A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok lanyok!

Megvagyunk meg, csak nagyon elhavazva. Most is csak kis idore johetek, mert Agi megy taborba holnap es csomagolnunk kell.

Szoszi
hat akkor sikerult picit ido elott szulni? Sok szeretettel gratulalok a kicsi fiadhoz! Remelem mindketten jol vagytok es konnyu szulesed volt.

Most gyorsan en is leirom par szoban mi tortent.

Csutortokon delutan a nyakdugo kipottyant, de nem volt veres es igy nem is tudtam eldonteni ez most a kezdet vagy csak kicsit az ilyenkor szokasos folyas surusodott beKép. Fel is hivtam Krisztat es kielemeztuk a dolgot, de nem akartam szolni senkinek, mert mar en a sajat agyamra mentem a turelmetlensegemmelKép Este viszont mar nagyon ugy ereztem, hogy itt lesz valami meg irtam is nektek, hogy nagyon lent erzem a baba fejet.
Ejfel korul kezdodtek a fajasok, de csak enyhen es 20-30 perces idokozonkent jottek, ezert lefekudtem es megszakitasokkal ugyan, de vegig aludtam az ejszakat.
7.15-kor egy igazi fajas volt az ebresztom. Akkor lettem biztos abban, hogy ma itt valaki ki fog bujni a kuckojabolKép. Felebresztettem apat es elkuldtem dolgozni, mert tudtam fontos csomagot var. Megallapodtunk, hogy telefonalok, ha idnulni kell. En is felkeltem, becsomagoltam, emberi abrazatot varazsoltam a kepemre, ami azert picit nehez volt, mert a vizesedes miatt tenyleg balna voltam. A fajasok ekkora mar 7 percesek voltak es elegge zavartak, de ugy gondoltam varhatok meg. A lanyok 9 korul ebredtek. Akkor beszeltem Krisztaval telefonon es o merte a fajasokat 4 percesek voltak mar, ugyhogy felhivtam apat, hogy induljunk, meg egyebkent is menni akartam mar, mert Agi tiszta panikban volt.
Apa jott is gyorsan, bar humorizalt meg kicsit,mert felhivott, hogy sajnos fontos ugyfele erkezett menjek inkabb taxivalKép (hi-hi-hi na ez akkor nem tunt tul viccesnek). 10-kor elindultunk, de meg utba ejtettuk a bankot, mert apa elfelejtett penzt tenni a szamlankraKép. Ez tenyleg jo poen volt, mert a bank nyitas elott volt es eleg sokan vartak az ajtoban, de a ferjem nem jott zavarba felall a lepcso tetejere, elnezest kert, hogy ilyen pofatlan es elore tolakodik. Elmondta az okot is, ugyhogy 25 fej fordult az autonk fele es en eltorzult pofaval integettem.
10.20-kor beertunk a korhazba 3 perces fajasokkal, mar nagyon mentem volna, de persze nem talaltunk parkolot, igy apa felvitt az ajtohoz es elindult letenni az autot, addig en vartam, 10 perc utan meg is jott, de a nagy idegessegben a cuccomat a papirjaimmal egyutt a kocsiban felejtetteKép. Szoval 10.40 korul ram tettek az NST, majd megvizsgal a szuleszno es megallapitotta, hogy mar 7 centire nyitva vagyokKép. Ezen nagyon meglepodtem, de O is, azonnal at kellet oltoznom es irany a szuloszoba. Egy masik szuleszno mar vart ram. Rovid hezitalas utan ugy dontottem, hogy igy harmadszorra (utolso szulesem alkalmabolKép) kiprobalom az epiduralis erzestelenitest, mar feltem az eljarastol. Szoval 12-kor jott az aneszteziologus es megkaptam a s zurimat, nem volt egyaltalan veszes, elotte helyi erzestelenites alkalmaztak es veszulesen, nyomason kivul semmit nem ereztemKép. Apa viszont majdnem rosszul lett a latvanytolKép.
Az erzestelenito 10 perc mulva kezdett el hatni! Haaat lanyok.... ez igazi megkonnyebules volt, ezek utan mar semmit sem ereztem a fajdalombol, persze mindig tudtam mikor van fajasom, mert a hasam bekemenyedett es egy nyomas szeru erzes mindig jelen volt a fajasok alatt, illetve az NST ram volt vegig kotva.
A szenvedes teljesen megszunt, ugyhogy nem volt semmi mas dolgunk csak varni. Apa sokat hulyeskedett en meg imaba foglaltam ezerszer az epiduralis erzestelenites feltalalojanak nevetKép. 1 ora eltelte utan kezdetem erezni a fajasokat es 1,5 -2 ora utan kertem meg egy adagot a jobolKép. Azt mondtak ennek mar ki kell tartania, ekkor volt 13.50.
Az erzestelenites alatt a legkellemetlenebb az volt hogy mindenem viszketett, de legjobban az s.lyukamKép. A labab vegig ereztem es setelni is tudtam.
A tolofajasok 3 korul kezdodtek, ezekre mar nem volt akkora hatassal a csodaszer, bar tompabbak voltak mint egy rendes szules eseten. 15.10-kor kaptam oxotocint, mert a fajasok tul rovideknek bizonyultak ezert hiaba nyomtam semmi nem tortent. Aztan 15.30-kor beindultak az igazi fajasok vagyis ezekbol 3 volt, es 15.37-kor megszuletett Lucas Thomas iszonyatos siras kozepette. Apa elvagta a koldokzsinort en bogtem a kisfiammal egyutt.
A szuleszno vegezte az utomunkalatokat a noipocs kornyeken. 2 oldalt 1-1 repedes, es Lucas orranak koszonhetoen meg egy fuggoleges repedes.
Osszessegeben minden nagyon jol ment, a 3 szules kozul ez volt a legkonnyebb. Azt hiszem mindenkinek igy kellene szulni, mert az erzes es a vegeredmenyKép ugyanaz meg akkor is, ha az elmeny nem annyira fajdalmas.
Ezelott az en velemenyem is az volt, hogy ki lehet azt birni, ami persze igy is van! Viszont most megtapasztaltam a kulonbseget es azt mondhatom, hogy miert szenvedni, ha nem muszaj, miert ugy, ha 1000-szer konnyebben is lehet?

Egyebkent jol vagyunk, baba rengeteget alszik, remelem eszik is, mert merlegem az nincs. Tejcsi egyenlore van. Laura eleg feltekeny, de nem hagyomanyos ertelemben. Anyukam megjott es sokat segit. Agi szerelmes az occsebe. Salla ugyszinten. Oskart pedig nem sok erdeklodest mutat.

Most megyek, mert hallom ebredezik, holnaptol megprobalok visszaolvasni kicsit.

Mindenkit nagyon puszilok !
Ildiko

Ui. bocsi, de uvolt, ugyhogy most javitas nelkul megy . Du. teszek fel kepeket.
csok
salla

akkor a kepek:KépKépKépKép
salla

Sziasztok!

