A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Haho!Kép

EN itt vagyok...semmi izgi, nyugis hetvege. Meg a hazassagi evfordulot sem unnepeltuk meg, majd kedden, tulkeppen 11.-en volt az eskuvo, csak az nem esik hetvegere,de apa igy dontott.

Lino!Kép
Megneztema kepet a profilodban, maris nagyon szep baba...

Vali!Kép
Engem nagyon erdekel, kerlek kuldd az album cimet mihamarabb. A tv adas idopontjat meg nem tudod?

Bellana!Kép
Milyen aranyos Dino a kepen...Gyogyuljon meg hamar!!!Neked meg kitartast!

Zsuzsa es Edina!Kép
Mucska es Anna!Kép
Ma is gondoltam ratok, tovabbi drukk, legyetek jok es maradjatok (meg) egyben!

szoszi (30+0!!!!!Kép)
szoszi

Anikó, Szöszi!

Elküldtem az album címét.

Még nem tudom mikor lesz pontosan adásban a műsor, mert még szerdán van egy UH forgatás velük.

Vali
Ma töltöttem be a 31. hetet.Kép
cvali

Sziasztok!

De jó itthon anyum mosdt csinált nekem tejbegrízt....Kényesztetnek, előttem meg elment a család nekem gyümölcsöt és narancslevet venni, merrthát a kicsinek kell....
Bellana.
Hát ezt a mellszívót egy barátnőmtől kaptam sterilen, mert a kis ikrei mindent megtettek hogy legyen teje, és nem tudom hogy jó lesz-e, vagy keresdgéljek már előre, vagy ha nem megy ráér akkor venni egy másikat. Valaki szídja a kézit, valaki nem, de igy tapasztalatlanul elég nehéz döntenem.
Hát sajna vizsgám még lesz, de most másra is koncentrálunk, jelenleg a szopizást olvassuk, hogy hogyan is kell.
Ma azt olvastam, hogy ne engedjeűm elvenni, és az elős este ne pihenjek nélküle. De nálunk azt mondták hogy ki kell adni, hogy legyen erőm, másdnapra. Most erőlködjek, hogy nem adom, vagy mi legyen?
Ti hogy vagytok, a tea, víz, tápszer adással a kórházban? Nálunk adni akarnak vizet is meg teát is, ezt engedjük vagy sem?

Anikó.
Hát én sem élvezem az utazást, ezért is nehéz hogy nem helyben vagyok, de így biztonságosabbank érzem a helyzetet, Pesten mint a helyi kórházban.
A cicám Áfonya állandóan ráül a klaviatúrára, őt kell most simogatnom....
Párom szegény vitorlázik, de olyan hideg van és esik az eső, hogy most ő sem élvezi, tavaly úgyanekkor FranciábaNan voltunk vitorlázni, hát ott 40 fokos meleg volt, és egésznap fürödtünk.
Hiányzik is nekünk, nehéz az alvás nélküle, meg az ölelés, hozzábújás hát az most nincs. De kibírjuk valahogy.

Bergon.
Hol van akció, és meddig tart, és mire vonatkozik?

Milyen hőmérőt választottatok?

Pussz Mindenkinek
nixi
Irország

Anikó, Szöszi, Panó, Chello, Kinga és Süncsi!

Először rossz címet adtam meg, azzal csak jelszóval lehet megnézni.

Utólag elküldtem a közvetlent is, amit ki is próbáltam.

Bocsika!

Vali
cvali

Vali!
Mail ment.

Niki:Áfonya:KépA kényeztetést én is szeretem!Kép
Párod jobban járt volna,ha inkább itt marad Veled!Kép

Bergon:Én a XV.ker.Szentmihályi út 58-ban voltam.
Szerintem hívjátok fel akció ügyben:306-49-54.

Jó éjt:Anikó
vakili

Jó reggelt !

Zsuzsa remélem már készülődik haza a kórházból.Kép

Bellana: másodszorra megyünk a Praxisba. Én jelentkeztem megint a babaneten, remélem most is igénybe lehet venni a kedvezményt. Én is azt vettem észre, hogy uh előtt és után tombol a Noémi de amíg ott vagyunk addig szinte meg sem mozdul.

Sajna kocsi ügyben nálunk is volt tegnap akció mert belénk jöttek hátulról. Iszonyúan megijedtünk de szerencsére semmi bajunk és a kár is minimális. Azért egész délután pityeregtem mert nem éreztem a babámat és azt hittem baja esett.

De jó kis hintaszéke van Daninak. Mielőbbi jubbulást férjednek és Daninak. Nálunk több mint két hétig tartott a lábadozás de most már jól vagyunk.

Niki: gratula a kislányhoz. Kép Mi is most voltunk a 30. héten és kb. 1500 grammra saccolták a leányzót. A Medeláról én jókat hallottam 1-2 helyről.

Anikó: várjuk a képeket!

Lino: gyönyörű a kép Gömböcről és már hatalmas baba. Kép Remélem még meggondolja magát és befordul.
Hányás: Kép

Szöszi: gratula a kerek 30. héthez! Mi a 31.hetet töltöttük a hétvégén.

Vali: neked is gratula a 31. hez és persze a csodás pocis képekhez. Kép

Kellemes napot mindenkinek! Kép

Chello
chello

Jo reggelt!Kép

chello!Kép
Mar megnyugodtal,ugye? Sajnalom, a nagy ijedtseget, de,jo hogy nem lett semmi bajotok!

Vali!Kép
Nekem nem jon be az albumod, pedig olyan kivancsi vagyok...

Tobbiek?

szoszi
szoszi

Chello!

De jó,hogy nem lett bajotok!!!

Szöszi:Neked is azt írja ki,hogy a lap nem jeleníthető meg?

Reméljük,Zsuzsa már tényleg készülődik hazafelé.Kép

Orsi,Bori,Hajni!
Így kifáradtatok a börzézésben?Kép

Nagyon üres a topic tegnap óta!Hol vagytok csajok?

Anikó
vakili

Sziasztok!

Chello: szerencse, hogy nem esett bajotok!!
Biztos a baba is megijedt azért nem mozgott.
Elaludt a mögöttetek menő?
Úgy tűnik átvesszük tőled a stafétabotot kórság ügyben. Kép Nekem még csak a fejem fáj, de Dani alig lát ki a nátha mögül. Ki is hívtam a dokinőt: 13-14 között jön. Inkább, mint mi üljünk a fertőben órákig.

