A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Lanyok!
Merre jartok??? Le vagyok dobbenve, hogy sehol senkiKép

De most biztos mar a tv elott ultokKép

Puszi, szep estet, azt hiszem csak holnap jovok ujra.

Orsi

avocado

Szia Lányok!

Anitabori: nagyon örülök, hogy újra itt vagy, úgy hiányoztál! Kép
Nagyon biztató amit a mellszívóról írtál! Bár már én is ott tartanék. KépDorka baba nagyon bájos lehet, hogy mosolyog. Kép Dani miatt ne aggódj, majd nagy lesz az öröme ha végre hazamegy. Kép
Ádival a múltkori eset óta sem lettek sokkal fényesebbek a dolgok...

Ildikó: kiváncsi vagyok mit mond a dokid. Gyanítom, hogy én sem zsírt szedtem fel 1 hét alatt 3 kilót... Azt nem hiszem, hogy okod lenne bujkálni a házatokban. Kép

Zita: ügyi vagy. A varratszedés nem fáj? Ez a tandemszopi érdekes lehet. Kép

Zsuzsa: nagyon szorgos vagy. KépEnnyi házimunkát elvégezni! Az nagyon jó, hogy ennyi tejed van! Kép KépSzerezz be olyan kagylót, hogy ne szökhessen el egy csepp sem. Kép
A gátsebbel hogy állsz? Hú, de félek tőle! Kép

Orsi: mi ez a teknősmánia? Kép
Ház:én is kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz berendezve! Kép

Szöszi: mi jót főztél? Kép

Panó: nahát, milyen ügyes vagy, hogy csak ennyit híztál. Most irogy vagyok. Kép Pedig esküszöm, hogy nem zabálok!! Már inni is csak vizet merek.
Gárdony: Kép
Táblázatok: a babás nagyon szépen alakul. Kép

Swen: Daninak csokitortája lett. Kép
Szülés: hát akkor a jövőhéten már te is babázol? Kép

Lino: elképesztő vagy. KépDe teljesen igazad van, minek legyetek a kórházban ha nem kell?
Lepény: ha bennt marad belőle akkor mi történik, megkínoznak?

Bnm: nem semmi hallása lehet a férjednek!! Így meghallani a kicsi szívdobogását! Kép

Na és akkor a mai nagy nap. Kép
Mindenkinek köszönöm Dani nevében a jókívánságokat!! Kép Kép

A szülinap jól sikerült, itt voltak anyósék, dédi, sógoromék a 2 lánnyal. Dani kapott egy halom ajándékot, azt se tudta mihez kapjon. Kép
Csokitortája volt, de nem kért belőle, csak később. Kép Jót játszott az unokatesókkal, nagyon boldog volt. Kép Így én is. Kép
Sajna a fényképező továbbra is kaka, ezért csak pár kép sikerült, azok sem a legjobbak. Kép Anyós csinált hagyományos géppel is, remélem azok jobbak lesznek. Azért Szöszi külön kérésére felrakok párat. Kép

Puszi: Linda

Kép

Kép

Kép
bellana

Sziasztok!
Most sikerült ideülnöm,hogy írjak.Már olvasgattalak Titeket,de úgy dagad a lábam,hogy le kellett feküdnöm.Kép
Az esküvő nagyon jól sikerült,csak nagyon elfáradtam.Háromszor még táncoltam is apával,olyan kismamisan,lassan Kép.De az az igazság,hogy nekem fárasztóbb,ha ülök,mert ha táncolok akkor nem álmosodok el olyan hamar.De most nem mertem kockáztatni,hogy megint jöjjön egy rosszullét.De így is nagyon jól éreztük magunkat,apa nagyon elemében volt,és az asztaltársaság is szuper volt.

Mariann-Béla:Gratulálok a szépséges lánykához! Kép

Orsikám:Örülök,hogy ilyen jól sikerült a szülinapod! KépOlyan aranyos családod lehet.
Engem,bevallom, nagyon megviselt a 30. ,nem volt kedvem ünnepelni.Én nagyon félek az öregedéstől,és egyébként is elég rossz passzban voltam akkoriban.Biztosan könnyebb lett volna,ha akkor vagyok pocakos,mert most kb.10 évvel fiatalabbnak érzem magam. Kép
Házatok. Kép
A kókuszmatrac 60x120-as,a kiságy viszont csak 55x111-es. Kép Nem figyeltem sajnos előtte,megmérhettem volna.De nem is gondoltam,hogy létezik ilyen méret is. Pedig nem csináltatott ágy. Kép Apa azt mondta,hogy megpróbálja levágni valahogy.Remélem sikerül.

Ildikó:Lábdagadás nekem is nagy gond sajnos,és az orvosom nem igazán figyel rá.Szeencsére a védőnő izgul miattam,úgyhogy megbeszéltük,hogy gyakran lemegyek hozzá egy vérnyomásmérésre,és vizelet-tesztre.A helyettes doki is azonnal csinált egy csomó vizsgálatot,úgy látszik ő vigyáz rám a sajátom helyett.Kép
Szerintem vedd nagyon komolyan,és ne hagyd magad lerázni sem.Addig járj valakinak a nyakára,amíg nem vizsgálnak meg.
Lányod képe Kép
Ez a nyelv-dolog nem semmi nálatok,jópofák lehettek.Kép Az biztos,hogy a gyerekeknek nagyon sokat jelenthet majd.

Linda:BOLDOG SZÜLINAPOT DANINAK! Sajnos nem tudom,hogy lehet olyan jópofa képeket küldeni,de gondold ide! Kép Jól sikerült az ünneplés?
Tudom én,hogy sokat kéne feküdni,de nem vagyok egy ilyen típus,és ráadásul még elég sokminden hiányzott,és pótolni akartam.De nem mentünk túl sokat,és közben pihentünk is.Lehet,hogy tényleg a frontokra vagyok érzékeny. Kép Próbálok most már többet pihenni,bár holnaptól,napközben egyedül leszek már a 2 gyerekkel,nem tudom,mi jön össze.
Sok-sok puszi Neked!!! Kép

Swen:A nyaralás alatt nem volt rossz idő nálunk,csak egy nap összesen.Bori csodálkozott is,hogy itt Pesten nem valami jó volt.
A dokiváltást már nem merem megkockáztatni,mert ez kórházon belül azért elég kínos tud lenni.Inkább reménykedem,hogy akkor szülünk,amikor még szabin van.Már ki is néztem magamnak a névnapomat: júl.26.Ez még talán nem annyira korai.

Panó:köszi,nagyon jó volt az esküvő.Kép
A málna a kedvencem,és a lányomé is.Sajnos az idén már csak egy maroknyi termett összesen a telken. Kép
Te már láttad élőben Katát? Kép Irigy vagyok! A képen is nagyon szép baba.
Jól sikerült a mai túrátok?

Bori drága!
Nagyon-nagyon gyönyörű a lányod! Egyből jöttek vissza az emlékeim,Kata is ilyen kis pufók,hajas angyalka volt.Kép Úgy bele tudnék harapni a pofijába! Kép
Sajnálom,hogy nem sikerült a kórházban meglátogatni,de talán olvastad,hogy nem vagyok mostanában 100 %-os,sajnos.nem is nagyon merek elindulni a párom nélkül sehová.Kép
Tejcsi.Kép Dani. Kép Én nem is bírnám,még soha nem voltak tőlünk külön 1 éjszakát sem. Nehéz lesz majd elkezdeni.De már csak egy nap,és újra megölelheted! Kép
Sebesedés.Kép

Zsuzsa:Örülök,hogy javulgatsz,nem semmi amin keresztül mentél.Nagyon jó hír,hogy van tejed,ügyik vagytok! Kép
Most olvasom,hogy Zsófit felvették? Akkor szeptembertől már nagy ovis lesz? Mit szól hozzá?
Rossz,hogy holnaptól egyedül leszel.Bár,ha jól értem,nem sokat segítettek Neked eddig sem?Nálunk apa egyáltalán nem tud majd itthon maradni,de anyu biztosan jön.
Öcsém kisfia nekem is jól esett,nem egyszer meghatódtam tőle.Kép

Szöszi:Gratulálok a 37.héthez! Kép

Üdv:Anikó
vakili

Linda:Pont egyszerre írtunk.Kép
Örülök,hogy jól sikerült a mai nap.Kép
Ádiról csak fél füllel hallottam,nem is akartam szóba hozni,gondoltam,már megoldódott.Nagyon sajnálom,hogy még mindig nem.Kép Akarsz róla beszélni? nem igazán a legjobb időpontban történik ez nálatok.Kép

Rita:Nagyon kedves a szüléstörténeted,örülök,hogy olvashattam. Ennyi aranyos embert egy rakáson!!! Kép Így biztosan szép emlék marad.
Milyen jó,hogy Chello és Jerry is meg tudott látogatni.Nekm senkit nem sikerült,pedig az elhatározás megvolt.KépDe valahogy mindig közbejött valami.
Csilla nem féltékeny.Kép Tandemszopi Kép
Varratszedés megvolt?
Én is úgy gondolom,hogy nem megyek egyedül sehová,de van,amit nem tudok majd másképp megoldani.Már előre félek,hogy akkor jön rám újra,amikor csak a gyerekek vannak velem.Szegények mind a kétszer nagyon megijedtek. Kép
A csíkjaim nekm is minden gyerek után többen lettek,de már beletörődtem.
A vizesedésem nekem gyakorlatilag a szülés után azonnal elmúlt.Szó szerint.Csak úgy lötyögött rajtam a papucs! Kép

Rita:NAGYON GRATULÁLOK A KIS LILIHEZ! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK! Kép

Lino:A szüléstörténeted nagyon megható,olyan szépen írsz róla! Kép
Lányaid is nagyon aranyosak lehetnek,nálunk Kata lesz olyan szerintem,mint Lili nálatok!És tényleg mutogatni valóan szép a baba.Kép
Jól értettem,hogy még gátmetszésed sem volt?
Tejcsi.Kép Várható volt,hogy most sem lesz különösebb probléma.Szerencsés és persze ügyi vagy.Kép
A lábam nagyon gáz,a vérnyomásom viszont teljesen normális szerencsére.Két alkalommal ugrott fel hirtelen,de percek múlva meg hirtelen magától visszament.Utána viszont olyan fejfájásom volt,hogy ihajj.
Örülök,hogy a Tiéd már normalizálódik.Kép
Délutáni alvás.Kép
Miket nem olvasok? Lesz még következő baba? Kép
A vásárlás nagy részét ma letudtuk,egy-két apróság hiányzik még,úgyhogy már nem sürget az idő.
Méhösszehúzódások:most elkezdtem parázni.Kép
Ez a vérvétel hajnalban elég szemét dolog.Kép

Swen:aranyos vagy,hogy gondoltál rám,jól vagyok,a lábamtól eltekintve.KépBár ma volt egy-két keményedésem,ami már egy kicsit fájt is.

