2005.02.03 07:26
2005.02.03 10:39
2005.02.03 10:42
2005.02.03 11:50
biztos nem megyünk szombaton, ha akartok 10-re mehettek helyettünk.2005.02.03 12:02
Próbáld meg felhívni W. Ungváry Renátát, vele 1x beszéltem (még novemberben, amikor hazahoztuk Marcit és a sárgasága miatt gondok voltak a szopival). Az lll-es honlapon megtalálod a telcsiszámát, nagyon segítőkész, kedves volt

2005.02.03 12:32
Tegnap kint volt az új védőcsajszi, dec. 27-én voltunk 4 hós oltáson, akkor mondta, hogy majd kijön, mondtam, hogy ok, csak 5-e után, mert addig vizsgázok. Csak azt felejtettem el mondani, hogy melyik hó 5-e után, hát most ért ide!
Merthogy ha nem kezdi el idpben az ember, akkor átesik a ló tulsó oldalára. Ja, és "szigorúan" a szoptatás megkezdése előtt add neki, mert utána már lehet, hogy nem lesz elég éhes... Már jobban tudok bólogatni, mint a vizsla a zsiguliablakban: persze, persze, igen, igen.. Én nem fogom elkezdeni hiszen még van tej. De sok olyan anyuka, aki nem olvassa a neten a szopis honlapokat, biztos elkezdi adni a cuccust, tehát a baba jóllakottabb lesz, nem szopik annyit, csökken a tejcsi, és akkor aztán már tényleg szükség lesz a hozzátápira..
Ez olyan szomorú, pedig ez a csajszi fiatal!!!
Fogadd együttérzésem! Krupp!
Épp most állok neki egy olyan könyvnek, ami egy ilyen kisfiúról szól.. Utolsó mail tőled a párizsi lány volt! Tényleg még meg sem köszöntem neked, én nagyon örülök az ilyen jópofaságoknak..
2005.02.03 13:23
2005.02.03 13:50
mikor lesz már tavasz
2005.02.03 16:15
) és a végén megkérdezte, hogy nem szól-e tovább a dal

Mondtam, hogy nem. Boti szerencsére közben elaludt, így nem kellett szegényes repertoárom egy másik sikerszámát is előadnom a buszon.
De gyarapodik, úgyhogy nem aggodalmaskodom.
2005.02.03 16:18
Sok eröt kívánok neked ehhez az idöszakhoz. És kívánom, hogy a szopis problémák is megoldódjanak.
Pelenkázós sztori
Ezek után én is nagyon figyelek majd, mert egy-egy másodpercre volt, hogy én is elfordultam a pelenkázótól, mert kerestem valamit, de ezek után nem fogom ezt tenni, azt tuti.
És úgy néz ki, hogy a tejmennyiség is újra okés. Segített, hogy már nem idegeskedtem a cici miatt és az, hogy újra iszom mandulatejet.
2005.02.03 16:22
2005.02.03 16:28
Semmi baja a kisfiamnak. Már amikor bevittük a rendelőbe, ránéztek a hurkáira, és mondták, hogy "hát, ez nem egy szívbeteg baba". Tudjátok, halk szívzörej miatt küldtek minket ide, megvizsgálta az orvos, csinált egy EKG-t, de azt mondta, annyira semmi baja, hogy még ultrahangot se csinál, nem kell. Azt mondta, valóban van egy kis systolés zörej, százával lát ilyen babákat, ez nem a szívnek a baja, hanem az áramlás okozza, Dávid teljesen egészséges, kontrollra se kell visszamenni. Kérdeztem, elmúlik-e majd. Azt mondta, az is mindegy, mivel ez nem baj, hogy van. 

2005.02.03 16:30

Én hiába mondom a férjemnek, hogy ne hagyja a mosógépen, pelenkázón, mert már nem az a mozdulatlan baba, mint aki születésekor volt. Majd elhiszi, ha leesik. Addig viszont minden alkalommal meg fog sértődni, amikor rányitok a fürdőben, és háttal áll Botinak és le merem cseszerinteni
). És ezt 7-8x megismételte, és ma is emlékezett rá, hogyan kell csinálni
2005.02.03 16:34
1 perc után már sír is. Bár ez lehet, hogy a mi hibánk, mert az elejétöl fogva kellett volna hagyni napi néhány percig hason. 2005.02.03 17:51
2005.02.03 19:04

Boti most sokat nyúlt, nem? 
jól feltaláltad magad
persze tudom, ha kell ab, be kell adni, nincs mese, de a nátha spec ab-vel egy hét, anélkül hét nap
persze az elején én is rögtön mentem a dokihoz, most már több tapasztalatom van.
2005.02.03 20:24
Micsoda hurkái vannak
Gyanítom, hogy jön a foga, mert egész nap ezt csinálja vagy a keze van a szájában

