A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok Csajszik!

HAJNIMACINAK hatalmas gratula a Kismacihoz!!! Buci feje lett vajon?Kép

Hatam mögött van két sz@r napKép Andriska nyügös volt, alig aludt (beleértve az éjszakakat is), Tomi dolgozik ismét mint a güzü, igy aztan el voltam foglalva rendesen.
Csak felületesen olvastam el a dolgokat és gyorsan reagalok, mert kihasznalom az alvasidöt hazimunkara. Valahogy ki kell nézzen a haz, mire jönnek jövö héten a tesomék.

Lindara gondolok sokat, azonnal szoljon, aki tud vmit! Megprobalok gyakran bekukkantani

Pano,
üdv ismét itt!!
Gratulalok megint! Es a tablazathoz is! Milyen ügyi vagy!!! Benedek baba pedig gyönyörü! Es szépen eszik!

Aniko,
Nektek is gratula mégegyszer, egyszerüen gyönyörüek vagytok!

Bea,
a Te babad is szép!

Szöszi,
Balazska szépen nö, nagyon édes és én sem fejek.

Zsuzsa,
gratula a 2 honapossaghoz!!!
Szépek a lanyaid, mint mindig!!

Bori,
a nyaralasi képek nagyon jok, tök jo, hogy igy szülökkel voltatok. Mi jövöre anyuékkal megyünk Hévizre, ök most jöttek haza, nagyon hianyoztunk nekik, persze folyamatosan hianyzunkKép
Jövöre Ti is jöttök az Europaba és közösen nyaralunk okszi?Kép
Andriska sem forog, vagyis eddig kétszer müvelte, de nagyon nem szeret hason feküdni, ugyhogy nem eröltetem.

Rita!
Lili nagyon édes!!

Lino,
pusszantalak Téged is sokszor!

Orsi!
Gondolok Rad sokat!

Swen,
Andriska is gyakran eszik mostansag, nap közben 1.5 - 2 oranként (ha esetleg nem alszik egy hosszabbat). En eddig a szomjusagnak tudtam be, de ma elhataroztam, hogy megprobalom egyszerre hosszabb ideig szoptatni, majd kiderül, hogy sikerül.
Botond tényleg nagyon erös baba.

Csajok!
ugy latom az "idösebb" babak mar mind nagyon sokat alszanak éjszaka. Andriska egyaltalan nem. Az utobbi napokban 3, max 3.5 orat aludt éjszaka egyhuzamban, utan 2 orakat, hajnalban faj a hasa, mert az egész éjszakai "termés" benne van és nem tud kakilni.
A védönö szerint normalis, hogy éjszaka is ilyen gyakran eszik, nekem elég faraszto, föleg, hogy hajnalban fél 5-töl 8-ig szenved, ilyenkor alig alszom és kialvatlanul még nehezebb egy nyügis nap...Kép
Hajnalban sokszor eszembe jut, hogy mit csinalok én rosszul, hogy masok gyereke ilyen idösen mar olyan szépen alszik éjszaka, csak az enyém nem..

Most megyek, mert felébredt,
mindenkit puszilok
Süncsi
süncsi

Linda nost hívott!
DANI ELŐBÚJT!!!!
4000g, 57 cm!
Hatalmas gratula nekik!

Panó
panó

Linda óriási gratula itt is GERGŐHÖZ! Minden elképzelhető jót nektek!

Szilvi
lino

Nem tudom miért ment el kétszer!
panó

Lino,
most olvastam, amit Swennek irtal a szopirol, jot tett nekem is.

Puszi,
Süncsi
süncsi

LINDUSKANAK NAGY_NAGY GRATULA!!!

sÜNCSI
süncsi

SziasztokKép

Most kaptam az sms-t, hogy Linda kisfia megszuletett (az idopont hianyzik, majd megtudjuk), 4kg es 57 cm. Mindketten jol vannak!Kép

Hurra, es ORIASI gratula Lindanak!Kép

Most mar szolo lett a kvartettbol, ugyhogy rajtunk a sor a pici fiammal.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

SuncsikemKép
Nagy puszika Neked, koszi hogy gondolsz ramKép Most mar en jovokKép

Orsi

avocado

PanoKép

Megcsinalod ma az uj tablazatot? Mert akkor mi leszunk az elso helyen a picurkammal!Kép
Ez a nap is eljott!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

sziasztok! Most csak annyit, hogy túl vagyok rajta, és nem is volt vészes. Részletek majd...