Anikó: sajnálom, hogy nem jött be a börze. Nekem azon a egy alkalommal is az volt az érzésem, hogy egy halom rongyot kínálnak normális áráért.

Vali:gratula a 31-ik héthez! Szeretném ha nekem is elküdenéd az albumod címét! Kép

Szöszi: neked is gratula a 30-ik héthez!
Hogy sikerült a házassági évforduló? Kép Kép

Zsuzsa: remélem minden ok és már úton vagy hazafele. Kép

Bellana
bellana

Jó reggelt!

Anikó, Szoszi, Bellana!
Elküldtem közvetlenbe is a képeket.
Ma reggel én ismét megnéztem az album elérésen keresztül nekem bejött, de lehet, hogy tegnap rendszer hiba is volt, azért nem tudtátok megnézni.
Remélem tetszeni fognak.

Egyébként nekem, most kivételesen jó éjszakám volt, 1/2 8-kor keltem fel. Kép

Chello!
Próbálj meg pihenni, gyógyulni és nem idegeskedni! A kocsi a legkevesebb, a lényeg, hogy TI jól vagytok! Kép De azért sajnálom, ami veletek történt.

Sziasztok!

Vali
cvali

Jó reggelt,

Jó sokáig tartott a visszaolvasgatás, főleg így házimunkával fűszerezve.

Szia Linda,
Atomanti benáthásodott?! Ez nem jó hír. Lehet, hogy én fertőztem meg?
Szóval kicsit kimerültél? Van nektek biztonsági gyerekzáratok a szekrényeken? Mi felszereltük annak idején a lakást Dani ellen, mert tényleg minden ki volt pakolva, konyhaszekrénytől kezdve a fehérneműs kosarakig, minden. Ráment egy nap, míg minden szekrényt megcsináltunk, volt, amit csavarozni kellett (mármint a gyerekzárat), de jó szolgálatot tett! Hűtőre is, mindenhová tettünk.
Ismerős ez az érzés egyébként, hogy mire kész vagy a takarítással, lehetne előlről kezdeni!
Más téma: csatlakozom én is a szexet-nem-kívánó-nőcik táborába. Már akkora a hasam, hogy minden mozdulat nehézkes, néha egyenesen fájdalmas.

Chello,
Közel vagy már a teljes gyógyuláshoz? Én most mindjárt indulok a házi orvosomhoz, mert sajnos újra és újra kezdődik előlről a torokfájás, orrfolyás, arcüreg-bedugulás. Azt hiszem, elkerülhetetlenné vált az antibiotikum.
Noémi tehát rendben van, ez csodás. Neked is az uh-n nézték meg a méhszájadat? Nekem azt még sosem említette a doki bácsi, amikor uh-zott.
Én szívesen megnézném az albumodat! Kapok címet?
Most jutottam el a koccanásotokig. Örülök, hogy nincs nagy baj.

Egcsi,
Remélem, minden rendben van veletek, és jó hetetek lesz a férjeddel. Minden jót!

Niki,
Én mondtam a kártyás dolgot, ez a Szentmihályi úton volt. (nagyon közel a Pólushoz) A másikról nem is tudom, mekkora, mennyire lehet válogatni a textilek között, nem azt írta egyszer valaki, hogy ott csak katalógusból lehet nézegetni?
Mi szerdát ütemeztük be a párommal, majd jövök a friss infókkal.
Vérszegénység: nem adott az orvosod rá semmit? Szerintem erre szokták a vasas dolgokat felírni.

Anikó,
Most olvastam a börzés élményeidet. Nekem ezek szerint nagyobb szerencsém volt. Mennyiért láttál te rugikat, egybeket?
Annak nagyon örülök, hogy sikerült a bergonos vásárlás!
Én nagyon-nagyon jól tudtam vásárolni. Elköltöttem kb.17e forintot ruhákra, ebben van 4 isteni sportos pulcsi Daninak, egy nagyon szuper kismama-ruha nekem (később is tökéletes lesz), a többi Dorka-ruha. Annyi, de annyi minden volt! És olyan árakon, hogy azt mondtam, nem is értem az árusító anyukákat, hogy van szívük (az én szerencsémre persze) azokat a méregdrága rugikat, egyebeket eladni 300-400-500 forintért! És olyan, mintha nem is használták volna őket.
Anyuval voltunk, Karcsit én nem akartam ilyesminek kitenni, és anyu már 1 óra után azt mondta, hogy szerinte ebből már ötösikreket is lehetne ruházni, hagyjam már abba! Mindig azt mondtam, amikor megint a kezembe akadt egy –egy isteni darab, hogy gondolja már végig, egy óra belvárosi parkolás díja az egész! Azért mindig igazat adott. És azt hiszem, amint kinövi őket a baba, el fogom adni őket, mert egyelőre ugye nem tervezünk harmadik bébit.
A kirándulásunk: 3 éjszaka Libickozma (vadászfogadó az erdő mélyén), utána 2 éjszaka Hévíz, Európa Fit. Talán az idő is kitavaszodik végre, tartósan.

Lino,
Csak nem három-lányos anyuka leszel?!
És már ekkora a súlya? Mikori is akkor a szülésed várható időpontja?
Dokid nem próbálkozik beforgatással? Hallottam már ilyesmiről, bár nem tudom, mikor alkalmazható.
Ügyes vagy, hogy mindent megvettél. És ez az ajándék-dolog, igen, ezt már más is tanácsolta. Szerinted ez egy 6 éves kisfiúnál hogy működhet? Elhiszi még? Vagy úgyis tudja, hogy mi vettük - csak azt mondjuk.

Most el kell mennem, majd talán még jövök délután. Addigra Zsuzsa is hazaérhetne már!!!!
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Chello és Vali,
összekevertem a dolgokat: Valitól várok albumcímet, bocsánat!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bellana, épp mentünk ki az autópályára de nincs gyorsító sáv így megálltunk. A hátunk mögött levő fickó azt hitte már elindultunk és közben figyelte, hogy ő is ki tudjon menni aztán szépen belénk jött. A hátunk mögött kettővel is volt egy másik koccanás de ott az egyik autós elhajtott a helyszínről így rendőrt kellett hívni. Kép

Sajnálom, hogy Dani ilyen náthás. Kép

Vali, a kocsi nekünk sem számít, egyedül Noémiért ízgultunk de nagyon!