Süncsi:Sajnálom,hogy anyudék már elmentek.Kép Azért remélem jól vagytok és minden rendben Veletek.Sok-sok puszi !

Na,most megyek,ma már lehet,hogy nem jövök.
Puszi mindenkinek,és jó éjt!

Anikó
vakili

Anikó! Kép

Köszönöm Dani nevében is. Kép
Ádi: hát itt a nyilt szinen már nem szeretném elemezni a dolgokat. Kép
Rita szüléstörténetét hol olvastad??
Jaj, mi még igencsak hátul állunk a babákra várók sorában. Kép
Pihi: hát nem irigyellek, hogy nem lesz segítséged, de a tieid már nagyobbak, biztos megértik, hogy több pihire van szükséged. Kép
A mi kis talinkkal mi újság??
Sok puszi!

Linda
bellana

Bocsika: Ritát írtam Zita helyett! Elnézést az érintettektől.

Linda:
Nem is a nyílt színen gondoltam,hanem ha esetleg gondolod,akkor magánban.De csak,ha Te akarod!
Most néztem a táblázatot,lesz még egy-két sűrű hét előttünk.Kép
A mi talink? Hát nem tudom! Én még reménykedek,mindenképpen szólok,ha arra járunk.Ti nem jártok Pesten mostanában? Nálunk is van egy szupi cukrászda! Kép
Hallod Orsi?
Azért a párom munkaideje viszonylag kötetlen,úgyhogy ha nagyon kell segítség,megoldja.A főzésben meg biztos segít anyu.Nekem ez a legnehezebb dolog,mert egyébként nagyjából önellátóak a gyerkőcök.
Na,most már tényleg megyek,mert a lábam már a 38-as papucsba sem fér bele.Kép

Puszika:Anikó
vakili

Sziasztok!

Tegnap valamit ettem vagy ittam, ami nem tetszett Kata pocakjának, mert este 11-től 1-ig csak szenvedett Kép Azóta 6-kor szopizott egyszer és megint alszik. A „nagyok” is kezdenek visszatérni a rendes kerékvágásba. Jajj, képzeljétek mióta megszültem, elmúltak a hányások Kép Kép Kép

Anikó: de jó, hogy jól sikerült az esküvő! Kép A vérnyomásom már csak 120-ig megy „fel”, úgyhogy azzal szerencsére nincs gond. A víz lassabban akar megválni tőlem, de azért haladunk. Igen, szerencsére gátmetszés most is elmaradt Kép Ez a gátvédelem közben nem túl jó, de utána viszont igen Kép Méhösszehúzódások: azt mondják, hogy minden szülésnél egyre rosszabb. Nálam így van Kép Az első után nem is éreztem. Következő gyerek: nem lesz! Jó pár évig biztosan. A délutáni alvás tegnap is sikerült Kép Kórház: fő hogy hagyjuk pihenni a frissen szülteket: háromnegyed 5: vérvétel, mire visszaalszol fél 6kor lázmérés, és ha még mindig úgy gondolod, hogy te bizony aludni fogsz, akkor kb fél 7kor jön valaki, aki úgy csinál mintha takarítana, de azt jó hangosan. Én itt adtam fel, és elmentem zuhanyozni. Nemirigyellek, hogy egyedül a két gyerekkel; vigyázz magadra!!!

Linda: örülök, hogy jól sikerült Dani szülinapja! Milyen nagy lett már! A lányaim is olyan óriásiaknak tűnnek, mióta Kata megszületett Kép Sajnálom, hogy Ádival még mindig nem vagytok teljesen rendben! Kép Engem tegnap anyósék akasztottak ki. Kézmosás nélkül, koszos cipővel becsörtettek a 3 napos gyerek mellé (hívás nélkül) és úgy fogdosták szegénykémet Kép Mondtam apának, hogy remélem most 6 hétre letudtuk őket Kép És meg voltak sértődve, hogy szóltam a kézmosás miatt Kép Akkor mától már nem is kell főznöd? Kép kíváncsi vagyok milyen les a kaja! Méhlepény bent marad: kitisztítják a méhet Kép Kép Kép (Rosszabb mint a szülés, sokkal)

Bori: tejci Kép Mosolyok Kép Kata hihetetlen arcokat bír vágni alvás közben Kép Dani Kép Ne légy szomorú, most már jön haza!!! Kép Mellbimbó Kép Lilivel volt ilyen, és úgy emlékszem, hogy két hétig volt ilyen, de már nem tudom, hogy pontosan mitől javult meg. Azt tudom, hogy használtam Garmastant, bimbóvédőt, sima anyatejcit, stb. Most egyenlőre még nincs vele gond, csak tegnap indult be igazából, és eléggé feszít, meg nagy, meg fáj amikor Kata rácsatlakozik. Nagyon várom ám a szüléstörténetedet! Kép

Zsuzsa: gátseb Kép aranyér Kép Szerencsére nálam ezek kimaradtak. Most egyenlőre csak a bal kezem fáj egy kicsit, ahol a csuklómnál szétdurrant a véna! Tejci Kép Szerintem is érdemes lenne egy kagyló Kép Bezártságot megértem Kép További sok tejcit meg türelmet Kép (Türelemmel én legalábbis nem állok túl jól). Mi is a portugál-cseh döntőt várjuk Kép Nem tudom, hogy hogy alakult volna, ha nem kapok oxytocint. Lepény: nagyon vacak volt Kép Most olvasom, hogy írod anyóst tejciserkentésre, és tegnap tényleg itt volt, és most nagyon sok tejem van Kép Vérnyomásom úgy tűnik rendeződött, holnap mondják meg, hogy kell-e még szednem a gyógyszereket. Hú, nálatok is jó kis kajákat adtak a kórházban Kép Hihetetlen. Szabadidő???? Háromból legalább egy mindig akar valamit Kép Vagy, ha ők nem, akkor apa Kép Látom, Te mától egyedül vagy a lányokkal, kitartást!!!

Bnm: köszi Kép

Süncsi: bárcsak fel tudnánk vidámítani!!! Apósod meddig marad? Utána megy hozzátok valaki? Andris hogy van? Alvás, szopi?

Ildikó: egyenlőre nagyon jó három gyerekesnek lenni Kép, most még itthon van apa, és még lesz is két hétig, úgyhogy most ő van nagyon sokat a csajokkal. Pihenni meg próbálok, de azért vannak dolgok, amiket a lányok szerint csak és kizárólag anya tud megcsinálni Kép Tegnap jött ki rajtam, hogy én tulajdonképpen fáradt és nyűgös vagyok, még jó hogy legalább fizikailag nem igazán fáj semmim (bár ez a tejcibelövelés, nem semmi, remélem hamar beáll a normál mennyiségre) Vizesedésed Kép Mész ma vizsgálatra?

Zita: tandemszopi Kép Hogy sikerült a varratszedés?

Orsi: terasz Kép Fejni nem fejek, bár épp most hajnalban gondoltam rá, hogy mégis jó lenne, mert nagyon beindult a tejcsitermelés, és nagyon feszít, de egyenlőre ráhagyom Katára a dolgot Kép

Chello: ezek szerint nem lett Noémi apa névnapi ajándéka Kép

Swen: ? Csak nem megszültél mégis?

Szöszi: hogy sikerült a névnapozás?

Nanda: ???

Szép napot mindenkinek!

Szilvi
lino

Jo reggelt!Kép

Koszonom a kerdeseket, nevnapozas (ismet) jol sikerult. Mint mondtam a sogornomnek szulinapja ez a nap, igy megosztottuk ki mit foz es mindent odahordtunk anyosomekhoz. Altalaban nalunk unnepelunk, de itt jobb az ido a teraszon es iden Laci nem engedte, hogy ugraljak es mosogassak annyit, szerinte nem nekem valo mar...Kép
En a francia-salatat csinaltam, husi levest es rakott karfiolt, a sogornom 2 fele sultet,koretet es tortat+kremest. Persze volt show-musor, azaz az egesz csalad azon derult, hogy en hogy (mint egy malac Kép) es mennyit (mint egy belpoklos Kép) eszem...

BellanaKép
Orulok, hogy jol sikerult a zsur! Lenyeg, hogy Dani jol erezze magat.Miket kapott?TE ajandekodnak orult? Ilyenkor este eldol vagy meg jobban felporog?

LinoKép
En csak allok es bamulok! JOTTEM-SZULTEM-ELMENTEM...? Kép Mintha tyukszem-levetelen lettel volna (azt nem is tudom milyen). Energia irni, jokedv,stb. En is, en is igy akarom a dolgot elintezni!

swenKép
Hogy vagy? Rajtad a vilag szeme...Bar, megneztem IldikoKép ma tolti a 38-at, mar az o babaja sem koraszulott, ha kibujik, ugyhogy HAJRA TOP 5!
Kukorica-salatat fogok reggelizni.

ZitaKép
De a lenyeg, a szules beindult magatol es ertek a babat a hatasok, amiket szerettel volna, es a felepules is gyorsabbnak tunik!Orulok.

Mit tudunk a tobbiekrol? Csinalni kellene egy osszegzest. Mindenki irja le mit tud az eltuntekrol: en senkirol semmitKép

Kedves mar babazo Anyukak!
Mar kimondhatatlanul irigykedem es olyan turelmetlen vagyok, hogy csak na! Hogy aludtak a gyerkocok, hogy esznek, tessek mindent leirni,nekunk, varakozoknak csak ez jut ugyis...Es ne fukarkodjatok a kepekkel sem!

Na, most megyek reggelizni, lehet hogy megcsipek egy ezustot?

szoszi 37+1
szoszi

Jó reggelt lányok!