Zsuzsa
zerko

ja, és gratulálok Lindának és a nagylegénynek! Gyors felépülést!

Zsuzsa
zerko

Isten hozta Gergot, gratula Lindának! KépKépKép

Zsuzsa, jobbulást!
soraya

Orsi!
Dani fél négykor született!

Bori, Swen!
Én felírtam, hogy mit tippeltetek annak idején!
Bori tipp: Anikó, Linda, Panó, Orsi
Swen tipp: Panó, Linda, Anikó, Orsi
Úgy látom Orsit mindketten eltaláltátok.

Swen!
Én a 4.-ét már akkor kinéztem, mikor még nem is tudtam, hogy az orvosom pont akkor lesz Pesten! Lindával aznapra terveztük az együttszülést. (Akkor Anikó még júliusban szeretett volna szülni) Bori emlékszik rá, mert a férjének akkor van a szülinpja! Tényleg Bori, boldog szülinapot a férjednek így utólag!

Süncsi!
Köszi a gratulákat!
Dehogy csinálsz te rosszul valamit!
Peti nekem is szépen aludt már pár hetes korától, Rita viszont még egy éves kora körül is kétszer kelt éjszaka! Pedig én mindent ugyanúgy próbáltam csinálni!

Panó
panó

Most beszeltem Lindaval, 10-kor inditottak oxitocin infuzioval es fel 4-re lett meg a baba. Jol vannak, van neki haja es szemoldoke is, Linda teljesen odaig van erte!Kép Eppen szopcsizott, mikor hivtam.Kép Mondtam Neki, hogy mindenki mennyire gratulal es hogy szoritottunk, o meg mondta, hogy mikor mar nagyon nem birta, akkor mindig rank gondolt, hogy mi mennyien szoritunk neki es akkor jobb volt egy kicsit.
Ha tudtam volna, hogy meg csak egy oraja lett meg a babuci biztos nem hivom, de azt Linduska nem irta meg. Remelem azert nem volt nagyon rosszkor a hivasom!

PusziKép

Orsi

avocado

Most jutott el az agyamig, hogy a nagy izgalmamban Danit bújattam ki még egyszer Gergő helyett!!!Kép
Szóval bocsánat Grgőtől, hogy rögtön leDaniztam!

(Egyébként Benit is mindig Petinek hívom.)

Orsi!
Mindjárt rakok fel egy táblát!

Panó
panó

PanoKép

Ha egy kicsit hamarabb megirod, akkor nem zavartam volna oket, de remelem azert nem zavartam nagyon!Kép

Engem mindenki eltalalt, hogy utolso leszek a kvartettbol, most akkor tippeljetek a datumra is, hatha valakinek bejon!Kép

Zsuzsa
Orulok, hogy jol vagy, ha nem titok majd ird meg mi volt. Addig is sok gyogypuszi!Kép

Orsi

avocado

PanoKép
Dani-Gergo nevcsereKép Eszre sem vettem!Kép

Tablazatot koszi, erdekes lesz latnom magam az elen.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!
A 13-ához mit szólsz? Remélem te nem vagy babonás!

Zsuzsa!
Örülök, hogy túl vagy rajta!

Panó
panó

Kép

Kép
panó

Kép
panó

A babás táblázat túl nagy lett és a kicsinyítés miatt lett az előbb olyan rossz minőségű, azért próbálkoztam újjal. Remélem ebbe még belefér a hátralevő 3 baba!

Panó
panó

Sziasztok!

Most nálunk épp nyugi van. Sajnos nagyon kevés az időm, mert a férjem dolgozik és a két baba teljesen kitölti minden percemet. Épp csak mosni tudok. A vasalás????
Na de nem panaszkodom, hisz az éjszakák nyugisak, és már ez is valami.
A babák szépen fejlődnek, Tomika már 4,1 kg, Alina 3,8 kg volt hat hetesen, úgy hogy még mindig csak anyatejet kapnak. Szerencsére van bőven.
A múlt héten még tejlázam is volt. Szerintem a fáradság is hozzájárulhatott, hogy belázasodtam.

GRATULÁLOK LINDÁNAK!!!!! Sok égészséget mindkettőjüknek.

Orsi fel a fejjel. Lassan te következel.