Anitabori, sajnálom, hogy még nem gyógyultál meg. Én úgy érzem már kifelé megyek belőle, remélem nem jön vissza. A torkom nem fáj már és csak ritkán köhögök. Nekem a méhszájamat mindig kézzel vizsgálja meg a doki és most már baromira szokott fájni. Kép Nem hiszem, hogy az uh pontos képet adna mert akkor azzal nézné meg.

Album címet szerintem a Valitól akatál kérni, nem? Persze én is szívesen megadom de nekem nincsenek ilyen szép pocakos képeim. Kép

babanet.hu/album/main.php?album=2425

Chello
chello

Anitabori, Anikó - én nagyon örülök, mert egy csomó jó cuccot tudtam venni a börzén. Férjecském is aktivizálta magát. Tök jó rugikat vettem 4-500 Ft-ért, és Prince Oliver bodykat, rékliket 8-900 Ft/ 3 db-ot. A pelenka is nagyon olcsó volt, mármint az üzletekhez képest.

Bné - nekünk aug. 19-én van az évfordulónk! Úgy látszik, a kispapák egy hétre koncentrálnak mindent!

Voltunk Praxisban, sajnos Benőke aludt és az istenért nem akarta magát mutatni. Mindjárt teszek fel képet.

Puszi mindenkinek: Maci
maci2

Bori!

Átküldtem a címet, ha te sem tudnád megnézni valami miatt, légyszi jelezz vissza.

Köszi
cvali

Ő Benőke. ( Bence v. Kristóf)

MaciKépKép
maci2

Sziasztok!

Anitabori: nálunk is mindenhol van gyerekzár ahová csak fellehetett tenni, még a WC-n is.
A komód fiókjaira nem tudtunk tenni mert a gombok nagyon távol vannak egymástól és a könyveket sem tudom hova tenni, mert Dani eléri a legalsó polcot, más hely meg nincs már nekik, minden polc tele van... Szóval hacsak a plafonra nem pakolunk akkor ez marad. Kép
Amúgy Dani meg nem áll, itt rohangál, nyüstöl, mintha semmi baja nem lenne. Persze az idő csodaszép, biztos menne sétálni, homokozni, de hát így dokinőre várva, meg betegen nem viszem.
Marha lassan megy ez a nap.
Akkor neked bejött a börze. Kép

Vali: köszi a képeket. Kép Jó nagy pocid van hallod-e! Csak lestem. Kép Látom megtetszett a Süncsi féle maci a pocin kép. Kép

Chello: nektek is megkellett várni a rendőrt?
A méhszájamt nekem is kézzel nézi meg a doki mindig.

Maci:jól bealudt a kislegény! Kép

Bellana
bellana

Ezt most kaptam, jót röhögtem rajta:

Az információ terjedése.doc
Levél
Feladó: Vezérigazgató
Címzettek: Területi Igazgatók

Kedves Kollégák!
Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földtől, hogy szabad szemmel is láthatóvá válik. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az Igazgatókat, az alkalmazottakat
vezényeljék ki a parkba, ahol én egy kis előadást tartok a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben a jelenség nem látható, ekkor az alkalmazottak a
vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösről.

===========================================

Feladó: Területi Igazgató
Címzett: Főosztályvezetők

Kedves Kollégák!
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a
büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő.

Feladó: Főosztályvezető
Címzett: Osztályvezetők

A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a Vezérigazgató új
utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő.

Feladó: Osztályvezető
Címzett: Csoportvezetők

Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltűnni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a Vezérigazgató
a parkba rendeli az üstököst.

Feladó: Csoportvezető
Címzett: Dolgozók

Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökösök végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.
bellana

Sziasztok!

Köszi a sok gratulációt Gömböc nevében is mindenkinek!!! Egyébként tisztára olyan arca van mint a nővéreinek, úgyhogy ő is tiszta apja lesz Kép

Bellana: remélem gyorsan meggyógyultok!!! Lili a mai napig nagy becsben tartja az ajándékot amit Nóra hozott neki. Nagyon jó a kép Daniról!

Anikó: azért sem akartam rákérdezni, hogy lány vagy fiú, mert már mondták rá mindkettőt, de nekem most nagyon egyértelműen látszott, hogy kislány Kép Grat a babakocsihoz, én épp most mosom a mienk huzatát.

Vali: én is nagyon kíváncsi vagyok az albumotokra!!! A vizesedés most azért nem olyan durva, mint volt, látszik ugyan, de nem olyan vészes, most épp csak homeós bogyót kapok rá.

Szöszi: gratulálok a 30. héthez, meg a házassági évfordulóhoz is!

Niki: most nem lelem a táblázatot, de úgy emlékszem, hogy Te is a Szt. Imrében fogsz szülni. Én már kétszer szültem ott. Ha nem akarod, akkor nem viszik el éjjelre a babát (nekem nem vitték), és ha kéred nem adnak neki pótlást, de ez csak akkor van így, ha végig veled van. De úgyis Te fogod látni, hogy hogy vagy szülés után, és ráérsz akkor eldönteni, hogy a baba hol legyen. De akaratod ellenére nem fogják elvinni, ferde szemmel sem fognak rád nézni.

Chello: baleset Kép Csak nem az M7-nél? Utálom, hogy nincs felhajtósáv, én mindennap arra járok. Én is remélem, hogy Gömböc még idejében észhez tér!

Bori: jól bevásároltál a börzén! Ügyes vagy ! Én egyszer voltam, de nagyon utálom a tömeget, azóta nem is mentem. És ha tényleg három lányos anyuka leszek (100%), akkor Gömböc igazán takarékos baba lesz Kép Szerintem 6 évesen is örül, ha hoz neki valamit a tesó, de illúzióid azért ne legyenek, mert a 4 éves nagylányom is már csak úgy hiszi el, hogy Gömböctől kapja, hogy mi segítünk neki megvenni, mert azzal tisztában van, hogy aki a pocakban lakik az nem vásárolhat, max jó nagyokat rúghat anyába, ha tetszik neki valami Kép

Maci: nagyon édes Benőke!!!

Zsuzsa: remélem ma tényleg hazamehetsz!