Megjöttünk,és nagyon jó volt a mai nap. Kép
Jól sikerült a minitali Lindáékkal ,még Orsi is csatlakozott hozzánk egy rövid időre.Azután,mivel elég közel laknak az étteremhez,megnéztük a gyönyörűséges házukat.Hát életben még szebb,mint a képeken.Gyerekek is nagyon jól elvoltak együtt.Kép

Panó:nagyon sajnálom a tűzhelymizériátokat,remélem hamarosan megoldódik.Most átrendezitek a konyhát? Kép

Ildikó:köszi a történetet! Kép Nem semmi volt az indulásotok! A képek nagyon szépek! Puszi Neked!

Majd még jövök:Anikó
vakili

Sziasztok!

Ma szörnyű napunk volt, Noémi nagyon nyűgős volt. Kép Az éjszaka viszont jól sikeredett, este 10-kor szopizott és csak hajnali 4-kor ébredt. Kivételesen a légzésfigyelő sem szólalt meg úgyhogy végre tudtunk aludni. Kép

Zsuzsa, Baby Control a légzésfigyelő neve és nagyon dícsérték. Egyelőre próbálunk állítgatni rajta de ha nem segít akkor visszük vissza cserére. A csodaszernek nincs neve, ez a doktornőnek valami saját kutyulmánya de nem is adjuk már neki mert nyugtató van benne és nekem ez nem tetszik. Maradtunk az Espumisam L-nél. Kedden kell mennünk egy mérésre ahol megnézik mennyit eszik Noncsika mert a doktornő szerint keveset eszik. Szerintem eszik eleget és tejcsi is van. Most este símán lefejtem 100-at mert most alszik és már majd szétdurrantak a melleim.

Rita, gratula a 3 hetes Lilihez. Kép A 320 gr. Nagyon jó 10 nap alatt. Nálunk holnap este lesz itthon mérés, kíváncsi vagyok mennyit hízott 1 hét alatt.

Panó, tűzhely: Kép

Ildikó, gyönyörűek a képek! Kép

Ne haragudjatok de csak két napot tudtam visszaolvasni így csak arra reagálok.

Mindenkinek puszi és felteszek még pár képet.

Chello
chello

SziasztokKép

Aniko, LindaKép
Tok jo, hogy itt voltatok, ugy orulok, hogy igy alakult a delutanKép Csak ez a hulye meleg ne lett volna, meg ne lenne, itt pihegek, mint egy partra vetett halacskaKép Mindjart bevagom a napi dinnyeadagom, akkor talan jobban leszekKép
Karcsi szegeny azota dolgozik, hogy Ti elmentetek, mar teljesen kivanKép Ugy sajnalom, hogy nem tudok neki segiteniKépKépKép
Anyukam kimosta a babaruhak nagy reszet, meg egy jo nagy adag feher azik, az holnapra maradt. De olyan jo illatuk vanKépKépKép Holnap jol kimosom a szekrenyeket es akkor mar be is pakoljuk oket a helyukreKép
Sok puszi Nektek es a szuper csaladotoknak is, mindkettotoknek cuki gyerekei vannak, gratulalokKép

Zsuzsa
A jogsi meg sajnos egy hetKép
A baba most mar lassan tenyleg johetKép

Puszi mindenkinek, megyek dinnyet enniKép NyamiKép

Orsi
36+2

avocado

IldikoKép

Koszi a tortenetetKép Nagyon jok a kepekKép

Puszi

Orsi

avocado

Drága Orsi!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat,remélem,hogy nem ez volt az utolsó talink. Kép Úgy örültem,hogy Lindát is sikerült egy kicsit felvidítani.Hátha kitart Nála most egy darabig! Kép
Szegény Karcsi! Nagyon sokat dolgozik! Kép
Köszi a dícséretet a családom nevében,büszke is vagyok Rájuk! Kép
Én is akartam dinnyét venni,de gondoltam,majd itt nálunk.Hát nem bezárt,mire hazajöttünk?! Pedig estig nyitva szokott lenni. Kép
Babaruhák: Kép Anyukádtól el sem tudtunk köszönni.Kép Puszi Neki is!

Linda:sikerült a vásárlás? Dani meddig bírta ébren?Az én gyerkőceim hamar elaludtak a kocsiban.KépNagyon aranyos kis Atomantid van! Kép

Chello:éjszaka Kép Nappal Kép Doki néni honnan tudja,hogy nem eszik eleget Noémi?
Légzésfigyelő: nekem már el is ment a kedvem tőle,azt hiszem,nem is veszek.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

chello
chello

Anikó, doki néni csak tapogatózik evés ügyben. Kép
Majd kedden kiderül az igazság bár egy mérés még nem mérvadó szerintem.

chello
chello

Sziasztok!

Ildikó: elgondolkodtató, amit az EDA-ról írtál, örülök, hogy szépen sikerült szülnöd, nagyon édesek a gyerekek! Hogyan féltékeny Laura? A bankos jelenet filmekbe illő lehetett Kép

Chello: biztosan a meleg nem tetszik a lányodnak Kép elhiszem, hogy nyügike volt. Legalább aludtatok egy jót! 100 ml szerintem is nagyon jó mennyiség!

Orsi: én is megyek dinnyét enni, jó vízhajtó ! Kép a melegre nem dagadtok?

Üdv: zsuzsi
zsu26

Szia lányok!

Orsi, Anikó: nagyon jól éreztük magunkat. Kép Negyed 8-ra értünk haza, mert ugye még bementünk az Auchanba Orsiéknál. A lábam nem érzem, de ott találtam olyan cicifixet amibe beleférek : Kép
Atomanti elaludt a bevásárlókocsiban, eldőlt mint a zsák, úgyhogy apája kivette és hurcolta. Aztán a végére felébredt és azóta is ébren van és itt atomkodik. Kép
A kocsiban kaptunk egy kisebb gutaütést, de már jól vagyunk. Kép

Panó: nagyon sajnálom a tűzhelyet. Kép Hátha még tudtok valamit lépni az ügyben. Egyébként ki lehet bontatni a cuccot, míg nem írtad alá, hogy átvetted?? Sok puszi!

Zsuzsi: akkor még a végén bevársz minket a szüléssel? Kép

Ildikó: nagyon izgis a történeted. Kép Köszönöm én is, hogy leírtad. Kép

Zsuzsa: látom továbbra is nehéz neked. Kép

Sziasztok:
Linda
bellana

AnikoKép
Nagy pusziKép Anyunak atadomKép

Linda
Neked is nagy pusziKép A melltarto amit az Auchanban vettel az szoptatos? Mert ha igen, akkor holnap rohanok en is venni, ugyanis eddig meg nem vettem, a Cora-ban akartam, de nem volt a meretemKép Mar akkora vagyokKép Szoval legyszi ird mar meg ha tudod meg maKép KosziKép

Chello
Nagyon jok a kepekKép

Zsuzsi
En egyelore nem dagadok semmire, viszont megsulokKép Jo dinnyezest, nekem hihetetlen jol esett!