Zsuzsa: Én sem tudom mi volt veled, de gyógyulj meg hamar. Azért tudsz szoptatni? Remélem igen.

Sajnos a többieket még nem sikerült visszaolvasnom, de puszilok mindenkit!!!!

Panó: Raktál már föl fényképet rólatok?

Vali
cvali

GRATULA BELLANA!Sok tejcsit és csak gyönyörködjetek egymásbanKépKépKép
(nálunk is szerepelt a táblázatban ő a szezon nyitóKép

Noémi
36+3
Őszi babák (vagy lehet nyárvégi)
fantikbaba

GRATULÁLOK A BÁBÁITOKHOZ!!!!

Most láttam csak, hogy Panó feltette a táblázatot, milyen nagy súllyal született meg a legtöbb picuri.

Mostmár nem is tünnek olyan nagynak az én babáim, pedig már 1,5 kg-ot híztak, persze ők ketten vannak.

Vali
cvali

Panó, én holnap már 38+0 vagyok Kép (nem mintha számítana egy nap, bár így utolsóként Kép)
soraya

Vali!
Majd küldök képeket neked!

Soraya!
Csak most szólsz? Egész eddig így számolt a táblázat! Kijavítom, jó? De most azért nem teszem fel újra!

Panó
panó

PanoKép

Annyira babonas nem vagyok, de azert pentek 13...?Kép Akkor inkabb a holnap, vagy a szombat, a paros szamokat szeretem.Kép De az egyik baratunk mondott egy jot a szammisztikara, hogy ha mar nem jott ossze a 8-a, akkor legyen 16, hiszen 2004.08.16, tehat 2-4-8-16Kép Majd meglatjuk.

Orsi

avocado

LINDA!

HATALMAS GRATULA GERGŐHÖZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT Kép

linato(33+3)
linato

Panó Kép Már írtam egyszer régebben hogy 1 nappal elobbre vagyok, de biztos nem vetted észre én meg nem akartam nyomulni Kép Meg annyira nem is volt fontos eddig, csak most már surgetném a napokat Kép
soraya

Hello!!!

BellanaKép
Oriasi gratula Gergohoz!Kép Megis szep nagy baba lett! Remelem nem maradnak benned rossz erzesek amiert inditottak!

SuncsiKép
Mintha az en fiamat irtad volna le.Szopival kapcsolatban u.a a helyzet.Napkozben gyakran es sokaig van cicin, hacsak be nem csuszik egy jo alvas.Ejjel pedig 4-5 korul befejezett az ejszaka, onnantol nyoszorog felkelesig (kinlodunk a kakival). Igy faradtan indul a nap.DE nekem legalabb van segitsegem es be-becsuszik neha egy angyalka-nap is.Varom, hogy ezek surusodjenekKép

ZitaKép
KOszi az oldalt, ha letettem a babat belevetem magam, bar mivel tegnap tobbet aludt csorgott a tejecske.Ma megint puhabb.Ki erti ezt...

ZsuzsaKép
Mail ment!

Ma nyugos napunk van,alig aludt, az ejjel sem volt tul jo (erre szamitottam az angyalkas tegnap utan). Most az ejszakaban remenykedem!Kép

szoszi+Bazso,az ehenkorasz
szoszi

Orsi!
Ne haragudj, azt elfelejtettem, hogy péntek lesz! Mióta megszületett Beni, fogalmam sincs, hogy milyen nap van és hanyadika. Bár, mint már egyszer írtam én is péntek 13.-án születtem!Kép

Szöszi!
Nyügös napKép

Mindenkinek jó éjszakát!
Panó
panó

Végigolvasva a mai listát látom, már mindenki mindent tud. Linda nagyon hálás volt (még most is az) a szorításért. Közben azt mondta, csak azért nem stornózza le a dolgot és megy haza, mert ennyien szurkolnak neki.
Gergő azonnal (ill. stoppolás után) jóízűen szopizott. Úgy kellett lefeszíteni, hogy a klímás szülőszobáról a melegebb bébiosztályra vigyék.

Linda köszönete mindenkinek!

Süncsi,
Megjött az SMS, csak válaszolni nem tudtunk.

Születés után jólesik az infra alatt sütkérezni
Kép
5 órája fárasztottak
Kép
De megérte, mert jó a koszt
Kép

Makkos Ádám (Linda hétfőig nem jut NETközelbe)
bellana

Sziasztok!

