Merre jartok??? Le vagyok dobbenve, hogy sehol senki
De most biztos mar a tv elott ultok
Puszi, szep estet, azt hiszem csak holnap jovok ujra.
Orsi
2004.06.27 19:42
2004.06.27 19:55
Dorka baba nagyon bájos lehet, hogy mosolyog.
Dani miatt ne aggódj, majd nagy lesz az öröme ha végre hazamegy.
Ennyi házimunkát elvégezni! Az nagyon jó, hogy ennyi tejed van!
Szerezz be olyan kagylót, hogy ne szökhessen el egy csepp sem.
Pedig esküszöm, hogy nem zabálok!! Már inni is csak vizet merek.
De teljesen igazad van, minek legyetek a kórházban ha nem kell?
Jót játszott az unokatesókkal, nagyon boldog volt.
Így én is.
Anyós csinált hagyományos géppel is, remélem azok jobbak lesznek. Azért Szöszi külön kérésére felrakok párat.

2004.06.27 20:31
.De az az igazság,hogy nekem fárasztóbb,ha ülök,mert ha táncolok akkor nem álmosodok el olyan hamar.De most nem mertem kockáztatni,hogy megint jöjjön egy rosszullét.De így is nagyon jól éreztük magunkat,apa nagyon elemében volt,és az asztaltársaság is szuper volt.
Olyan aranyos családod lehet.
Nem figyeltem sajnos előtte,megmérhettem volna.De nem is gondoltam,hogy létezik ilyen méret is. Pedig nem csináltatott ágy.
Apa azt mondta,hogy megpróbálja levágni valahogy.Remélem sikerül.
Az biztos,hogy a gyerekeknek nagyon sokat jelenthet majd.
Jól sikerült az ünneplés?
Próbálok most már többet pihenni,bár holnaptól,napközben egyedül leszek már a 2 gyerekkel,nem tudom,mi jön össze.
Irigy vagyok! A képen is nagyon szép baba.
Úgy bele tudnék harapni a pofijába!
Dani.
Én nem is bírnám,még soha nem voltak tőlünk külön 1 éjszakát sem. Nehéz lesz majd elkezdeni.De már csak egy nap,és újra megölelheted!
2004.06.27 21:01
Akarsz róla beszélni? nem igazán a legjobb időpontban történik ez nálatok.
Így biztosan szép emlék marad.
De valahogy mindig közbejött valami.
Tandemszopi
Várható volt,hogy most sem lesz különösebb probléma.Szerencsés és persze ügyi vagy.
Bár ma volt egy-két keményedésem,ami már egy kicsit fájt is.
Azért remélem jól vagytok és minden rendben Veletek.Sok-sok puszi ! 2004.06.27 21:09
2004.06.27 21:29
2004.06.28 05:41
Azóta 6-kor szopizott egyszer és megint alszik. A „nagyok” is kezdenek visszatérni a rendes kerékvágásba. Jajj, képzeljétek mióta megszültem, elmúltak a hányások
A vérnyomásom már csak 120-ig megy „fel”, úgyhogy azzal szerencsére nincs gond. A víz lassabban akar megválni tőlem, de azért haladunk. Igen, szerencsére gátmetszés most is elmaradt
Ez a gátvédelem közben nem túl jó, de utána viszont igen
Méhösszehúzódások: azt mondják, hogy minden szülésnél egyre rosszabb. Nálam így van
Az első után nem is éreztem. Következő gyerek: nem lesz! Jó pár évig biztosan. A délutáni alvás tegnap is sikerült
Kórház: fő hogy hagyjuk pihenni a frissen szülteket: háromnegyed 5: vérvétel, mire visszaalszol fél 6kor lázmérés, és ha még mindig úgy gondolod, hogy te bizony aludni fogsz, akkor kb fél 7kor jön valaki, aki úgy csinál mintha takarítana, de azt jó hangosan. Én itt adtam fel, és elmentem zuhanyozni. Nemirigyellek, hogy egyedül a két gyerekkel; vigyázz magadra!!!
Sajnálom, hogy Ádival még mindig nem vagytok teljesen rendben!
Engem tegnap anyósék akasztottak ki. Kézmosás nélkül, koszos cipővel becsörtettek a 3 napos gyerek mellé (hívás nélkül) és úgy fogdosták szegénykémet
Mondtam apának, hogy remélem most 6 hétre letudtuk őket
És meg voltak sértődve, hogy szóltam a kézmosás miatt
Akkor mától már nem is kell főznöd?
kíváncsi vagyok milyen les a kaja! Méhlepény bent marad: kitisztítják a méhet
(Rosszabb mint a szülés, sokkal)
Mosolyok
Kata hihetetlen arcokat bír vágni alvás közben
Dani
Ne légy szomorú, most már jön haza!!!