Ildikó!
Köszi a dícséretet, nem olyan nagy fáradtság ám felrakni a táblázatokat. Majd amíg szülök, addig átadom Linonak.

Linda!
Nem vagyok ügyes hízásügyileg, szerintem ugyanannyit eszem, de úgy tűnik én egyelőre nem vizesedem. Málnázni jöhettek! Vagy küldjek?
De cseresznye is van még!

Anikó!
Te is jöhetsz Lindával, talizzatok itt! Orsit is hozzátok! Nektek hol van telketek?
Gárdony jól sikerült. Van ott anyunak egy kis faháza, csak az a baj, hogy szerdán azt is festeni fogják, úgyhogy ott is pakolni kellett. Úgy látszik nem menekülhetek a sorsom elől!

Zsuzsa!
Ne várd meg, míg megkérdezik, hogy mit segíthetnek, oszd ki a munkát és kész! Bezártság: miért nem mentek le egy kicsit sétálni legalább? Szerintem már nyugodtan kiviheted Edinát!

Bori!
A cicirepedést sajnálom, neken is volt benne részem még Petivel. Én akkor Neogranormonnal kentem (akkor még nem volt Garmastan, vagy legalábbis én nem tudtam róla), az jó volt rá, mert az nagyon jó hámképző, csak mindig le kellett mosni szopi előtt. És mindig csak az egyikből szoptattam, nem tudom, te ezt hogy csinálod.

Süncsi!
Ugye milyen könnyű hozzászokni a jóhoz? Most jó sokáig ott voltak anyukádék. Ne legyél szomorú, Andriska vidám anyukát szeretne! Apósod meddig marad?

Orsi!
Irigyellek, hogy te már tudsz mosogatni. Én még mindig csak a fürdőszobában. Ha igaz, ma fogják járólapozni a konyhát. És akkor még mejd utána jön a falicsempe meg a festés. És még azt sem tudom ki fogja visszaszerelni a konyhabútort, mert az én párom sajna nem olyan ügyes, mint a tied. A terasz biztos klassz lesz!

Swen!
Hol vagy?

Szöszi!
Reggelizel már?

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Jó reggelt!

Süncsi! Ne légy annyira szomorú, bár ezt a legkönnyebb mondani, tudom.Kép De a gyönyörű kisfiad azért gondolom elég sok időd lefoglalja és ezért remélem nincs is időd nagyon magadba roskadni! Nem írtad, hogy te fejsz a szopi mellett? Képeket meg te is tehetsz ám fel folyamatosan.Kép

BNM! Hidd el, ha rajtam múlna már megszültem volna, de a baba szerintem bebetonozta magát.Kép) Ilyen kidudorodásos vándorlás lesz még jó pár, főleg így a vége felé!Kép

Zsuzsa! Akkor neked igen hamar vissza kellett állnod a mindennapi robotba.Kép de az nagyon jó, hogy van tejcid, Edina nagyon szépen gyarapszik!Kép Akkor Kingát nem értem.Kép De a lényeg, hogy ők is rendben vannak!KépMi az a kagyló egyébként?

Chello! Szerintem a férjed nagyon boldog lesz így utólag is a névnapi Noémitől!!!Kép) Ez a víz szörnyű lehet! Én meg hiába igyekszem, Botond jól elvan odabenn.Kép

Bori! Tényleg gyönyörű ez a kislány!Kép Te mit szóltál a méreteihez mikor megláttad, mert ugye kicsit megijesztettek előtte.KépKép Úgy látszik a táblaelsőségben a te meg a Lino példáját követem, és udvariasan beengedem a mögöttem állókat, ami nem is baj, csak nekem is olyan szép és egészséges babám legyen, mint neked, meg a szintén ráérős Linónak!Kép A megerőltetésel nagyon vigyázz!!! Dani miatt meg ne izgulj, szerintem örülj, hogy szeret a nagyszülőknél lenni, később ez még nagyon jól fog jönni!!!Kép Várjuk a nagy sztorit!!!KépAranyered javult? Torkod?

Orsi! Te csak csinosítsd a házatokat meg légy ilyen vidám, a többivel ne törődj!!! Biztosan készen lesztek mindennel Gergő fogadására, de ha nem, azt sem hiszem hogy tragédia lenne, mert szerintem lesz ott helye bőven, meg olyan aranyos a családod, hogy úgyis besegítenek, ha utólag kell valami!!! Úgyhogy ezen ne idegeskedj, bár én is átmentem ezen azokban a hetekben, úgyhogy már megint bagoly mondjaKép)Pelenkázó ügyben nem tudok segíteni. Teraszhoz szorítok!Kép

Linda! Dani egy tündér, mint mindig!!!Kép Kitől örökölte szőkeségét? Szívesen babáznék már, de egyelőre semmi jele, hogy a fiatalúr is szeretné ezt.

Anikó! Sajnálom a matracot, meg a lábad.Kép De remélem a férjed megoldja legalább a matracot! Az jó, hogy azért más gond nincs veletek! Igen ezt a dokiváltásos dolgot megértem így egy kórházon belül. Kár hogy ennyire ki vagyunk szolgáltatva, de hátha összejön a 26-a, szorítok!!! Első két szülésed előbb megvolt a kiírtnál?

Lino! Mint írtam nem szültem meg.Kép S nincs is előjele a dolognak.Kép Ma megyek NST-re meg dokihoz, de tudom, hogy végül is ott sem tudnak mit mondani, így marad a várakozás, amit egyre nehezebben viselek, hiába győzködöm magam.Kép Mondjuk az jó, hogy Botond mocorog rendesen, így legalább érzem, hogy jól elvan odabenn. S ez a legfontosabb!!! Lehet, hogy mégis ricinusivászat lesz csütörtökön?!Kép A kellemes módszer úgy látszik nálunk sem működik.Kép)

Tegnap egyébként halálra ettem magam anyukáméknál, és jól elgyerekeztem tesóm kisfiával, aki négy és fél éves, s most itt van a nagyszülőknél! Hihetetlen milyen szövege van! Kép

Doki után jelentkezem!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Panó! Amint látod itt vagyok! Te se légy szomorú, mert biztos gyönyörű lesz a házatok, s akkor csak úgy irígykedünk majd!Kép Örülök, hogy a kirándulás jól sikerült, bár a pakolást kihagyhattad volna!Kép

Szöszi! A türelmetlenséget tökéletesen megértem!Kép De már neked sem lenne koraszülött a kisfiad!Kép Na és Nandával mi van? Ő is babázhatna már.Kép Jó salizást!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Ildikó, sajna ismerős a vizesedés, tudom milyen rossz. Kép De már nem sok van hátra, ki kell bírnunk valahogy. Melyik nap megyünk szülni? Hát nem is tudom, nálam a 13-a az utolsó határidő.

Anitabori, azért óvatosan a munkával, inkább pihengessél amennyit tudsz. Aranyos lehetett Dorka ahogy elmosolyodott. Kép Dani mikor jön haza?
Aranyér, mellbimbó: Kép Kép

Zita, kiszedték a varratokat? A tandem szopi így tényleg hasznos ha nem kell fejned. Kép

Zsuzsa, a férjed nem nagyon segít otthon? Kép Remélem a sérüléseid hamar begyógyulnak.

Orsi, mi a Domusban vettünk pelenkázót, 20.000-ért. Nem tudom van-e még mert hónapokkal ezelőtt vettük. A múltkor már nem volt kitéve de katalógusban benne volt, érdemes megkérdezni.

Bellana, így utólag is boldog szülinapot kívánok Daninak. Kép

Anikó, mi is így jártunk a kókuszmatraccal. Kép Barátnőmtől kaptunk kölcsön kiságyat ami 60*112-es volt így le kellett volna vágni a matracból. Szerencsére egy másik helyről is ígértek kiságyat így azt hoztuk el mert az meg normális méret volt. Úgy tudtam, hogy kiságyban két méret van, 60*120-as és 70*140-es de ezek szerint nem. Remélem sikerül levágni. Bár akkor a huzatot is le kell vágni róla mert nagy okosan nem tettek rá cipzárat. Kép

Lino, Noémi úgy döntött, hogy nem lesz névnapi ajándék. Néha siettetném de néha meg jó, hogy 1-2 dolgot még meg tudok addig csinálni. Ki érti ezt?

Többieknek is puszi,

Chello
chello

Swen, várunk vissza doki után, remélem mondanak valami okosat.

Szöszi, jó étvágyat a finom reggelihez. Kép

Panó, hogy nálatok mennyi finomság van: málna, cseresznye. Kép

Chello
chello

Chello!

Még szerencse, hogy van málna meg cseresznye, így legalább nem halok éhen, mert ugye konyha viszont nincs!

Swen!
Várunk a CTG után a beszámolóval!

Szöszi!
Nem írtad, hogy hova küldted az sms-t! Vagy hogy küldtél-e egyáltalán nekem!

Panó
panó

PanoKép
Ritanak kuldtem az sms-t.Kép Ugy volt, hogy megjott a Ritae, gondoltam elkuldom chellonak meg Neked.Ramentem a valasz gombra, megirtam , DE mielott elkuldte a telcsiszamhoz a Tiedet (a jot) es a chelloet adtam meg.Aztan visszajott a jelentes, hogy Ritanak ment el.2X. Kép Ezutan chellonak irtam, o gyorsan beirta es valaszolt, igy neked mar nem irtam. Nem a telcsiddel van baj! Az agyammal!!!Kép
Majd szules kozben jobban koncentralok!

swenKép
En is ugy erzem, hogy ez a gyerek bebetonozodott, el sem tudjatok kepzelni, mennyire mennek mar, mindent bekepzelek magamnak, aztan semmi... Meg kemenyedes is alig.TUdom az eszemmel, hogy amig jol erzi magat, meg eljon az ideje, meg minden ilyen dumat mormolok magamban, de mar elegge idegesitem magam.Kép Mar az ABC-ben, az utcan, a lepcsohazban, mindenutt kerdezgetik hogy:jeee, Ti meg egyben? Kép

szoszi
szoszi

Sziasztok lanyok!

itt most 11 ora es a lanyom meg mindig alszik, igaz 22.30 dugtuk le, de azert ez megis tulzasKép.