Puszi mindenkinek, megyek a zuhany ala, csak az a baj, hogy utana 5 perc mulva mar megint le leszek izzadvaKép Mindegy!
Azert meg ma benezek egyszerKép

Orsi

avocado

Na, beneztemKép

Jo ejt mindenkinekKép

Orsi
36+2

avocado

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök, aztán olvasok vissza, hétvégén nem volt netünk!

Jerry
jerry

SzösziKép
Gratula Balázskához! Ügyes vagy!Kép

Hírek rólam röviden: UH eredmények: 3224g-ra becsülik a kislegényt, BPD 94, FL 62, AC 330
Minden rendben, majd jövök.
Puszi:
Egcsi

Ui: Voltam Leslie koncerten, szuper volt!Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt,
nem tudtam viszaolvasni, csak bele-belenéztem az írásaitokba, így látom, Szöszi kisbabája megszületett!!!

NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK!!!!KépKépKép

És tényleg a bólyi túrós indította be...?

Zsuzsi,
te viszont még egyben, ha jól látom.Kép Ez a kánikula sem hatott meg?!
Én annyira nem bírom ezt a meleget...Teljesen ki vagyok tőle fáradva, le vagyok lassulva, lelkileg és fizikailag egyaránt.

Nincs egy perc időm sem visszaolvasni, mert máris indulunk vissza Ráckevére, ott valamivel elviselhetőbb, pedig a ház nincs bekondizva, de a vízpart azért megteszi a hatását. Hát ha még én is csobbanhatnékKép
Remélem, mindannyian jól vagytok, a rengeteg baba és a rengeteg nagypocakos anyukaKép Annyira el vagyok keseredve, hogy képtelen vagyok visszaolvasni, de elég sok írás született péntek óta, szóval ez most lehetetlenKép Kedden este haza kell jönnünk, akkor megpróbálok majd képbe kerülni.

Dorka is nagyon nehezen viseli a meleget, napközben nem sokat alszik, csak 3-4 órát talán összvisz, de az éjszakák azéart kiszámíthatóak. A fürdetés utáni kaja után alvás rögtön, ébredés 2-3 között, után tutti alvás megint 6-ig, utána megint mindig alszik, és cak 9 után ébred fel. Egyre édesebben nézeget, néha "HEŐ" és "BEŐ" is van, így beszélgetünk. Tegnaptól felvett szokása, hogy néha belekapaszkodik hátul a hajába, és iszonyú erővel tépi, el nem bírja engedni, és üvöltKépKép ALig bírjuk kiszabadítani a hajtincseket a markából.

Elnézést, hogy csak magunkról írtam, de mivel nem tudtam olvasni, nem tudok reagálni...
A tegnapi gyerekbuli nagyon jól sikerült, a szombati családi nap is, és bár semmit nem kellett csinálnom, csak "jelen lenni", rettentően elfáradtam.

Dorka egy hét alatt 20 dkt-t hízott, annyira boldog vagyok, mert néha azt hiszem, kevés a tej, nem jó a tej, stb.
Puszi mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

sziasztok!

Este nehezen aludt el a lányka, de végül az erkélyen sikerrel jártam (másnak is ajánlom).
De már olyan nehéz, hogy alig bírom el. Szerintem 5 kiló felett van már a lelkem! De majd a héten lesz mázsálás!
Most éjjel is egyszer kelt, pedig este nem fogadta el a cumisüveget! De tény, 1.5 óra alatt 3X szopott 2 ciciből. Ezek szerint volt benne neki elég.
A tejem is már elég 2-3 napja megint. A hűtőben is van tartalék. De most lesz majd nehéz, mert 6 hetesen van egy ugrás!

Még helyezett is lehetek??? VAgy lecsúszok?

Egcsi: koncert Kép És hogy tetszett a pocaklakódnak?
Akkor ideálisak a méretei a fiacskádnak. Talán tényleg nem lesz óriásbaby, és sikerül spontán megszülnöd, aminek gondolom te is nagyon örülnél Kép

Chello: nagyon helyes Noémi, és tényleg hatalmas haja van. Amúgy nekem is rosszabb volt most a gyomrom, mint Zsófival, de a haja is nagyobb Edinának! Sőt, ma reggel megtaláltam az első koszmó kezdeményt! GYorsan le is vadásztam a fejéről!
Kíváncsi leszek, mit derítenek ki a mérés kapcsán. Nektek nincs mérlegetek?
Nyugtató Kép Azt én sem adnék neki! Főleg ha tud 6 órát szunyálni!
Akkor nem csak nekem durrognak éjjel a melleim???

Irigylem a talisokat Kép

Ildikó: ilyen hideg van??? Amúgy nagyon helyesek a gyerekek.
Érdekes lehetett most EDÁval szülni, mert kipróbáltad már anélkül is. És hiszek is neked, hogy tuti jobb lehetett! Gratula még egyszer a csodálatos élményetekhez! Sok tejet, és pihenést!

Mucska: elmaradtak a képek! Kép
Hogy megy a szopi Annának?
Vettél végül elektromos Medelát?

MAriann, Swen, Lino, VALI, és az eltűntek???
Nos, akkor most el. Pá: ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Bocs, ha lemaradtam valamirol, de mikor sokaig nem voltam itt, elvesztettem a fonalat.
Mi van Kingaval? Nem latom ot a tablakban.

Anitabori!
Ugyesen hizott Dorka, ne parazz a tej miatt a tied a legjobb a te babadnak! Kép

Nalunk semmi szules, pedig sokat kemenyedek es egyre nyugosebb vagyok. Holnap megyek ctg re, majd meglatjuk...
udv
Kakukk
kakukkfu

SziasztokKép

Meg en is reggeli elott vagyok, ugyhogy en is csak bekoszonok, aztan majd meg jovokKép

BorikmaKép
Hatah meg elolvasodKép Jo Rackevezest, ussz is! Nagyon irigyellek erte!Kép Rolunk annyit, hogy tegnap talalkoztunk Anikoval es Lindaval, aztan eljottek egy kicsit a hazunkhoz, szoval tok jo volt!KépKépKép Ha erre jartok Ti is ugorjatok be nyugodtan csaladostol! Pihenj sokat es ne aggodj sokat a tejcsin, latod minden rendben lesz vele es Dorka is szepen fejlodik! Nagyon edes lehet, ahogy mar gugyog!Kép Sok puszi NekedKép

Majd jovokKép

PusziKép

Orsi
36+3

avocado

Sziasztok!

Zsuzsa!
Köszi a receptet! Ha majd egyszer mégiscsak lesz konyhám, kipróbálom!