Bellana: sokat gondoltam rád! Szép nagy fiú Gergô! Gratulálok és jó egészséget, sok tejcit és sok-sok örömteli napokat kívánok a babával!

Panó: 2. emeleten launk, szóval elég meredek volt ez a mászás Kép Ma végre jobb napunk volt a nagyobbik lényommal, azt hiszem a tanácsok, amiket kaptam mostanra értek meg bennem és most már tudom is alkalmazni ôket. Dorka rögtön jól reagál Kép
Megkérhetlek, hogy a táblázatba Emma Gertrúd-ot írjál? A férjem adta az Emmát, én meg a Gertrúdot, csak ezért, de ha nehéz, akkor hagyjuk!

Nandával elviekben találkoznom kellett volna a kórházban, mert egyidôben voltunk az osztályon és Maxim nev? babára emlékszem is a fürdetésnél, na jól nézünk ki, ha elkerültük egymást Kép

Zsuzsa: örülök, hogy túl vagy a kellemetlenségeken, most már minden nappal jobb lesz meglátod! Kép

Kingáról honnan tudjátok, hogy mikor szült és hogy hogy Csaba lett a baba??? Végülis mi lett a sorsuk, az apukával kibékült?

A mi éjszakáink is elég nehezek, de megmondom néha örülök, hogy ilyenkor legalább kettesben vagyunk a legkisebb lánykámmal, ilyenkor nyugodtan puszilgathatom Kép

Tegnap kérdezte a dokinénink Dorkától, hogy elcseréli-e Emmát egy tábla csokira és akkor ô elviszi Kép Nem válaszolt erre Dorka, csak bújt hozzám. Ma délután apjával együtt újra megkérdeztük tôle, erre szegénykém úgy megijedt, hogy el akarjuk cserélni a tesóját, majd nem sírt, rögtön jött, hogy Emmát nehogy odaadjuk Kép átölelte a hugiját Kép

igyekszem többekre reagálni!

üdv: Zsuzsi
zsu26

Ádám!
Köszi a friss fotókat! Gyönyörü nagy fiatok van, nagyon jók a képek! anyukáról nincs kép? Kép

üdv: zsuzsi
zsu26

Szia Adi!!Kép

Köszönjük a képeket, nagyon aranyos a kisfiatok, büszke lehetsz ra és persze Lindara is! Nagyon varjuk öt vissza, sokszor pusziljuk és minden jot kivanunk nektek. (örülök, hogy odaért az sms, tudtam, hogy Ti nem tudtok valaszolni).

Zsuzsi,
örülök, hogy jobb a helyzet Dorkaval!!
Jobb éjszakakat kivanok!!

Szöszi,
nalunk ma volt olyan angyalka-napKép. Azért remélem holnap sem lesz tul rossz!!

Pano,
na igen, nem minden baba egyforma, majd csak kinövi ezt is.
Különben a hétvégén volt itt egy fiatal anyuka latogatoban, ö 1 éven keresztül két oranként etette a kislanyat kizarolag anyatejjel, mert csak azt fogadta el a leanyzo, ugyhogy hozza képest egy szavam sem lehet...

Es egy kis bölcsesség mara, annak aki még nem ismeri: Kép

"A nok annyira vágynak a kedvességre, hogy idonként szexre is hajlandóak
érte.

A férfiak annyira vágynak a szexre, hogy idonként kedvességre is
hajlandóak
érte."

Puszi
Süncsi
süncsi

AdamKép
Koszi a bejelentkezest es a fotokat, nagyon jok lettek, Gergo nagyon edes! Es a szovegek is szuper jok!Kép

Lindanak ezer puszi es minden, amit ilyenkor kivanni lehet!Kép

Remelem en is ra fogom tudni venni a paromat, hogy szules utan feljojjon es hirt adjon, valamint fotokat hozzon.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hoppa, elfelejtettem:

Süncsi és a 2 HONAPOS AndriskaKép

P.S.: Jerry-babarol nincsen még hir?
süncsi

SziasztokKép

Nalunk egyenlore meg semmi jele, hogy szulnenk, pedig ugy szerettem volna egy nappal Linda utan szulni, a 12 meg paros szam is..Kép Persze ez csak vicc!Kép Szerencsere a turelmem meg nem fogyott el, majd meglatjuk mit mondok a jovo heten, ha mar Soraya is beelozott.KépKépKép
Amugy pici mokuskam ma este megint nekikezdett edzeni a mehszajamat, de szerencsere nem annyira hevesen, mint tegnap, ugyhogy megdicsertem!Kép