Mellbimbó
Lilivel volt ilyen, és úgy emlékszem, hogy két hétig volt ilyen, de már nem tudom, hogy pontosan mitől javult meg. Azt tudom, hogy használtam Garmastant, bimbóvédőt, sima anyatejcit, stb. Most egyenlőre még nincs vele gond, csak tegnap indult be igazából, és eléggé feszít, meg nagy, meg fáj amikor Kata rácsatlakozik. Nagyon várom ám a szüléstörténetedet!
aranyér
Szerencsére nálam ezek kimaradtak. Most egyenlőre csak a bal kezem fáj egy kicsit, ahol a csuklómnál szétdurrant a véna! Tejci
Szerintem is érdemes lenne egy kagyló
Bezártságot megértem
További sok tejcit meg türelmet
(Türelemmel én legalábbis nem állok túl jól). Mi is a portugál-cseh döntőt várjuk
Nem tudom, hogy hogy alakult volna, ha nem kapok oxytocint. Lepény: nagyon vacak volt
Most olvasom, hogy írod anyóst tejciserkentésre, és tegnap tényleg itt volt, és most nagyon sok tejem van
Vérnyomásom úgy tűnik rendeződött, holnap mondják meg, hogy kell-e még szednem a gyógyszereket. Hú, nálatok is jó kis kajákat adtak a kórházban
Hihetetlen. Szabadidő???? Háromból legalább egy mindig akar valamit
Vagy, ha ők nem, akkor apa
Látom, Te mától egyedül vagy a lányokkal, kitartást!!!
, most még itthon van apa, és még lesz is két hétig, úgyhogy most ő van nagyon sokat a csajokkal. Pihenni meg próbálok, de azért vannak dolgok, amiket a lányok szerint csak és kizárólag anya tud megcsinálni
Tegnap jött ki rajtam, hogy én tulajdonképpen fáradt és nyűgös vagyok, még jó hogy legalább fizikailag nem igazán fáj semmim (bár ez a tejcibelövelés, nem semmi, remélem hamar beáll a normál mennyiségre) Vizesedésed
Mész ma vizsgálatra?
Hogy sikerült a varratszedés?
Fejni nem fejek, bár épp most hajnalban gondoltam rá, hogy mégis jó lenne, mert nagyon beindult a tejcsitermelés, és nagyon feszít, de egyenlőre ráhagyom Katára a dolgot
2004.06.28 06:25
) es mennyit (mint egy belpoklos
) eszem...
Mintha tyukszem-levetelen lettel volna (azt nem is tudom milyen). Energia irni, jokedv,stb. En is, en is igy akarom a dolgot elintezni!
ma tolti a 38-at, mar az o babaja sem koraszulott, ha kibujik, ugyhogy HAJRA TOP 5!
2004.06.28 06:31
2004.06.28 06:41
De a gyönyörű kisfiad azért gondolom elég sok időd lefoglalja és ezért remélem nincs is időd nagyon magadba roskadni! Nem írtad, hogy te fejsz a szopi mellett? Képeket meg te is tehetsz ám fel folyamatosan.
) Ilyen kidudorodásos vándorlás lesz még jó pár, főleg így a vége felé!
de az nagyon jó, hogy van tejcid, Edina nagyon szépen gyarapszik!
Akkor Kingát nem értem.
De a lényeg, hogy ők is rendben vannak!
Mi az a kagyló egyébként?
) Ez a víz szörnyű lehet! Én meg hiába igyekszem, Botond jól elvan odabenn.
Te mit szóltál a méreteihez mikor megláttad, mert ugye kicsit megijesztettek előtte.
Úgy látszik a táblaelsőségben a te meg a Lino példáját követem, és udvariasan beengedem a mögöttem állókat, ami nem is baj, csak nekem is olyan szép és egészséges babám legyen, mint neked, meg a szintén ráérős Linónak!
A megerőltetésel nagyon vigyázz!!! Dani miatt meg ne izgulj, szerintem örülj, hogy szeret a nagyszülőknél lenni, később ez még nagyon jól fog jönni!!!
Várjuk a nagy sztorit!!!
Aranyered javult? Torkod?
)Pelenkázó ügyben nem tudok segíteni. Teraszhoz szorítok!