Mindenkinek sok puszi:
Szilvi
lino

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam itt,most elkezdek visszaolvasni,meglátjuk,meddig bíromKép

Rólunk:sajna,megint lement rólam 2 kg,de úgy,hogy normálisan eszem,sőt,pacalt eszem,jégkrémet eszem dobozszám,steak-et eszem,sütit eszem,fehér kenyeret eszem.Most már a dokim is fogja kicsit a fejét,rájöttek,hogy nem koplalok.
Kaptam egy nagy piros labdát,azon szoktam idétlenkedni,de annyira jó!Tegnap azt is bemutattam,hogyan kell róla hanyatt leesni.Jót röhögtek rajtam.Sőt,Kispapától Bubu is kapott kisebb labdát...
Megvan mindkét megajánlott jegyem,szervezésből is és jogból is 4-es,de a szervezés tanár azt mondta,inkább menjek,mert 5-t akar adni,úgyis meglesz.Mondtam neki,hogy ha lesz még időm,megyek.Jogból meg összesen 4 embernek sikerült teljesíteni első körben.Hát,ezt mindig szerettem.Ja,és szerdán megyek elővizsgázni.
Megvolt Öcsém ballagása,30-an voltunk,olyan hulla voltam estére,hogy nem igz,ráadásul én hülye felkaptam a keresztlányomat,akiről kiderült,hogy 24-26 kg.Nem kellett volna.

De végre süt a Nap és annyira jól érzem magam,hogy na!

Millió puszi,Kinga
nyinike

Süncsi,most éppen keresem a fodrászt,aki szépre befonja a hajam,úgyhogy nem csak az alma arcunk,hanem az agyunk is hasonlóKép

Swen,én is 12-én megyek vizsgázni,majd szorítok Neked!

Anikó,nagyon aranyos a babócád!

Kinga
nyinike

Lino: köszi mégegyszer az ötletet! Dani még biztos elhiszi, hogy a tesó hozta neki az ajándékot. Kép
Igyekszünk gyógyulni, bár még nem volt itt a dokinő. Kép Amúgy kezdem azt hinni, hogy marhaság volt kihívni, mert Dani olyan atom. Majd hápoghatok, hogy miért is hívtam ki. Kép

Kinga: szia! Kép Kép
Már postára adtam neked 2 kilót, jó? Kezdetnek. Kép
Nekem untig elég egy mély levegő, vagy egy pillantás a jégkrémre és a mérleg összeesik alattam. Kép
Én a nagy piros labdát elöl hordom. Kép
Gratula a vizsgákhoz, nagyon okos és ügyi lehetsz!

Hű, Dani lefeküdt. Szép kis ébredése lesz a kaputelefontól. Kép

ZSUZSAAAA!!! Mi van veled, merre jársz, pihensz?

Puszi: Linda
bellana

sziasztok!

Még nem olvastam vissza, de mindenkinek köszi a drukkot!
Most jól vagyunk, és folyt. köv még minimum a hó végéig!!! Kép
Igyekszem visszaolvasni, és reagálni a mai nap folyamán.

Zsuzsa
zerko

Süncsi,én is szeretném megnézni a képeidet,ha lehet!rkeresztes@freemail.hu

Zsuzsának én is küldök drukkot,bár azt írjátok,ma már hazajön,akkor minden rendben,ugye?

Kinga
nyinike

Bellana,ekkora labdád azért biztosan nincsKép
Kilókat köszi,majd küldöm vissza,ha Bubu megszületettKépDe addig küldj többet is.
Dani nagyon aranyos a cipelőben,most hétvégén én is szereztem egy kisfiút a babakocsimba,de visszavették.
Megkaptad múltkor a mailt?

Puszi,Kinga
nyinike

Szia Zsuzsa!

Akkor írtál,amikor én!Örülök,hogy hazajöhettetek és Edina sem bújt ki!

Puszi,Kinga
nyinike

Lino, Zsuzsa!

Átküldtem az album címét.

Zsuzsa!
Pihenjél sokat!

Vali
cvali

Zsuzsa! örülök, hogy jól vagytok! Vigyázz magatokra!

Süncsi - a képek nagyon szépek, biztosan örök élmény marad nektek!

Maci
maci2

Helló lányok!

Zsuzsa, üdv itthon! KépKép

Kinga: az ég szerelmére, vissza ne küld szülés után a kilókat! Kép Kép
Megkaptam a leveled, csak nem tudtam mit is írhatnék rá. Kép Okoskodni meg nem akartam.
Már teljesen megbékéltél azzal, hogy egy fiúcska vágyott hozzád jönni babának? Kép

Más: volt itt a dokinő, nincs vész, nem ment rá Dani fülére a kórság!!!

Mucskáról van híre valakinek?

Orsikám, merre jársz??? Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Evvel búcsúztam szerda este: az enyém is megfordította az arányokat! Amúgy amit ma este rendezett és rendez, az valami szörnyűség!!! Én nem tudom, mi baja van! Érzi a frontot???
Aztán csak romlott! Lefeküdtem, de a görcsök jöttek 5 percenként, volt, hogy sűrűbben. Mondjuk elviselhető erővel, de sajna voltak. Így éjfél körül bementünk a kórházba. Nyílni nem nyíltam ki, csak a hüvely volt tág a doki szerint, és megerősítette ő is, nagy a baba.
Aztán választhattam, hazajövök-e, de ő a maradást javasolta. A görcsök reggel maradtak csak abba. Kép
Kaptam infúziót, és augmentint (seduxent nem!!!), és pihiztem egy pár napot.
Zsófival nappal a nagyszülők voltak, az esték meg megmaradtak az Apukájának...
Ruha: én most kaptam a hugicámtól nyári gúnyákat, így megúsztam a vásárlást! Majd pompázom benne a talin. Kép

És a hétvégén meglett a babakocsi+hordozónk is. Ez használt ugyan, de egy Graco Voyager Travel System Air.

Jerry, és a többiek! Aki férjnél van, annak 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kell csak! Az apaságival van úgy tudom a 30 nap! Ezt most hallottam a kórházban!