Zsuzsi!
Megköszönném, ha megkérdeznéd a fogyasztóvédelmis ismerősöd! Azt még tudni kell, hogy ez egy kiállított darab volt, ők csomagolták be és mi hoztuk haza. De ők csomagolták be úgy, hogy a mozgó részeket nem rögzítették sehogy!
Nálunk sem jött hamarabb a második baba, majdnem egy héttel később jött, mint Peti!

Ildikó!
Köszönjük a történetet, nagyon szépen írtad le! A bankos jelenet nagyon tetszett!Kép
Szépek vagytok a képeken!

Chello!
Nagyon klasszak a képek Noémiről, különösen az első tetszik abban a sapiban és nyújtott lábbal!

Anikó, Linda, Orsi!
Örülök, hogy jól sikerült a talitok!

Bori!
További jó nyaralást Ráckevén!

Egcsi!
Köszönjük a helyzetjelentést rólatok!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Kakukk!

A három legfelső anyukát (Kinga, Nanda, Niki) kivettem a táblázatból, mert hónapok óta nem hallottunk róluk semmit és valószínüleg már megszültek!

Puszi!
Panó
panó

Na, tul vagyok a reggelin (nyamiKép), jottem vissza, de ugy latom meg sokan vagy alszanak, vagy mar teljesen kivannak a melegtol es ezert nem jonnek.

Pano
Kar, hogy nem volt tegnap teljes a kvartettKép Gondoltunk is Rad a lanyokkal, nem csuklottal? Mert emlegettunk!Kép
Sajnalom a tuzhelyet, de meg probalkoznotok kene, ha Te is odamennel talan konnyebb lenne elintezni, nem? Meglatnak a pocakod es akkor hatha! En legalabbis ezt tapasztaltam az embereken. Szurkolok, hogy sikeruljon megoldani!

Nekem meg annyira faj a bal csuklom, hogy az hihetetlen! Valahogy magam ala gyurhettem az ejjel es most gepelni is alig tudok, fogni szinte alig, szoval eleg gaz!Kép Talan bekenem Richtofittal, hatha valamennyit segit rajta.

SziasztokKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megvagyunk, csak nehezen bírjuk ezt a meleget! Bár Kata mióta egy szál pelusban van csak azóta legalább alszik! Tegnap voltunk Siófokon, nagyon jól bírta egész nap. A nagyok fürödtek apával meg a nővéremékkel, rengeteg fagyit ettek, úgyhogy mindenki jól érezte magát. Ma meg anyunál vannak, úgyhogy remélem Katica ma hagy engem is egy pici pihenni Kép Éjszakáink továbbra is jónak mondhatók, tök mindegy hogy mikor tesszük le, mindenképpen 4 és 5 közt kel fel szopizni, utána meg visszaalszik még 3 órát, úgyhogy fél 9-9 közt már durmol is este, így egész jókat alszunk mellette.

Panó: tűzhely Kép Szóljatok, ha tudunk segíteni valamit!

Minitalizók: de jó nektek! Kép

Chello: nagyon szép Noémi!!!! Nyugtatós gyógyszert én se adnék, ha nem muszáj! Kíváncsi vagyok erre a próbaszopira! Enyém gyerek tuti minden egyes alkalommal más mennyiséget szopik, és hát így elég nehéz ebből bármire is következtetni. Drukkolok, hogy elmúljon a hasfájás! Légzésfigyelő: nekünk akkor csinált ilyen téves riasztásokat, maikor az elemmel volt baj + amikor a Nóra erőlködött kakival és olyankor épp nem vett levegőt, mert nyomott, és jelzett a figyelő.

Ildikó: nagyon szép az összes gyereked!!! Kép Köszi a történetet! EDA: én azt mondtam apának, hogy ha valamikor lesz még egy gyerekünk, akkor csak úgy, ha szülés várható ideje előtt 2 héttel már bekötik az EDÁt Kép Igazából meg persze nekem mind a háromszor azt mondták rá, hogy mire hatni kezdene, addigra kint lesz a baba.

Egcsi: szép méretei vannak a babádnak!!!

Bori: további jó Ráckevézést! Megsütöttem én is a túróst, és mindenkinek nagyon ízlett, még a finnyás Lili lányomnak is !Kép Örülök, hogy jól sikerült a hétvége + a szülinap!

Zsuzsi: drukkolok, hogy mostmár kibújjon Emma! Ittál még egy koktélt? Kép

Linda: Dani képKép Akkor most már mindent a helyére pakoltatok?

Orsi: vásárlás Kép Takaró Kép Csuklód Kép

Soraya: hogy vagy?

Zsuzsa: milyen lett Zsófi fodrászolás után? Vagy neki nem csináltak semmit? Edina felébresztéseKép Holnap akkor utazik? Örülök, hogy megint elég a tejci! És annak is, hogy csak egyszer keltek éjszaka! Sonkás tészta Kép Lányok is imádják, majd ha lesz időm megcsinálom, most hogy már van receptem! Köszi!

Kakukk: a végén én is alig bírtam már felkelni Kép Kitartás!

Rita: szerintem teljesen jó ütemben nő Lili! Napra ne vidd!

Na amíg ezt írtam, közben felébredt Kata kétszer is, nem akarja hogy kipihent anyája legyen Kép
Szilvi
lino

Sziasztok!

Kakukk: Kinga el van tűnve sajna Kép
Nyűgös vagy? A meleg miatt, vagy készül a legényke?

Lino: az éjszakáitokat bevállalnám én is Kép
Edina is rövid ujjúban, és egy szál nagypárnával betakarva aludt!

Milyen lett? Ugyanolyan, csak megigazították a haját! És köszi, jól viselte!
Íme:

Kép

Sonkás tészta Kép És lehet csinálni 2 napra is Kép
Igen, holnap megy el a ZSófi!
Jó pihenést neked mára!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, míg alszik a csemete!Kép A mai éjszakánk is remek volt, Botond baba este kilentől fél hatig aludt folyamatosan!!!Kép Igaz előtte való éjszaka éjféltől két óránként evett reggel hatig, de most kipihentem magam.Kép Rá a meleg inkább bágyasztó hatással van, többet alszik nappal mint eddig. Vettem neki nyugtató cumit, de megállaptíotta, hogy abból nem jön semmi így ki is köpi amilyen hamar csak tudja, úgyhogy inkább nem idegesítjük vele!Kép Ma van az első napunk kettesben, ugyanis a férjem ma ment melózni mióta hazajöttünk. Eddig még jól megvagyunk.Kép

Panó! Köszönöm szépen a telefonszámokat, nagyon ari vagy!!!! A tűzhelyet ne hagyd annyiban, keresd fel a fogyasztóvédelmi felügyelőséget és tegyél bejelentést!!!! A csomagolás hibájáért az üzlet szavatol!!!! S egyébként is három napon belül ha jól emlékszem ki kell cserélni az árut, ha hibás! Ne hagyjátok annyiban a dolgot! Szorítok!!!