Kitől örökölte szőkeségét? Szívesen babáznék már, de egyelőre semmi jele, hogy a fiatalúr is szeretné ezt.
De remélem a férjed megoldja legalább a matracot! Az jó, hogy azért más gond nincs veletek! Igen ezt a dokiváltásos dolgot megértem így egy kórházon belül. Kár hogy ennyire ki vagyunk szolgáltatva, de hátha összejön a 26-a, szorítok!!! Első két szülésed előbb megvolt a kiírtnál?
S nincs is előjele a dolognak.
Ma megyek NST-re meg dokihoz, de tudom, hogy végül is ott sem tudnak mit mondani, így marad a várakozás, amit egyre nehezebben viselek, hiába győzködöm magam.
Mondjuk az jó, hogy Botond mocorog rendesen, így legalább érzem, hogy jól elvan odabenn. S ez a legfontosabb!!! Lehet, hogy mégis ricinusivászat lesz csütörtökön?!
A kellemes módszer úgy látszik nálunk sem működik.
)
2004.06.28 06:46
Örülök, hogy a kirándulás jól sikerült, bár a pakolást kihagyhattad volna!
De már neked sem lenne koraszülött a kisfiad!
Na és Nandával mi van? Ő is babázhatna már.
Jó salizást! 2004.06.28 06:54
De már nem sok van hátra, ki kell bírnunk valahogy. Melyik nap megyünk szülni? Hát nem is tudom, nálam a 13-a az utolsó határidő.
Dani mikor jön haza?
Remélem a sérüléseid hamar begyógyulnak.
Barátnőmtől kaptunk kölcsön kiságyat ami 60*112-es volt így le kellett volna vágni a matracból. Szerencsére egy másik helyről is ígértek kiságyat így azt hoztuk el mert az meg normális méret volt. Úgy tudtam, hogy kiságyban két méret van, 60*120-as és 70*140-es de ezek szerint nem. Remélem sikerül levágni. Bár akkor a huzatot is le kell vágni róla mert nagy okosan nem tettek rá cipzárat.
2004.06.28 08:05
Ugy volt, hogy megjott a Ritae, gondoltam elkuldom chellonak meg Neked.Ramentem a valasz gombra, megirtam , DE mielott elkuldte a telcsiszamhoz a Tiedet (a jot) es a chelloet adtam meg.Aztan visszajott a jelentes, hogy Ritanak ment el.2X.
Ezutan chellonak irtam, o gyorsan beirta es valaszolt, igy neked mar nem irtam. Nem a telcsiddel van baj! Az agyammal!!!
Mar az ABC-ben, az utcan, a lepcsohazban, mindenutt kerdezgetik hogy:jeee, Ti meg egyben?
2004.06.28 09:14
.
. Vigyazz magadra!
. Legy oszinte! Nem is hianyzik az a konyha annyira!
. Pedig tegnap general szortelenitest vegeztuk apaval, hat mitmondjak nem semmi volt. Milyen volt a sali?
.Uuu az nem jo, mert az Agi baratnoje Mo-rol 4-en este re pul haza, no jo akkor 5-en reggel.
2004.06.28 09:24
), azaz csak masnapra lesz meg a gyerek, tehat 5.-e. Hatha azert nem gyun ki a szentem, mert az EB veget meg akarja varni, ram valo tekintettel... 2004.06.28 10:53
Festés
nocsak-nocsak...
Te már nagyon készülsz!
2004.06.28 11:26
2004.06.28 12:38
Na gondolhatjátok, hogy kiakadtam, amikor mára hívott be, én meg ugye csütörtökön szülnék. Hívtam telefonon, de ki volt kapcsolva. Na ott majdnem elbőgtem magam. Hazajöttem, gondoltam megpróbálom felhívni és szerencsére sikerült!
Elnézést kért, mondta hogy még maradt tavaji szabija, amiről ő sem tudott és ki kellett vennie, de bármikor elérhető! Meg keresett odabenn is -ez is igaz, mert mondták, hogy volt benn- csak valahogy elkerültük egymást. Úgyhogy most megnyugodtam. Pénteken kell bemennem, megnéz hogy hogy vagyok és akor dönt a továbbiakról. Úgyhogy szorítsatok, hogy addig beinduljon a dolog, mert nem akarok mesterséges indítást!!!
A baba szívhagja egyébként jó. Úgyhogy azt hiszem nem úszom meg a ricinus ivást.
Látod még mindig egyben.
Felétek nincs valami jó kis praktika?
Csak utána kéne nézni annak a kajarendelésnek, nem?