Kulonben jol vagyunk, minden ok, csak a parom draga kezdett el megint kicsit ideges lenni, mikor mondtam, hogy mar mi vagyunk a lista elen.Kép Rogton olyan gyomoridege lett...!
Amugy ma gondoltam bele, hogy nem mindenkinek sikerult eljutnia a lista elso helyere, ugyhogy buszke vagyok magunkra.Kép

Na, most ennyit birtam, megyek vizszintesbe, aztan hullocsillagokat nezni!Kép
Tiszta szerelmes ez az este, tenyleg ma kene szulni!Kép

Puszi mindenkinek!

Orsi
39+5

avocado

Süncsi, Szöszi:
Az én fiam is ilyen. Mostanában próbálkozunk a mecsek baby teával, hogy ne fájjon hajnali 5-kor a hasa, talán bejött, de nem szeretném elszólni magam. Szerencsére Alinának egyáltalán nem okoz gondot a kakilás.
Ma nálunk is angyalkás nap volt, és már 1/2 10-kor aludtak.

Panó:
Várom a képeket. Hogy áll a házatok?

Orsi:
Én is 13.-án születtem, az csütörtöki nap volt ugyan, de én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a számmal, már sokszor szerencsét hozott. Én nem bántam volna, ha gyerekeim is ilyen dátummal születnek. NE IZGULJ, sokaknak hoz szerencsét!
Pihenjél sokat, hisz nemsokára megszületik a kisbabád.

Jó éjszakát!

Vali
cvali

ValiKép

KosziKép Azert szerencsere en nem izgulok, inkabb en nyugtatom a parom es Anyukam.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Zsuzsi,
Lindáról csak '2in1' kép van a szülőszobán hálóingben, azt inkább nem teszem közkinccsé. Esemény utáni kép még nem készült.

Előre is bocsánat amiért kivül ülőként beleszólok a diskurzusba, de fontosnak tartom: Dorka azt, hogy csokira cserélnétek a tesót úgy értelmezhette, hogy akár ő is elcserélhető. A tesóját is sajnálná, de a saját létbiztonság-érzése is megrengett egy pillanatra. Gondolom gyorsan elfelejti, de semmiképpen nem hoznám fel újra a témát.

Süncsi,
A mi tapasztalatunból kiindulva a védőnő nem tévedhetetlen. Kérj mástól is vélemény (bébi-doki, babanet, nagyszülő, stb)! Lehet, hogy Panónak van igaza, de az is, hogy "apróságról" van szó, pár próbát megér...
Daninál az hasfájás egyik legjobb ellenszere a hason fekvés volt. Monjuk nem kellett rávenni. Még most is így szeret (el)aludni: hason, térdeket szét, popsi a magasba. Szerintem gyűjts be pár vélemény/ötletet és próbálgasd végig. Mit veszíthetsz?

Mindenkinek köszi a jókívánságokat. Megpróbálom Linda felé továbbítani.

Ádám
bellana

Linda,
gratulalok es jo egeszseget kívanok Mindannyotoknak!
Gergo tunderi, szep nagy baba, nem csoda, hogy nem akart kijonni, ha ilyen jol tartottad odabennKép
-Afonya
afonya

Jó reggelt!

Ma én vagyok a legfürgébb??

Vali
cvali

SziasztokKép

Vali
Bizony kis furge vagy es beeloztel engem az aranyeremert!Kép (visszaolvastam es ekezetek nelkul elegge felreertheto.Kép Gondolom tudjatok, hogy az elso helyrol beszelek!Kép)De nem banom, mert ez azt jelenti, hogy nem keltem hajnalok hajnalan es ennek mostanaban nagyon tudok orulni! Az elmult 2 ejszakam egesz elfogadhato volt!