Ildikó! Nem semmi múdon érkeztetek a kórházba!Kép Nagy gratula még egyszer,nagyon édes a baba!!!!Kép

Zsuzsi! te még egyben??? Azért jó ha vár a dokid péntekig! Ricinust nem próbálod meg? A drukk megy folyamatosan!!!!! Azért már nem takaríts, pihenj!!!!Kép

Talisok! Örülök, hogy így felvidámítottátok egymást, irígykedem!Kép

Orsi! Gratula a beszerzéshez, várjuk Gergő birodalmáról a képeket! Dinnye, húúúú de megkívántam!Kép

Anikó! Te hogy vagy? Hogy hat rád a meleg? Dinnye segített a vizeden? Vigyázz magadra!!!

Linda! remélem tényleg jobban vagy már! Olyan édes a fiad, remélem Botond is megmarad szőkének!Kép

Chello! Olyan cuki ez a kisleány! remélem tartósan hat a csodaszer a pocijára! Ugye azért tudsz pihenni is? Hidd el, ahogy telnek a napok tényleg könnyebb lesz.Kép

Zsuzsa! Vagy nálatok nem jönnek be ezek a telnek a napok könnyebb lesz? Bár nálatok azért két csemetére kell felügyelned. Őszintén kívánom hogy te is tudj lazítani egy picikét! A picúr már öt kilós???? Az nem semmi!Kép Akkor csak jó az a tejcsi, s főleg hogy van is!!!Kép

Bori! Te se aggódj a tejcsi miatt, főleg hogy ilyen szépen gyarapodik Dorka!!!! Jó lehet a vízparton, további jó pihenést az egész családnak és hasonlóan jó éjszakákat!!!Kép

Egcsi! UHKép A te pocaklakód is szép nagy legényke már!Kép

Puszi mindenkinek!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Zsuzsa!

Annyira szép ez a Zsófi, hogy öröm nézni a képeit!!! Nagyon büszke lehetsz rá!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Lino, SwenKép
Puszi nektekKép Majd babasan megint csinalunk egy olyan nagy talitKép

Zsuzsa
Zsofirol a kep megintcsak tunderiKép
Sonkasteszta receptjet en is elmentettem, kosziKép Azt hiszem a jovo heten megcsinalomKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Bori: Jó Ráckevézést! A tejed biztos jó és tuti, hogy elég is, ha ilyen szépen gyarapodik Dorka.

Chello: Gyönyörű nagy haja van a lányodnak. Kíváncsi vagyok, hogy a doktor nénitek egy próbaszopásból, milyen következtetést von majd le. Merthogy abból semmilyet nem lehet. Egy orvos ismerősöm szokta mondani, hogy a szoptatás az a dolog, ahol legtöbbször az orvosok anamnézis nélkül állítanak fel diagnózist, általában azt, hogy kevés a tej, és erre egyetlen gyógyszert ismernek, a tápszert. Remélem, a ti orvosotok nem ez a kategória. Egyébként azt mértétek, hogy mennyit hízott a hazahozatal óta Noémi? Az sokkal több infót adhat.

Ildikó: Jó olvasni a szüléstörténeted. Azért az indulás nem volt egyszerű. Kép Jó olvasni, hogy mennyit segített az EDA.

Swen: Irigyellek a mai éjszakátokért. Kép

Szilvi: Pénteken mi is kettesben voltunk Rékával. Akkora felszabadulás volt, hogy csak egy gyerek volt.

Szép napot mindenkinek valami hűvös helyen!

Üdv:

Zita
pzita

Köszi a dícséreteket!

Akkor még képek:

Kép

Kép

ma 1-kor:

Kép

Kép

Zsuzsa
zerko

ZsuzsaKép
Ezek a kepek! Megzabalom a pici lanyod is, annyira cuki-husiKép

PusziKép

Orsi

avocado

Itt vagyok újra, még reggel visszaolvastam az elmúlt 3 napi termést, de válaszolni csak most van időm. Remélem Zsuzsától még nem kaptam ki, hogy lassan olvasok

Először is gratulálok Szöszinek és kisBalázsnak, csak tudta ő, hogy mikor van itt az idő.

Orsi: toxémia miatt, biztos, hogy nem kell aggódnod, akkor sokkal többet híztál volna

Bellana: nekem sem jött föl a hasam, még mindig alul van a púp. Mit csinálok, ha ez még le is száll?
Dani nagyon aranyos a műtigrinccsel (vagy milyen jószág).

Zsuzsa: akkor nem szárítasz hajat, hanem csak adsz egy sapit a babára?
Azért akarsz Szegedre menni, mert ott jobban „tejelnek” az Anyukák?
Már mondtam korábban is, de a nagylányod tényleg gyönyörű. (a pici is ) Csak időske lesz a fiamhoz (ha már úgyis folyik a házasságszerzés itt a babaneten), vagy gondolod, hogy pár év nem számít?

Zsuzsi: a recepted szimpatikusabb a ricinus-koktélnál. Ha szükség lesz rá először ezt fogom kipróbálni.

BNM: engem már letiltott az orvosom a magnéziumról, neked miért kell még szedni?
Szerencse, hogy nem lett semmi bajod a gyógyszertől, de nem csodálom, hogy rossz éjszakája volt a gyógyszerésznek. A Betaloc egy elég erős vérnyomáscsökkentő ha jól tudom.
És igenis tessék még a babát bent tartani, engem ugyan leelőzhetsz, de a többieket nem ér!

Zita: a csemeték képen is nagyon aranyosak!

Chello: csak biztonsági okokból van légzésfigyelőtök? A legtöbb Anyukától még csak azt hallottam, hogy idegesítette őket, mert csak rosszul riasztott.
Az utolsó kép a legaranyosabb, papa már nagyon ügyesen fogja Noémit.

Panó: remélem sikerül a tűzhelyet elintéznetek. A fogyasztóvédelem biztos, hogy nektek ad igazat. És akkor most hogy fogjátok betuszkolni a helyére? Szerencse, hogy jók az idegeid, ezt nem sokan bírnák ki. Ez a mostani felújítás nem tartozik a problémamentes munkálatok közé. Csak kitartást tudok kívánni.

Kakukk: nem úgy volt elég sokáig, hogy a következő is kislány lesz?

Szoptatós párna tulajdonos Anyukák: valóban lehet szoptatáshoz is használni a párnát, vagy csak úgy magában kényelmes?