Panó: óvoda: ez valami katasztrófa! És sírnak, hogy kevés a gyerek???? Amúgy nem értem, miért más az egy éves gyerekkel!
Telefon Kép

Swen: most már elmúltunk 34 hetesek Kép
Amúgy néha fáj csak, amit Edinám rendez, többnyire nem Kép
A házasságiról hivatalos másolat kell, amit a polgármesteri hivatalban állítanak ki! Ingyen!!!
Ezer drukk a vizsgához, de szerintem se építs jóindulatra! Kép

Szöszi: az én lányom is fészkelődött rendesen, de sajna nem ott volt a vége Kép
Amúgy telihold is volt még a front mellé!
Na, hogy tetszik a négyórásság??? Kép
30+0??? Nagyon komoly! Jó lesz az az ünneplés holnap is! Gratula előre is! Kép

Chello: remélem már meggyógyultál. Majoranna tea??? Én ezt nem hallottam még, csak a kakukkfüvet!
Baleset Kép

Anikó: cukor Kép

Süncsi: gratula Dömperke hatalmas méreteihez! Amúgy ez a CTG már tényleg a vég Kép
Én is láttam a kórházba most fél napos babát! Kép Böfiztettem is. Hát nem emlékszem én arra, hogy a Zsófi volt ilyen kicsi, pedig ez a lányka közel 4 kilós volt!
A képek szerintem nagyon visszafogottak lettek. Mármint ez a 4 ÉS ha nem titok, mennyit kértek ezekért???

Bori: aha, nálatok sok ovi lehet!
Nekem még romlott a vérképem, így már én is kaptam vasat! Valami Maltofer fol-t.
Lassabban gyarapszol? Hova tűntek a finom sütikék??? J Én lassan enni sem tudok. Gondolom nincs neki hely!
Bocs, ha felzaklattalak. Kép
Megkaptad a listát már???

Üdv Timinek!

Egcsi: CTG, NST, ugyanarra gondolunk. A baba szívhangját nézik, és a méhed fájástevékenységét!
A férjed hazaért???

Bnemethm: én ugyan nem találkoztam még veled ezeken a hasábokon, de üdv újra itt! Kép

Dzsungel: az alapcukrod jó, a terhelésesek magasak! Mit mondott a belgyógyász?

Mariann: kislány! J Egyre ritkább ebben a topikban. Kép
Akkor a ti lányotok is jó nagy baba!
Terjed a görcs a neten??? Csak nem! Kép

Vali: médiasztár Kép Kép
Amúgy együtt érzek veled, rossz ilyen sokat feküdni!!!

Nixi: nekem Medelám van, és volt. Ugyan nem használtam nagyon sokat, de nekem nem volt vele semmi bajom. Mi érdekel? Van róla honlap is, már egyszer belinkeltem.

Lino: milye néz ki ugyanúgy? Láttál valamit??? Kép
Magzatvíz: az enyém már rendeződött J De ha nálatok ez a módi???
Szép nagy lányka lesz akkor ő is! Kép Farfekvés, harántfekvés??? Jaj! Kép
Nagyon helyes gömböc. Kép

Bellana: puncsos mignon??? Kép
És milyen az a cukorlelet???
A látszat bizony gyakran csal. Kép
Jobbulást a fiúknak!

Maci: nagyon helyes Benőke Kép

Kinga: fogyás Kép
A megajánlott jegyekhez gratula, és komoly fegyvertény ez! Kép
A keresztlányodat valóban nem kellett volna megemelned.
Akkor öcsi ma írt magyarból. Nem is tudom a tételeket!

Na, akkor még beszúrok ide egy tali táblát, és ezennel befejeztem a visszaolvasást! Remélem, most nem leszek hűtlen már jónéhány hétig!

Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, örülök, hogy végre otthon vagy! Kép

Kinga, nagyon ügyi és okos vagy. Gratula! Kép

Bellana, ott voltunk még amikor megjöttek a rendőrök de szerencsére nekünk nem volt dolgunk velük.

Lino, én is arra járok és utálom, hogy nincs gyorsító sáv. Kép

Mucska jól van de mindig fájásokat mutat a CTG. Meg fogják császározni a 38. héten ha minden igaz.

Chello
chello

Sziasztok!

Lehet,ma már nem jövök többször,mert este indul a vizsgajelentkezés a Neptunon,azon meg mindig felbosszantom magam.

Bellana,okés,nem küldöm vissza.Lefogyom Neked.Tényleg,bérfogyónő leszek.Biztos jól keresnék.Vagy turistaútjelző-festőnő.Vagy megint hülye vagyok.
Teljesen kibékültem azzal,hogy kukacos a babám,már néha fura lenne,ha lány lenne.Csak néha kámpicsorodok el,amikor nagyon szép ruhákat látok kislányoknak.Mindegy,majd beújítok egy testvérkét.

Zsuzsa,én ennyire nem örülök a fogyásnak.
Nagyon rossz érzés lehetett Neked az a sok görcs.Én tutira kétségbe estem volna,de Bendegúz szerencsére nagyon strapabíró,nem zavarja,ha emelgetek,tologatok,leesek a labdáról.Pénteken hirtelen hasra feküdtem(véletlenül,éppen olvastam),na,akkor nagyon megsértődött,akkorákat rugdalt,hogy csak na.Gondolom,felháborodott a merényleten.
Zsófi hogy bírta,hogy Anyucija távol van?Nem aggódott?
Tételek:Kosztolányi Boldog,szomorú dal,Mikszáth vagy Móricz(Öcsém ezt írta,de nem emlékezett,amikor kijöttKép ),Petőfi költészetének a nemtudommije.Én nagyon nem szeretem Petőfit.És biztosan Kosztolányit írtam volna,de Öcsinek a másikból volt puskája.Annak idején én az Ódát elemeztem József Attilától,11 oldalban.Kép

Niki,én is nagyon sokat utazom,mindenfelé és egyszer besokallt a Bende,de akkor közel 7 órát mentem.Amúgy semmi baja,inkább szeret ringatózni.

Puszi,Kinga
nyinike

chello: de még csak a 35. hete neki is, nem? És miért császár, amikor mefordult Anna? A műtétje miatt? Akkor nem is engedik már haza ezek szerint? Kép
Millió puszi neki!

Ja, és Neked is! Kép

Zsuzsa
zerko

Niki,én digitális hőmérőt vettem,aminek hajlik a vége,hogy ne legyen kényelmetlen.Ki is próbáltam magamon,persze,hónaljban,nem popsibanKép

Pussz,Kinga
nyinike

Zsuzsa: Mucska a héten tölti a 35. hetet csütörtökön. Először úgy volt, hogy a 36. hét betöltésekor haza engedik és utána megy amikor beindul a szülés. Ma kaptam tőle az sms-t, hogy császár lesz a 38. héten. Annácska egyébként már megint visszafordult. Kép Azt még ő sem tudja, hogy előtte még hazaengedik-e két hétre de ez van.