Ezert nem is nagyon tudok semmi ujrol beszamolni, ugyhogy majd jovok.Kép

Adam
Linda akkor egeszen hetfoig bent kell, hogy maradjon? Az eleg hosszu ido.Kép Vagy a vasarnap miatt van? Hogy akkor nem szoktak hazaengedni?
Nagyon puszilom Ot is es a babat is!!!Kép

Soraya
Mit szolsz, hogy milyen kicsi mar a fenti tablazat? Raadasul mi ketten vagyunk, akikrol lehet is tudni a hireket, megvallom oszinten en Alice-t nem ismerem, ugy emlekszem akkor mar eltunt, amikor en elkezdtem ide jarni, pedig az januarban volt! Vagy ha akkor meg jott is, hat nem sokaig lehetett, mert abszolut nem emlekszem Ra.Kép
Senki nek tud rola semmit?

PanoKép
Te tudsz Alice-rol? Ezert van benne a tablazatban? Es mi az oka, hogy o sem jon mar ide?
Amugy mar annyiszor akartam kerdezni, hogy mi van a hazatokkal, mennyire sikerult befejezni a dolgokat es visszarendezkedni? Es szep lett? Szereted?

Na, azt gondoltam nem fogok sokat irni, erre tessek!Kép

Puszi mindenkinek!

Orsi
39+6

avocado

Sziasztok!

Ádám, Linda: nagyon szép Gergő!!! Kép Köszi a képeket, Lindának millió puszi!

Swen: na akkor meg van az első különbség a gyerkőcök közt Kép Mi délelőtt sétálunk Kép Kata este vagy 25 percet sírt, semmi sem volt jó neki Kép Így fél 10kor aludt el, de még most is alszik (fél 8 múlt)

Orsi: én már ajánlottam a 17-i dátumot, tudod 1+7=8, és az már majdnem olyan mintha 8án szültél volna! Kép hogy aludtál?

Zsuzsa: örülök, hogy túl vagy rajta Kép

Vali: ilyen korán Kép? És nagyon szép súlyuk van a babáidnak! Kép Kata nem hízott ennyit Kép Tejláz Kép

Süncsi: két vacak nap-jajj Kép De azért az jóhír, hogy mennek a tesódék!!! Kép Meddig maradnak? Ti mikor jöttök haza? Hajnali hasfájás Kép És semmit sem csinálsz rosszul! Barátnőmnek két fia van az első 4 éves, de még mindig felébred éjszaka, a kisebbik meg három hónapos kora óta alszik, mint a bunda. Mindent ugyanúgy csinált velük.

Szöszi: akkor ma angyalka-nap várható? Milyen volt az éjszakátok?

Zsuzsi: de jó hogy rendeződnek Dorkával a gondok! Kép Pihentetőbb éjszakákat! Kép

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Ádám, köszönjuk a képeket! Gergo csodaszép baba KépKép

Most jövök a védonotol, minden ok! (vizelet, vérnyomás, vas, nincs vizesedés, szívhang rendben) A súlyom sem volt most téma, végre az én védonénim volt és o jófej Kép Viszont van pár nem olyan jó hír:
-baba feje még mozog (köldökzsinor parám folytatódhat)
-most becslik kb 3700 g-ra (a vékony csipommel hogyan fogom megszulni??? Mindegy, védonéni azt mondta, hogy nem engednek majd túlhordani a szokásos 2 hetet ha arra kerul sor)
-tegnap este a kis drága beakasztotta a bokáját/lábfejét 2 bordám közé és alig bírok levegot venni, úgy szúr...

Orsi,
Alice a ma megint megjöttbe irogatott Egcsivel, Szöszivel, velem egyutt. Mivel régóta otthon van, ahol nincs nete, csak sms-ben tartja a kapcsolatot Szöszivel. Most nemrég volt hír róluk, még egyben vannak!

Én azt hiszem visszafekszem, éjjel 2 után tudtam elaludni tegnap.

Kriszta
soraya

Sziasztok!
Elnézést, hogy beleszólok a topikba, de egy másik topikból ismerem Lindát:
Bellana!
Nagyon-nagy gartula Gergőhöz! Sok boldogságot nektek és sok tejcit!
Puszi!
zit
zit

Ádi!
Köszönjük szépen a képeket! Gergő tényleg gyönyörű baba és szép haja van! Lindának sok puszi!

Zsuzsi!
Örülök, hogy kezdtek belerázódni a kétgyerekes életbe! Gertrúdot beírom a táblázatba.

Süncsi!
Tetszett a vicced!

Vali, Orsi!
A ház lakható, de sajna azért még nincs kész. Például nincsenek még radiátorok, az egyik szobában még hátra van a tapétázás, festés, parketta lakkozás. Ja és a fél ház még mindig dobozokban.