Ildikó: elég akciódúsra sikeredett a kórházba érkezésed Kép

Ennyi volt a mai napom, megyek terepre, továbbra sincs otthon hálózatunk, holnap reggel jövök

Jerry
jerry

SziasztokKép

JerryKép
Én is úgy tudom, hogy a magnéziumot egy hónappal előbb abba kell hagyni, de mivel ilyen az előzményünk és a doki a héten szabin van, gondolom ezért nem mondta. Hétfőn megyünk hozzá vissza, akkor rákérdezek. Egyébként a másik gyógyszer is (terbutalin) az izomra hat, plusz fájáscsökkentő hatása is van. Szóval biztosra akar menni a doki. Nem nagyon akarom beelőzni a többieket.

OrsiKép
Én is az Auchanban vettem szopis melltartót, van méretileg választék bőven, úgyhogy bizti találsz magadnak megfelelőt!Kép

Viszketés: elkezdődött nálam is. Mostmár van négy csíkocska a pocim alján és marhára tud viszketni, de kenem szorgalmasan, így azért elviselhetőbb.

Meleg: Ti hogy bírjátok? Én reggel 9h-től 1/2 10h-ig kimerészkedtem a teraszra a nyugágyba, ott olvastam egy kicsit, azóta bent hűsölök, aztán majd estefelé bepótolom a levegőzést. Éjszaka is forgolódtam rendesen, sehogy sem volt jó, mert melegem volt.

Na megyek vissza pihizni, jók legyetek.Kép

üdv:
BNM
35+0
Bnm

Noémi a tegnapi nyügi nap után nagyon jól aludt.Kép Este 10-kor szopizott és csak hajnali 3-kor ébredt fel. Utána megint aludt 9-ig. Ma délelőtt persze megint volt keserves pocifájás de most szerencsére megint békésen alszik.

Zsuzsa, van mérlegünk de nem digitális így nem túl pontos. Kép Próbáltuk lemérni de 40-70-ig bármit rá lehet mondani, nem mutatja ki igazán. Koszmóra szerintem mi is számíthatunk a nagy haj miatt. A lányok gyönyörűek! Kép

Köszönjük a dícséreteket ! Kép Kép Kép

Lino, szerencsére már két napja nem riszt a légzésfigyelő. Átrendeztük a lapokat és valami bejött mert most szuperül működik. Persze fogalmunk sincs miért csinálta mert az elemek meg újak benne.

Swen, szerencsére tudok pihenni mert az éjszakáink most jól alakulnak. Ma délután még aludni is tudtam 1 órácskát. Mivel eteted Botond babát, hogy ennyit aludt az éjszaka ??? Kép

Zita, sajnos én is attól félek, hogy téves következtetést fog levonni holnap a doktornéni. Kép Eleve több mérésnek kellene lenni, ráadásul ez a meleg is be fog kavarni rendesen. Ma este fogjuk lemérni, hogy mennyit hízott az 1 hét alatt, már nagyon várom. Réka mennyit hízott mióta otthon vagytok? Mennyi a heti átlag egyébként, mire számítsunk?

Jerry, csak biztonsági okokból vettük a légézfigyelőt. Tudod, mi annyit vártunk erre a babára, hogy nagyon de nagyon féltjük. Persze tudom, hogy mindenki így van vele de én nyugodtabb vagyok ha van és bízom benne, hogy nem lesz már téves riasztás. Papa az elején bátortalan volt de most már egyszerűen profi! Kép És rengeteget segít itthon, kár, hogy jövő héten már megy dolgozni.

Bnm, a meleget mi sem nagyon bírjuk és egész héten ez lesz. Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Megdöglök ebben a melegben. (Kondi reggel óta megy. A férjem fizetését legjobb lesz ha mindjárt az Elműnek utaljuk..)
Dani tegnap sikeresen túlpörgött és este 11-kor még ment a műsor, hiába volt szép szó...
Éjjel olyan meleg volt, alig aludtam, levegőt sem kaptam. Reggel úgy keltem, mintha egész éjjel szenet lapátoltam volna. Danit nem bírtam levinni egy kicsit sem annyira... Lelkiismeretfurdalásom is van miatta. Kép

Anikó, Orsi: képek? Sajna a mieink közül csak 2 lett "jó", de azok sem az igaziak.
Orsi: kaptál fixet?

Egcsi: jó, hogy veled minden oké. Kép

Anitabori: a légkondit nem használjátok?
Ez a hajtépés honnan jöhet?

Zsuzsa: klassz, hogy így megy a szopi! Kép
A lányaid nagyon szépek! Kép

Lino: minden a helyén van, elég szűkösen leszünk, de ez van. 38nm-en nem lehet mást. Kép

Swen: puszi!

Jerry: a szopis párnáról majd pár hét múlva nyilatkozom. Kép
Dani egy nagy kutyával alszik a szopis párnán. Kép

Chello: tényleg nagyon nagy haja van a picinek. Kép

BNM: akkor jobban vagy? Csak 3 csík? Az jó.
Pihizz továbbra is szorgalmasan!!

Linda
bellana

Sziasztok!
Megvolt a mai gyerekprogram is.Most jöttünk haza a Csodák Palotájából,utána voltunk egy nagy fagyizáson.Kép
Gyerkőcök nagyon élvezték,tulajdonképpen én is,csak nagyon elfáradtam,és olyan meleg volt.Kép

Egcsi:UH: Kép Koncert Kép Hogy bírtad? Ültél végig?

Bori:várunk vissza! Kép
Látod,hogy nincs gond a tejcsivel! Kép Gügyögés Kép De édes lehet!
Szülinap Kép

Zsuzsa: tejcsi Kép MIndkét lányka gyönyörűséges.Az alvós képeken meg lehet zabálni őket! Kép
Mennyi időre utazik el a nagylányod?

Orsi:csuklód hogy van? Kép Ma végre én is ettem dinnyét,és ez már nagyon fini is volt! És finom érett sárgabarit is! Kép

lino:Siófok Kép Nagyon jó Kata babád van,az enyém is ilyen volt csecsemőnek.( Persze most is egy tündér! ) Kép

Swen:éjszaka Kép
Dinnye a vizemen nem segít,de nekem nagyon jól esik. Kép A meleget várakozáson felül jól viselem,persze csak a lakásban.Pedig az egész család aggódva telefonálgat,hogy mi van velem.

Chello: éjszaka-szuper Kép

Linda: éjszaka Kép Az enyém is nagyon sz@r volt,ha ez megnyugtat.
A képek még a gépben vannak,és én sajna nem értek hozzá,majd szólok apának.Küldöm,ahogy megvan.
Puszi Nektek!

Üdv:Anikó
36+3
vakili

Sziasztok

Nagyon sajnallak benneteket a meleg miatt, biztos nagyon nehez lehet a babakkalKép.

Chello
Nagyon jo NekedKép. En is szeretnem, ha Lucas ilyen sokat aludna ejszaka. Gyonyoru a lanyod ezzel az oriasi hajjalKép.

Zsuzsi
a feltekenyseg inkabb tulzott szeret kinyilvanitasokban mutatkozik. Allandoan all a kisagyanal, mindig kezebe akarja venni, puszilgatja melle fekszik es atoleli, ha szopizunk stb. Egyebkent kicsit vadabb lett, es onfejubbKép. Mikor akarsz mar szulni?