Swen
jo, hogy irtal, mert ejjel 2-kor azon gondolkodtam hova tunhettel tegnap, de mostmar ertem Te kis torkoska.

Aniko,
koszi a tanacsot! Lehet kivarom a csutortokot amikorra idopontom van, tegnap este es ma reggel egy kicsit jobb volt, de ulnom nem szabad, mert akkor egybol dagadok, most is itt korozgetek, lobazgatokKép. Vigyazz magadra!

Oho, jon valakiKép

Pano
akkor teljesen megnyugodtam tablazat ugybenKép. Legy oszinte! Nem is hianyzik az a konyha annyira!

Szoszi
Koszi a hajrat, Laura pont 38. het elso napjan azaz ma szuletett. Most azonban ugytunik tovabb kell varnunkKép. Pedig tegnap general szortelenitest vegeztuk apaval, hat mitmondjak nem semmi volt. Milyen volt a sali?

Matol alkalmazni fogjuk az anno Mariannak javasolt prktikakat.

Chello
13? Ez egy jo datum, de en szeretnelek megelozni. Arra gondoltam, hogy a harmadikat meg kivarom, mert anyosom 70. szulinapi bulija lesz es azt megsem hagyhatom ki, szegeny igyis elore hozta 2 hettel az esemnyt, hogy ott tudfjak lenni. Szoval ugy dontottem, hogy 4-en reggel megyek szulniKép.Uuu az nem jo, mert az Agi baratnoje Mo-rol 4-en este re pul haza, no jo akkor 5-en reggel.

Bellana
Hogy van Dani a tegnapi sok izgalom utan?

Most megyek es lemerem Sorayanak a baba-paplant, mert otthon van a kis piszok, es agynemu vasarlasba kezdettKép

Mindenkinek csok
Ildiko
salla

IldikoKép
Akkor 5.-en reggel szulhetnenk "egyutt", azaz en akkor betoltom mar a 38.-at es gondoltam legkesobb a donto utan indulnek (szigoruan a lefujas utan Kép), azaz csak masnapra lesz meg a gyerek, tehat 5.-e. Hatha azert nem gyun ki a szentem, mert az EB veget meg akarja varni, ram valo tekintettel...
szoszi
szoszi

Lino
Persze, hogy faradt vagy, ne vallalj tul sokat! Pihenj amennyit csak tudsz es hasznald ki, hogy apjuk otthon vanKép.
salla

Sziasztok!

Lino:a hányást már többször is akartam kérdezni,de örülök,hogy megszűnt.Kép
Anyósék.Kép
Ez nekem is ismerős,hogy nem hagyják pihenni reggelenként a kismamikat.Miért jó ez? Kép
Mi az a kagyló,és hol lehet beszerezni?

Szöszi:névnapozás. Kép
Ti aztán jól megbeszéltétek Ildikóval a szülést.Kép
Ennyi fociőrült kismamát még nem láttam.Érdemes lenne ezt a topicot megmutatni a pasiknak.Kép

Panó:vigyázz,nehogy szavadon fogjunk! Kép
Kár,hogy nem tudok vezetni.Bár nem biztos,hogy el mernék indulni a mostani állapotomban.Kép
Gárdony.Kép Festés Kép

Swen:mindkét lurkó 10 nappal előbb jött.Tulajdonképpen 13-ra lennék kiírva,csak a doki rosszul írta,én meg nem szóltam,mert nagyon babonás vagyok.Ehhez képest a 26-a nincs annyira korán. Kép
Kellemes módszer. Kép nocsak-nocsak...

Chello:Akkor ezek szerint nem csak én jártam így. Kép
Mondtam apának,hogy vegyünk inkább egy normál kiságyat,10.000 Ft-ért már van,és akkor nincs ez a cécó,de nincs kedve megint ezt szétszerelni,visszavinni,stb...
Igen,a huzat külön macera.Ráadásul nem is tudok és nem is szeretek varrni.Kép

Ildikó:vérnyomásmérőd nincs? Mert az megnyugtatóbb lenne,ha tudnád,hogy a vérnyomás nem magas.
Szőrtelenítés Kép Te már nagyon készülsz!
Praktikák: Te mivel kezdesz? A ricinussal vagy a kellemessel? Kép

Üdv:Anikó
vakili

Ildikó!
Bevallom eleinte nem hiányzott a konyha, de most már kezd. Unom a vajas kenyeret. Meg a fürdőszobában mosogatást. Ráadásul ma ott is véstek (a fürdőszobában).

Szöszi!
Akkor örülök, hogy nincs baj a telefonommal!

Anikó!
Nyugodtan szavamon foghattok, csak akkor gyertek, amikor jó idő van, mert a házba (disznóólba) nem férnénk be.

Linda!
Na milyen volt az ebéd?

Panó
panó

Sziasztok!

Na ma aztán jól megijedtem! Kb. két órát ültem az NST-n, mire bejutottam, ugyanis egy csomó kismamát csak úgy behívtak előttem. Na jó ezen nem is dühöngtem olyan nagyon, hiszen a dokim engem is mindig soron kívül hív be például UH-ra. Aztán ahogy végeztem lementem a dokimhoz, erre jött a fekete leves, közölték, hogy szabin van és a héten nem is lesz.Kép Na gondolhatjátok, hogy kiakadtam, amikor mára hívott be, én meg ugye csütörtökön szülnék. Hívtam telefonon, de ki volt kapcsolva. Na ott majdnem elbőgtem magam. Hazajöttem, gondoltam megpróbálom felhívni és szerencsére sikerült!KépElnézést kért, mondta hogy még maradt tavaji szabija, amiről ő sem tudott és ki kellett vennie, de bármikor elérhető! Meg keresett odabenn is -ez is igaz, mert mondták, hogy volt benn- csak valahogy elkerültük egymást. Úgyhogy most megnyugodtam. Pénteken kell bemennem, megnéz hogy hogy vagyok és akor dönt a továbbiakról. Úgyhogy szorítsatok, hogy addig beinduljon a dolog, mert nem akarok mesterséges indítást!!!Kép A baba szívhagja egyébként jó. Úgyhogy azt hiszem nem úszom meg a ricinus ivást.Kép

Szöszi! Ezt a kérdezősködést én is annyira utálom. Főleg amikor a házban lakó idős nénikék, akik ugye itthon vannak egész nap, minden nap megkérdik, hogy sok van még hátra...meg ilyeneket. Már a falra tudnék mászni tőlük!

Ildikó! Elég szörnyű éjszakád lehetett, ha hajnal kettőkor rajtam elmélkedtél, de jól esett nagyon!Kép Látod még mindig egyben.Kép Felétek nincs valami jó kis praktika?

Anikó! akkor a 26 tényleg nem olyan koraiKép

Panó! Fürdőszobát sajnálom.KépCsak utána kéne nézni annak a kajarendelésnek, nem?Kép

Többiek?

A nagy idegességre most vágtam be egy kiló cserit, hátha ez segít.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Hát megjöttem. Anyuék annyi mindent hoztak nekem, hogy komolyan egy heti kalóriabevitelemet fedezte a szombati dőzsölés. Málna, cseresznye, meggy...Kép
Nagyon szupi ha az embert kényeztetik.Kép

ZsuzsaKép
Timinek tényleg sok teje van és szerintem adna is, mert tele van a mélyhűtője. Ne keseregj, ha neked pótlást kell adni, egyen annyi anyatejet amennyi van, az is több mint a semmi.Kép

ValiKép
Hatalmas gratula a babákhoz! Nem is olyan kicsikék a "kicsikék"!Kép Nagyon jó egészséget, sok tejcit és gyors felépülést!Kép

MariannKép
Nagyon aranyos a kis Anna, köszönet a férjednek a képekért. Mégegyszer hatalmas gratula!Kép

OrsiKép
Boldog Születésnapot!Kép

PanóKép
A férjem nem tudja, hogy mikor szülök, de tárgyalok a babával, hogy akkor induljon el kifelé amikor itthon van az apja. Eddig nagyon szófogadó volt, remélem most is hallgat rám.Kép

BnmKép
Nem semmi anyósod van! Tiszta horrorr lehet ilyen emberrel élni. Sajnálom a közvetlen környezetét. Neked pedig drukk, hogy simán elintézd a dolgot.Kép

IldikóKép
Tök jó a Mózes szerkó a lányodon.Ő kreálta egyedül? Még a végén divattervező lesz belőle.Kép

AnitaboriKép
Ez a kislány gyönyörű!Kép MellbimbósebesedésKép
Dani már otthon van?Kép

ZitaKép
Olvasva a szüléstörténetedet, nem is volt olyan horror. Lényeg, hogy van egy gyönyörű lányod és szoptatni is tudsz. Gratula!Kép

RitaKép
Gratulálok a lánykához, szép méretekkel bújt ki ő is. Nagyon jó egészséget és sok tejcit!Kép

LinoKép
Köszi a szüléstörténetet. Kata szép baba, igaza van a lányodnak, másoknak is meg kell mutatni.Kép
Ilyen szép súly és semmi gátsérülés, irigyellek!Kép

SzösziKép
Látom elérted a bűvös határt, mostantól jöhet Balázska?Kép
Gratulálok a 37. héthez!Kép

BellanaKép
Nagyfiadnak Boldog Szülinapot!Kép

ChelloKép
Hú te már a 38.hetet is betöltötted! Már nagyon közel a vég!Kép

Timi mindenkit üdvözöl.(Igaz nem beszéltem vele szerda óta, de a múltkor elfelejtettem átadni. Kismamaagy.Kép)Ha jelentkezik jövök a friss hírekkel.
Mi jól vagyunk, de orbitálisan nagy pocakom van. Lassan 20 másodperccel a pocakom után lépek csak be az ajtón.Kép Most megyek haza sóskát főzni, de holnap jövök! Addig is jót ne halljak rólatokKép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Na gyorsan irok, mert a mai nap is egy kicsit suru es mindjart megyunk be Pestre.
Sajnos az acsok megsem jottek, mert a masik epitkezesen el vannak maradva, de megigertek, hogy a heten nekiallnak a terasznak. De en most mar csak akkor hiszem el, ha ott eszek meg egy nagy tal cseritKép