Neked most pihenést írtak elő? Szedned kell még valamit?

Chello
chello

Chello: ezt hogy gondolta Anna? Nem szép tőle!
De végülis nem ez a lényeg! Anna és Mucska legyen egészséges! Remélem azért kap még a dokiktól némi hazamenetelt, és grillezért! A férje tuti helyrerakta már az áradás nyomait a nyaralóban.

Én: igen, szedek 3*2 MagneB6-ot még 2 hétig, még 2-3 napig 3*1 Augmentint, és most kezdtem a vasat is. Ja, és az Elevitet!

A doki azt mondta, hogy semmit se emeljek, és azelőtt pihenjek le, mielőtt elfáradok. Jó mi? És hogy 2 hétig nem akar látni! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, akkor tessék betartani az orvos utasításait. Kép Persze tudom, hogy ezt Zsófi mellett nehéz megvalósítani.

Nekem is írt fel vasat a doki pedig egyelőre egész jó a vérképem.

Chello
chello

Sziasztok!

Kijegyzeteltem gyorsan mikor kivel mi történt, már amit tudtam.
Laptopról irok, de erre nem lehet az itthoini klaviatúrát és egeret egyszerre csatlakoztatni, így ide oda csere van az irás és a keresések között, mármint dugó csere, de4 értetek megéri nekem.

Zsuzsa-nak egy nagy gratuláció, de jó neked, meg nekünk is, ki előbbre ki hátrább van, de mindegyik állapot gyönyörű.
A Mellszívó csak azért érdekelt, hogy milyen a vélemény róla, mert ha van egy ilyen vegyek-e egy másikat, vagy feleslege előre költeni ilyenre.

Kinga, Swen majd én is drukkolok nektek vűizsgakor, nem nagyon jó élmény, csak legyetek túl rajta, nekem a csütörtöki szigorlatom olyan mintha ezer éve lett volna, már csak 4 vizsgám lesz, ha beérek mindegyikre.

Kinga.
Te honnan hová utazol, a suli miatt?
De úgy rémlik te vonatozol, az jobb lenne mint ez a fránya busz, amin nem lehet felállni, ablakot lehúzni, sétálni és a légkodi persze nem megy.
De valahogy túléljük, a dokibá azt mondta az a legjobb a babának ha velem van, mindegy hogy utazunk vagy sem, velem legyen. Mit gondolt otthon hagyom?
Hőmérőt lehet a fülbe is tenni? mert ilyen popsis van, azt már vettünk, de aztán rájöttem hogy ha afülébe tenném kevésbbé zaklatnám. Ezért ez megmaradna nekünk, és egy fülest vennék még.

Szilvi.
Szent Imrés dolog. Hát de jó akiknek már van tapasztalatuk, nincs bennük annyi megválaszolatlan kérdés.
Amit irtam a baba elvételéről és etteséséről, azt a szülésznőm mondta hogy így a jobb nekem és nem tudsom mennyire kardoskodjam az mellett amit én akarok, mivel még nem tudom mi ajobb nekünk. Hogy rögtön legyen szopiztatás, velem maradjon, és ne adjanak neki enni másból. És a cukros vizet lehet engedni?
Nálatok hogy volt ez az első folyamat a kicsikkel?

Anikó.
A párom szerintem is itthonmaradhatott volna és ő is ezt érezheti, mivel esik az eső és nagy a szél, bár sporttos vitorlás idő van, de szerintem egy kis búvárkodásnak, napzásnak jobban örült volna. Csak ne fázzon szegénykém.
De már alig 5 nap és láthatom.

Antitábor.
Szedek ,már vas rágótablettát, de hogy elég-e ezt a dfokibácsi tudná megítélni, és ő meg mást nem írt fel nekem pluszban. DE azt mondta más is volt már vérszegény, nem olyan nagy gond. Én meg elhittem neki.
A Bergonba mi meg hétvégén készülünk, nyitva van vasárnap is? Ird majd meg milyen akciók voltak, és érdemes-e menni.

Voltam ma Demko Filderes boltban, néztem gyapjút a gyermeknek. És vannak derékaljak 10 e Ft körül és nyáron hűt téelen fűt takarók, több fajata 12 e Ft-tól.Én lehet hogy ilynere ruházok be a rendes szőr helyett, praktikusnak meg anitalergénnek tartottam, meg pormentes, meg stb.

Most megyünk enni egy kis epret, mert a babi azt kivánja, de jó mindent a kicsire ráfogni, a család meg úgy csinál mintha elhinné, én meg önigazolásnak veszem.
A jóga tanárom azt mondta hogy végéig főtt krumplit kell enni, akkor nem hízunk meg. Én szeretem a zöldségeket, de hogy semmi húst és tésztát ne egyek, azért az túlzás lenne.

Na legyen mindenki nagyon rossz, majd jövök még.
MI
nixi
Irország

Nixi:
Most csak annyit, hogy kérdezd meg a Denko Federnél, hogy mosható-e vagy csak vegyileg lehet tisztítani, mert az nagyon nem mindegy!
Amúgy a mellszívó szerintem megteszi tökélezesen! Lehet, hogy neked nem is kell majd!

Megyek pihizni, mert ma túl sokat melóztam. Jó éjt holnap!

Zsuzsa
zerko

Szia Mindenkinek!

Most nem tudok sokat írni, mert hulla vagyok, de Zsuzsáékra nagyon kíváncsi voltam, úgyhogy üdv újra itthon nektek!!!!!! Nagyon ügyik vagytok, remélem most már minden rendben lesz veletek!!!!!!

Kinga, sorstársam én is nagyon szorítok érted szerdán!!!!!!!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Nagyon régen írtam már megint, csak az aktuális híreket tudtam elolvasni, de azért remélem nem haragusztok meg!

Zsuzsa: ahogy kivettem a sorokból görcseid voltak és kórházba kerültél? Nagyon sajnálom, ha május 4-én volt ez mindez, akkor nem csodálom, akkor volt holdfogyatkozás és telihold is és front is. A sógornőm akkor szült. Én meg nagyon rosszkedvű voltam, én is nagyon rosszul éreztem magam. Biztosan volt valami a levegőben. Az a lényeg, hogy most már otthon vagy!!!!!Kép Vigyázz magadra!