2004.06.28 13:00
Nagyon jó egészséget, sok tejcit és gyors felépülést!
Mellbimbósebesedés
)Ha jelentkezik jövök a friss hírekkel.
Most megyek haza sóskát főzni, de holnap jövök! Addig is jót ne halljak rólatok
2004.06.28 13:16

En is azt hittem, hogy mar elcsitult a dolog. Ha gondolod itt az en vallam is, vagy majd a talinkon megbeszeljuk, jo?
, anno Apukamtol kaptam
Kokuszmatrac
Orulok, hogy jol erezted magad es meg tancoltal is! Szuper!!!
Annak meg meg jobban orulok, hogy most 10 evvel fiatalabbnak erzed magad, mert ugy is nezel ki, ugyhogy Te csak ne felj az oregedestol! Es a kisbaba eleve fiatalitani fog!
Sok puszika

De vegul is megoldodott ez a lenyeg! Szurkolok neked, hogy magatol beinduljon! Puszi
En tudom, milyen az!
De kesz lesz es akkor sokkal szebb lesz es jobb lesz mosogatni is benne!
Kitartas
2004.06.28 13:18
Timieknek sok puszi!
2004.06.28 14:09
2004.06.28 15:15
2004.06.28 17:32
Jó volt egy kicsit kimozdulni!
De lehet, hogy többet kellene pihennem is.
Olyan jó, ha egy gyerek boldog. Még elfértek az ajándékoktól???
Bár mostanában már éjjel is fel szokott ébredni, hogy pisilnie kell. De sokat vedel, így a pelusba is megy.
Akkor most jönnek majd a kilók???
És szerintem nem a hasa volt. Utána meg elájult ő is, de ő 4 után ébredt 12 után.
Most az én anyósom is itt van, de nem érzem, hogy folyna a nedü
2004.06.28 18:23
4x már biztos voltál!
Miért kell csak az egyik mellből szoptatni? Nem jobb felváltva? Bocsi, hogy tőled kérdem, de már nem emlékszem ki írta, hogy csak egyből szoptat(ott). Éjszaka, gát
Lényeg, hogy még van tejed!
Örülök, hogy kimozdultál!
A ricinus azért marad, mert a kellemesebb nem hatásos!
2004.06.28 19:48
Olyan lelkifurdim van, de annyira szeretnem mar latni, megfogni az en kicsikemet.
2004.06.28 21:16
Elhoztuk, mert tenyleg tok jo es 6 literes, ami allitolag tok jo meret
Ugy nez ki, hogy jol mosogat
Meg soha nem volt ilyenem, egyelore kicsit furi
Bocs, hogy most nincs erom leirni a receptet, de igerem holnap bepotyogom
2004.06.28 21:45
Na minden bajom van. Ádi meg vasárnap óta éjszakás és elég nehéz pihennie, meg ez a meleg...De a klíma nem nyikorgott.
Viszont az ebéd házhoz jön,nagyon finom és egy gonddal kevesebb:
Én jövőhét kedden megyek elöször CTG-re (itt NST) fél 10-re. valszeg Danistúl, úgyhogy remélem velünk nem játszák el a 6 óra várakoztatást...
(anya-apa) kukásautó
(sógorék) ez is menő, az utcán is mindig meg kell figyelni a kukásautókat és a bácsikat.
Plüsscsacsi, pólók és rövidgatyó
a barátnőmtől. Ja és még egy jópofa cicijja.
Tőlünk.
Ajándékhalom.
A traktor és a kukásautó a sztár.
Méhtisztítás: te jó ég!!
Jó lenne.
Málna: most hozott a barátnőm egy csomót.
Az ebéd finom volt.
Köszi a szülinapos köszöntést.
Poci: kép van?
Tejci: majd behozza magát, ne aggódj, szuperul csinálod!

2004.06.28 22:13
. Pedig ma kellett volna!
.
. tenyleg szar volt az ejszakam egyszeruen nem birtam aludni, mondanam, hogy csak forgolodtam, de azt sem tudok. Azt hiszem az a gond, hogy Laura 2-4 kozott erkezik az agyunkba es mivel kicsit kohog mindig hallgatozom.
.
. Meg lett a jo oldal?
. Te hogy allsz az otthoni nagy melegben? Nem tudom, hogy viselnem.
Ez a hasszoveg nagy jo volt
. Apa mikor jon? Laura egyedul volt kepes erre az atrakciora
.
.
. Jo sokat irtam errol a temarol bocsi.
. 2004.06.28 22:33

2004.06.29 06:27
Gratula a mosogatogephez es a kuktahoz is...jol megkertek az arat.
