HAJNIMACINAK hatalmas gratula a Kismacihoz!!! Buci feje lett vajon?
Hatam mögött van két sz@r nap
Andriska nyügös volt, alig aludt (beleértve az éjszakakat is), Tomi dolgozik ismét mint a güzü, igy aztan el voltam foglalva rendesen. Csak felületesen olvastam el a dolgokat és gyorsan reagalok, mert kihasznalom az alvasidöt hazimunkara. Valahogy ki kell nézzen a haz, mire jönnek jövö héten a tesomék.
Lindara gondolok sokat, azonnal szoljon, aki tud vmit! Megprobalok gyakran bekukkantani
Pano,
üdv ismét itt!!
Gratulalok megint! Es a tablazathoz is! Milyen ügyi vagy!!! Benedek baba pedig gyönyörü! Es szépen eszik!
Aniko,
Nektek is gratula mégegyszer, egyszerüen gyönyörüek vagytok!
Bea,
a Te babad is szép!
Szöszi,
Balazska szépen nö, nagyon édes és én sem fejek.
Zsuzsa,
gratula a 2 honapossaghoz!!!
Szépek a lanyaid, mint mindig!!
Bori,
a nyaralasi képek nagyon jok, tök jo, hogy igy szülökkel voltatok. Mi jövöre anyuékkal megyünk Hévizre, ök most jöttek haza, nagyon hianyoztunk nekik, persze folyamatosan hianyzunk
Jövöre Ti is jöttök az Europaba és közösen nyaralunk okszi?
Andriska sem forog, vagyis eddig kétszer müvelte, de nagyon nem szeret hason feküdni, ugyhogy nem eröltetem.
Rita!
Lili nagyon édes!!
Lino,
pusszantalak Téged is sokszor!
Orsi!
Gondolok Rad sokat!
Swen,
Andriska is gyakran eszik mostansag, nap közben 1.5 - 2 oranként (ha esetleg nem alszik egy hosszabbat). En eddig a szomjusagnak tudtam be, de ma elhataroztam, hogy megprobalom egyszerre hosszabb ideig szoptatni, majd kiderül, hogy sikerül.
Botond tényleg nagyon erös baba.
Csajok!
ugy latom az "idösebb" babak mar mind nagyon sokat alszanak éjszaka. Andriska egyaltalan nem. Az utobbi napokban 3, max 3.5 orat aludt éjszaka egyhuzamban, utan 2 orakat, hajnalban faj a hasa, mert az egész éjszakai "termés" benne van és nem tud kakilni.
A védönö szerint normalis, hogy éjszaka is ilyen gyakran eszik, nekem elég faraszto, föleg, hogy hajnalban fél 5-töl 8-ig szenved, ilyenkor alig alszom és kialvatlanul még nehezebb egy nyügis nap...
Hajnalban sokszor eszembe jut, hogy mit csinalok én rosszul, hogy masok gyereke ilyen idösen mar olyan szépen alszik éjszaka, csak az enyém nem..
Most megyek, mert felébredt,
mindenkit puszilok
Süncsi