Nixi: én anno a Mávban szültem, most a Szt. Imrében fogok, de az első percek úgy vannak, hogy megszülsz, rögtön cicire teszik a babát, aki elkezd okosan szopizniKép A Mávban úgy csináltuk, hogy először a kisujjamat tettem a kis szájába, mikor éreztem, hogy nagyon elkezdi szívni, akkor tettem cicire (összecsípni a mellbimbót és úgy a szájába tenni, különben nem érzi és keresgéli). Legalábbis nálunk így volt, persze mindenkinél más jön be. Aztán elvitték a picit, hogy megvizsgálja a gyermekorvos. Ja, a közvetlen szüléskor csak a kezembe adták utána rendbe tették, nem fürdették meg, csak megtörölgették és felöltöztették és ekkor adták oda szopizni. Ez kb. 2-5 perc volt és előttem történt. Az első éjszaka (este szültem) a csecsemősőknél volt a baba, de utána végig éjjel-nappal velem volt és csak fürdetéskor vittük be. Én nem kértem és nem is akartak adni vízet vagy teát, hiszen egy kis előtej ilyenkor elég nekik. Igaz mi nyáron fogunk szülni, lehet, hogy ilyenkor jobb egy kis víz nekik, bár én ha lehet, nem adok neki semmi ilyet, csak tejcit.
Amit ajánlani tudok, már most dokival fel lehet íratni egy gyógypárnát (lyukas középen, egészségügyi segédeszköz boltban kapható pl. a Margit krt-on, receptre sokkal olcsóbb!!!), ami akkor jön jól, ha a gátseb miatt nem tudtok ülni. Na nekem ilyen problémám elég hosszan volt, így nagyon jól jött, mert különben képtelen voltam ülni.
Nekem is Medelám van, én szerettem, de van aki az elektromosra esküszik, jobb kipróbálni mielőtt veszel, de lehet kölcsönözni is, akár csak motort is.

Mucska is kórházban van? Miért?Kép Szurkolok nekik, hogy minden rendben legyen!!!KépKépKép

chello: ez a baleset nem hangzik túl jól, nem kaptál sírórohamot? én biztosan... Vigyázzatok magatokra nagyon!!!! Terhes biztonsági ővet használsz??? Nagyon jó és tényleg kényelmes!

Vizsgázóknak: nagy adag energiát és szerencsét kívánok, na meg jóindulatú tanárokat! Nagyon nehéz lehet nagy pocakkal vizsgázniKép Olyan ritka, ha a tanár megértő és rendes, kívánom legyen jó tapasztalatotok és jó erdeményeitek!!!

Kinga: ezt a fogyást én sem értem! Nem lelki eredetű ez?

Fülhőmérő: azt hallottam, hogy nem teljesen 100%-osan biztos a mérés és hogy ugyanannyira nem szereti a kisbaba ha a fülét bántják, mint a popsiját... Valamelyik Kismamában volt összehasonlítás a hőmérők között.

Bori: mi is Flexa bútort vettünk a lányomnak, jó idő kellett, míg megszoktuk, hogy a magasban van, de így jobb lett a szobája és a kiságy elfér alatta, így együtt lesz a 2 lányKép Köszi a tippet! Te adtad!Kép

Üdv: Zsuzsi
ha tudok benézek, sajnos a lépést nem tudom tartani, de azért próbálkozom!!! Mindenkinek könnyebben elviselhető napokat kívánok!
zsu26

Sziasztok!

Kinga: a Te fogyásod ellenére azért a babád biztos rendesen fejlődik!!! Sulihoz további drukkok, és kitartás!

Vali: köszi az albumcímet! Nagyon jók a képek!!!

Bellana: örülök, hogy Danival nincs túl nagy baj, remélem hamar meggyógyul!

Zsuzsa: igen, úgy látszik, hogy szeretnek jó sok vízben lubickolni, mert mindig ez van. Igen, láttam, hogy kislány, vagyis inkább azt, hogy nem kisfiú Kép Forgolódással próbálkozik Gömböc, de még nem sikerült neki, remélem azért nem adja fel.

Chello: Mucskánál azt értem, hogy császár, de miért a 38. héten?

Niki: Az első lányomnál az első éjszakát külön töltöttük (vagyis azt is csak félig), de nekem nagyon hiányzott, úgyhogy onnantól velem volt. Pótlást, cukros vizet sem kapott, de nekem nagyon hamar beindult a tejem, és sok is volt, és Lili meg szopizott gőzerővel, már a második nap 100 ml-t. Nórával 1 nap után hazajöttünk, de ő addig végig velem volt. Cukros vízről nem tudom mit írjak, mert nekünk nem volt rá szükség. De persze ajánlgatták, ki is hozták, hogy adjam csak nekik, de én inkább nem adtam. Most pedig remélem, hogy a kisasszony meggondolja magát és visszafordul menetirányba, és akkor szülés után 6 órával már mehetünk is haza. Azért is írok ilyen hosszan, mert nem lehet tanácsot adni, hogy nektek mi is lesz jó. Az első babánál pedig amúgy is ezer dologban totál bizonytalan az ember. De tényleg lehet, hogy neked az válik majd be, hogy éjjel nyugodtan tudsz majd pihenni. Jó eperevészetet!

Mindenkinek sok puszi:
Szilvi
lino

Lino, jó reggelt! Hogy hogy ilyen korán?

Mucskánál nem tudom miért a 38. héten csinálják ill. csak sejtem. Azt írta, hogy a doki nem akarja átadni másnak, gondolom elmegy szabira és azért.

Kellemes napot mindenkinek!

Chello
chello

Sziasztok!Kép

Tegnaptol 4 oras vagyok!Kép Olyan jo erzes...El tudtam otthon mosogatni meg agyazni, teregetni, nem este kerult ra a sor hulla faradtan. Perze, sokat nem voltam otthon, seta, nezelodes, elvezem a napsugarakat, bar eleg gyeren vannak...Jovo hettol nekiallok a szekrenyrendezesnek(pffuuuuuj!) is, becsszo!Kép

Vali!Kép
Az albumot tegnap sem tudtam megnyitni, de megneztem a kepeket kozvetlenbe.
1.-Az agyak gyonyoruek lettek!
2.-OOOOOOOOOOriasi a pocid! Utolagos engedelmeddel megmutattam a ferjemnek is, azt mondta, hogy eddig tevedett, mostmar latja, hogy nekem nem is nagy a hasam...Kép

Lino!Kép
Lilinek olyan szep a honlapja, Noranak nincs? Nem csinaltatok?