Bellana
Dani edes nagyon! Sok kitartast, borzalmas lehet az meleg nagy pocival, de mar nem sok van hatra!

Bori
Jo pihizest, es ne legyel ennyire rossz kedvu! Hogy van a nagy fiad? Ez a haj tepes szerintem nem feszelyes, annak idejen Laura allandoan a fejet csapkodta , teljesen ketsegbe voltam esve, de vegul elhagyta. Foleg alvas elott volt ez a szokasa.

Zsuzsa
Meg mindig szep ez a Xsofi csaj, es ez a kis hurkacska is tunderiKép. Ez a tejcsi dolog engem is aggaszt pedig annyira elhataroztam, hogy nem torodok vele. Most meg azthiszem eleg, de ma pl. semmit sem tudtam fejni, es a cicik sem durrantak be ugy mint ezelott. Baba viszont 4 orakat alszik, akkor gondolom eleget eszik.

Pano
Te szegeny, remelem megoldodik a tuzhely mizeriatok.

Lino
A hatas 10-20 perc alatt jelentkezik. Kulonben most beszeltem egy szules elott allo baratnommel, aki idaig azert nem szult, mert nagyon felt. Most 37 evesen elso babajat varja, es az orvosa nem nagyon rajongott amikor az EDA-rol erdeklodott. Szerintem otthon az orvos tarsadalmon belul kicsit mas errol a felfogas mint kulfoldon, ahol ez teljesen elfogadott ,senki sem szul enelkul, es akkor csodalkoznak igazan, ha valaki nem ker. En Lauraval feltem kerni, es a doki megprobalt meggyozniKép.

Egcsi
Szep meretekkel birtokKép. Timiekkel mi van?

Swen
Botondnak is jo az alvokajaKép. Az ilyen szituk nalunk teljesen normalisak, mi mindig elkesunk minden honnan. Mar bevalt szokas, hogy csaladon belul a ferjemnek 1 oraval hamarabbi idopontot mondunk, ha mennunk kell valahovaKép. Homora meg mindig is volt a dragamnak. Anyosom mindig azt mondja, hogy ezt az elfelejtettem dolog genetikai eredeto a csalad ferfi tagjainalKép.

Aniko
Hogy birod ezeket a nagy turakat, en mar kipurcantam volna. Nem vizesedsz mar?

Most megyek szopiztatni, mert valaki nyekereg.

csok
Ildiko
salla

SziasztokKép

Ma bent voltunk Pesten, megint el kellett 1-2 dolgot intezni. Eloszor is megvan a parom jogsija, amire nem is szamitottunk, csak arra jartunk es beugrottunk, hatha mar kesz van, es kesz voltKép Ugy orultunk, mert igy nem kell bemenni kulon ezert! Bevasaroltunk a DM-ben is a mosogatogephez ugyhogy remelem a kozeljovoben nem nagyon kell bemennunk!
Voltunk babalatogatoban is, Anyukam egyik volt kolleganoje szult mult csutortokon. A baba tunder volt!Kép

Linda
Kaptam melltartot, igaz csak 1 volt az en meretemben, de lehet, hogy nem is baj, mert meg nem lehet tudni, hogy ugye mennyit novok, ha igazan bedurranKép Akkor majd elkuldom a csaladot es vesznek vagy ugyanekkorat, vagy egy szammal nagyobbat. Tenyleg, neked mekkora kellett? Nekem 95C. Tiszta tejcsardaKép

Aniko
Csukolm kicsit javult estere, szerintem a Richtofit sokat segitett neki. Remelem ma ejjel nem csavarom kiKép

Kepzeljetek, olyan idetlen almom volt mult ejjel! Delelott elfelejtettem leirni nektek. Azt almodtam, hogy hazahoztuk a babat es itt volt egy ismeros, de nem kozeli, csak egeszen feluletes ismeros es o tette tisztaba, amin en magamban tokre ki voltam akadva, hogy en akarom a sajat gyerekem tisztaba tenni. Es kozben nezem a kicsomagolt babat, aki cuki edes volt, hogy bizony kis puncis a dragaKép Erre mondtam Karcsinak, hogy ez nem lehet a mi babank, hisz kislany es hogy elcsereltek a gyereket a korhazban!Kép Aztan en nem tudom, hogy kombinaltam ezt almomban (hisz Aniko is kisfiut var), de mondtam Karcsinak, hogy szerintem az Aniko babajaval csereltek el es gyorsan hivjuk fel es akkor felebredtem!
Anyukam szerint nincs olyan kismama, aki nem almodna egyszer azt, hogy elcsereltek a gyereket! Ti almodtatok mar ilyet?

Aniko, LindaKép
Itt vannak a kepek, gondolkoztam, hogy feltegyem-e mindet es ugy dontottem, hogy igen, szerintem tok jok lettekKép 3 pocak! Mar csak Pano hianyzott, jo lenne egy olyan kep is!Kép

Mindenkitol bocs, hogy megint felteszek egy csomo kepet, de szeretnem, ha a Lanyok latnak oketKép Meg persze Ti is, akik nem voltatok ott.

Puszika mindenkinekKép

Orsi
36+3

avocado

Megint nem engedi, hogy feletegyek kepet!Kép
Azert probalkozom!

Orsi

avocado

Na, sikerult!!!Kép

PusziKép

Orsi
36+3

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

avocado

Jó reggelt!

Én vagyok az első? Kép

Megyek kakóscsigázni,aztán jövök!

Puszi:Anikó
vakili

Orsi!

Tényleg tök jók a képek,majd délután megkérem apát,hogy segítsen felrakni a miénket is.Kép
Érdekes az álmodban,hogy eddig kb.négyszer álmodtam a pocaklakómmal,és mindig lány volt.Vagy ikrek voltak,és akkor volt benne fiú is. Kép Most már nagyon kíváncsi vagyok. Ilyen elcserélősre nem emlékszem. Kép
Csuklód hogy van ma reggel?

Ildikó!
Már nagyon nehezen bírom a túrákat,de így kisebb a lelkiismeretfurdalásom a gyerekek miatt.Itt a nyári szünet,és mi ülünk itthon.Úgyhogy ha apa korán hazaér,akkor próbálunk valami programot csinálni,amíg még lehet.Aztán,ha megszületik Bencus,úgysem lehet majd egy ideig.De mindig kocsival megyünk és együtt,így ha bármi van,csak beülünk és jövünk haza.
A lábam nagyon vizes továbbra is,estére már nem mozognak a lábujjaim. Kép De most már fél lábon is kibírom ezt a kis időt. Kép

Képzeljétek,tegnap elkezdtem összepakolni a kórházi motyót! Kép De izgi!

Puszi és szép napot Mindenkinek!

