Szilvi!
Ha bírod cérnával a gyakori szopit, akkor sztem inkább szopizzon. MOst még -bár nemtom nálatok mennyire van meleg, mert nálunk most van kb. 24°C- nincs annyira gatyarohasztó hőség. De ha nagyon nyűgi, meg már te sem bírod, akkor sztem adhatsz neki. Én viszont inkább adnék sima forralt, lehűtött vizet, az a legjobb. Hát hogy pohár vagy cumisüveg, az megint jó kérdés. Andris cumizik ugye? Ha erősen szopizik, akkor megkísérelheted az üveget, de ha észreveszed, hogy nehezebben harap rá a cicire, akkor hagyd el egyből a cumisüveget. Meg hát, azért a pár kortyért, amit most meginna, talán nem érdemes kockáztatni, szal inkább a pohár
Az is elképzelhető ám, hogy nem is fogja elfogadni, akkor semmiképp se erőltesd. Én is próbáltam anno Kevinnek a vizet -bár ő már nagyobb volt kicsit- és nem fogadta el, sokáig semmi mást, csak a tejcsit. Majd kialakul, figyeld őt, és ráérzel
Edit!
Igazad van, meg nekik is jó a friss levegő. Néha én is egész nap megyek velük, de van, hogy nincs kedvem. Nem akarom elkiabálni, de elvileg most mamás hétvége lesz, aztán mehetnek játszózni, sétálni, ugrálóvárazni meg miegyéb kedvükre. Mi kicsit pihizünk, mamáék meg lefáradnak
Igen, a parkosra gondoltam. Tényleg hülyén jött ki, azért is mondtam, hogy bocsika. Válságot féligmeddig megoldottuk, de még maradt a hétvégére is
Megyek vissza vasalni