Orsi!
Örülök, hogy mostanában jobban alszol! Az jó, ha ki tudod magad pihenni szülés előtt!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Lino
Ejszakam tegnap is es ma is egesz jo volt, 1x keltem es nem voltak olyan fajos szurasaim, a hasam sem huzott, csak reggel, amikor is felkeltem. De tegnap is fel 8-ig, ma meg 7-ig aludtam, ugyhogy elegedett vagyok.Kép

Soraya
Sajnalom, hogy aggodsz.Kép De szerintem ne felj a baba sulyatol, mert nem mindig azon mulik, hogy milyen konnyen tudod megszulni, hogy mekkora a sulya, raadasul oriasit tevedhetnek ezekkel a saccolasokkal! Nekem a dokim nem is mondott soha sulyt!
Az nem lehet valami kellemes, ahogy a pici beakasztja a labat.Kép Probaltal mozogni ovatosan,hatha kihuzza? Pihenj sokat! PusziKép

Lanyok
El is felejtettem mondani, hogy a legutobbi vizsgalatkor az UH alapjan a doki 97-98-ra becsulte a picurkam buksijat es azt mondta, hogy szerinte nem lesz gond, nem lesz problemas nekem megszulni a kismokust.Kép A 97-98-as fej mekkora szokott lenni szuleskor? Mert akkor mar a korfogatat nezik es 32-33 szokott lenni, legalabbis akkor mar ilyen meretek vannak, nem? Tudom, hogy hulyeket tudok kerdezni, de megis erdekelne.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nekem is kemeny napom volt tegnap. Kép Reggel 9 ora ota fennvolt Lili egesz nap. Persze nem sirt, csak nezelodott, beszelgettunk, gugyogott stb.. Majd este a furdetes utan szopi, es onnantol kezdve uvoltve sirt 1 orat. Talan meggint fajlalta a hasat. Fel tizkor elcsendesedett, de nem aludt. Cicire tettem, mert kereste es ujbol evett joizzuen. Es eves kozben 3 nagy pukizas violt! Kép Majd ezek utan 10-kor ugy elnyomta az alom, hogy reggel 6-ig egyhuzamban aludt! Kép Mikor felkelt megszoptattam, de 10 perc alatt visszaaludt es meg most is alszik. Ugyhogy en 10 orat aludtam! Kép Kipihentem tegnapi faradalmaimat.
Ferjem elkapott valami csunya hasmeneses virust. Kép Vasarnap lazzal kezdodott, 2 napig nem ment le, es tegnap meg a hig szeklete is veres volt. Ugyhogy ma ment be szekletmintat vinni, hogy ez bakteralis-e. Nagyon kivan lelkileg, mert Vasarnap ota nem nyul Lilihez, 2-3 m-re keruli. Es meg puszit se adhat neki. Kép
Ma mar sokkal jobban volt, nem volt ver a szekleteben, bar az meg nem kemeny. Amugy laza mar nincsen. Remelejuk mi nem kaptuk el, bar nagyon vigyaztunk ra.
Lanyok. Hogyan lehet megkulonboztetni a hasmeneses szekletet a babanal a normalistol? Ugye a normalis kaki sargas mint a mustar, turos, es savanykas szagu. A hasmeneses milyen? Vizezett? Figyelek nagyon Lilire, hogy nehogy elkapja.

Zsuzsa: Orulok, hogy jol vagy. varom a reszleteket. Kép

Linda: Nagyon sok egeszseget es sok tejcsit kivanok neked. Kisbaba gyonyoru! Kép

Suncsi: Lili se alussza at az ejszakat. O is mindig 1x max. 2x felkel szopizni az ejszaka. Es alszik tovabb. A mult ejjel kiveteles volt, mert egesz nap fenn volt es keson aludt el egy kis hasfajas miatt. Hihetetlen milyen jol esett nekem is ilyen sokat aludni. Kép
Erdekes modon, ha ejszaka 1x vagy 2x felkel, es alszik utana akkor is kipihent vagyok. Valojaban csak akkor faradok el, ha egesz nap fenn van es foglalkozni kell vele minden percben.
Gratulalok a 2 honaphoz! Kép

Orsi: Latom a tabla elen vagy! Jo neked. Kép Nekem erre nem volt alkalmam, Swen mindig elottem volt. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?