda: ez valami katasztrófa! És sírnak, hogy kevés a gyerek???? Amúgy nem értem, miért más az egy éves gyerekkel!
Telefon
Swen: most már elmúltunk 34 hetesek
Amúgy néha fáj csak, amit Edinám rendez, többnyire nem
A házasságiról hivatalos másolat kell, amit a polgármesteri hivatalban állítanak ki! Ingyen!!!
Ezer drukk a vizsgához, de szerintem se építs jóindulatra!
Szöszi: az én lányom is fészkelődött rendesen, de sajna nem ott volt a vége
Amúgy telihold is volt még a front mellé!
Na, hogy tetszik a négyórásság???
30+0??? Nagyon komoly! Jó lesz az az ünneplés holnap is! Gratula előre is!
Chello: remélem már meggyógyultál. Majoranna tea??? Én ezt nem hallottam még, csak a kakukkfüvet!
Baleset
Anikó: cukor
Süncsi: gratula Dömperke hatalmas méreteihez! Amúgy ez a CTG már tényleg a vég
Én is láttam a kórházba most fél napos babát!

Böfiztettem is. Hát nem emlékszem én arra, hogy a Zsófi volt ilyen kicsi, pedig ez a lányka közel 4 kilós volt!
A képek szerintem nagyon visszafogottak lettek. Mármint ez a 4 ÉS ha nem titok, mennyit kértek ezekért???
Bori: aha, nálatok sok ovi lehet!
Nekem még romlott a vérképem, így már én is kaptam vasat! Valami Maltofer fol-t.
Lassabban gyarapszol? Hova tűntek a finom sütikék??? J Én lassan enni sem tudok. Gondolom nincs neki hely!
Bocs, ha felzaklattalak.
Megkaptad a listát már???
Üdv Timinek!
Egcsi: CTG, NST, ugyanarra gondolunk. A baba szívhangját nézik, és a méhed fájástevékenységét!
A férjed hazaért???
Bnemethm: én ugyan nem találkoztam még veled ezeken a hasábokon, de üdv újra itt!
Dzsungel: az alapcukrod jó, a terhelésesek magasak! Mit mondott a belgyógyász?
Mariann: kislány! J Egyre ritkább ebben a topikban.
Akkor a ti lányotok is jó nagy baba!
Terjed a görcs a neten??? Csak nem!
Vali: médiasztár
Amúgy együtt érzek veled, rossz ilyen sokat feküdni!!!
Nixi: nekem Medelám van, és volt. Ugyan nem használtam nagyon sokat, de nekem nem volt vele semmi bajom. Mi érdekel? Van róla honlap is, már egyszer belinkeltem.
Lino: milye néz ki ugyanúgy? Láttál valamit???
Magzatvíz: az enyém már rendeződött J De ha nálatok ez a módi???
Szép nagy lányka lesz akkor ő is!

Farfekvés, harántfekvés??? Jaj!
Nagyon helyes gömböc.
Bellana: puncsos mignon???
És milyen az a cukorlelet???
A látszat bizony gyakran csal.
Jobbulást a fiúknak!
Maci: nagyon helyes Benőke
Kinga: fogyás
A megajánlott jegyekhez gratula, és komoly fegyvertény ez!
A keresztlányodat valóban nem kellett volna megemelned.
Akkor öcsi ma írt magyarból. Nem is tudom a tételeket!
Na, akkor még beszúrok ide egy tali táblát, és ezennel befejeztem a visszaolvasást! Remélem, most nem leszek hűtlen már jónéhány hétig!
Zsuzsa