Anikó
vakili

Orsikám!

Sok boldogságot Nektek a házassági évfordulótokon!Egyetek valami nagyon finomat helyettem is! Kép

Puszi Nektek:Anikó
vakili

Sziasztok, jó reggelt!

Annyira jók a pocakos képek, rávesszem a páromat, hogy csináljon már végre rólam is, mert idáig nincs még egy sem.

Anikó: a dinnye állítólag kimondottan jó a vizesedésre (és a nyers uborka is), bár én sem értem, hogy ez hogy lehet

Jerry
jerry

Sziasztok!

Szösziék ma mennek haza, rengeteg tejcsije van és Balázs nagyon ügyesen szopizik!KépMindenkit puszil!

Szilvi
lino

Sziasztok Pocisok!

Bocs, hogy így belépek a képbe, csak olyan jó olvasgatni benneteket!
Tavaly ilyenkor ugyanekkora melegben, ekkora pocival "küzdöttem".Kép

Anikó!
Neked írtam mailt, megkaptad??

Dinnye téma: nekem azt mondták anno, ne egyek, de én ettem. Semmi bajom nem lett, pedig a végére már nekem is bedagadt ám a bokám!

Jó gömbölyödést, és vigyázzatok magatokra!Kép

Tündér és a ma 11 hónapos Ilang
tündér

Jerry:mindenképpen csináltass képeket a pocidról,és mi is szeretnénk ám látni. Kép
Dinnye:megoszlanak a vélemények,de nekem annyira jól esik!!! Kép Már meg is vettem a mai adagot.Legalábbis egy részét,hi-hi...

Szilvi:köszi az infót.Kép
pancsiztál már? Kép

Tündér:mail ment!

Anikó
vakili

sziasztok!

ZSófi elment...

Úgy tűnik, Edina éjszakai kelései rendeződni látszanak. Este kaja 8-9 között, elalvás 1/2 10-kor, kelés 1/2 3-3 között, majd reggel 6-kor (óramű pontossággal). És reggel nem vagyunk igazában éhesek!
Most, hogy nincs ZSófi, végre Apával alszom az éjjel, és Edina megy az ágyikójába! Kép

Szöszi: már otthon? Hogy érzed magad? Nagyon jó, hogy ilyen hamar hazaengedtek titeket! Kép

Jerry: persze, hogy nem szárítok neki hajat! Majd 1 évesen csak!
Szeged Kép
A ZSófi kérőit lassan regiszterben kell gyűjtenem Kép

BNM: a magnéziumot a 36. héten abba kell hagyni!

Chello: de te is tudod, hogy egy kaja nem mérvadó! Edina sem mindig ua. burkol! Ma reggel pl. nem volt üres a gyomra, és amit evett, ki is jött! Megbuktunk volna Kép
Koszmó: figyeld, hogy ha hámlik a fejbőre törölgetés után, akkor érdemes megnézni, mert az koszmógyanús!
Akkor a jövő héttől jön neked is a mélyvíz?

Linda: Dani Kép NE legyen lelkiismeret furdalásod! Ebben a melegben jobb, ha nem az utcán leszel rosszul! Amúgy halkan megjegyzem, a kialvatlanság még csak most jön! Kép

Anikó: a 7végén kapjuk vissza Zsófit!

Ildikó: tuti, hogy eleget eszik. Jól szív?
Amúgy ilyenkor még nem olyan nagy az igény! Pár hét múlva majd többet akar! NEkem sincs sok tejem, de tuti, hogy kalóriadús! Az biztos, hogy lefejve áll a tetején a zsír, és átlátszó régió nincs is benne! Ez lehet az oka a hurkáknak!

Orsi jogsi Kép
Álom: én nem álmodtam! Én vagyok a kivétel. De én nem nevezném ezt kellemes álomnak. De én szülést sem álmodtam soha!
Boldog házassági évfordulót!

3-ak: nem semmik ezek a pocik! Kép 3 pocaklakó legényke? Kanbuli???
A gyerekek is nagyon helyesek! Dani nagyon fotogén. Kép

Nos, én ma talán csavargok egy kicsit. Anyu önfeláldoz!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Orsi: jók a képek!! Kösziii!!
Fix:nekem 95D lett jó. Kép Te, ha még nőni is fog, akkor elmegyek Baywachba Pamela Andersonnak. Kép
Boldog házassági évfordult és jó kajálást! Kép

Anikó: várom a képeket! Kép KépA csodák palotájába mekkora gyereket érdemes vinni? Nagyobbat, ugye? Pusszz!!!

Zsuzsa: kialvatlanság: na, igen még csak ezután jön a java, főleg, hogy Dani sem az a nagyalvós tipus... Ezért én már erőteljes edzést tartok!
Zsófi meddig nem lesz otthon? Jó csavargást!!
Puszika!

Ildikó: köszönjük a biztatást a nagypocakú gutaütötte kismamik nevében! Kép

Nekem ma muszáj kiszédülnöm a melegbe, de jön a barátosnőm, remélem hamar megjárjuk. Mármint oda-vissza. Kép
Képzeljétek a foodexpressben pont akkor lesz 2 hetes leállás mikor szülök... Jókor...

Csók:Linda
bellana

Sziasztok!

Rohanok, mert elcsesztem az időt! Nincs időm olvasgatni sajna. Mindenkinek hatalmas pusz, itt rendben minden.
KépKépKépKépKépKép
Szóval ilyen a mi PAnkánk.
Mindenkinek gratula akinek frissen lett babája. Mi jól vagyunk, de rohanok, mert a kiscsaj a papával van és eljött a kajcsi idő.
Puszi MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Még mindig egyben, de mintha lettek volna fájásaim, de elmúltak Kép Vicces kedvében van az én Emmababám Kép Ma iszom egy koktélt (narancsosat)!

Mucska: nagyon édes Pankátok! Kép Úgy figyel már! Pár sort írhatnál magatokról, ha lesz időd.

Zsuzsa: mennyire érezni a soraidon, hogy most jobban vagy! Na "apa nélküli alvás" engem is megviselne Kép Zsófi biztosan jól fogja érezni magát és te is végre pihenhetsz egy kicsit többet. Biztos, hogy műtétre kell menned, nem javult?

3 pocakos kismama!Kép Nagyon jók a fotók, szép nagy pocitok van, az enyém valahogy nem így néz ki, igaz ruhától is függ.

Anikó: nekem is van egy kis lelkiismeretfurdalásom, mert ebben a hőségben nem merek játszóterezni Dórival, így marad az erkélyen a pancsolás... Kép Talán délután megyünk egy picit sétálni, de most tényleg nem merek elindulni, én nem bírom a meleget, el szoktam ájulni 36 fok körül... Kép

Azt hittem végre beindult valami, voltak 10 percesek, erre most elmúltak Kép Kép Kép

Szöszi: de jó! ti már otthon vagytok! Kép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?