Linda
Orulok, hogy ilyen jol sikerult Dani bulija, nagyon aranyos a kepekenKép
AdiKépKépKép En is azt hittem, hogy mar elcsitult a dolog. Ha gondolod itt az en vallam is, vagy majd a talinkon megbeszeljuk, jo?
Teknosmania: Mar itro regi es van beloluk egy oriasi gyujtemenyem, mindenfele dolog. Meg gyertyaoltogatom is van teknososKép, anno Apukamtol kaptamKép

Aniko
LabadKép KokuszmatracKép Orulok, hogy jol erezted magad es meg tancoltal is! Szuper!!!Kép Annak meg meg jobban orulok, hogy most 10 evvel fiatalabbnak erzed magad, mert ugy is nezel ki, ugyhogy Te csak ne felj az oregedestol! Es a kisbaba eleve fiatalitani fog!Kép
A tali nagyon jo lenne! Beszeljuk meg Lindaval, hogy mikor!Kép Sok puszikaKép

Szoszi
EvesedKépKépKép

Swen
Koszi, aranyos vagyKép
KorhazKép De vegul is megoldodott ez a lenyeg! Szurkolok neked, hogy magatol beinduljon! PusziKép

Pano!
MosogatasKép En tudom, milyen az!Kép De kesz lesz es akkor sokkal szebb lesz es jobb lesz mosogatni is benne!Kép KitartasKép
Koszi a meghivast, de nem tudom eljutunk-e, annyi a dolog. Pedig a malna nagyon csabito, annyira imadom azt is!Kép

Na, most ennyi voltam, de meg jovok, ha tudokKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
33+3

avocado

Egcsi
KosziKép Timieknek sok puszi!Kép

Orsi

avocado

Ildikó, én azért nem szeretném megvárni a 13-át, jobban örülnék ha beindulna előtte és nem csak úgy megcsinálnák a császárt. Ha már nem jött össze a László napra akkor már mindegy, hogy mikor jön csak jöjjön magától.

Swen, gondolom, hgoy megijedtél, hogy nincs a dokid. Én is kétségbe estem volna. Jó sokat vártál a CTG-re. Én holnap megyek és már most rosszul vagyok a múlt heti várakozás miatt. Most szerencsére nem kell megvárnom a dokimat így talán nem leszek ott 6 órát. Csütörtökön lesz kemény menet mert akkor mennem kell a dokimhoz is. Kép

Egcsi, szerintem a pocakkal mindenki így van, az enyém is hatalmas!!

Képzeljétek, ma meglepett a védőnéni itthon. Kb. két hónapja ígérte, hogy feljön, akkor nem jött erre most tessék. Nem jött be mert sietett máshova de megkért, hogy holnap menjek be tanácsadásra. Nem jártam nála régóta de nem is nagyon látom értelmét. Megméri a vérnyomásomat meg a súlyomat amit amúgy is megmér vagy a körzeti v. a dokim. Nincs kedvem menni hozzá főleg ilyen melegben. Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Visszaolvastam, és próbálom lereagálni az elmúlt 4 napot. Fantasztikus, hogy mennyi minden történt azóta, 3 újabb baba érkezett!
És elnézést, hogy még csütörtöki hozzászólások válaszolok

DzsCsiga: sajnálom, hogy nem sikerült a babafordítás. Az előző tanfolyamon is volt róla szó (ha jól rémlik a neve talán Újvári dr. tartotta), de ne szomorkodj a császár miatt, az a fontos, hogy a baba épségben előkerüljön!

Szilvi: üdvözlet nektek otthon! Nem sokáig bírtad a kórházat! Sajnálom, hogy a mostani szülésed az előzőeknél hosszabbra (és rosszabbra) sikeredett, már csak azért is mert biztos voltam benne, hogy az előzőek után 1-2 óra alatt túl leszel az egészen.
Egyébként pontosan az ilyen részletesen leírt szüléstörténeteket várjuk, egyáltalán nem volt túl hosszú (mármint a leírás)

Anikó: remélem jobban vagy, szerintem a hidegfronttól lehettél rosszul. Egy ismerősünket is haza kellett hozni Vámosatyáról (=Isten háta mögött, az ukrán határ közelében) mert nagyon rosszul volt, leesett a vércukra és a vérnyomása. Matrac ügy szomorú, de még így, hogy kaszabolni kell is lehet, hogy olcsóbb mint a méretre gyártatás ( a Novetexnél 12700.- Ft. )

Valinak nagy gratula az ikrekhez! Remélem akkor nemsokára jelentkezik újra köztünk, bár a 2 babával valószínűleg elég elfoglalt lesz.

Mariann + Anna +Béla: Annácska nagyon szép, ő sem egy csenevész baba Kép
Orsi: ha késve is de Boldog Születésnapot kívánok!
Mogyorós csirke receptjét elküldenéd, ha lesz egy kis időd? Én is nagyon szeretem

BNM: anyós hozzáállása ismerős, nálunk az első két hétben készül hozzánk költözni, hogy segítsen. Én valószínűleg 1/2 óra után gutaütést fogok kapni, de nem akarom visszatartani, mert mégiscsak az első unokájuk születik. A férjemet szegényt azt hiszem így is bántja, hogy én nem szeretem a családját, így ha nem muszáj nem vagyok udvariatlan a mamájával.

Ildikó: elnézést a kíváncsiskodásért, de akkor a férjed első felesége volt svéd?

AnitaBori: Nektek is üdvözlet otthon, Dorka nagyon békés babának tűnik a kép alapján. De majd megírod, hogy valóban így van, vagy ez csak a csalóka látszat Kép
Sajnálom, hogy szomorú vagy, de Dani nemsokára otthon lesz veled. Sebesedés Kép

Zita: sajnálom, hogy nem tudtam még kedden bemenni hozzád, pedig akartam vinni szebb almákat, ha már vasárnap este csak olyan csenevészeket sikerült szereznem. De lehet, hogy elugrom hozzátok valamikor, úgyis itt dolgozom pár kilométerre. Az internetkapcsolatotok ugyan nem hozzám tartozik, de azért a cég nevében hamut szórok a fejemre.
Egyenlőre bírom a munkát, majd kiderül meddig..

Ritának is gratulálok! A baba úgy látszik kevesebbet vacillált, mint az Anyukája, hogy most mi is történik tulajdonképpen?

Nem jutottam még a végére, de jött a férjem és megyünk haza.
Még próbálok este jönni.

Jerry
jerry

sziasztok!

Volt tegnap egy nagyon nehéz esténk. 12 volt, mire elaludtunk, és nem részletezem, hogy reggel óta miért kóválygok. A fejem is fáj,...
De ma eljutottam a Zsófival a TESCOba. Itt hagytam az alvó Edinát anyumnak, és vezettem, ill. vásároltunk. Vettem anyatej gyüjtő kagylót is Kép Jó volt egy kicsit kimozdulni!
A lányom szerintem 2-3 napja sokkal többet eszik. Ezt most tejjel sem bírom éppen. Kép De lehet, hogy többet kellene pihennem is.

Ma visszahúztam a jeggyűrűmet. Most szokom Kép

Orsi: na, voltak az ácsok?

Bellana: a gátam van köszi. Dagadt, érzékeny, és keményre nem tudok most sem ülni!
Dani Kép Olyan jó, ha egy gyerek boldog. Még elfértek az ajándékoktól???

Anikó: az óvoda dologról majd gyakorlatban! Ha így marad minden, akkor csak 1/2 napos lesz, mert a szunya az biz csak pelussal megyen Kép Bár mostanában már éjjel is fel szokott ébredni, hogy pisilnie kell. De sokat vedel, így a pelusba is megy. Kép
Vizesedés Kép
Az rossz, hogy a párod nem lesz veled a babázásban. De Anyud meg lehet, hogy többet segít. Nálunk tuti ez lenne a helyzet!
Matrac: kérdezd meg a NOVOTEX-nél, lehet, hogy ott levágják!

Lino: hányás Kép Akkor most jönnek majd a kilók???
Lehet, hogy rosszat ettél, de az is lehet, hogy a levegőben volt valami! Nálunk is mindegy volt mit teszek, sírt! Kép És szerintem nem a hasa volt. Utána meg elájult ő is, de ő 4 után ébredt 12 után.
Anyós - tejci Kép Most az én anyósom is itt van, de nem érzem, hogy folyna a nedü Kép

Szöszi: igyekszünk szállítani az infókat, de te csak pihengess, amíg teheted! Kép

Panó: ha sokat szivetnek, kiosztok én mindenkit! Kép
Séta: még nem leltünk meg a neki megfelelő időpontot! Én egyedül nem tudok menni, mert 2. emelet, lift nuku, és a kocsi über 10 kiló!!!

Swen, Anikó: az AVENTnek van egy olyan "doboza", amiben van 2 anyatej gyűjtő kagyló, 2 bimbólevegőztető, és 2 kiemelő. Ez arra jó, hogy ha etetsz, és folyik a tejcsi, felfogható vele.
http://www.babashop.hu/catalog/product_info.php?cPath=22_24&products_id=85
http://www.babashop.hu/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=294

Swen: miért a ricinust! A másik módszer kellemesebb! Kép

Egcsi: most én is így állok a dologhoz! Igyekszem, és ami megy, az jó! Tartson csak soká a tejecske Edinának.
Timi Kép

Ildikó: szülni akarsz? A ricinust, vagy az akrobata mutatványt? Kép

Chello: nem erőlteti meg magát apa Kép
És hova jársz védőnénihez? Amúgy a kerületben valóban lehet igényelni a + anyaságit!

Bori: mi van veletek? El vagy havazva? Ugye nem pityeregsz már???