2005.02.03 21:08
megnezte az enciklopediaban es ott azt is irja, hogy akkor is lehet ha stress eri a gyereket. En ezt a lehetoseget kizartam mivel tenyleg egy kieggyensulyozott es boldog csalad vagyunk, nem szoktunk se veszekedni se kiabalni es en is nyugodt es boldog vagyok. Vagy lehet mastol is stresszes a gyerek ami nekem talan eszembe se jut?
es gratula a forgashoz. Pofa a furdos kep, bezzeg az en lanyom meg nem ilyen virgonc pedig mar sok vizben furdunk eggyutt mivel keszulunk a babauszasra.
A csotores meg nem valami szupi volt mar nalunk is. Ezek a gyonyoru nagy szemek nem semmi
es a hasrafordulashoz is. 2005.02.03 21:24
Ma elég sűrű napunk volt, azért is tudok csak most jönni. Voltunk babamasszázson, amit Balázs hihetetlen módon élvezett, teljesen átadta magát a simizésnek, utána el is aludt

Olyan ügyesek ezek a babák, hogy hihetetlen
Csirkesz: Boti előtt is le a kalappal
Pelusban volt még pisi?, mert a masszázson jócskán termelt
De ezek is lehetnek a hátterében
2005.02.03 21:38
Még az a szerencse hogy a védönö normális és mondta hogy ö szoptatás párti csak is utánna és max csak a délinél,de szerinte nincs semmi a gyerek jol néz ki,ö abszolut nem aggodik és meg van elégedve.A doki felhuzott a védönö aránylag megnyugtatott.De a Mano jokedvü sosem sir ,ha éhes lenne csak üvöltene a kajáért ,tudok fejni is mellette tej van böven,6x eszik egy nap .2 hét mulva ujra méri a doki és ha nem hizik mindenféle vizsgálatokra akarja küldeni.Teljesen el vagyok keseredve

2005.02.03 21:54
Hát, nem tudom, milyen dokitok van, de egy ilyen gyönyörű babára azt mondani, hoyg valami baja van?? Kicsattan az egészségtől!!
Nem lehet, hogy közben viszont rengeteget nőtt?? Mert legtöbbször a dekáknál megállnak, de azt nem nézik, hogy a baba mennyit fejlődött közben.
, ezt a szopis tanácsadó jobban meg tudja mondani, vagy olyan anyuka, akinek nem az első gyerkőce, és emlékszik még arra, hogy csinálta
Pl. Beszti, Judy vagy Kriszti, esetleg Pocó
) 2005.02.04 00:46
2005.02.04 07:30
2005.02.04 08:56
Menjünk együtt, legalább egymásban tartjuk a lelket. (Hogy utálom a szurikat. Azt is utáltam, amikor én kaptam, de így még jobban.) 2005.02.04 09:13
Lehet, hogy máshol is ez van, de engem ez jobban megvisel, mint magával a szuri beadással járó dolgok.

2005.02.04 09:16
2005.02.04 10:06

Mutasd meg inkább más orvosnak is. 2005.02.04 10:41
2005.02.04 10:50
2005.02.04 11:12
Sírni nem is sírt, csak kikekeredett szemekkel nézett rám, mintha ezt kérdezte volna:"NOOOORMÁLIS????" 2005.02.04 11:18
2005.02.04 11:37

), 13 hónapos korára teljesen el is hagytuk a szopit. Nátánnál már utána, ő magától csökkentette a szopik számát (nem igaz az, hogy akkor soha nem fog csökkenni és "meddig akarod még szoptatni, soha nem fogod tudni így abbahagyni"), sőt végül el is választotta magát. ma már azt is kikéri magának, hogy ő egyáltalán szopizott!
) problémák miatt csak extrém esetben vinném a gyereket. Nem is értem, hogy minek mindenféle vizsgálatokkal gyötörni
, ha végül úgyis kiderítik, hogy makkegészséges?
Laikusként úgy gondolom, ha bármifajta baja lenne (pl. felszívódási zavar) csak lenne valami jele. Vagy nem? Akkor mondjuk eddig sem kellett volna híznia, megváltozna a széklete, nem lenne elég vizelete, a bőrén is látszana... 
. 

2005.02.04 13:01
séta, randi OK.
nem válaszoltál szombati úszásról.
és még nincs fél éves. 2005.02.04 13:21
Attól is lehet zöld, hogy sokat eszik, és nem tudja megemészteni, meg attól is - ezt egy szopis tanácsadó mondta -, hogy pl. túl sok a mama teje, és így túl sok előtejet szopizik a baba, és attól.
) 2005.02.04 14:03
2005.02.04 15:14

. Én is tudtam iskola előtt. Anyukám szerint felolvastam a gyerekeknek mesekönyvből már oviban. 
), azóta már szórólapokon is felismeri a 0-t (ő egyébként úgy mondja, hogy "núna"
).
). Ezeket szerette rajzolgatni is. Aztán eljutottunk odáig, hogy a külön betűket már külön is ejtette és onnan már csak egy pici volt, hogy össze is olvassa őket. De ennek mi egyik részét sem erőltettük, csak max. ha kérdezte, akkor feleltünk neki vagy rajzoltunk neki olyan betűt, amit szeretett volna. 

2005.02.04 17:41
Az e betunek legalabb 5 fogat rajzoltam ugy nezett ki mint egy fesu. Es az s betu is mindig forditva sikerult. Szamolni viszont fejben tudtunk csak. De azt eleg jol. Emlekszem , hogy ilyeneket kerdezgettem, hogy ha 5ft-om lenne azon hany kiflit vehetek stb... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|