Rokica!
Nagyon nagy gratula a második bébihez!!!!!
Az én véleményem az, hogy uatazzatok el.
Mi is tavaly voltunk Rómában, amikor 5 hónaőpos terhes voltam, ill. 7 hónaposan Dubrovnikban. Nolcsit mindkét alkalommal itthon hagytuk, mert mi is úgy gondoltuk, hogy most egy darabig bizti nem tudunk elutazni kettesben.
Anyukámék vigyáztak rá, mind a két alkalom 1-1 hét volt. nagyon jól érezte magát, persze biztos hiányoztunk neki, meg persze ő is nekünk, de aludt, evett rendesen, semmi gond nem volt.
Szerintem pedig a két, három év nagyon sok, hogy ne töltsünk kettesben időt. Erre nekem és Gabinak is nagy szünksége van. Persze most nyárom megyünk a fiúkkal közös családi nyaralásra is, de el szeretnénk menni kettesben is valahova. Meg Leon is aludt már anyumnál, fog is menni egy pár napra Nolcsival együtt is.
Nolcsi 11 hónapos kora óta minden 2. héten 2-3 éjszakát anyuméknál tölt, de nincsen semmi baja.
Szóval hajrá utazás!!!!
Nyúlné!
Mi is szívesen csatlakoznánk a szerdai talira, ha lehet még!
Most mindenki jól van, remélem két nap alatt nem fogunk lebetegegni.
Évi!
Jót röhögtem a sztoridon, de szegény gyereket sajnálom. Ilyen szülőkkel áldta meg az ég.....
Nagyon nehéz olyan ismerőst találni és elmenni közösen valahová, aki valamelyest hasonlóan neveli a gyerekét.
Mi Ildiékkel kipróbáltuk az Őrségben ez a dolgot és tök jó volt. Így belevágunk egy közös hosszú nyaralásba is!!!
Képek jók nagyon, látszik, hogy Gergő jól érezte magát.
Na most olvasom, Mea is a hasonló nevelésről írt...
Andi!
gratulálok Natinak a fogacskáihoz, jó sok jön egyszerre.
Balcsi
Zsóf!
Bubusnak is garatula az elsó fogacskájához.
Bükki kirándulás szuper lehetett.
Bodza!
Örülök, hpgy jól vagytok, Saci édes nagyon a képen. Milyen nagyott nőtt már!
Sziszi!
Nekünk van két kutyánk, Leon simán mászkál a kertben, sőt, füvet is tép. Néha meg is kóstolja.
Prüntyi!
Strandolós képek szuperek, szépek vagytok.
Mea!
Hú, de csini vagy Te is bikiniben, nem ér ide ilyen csini képeket berakni!
Persze Lívi se semmi!
Juci!
Leon is sokat nézegeti mostanában a kukiját, meg fogdossa.....
Na a mi hétvégénkről is egy-két szó:
Pénteken kimentünk a telekre, szombaton egész nap pancsizás, játszás volt. Este lementünk a római partraa fagyizni, meg palacsintát enni. Vasárnap egész nap Sildiéknél voltunk, sütögettünk, pihiztünk. A gyerekek játszottak, 9-kor indultunk haza.
Fiúk jó későn kerültek ágyba, de ma reggel 9-kor volt ébresztő.
Ma a barinőm volt nálunk a kisfiával és a kislányával, megint egész nap pancsolás volt a program. Meg cseresznyét szedtünk, a gyerekek csak úgy falták.
Ja és Leonnak kint van a 7. foga, meg szombaton felállt a kiságyban. Kúszik ezerrel, a lábával löki magát előre. Olyan cuki.
Mindjárt megpróbálok képeket feltenni.
Barbi