Na, most búcsúzom. Mindenkinek jó meccsmentes estét! Így könnyebb is lesz befogni a palikat! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, a Gazdagréti térre járok (ez túlzás!) védőnénihez. Tudok az anyaságiról, már be is szereztük a nyomtatványt. Kép

Apa biztos a focit nézi és nem ér rá. Kép Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Egcsi! Köszi az infót Timiékről! Örülök, hogy ti is jól vagytok!Kép

Orsi! Végül is a terasz még várhat, nem? Köszi a drukkot ránk fér!Kép

Chello! Szorítok a holnapi CTG-hez, s őszintén remélem, hogy hamarabb végzel!!! Majd írd meg gyorsan mi volt!!! Ne menj a védőnőhöz ha nincs kedved!Kép 4x már biztos voltál!Kép

Jerry! te még dolgozol?! Hogy birod? Mikortól akarsz pihenni? Azért írj magatokról is, bár gondolom minden oké.Kép

Zsuzsa! Köszi a kagylóinfót!Kép Miért kell csak az egyik mellből szoptatni? Nem jobb felváltva? Bocsi, hogy tőled kérdem, de már nem emlékszem ki írta, hogy csak egyből szoptat(ott). Éjszaka, gátKép Lényeg, hogy még van tejed!KépÖrülök, hogy kimozdultál!Kép A ricinus azért marad, mert a kellemesebb nem hatásos!Kép

Most láttam, hogy éjszaka enyhe hidegfront várható! Még ebben is bízom!Kép

Linduska merre jársz?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen: ha valakinek van annyi teje, az szoptathat egy mellből. Persze a köv etetésnél a másikból etet!!! Nekem kettőből kell!
Ricinus Kép De a tornát mellé érdemes csinálni. Formában tart! Kép Utána úgy is hosszú szünet jön...

Zsuzsa
zerko

Köszi Swen, én is remélem hamar végzek holnap.

A védőnőnél csak 2x jártam, nem is akartam már menni de így ciki, hogy ma eljött hozzám én meg megígértem, hogy megyek holnap. Kép Mindegy, túlélem valahogy.

Chello
chello

HalihoKép

Olyan szornyu, hogy en ilyen turelmetlen vagyok...szep kis anyuka vagyok/leszek...Kép Olyan lelkifurdim van, de annyira szeretnem mar latni, megfogni az en kicsikemet.

Az anyukam baratnojevel talalkoztam ma, nevetve kozolte, hogy a hasam meg jocskan fennt van, innen meg minimum 2 het. Hat, koszi, hurra!

Lefekszem es megprobalom jo oldalat nezni a dolgoknak... jo oldal, jo oldal, merre is vagy?Kép

szoszi
szoszi

Szöszi, az én pocim is még fent van! Kép És én is türelmetlen vagyok. A dokid már visszajött a szabiról?

Chello
chello

SziasztokKép

Na, delutan sikerult mindent elintezni, amit akarunk, ugyhogy vegre van egy kuktam es beszereztem a homeos bogyokat is, hisz lassan el kell majd kezdenemKép

Kukta: mivel a Fagorban vettunk meg egy csomo gepet, ezert adtak meg akkor 6000Ft vasarlasi kupont, ami juni.30-ig ervenyes, ugyhogy most mar felkerekedtunk, hogy elvasaroljuk. Mivel eddig meg nem volt kuktam, gondoltuk abbol a 6000-bol kapunk egyet, hat fenet! De volt egy akciojuk, egy szuper kukta 15e-rol 11-re le volt arazva es a kuponok miatt nekunk csak 5e-be kerultKép Elhoztuk, mert tenyleg tok jo es 6 literes, ami allitolag tok jo meretKép

Aztan vegre vettunk szereket a mosogatogepbe, ugyhogy hazajovetel utan nagy izgalmak kozepette ki is probaltuk, izgi voltKép Ugy nez ki, hogy jol mosogatKép Meg soha nem volt ilyenem, egyelore kicsit furiKép

Homeos bogyok:meg az egyik szulesfelkeszito tanfolyamon, amit a vedonenik szerveztek volt egy ilyen eloadas es mivel en nagy homeo rajongo vagyok boszen jegyzeteltem, ugyhogy 3 szert ki is neztem magamnak, aztan megbeszeltem a vedonenimmel es az ottani patikaban meg is rendeltek nekem, ugyhogy ma bent voltam oket elhozni. Ha valakit esetleg erdekel, hogy mik ezek es mit tudnak, akkor leirom ide. De en azert a multkori vizsgalaton megkerdeztem a dokimat es szerencsemre o nem ellenzi ezeket, sot az sem zavarja, ha szules kozben bekapkodok 1-2 bogyocskatKép

A parom szegeny most is szereli a konyhaszekrenyeimet(a felsoket), ugyhogy megyek is, lelki tamaszt nyujtokKép

Jerry
Koszi a koszontestKép Bocs, hogy most nincs erom leirni a receptet, de igerem holnap bepotyogomKép

Jo ejjt mindenkinekKép

Orsi
33+3

avocado

Sziasztok!

Ma nagyon nyűgi vagyok. Dagadok, időnként úgy érzem, mintha szafaládék lennének az ujjaim helyén. A bokám is fáj és annyira viszket a hasam, hogy már sírni tudnék ráadásul még fáj is a bőröm.Mindezek tetejébe bevertem a hasam a fürdőszoba ajtó keretébe, a köldököm belilult. Kép Na minden bajom van. Ádi meg vasárnap óta éjszakás és elég nehéz pihennie, meg ez a meleg...De a klíma nem nyikorgott. Kép Viszont az ebéd házhoz jön,nagyon finom és egy gonddal kevesebb: Kép

Chello, Szöszi: az én pocimra kb. egy hónapja mondogatja a jónép, hogy hű meg ha, de lennt van...Aztán még van 6 hetem. Nem biztos hogy mindenkinél van összefüggés a baba jötte és a pocileszállás között. Kép

Chello: remélem holnap nem szivatnak meg a CTG.-n!
Kitartást a védőnőhöz és köszönöm Dani nevében a köszöntést. KépÉn jövőhét kedden megyek elöször CTG-re (itt NST) fél 10-re. valszeg Danistúl, úgyhogy remélem velünk nem játszák el a 6 óra várakoztatást...

Szöszi: akkor jól sikerült a buli. Kép
Dani ajándékai: nagy dömper (ő is belefér és lehet huzogatni vele), (déditől)tricikli,(anyóséktól)traktor utánfutóval,(anya és apa) tűzoltószett: autók, helikopter, csónak...fa kirakós-ezeket imádja. Kép (anya-apa) kukásautó Kép (sógorék) ez is menő, az utcán is mindig meg kell figyelni a kukásautókat és a bácsikat. Kép Plüsscsacsi, pólók és rövidgatyó Képa barátnőmtől. Ja és még egy jópofa cicijja. KépTőlünk. KépAjándékhalom. Kép
Nagyon örült mindennek, azt se tudja melyikkel játszon. KépA traktor és a kukásautó a sztár. Kép

Lino: hányás: Kép Méhtisztítás: te jó ég!!
Anyós: szóval besegít a tejtermelésbe. Kép
Nem lehet semmi a 3 gyerköccel...Én meg itt nyafizok, pedig még csak 1 van. Kép

Anikó: tali: KépJó lenne. Kép
Orsi: dettó. Kép

Panó: akkor is ügyi vagy és kész. KépMálna: most hozott a barátnőm egy csomót. KépAz ebéd finom volt. Kép

Swen: Én volnék szőke (olyan mézszőke) ha nem festetném a hajam. Nem szerettem szöszi lenni. Kép
Erre mondják, hogy mesterséges intelligencia? Kép
Szopi: én felváltva szoptattam, mert volt elég, ha nincs akkor a bébi mindkettőre mehet. Kép

Egcsi: Kép Köszi a szülinapos köszöntést. Kép Poci: kép van?

Jerry: szia, jó, hogy megvagy. Kép
Nagyon rendes asszonyka vagy, hogy udvarias vagy anyóssal. Kép

Zsuzsa: szegényem továbbra sem alszol...
Kimozdulás: Kép Tejci: majd behozza magát, ne aggódj, szuperul csinálod! Kép

Hajnimaci merre vagy??

Puszi mindenkinek!

Linda

Kép
bellana

Sziasztok
Latom senki sem szult, hat en sem, nagy szomorusagomraKép. Pedig ma kellett volna!

Pano
meghivlak egy konyha hasznalatra ok? Orvosi igazolassal meg repulhetszKép.

Swen
NstKép. tenyleg szar volt az ejszakam egyszeruen nem birtam aludni, mondanam, hogy csak forgolodtam, de azt sem tudok. Azt hiszem az a gond, hogy Laura 2-4 kozott erkezik az agyunkba es mivel kicsit kohog mindig hallgatozom.
Praktika kerdesben a sex mellett dontottunkKép.

Szoszi
ok, Te kis turelmetlen. nalunk viszont a mama lemondta a szulinapi bulit, ugyhogy en szabad vagyokKép. Meg lett a jo oldal?Kép

Aniko
vernyomasmerom az sajna nincs, de mindig alacsony volt, meg sosem ment 120 fole. A legutobbi alkalommal 117/71 volt a legelso pedig 101/62 ezek jo ertekek? Vagy aggodjak miattuk? Csak is kellemessel, bar nem mondom, hogy nagy kedvem lenne hozza, en nem tudom estere mindig hulla vagyok. Ma csak kicsit vizesedtemKép. Te hogy allsz az otthoni nagy melegben? Nem tudom, hogy viselnem.

Egcsi
akkor most tenyleg nem eszel egy hetig? Kép Ez a hasszoveg nagy jo voltKép. Apa mikor jon? Laura egyedul volt kepes erre az atrakcioraKép.

Chello
nagyon szurkolok, hogy beinduljon. Igy tenyleg lenne benne valami termeszetesKép.

Jerry
Nem,az elso felesege finn volt, de sved anyanyelvu. Tudod itt a lakossag kb 6 szazaleka sved anyanyelvu, ezert a masodik hivatalos nyelv a sved. Es nagyon komolyan veszik! Pl egy eladonak tudnia kell svedul, mert mindenkit megillet az anyanyelven torteno kiszolgalas. Azokban a varosokban ahol a svedek elnek tobben a a sved feliratok megelozik a finnt. Egyebkent mindenhol minden ketnyelvu. Ja es amin eltudok csodalkozni, hogy vannak olyan sved anyanyelvu finnek akik nem tudnak finnulKép. Jo sokat irtam errol a temarol bocsi.