. Megsem mondhatod a beharangozas utan Apanak, hogy: "bocs, szivem, elinteztem a dolgot egy pohar bodzaszorppel..."
2004.06.29 07:15
2004.06.29 07:40
Lehet,hogy én is azt eszem? Annyira nem kívánok semmit!
Közben meg állandóan éhes vagyok!
Nekem is van,aki azt mondja,hoyg már hogy lent van,van aki azt,hogy még nem.
Én már régóta szenvedek a dagadástól,a bőröm is fáj,majd szétdurran,a jobb kezemmel alig tudok fogni,úgy zsibbad állandóan.A pocimat is állandóan beverem,de ennyire még nem sikerült,mint Neked!
Garijegy már megvan?
Én sajnos nem szeretem ezeket a kajákat,a munkahelyemen ettem,mert ott a cég fizette.Időnként jó volt,de igazából nem az én világom.A gyerekeim is nagyon válogatósak,pedig apa is felajánlotta,hogy rendel.De ha már magunknak főzök,akkor mindegy.
Én is szeretem.
Mosogatógép nekünk is csk azért lett,mert az előző lakó itthagyta 25.000 Ft-ért.De nagyon hamar hozzászoktam.
Én is sok ember közé megyek megyek,ha valami bajom van,bár nálad ez inkább a szükség miatt volt,gondolom.De Zsófi is biztos értékelte,hogy csak kettesben vagytok egy kicsit.A tölcsért is ott vetted? És mennyiért?
Azért remélem,hogy néha legalább egy-egy fél napot itthon tud majd maradni.
Én nagyon vizuális típus vagyok,vigyázz.Jót nevettem!
2004.06.29 08:17
Mikor meg meg dolgoztam, akkor meg allandoan osszefirkaltam a tollal veletlenul.Mit csinaljunk, az allt ki
.
)2004.06.29 08:52
A hölgy aki csinálta elküldött a dokimhoz, hogy nézzen rá a CTG-re mert nem tetszett neki a görbe. Kicsit beijedtem de a dokim azt mondta, nem annyira rossz. Hát remélem, hogy nincs semmi gond, bízom a dokimban. Csütörtökön megyek újra.
2004.06.29 09:10
.
. Akkor elkezdem kisurolni a konyhat
.
. A kukas autorol jutott eszembe, hogy egy-ket honapja Agi egy nehez dolgozat utan, elhatarozta, hogy Kukasauto sofor lesz
, ez azutan tortent miutan letett arrol, hogy vizvezetek szerelo legyen
. Vigyazz, inkabb vegyel orvosos taskat, gazdalkodj okosant stb. ....
.
. Ok. az enyem is mindent megcsinal, meg a vasalast is, ha kell, de mindent ugy kell neki mondani kb. 50x. Nalatok apa onallo, mert, ha igen akkor elkuldenem a mienket egy kis nevelesre
. Bar lehet, hogy itt a gond az, hogy a parom elvezi a helyzetet, a meleg vacsit, a tiszta lakast a vasalt inget, vagyis mindent ami otthon normalis egy notol. Itt ugyanis a felesegek nem vasalnak a ferjekre, nem csomagolnak be, ha utazik es nem keszitenek kajat csak esetleg hetvegen. A vernyomasod tenyleg jol felugarott. Nekem ilyen meg nem volt, most nem vizesedek annyira, de iszom a zoldteat, epret es grepfruitot eszek a vedono szerint ezek vizhajto hatasuak. 2004.06.29 09:28
:
, gondolom, ez a rendszertelenebb házasélet miatt volt?!)
, látta a bevásárlólistából, hogy frissen szült nő lehet az érintett
De tényleg, vannak naprakész infóid?
Jó munkát!
) babázni, de úgy látom, Anikó nincs túl jó fizikai állapotban
, szóval ez most elmarad?
) 
2004.06.29 09:36
Legalább lefoglalja magát és te is többet tudsz pihenni.
Ma én is nyügös vagyok, nem sokat aludtam éjszaka annyira fájt a derekam.
Természetesen eszem, csak hétvégén "nagy zabálás" volt.
Nagyon kreatív a kicsi lányod.
Ha a dokid nem aggodott, akkor neked se kell. Csak tudja mit beszél, ha már ő az orvos.
Szabadtéren lesz, úgyhogy a cigifüsttől sem kell tartanom.
Nagyon nehezen viseltem, mert eddig nem okozott gondot a szunyálás, remélem nem ismétlődik meg. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|