Zsuzsa!Kép
Udv itthon/otthon! Kerem betartani az orvos utasitasait! Megigered? A tippmix-el mar nem is probalkozom, csak drukk, hogy senki se szuljon 38.-ik het elott.

Niki!Kép
Eper????????Hmmm.Nem draga az meg egy kicsit? A csaladodat nem hatna meg vajon, hogy en is kivanom?Kép

A vizsgazoknak kitartas a gorcsoloknek anti-gorcsos napokat, a gyerekeseknek angyali jo kissracokat kivanok!

Ma megyek vedonenihez, majd megirom a keruletet a bellymnek!

szoszi (30+2)
szoszi

chello!Kép
Errol jut eszembe engem is foglalkoztat ez a szabadsag-dolog...A nyari szules hatranya, hogy mi van, ha a doki pont akkor megy szabira.Valamikor neki is el kell menni.Jol meg is kerdezem majd tole legkozelebb!
szoszi
szoszi

Jó reggelt!

Zsuzsa: Látom máris aktív vagy. Kép
Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg pihizni!
Úgy látom a tali a Marcellóban lesz. Kép

Kinga: te fogysz én meg mindennap más súlyt mérek, persze mindig többet. Most vagy a mérleg rossz, vagy nem tudom. Nem dagad kezem, lábam, víz sem lehet...De nem eszek többet mint amúgy!! Hiába nem akarok dagi lenni, rohamosan hízok. Kép

Szöszi: remélem bejön a 4 órás munkaidő. Kép
Megértették már a szisztémádat az utódaid? Kép

Lino:engem meg tessék a hízás miatt vígasztalni. Kép
A hányingered megvan még?
Jó lehet, hogy olyan korán hazaengedtek a kórházból! Remélem a szopi nekünk is menni fog, mert hiába hőzöngtem ezügyben, azért tartok tőle, mi van ha most mégsem fog menni. Kép

Nixi: nekünk van popsis és fülhőmérő is. Ez utóbbi csak a fülbe tehető. Kép Nekünk bevállt, bár többeknek nem. Míg kisbaba végülis mindegy, mi most kb. 2 hónapja tértünk át rá, mert Dani már nagyfiú és nem tűri ha a popójában matatok. Kép
A hónaaljában meg nem tudom mérni, nem marad nyugton. Kép Szóval míg kicsi bőven elég a hagyományos is. Kép
Mellszívó: szerintem az is elég ha szülés után áldoztok rá ha kell, úgyis a kórházban derül ki és akkor apuci még mindig tud venni. Kép

Chello: a biztosító fizet nektek ugye?
Mucskával telefonon tartjátok a kapcsolatot?
Neked is csaszi lesz, ugye?

Panó: hol vagy?

Swen: kitartáááás!!!

Bellana

UI: tapasztalt anyukák! Hogyan és mikortól remélhetem, hogy Dani hajlandó lesz kifújni az orrát? Eddig nem igazán tudom rávenni és a szívás nem túl népszerű.
Köszi. Kép
bellana

Szöszi, tényleg érdemes rákérdezni a dokinál szabi ügyben. Én tudom, hogy az enyém mindig augusztusban szokott menni így júliusban számíthatok rá. Kép

Örülök, hogy már nem dolgozol olyan sokat. Mikor hagyod abba végleg?

Bellana, biztos fizet a biztosító csak az a kérdés, hogy fedezi-e a költségeket? Mucskával többnyire sms-en tartjuk a kapcsolatot de néha beszélünk is. Kép

Igen, nekem is csaszi lesz a szemem miatt!

Chello
chello

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök, mar rég jartam erre. Olvasgatok, csak valaszolni nincs idöm, mostansag mar minden lassabban megy...

En is kivancsi voltam, hogy Zsuzsa beköszön-e! Örülök, hogy minden rendben! Edina, maradj még bennt 1 honapot, léci!
Zsuzsa, persze, van egy-két mezitelenebb kép, azok közül 1-et dolgoztattunk ki, de azt inkabb nem küldözgetem. A fotozas, kb 40 db nyers kép + 4 db kidolgozott kép 450 svajci Frankba került, ez egy atlagos havi fizetés 10ed része (nyomtatas nincs benne az arban!). De ezt nekem nem szabadna tudnom, mert ajandék voltKép

Kinga,
elküldöm majd Neked is az elérhetöséget.

Bellana,
Dani mar megint elszenderült egy csintevés közben (multkor a hintaban aludt)Kép?
Még milyen poziciokat tud? Edes nagyon!

Mindenkinek sok puszi, délutan jelentkezem,
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Én is mérlegeltem ma, és a babám ugyan állítólag jó nagy, de én is fogytam megint! Lassan lefogyom, amit a közelmúltban felszedtem...

Én a dokit már a 8. hetemen megkérdeztem, nem zavar-e be ez a terhesség a szabadságába! De ő is utána megy majd Kép
Nixi: az én lányom kapott cukros vizet, és tápszert is, mert nekem még a 4. nap is alig volt valami tejem. Utána is kapott pótlást mindig, de megnőtt!

Swen: köszi az üdvözlést, és ma már ne tanulj nagyon sokat! Holnap nagyon szorítok!!!

Zsuzsi: köszi, de nekem egy nappal később volt, de szerintem hatottak nekem is ezek a dolgok! Kép
A kórházba már nem volt szabad ágy a szülészeten. Ott is sok baba született!
Sajnálom, hogy nem nyilatkoztál, jössz-e majd a találkozóra! Ugye mondassz valamit???

Chello: csakl a szabi miatt kiszedi ilyen korán??? Hát bevallom, nekem ez nem nagyon tetszene!

Szöszi: igen, megijedtem...
Amúgy én sejtettem, hogy ez a tipmix dolog nem lesz ám olyan egyszerű!!! Csak nem árultam el! Kép
Én is epreztem tegnap Kép De drága!!!

Bellana: az orrfújás nálunk sem megy még. Kép De van olyan gyerek, akinek 2 évesen nagyon ügyesen!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Lányok - hol lehet kapni lenmaggal töltött párnát?
Valaki írta régebben, de már nem emlékszem.

Zsuzsa - akkor Marcello? Vagy még nem biztos?

Maci
maci2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?