Zsuzsa
Orulok, hogy vegre kiszabadultal, biztos Zsofi is dijazta, hogy kicsit veled lehet. Remelem ezek az ejszakai dolgok hamarosan rendezodnek es az eleted visszaterhet a "rendes" kerekvagasba. Ez a tejkerdes eleg vagy nem, borzalmas lehet. Lauraval en is vegig csinaltam, es mar elore bevagyok tojva.
Hmm... csak is akrobatika johet szoba, gondoltam holnap en leszek a lepedo ordoge, vagy inkabb tehene, a tehenke azert is jobb, mert, ha megugrom apat ugyis palacsinta lesz belole es az mint tejtermek jobban illik ebbe a topikba.

Miutan ennyire szellemes voltam, el is indulok tusolni es megszemlelem az alsonemumet hatha.....Kép.
puszko
ildiko
salla

Sziasztok!

Elnézést kérek,hogy ismeretlenül írok Nektek!
Pár hete olvasgatlak Benneteket amikor időm engedi,szeretnék gratulálni a kisbabákhoz és szorítok mindenkinek,aki még "nem osztódott"!

19 hetes a pocaklakóm és amikor megtudtam,hogy babát várok előkerestem azokat a Kismama magazinokat,amiket akkor vettem,amikor a fiamat vártam.
Találtam az egyikben egy egy szüléstörténetet,amiben volt egy érdekes rész,ki is vágtam,mert gondoltam szükségem lehet rá,de úgy tűnik nem lesz,mert ismét császár elé nézekKép

Leírom szó szerint ezt a részt,nem tudom olvastátok-e,lehet,hogy valamelyíkötöknek hasznára válik.

Tehát(Kovácsné Csörgi Anita írta Érdről):

"...És egy jó tipp a könnyebb szülésért!Az első baba várásakor egy öreg néni mondta,hogy igyak az utolsó 6 hétben(ha nincs esélyem koraszülésre)valódi bodzavirágszörpöt.
Jó a vízhajtó és a méhtágító hatása.Ittam,de nem hittem.A szülés 3/4 óra volt.
A másodiknál nem ittam.Akkor 3 óra szenvedés...
A harmadik terhességem végén tudatosan ittam a szörpöt.Körülöttem mindenki vizesedett,én nem.Pedig sajnos 20 kilogrammot felszedtem.Fél óra alatt meglett Barbi is!
Lehetséges,hogy ez alkati adottság is,de biztos,hogy ez is besegített!

A RECEPT:
10 fej bodzavirág,2 citrom karikázva,3 kg cukor,5 l víz,borkősav,Na-benzoát(mert megromlik).
Az egészet fel kell forralni,4 napig állni hagyni,leszűrni és vízzel hígítva lehet napi fél litert inni.
Persze csak akkor,ha nincs koraszülésveszély!
(Barátnőm veszélyeztetett volt,görcsölt az első perctől,de nem hitt nekem.Megitta a szörpöt a 34. héten és másnap beindult a szülés!)"

Eddig az idézet.Én magam nem próbáltam,de ki tudja,lehet,hogy van benne valami.
Sajnos fogalmam sincs,hogy a bodza mikor virágzik.Kép

Még egyszer elnézést a belekontárkodásért, mindenkinek egészséget és boldogságot kívánok!KépKépKép

Üdvözlettel:

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Enyém ma az aranyérem? Kép

Szép napot mindenkinek,majd jövök!

Anikó
vakili

Jo reggelt!Kép

Ma reggel kicsit jobb a kedvem...talan mert meg nem ebredtem fel teljesen?Kép

chelloKép
Igen, visszajott, ma d.u megyek hozza.Vegre! Azt hittem sosem erunk mar idaig.Ma legalabb mar okosabb leszek, mond valamit. 5 utan jelentkezem es beszamolok.

swenKép
Itt vagy? Nem fogod elhinni, de hosszu ido utan jol aludtam! Reggelire majkremet eszek, azt hiszem.Te hogy vagy?

OrsiKép
Ugye, mennyire hianyzott az esti meccs a programbol?Kép Gratula a mosogatogephez es a kuktahoz is...jol megkertek az arat.

RuszlanaKép
Koszonjuk a receptet.Akkor szules-inditasra es vizesedesre is jo a bodza...
Neked is kellemes pocakosodast a tovabbiakra is!

IldikoKép
Azert Te most mar maradj a lepedoakrobatikanal, ha ennyire rakeszultelKép. Megsem mondhatod a beharangozas utan Apanak, hogy: "bocs, szivem, elinteztem a dolgot egy pohar bodzaszorppel..."Kép

Azt tudjuk, hogy Mariannak vegul is mi jott be? A ricinus vagy az etye-petye? Es mikor mennek haza?

Futyoltem, de nem jott be a majkremes kenyer...kimegyek megnezem.
szoszi
szoszi

Jó reggelt!

Swen!
Akkor drukkolunk, hogy péntekig elkezdődjenek a dolgok!

Zsuzsa!
Nincs a házatokban kocsitároló, ahol lent lehet hagyni a babakocsit?

Linda!
Nekem is állandóan viszket a hasam és én is mindennek nekimegyek vele, mert nem tudom megszokni, hogy ekkora. Ja és állandóan leeszem.
Itt este szakadt az eső, meg lehet, hogy még éjjel is, mert most is elég nedves minden!
Jé, te szőke vagy? Nem látszik rajtad!

Ildikó!
Miért is akartál pont tegnap szülni?
Lepedő tehene mutatvány volt este?
Akkor majd átugrom hozzátok összeütni a vacsoránkat, jó?

Ruszlána!
Köszi az infot, csak egy kicsit késtél el vele, mert már elvirágzott a bodza. Június elején virágzott. Most akkor honnan szedjek bodzaszörpöt? Anitabori!!!! Küldesz nekem?

Szöszi!
Hát ez a májkrémes kenyér milyen lusta!
Nekem azért is hiányzott a meccs, mert így apa visszatért este a számítógéphez és én nem fértem ide. Eddig mindig meccset nézett és enyém volt a gép.
Várjuk a dokis beszámolót!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Swen!
Azt hittem mire ezt elküldöm, már itt lesz a te hsz.-od is! Mi van veled?

Panó
panó

Szöszikém:nem túl jól idomított ez a májkrémes kenyér,ha nem jön be! Kép Lehet,hogy én is azt eszem? Annyira nem kívánok semmit! Kép Közben meg állandóan éhes vagyok!
Ne törődj másokkal,nem mindenkinek száll le a pocija,és szerintem ezt egyedül Te érzed,mert rajtad van. Kép Nekem is van,aki azt mondja,hoyg már hogy lent van,van aki azt,hogy még nem.
Türelmetlenséged teljesen normális,ettől TE MÉG NAGYON JÓ ANYUKA VAGY! Kép
Az én kisfiam is dúlt-fúlt tegnap este,hogy nincs meccs! Kép

Linda:remélem ma már jobban vagy! Kép Én már régóta szenvedek a dagadástól,a bőröm is fáj,majd szétdurran,a jobb kezemmel alig tudok fogni,úgy zsibbad állandóan.A pocimat is állandóan beverem,de ennyire még nem sikerült,mint Neked! Kép
Nagyon vigyázz Magadra!
Klíma Kép Garijegy már megvan?
Ebéd Kép Én sajnos nem szeretem ezeket a kajákat,a munkahelyemen ettem,mert ott a cég fizette.Időnként jó volt,de igazából nem az én világom.A gyerekeim is nagyon válogatósak,pedig apa is felajánlotta,hogy rendel.De ha már magunknak főzök,akkor mindegy.
Dani: jó sok ajándékot kapott! Kép

Swen:Dühítő,hogy ennyit kellett várnod,az utolsó hetekben ez különösen fárasztó.De legalább a dokid OK.
Drukkolok a beinduláshoz! Kép
Nekem sajnos nem volt elég tejem,úgyhogy én mindkettőből szoptattam.

Egcsi:Kényeztetés Kép Én is szeretem.
Timinek puszi. Kép

Orsi:ácsok Kép
Talira van valami ötleted? Mert messzire menni nem merek egyedül a gyerkőkkel,de nagyon szeretnélek Titeket látni,Lindával együtt.Ha valami metróval megközelíthető helyet találnánk,az jó lenne.
Kukta Kép Mosogatógép nekünk is csk azért lett,mert az előző lakó itthagyta 25.000 Ft-ért.De nagyon hamar hozzászoktam. Kép
Homeobogyó engem nagyon érdekel,és a recepted is!

Chello:Tudom,hogy nincs kedved a védőnőhöz,de mivel ennyire vizes vagy,lehet,hogy jobb lesz,ha ő is mér egy vérnyomást,néz egy vizeletet.Kép

Jerry:Hát szia! Kép
Köszönöm kérdésed,jobban vagyok,kopp-kopp...,csak állandón félek,hogy mikor jön megint a rosszullét.Nehogy éppen akkor legyek egyedül.
Elképzelhető,hogy tényleg a fronttól van,de ebből mostanában elég sok kijut nekünk,nem?Egyik nap ilyen,másik nap olyan idő van.
Matrac-kaszabolás: én nem nagyon örülök neki,mert ha nem jól sikerül,akkor kidobtunk az ablakon 7.000 Ft-ot,de remélem jó lesz.Kép
Nagyon megértő vagy anyósoddal kapcsolatban.Kép

Zsuzsa:kikapcsolódásként Tesco? Kép Én is sok ember közé megyek megyek,ha valami bajom van,bár nálad ez inkább a szükség miatt volt,gondolom.De Zsófi is biztos értékelte,hogy csak kettesben vagytok egy kicsit.A tölcsért is ott vetted? És mennyiért?
Tejcsi:A lényeg,hogy ne add fel! Pótolod valamivel,vagy inkább gyakrabban szoptatsz?Kérd kölcsön Lino anyósát! Kép
Pelus dolgot ne siettesd,majd kialakul magától.Először úgyis elég lesz egy fél nap Zsófinak az oviból.Az én fiam 3 évesen még meg sem próbálta a szobatisztaságot,nappal sem.Nem nagyon akartam erőltetni,de szeptembertől már mennie kellett volna neki is.Aztán egy héttel a szülinapja után,egyik reggel felkelt,és azt mondta,hogy na jó,akkor mától nem kell pelenka,már nagyfiú vagyok.Biztos,ami biztos,éjszakára még ráadtam,de soha nem pisilt bele.
Nekem a párom is legalább akkora segítség,mint anyu,mert nagyon ügyes és házias,a vasaláson kívül bármit megcsinál.Kép Azért remélem,hogy néha legalább egy-egy fél napot itthon tud majd maradni.

Ildikó:praktika Kép Én nagyon vizuális típus vagyok,vigyázz.Jót nevettem! Kép
Éjszaka Kép
Ezek nagyon jó értékek,és az enyém sem ment soha ezelőtt 100 fölé,de most hirtelen 140-160 körül mozgott.Úgyhogy most naponta többször is mérem.
Itt még nem vészes a nagy meleg,30 fok fölé még nem is ment.Egyébként is jobban bírom,mint a hideget.

Kata:Szia itt is! Kép
Mindenféle építő javaslatot szívesen fogadunk,gyere nyugodtan máskor is. Jó pocakosodást Neked! Kép

Na,most megyek reggelizni!

Puszika:Anikó
vakili

Kép

Kép
panó

AnikoKép
Tied lett az arany, de el kell ismerned, hogy volt egy kis csel a dologban. Az igazit csak kesobb irtad!Kép
Szerintem sincs meg lennt a hasam, de masoktol hallani rossz. Mazlis vagy a hazias ferjeddel.Az enyem is mindent megcsinal ha kell.

PanoKép
En is mindig a gyereket eszem leKép Mikor meg meg dolgoztam, akkor meg allandoan osszefirkaltam a tollal veletlenul.Mit csinaljunk, az allt kiKép.
Meg mindig olyan gyonyoru ez a tabla...a kismamisnak meg nagyon-nagyon zsufolt az eleje,Ti is nezegettetek mar?

swenKép
Ne hagyj itt minket ketsegek kozott?Elaludtal, piacozol vagy anyuka lettel titokban?

Most el a noveremhez meggyet magvalni...Pfujj.Befozes lesz ma.

szoszi
(a hasmenest, mint jelet kihuzhatjatok...en mar csak tudom, nekem 3 napja van mar es semmi Kép)
szoszi

Szöszi!
csel vagy nem csel,de jó volt leírni! Kép Kép Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Megjöttem a CTG-ről de rám hozták a frászt. Kép A hölgy aki csinálta elküldött a dokimhoz, hogy nézzen rá a CTG-re mert nem tetszett neki a görbe. Kicsit beijedtem de a dokim azt mondta, nem annyira rossz. Hát remélem, hogy nincs semmi gond, bízom a dokimban. Csütörtökön megyek újra.
Vérnyomásom 90/60 volt de akkor még nyugodt voltam, utána szerintem felment 200-ra. Kép

Nem szült senki az éjjel?

Chello
chello

Bellana, a CTG-re szerencsére nem kell általában sokat várni, a múltkor azért volt a 6 óra mert utána az uh-n vártam kettőt és a dokimra három órát. Kép Most csütörtökön lesz megint húzós mert a CTG után meygek a dokimhoz vizsgálatra.

Chello
chello

Jo reggelt!

Szoszi
hi-hi-hi, milyen furcsa nevet adtal a kutyadnakKép.

Pano'
.... mert Laura a 38.het elsonapjan szuletett. akrobatika elmaradtKép. Akkor elkezdem kisurolni a konyhatKép.

Linda
En is remelem, hogy mar jobban vagy, nezegettem Danis kepeket. Ez kisfiu pont olyan mint TeKép. A kukas autorol jutott eszembe, hogy egy-ket honapja Agi egy nehez dolgozat utan, elhatarozta, hogy Kukasauto sofor leszKép, ez azutan tortent miutan letett arrol, hogy vizvezetek szerelo legyenKép. Vigyazz, inkabb vegyel orvosos taskat, gazdalkodj okosant stb. .... Kép.
Has: en a koldokomet utom meg tusolas kozben a csapnal, es van amikor valaki neki megy, jujj nagyon tud fajni.

Aniko
A ferjedKép. Ok. az enyem is mindent megcsinal, meg a vasalast is, ha kell, de mindent ugy kell neki mondani kb. 50x. Nalatok apa onallo, mert, ha igen akkor elkuldenem a mienket egy kis nevelesreKép. Bar lehet, hogy itt a gond az, hogy a parom elvezi a helyzetet, a meleg vacsit, a tiszta lakast a vasalt inget, vagyis mindent ami otthon normalis egy notol. Itt ugyanis a felesegek nem vasalnak a ferjekre, nem csomagolnak be, ha utazik es nem keszitenek kajat csak esetleg hetvegen. A vernyomasod tenyleg jol felugarott. Nekem ilyen meg nem volt, most nem vizesedek annyira, de iszom a zoldteat, epret es grepfruitot eszek a vedono szerint ezek vizhajto hatasuak.

Swen
hova tuntel, szulsz mar?
Most megyek, csokolok mindenki
Ildiko
salla

Jó reggelt,
Most talán van egy pár percem az etetésig és a védőnő érkeztéig.

Sajnos továbbra is "visszaolvastlan" vagyok, ezért előre is elnézést kérek, ha már nem aktuális dolgokat írok vagy kérdezekKép

Swen,
Azért akkor jól végződött az NST-s napod! Nagyon szorítok, hogy beinduljon magától.
Most elárulok egy titkot, nagyon intim, remélem nem ciki, hogy leírom neked/nektek ide Kép:
amikor kedden hajnalban megindultak a görcsök és a nyákdugó távozása (ez kb. 3-tól volt), előtte 1 óra körül arra ébredtem, hogy orgazmusom van, álmomban. Vagyis valamit álmodtam, amitől az lett. (egyébként a Danival való terhességemből is az az egyik legintenzívebb emlékem, hogy sokszor ébredtem ilyesmireKép, gondolom, ez a rendszertelenebb házasélet miatt volt?!)
Na, szóval ezek után indultak be a görcsök 2 órára rá...

Szia Egcsi,
Olyan régen nem írtam neked! Ahogy olvastam itt a dolgokat, valami nagy szülői kényeztetésben lehetett részed. Azt nem olvastam, hogy ha pl. beindul a szülés, akkor a férjed nem tud hazajönni? Végülis egy első szülő nőnél azért van jó néhány óra, amíg beélesedik a dolog, és ha már csak 500 km-t kell átugornia, kivitelezhető, ha a főnökei...
Timinek sok puszi, mekkora most a kislány? Ugye még nincsenek otthon?
Kérlek, kérdezd meg az apósodat, mit csináljak a kisebesedett bimbóimmal, mert tegnap óta már erősen vérzik mindkettő, amikor szoptatni kezdek, és egyszerűen nem akar gyógyulniKép

Jerry,
Köszönöm a gratulációkat. Dóra tényleg békésnek mutatkozott eddig, eszik, jókat alszik, kivéve a mai reggelt, amikor valami miatt kissé nyűgösebb volt, de mintha egy kis szél kínozta volna - most először.

Zsuzsa,
Egykori pocaktársam!
Sikerült végre kimozdulnod otthonról? Zsófi értékelte, hogy csak vele foglalkoztál a vásárlás ideje alatt?
A lányok reagálásából látom, van most tejcsid, több, mint Zsófinál volt. Fejsz is? Mennyi pótlásra van szükségetek általában? Tegnap volt a gyerekorvosunk, és felírattam vele egy HA tápszert, a biztonság kedvéért...
Képzeld, tegnap beugrottm ide egy pár percre, és azt olvastam az üzenetedben, hogy az aranyérre neked sokat segített az Aurobin vagy micsoda. Karcsi éppen a patikában volt már, bent állt a sorban, amikor sikerült elérnem őt, hogy semmi mást nem hozhat a sajgó részemre, csakis Aurobin-t. Szerencsénk volt, a patikus nő kiadta recept nélkülKép, látta a bevásárlólistából, hogy frissen szült nő lehet az érintettKép
Tudnál abban segíteni, hogyan kell elindulni a gyes, a családi pótlék és az anyasági micsoda tekintetében? Tudod, mi jogászok elveszünk a hivatalok és nyomtatványok sokaságábanKép De tényleg, vannak naprakész infóid?

Szöszi,
Nagyot nevettem (én is) a Ritás sms-akciódonKép
Ma mi volt a reggeli?

Szia Orsi,
Annyira jó olvasni, ahogyan haladtok szépen a fészekrakással!!!
Amikor vettük a mosógépünket, mi is kaptunk egy utalványt, abból én egy tök jó vasalót vettemKép Jó munkát!
Annyira készültem rá, hogy esetleg feljöttök majd Anikóval (meg persze aki még akarKép) babázni, de úgy látom, Anikó nincs túl jó fizikai állapotbanKép, szóval ez most elmarad?Kép

Most ezt elküldöm, aztán folytatom az olvasást, legalábbis a tegnapi napot.
Puszi
Anitabori
(annyi mindent akarok írni nektekKép)

Dani első felvétele a kishugáról:
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

BellanaKép
Mennyi mindent kapott Dani!Kép Legalább lefoglalja magát és te is többet tudsz pihenni.Kép Ma én is nyügös vagyok, nem sokat aludtam éjszaka annyira fájt a derekam.Kép
Majd megkérek valakit, hogy fotózza le a pocakomat, mert egyedül nem megy. Hacsak nem fej nélkül leszek rajta.Kép

IldikóKép
A vérnyomásod teljesen jó!Kép Természetesen eszem, csak hétvégén "nagy zabálás" volt.Kép Nagyon kreatív a kicsi lányod.Kép
Türelem, a te babád is kibújik egyszer.Kép

KataKép
Kösz a receptet! Biztosan van benne valami igazság, a népi gyógymódok sokszor beválnak.Kép

ChelloKép
CTGKép Ha a dokid nem aggodott, akkor neked se kell. Csak tudja mit beszél, ha már ő az orvos.Kép

Ma láttam egy plakátot, jön Egerebe Szabó Leslie a Megasztárból. Júli 17-én nem szülök, mert koncertre megyek. Lehet, hogy a nyüzsi majd beindítja az eseményeket.Kép Szabadtéren lesz, úgyhogy a cigifüsttől sem kell tartanom.Kép
Éjszaka alig aludtam, annyira fájt a derekam.Kép Nagyon nehezen viseltem, mert eddig nem okozott gondot a szunyálás, remélem nem ismétlődik meg.
Hol vannak a régen látott kismamák? Pl.Kinga?

Mindenkinek üdv!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?